Browse through our Interesting Nodes on Tourism & Recreation in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-07-31

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] «Το Ποτάμι θα συμμαχήσει με τον διάβολο για να σωθεί η χώρα»
  • [02] Εξηγήσεις για δύο κακουργήματα καλείται να δώσει ο Στ. Παπασταύρου
  • [03] «Σημαντικά υψηλότερος» ο κίνδυνος απωλειών για τις υπό κρίση χώρες της Ευρωζώνης
  • [04] Σταθερός στο 0,2% αναμένεται να παραμείνει τον Ιούλιο ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη
  • [05] Tο Πουέρτο Ρίκο αναμένεται να χρεοκοπήσει αύριο για πρώτη φορά
  • [06] Μ.Αμπάς:Προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τον θάνατο μωρού στη Δυτική Όχθη
  • [07] Ζιμπάμπουε: Ζητούν την έκδοση του οδοντιάτρου που σκότωσε τον Σέσιλ
  • [08] Ενημέρωση μελών του Κογκρέσου των ΗΠΑ για τη συμφωνία της Αθήνας με τους θεσμούς
  • [09] Πρωταθλήτρια στην ανεργία η Ελλάδα τον Απρίλιο
  • [10] «Όχι» του Ολυμπιακού σε πρόταση της Ιντερ για Μαζουάκου
  • [11] Στην Αλ Αχλί ο Φετφατζίδης
  • [12] Πρώτη οδήγηση του νέου Honda Jazz στην πανευρωπαϊκή παρουσίαση
  • [13] Η ΔΟΕ ανέθεσε στο Πεκίνο τη διοργάνωση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2022

  • [01] «Το Ποτάμι θα συμμαχήσει με τον διάβολο για να σωθεί η χώρα»

    «Το Ποτάμι θα συμμαχήσει με τον διάβολο αυτή τη στιγμή για να σωθεί η χώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στις εκλογές θα συνταχθεί, είτε πίσω είτε μαζί, με το παλιό πολιτικό σύστημα» ήταν το μήνυμα που μετέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Focus fm, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα για το αγροτικό ζήτημα και κάλεσε «τους προοδευτικούς πολίτες, τους λογικούς και δημιουργικούς ανθρώπους να συμπορευθούν μαζί του στη επόμενη εκλογική αναμέτρηση».

    Ερωτώμενος για τη συνεχιζόμενη αναταραχή στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι «τα κόμματα που θέλουν να κυβερνήσουν έχουν υποχρέωση να έχουν ξεκαθαρίσει εκ των προτέρων το προς τα πού θέλουν να πάνε τη χώρα». Σε ότι αφορά το νέο μνημόνιο, υποστήριξε: «είμαστε υποχρεωμένοι να το ψηφίσουμε για να σωθεί η χώρα, αλλά θα πρέπει στο άμεσο χρονικό διάστημα, να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε».

    Αναφερόμενος στην αγροτική ανάπτυξη, είπε ότι «το Ποτάμι έχει συγκεκριμένες προτάσεις τόσο για τους αγρότες όσο και για τις ομάδες που αδικούνται από τη συμφωνία που έχει κάνει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του».

    [02] Εξηγήσεις για δύο κακουργήματα καλείται να δώσει ο Στ. Παπασταύρου

    Τα αποτελέσματα των ποινικών ερευνών των Οικονομικών Εισαγγελέων για τον συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρου Παπασταύρου αναμένει η εισαγγελέας Ελένη Σίσκου που χειρίζεται δικογραφία σε βάρος του δικηγόρου για το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος της ψευδορκίας.

    Η εισαγγελική λειτουργός ερευνά αν ο κ. Παπασταύρου είπε ψέματα στην Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής για την "λίστα Λαγκάρντ", όσον αφορά τον λογαριασμό των περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στην HSBC.

    Ο δικηγόρος, σύμβουλος του Μαξίμου επί πρωθυπουργίας Σαμαρά, είχε καταθέσει ενόρκως στην Επιτροπή πως το επίμαχο χρηματικό ποσό δεν ήταν δικό του περιουσιακό στοιχείο, αλλά του επιχειρηματία κ. Μιωνή και ότι ο ίδιος ήταν νομικός πληρεξούσιος του.

    Να σημειωθεί ότι ο λογαριασμός που ερευνάται από τον οικονομικό εισαγγελέα Ι. Δραγάτση είχε πληρεξούσιους τη μητέρα του δικηγόρου, που ελέγχεται επίσης για την διάπραξη αδικημάτων, και τον αποβιώσαντα πλέον πατέρα του.

    Λόγω της άμεσης συνάφειας της δικογραφίας που χειρίζεται η εισαγγελική λειτουργός με την έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων, η κ. Σίσκου πρόκειται να κρίνει αν στοιχειοθετείται ή όχι η ψευδορκία σε βάρος του κ. Παπασταύρου αφού αποσαφηνιστούν τα πλήρη στοιχεία που συνδέονται με επίμαχο λογαριασμό στην ελβετική τράπεζα, με τις εξηγήσεις που θα δώσουν τόσο ο κ. Παπασταύρου όσο και ο κ. Μιωνής.

    [03] «Σημαντικά υψηλότερος» ο κίνδυνος απωλειών για τις υπό κρίση χώρες της Ευρωζώνης

    «Σημαντικά υψηλότερο» κίνδυνο απωλειών θα πρέπει να περιμένουν οι αγοραστές ομολόγων από τις υπό κρίση χώρες της Ευρωζώνης, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Γερμανίας Γιενς Βάιντμαν, ο οποίος θεωρεί ότι πρέπει να επιμηκύνεται αυτομάτως κατά τρία χρόνια η διάρκεια των ομολόγων μιας χώρας η οποία ζητά την ένταξή της σε πρόγραμμα του ΕΜΣ.

    Με αυτόν τον τρόπο, σε περίπτωση χρεοκοπίας, οι κάτοχοι ομολόγων θα πρέπει να επωμιστούν και μέρος της ζημιάς. «Η κοινή ευθύνη και ο όγκος των προγραμμάτων βοήθειας θα μειωθούν δραστικά, οι επενδυτές θα συνεχίσουν να φέρουν μερίδιο της ευθύνης και δεν θα καταβάλλονται πλέον δημόσια κεφάλαια», δηλώνει ο κ. Βάιντμαν σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Focus» και εξηγεί ότι δεν θεωρεί πρόβλημα το υψηλότερο κόστος δανεισμού για τα ομόλογα των συγκεκριμένων χωρών. «Η συνέπεια θα είναι διαχειρίσιμη και θα αφορά κυρίως τα ομόλογα μικρής διάρκειας. Αν μια χώρα δεν έχει σταθερά δημοσιονομικά, τότε ούτως ή άλλως θα αυξηθούν τα ασφάλιστρα κινδύνου», επισημαίνει ο Γερμανός κεντρικός τραπεζίτης και προσθέτει ότι «αυτό αποτελεί τον πυρήνα της νομισματικής ένωσης, στο πλαίσιο της οποίας δεν πρέπει να υπάρχει κοινή ευθύνη».

    [04] Σταθερός στο 0,2% αναμένεται να παραμείνει τον Ιούλιο ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη

    Στο 0,2% αναμένεται να διαμορφωθεί ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη τον Ιούλιο του 2015, παραμένοντας σταθερός σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2015, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Eurostat.

    Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, σε ό,τι αφορά τα κύρια συστατικά του πληθωρισμού της ευρωζώνης, ο τομέας των υπηρεσιών αναμένεται να έχει τον υψηλότερο ετήσιο ρυθμό τον Ιούλιο (1,2%, σε σύγκριση με 1,1% τον Ιούνιο), ενώ ακολουθούν τα τρόφιμα, το αλκοόλ και ο καπνός (0,9%, σε σύγκριση με 1,1% τον Ιούνιο ). Στο τέλος είναι τα μη ενεργειακά βιομηχανικά αγαθά (0,5%, σε σύγκριση με 0,3% τον Ιούνιο) και η ενέργεια (-5,6%, σε σύγκριση με -5,1% τον Ιούνιο).

    [05] Tο Πουέρτο Ρίκο αναμένεται να χρεοκοπήσει αύριο για πρώτη φορά

    Η αναμενόμενη αθέτηση πληρωμής χρέους, που λήγει αύριο, από το Πουέρτο Ρίκο θα είναι η αρχή μίας διαδικασίας που μπορεί να καταλήξει σε μία από τις μεγαλύτερες αναδιαρθρώσεις χρέους τοπικής κυβέρνησης, με προοπτική να ανοίξει την πόρτα σε διαμάχη με τους επενδυτές και να προκαλέσει αστάθεια στις τιμές των ομολόγων.

    Ο κυβερνήτης του Πουέρτο Ρίκο Αλεχάνδρο Γκαρσία Παντίγια σοκάρισε του επενδυτές τον Ιούνιο, όταν δήλωσε ότι το χρέος του νησιού - που ανέρχεται σε 72 δισ. δολάρια - δεν μπορεί να αποπληρωθεί και χρειάζεται αναδιάρθρωση. Το Πουέρτο Ρίκο σημείωσε ότι πιθανότατα δεν θα πληρώσει χρέος του Δημόσιου Οργανισμού Χρηματοδότησής του (Public Finance Corporation, PFC), ύψους 58 εκατ. δολαρίων, που λήγει την 1η Αυγούστου, το οποίο προβλέπει ασθενέστερη προστασία των επενδυτών σε σχέση με κάποια άλλα ομόλογα.

    «Αυτό που θα μπορούσε να αιφνιδιάσει τους επενδυτές είναι όταν ακούσουν πραγματικά τη λέξη χρεοκοπία και ότι επήλθε μία χρεοκοπία», δήλωσε στέλεχος της Wells Capital Management, η οποία κατέχει ως επί το πλείστον διασφαλισμένο χρέος του Πουέρτο Ρίκο, προσθέτοντας: «Η άμεση αντίδραση πιθανόν να είναι μικρές πωλήσεις στην αγορά, καθώς θεωρώ ότι ο κόσμος θα αρχίσει να προσδοκά, ποιές θα είναι οι επόμενες σειρές χρέους που δεν πρόκειται να αποπληρωθούν».

    Θα πρόκειται για την πρώτη λήξη χρέους που δεν θα πληρωθεί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που συνόδευσε την έκδοση ομολόγου το 2014, το Πουέρτο Ρίκο δεν έχει αθετήσει ποτέ αποπληρωμή κεφαλαίου ή τόκων χρέους του. Η μη αποπληρωμή του χρέους που λήγει αύριο θα είναι η πιο σημαντική έπειτα από αυτή της πόλης του Ντιτρόιτ, η οποία αθέτησε την πληρωμή ασφαλισμένων συνταξιοδοτικών ομολόγων ύψους 1,45 δισ. δολαρίων από ένα σύνολο ομολόγων περίπου 8 δισ. δολαρίων, πριν προχωρήσει σε αίτηση χρεοκοπίας το 2013 και στη συνέχεια σε (αθέτηση πληρωμής) γενικών υποχρεώσεων ομολόγων, αξίας άνω των 600 εκατ. δολαρίων.

    [06] Μ.Αμπάς:Προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τον θάνατο μωρού στη Δυτική Όχθη

    Ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς προειδοποίησε πως θα προσφύγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) για τον θάνατο του μωρού μιας οικογένειας Παλαιστινίων, που κάηκε ζωντανό σε πυρκαγιά που έβαλαν στο σπίτι της οικογένειας έποικοι, και κατήγγειλε ένα νέο "'έγκλημα πολέμου" του Ισραήλ.

    "Ετοιμάζουμε αμέσως τον φάκελο που θα υποβληθεί στο ΔΠΔ και τίποτε δεν θα μας σταματήσει να καταθέσουμε προσφυγή", δήλωσε ο Αμπάς από την έδρα της προεδρίας στη Ραμάλα, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. Κατήγγειλε "τα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττονται καθημερινά από τους Ισραηλινούς κατά του παλαιστινιακού λαού".

    Σήμερα την αυγή, σύμφωνα με ισραηλινούς και παλαιστίνιους αξιωματούχους ασφαλείας, έποικοι πέταξαν βόμβες μολότοφ μέσα από τα παράθυρα, που ήταν ανοικτά λόγω της καλοκαιρινής ζέστης, δύο σπιτιών στο χωριό Ντούμα κοντά στη Νάμπλους, στη βόρεια Δυτική Όχθη. Ένα από αυτά ήταν το σπίτι της οικογένειας Νταουάμπσεχ.

    Στους τοίχους έγραψαν "το τίμημα που πρέπει να καταβληθεί", "εκδίκηση" και ζωγράφισαν ένα αστέρι του Δαυίδ προτού διαφύγουν προς την κατεύθυνση ενός γειτονικού εβραϊκού οικισμού, του Μάαλε Εφράιμ.

    Το μωρό, ο Άλι Νταουάμπσεχ, 18 μηνών, κάηκε ζωντανό. Τέσσερις συγγενείς του, ανάμεσά τους η μητέρα του Ρίχαμ, 26 ετών, ο πατέρας του Σάαντ και ο τετράχρονος αδελφός του Άχμεντ, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε ισραηλινό νοσοκομείο και σύμφωνα με τους ισραηλινούς γιατρούς "η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο".

    Οι τρεις τους φέρουν εγκαύματα τρίτου βαθμού, η μητέρα στο 90% του σώματός της, ο πατέρας στο 80% του σώματός του και ο γιος τους Άχμεντ στο 60% του σώματός του. Νοσηλεύεται επίσης άλλος ένας τραυματίας από την επίθεση που, σύμφωνα με ορισμένες πηγές, είναι ένα κοριτσάκι.

    [07] Ζιμπάμπουε: Ζητούν την έκδοση του οδοντιάτρου που σκότωσε τον Σέσιλ

    Η υπουργός Περιβάλλοντος της Ζιμπάμπουε Όπα Μουσινγκούρι ζήτησε σήμερα την έκδοση στην χώρα της για να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης του Αμερικανού κυνηγού Ουόλτερ Πάλμερ, ενός πλούσιου οδοντιάτρου από την Μινεσότα, ο οποίος σκότωσε πριν από έναν μήνα το γνωστότερο λιοντάρι της Ζιμπάμπουε, τον Σέσιλ.

    "Ζητούμε από τις αρμόδιες αρχές την έκδοσή του στην Ζιμπάμπουε για να δικαστεί για την παράνομη ενέργεια που έχει διαπράξει", δήλωσε η ίδια, προσθέτοντας ότι ο "ξένος λαθροθήρας", όπως αναφέρθηκε στον Πάλμερ, πλήρωσε για να μετάσχει σε ένα παράνομο κυνήγι.

    Ο Πάλμερ παραδέχθηκε ότι σκότωσε το 13χρονο λιοντάρι, το οποίο ήταν πολύ αγαπητό στους τουρίστες και αποτελούσε αντικείμενο μελέτης του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, αλλά υποστήριξε ότι είχε προσλάβει επαγγελματίες οδηγούς και ότι πίστευε πως είχαν εκδοθεί όλες οι απαραίτητες άδειες για το κυνήγι.

    Η Μουσινγκούρι σημείωσε επίσης ότι από τους κυνηγετικούς κανονισμούς της Ζιμπάμπουε απαγορεύεται η χρήση τόξου και βελών στο κυνήγι, κάτι το οποίο έκανε ο Πάλμερ για να σκοτώσει το λιοντάρι, και σημείωσε πως ο γενικός εισαγγελέας της χώρας της έχει ξεκινήσει την διαδικασία για την έκδοσή του από τις ΗΠΑ.

    Ο θάνατος του Σέσιλ προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις ΗΠΑ κατά του Πάλμερ, ενώ και ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε χθες ότι θα εξετάσει αίτημα για την έκδοσή του, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 100.000 υπογραφές.

    [08] Ενημέρωση μελών του Κογκρέσου των ΗΠΑ για τη συμφωνία της Αθήνας με τους θεσμούς

    Για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο της συμφωνίας του Ιουλίου, ενημέρωσε μέλη του Κογκρέσου, σε ειδική συνάντηση, ο πρεσβευτής της Ελλάδας στις ΗΠΑ Χρήστος Παναγόπουλος.

    Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ομάδα Φιλίας ΗΠΑ-Ελλάδος (Hellenic Caucus) παρουσία, μεταξύ άλλων, των δύο συμπροέδρων της, δηλ. των βουλευτών Γκας Μπιλιράκη και Καρολάιν Μαλόνεϊ.

    Ο κ. Παναγόπουλος ειδικότερα αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς και στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η ελληνική κυβέρνηση, με στόχο τη βέλτιστη αντιμετώπιση της κρίσης, την επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε ρυθμούς ανάπτυξης και την επίτευξη ευημερίας για το σύνολο του ελληνικού λαού.

    [09] Πρωταθλήτρια στην ανεργία η Ελλάδα τον Απρίλιο

    Στο 25,6% διαμορφώθηκε η ανεργία στην Ελλάδα τον μήνα Απρίλιο, μειωμένη κατά 1,4% από την ίδια περίοδο το 2014, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιεί σήμερα η Eurostat. Η Ελλάδα παραμένει πρωταθλήτρια στην ανεργία τόσο στο συνολικό ποσοστό όσο και στην ανεργία των νέων, η οποία διαμορφώθηκε στο 53,2%. Ακολουθεί η Ισπανία με 22,5% και 49,2% αντίστοιχα με στοιχεία, όμως, του Ιουνίου 2015.

    Τα μικρότερα ποσοστά ανεργίας σημειώθηκαν στη Γερμανία (4,7%) και στην Τσεχία (4,9%).

    Συνολικά στην ευρώζωνη το ποσοστό ανεργίας για το μήνα Ιούνιο διαμορφώθηκε στο 11,1% σε σχέση με 11,6% το Ιούνιο του 2014. Σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης τα ίδια ποσοστά διαμορφώθηκαν στο 9,6% και 10,2%.

    Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα παραπάνω ποσοστά για το σύνολο της ευρωζώνης και της ΕΕ είναι τα χαμηλότερα, από το Μάρτιο του 2012 και το Ιούλιο του 2011 αντίστοιχα, γεγονός που δείχνει ότι η "ανάπτυξη" ενισχύεται στην Ευρώπη.

    [10] «Όχι» του Ολυμπιακού σε πρόταση της Ιντερ για Μαζουάκου

    Αρνητική ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στην επίσημη πρόταση της Ιντερ για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουάκου. Αυτό αποκάλυψε η ιστοσελίδα goal.com, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του Μιλάνου πρόσφερε 4 εκατ. συν 2 εκατ. ευρώ μπόνους, τα οποία συνδέει με συμμετοχή της Ιντερ στο Champions league.

    «Για την Ιντερ δεν θα ήταν ένα πρόβλημα για ένα τετραετές συμβόλαιο με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως και πριμ που θα συνδέονται με την κατάκτηση των στόχων της ομάδας» αναφέρει το Goal.Com, που στην συνέχεια σημειώνει την πρόταση της Ιντερ και την άρνηση του Ολυμπιακού και συμπληρώνει: «Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι ο Μαζουάκου είναι περιζήτητος και θέλει 7-8 εκατ. ευρώ και όχι πληρωτέα με τον τρόπο που θέλει η Ιντερ».

    [11] Στην Αλ Αχλί ο Φετφατζίδης

    Στην Αλ Αχλί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Φετφατζίδης, καθώς η διοίκηση του αραβικού συλλόγου ανακοίνωσε μέσω «Twitter» την απόκτηση του από την Τζένοα. Ο διεθνής μέσος κόστισε 1,5 εκατομμύριο ευρώ στη νέα ομάδα του και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες απολαβές που αναμένεται να ξεπεράσουν τα 1,5 εκατ. ευρώ.

    [12] Πρώτη οδήγηση του νέου Honda Jazz στην πανευρωπαϊκή παρουσίαση

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    Oλοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος της πανευρωπαϊκής παρουσίασης, της τρίτης γενιάς του Honda Jazz, στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Το ιαπωνικό αυτοκίνητο, έχει πολλά νέα στοιχεία. Ειδικότερα, διαθέτει πιο ευρύχωρο εσωτερικό χώρο σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, προσφέρει περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης του εσωτερικού χώρου, βασίζεται σε νέα πλατφόρμα, εξοπλίζεται με νέο κινητήρα συνδυασμένο με νέα κιβώτια και αναβαθμίζει το επίπεδο ασφάλειας των επιβατών. Σχετικά με τα συστήματα ασφάλειας, μπορείτε να ενημερωθείτε από το σχετικό ρεπορτάζ, που αναρτήθηκε την Πέμπτηστο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    Το πρόγραμμα της πανευρωπαϊκής παρουσίασης της τρίτης γενιάς του Honda Jazz, περιλάμβανε και οδήγηση του ιαπωνικού αυτοκινήτου. Το πρώτο test drive, στα περίχωρα της γερμανικής πόλης που φιλοξενεί τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου, που γίνεται σε ευρωπαϊκό έδαφος - η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 17-27 Σεπτεμβρίου και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, λόγω των πολλών παγκόσμιων αποκαλύψεων νέων μοντέλων και τεχνολογιών - διεξήχθη με την βενζινοκίνητη έκδοση η οποία εξοπλίζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

    [13] Η ΔΟΕ ανέθεσε στο Πεκίνο τη διοργάνωση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2022

    Το Πεκίνο, το οποίο φιλοξένησε τους Θερινούς Ολυμπιακούς του 2008, επελέγη σήμερα από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για να διοργανώσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022. Η κινεζική πρωτεύουσα επικράτησε στη μυστική ψηφοφορία, στην οποία έλαβαν μέρος τα μέλη της ΔΟΕ, ενώ η μοναδική άλλη υποψήφια πόλη ήταν το Αλμάτι του Καζακστάν.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 31 July 2015 - 12:32:28 UTC