Visit the Hellenic Society of Virology (HSV) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-07-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δ. Κουτσούμπας: Θα αντιπαλέψουμε αυτή την συμφωνία που χρεοκοπεί τον λαό
  • [02] Ποτάμι: Να παραιτηθούν όσοι υπουργοί διαφωνούν με την κατεύθυνση της κυβέρνησης
  • [03] ΣΕΒ: Η ύφεση που προκαλούν τα δημοσιονομικά μέτρα μπορεί να αποφευχθεί
  • [04] Τουλάχιστον 30 νεκροί από έκρηξη στη μεθόριο της Τουρκίας με τη Συρία
  • [05] ΗΠΑ-Κούβα: Αποκαθίστανται οι διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών
  • [06] Αυστριακοί Πράσινοι: Τα νέα μέτρα οδηγούν την Ελλάδα σε μια σταδιακή έξοδο από το ευρώ
  • [07] «Kάλεσμα» στον ήλιο από το Θέατρο Νο στην Επίδαυρο
  • [08] Φ. Γεννηματά: Συνεννόηση και συνεργασία των δυνάμεων που στηρίζουν τη συμφωνία
  • [09] Γ. Πανούσης: Το ζήτημα με τις μεταναστευτικές ροές αποτελεί ανθρωπιστική κρίση
  • [10] Σαββίδης: «Εάν παρόμοιες συμπεριφορές συνεχίζονται, ποιο είναι το νόημα να φέρω ακριβούς παίκτες;»

  • [01] Δ. Κουτσούμπας: Θα αντιπαλέψουμε αυτή την συμφωνία που χρεοκοπεί τον λαό

    Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του στην αποψινή εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής (ΚΟΑ) του κόμματος, στο ξενοδοχείο Novotel, με θέμα «Οργανώνουμε την αντίσταση, την αλληλεγγύη, ενάντια στην νέα συμφωνία-μνημόνιο. Συζητάμε και προωθούμε την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ σε όφελος του λαού», ανέφερε ότι οι κομμουνιστές ανοίγουν πλατιά την συζήτηση με την εργατική τάξη και τον λαό για το πώς «θα αντιπαλέψουμε αυτή την συμφωνία που χρεοκοπεί τον λαό», και δίνουν την μάχη για να απορρίψει ο λαός ότι «όλα αυτά είναι μονόδρομος και ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, παρά μόνο η υπεράσπιση με κάθε τίμημα και θυσία του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης».

    Έκανε λόγο για παγίδευση του λαού εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και απέρριψε την άποψη περί άγνοιας και μη υπολογισμού εκ μέρους της κυβέρνησης «της σκληρότητας των «δανειστών» και του εκβιασμού τους», τονίζοντας ότι ο εκβιασμός είχε ως μοναδικό στόχο να συμβιβαστεί ο λαός με την φτώχεια και την μοιρολατρική παραίτηση από κάθε αγώνα.

    Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ως αξιωματική αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση «πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο σύστημα, του έδωσε ήδη σημαντικές ανάσες», στηρίζοντας με τις θέσεις του την ΕΕ και τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, δρώντας δημαγωγικά «για την φτωχολογιά», αλλά καθησυχάζοντας την αστική τάξη και διαμορφώνοντας δεσμούς επικοινωνίας με ανώτερα μεσαία στρώματα και εμπλέκοντας την Ελλάδα στο κουβάρι των ενδοιμπεριαλιστικών αντιθέσεων με τους «νέους συμμάχους τους», όμως, να γίνονται παράγοντες πίεσης μαζί με τους εκβιασμούς της ΕΕ.

    [02] Ποτάμι: Να παραιτηθούν όσοι υπουργοί διαφωνούν με την κατεύθυνση της κυβέρνησης

    «Η κυβέρνηση και ο κάθε υπουργός ξεχωριστά, ένα δρόμο έχουν: να εφαρμόσουν τα όσα υπέγραψε ο πρωθυπουργός», υποστηρίζει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του, παρατηρώντας ότι ορισμένοι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν το δρόμο της γελοιοποίησης.

    «Από την μια είναι όλο χαρά που ανέλαβαν τους υπουργικούς τους θώκους και από την άλλη λένε δημοσίως ότι δεν θα εφαρμόσουν τις αποφάσεις και τις δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα», σημειώνει το Ποτάμι.

    «Αφού δεν τολμά κάποιος από το Μέγαρο Μαξίμου να τους το πει, θα τους το πούμε εμείς. Αν θέλουν να είναι αντιπολίτευση, δεν έχουν παρά να παραιτηθούν και να συνταχθούν με το λόμπι της δραχμής. Μοιράζουν και αυτοί θέσεις αυτή την εποχή», επισημαίνει το Ποτάμι.

    [03] ΣΕΒ: Η ύφεση που προκαλούν τα δημοσιονομικά μέτρα μπορεί να αποφευχθεί

    Την περίοδο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2015, μετά την πλήρη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αναμένεται σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΒ, Θόδωρο Φέσσα, η σταδιακή άρση των κεφαλαιακών ελέγχων - ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να λειτουργήσει το Χρηματιστήριο.

    Μιλώντας σήμερα στον δημοσιογράφο Έλιοτ Γκότκιν της τηλεόρασης του Bloomberg, ο κ. Φέσσας τόνισε ότι η επιστροφή στην χρηματοδοτική ομαλότητα για τις επιχειρήσεις, θα επέλθει μετά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών - επεσήμανε ωστόσο ότι εξακολουθεί να υφίσταται η έλλειψη εμπιστοσύνης στις συναλλαγές και το τραπεζικό σύστημα. Τόνισε δε, ότι στο χρονικό διάστημα που ισχύουν οι κεφαλαιακοί έλεγχοι, καταγράφεται μείωση στους τζίρους των επιχειρήσεων, που κυμαίνεται από 30% έως 80%, ανάλογα με τον κλάδο και το αντικείμενό τους, ενώ διακόπηκε ξαφνικά η αλυσίδα εφοδιασμού, με το πρόβλημα να είναι εντονότερο, στις επιχειρήσεις εκείνες που εισάγουν προϊόντα και πρώτες ύλες.

    Ο πρόεδρος του ΣΕΒ εκτίμησε ότι ο ελληνικός λαός μπορεί να ξεπεράσει σε βάθος χρόνου τις σημερινές δυσκολίες εφ' όσον η χώρα μας παραμείνει στην ευρωζώνη, και υπογράμμισε ότι μέχρι να υπογραφεί η συμφωνία με τους εταίρους, το Grexit εξακολουθεί να υφίσταται - αν και με μικρές πιθανότητες.

    [04] Τουλάχιστον 30 νεκροί από έκρηξη στη μεθόριο της Τουρκίας με τη Συρία

    Τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα για την επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Σουρούτς, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, δείχνουν ότι επρόκειτο για ενέργεια της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.

    «Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η έκρηξη ήταν μια επίθεση αυτοκτονίας που διέπραξε το Ντάες» (το αραβικό ακρωνύμιο του ΙΚ), είπε ο Νταβούτογλου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Άγκυρα.

    Σύμφωνα με τον προσωρινό απολογισμό από την πολύ ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στον κήπο ενός πολιτιστικού κέντρου της Σουρούτς σκοτώθηκαν τουλάχιστον 30 άνθρωποι, ενώ άλλοι 100 τραυματίστηκαν. Ο κυβερνήτης της περιφέρειας όπου βρίσκεται η Σουρούτς, ο Αμπντουλάχ Τζιφτσί, είπε στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ότι οι 20 από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

    «Η πόλη έχει βυθιστεί στο χάος. Σχεδόν όλα τα καταστήματα έκλεισαν», είπε ένας κάτοικος της πόλης, ο Μεχμέτ Τσελίκ.

    Ο Νταβούτογλου διαβεβαίωσε ότι η Άγκυρα έχει λάβει και θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για να αντιμετωπίσει το Ισλαμικό Κράτος και υποσχέθηκε ότι τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία θα αυξηθούν.

    Ο Τούρκος πρωθυπουργός διευκρίνισε ότι τα στοιχεία του δράστη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, όμως θα ανακοινωθούν αμέσως μόλις αναγνωριστεί ο βομβιστής.

    Πολλά τουρκικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για μια γυναίκα καμικάζι, ηλικίας περίπου 20 ετών.

    [05] ΗΠΑ-Κούβα: Αποκαθίστανται οι διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών

    Η κουβανική σημαία υψώθηκε στην πρεσβεία της Κούβας στην αμερικανική πρωτεύουσα, για πρώτη φορά μετά από 54 χρόνια, σηματοδοτώντας την επίσημη αποκατάσταση των σχέσεων των δύο χωρών που ξεκίνησε στις 17 Δεκεμβρίου 2014 με απόφαση των προέδρων της Κούβας Ραούλ Κάστρο και των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

    Ταυτόχρονα, από σήμερα επαναλειτουργεί και η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αβάνα, όμως η αμερικανική σημαία θα υψωθεί στο κτίριο της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής τον επόμενο μήνα, όταν θα επισκεφθεί την Κούβα ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Τζον Κέρι.

    Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι υποδέχτηκε σήμερα τον ομόλογό του της Κούβας, τον Μπρούνο Ροντρίγκες, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στην πρώτη επίσημη επίσκεψη Κουβανού υπουργού Εξωτερικών στην Ουάσινγκτον από το 1958.

    Οι δύο υπουργοί αντάλλαξαν χειραψία, χαμογελώντας μπροστά στις κάμερες, προτού ξεκινήσουν τις συνομιλίες τους που αφορούν διάφορα θέματα σχετικά με την επαναπροσέγγιση των ΗΠΑ με την Κούβα έπειτα από πέντε δεκαετίες.

    [06] Αυστριακοί Πράσινοι: Τα νέα μέτρα οδηγούν την Ελλάδα σε μια σταδιακή έξοδο από το ευρώ

    Την ανησυχία τους ότι τα σχεδιαζόμενα νέα μέτρα για την Ελλάδα δεν αποτελούν παρά μόνον μια σταδιακή έξοδο τηςχώρας από το ευρώ και ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους που καταψήφισαν στην αυστριακή Βουλή την απόφαση για εντολή διαπραγμάτευσης ενός νέου «πακέτου βοήθειας», εκφράζουν, σε σημερινή ανακοίνωσή τους, η αρχηγός του κόμματος των Αυστριακών Πράσινων, Εύα Γκλαβίσνικ και ο αρμόδιος ευρωπαϊκών θεμάτων, Βέρνερ Κόγκλερ.Σημειώνοντας πως είναι πεπεισμένοι, ότι το μεγαλύτερο μέρος του«πακέτου βοήθειας» για την Ελλάδα θα χρησιμοποιηθεί για την εξόφληση χρέους και δεν θα φτάσει ούτε στον πληθυσμό ούτε στην οικονομία και τονίζονταςότι η Ελλάδα χρειάζεται μια ελάφρυνση χρέους και όχι επιπλέον χρέος, οι δύο πολιτικοί απαριθμούν, στην ανακοίνωσή τους, τους λόγους για τους οποίουςτο κόμμα τους ψήφισε «Όχι» κατά την ψηφοφορία της περασμένης Παρασκευής.

    Όπως επισημαίνουν, το πακέτο «βοήθειας» παρασύρει την Ελλάδα βαθύτερα στην κρίση και αντί για επενδύσεις συνεχίζονται, όπως μέχρι τώρα, οι περικοπές και προωθείται η κατάρρευση, δημοκρατικές θεμελιώδεις αρχές υπονομεύονται καιμε την υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης να θέτει όλα τα νομοσχέδια της προς έγκριση από τους θεσμούς της ΕΕ, αφαιρείται από τη χώρα η κυριαρχία της.

    [07] «Kάλεσμα» στον ήλιο από το Θέατρο Νο στην Επίδαυρο

    Σε μία επίκληση του θιάσου Νο προς τον ήλιο προκειμένου να ανατείλει, μπορούν να συμμετάσχουν όσοι επισκεφτούν την Επίδαυρο την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιουλίου, για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Νέκυια» από το θέατρο Νο της Ιαπωνίας σε συνεργασία με το Μιχαήλ Μαρμαρινό.

    Το ξημέρωμα του Σαββάτου, στις 6 ώρα το πρωί, οι θεατές μπορούν να επισκεφτούν το Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου για δουν από κοντά ένα τελετουργικό κάλεσμα στον ήλιο που θα πραγματοποιήσει ο μεγάλος Γιαπωνέζος δάσκαλος Γκένσο Ουμεγουάκα, ακολουθώντας μια παλαιά τελετουργία του Νο. Όπως εξηγεί ο σκηνοθέτης Μιχαήλ Μαρμαρινός, η τελετή αυτή χαρακτηρίζεται από ιερότητα, αυστηρό τυπικό και αρχαίους κώδικες, μοναστικούς.

    Τον επικό ποιητικό λόγο του Ομήρου, έτσι όπως αποτυπώνεται στη ραψωδία λ της Οδύσσειας, την «Νέκυια» που περιγράφει την κάθοδο του Οδυσσέα στον 'Αδη, μεταστοιχειώνει, με τον τρόπο του ιαπωνικού θεάτρου Νο, ο Γκένσο Ουμεγουάκα, δίνοντας τη δυνατότητα στον Μιχαήλ Μαρμαρινό να αντλήσει από τη μεταφυσική ποίηση και την υψηλή αφαίρεση της ιαπωνικής θεατρικής γλώσσας, προκειμένου να σκηνοθετήσει μια από κοινού κατάβαση στον κόσμο των νεκρών, εξερευνώντας παράλληλα άλλους δρόμους για την προσέγγιση της αρχαίας τραγωδίας.

    Πρόκειται για τη μόνη ξένη παραγωγή του φετινού φεστιβάλ στην Επίδαυρο και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς δύο παλαιοί πολιτισμοί συναντιούνται για πρώτη φορά μέσα στο αρχαίο θέατρο: 2.500 χρόνια από τη δημιουργία της Ομηρικής Οδύσσειας, 800 χρόνια από την ίδρυση του ΝΟ.

    Η παράσταση θα παρουσιαστεί στα ιαπωνικά με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους.

    [08] Φ. Γεννηματά: Συνεννόηση και συνεργασία των δυνάμεων που στηρίζουν τη συμφωνία

    «Γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο, για μια συνεννόηση και συνεργασία για την κατοχύρωση του ιστορικού κεκτημένου της Ελλάδας μέσα στην Ενωμένη Ευρώπη και μέσα στη ζώνη του ευρώ» ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα η Φώφη Γεννηματά, διαπιστώνοντας πως η εκλογολογία που κυριαρχεί, «εγκυμονεί νέα αδιέξοδα και κινδύνους».

    Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θεωρεί «ζωτικής σημασίας» τη συζήτηση αυτή, η οποία θα πρέπει σε ένα νέο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «το ταχύτερο δυνατόν».

    H κ. Γεννηματά διατυπώνει τέσσερις προτάσεις:

    - Για όσο χρονικό διάστημα η χώρα δεν έχει διασφαλίσει τη σταθερή πορεία εξόδου από την κρίση μέσα στο ευρώ και στην Ευρώπη, δεν πρέπει να αντιμετωπίσει την προοπτική εκλογών, γιατί όσο η νέα Σύμβαση και το Μνημόνιο δεν έχουν υπογραφεί, «... η εκλογολογία και η απειλή των εκλογών? επαναφέρουν στο προσκήνιο της Ευρώπης το grexit».

    - Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οφείλει να κυβερνήσει και να εφαρμόσει με συνέπεια τις υποχρεώσεις που η ίδια έχει αναλάβει.

    - Να ληφθούν σοβαρές και θετικές αποφάσεις, που θα αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της ακραίας πόλωσης των πολιτών και του νέου διχασμού του ελληνικού λαού ? με πρώτο βήμα την συναινετική αλλαγή του εκλογικού νόμου, με την κατάργηση του άδικου bonus των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα.

    - Να αντιμετωπισθούν και να επανεξετασθούν θετικά κατά τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, τα σημεία εκείνα της συμφωνίας που δημιουργούν ιδιαίτερα δυσμενείς καταστάσεις για κατηγορίες του πληθυσμού και αντιστρατεύονται την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και τη βιώσιμη ανάπτυξή της.

    [09] Γ. Πανούσης: Το ζήτημα με τις μεταναστευτικές ροές αποτελεί ανθρωπιστική κρίση

    «Έχουμε μια ανθρωπιστική κρίση και είναι θέμα και του ΟΗΕ, ούτε καν μόνο της Ευρώπης», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, σχετικά με τα «μέτρα προς αντιμετώπιση της ασύμμετρης απειλής λόγω της αθρόας εισβολής λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά».

    «Έχουμε μια Ευρώπη που δεν θέτει φραγμό στις μεταναστευτικές ροές μέσα στην Τουρκία», ανέφερε ο κ. Πανούσης και συμπλήρωσε ότι το ζήτημα με τις μεταναστευτικές ροές έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και λόγω εξελίξεων που ήταν αδύνατο να προβλεφθούν (εξελίξεις σε Συρία, Λιβύη). Μάλιστα, όπως σημείωσε, είναι θέμα που αφορά και τον ΟΗΕ, ούτε καν μόνο την Ευρώπη. Σε ό,τι αφορά τη στάση που κρατά η ελληνική κυβέρνηση, ο κ. Πανούσης σημείωσε ότι «αναζητούμε λύση εντός του Κράτους Δικαίου. Δεν μπορούμε να τους πετάξουμε στη θάλασσα ή να τους αφήσουμε να ζουν σαν ζώα».

    Σχετικά με το ενδεχόμενο μέσα από αυτές τις μεταναστευτικές ροές να μετακινούνται προς την Ευρώπη τζιχαντιστές, ο κ. Πανούσης επισήμανε ότι οι τελευταίοι τις πιο πολλές φορές περνούν στον ευρωπαϊκό χώρο ως Ευρωπαίοι πολίτες, χωρίς αυτό, όπως εξήγησε, να σημαίνει ότι το μεταναστευτικό δεν έχει να κάνει και με θέματα εθνικής ασφάλειας (π.χ. λαθρέμποροι).

    [10] Σαββίδης: «Εάν παρόμοιες συμπεριφορές συνεχίζονται, ποιο είναι το νόημα να φέρω ακριβούς παίκτες;»

    Συνέντευξη με ενδιαφέρουσες απόψεις για την ομάδα του και το ελληνικό ποδόσφαιρο έδωσε στην ΕΡΤ 3 ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, στην οποία επισήμανε παράλληλα και τις φιλοδοξίες του για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

    Ο ομογενής επιχειρηματίας αναφέρθηκε στα τρέχοντα, αλλά και στα ζητήματα του πρόσφατου παρελθόντος, ενώ ειδική μνεία έκανε στον προπονητή της περασμένης περιόδου, Άγγελο Αναστασιάδη, για τον οποίο δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι ενδιαφέρουσα χώρα. Ο δημοσιογράφος ξυπνά το πρωί και λέει "τι να γράψω"; Γράφει ό,τι του έρθει στο κεφάλι. Και μερικές φορές μαθαίνω από αυτόν, που είμαι, τι σκέφτομαι, τι κάνω. Αυτό είναι αστείο. Εγώ απαιτούσα "αγοράστε παίκτες, κάντε μεταγραφές". Ο Αναστασιάδης έλεγε "εγώ δεν χρειάζομαι ποδοσφαιριστές, έχω καλή ομάδα, όλα καλά, όλα νορμάλ, τα παλικάρια μου". Κι εγώ του έλεγα "εγώ δεν βλέπω να έχουμε άμυνα" και απαντούσε "Η Παναγιά θα είναι η άμυνά μας". Με στεναχώρησε και με λύπη την περάσαμε και αυτή τη φάση. Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ πιστός ΠΑΟΚτσής. Το λάθος μου ήταν ότι πίστεψα ότι θα τον ανεβάσω στο θρόνο του ΠΑΟΚ. Ενώ αυτός δεν κατάλαβε αυτή τη φάση».

    Για τις μεταγραφές και τη δική του στάση τόνισε: «Δεν υπάρχει πρόβλημα στη χρηματοδότηση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάμε στην παραλία και να πετάμε τα λεφτά μας στην θάλασσα. Ο ΠΑΟΚ είναι τέτοια ομάδα που δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι κάποιος υψηλού επιπέδου παίκτης μπορεί να βρει τον εαυτό του εδώ. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, παίκτες τους οποίους θα μπορούσαμε να τους φέρναμε εδώ αλλά δεν θα μπορούσαν να κατανοήσουν την προσωπικότητα και τη ποιότητα του ΠΑΟΚ».

    Για την ήττα από την Λοκομοτίβα και την περσινή σεζόν είπε: «Εγώ στεναχωρήθηκα με τον τελευταίο μήνα της περασμένης σεζόν. Δεν μπορείς να κοιμηθείς ένας άνθρωπος και να ξυπνήσεις διαφορετικός. Εγώ πάντα είμαι άνθρωπος του μάξιμουμ και δεν θα υπάρχει καμία εξαίρεση φέτος. Θα είμαστε πολύ αυστηροί και σκληροί. Όλοι θα συμπεριφερθούν όπως πρέπει και θα πρέπει να με σκέφτονται σαν εφιάλτη τους. Δεν θα αφήσω να περάσουν συμπεριφορές που βλάπτουν την ομάδα».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 20 July 2015 - 18:32:11 UTC