Browse through our Interesting Nodes on Greek Politics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-07-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ενημέρωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ από τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, για τις πυρκαγιές σε Υμηττό και Λακωνία
  • [02] Οι Βρυξέλλες χορήγησαν την έκτακτη χρηματοδότηση 7 δισεκ. ευρώ προς την Ελλάδα
  • [03] Εκκενώθηκαν σπίτια στο χωριό Αφράτι στην Χαλκίδα, ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά
  • [04] Εκκενώθηκε προληπτικά σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον Καρέα, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας
  • [05] Να τεθούν σ΄επιφυλακή οι Δήμοι της Αττικής λόγω των πυρκαγιών ζητεί η ΚΕΔΕ
  • [06] Ο χάρτης κινδύνου πυρκαγιών σύμφωνα με την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας
  • [07] Πύρινα μέτωπα σε Αττική, Λακωνία και Εύβοια
  • [08] Αλ. Τσίπρας: Ψυχραιμία και προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν τα μέτωπα της φωτιάς
  • [09] Συναδινός στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Θέλουμε εθνική πολιτική στον αθλητισμό»
  • [10] Οι πιθανοί αντίπαλοι Ατρομήτου και ΠΑΟΚ στο Europa League

  • [01] Ενημέρωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ από τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, για τις πυρκαγιές σε Υμηττό και Λακωνία

    Επικοινωνία με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είχε ο Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

    Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, στον Καρέα υπάρχουν ακόμα φλόγες σε ορισμένα σημεία μέσα στα καμένα, η φωτιά δεν έχει τεθεί ακόμα υπό έλεγχο, κάτι που εκτιμάται ότι θα γίνει το απόγευμα, έχουν καεί σπίτια και μια ταβέρνα και στην περιοχή ενεργούν δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

    Επίσης η πυρκαγιά στη Λακωνία έχει προκαλέσει ζημιές σε τέσσερις αγροικίες, δεν είναι υπό έλεγχο, στην περιοχή ενεργούν δύο ελικόπτερα και επτά αεροσκάφη, ενώ, σύμφωνα με την ενημέρωση, ένας Έλληνας που ζει στην Ελβετία έπαθε καρδιακή προσβολή και εξέπνευσε.

    [02] Οι Βρυξέλλες χορήγησαν την έκτακτη χρηματοδότηση 7 δισεκ. ευρώ προς την Ελλάδα

    Οι 28 χώρες της ΕΕ χορήγησαν σήμερα στην Ελλάδα έκτακτη χρηματοδότηση επτά δισεκ. ευρώ με τη μορφή ενός δανείου το οποίο θα επιτρέψει στη χώρα να εκπληρώσει ένα μέρος των υποχρεώσεών της εν αναμονή της εκπόνησης ενός προγράμματος αρωγής, ανακοίνωσε ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για το ευρώ Βάλντις Ντομπρόβσκις.

    Το δάνειο αυτό "ύψους 7,16 δισεκ. ευρώ θα φθάσει στην Ελλάδα έως τη Δευτέρα", οπότε η χώρα πρέπει να αποπληρώσει 4,2 δισεκ. ευρώ στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δήλωσε ο Ντομπρόβσκις προς τους δημοσιογράφους.

    Το δάνειο θα έχει μέγιστη διάρκεια τριών μηνών και θα καταβληθεί έως και σε δύο δόσεις.

    Θα επιτρέψει στην Ελλάδα να αποπληρώσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της στο ΔΝΤ και την Τράπεζα της Ελλάδας καθώς και να αποπληρώσει την ΕΚΤ, μέχρις ότου η χώρα θα αρχίσει να λαμβάνει χρηματοδότηση στο πλαίσιο ενός νέου προγράμματος από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.

    [03] Εκκενώθηκαν σπίτια στο χωριό Αφράτι στην Χαλκίδα, ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά

    Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά ανάμεσα στον Πισσώνα και την Αφράτη της Εύβοιας.

    Πριν λίγο, οι φλόγες έφτασαν 20 μέτρα μακριά από τα σπίτια στο χωρίο Αφράτι και η πυροσβεστική με την αστυνομία εκκένωσαν σπίτια στην αρχή του χωριού προληπτικά και οι κάτοικοι έχουν μεταφερθεί σε άλλη περιοχή σε ασφαλές σημείο.

    Σύμφωνα με το Δήμαρχο κ. Ψαθά η κατάσταση είναι κρίσιμη μιας και το κυρίως μέτωπο της φωτιάς είναι πολύ μεγάλο και βρίσκεται κοντά στο χωριό Αφράτι σε απόσταση 600 μέτρων.

    Στην περιοχή οι άνεμοι είναι πολύ ισχυροί και οι καπνοί έχουν καλύψει την ευρύτερη περιοχή και έχουν προκαλέσει τρόμο στους κατοίκους του χωριού Αφράτι.

    Οι επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ζώνη προστασίας, αλλά οι φλόγες είναι ιδιαίτερα μεγάλες. Ήδη, στην περιοχή επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις απ' όλη την Κεντρική Ελλάδα, εθελοντές και οχήματα από το Δήμο Δισρφίων Μεσσαπίων, όπως και εναέρια μέσα για να βοηθήσουν στην κατάσβεση.

    Εξ άλλου, η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε και για νέα πυρκαγιά στην Μαλακάσα και ειδικότερα ανάμεσα σε Μαλακάσα και Ωρωπό στην περιοχή Μήλεσι.

    Το κέντρο επιχειρήσεων της ΠΥ στέλνει δυνάμεις στην περιοχή, χωρίς, όμως, να έχει σαφή εικόνα για την κατάσταση της πυρκαγιάς

    [04] Εκκενώθηκε προληπτικά σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον Καρέα, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας

    Εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον Καρέα Αττικής, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που έχει δημιουργηθεί από τη φωτιά στον Υμηττό.

    Τα 28 παιδιά και το προσωπικό του σπιτιού είναι καλά στην υγεία τους και έχουν μεταφερθεί σε άλλο σπίτι του εθελοντικού οργανισμού, στο Περιστέρι.

    «Έπρεπε να εκκενώσουμε το σπίτι, λόγω του καπνού που υπήρχε. Επίσης, τα παιδιά αυτά έχουν βιώσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή τους και γι' αυτό η διαχείριση του φόβου είναι εξαιρετικά απαιτητική», επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

    Όπως συμπλήρωσε ο ίδιος, οι κινητές μονάδες και η ομάδα διάσωσης του οργανισμού παραμένουν στην περιοχή, σε περίπτωση που χρειαστεί να συνδράμουν.

    [05] Να τεθούν σ΄επιφυλακή οι Δήμοι της Αττικής λόγω των πυρκαγιών ζητεί η ΚΕΔΕ

    Σε εγρήγορση καλεί η ΚΕΔΕ τους Δήμους της Αττικής ,μετά τις μεγάλες πυρκαγιές που μαίνονται από το πρωί σε Υμηττό και Κορωπί.

    Συνεκτιμώντας τις μετεωρολογικές συνθήκες, οι οποίες αναμένονται να επιδεινωθούν τις αμέσως επόμενες ώρες, η ΚΕΔΕ καλεί τους δήμους της Αττικής, να προβούν σε μια σειρά μέτρων.

    Συγκεκριμένα:

    Α. Τα γραφεία πολιτικής προστασίας να θέσουν σε κατάσταση επιχειρησιακής ετοιμότητας όλο το εμπλεκόμενο προσωπικό και τα μέσα, σύμφωνα με τα υφιστάμενα σχέδια.

    Β. Να διαθέσουν ειδικά μέσα, όπως πχ. πυροσβεστικά οχήματα, υδροφόρες, προωθητές γαιών, οχήματα μεταφοράς προσωπικού και εξοπλισμού κ.α. στους πληττόμενους δήμους μετά από τον συντονισμό του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

    Γ. Να εντείνουν την αστυνόμευση-επιτήρηση του περιαστικού Δάσους της περιοχής τους σε 24ωρη βάση.

    Δ. Να θέσουν σε κατάσταση επιχειρησιακής ετοιμότητας τις πιστοποιημένες εθελοντικές οργανώσεις της περιοχής τους.

    Ε. Να αποτρέψουν τις άσκοπες μετακινήσεις πολιτών προς τις περιοχές των μετώπων των πυρκαγιών.

    [06] Ο χάρτης κινδύνου πυρκαγιών σύμφωνα με την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας

    Ο χάρτης κινδύνου πυρκαγιών σύμφωνα με την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίαςγια το Σάββατο 18/7/2015

    Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης συστήνει, με ανακοίνωσή της, τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνουν οι πολίτες, όταν η φωτιά πλησιάζει στο σπίτι τους. Τους συνιστά, μεταξύ άλλων, να διατηρούν την ψυχραιμία τους, να μαζεύουν τις τέντες στα μπαλκόνια και στα παράθυρα, να συνδέουν τους σωλήνες ποτίσματος και να τους απλώνουν, ώστε να καλύπτεται η περίμετρος του σπιτιού.

    Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

    «Για τις περιοχές του Υμηττού όπου η πυρκαγιά πλησιάζει σε σπίτια, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεκριμένα, αν η πυρκαγιά πλησιάζει στο σπίτι σας:

    -Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

    -Μαζέψτε τις τέντες στα μπαλκόνια και στα παράθυρα.

    -Κλείστε όλες τις διόδους (καμινάδες, παράθυρα, πόρτες κ.λπ.) έτσι ώστε να μη διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού.

    -Συνδέστε τους σωλήνες ποτίσματος και απλώστε τους ώστε να καλύπτεται η περίμετρος του σπιτιού.

    Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr».

    [07] Πύρινα μέτωπα σε Αττική, Λακωνία και Εύβοια

    Σκληρή μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν πυροσβέστες, αλλά και κάτοικοι, με ό,τι μέσο έχουν στη διάθεσή τους, προκειμένου να μη φτάσει σε κατοικημένες περιοχές η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι στον Καρέα.

    Ζημιές σε ένα σπίτι και μία ταβέρνα έχει προκαλέσει, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έως αυτή την ώρα, η μεγάλη πυρκαγιά, που είναι σε εξέλιξη στον Καρέα.

    Στην επιχείρηση κατάσβεσής της επιχειρούν πλέον 45 πυροσβέστες με 18 οχήματα, 3 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

    Το έργο της Πυροσβεστικής δυσχεραίνουν ο δυνατός άνεμος και το γεγονός ότι υπάρχουν διάσπαρτες πολλές εστίες φωτιάς.

    Τέσσερις ασθενείς που βρίσκονταν σε Μονάδα Χρονίων Παθήσεων της περιοχής του Καρέα, μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς, στο νοσοκομείο Σωτηρία, το οποίο με εντολή του υπουργού Υγείας βρίσκεται σε ετοιμότητα.

    Εξάλλου, ένας πυροσβέστης έχει επίσης μεταφερθεί με δυσφορία σε νοσοκομείο της Αττικής.

    Ανεξέλεγκτα κινείται η πυρκαγιά στη Νεάπολη Λακωνίας. Το πύρινο μέτωπο έχει πλευρίσει από τα ανατολικά την Νεάπολη, ενώ μπήκε μέσα στο χωριό Άγιος Νικόλαος κι έφτασε έως τη θάλασσα, όπου ακόμα και με καΐκια απομακρύνθηκαν οι κάτοικοι για να σωθούν.

    Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας μεταφέρονται με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας οι δύο χειριστές του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215 το οποίο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε περιοχή του Φαρακλού Λακωνίας, όπου επιχειρούσε στο πλαίσιο των προσπαθειών να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την αναγκαστική προσγείωση τραυματίστηκε ελαφρά ο κυβερνήτης του αεροσκάφους. Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

    Επιβεβαιώνεται η πληροφορία για έναν 58χρονο αλλοδαπό νεκρό, ο οποίος είχε μεταφερθεί, νωρίτερα, στο Κέντρο Υγείας της Νεάπολης με αναπνευστικά προβλήματα από καπνούς, λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή.

    Στο γηροκομείο Νεάπολης έχουν μεταφερθεί το προσωπικό και οι ασθενείς του Κέντρου Υγείας της πόλης, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς. Παράλληλα, με απόφαση του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, τα Κέντρα Υγείας Μολάων και Σπάρτης, καθώς και το νοσοκομείο της πόλης, βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να εξυπηρετούν τα έκτακτα περιστατικά.

    Μεγάλη φωτιά ξέσπασε και στην περιοχή του Πισσώνα κοντά στην Χαλκίδα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η φωτιά βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές Πισσώνας και Αφράτι.

    Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ μεταφέρονται και άλλες από την κεντρική Ελλάδα, τη Λαμία, την Λειβαδιά την 'Αμφισσα και το Καρπενήσι. Η πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

    Μία ακόμη πυρκαγιά ξέσπασε στη Μαλακάσα και ειδικότερα στο 43ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Ωρωπό. Για την κατάσβεση της επιχειρούν, τριάντα πυροσβέστες με δέκα οχήματα, δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη και πεζοπόρο τμήμα δέκα ατόμων.

    [08] Αλ. Τσίπρας: Ψυχραιμία και προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν τα μέτωπα της φωτιάς

    Ψυχραιμία και προσπάθεια από όλες τις πλευρές για τον συντονισμό και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

    Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι όλες οι δυνάμεις είναι σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των τεσσάρων πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη και ότι ζήτησε και από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να συνδράμει για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στον ΚΑΡΕΑ με την διάθεση εναέριων μέσων πυρόσβεσης. Σημείωσε ότι πέραν των όσων επιχειρούν έχουν απογειωθεί δύο καναντέρ από την Θεσσαλονίκη και δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα από την Ελευσίνα. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι έχει υποβληθεί επίσημο αίτημα για βοήθεια στον ευρωπαικό μηχανισμό.

    Ανέφερε ακόμη ότι ενημερώθηκε για τους δύο πιλότους του καναντέρ που έκαναν αναγκαστική προσγείωση και είναι καλά στην υγεία τους. Απευθύνθηκε και στα ΜΜΕ ζητώντας να ενημερώνουν με ψυχραιμία και πρόσθεσε ότι έχει δώσει εντολή στον αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα της Πολιτικής Προστασίας να κάνει αναλυτική ενημέρωση για τα μέτωπα, την κατάσταση και τα μέσα πυρόσβεσης ανά δύο ώρες.

    Στη Λακωνία μεταβαίνουν ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης και ο γγ Δημόσιας Υγείας, Γιάννης Μπασκόζος προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση στο μέτωπο της πυρκαγιάς.

    [09] Συναδινός στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Θέλουμε εθνική πολιτική στον αθλητισμό»

    «Οι άνθρωποι του αθλητισμού έχουν μάθει να παλεύουν. Δεν τα παρατάνε και ο ελληνικός αθλητισμός θα ξεπεράσει τα προβλήματά του» δήλωσε με νόημα ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός. Ο Γενικός Γραμματέας στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδηλασίας πίστας, παραχώρησε συνέντευξη στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) και μίλησε τόσο για τη διοργάνωση του ΟΑΚΑ, όσο για τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός. Αναφέρθηκε στο εγκαταλελειμμένο ΟΑΚΑ και στις αλλαγές που οραματίζεται να γίνουν. Στην προολυμπιακή και προπαραολυμπιακή χρονιά, καθώς και στο σύστημα αξιολόγησης των ομοσπονδιών. Τέλος επεσήμανε πως είναι σημαντικό να υπάρξει εθνική πολιτική στον αθλητισμό...

    ΕΡ: Η θητεία σας ως Γενικός Γραμματέας με τι θα θέλατε να συνδυαστεί; Τι θα θέλατε να έχετε πετύχει;

    «Θα ήθελα πάρα πολύ να αφήσω μία Γενική Γραμματεία που να λειτουργεί ως συμπαραστάτης των αθλητικών ομοσπονδιών, με λιγότερη γραφειοκρατία και πολύ φιλική στους συλλόγους και στις ομοσπονδίες. Παράλληλα θα ήθελα μια κρατική δομή στον αθλητισμό που θα έχει επιβάλει όρους ισοτιμίες στο πως χρειάζονται τα χρήματα. Να υπάρχει ένα σύστημα αξιολόγησης που να μην εγείρει οποιασδήποτε διαμαρτυρία. Να μην κάνει διακρίσεις σε αθλήματα εμπορικά, πλούσια, μικρά ή μεγάλα. Αυτό να σας ενημερώσω ότι ήδη το προχωράμε. Η μεγάλη επιτυχία, όμως, θα είναι με τον αθλητικό νόμο που θα έρθει μέσα στο 2015 και θα λύνει ζητήματα που θα έπρεπε να έχουν λυθεί εδώ και δεκαετίες. Θα πρέπει όλοι οι τομείς του αθλητισμού να μπουν σε μία φάση αναγέννησης και να δούμε τον αθλητισμό με ένα ενιαίο σχέδιο, όπου ο καθένας θα παίζει το ρόλο του. Αυτό που λένε εθνική πολιτική για τον αθλητισμό. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε! Οι άνθρωποι του αθλητισμού έχουν μάθει να παλεύουν. Δεν τα παρατάνε, είναι πεισματάρηδες και πιστεύω ότι ο ελληνικός αθλητισμός θα τα καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες, θα σταθεί όρθιος και θα προχωρήσει».

    [10] Οι πιθανοί αντίπαλοι Ατρομήτου και ΠΑΟΚ στο Europa League

    Τους πιθανούς αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης έμαθαν σήμερα οι δύο ελληνικές ομάδες, ύστερα από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας. Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό τον νικητή του ζευγαριού ΑΪΚ Στοκχόλμης (Σουηδία)-Σιράκ (Αρμενία). Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 30 Ιουλίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα λάβει χώρα στο Περιστέρι στις 6 Αυγούστου.

    Στο μεταξύ, εάν ο ΠΑΟΚ περάσει το «εμπόδιο» της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό τον νικητή του ζευγαριού Σπαρτάκ Τρνάβα (Σλοβακία)-Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία). Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 30 Ιουλίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα λάβει χώρα εκτός έδρας στις 6 Αυγούστου.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 17 July 2015 - 14:32:12 UTC