Subscribe to our Personal NewsPaper (Free Custom News Service) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-07-31

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αρ. Μπαλτάς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πολύ λιγότερα τα κενά των εκπαιδευτικών από τις αρχικές εκτιμήσεις
  • [02] 'Εκτακτο συνέδριο τον Σεπτέμβριο αποφάσισε η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
  • [03] Στ. Θεοδωράκης: «Συγνώμη» από το Ποτάμι πρέπει να ζητήσει ο Α. Τσίπρας για τα περί Plan B
  • [04] ΑνΕλ:Η "υπόθεση Παπασταύρου" εκθέτει την πρώην αλλά και τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ
  • [05] Επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα το χρηματιστήριο
  • [06] Συνελήφθη υπάλληλος της ΔΟΥ Αιγάλεω για χρηματισμό
  • [07] Πρωταθλήτρια στην ανεργία η Ελλάδα τον Απρίλιο
  • [08] Στη Βουλή δικογραφία για τον Γιάννο Παπαντωνίου
  • [09] «RockyDays»: Η έκθεση του Αλέξη Βερούκα στην Ύδρα
  • [10] Αρ. Μπαλτάς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πολύ λιγότερα τα κενά των εκπαιδευτικών από τις αρχικές εκτιμήσεις
  • [11] Δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή η πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο
  • [12] Εγκύκλιος της Κ. Σαββαΐδου για τους συντελεστές του ΦΠΑ

  • [01] Αρ. Μπαλτάς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πολύ λιγότερα τα κενά των εκπαιδευτικών από τις αρχικές εκτιμήσεις

    Αισιόδοξος ότι οι υπάρχουσες πιστώσεις θα επαρκέσουν για την κάλυψη των κενών στα σχολεία, εμφανίστηκε ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, καθώς τελικά τα κενά εκπαιδευτικών που υπάρχουν στα σχολεία είναι πολύ λιγότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις. Επίσης, ο υπουργός ανέφερε ότι η μεγάλη πρόκληση για το υπουργείο μέχρι το Σεπτέμβρη είναι «την πρώτη μέρα της τάξης να υπάρχει δάσκαλος σε κάθε τάξη και βιβλία για τα παιδιά».

    Αναφορικά με το πολυνομοσχέδιο, ο κ. Μπαλτάς ανέφερε ότι προχωράει κανονικά. Αλλά δε μπορεί σε αυτή τη φάση να υπάρξει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ψήφισή του, «για λόγους που σχετίζονται με τον όλο προγραμματισμό της κυβέρνησης και το γεγονός ότι έχουμε τη μεγάλη συζήτηση για τη συμφωνία». Ωστόσο υπογράμμισε ότι «θα φτάσει να ψηφιστεί κανονικά πριν τελειώσει το καλοκαίρι».

    Τέλος, αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής και τόνισε ότι «αποφεύχθηκαν διασπάσεις και μη αντιστρεπτά φαινόμενα» και παράλληλα δόθηκε χρόνος «σε όλους μας να καταλάβουμε καλύτερα τι γίνεται και πού πορευόμαστε».

    [02] 'Εκτακτο συνέδριο τον Σεπτέμβριο αποφάσισε η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

    Έκτακτο συνέδριο τον Σεπτέμβριο αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπήτου ΣΥΡΙΖΑ. Την διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου είχε προτείνει και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας τις εργασίες της Κ.Ε.

    Ο Πρωθυπουργός είπε ότι είναι σεβαστή η άλλη άποψη που θεωρεί ότι ο εκβιασμός είναι πλαστός, ότι πρέπει να απεμπλακεί η χώρα άμεσα από τις συνομιλίες με τους εταίρους δανειστές και ότι υπάρχει εναλλακτικό και βιώσιμο σχέδιο για τη χώρα, υπογραμμίζοντας πάντως ότι το σχέδιο αυτό πρέπει να παρουσιαστεί και να εξηγηθεί.

    «Πρέπει να συζητήσουμε με τρόπο συντεταγμένο και δημοκρατικό, εμπλέκοντας το σύνολο των δυνάμεων του κόμματος και όχι κλείνοντας αυτή τη συζήτηση σε αίθουσες μικρές και μεγάλες», τόνισε.

    «Προτείνω όποια και να είναι η συλλογική απόφαση του κόμματός μας, να συμφωνήσουμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίζουμε έτσι», είπε ακόμη ο πρωθυπουργός και προσέθεσε: «Στο κόμμα μας δεν υπάρχουν λιγότερο αριστεροί και περισσότερο αριστεροί, πολύ περισσότερο που το κόμμα μας κυβερνά».

    Επισήμανε δε ότι το στρατηγικό ερώτημα στο οποίο πρέπει να δοθεί απάντηση είναι αν με την υπογραφή της συμφωνίας θα μπορέσει η κυβέρνηση να συνεχίσει να τηρεί τις προγραμματικές της δεσμεύσεις.

    Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην πρόνοια για χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα και στους όρους που θα δημιουργήσει η αναδιάρθρωση του χρέους, ζήτημα που συνδέεται με την προοπτική εξόδου από την κρίση. «Πλέον, δεν συζητάμε αν θα γίνει η αναδιάρθρωση, αλλά σε τι μέγεθος και σε ποιο βάθος θα γίνει, και αν θα λύσει το πρόβλημα της υπερχρέωσης», είπε, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να προτείνει σε μια σειρά από ζητήματα ισοδύναμα μέτρα.

    Ο πρωθυπουργός ζήτησε από την Κεντρική Επιτροπή να συζητήσει σήμερα πάνω στο πιο ακραίο, στο πιο δύσκολο σενάριο. «Το πιο κρίσιμο ερώτημα είναι με ποιο σχέδιο με ποια προοπτική θα προχωρήσουμε, αν έχουμε άλλη επιλογή πέρα από το παλέψουμε. Να απαντήσουμε στο ερώτημα αν έχουμε δικαίωμα να αποδράσουμε, να επιλέξουμε τον πολιτικό αναχωρητισμό», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε: «είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε εμείς τα βάρος αυτής της συμφωνίας, για να παλέψουμε να βγούμε από την κατάσταση επιτροπείας και άρσης της κυριαρχίας. Δεν έχουμε δικαίωμα να παρατήσουμε απροστάτευτο έναν λαό που μας εμπιστεύθηκε και στέκεται δίπλα μας, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε και επιλέγει εμάς να συγκρουστούμε με τα κατεστημένα συμφέροντα».

    Ο κ. Τσίπρας είπε πως «είναι λάθος κανείς να πάρει βεβιασμένες αποφάσεις», ότι είναι λάθος τα υπαρκτά ρήγματα που διευρύνθηκαν μετά τη συμφωνία στο κόμμα και την ΚΟ και τα υπαρκτά ρήγματα στρατηγικής να τα διευρύνει κανείς με βεβιασμένες λογικές και συμψηφισμούς, και κάλεσε όσους συντρόφους του θεωρούν ότι υπήρχε εναλλακτική επιλογή για σχέδιο βιώσιμο να το καταθέσουν.

    Ο πρωθυπουργός είπε ακόμη πως είναι σεβαστές οι διαφορετικές απόψεις στο κόμμα, αλλά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα πρέπει να υπάρχει ενιαία στάση.

    [03] Στ. Θεοδωράκης: «Συγνώμη» από το Ποτάμι πρέπει να ζητήσει ο Α. Τσίπρας για τα περί Plan B

    Να ζητήσουν «συγγνώμη» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ από το Ποτάμι, γιατί είχε πει υπεύθυνα στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει Plan B, ζήτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στο Βελβεντό της Κοζάνης.

    «Νομίζω ότι ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά ότι όταν το Ποτάμι αποκάλυψε στη Βουλή ότι υπάρχουν άνθρωποι στο υπουργείο Οικονομικών που επεξεργάζονται ένα Plan B, που επεξεργάζονται το πλάνο της δραχμής, βγήκαν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και άρχισαν να μιλάνε για συκοφαντίες. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς μίλησαν και για παρέμβαση του εισαγγελέα», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού και προσέθεσε: «Νομίζω ότι απαιτείται από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τον πρωθυπουργό να ζητηθεί μια συγνώμη από το Ποτάμι που υπεύθυνα είχε πει στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει Plan B».

    [04] ΑνΕλ:Η "υπόθεση Παπασταύρου" εκθέτει την πρώην αλλά και τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ

    «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του εισαγγελέα να καλέσει τον στενό συνεργάτη του τέως πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, τον κ. Σταύρο Παπασταύρου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την εμπλοκή του στην περίφημη λίστα Λαγκάρντ ως κάτοχος λογαριασμού, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ. Επικροτούμε την ενέργεια της Δικαιοσύνης να ρίξει φως σε μια σκοτεινή περίπτωση που απολάμβανε ως τώρα πλήρη ασυλία από την προηγούμενη εξουσία» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑνΕλ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σημειώνοντας πως είναι εντυπωσιακό «και, σε κάθε περίπτωση ύποπτο, ότι ο κ. Παπασταύρου ήταν ο μόνιμος και βασικός ?"διαπραγματευτής" για λογαριασμό της ελληνικής πλευράς απέναντι στην τρόικα, σε όλη τη διάρκεια της αλήστου μνήμης συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, και μάλιστα χωρίς να έχει θεσμικό ρόλο, ενώ ήταν γνωστό ότι ενεχόταν στη λίστα Λαγκάρντ ως ύποπτος τουλάχιστον για φοροδιαφυγή».

    «Πρόκειται για θλιβερή απόδειξη του απύθμενου αμοραλισμού της προηγούμενης κυβέρνησης που παραπέμπει μόνο σε χώρες-μπανανίες. Ή, όπως λέει θυμόσοφα ο λαός μας, "έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα?" και να κάνει -υποτίθεται- διαπραγματεύσεις για το συμφέρον των Ελλήνων φορολογουμένων! Η "υπόθεση Παπασταύρου" εκθέτει την πρώην αλλά και τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ που οφείλει να δώσει πειστικές εξηγήσεις» καταλήγει στη δήλωσή της η κ. Χρυσοβελώνη.

    [05] Επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα το χρηματιστήριο

    Επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα το Χρηματιστήριο μετά την υπογραφή της σχετικής υπουργικής απόφασης από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

    Η Διοικούσα επιτροπή του Χρηματιστηρίου Αθηνών και τα Διοικητικά Συμβούλια της Εταιρίας Εκκαθάρισης (ΕΤΕΚ) και του Ελληνικού Κεντρικού Αποθετηρίου Τίτλων (ΕΛΚΑΤ), μετά την υπουργική απόφαση, έλαβαν αποφάσεις για την επαναλειτουργία, τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015, της Οργανωμένης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου.

    [06] Συνελήφθη υπάλληλος της ΔΟΥ Αιγάλεω για χρηματισμό

    Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνελήφθη σήμερα το πρωί υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Αιγάλεω, ο οποίος είχε ζητήσει από φορολογούμενο χρήματα προκειμένου να μην του επιβάλει πρόστιμο για φορολογική του παράβαση.

    Τη σύλληψη πραγματοποίησαν δύο άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

    Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε ότι επιλήφθηκαν αμέσως οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο πειθαρχικές κυρώσεις. Στην ανακοίνωσή της, η Γραμματεία σημειώνει ότι μεμονωμένα περιστατικά όπως το παραπάνω, δεν μπορούν να υποβαθμίσουν το έργο των υπαλλήλων των Δ.Ο.Υ., οι οποίοι καθημερινά και κάτω από αντίξοες συνθήκες παρέχουν ευσυνείδητα τις υπηρεσίες τους προς τους πολίτες.

    [07] Πρωταθλήτρια στην ανεργία η Ελλάδα τον Απρίλιο

    Στο 25,6% διαμορφώθηκε η ανεργία στην Ελλάδα τον μήνα Απρίλιο, μειωμένη κατά 1,4% από την ίδια περίοδο το 2014, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιεί σήμερα η Eurostat. Η Ελλάδα παραμένει πρωταθλήτρια στην ανεργία τόσο στο συνολικό ποσοστό όσο και στην ανεργία των νέων, η οποία διαμορφώθηκε στο 53,2%. Ακολουθεί η Ισπανία με 22,5% και 49,2% αντίστοιχα με στοιχεία, όμως, του Ιουνίου 2015.

    Τα μικρότερα ποσοστά ανεργίας σημειώθηκαν στη Γερμανία (4,7%) και στην Τσεχία (4,9%).

    Συνολικά στην ευρώζωνη το ποσοστό ανεργίας για το μήνα Ιούνιο διαμορφώθηκε στο 11,1% σε σχέση με 11,6% το Ιούνιο του 2014. Σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης τα ίδια ποσοστά διαμορφώθηκαν στο 9,6% και 10,2%.

    Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα παραπάνω ποσοστά για το σύνολο της ευρωζώνης και της ΕΕ είναι τα χαμηλότερα, από το Μάρτιο του 2012 και το Ιούλιο του 2011 αντίστοιχα, γεγονός που δείχνει ότι η "ανάπτυξη" ενισχύεται στην Ευρώπη.

    [08] Στη Βουλή δικογραφία για τον Γιάννο Παπαντωνίου

    Τον δρόμο για την Βουλή προκειμένου να διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού 'Αμυνας Γιάννου Παπαντωνίου, παίρνει η δικογραφία για σκέλος της υπόθεσης προμήθειας των αρμάτων μάχης τύπου Leopard, καθώς οι εισαγγελείς διαφθοράς ολοκλήρωσαν πολύμηνη έρευνα, η οποία κατέληξε στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος συνολικά 13 προσώπων.

    Η δικογραφία που αποστέλλεται στην Βουλή για ενδεχόμενες ευθύνες του κ. Παπαντωνίου, διαδόχου του Α. Τσοχατζόπουλου στο ΥΕΘΑ, αφορά το διάστημα από τον Οκτώβριο του 2001 έως τον Μάρτιο του 2004, που σχετίζεται με την σύμβαση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων που υπεγράφη στο πλαίσιο της κύριας σύμβασης για την αγορά των συγκεκριμένων γερμανικών όπλων.

    [09] «RockyDays»: Η έκθεση του Αλέξη Βερούκα στην Ύδρα

    Το συμβολικό τίτλο "RockyDays" έχει η έκθεση με έργα του εικαστικού Αλέξη Βερούκα, που ανοίγει τις πύλες της στις 8 Αυγούστου, στο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας. «Τον τίτλο επέλεξε ο ίδιος, ως αναφορά στις δύσκολες μέρες που περνά όχι μόνο η χώρα μας αλλά και ολόκληρος ο κόσμος» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου Μουσείου της Ύδρας Ντίνα Αδαμοπούλου.

    Η έκθεση αποτελείται από δέκα έργα μεγάλων διαστάσεων που ολοκληρώθηκαν από τον ζωγράφο κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου στο Παρίσι. Πρόκειται για ένα προσωπικό ημερολόγιο στιγμών και καταστάσεων μέσα στο οποίο η μνήμη της θερινής Ύδρας, ως τόπος παραθερισμού και εργασίας του καλλιτέχνη, συναντάται εικονολογικά, σημειολογικά και συμβολικά με ιστορικά στιγμιότυπα. Συνυπάρχουν βράχοι της Ύδρας με εικόνες από την καταστροφή της Πομπηίας και τη σφαγή στη Συρία και το Ιράκ.

    Τη διοργάνωση της έκθεσης, που θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, έχει αναλάβει η διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου της Ύδρας Ντίνα Αδαμοπούλου και την επιμέλεια η Ίρις Κρητικού.

    [10] Αρ. Μπαλτάς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πολύ λιγότερα τα κενά των εκπαιδευτικών από τις αρχικές εκτιμήσεις

    Αισιόδοξος ότι οι υπάρχουσες πιστώσεις θα επαρκέσουν για την κάλυψη των κενών στα σχολεία, εμφανίστηκε ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, καθώς τελικά τα κενά εκπαιδευτικών που υπάρχουν στα σχολεία είναι πολύ λιγότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις. Επίσης, ο υπουργός ανέφερε ότι η μεγάλη πρόκληση για το υπουργείο μέχρι το Σεπτέμβρη είναι «την πρώτη μέρα της τάξης να υπάρχει δάσκαλος σε κάθε τάξη και βιβλία για τα παιδιά».

    Αναφορικά με το πολυνομοσχέδιο, ο κ. Μπαλτάς ανέφερε ότι προχωράει κανονικά. Αλλά δε μπορεί σε αυτή τη φάση να υπάρξει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ψήφισή του, «για λόγους που σχετίζονται με τον όλο προγραμματισμό της κυβέρνησης και το γεγονός ότι έχουμε τη μεγάλη συζήτηση για τη συμφωνία». Ωστόσο υπογράμμισε ότι «θα φτάσει να ψηφιστεί κανονικά πριν τελειώσει το καλοκαίρι».

    Τέλος, αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής και τόνισε ότι «αποφεύχθηκαν διασπάσεις και μη αντιστρεπτά φαινόμενα» και παράλληλα δόθηκε χρόνος «σε όλους μας να καταλάβουμε καλύτερα τι γίνεται και πού πορευόμαστε».

    [11] Δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή η πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο

    Δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή η πυρκαγιά που ξέσπασε, νωρίς το απόγευμα, στο Μαρκόπουλο. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Μερέντα και η Πυροσβεστική εκτιμά, όπως τόνισε εκπρόσωπός της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι θα οριοθετηθεί στις επόμενες ώρες.

    Για την κατάσβεσή της επιχειρούν, αυτή την ώρα, 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 17 ατόμων και ένα ελικόπτερο.

    [12] Εγκύκλιος της Κ. Σαββαΐδου για τους συντελεστές του ΦΠΑ

    Νέες διευκρινίσεις για την ορθή εφαρμογή των συντελεστών του ΦΠΑ δίνει με εγκύκλιο της η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου.

    Στην εγκύκλιο διευκρινίζεται, μεταξύ άλλων ότι αποκλειστικά για μοσχαρίσιο κιμά ο συντελεστής είναι 23%, ενώ, αν είναι, μόνο χοιρινός, 13%. Όμως, αν είναι ήδη αναμεμειγμένος και δεν μπορεί να διαχωριστεί κατά κατηγορία κρέατος, τότε ο ΦΠΑ είναι 23%.

    Επίσης, αν ο πελάτης καθίσει στο σουβλατζίδικο για επιτόπια κατανάλωση, όλα τα προϊόντα υπάγονται στο συντελεστή ΦΠΑ 23%. Αν πάρει πακέτο που περιλαμβάνει σαλάτα, σουβλάκια χοιρινά, αναψυκτικό, νερό και ψωμί, φορολογείται, ως εξής: Η σαλάτα, τα σουβλάκια και το αναψυκτικό με 23%, το νερό και το ψωμί με 13%.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 31 July 2015 - 16:32:26 UTC