Browse through our Interesting Nodes of Museums in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-07-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] «Η διαφορετικότητα δεν μπορεί να υπερβαίνει την ενότητα» δηλώνει ο Δ. Βίτσας
  • [02] «Η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι διασφαλισμένη μόνο με τον πλήρη σεβασμό της διαφορετικότητας»
  • [03] «Το θέμα δεν είναι πλέον εάν θα αναδιαρθρωθεί το ελληνικό χρέος αλλά το πώς θα γίνει αυτό»
  • [04] Οι τουρίστες επιστρέφουν στην Ελλάδα αναφέρει η Wall Street Journal
  • [05] Ροδοπελεκάνοι φώλιασαν στην Κάρλα
  • [06] Σαρωτικοί έλεγχοι στα νησιά για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής
  • [07] Κλειστό το Χρηματιστήριο μέχρι την έκδοση υπουργικής απόφασης
  • [08] Αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για Έρμελο
  • [09] Το Μεξικό κατέκτησε το τρόπαιο στο Γκολντ Καπ
  • [10] «Αντίο» του Ιακωβάκη στο φινάλε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

  • [01] «Η διαφορετικότητα δεν μπορεί να υπερβαίνει την ενότητα» δηλώνει ο Δ. Βίτσας

    Yπέρ της προσφυγής σε πρόωρες εκλογές «αμέσως μετά» την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές τάχθηκε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

    «Χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση, αυτό δεν μπορεί να σημαίνει τίποτε άλλο [παρά εκλογές]» τόνισε ο κ. Βίτσας, απορρίπτοντας το σενάριο συγκρότησης κυβέρνησης ειδικού σκοπού. Διαμήνυσε προς τους διαφωνούντες ότι «η διαφορετικότητα δεν μπορεί να υπερβαίνει την ενότητα» και συμπλήρωσε: «Καλύτερα να χρεοκοπήσει μια πολιτική ρητορική, παρά μια κοινωνία».

    Ο κ. Βίτσας είπε πως βασικός στόχος θα πρέπει να είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με συγκεκριμένη στοχοθεσία σε πολλούς τομείς και συντονισμένες δράσεις ώστε να επιτευχθεί σταδιακά μια συνολική αναμόρφωση του παραγωγικού μοντέλου. «Αυτό σημαίνει αναδιάταξη και του ιδιωτικού τομέα, που είναι πλήρως συνδεδεμένος με το Δημόσιο» υποστήριξε.

    Σχετικά με το «Σχέδιο Β» που φέρεται ετοίμαζε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο κ. Βίτσας τόνισε πως ο στόχος της κυβέρνησης ήταν εξαρχής να υπάρξει μια ωφέλιμη συμφωνία, προσθέτοντας πως «δεν δίνει μεγάλη σημασία» σε οτιδήποτε βρίσκεται στο περιθώριο αυτής της προσπάθειας.

    [02] «Η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι διασφαλισμένη μόνο με τον πλήρη σεβασμό της διαφορετικότητας»

    Η κυβέρνηση οδηγείται σε πλήρη ακύρωση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εργασίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εποχή». «Αυτό που εκτιμούμε ότι θα συμβεί από εδώ και πέρα, εάν η κυβέρνηση επιμείνει και υπογράψει τον Αύγουστο το τρίτο μνημόνιο, είναι ότι θα οδηγηθεί, και με το νεοφιλελεύθερης κοπής περιεχόμενό του και με τη σκληρή και ταπεινωτική εποπτεία του κουαρτέτου πλέον των δανειστών, στην πλήρη ακύρωση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και των προγραμματικών δηλώσεών της» δηλώνει ο κ. Στρατούλης.

    «Η κυβέρνηση έπρεπε να απεγκλωβιστεί από το θανάσιμο και φρικτό εκβιασμό των δανειστών και να ακολουθήσει άλλο δρόμο σε απόλυτη εναρμόνιση με το όχι του λαού και της νεολαίας στο πρόσφατο δημοψήφισμα που η ίδια- και σωστά- προκάλεσε» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει πως «έγιναν σημαντικά λάθη, όπως η συμφωνία στο Eurogroup στις 20 Φεβρουαρίου και η πληρωμή υποχρεώσεων 8 δις στους δανειστές, την ίδια στιγμή μάλιστα που δεν μας έδιναν καμία χρηματοδότηση του δημοσίου χρέους της χώρας μας».

    «Το «ωσαννά των Βαΐων» μετατρέπεται εύκολα σε «σταύρωσον αυτόν» όταν θα αρχίσουν να φαίνονται οι κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις του νέου μνημονίου» αναφέρει ο Δημήτρης Στρατούλης, ενώ για τη στάση που τήρησε απαντά: «Ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισα στη Βουλή ΟΧΙ σε νέο μνημόνιο και μάλιστα από κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ σε πλήρη εναρμόνιση με τις συνεδριακές αποφάσεις του κομματός μου και τις προγραμματικές δεσμεύσεις του. Αυτό το έκανα, όχι μόνο για λόγους αρχής και συνείδησης, αλλά και γιατί θεωρώ ότι η συνέχιση των μνημονίων θα είναι καταστροφική για το λαό και τη χώρα».

    «Αυτό που έφταιγε δεν ήταν η απουσία εναλλακτικής λύσης, αλλά η δογματική εμμονή στην πάση θυσία παραμονή στην ευρωζώνη» δηλώνει ο κ. Στρατούλης και υπογραμμίζει ότι «αδικούμε τους εαυτούς μας, την ιστορία μας και τους αγώνες μας, όταν ισχυριζόμαστε ότι είναι μονόδρομος τα μνημόνια και η λιτότητα και ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση σ' αυτά».

    Για το εσωκομματικό πεδίο αναφέρει πως «η ενότητα στο ΣΥΡΙΖΑ είναι διασφαλισμένη μόνο με τον πλήρη σεβασμό της διαφορετικότητας. Γι' αυτό αυτή την ώρα δεν χρειάζεται να σηκώνονται οι τόνοι ούτε να εξαπολύονται απειλές ενάντια σε όσους διαφωνούμε με το νέο μνημόνιο».

    Είναι λυπηρό να παρουσιάζεται, τουλάχιστον με την ανοχή ή και το χλευασμό κύκλων του κόμματος και της κυβέρνησης, από τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης η όποια αριστερή εναλλακτική λύση ως «ριφιφί» στο Νομισματοκοπείο ή στην Τράπεζα της Ελλάδας ή επίσης όσοι σύντροφοι/συντρόφισσες υποστηρίζουμε τέτοιες προτάσεις να αποκαλούμαστε «συμμορία της δραχμής»», δηλώνει ο Δημήτρης Στρατούλης.

    «Κατά τη γνώμη μου υπάρχει ζωή για τη χώρα μας εκτός ευρωζώνης. Με μια συντεταγμένη πορεία, καλά προετοιμασμένη στα πλαίσια ενός συνολικού εναλλακτικού σχεδίου, που θα περιλαμβάνει όχι μόνο το εθνικό νόμισμα, αλλά και την αμφισβήτηση και διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του δημοσίου χρέους, την εθνικοποίηση των τραπεζών» αναφέρει επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

    Όπως εξάλλου σπεύδει να υπογραμμίσει, «το πολιτικό πρόβλημα που έχει προκύψει μετά την ήττα της κυβέρνησης μόνο με ουσιαστική και δημοκρατική συζήτηση στα συλλογικά όργανα του κόμματος μπορεί και πρέπει να αντιμετωπιστεί».

    [03] «Το θέμα δεν είναι πλέον εάν θα αναδιαρθρωθεί το ελληνικό χρέος αλλά το πώς θα γίνει αυτό»

    Οι χώρες της ευρωζώνης δεν εξετάζουν πλέον εάν θα αναδιαρθρώσουν το ελληνικό χρέος, αλλά μάλλον ποιος θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό, δήλωσε ο Μπενουά Κερέ, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ, σε συνέντεξή στη γαλλική εφημερίδα Le Monde που δημοσιεύθηκε σήμερα.

    Ο Κερέ είπε ότι όλες οι χώρες της ευρωζώνης θέλουν η Ελλάδα να παραμείνει εντός της ευρωζώνης και είναι έτοιμες να παράσχουν «οικονομική αλληλεγγύη» υπό την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα εφαρμόζει μεταρρυθμίσεις.

    «Στην πραγματικότητα, το ερώτημα δεν είναι εάν θα αναδιαρθρώσουμε το ελληνικό χρέος, αλλά μάλλον πώς θα γίνει αυτό ούτως ώστε να είναι πραγματικά χρήσιμο για την οικονομία της χώρας», δήλωσε.

    Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων της ΕΚΤ αποδίδει καρπούς, αλλά είναι πρόωρο να ξεκινήσει η συζήτηση για το πότε θα τερματιστεί.

    [04] Οι τουρίστες επιστρέφουν στην Ελλάδα αναφέρει η Wall Street Journal

    Οι τουρίστες επιστρέφουν στην Ελλάδα μαζικά, μειώνοντας τους φόβους ότι οι έλεγχοι στην κίνηση κεφαλαίων και οι διαδηλώσεις κατά της λιτότητας θα υπονομεύσουν την τουριστική βιομηχανία της χώρας στο μέσο της καλοκαιρινής περιόδου, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal.

    Οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία, οι οποίες είχαν πληγεί στην αρχή του καλοκαιριού, όταν η χώρα βρισκόταν στο χείλος της χρεοκοπίας, έχουν ανακάμψει μετά την κατ' αρχή συμφωνία που πέτυχε στις 13 Ιουλίου η ελληνική κυβέρνηση με τους πιστωτές. Εν τω μεταξύ, οι τουριστικοί οργανισμοί και οι αεροπορικές εταιρείες αναφέρουν ότι οι κρατήσεις τους είναι και πάλι πολύ μεγάλες. «Ξεπερνάμε την κρίση αρκετά καλά», δήλωσε ο κ. 'Αρης Ίκκος, επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου και στις αρχές Ιουλίου, πρόσθεσε, οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία ήταν 20% χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι, «αλλά έκτοτε υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ανόδου και εκτιμούμε ότι βρισκόμαστε στα ίδια ή ελαφρά υψηλότερα από τα περυσινά επίπεδα».

    Το ημερήσιο όριο αναλήψεων των 60 ευρώ από τα ATM δεν επηρεάζει τους κατόχους ξένων πιστωτικών καρτών, αφήνοντας τους τουρίστες σε μεγάλο βαθμό άθικτους από τους συνεχιζόμενους περιορισμούς στις τραπεζικές συναλλαγές των Ελλήνων. Αν και οι τουρίστες συγκρατήθηκαν στα τέλη Ιουνίου, εν μέσω αβεβαιότητας για την πρόσβασή τους σε μετρητά, οι ανησυχίες τους φαίνεται ότι έχουν υποχωρήσει μετά τη συμφωνία για το νέο πρόγραμμα, αναφέρει το δημοσίευμα.

    «Ελπίζουμε ότι δεν θα υποστούμε άλλο γύρο πολιτικού δράματος στην υπόλοιπη καλοκαιρινή περίοδο. Είχαμε 22 εκατομμύρια αφίξεις για το σύνολο του περασμένου έτους και, αν επικρατήσει ηρεμία, μπορεί να περάσουμε ελαφρά το επίπεδο αυτό», δήλωσε ο κ. Ίκκος.

    [05] Ροδοπελεκάνοι φώλιασαν στην Κάρλα

    Τον ταμιευτήρα της πρώην λίμνης Κάρλα, για την ασφάλεια και ζεστασιά του δικού τους "σπιτικού", επέλεξαν ροδοπελεκάνοι, αφού εκεί, στα τέλη Ιουνίου, τεκμηριώθηκε για πρώτη φορά από ειδικούς ορνιθολόγους η ύπαρξη εννέα φωλιών με αβγά.

    Οι ερευνητές της Εταιρίας Προστασίας Πρεσπών και του Φορέα Διαχείρισης της Περιοχής Οικοανάπτυξης Κάρλας -Μαυροβουνίου -Κεφαλοβρύσου -Βελεστίνου, κάνουν λόγο για "ιστορικής σημασίας" γεγονός και "μεγάλη περιβαλλοντική επιτυχία", καθώς δεν είχε -μέχρι σήμερα- παρατηρηθεί ξανά φώλιασμα του συγκεκριμένου είδους πελεκάνων μακριά από τις δύο μοναδικές αποικίες τους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη: στο Δέλτα του Δούναβη και στη λίμνη Μικρή Πρέσπα.

    Οι ροδοπελεκάνοι άρχισαν να εμφανίζονται στον ταμιευτήρα το φθινόπωρο του 2013. Σταδιακά, οι αριθμοί του είδους αυτού αυξάνονταν, με αποκορύφωμα το φθινόπωρο του 2014, οπότε και ξεπέρασαν τα 550 άτομα. Το 2015, οι πολύ υψηλοί αριθμοί ροδοπελεκάνων στην περιοχή κατά τη διάρκεια της άνοιξης προξένησαν μεγάλη εντύπωση και έτσι, ύστερα από εντατική παρατήρηση και έρευνα με ειδικά τεχνολογικά μέσα, τεκμηριώθηκε η ύπαρξη των εννέα φωλιών με αβγά, στα τέλη Ιουνίου.

    Ο ταμιευτήρας, εκτός από την τρίτη πλέον γνωστή αποικία ροδοπελεκάνων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αποτελεί και την τέταρτη αποικία αργυροπελεκάνων στην Ελλάδα.

    Το 2009, ελάχιστους μήνες μετά την ολοκλήρωση του ταμιευτήρα της Κάρλας και την έναρξη εισόδου των πρώτων υδάτων, εμφανίστηκαν οι πρώτοι αργυροπελεκάνοι, ενώ η πρώτη φωλιά δημιουργήθηκε το 2012.

    [06] Σαρωτικοί έλεγχοι στα νησιά για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής

    Σαρωτικοί έλεγχοι, στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, βρίκονται σε εξέλιξη απο το περασμένο Σαββατοκύριακο με τα πρώτα αποτελέσματα να δείχνουν υψηλά ποσοστά φοροδιαφυγής.

    Ξενοδοχεία, εστίαση και μπάρ συγκεντρώνουν τα υψηλότερα ποσσοστά φοροδιαφυγής που συντελείται κυρίως με την μη έκδοση αποδείξεων. Ενδεικτικό είναι οτι σε 63 ελέγχους που διενεργήθηκαν τις ημέρες αυτές στο Ηράκλειο Κρήτης εντοπίστηκαν 33 παραβάσεις και 39 παραβάτες. Ποσοστό παραβατικότητας που υπερβαίνει το 50%.

    Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται απο συνεργεία εφοριακών υπαλλήλων από τις κατα τόπους ΔΟΥ ενώ αναμένται να προσλάβουν μαζικότερο χαρακτήρα τις επόμενες ημέρες. Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης ετοιμάζει υπουργική απόφαση με την οποία θα προβλέπονται οι διαδικασίες και ο τρόπος των ελέγχων που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάσττημα και για όλο το διάστημα του καλοκαιριού με στόχο τη σύλληψη της φοροδιαφυγής και την απόδοση του ΦΠΑ.

    [07] Κλειστό το Χρηματιστήριο μέχρι την έκδοση υπουργικής απόφασης

    Κλειστή θα παραμείνει η χρηματιστηριακή αγορά μέχρι την έκδοση υπουργικής απόφασης σχετικά με την επαναλειτουργία του ΧΑ.

    Συγκεκριμένα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ανακοίνωσε ότι:

    α) θα παραμείνει κλειστή η οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών και ο Πολυμερής Μηχανισμός Διαπραγμάτευσης (ΠΜΔ) Εναλλακτική Αγορά (ΕΝΑ),

    β) θα παραμείνει κλειστή η Ηλεκτρονική Δευτερογενής Αγορά Τίτλων (ΗΔΑΤ),

    γ) θα εξακολουθήσει η αναστολή εξαγοράς μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων,

    δ) θα εξακολουθήσει η αναστολή λειτουργίας της Εταιρίας Εκκαθάρισης (ΕΤΕΚ) για τους τίτλους που τελούν υπό διαπραγμάτευση στην ελληνική αγορά και στο ΠΜΔ,

    ε) θα εξακολουθήσει η αναστολή λειτουργίας του διακανονισμού αξιών σε τίτλους της ελληνικής αγοράς από το Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων (ΕΛΚΑΤ).

    Τα ανωτέρω ισχύουν έως την έκδοση υπουργικής απόφασης σχετικά με τη λειτουργία της χρηματιστηριακής αγοράς.

    [08] Αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για Έρμελο

    Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του στην Ολλανδία. Μετά την Αυστρία και την Τουρκία, ο πρωταθλητής αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με πτήση μέσω Θεσσαλονίκης, για το Έρμελο της Ολλανδίας, όπου εκεί θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, ενώ θα δώσει σειρά φιλικών αναμετρήσεων.

    Αναλυτικά η αποστολή: Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτης, Γιαννιώτας, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καπίνο, Λάτσι, Μαζουακού, Νικολάου, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης.

    [09] Το Μεξικό κατέκτησε το τρόπαιο στο Γκολντ Καπ

    Το Μεξικό κατέκτησε το τρόπαιο στο «Gold Cup» (Κύπελλο Εθνών της Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής), καθώς επικράτησε της Τζαμάικα με 3-1 στον τελικό που έγινε στη Φιλαδέλφεια. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Γκουαρδάδο (31΄), Κορόνα (47΄) και Περάλτα (61΄), ενώ το τέρμα των Τζαμαϊκανών πέτυχε ο Μάτοκς στο 80ο λεπτό.

    [10] «Αντίο» του Ιακωβάκη στο φινάλε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

    Με αρκετά καλές επιδόσεις, ένα Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων και ένα φορτισμένο συναισθηματικά αντίο από τον Περικλή Ιακωβάκη σε μια σπουδαία καριέρα 20 ετών στους στίβους, έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου ανδρών - γυναικών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.

    Στην τελική βαθμολογία θριάμβευσε για μία ακόμη χρονιά στους άνδρες ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με 181 βαθμούς, με δεύτερο τον Ολυμπιακό (123β) και Τρίτη την ΑΕΚ (100β). Στις γυναίκες πρώτευσε ο ΓΣ Γλυφάδας με 100 βαθμούς, έναντι 91,5 του ΓΣ Κηφισιάς και 91 της ΓΕ Ηρακλείου.

    Ξέρει να «κλέβει» την παράσταση. Το ήξερε πάντα και το έκανε και σήμερα στην τελευταία κούρσα της αθλητικής του καριέρας σε ηλικία 35 ετών. Ο Περικλής Ιακωβάκης κατάφερε να κερδίσει με χαρακτηριστική άνεση την πρώτη θέση στα 400μ των ανδρών, σημείωσε την 16η νίκη του στη διοργάνωση (και δεν έτρεξε στις διοργανώσεις του 2013 και 2014, αφού ήταν τραυματίας), κέρδισε το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων και απέδειξε γιατί παρέμενε στην κορυφή για περισσότερα από 15 έτη.

    «Ηταν ασυνήθιστο για μένα να αποσυντονιστώ, δεν το περίμενα, αλλά τελικά συγκινήθηκα. Το κλίμα ήταν τέτοιο που τελικά με έκανε να τα χάσω. Τελείωσα με τον πρωταθλητισμό, όχι, όμως με τον αθλητισμό. Δεν έχω σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις μου, όμως σίγουρα θα είμαι κοντά στον αθλητισμό», είπε ο Ιακωβάκης, που είναι μέλος στην επιτροπή αθλητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

    Ο Ιακωβάκης παρέλαβε το μετάλλιο του από την γυναίκα που στάθηκε δίπλα του σχεδόν μια 20ετία, την προπονήτρια του Μαίρη Σωτηρακοπούλου και έχοντας στην αγκαλιά του τον γιο του Αχιλλέα. Για την ιστορία, ο Ιακωβάκης πέτυχε 51.69 και άφησε πίσω του τον Κωνσταντίνο Κωνσταντή με 52.81 και τον Γκιόργκι Καραουλασβίλι με 53.66.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 27 July 2015 - 10:32:22 UTC