Find out about The HR-Net Group Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-08-22

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ο. Γεροβασίλη: Ο πρωθυπουργός κινήθηκε θεσμικά στην απόφαση για τις εκλογές
  • [02] Στ. Θεοδωράκης: 11 λάθη του Αλέξη Τσίπρα
  • [03] Δώδεκα νεκροί από έκρηξη βόμβας στην Καμπούλ
  • [04] Ο δράστης της επίθεσης στο τρένο της Thalys είχε πάει στη Συρία
  • [05] Κλείνουν δρόμους επ' αόριστον οι εργαζόμενοι της «Ελληνικός Χρυσός»
  • [06] Πυρκαγιά στη Ζάκυνθο
  • [07] Τρεις αρχαιολόγοι μιλούν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τρεις σπουδαίες περιοδικές εκθέσεις
  • [08] Νύχτες Κλασικής Μουσικής στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη
  • [09] Αναδρομική έκθεση της Χρύσας Βέργη στη Σύρο
  • [10] Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Σολόφσκι
  • [11] Σε εξέλιξη η συνάντηση Μεϊμαράκη - Λαφαζάνη

  • [01] Ο. Γεροβασίλη: Ο πρωθυπουργός κινήθηκε θεσμικά στην απόφαση για τις εκλογές

    «Σαφώς και δεν πήρε την έγκριση ο πρωθυπουργός από το εξωτερικό προκειμένου να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές. Δεν έχουν συμβεί αυτά τα πράγματα» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος 'Ολγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό REAL FM, απαντώντας στην έντονη φημολογία ότι ο πρωθυπουργός ενημέρωσε πρώτα τους δανειστές και ύστερα το Κοινοβούλιο. Μάλιστα, η κ. Γεροβασίλη διευκρίνισε ότι «για να είμαστε σαφείς, ο πρωθυπουργός κινήθηκε θεσμικά. Οι επικοινωνίες και τα τηλέφωνα που έγιναν και πότε έγιναν, έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Είναι αυτά που έδωσε στη δημιοσιότητα ο ίδιος ο πρωθυπουργός».

    Σε ό,τι αφορά την πρώτη αξιολόγηση, η κ. Γεροβασίλη σημείωσε ότι «η εκτίμηση του χρονικού διαστήματος των εκλογών δεν ρισκάρει με κανέναν τρόπο το να φτάσουμε στην πρώτη αξιολόγηση. Υπάρχουν οι όροι, υπάρχει και ο χρόνος για να φτάσουμε στην πρώτη αξιολόγηση, προκειμένου να ανοίξει η μεγάλη συζήτηση για το χρέος».

    Και συνέχισε: «Κατά την άποψή μας -και αυτό θα προτάσσουμε στον ελληνικό λαό- η διαπραγμάτευση για το χρέος είναι καθοριστικής σημασίας για τα επόμενα πολλά χρόνια και θα πρέπει να την κάνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

    Η κ. Γεροβασίλη σημείωσε ότι στόχος είναι «η αυτοδυναμία, ως εφικτός στόχος, προκειμένου η επόμενη κυβέρνηση, που θα προκύψει, να είναι μια σταθερή κυβέρνηση για να αποφευχθούν οι οποιουδήποτε τύπου κραδασμοί, που δεν τους χρειάζεται η χώρα. Εάν χρειασθεί να γίνουν συμμαχίες, θα γίνουν με την ίδια λογική που έγιναν και οι προηγούμενες. Δηλαδή επί προγραμματικών θέσεων».

    Αναφερόμενη δε στην απόφαση για εκλογές, σημείωσε ότι γίνονται διότι «εμείς υπαναχωρήσαμε από θέσεις μας και από το πρόγραμμά μας, αυτό που καταθέσαμε στη λαϊκή κρίση στις 25 Ιανουαρίου. Επομένως, σήμερα η στάση της κυβέρνησης, το καινούργιο πρόγραμμα για να βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα και τη νέα οικονομική κρίση και από τις επιπτώσεις των μνημονίων, πρέπει να τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού που είναι ο μόνος αρμόδιος».

    Εξάλλου,σε δελτίο Τύπου του Γραφείου Τύπου της κυβερνητικής εκπροσώπου, σχετικά με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», τονίζεται ότι«η φράση "δεν κλείνουμε τις πόρτες στο κόμμα Λαφαζάνη μετεκλογικά" που αποδίδεται ως αυτούσια δήλωση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, στο πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών» δεν ειπώθηκε στη συνέντευξη».

    [02] Στ. Θεοδωράκης: 11 λάθη του Αλέξη Τσίπρα

    Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο απαριθμεί «μόλις τα 11 εξομολογημένα λάθη του κυρίου Τσίπρα» όπως ανεφέρει, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος θα μπορούσε άνετα να απαριθμήσει και άλλα.

    Η ανάρτηση έχει ως εξής:

    «11 λάθη

    Λάθος, λοιπόν, η επιλογή Κωνσταντοπούλου,

    Λάθος προφανώς η επιλογή Λαφαζάνη,

    Λάθος βέβαια ο Στρατούλης, ο Ήσυχος, η Βαλαβάνη,

    Λάθος που δεν πήραμε τα λεφτά τον Φεβρουάριο,

    Λάθος και με τον Γιάνη,

    Λάθος φυσικά η Ραχήλ Μακρή και οι άλλοι ψεκασμένοι,

    Λάθος η πρόσκληση στους μετανάστες να έρθουν να λιαστούν στην Ελλάδα,

    Λάθος η αποφυλάκιση των «πονηρών» με τον νόμο Παρασκευόπουλου,

    Λάθος οι υποσχέσεις της Θεσσαλονίκης,

    Λάθος το δημοψήφισμα,

    Λάθος που επιβάλαμε τα capital controls.

    Από λάθος σε λάθος ανακαλύπτει κανείς ολόκληρη την αλήθεια για την πραγματικότητα που ζούμε σήμερα.

    ΣΘ

    ΥΓ: Θα μπορούσα βέβαια να συνεχίσω, αλλά σταμάτησα μόλις στα 11 εξομολογημένα λάθη του κ.Τσίπρα».

    [03] Δώδεκα νεκροί από έκρηξη βόμβας στην Καμπούλ

    Δώδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα έξω από ένα νοσοκομείο σε πολυσύχναστο δρόμο της Καμπούλ από την έκρηξη ενός αυτοκινήτου βόμβα που είχε στόχο ένα όχημα που μετέφερε ξένους πολίτες.

    Δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που κατέστρεψε ολοσχερώς πολλά αυτοκίνητα, περιλαμβανομένου ενός σχολικού και ενός φορτηγού πικ-απ, ενώ ένα άλλο τυλίχτηκε στις φλόγες. Νοσηλευτές απομάκρυναν τα θύματα με φορεία.

    Πηγές ασφαλείας δήλωσαν πως στόχος ήταν μια ομάδα ξένων εργολάβων ασφαλείας που εργάζονται στην DynCorp International.

    Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση.

    [04] Ο δράστης της επίθεσης στο τρένο της Thalys είχε πάει στη Συρία

    Ο ένοπλος, τον οποίο εξουδετέρωσαν χθες επιβάτες ενός τρένου στη Γαλλία, είχε φύγει από την Ισπανία για τη Γαλλία το 2014 και αργότερα ταξίδεψε στη Συρία, δήλωσε σήμερα πηγή της ισπανικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, αν και οι αρχές προσπαθούν ακόμη να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά του.

    Η γαλλική κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι μπορεί να είναι ένας 26χρονος Μαροκινός τον οποίο οι ισπανικές υπηρεσίες πληροφοριών είχαν ήδη χαρακτηρίσει ως πιθανό ριζοσπάστη ισλαμιστή.

    Σύμφωνα με την πηγή της ισπανικής αντιτρομοκρατικής, που αρνήθηκε να κατονομάσει τον ύποπτο, ο ένοπλος ζούσε στην πόλη-λιμάνι Αλγκεσίρας της νότιας Ισπανίας και φαίνεται πως διέμεινε στη χώρα για έναν χρόνο περίπου.

    "Το 2014 πήγε στη Γαλλία, στη συνέχεια στη Συρία, και επέστρεψε στη Γαλλία", δήλωσε η πηγή αυτή.

    [05] Κλείνουν δρόμους επ' αόριστον οι εργαζόμενοι της «Ελληνικός Χρυσός»

    Να κλείσουν επ' αόριστον από τη Δευτέρα τους δρόμους στην αερογέφυρα Στρατωνίου και στον κόμβο Γοματίου στη Χαλκιδική, αποφάσισαν στη διάρκεια της πολύωρης συνέλευσής τους οι εργαζόμενοι της «Ελληνικός Χρυσός», διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με την οποία ανακαλούνται οι τεχνικές μετέλες που αφορούν τα έργα της εταιρείας στις Σκουριές και την Ολυμπιάδα.

    Αυτό γνωστοποίησε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Χατζής, προσθέτοντας ότι «τη Δευτέρα το πρωί θα πάμε να υπογράψουμε τις διαθεσιμότητές μας και στη συνέχεια θα κλείσουμε τους δρόμους στα δύο σημεία που σας ανέφερα. Δεν θα περνάει τίποτα, μόνο ασθενοφόρα και περιπολικά και οχήματα της πυροσβεστικής».

    Υπενθυμίζεται ότι στα εργοτάξια εργάζονται 2.000 άτομα, ενώ η απόφαση για το κλείσιμο το δρόμων είναι ομόφωνη.

    [06] Πυρκαγιά στη Ζάκυνθο

    Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγα λεπτά στην περιοχή Καλαμάκι στην Ζάκυνθο, σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση. Αμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζάκυνθου και στο σημείο έφτασαν 3 οχήματα με 8 άντρες. Είναι η τέταρτη πυρκαγιά στην περιοχή του Καλαμάκιου φέτος το καλοκαίρι.

    [07] Τρεις αρχαιολόγοι μιλούν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τρεις σπουδαίες περιοδικές εκθέσεις

    Τα αρχαιολογικά μουσεία ανά την επικράτεια αναζητούν και υλοποιούν εκθέσεις που προσελκύουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, αυξάνοντας ταυτόχρονα την επισκεψιμότητά τους. Με αφορμή τρεις εκθέσεις -«Ωδή στη Θάλασσα», «Αρχαίο DNA -παράθυρο στο παρελθόν και το μέλλον» και «Ρόδος: Ένα ελληνικό νησί στις πύλες της Ανατολής»- που βρίσκονται σε εξέλιξη και οι οποίες είναι μόλις ένα δείγμα των πολλών περιοδικών που διοργανώνουν τα μουσεία της χώρας, το ΑΠΕ-ΜΠΕ μίλησε με τρεις αρχαιολόγους που συνέβαλαν τα μέγιστα στην υλοποίησή τους, αποδεικνύοντας περίτρανα πώς ένα μουσείο μπορεί να γίνει ζωντανό κύτταρο πολιτισμού, αρχαίου αλλά και σύγχρονου, εμπλουτίζοντας συνεχώς τις γνώσεις και τις βιωματικές εμπειρίες των επισκεπτών τους.

    Από σήμερα Παρασκευή 21 Αυγούστου, οπότε εγκαινιάζεται (το απόγευμα) η εικαστική έκθεση «Ωδή στη Θάλασσα», 51 σύγχρονα έργα βρίσκουν θέση ανάμεσα στα αρχαία στο ισόγειο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά.

    «Με την έκθεση αυτή δίνεται ένα βήμα σε νέους καλλιτέχνες που εκθέτουν για πρώτη φορά. Μας ενδιαφέρει να έχουν ένα τέτοιο βήμα οι νέοι εικαστικοί», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Στέλλα Χρυσουλάκη, προϊσταμένη της Εφορείας Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων.

    Η περιοδική έκθεση «Αρχαίο DNA. Παράθυρο στο παρελθόν και το μέλλον» που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη, είναι πρωτοποριακή και μοναδική στο είδος της. «Είναι η πρώτη φορά που ελληνικό μουσείο οργανώνει τέτοια έκθεση, διεθνώς θα μπορούσα να πω, καθώς οι έρευνες για το αρχαίο DNA ξεκίνησαν μόλις τα τελευταία χρόνια», εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Τζένη Βελένη, διευθύντρια του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

    «Ρόδος: Ένα ελληνικό νησί στις πύλες της Ανατολής» λέγεται η έκθεση που αυτή τη στιγμή εμπλουτίζει τη μόνιμη συλλογή του ανακαινισμένου Αρχαιολογικού Μουσείου Ρόδου και η οποία αποτελεί συνέχεια εκείνης που πραγματοποιήθηκε στο Λούβρο τον προηγούμενο χειμώνα. «Ήταν η πρώτη έκθεση αφιερωμένη στη Ρόδο παγκοσμίως, στην οποία εκτέθηκαν αρχαία από το Αρχαιολογικό Μουσείο Ρόδου, ευρήματα που υπήρχαν στο Λούβρο και στο Βρετανικό Μουσείο από το νησί και τα οποία είχαν βρεθεί σε ανασκαφές που έγιναν τον 19ο αιώνα. Στη δική μας έκθεση τα ευρήματα προέρχονται μόνο από το Λούβρο και βέβαια από το Μουσείο της Ρόδου», πληροφορεί το ΑΠΕ-ΜΠΕ η Βασιλική Πατσιαδά, αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και επιμελήτρια της έκθεσης, που θα διαρκέσει έως τις 31 Νοεμβρίου.

    [08] Νύχτες Κλασικής Μουσικής στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη

    «Νύχτες Κλασικής Μουσικής» ηχούν από σήμερα στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη και κάθε βράδυ έως και τις 25 του μηνός. Ένας θαυμάσιος τρόπος για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και να υποδεχτούμε το φθινόπωρο, ένας μουσικός επίλογος με ρυθμούς γνώριμων, αγαπημένων, διαχρονικών μελωδιών και με εκλεκτούς καλεσμένους από την παγκόσμια μουσική σκηνή.

    Μαθητές, καθηγητές και απόφοιτοι του αμερικανικού ωδείου «Curtis Institute of Music» στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους, ερμηνεύουν Σοπέν, Χέντελ, Μπετόβεν, άριες και κλασικά κομμάτια μουσικού θεάτρου στην αίθουσα Cotsen Hall της Γενναδείου Βιβλιοθήκης, με θέα στον καταπράσινο κήπο της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών.

    Κάποια από τα αγαπημένα του κομμάτια του Σοπέν ερμηνεύει απόψε 21/8 ο πιανίστας Alexander Ullman, απόφοιτος του Curtis Institute of Music, και νικητής του διαγωνισμού Liszt Competition.

    Το Σάββατο 22/8, οι τραγουδιστές του Curtis Opera Theatre Ashley Milanese, (σοπράνο) και Thomas Shivone, (βαρύτονος) παρουσιάζουν άριες και ντουέτα, κλασικά κομμάτια μουσικού θεάτρου, πολύτιμα κομμάτια του μουσικού ρεπερτορίου με τη συνοδεία του πιανίστα Mikael Eliasen, καλλιτεχνικού διευθυντή του Curtis Opera Theatre. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει έργα των Μότσαρτ, Χέντελ, Ντονιτσέτι και Μπέρνστάιν.

    Τη Δευτέρα 24/8, ο τσελίστας Τιμόθεος Πέτριν (Timotheos Petrin) από την Θεσσαλονίκη, απόφοιτος του Curtis Institute of Music, συνοδευόμενος στο πιάνο από τον Αγγλο πιανίστα Alexander Ullman, ερμηνεύει μουσική δωματίου με έργα Μπετόβεν, Φάλλα, Σούμαν και Πιατσόλα.

    Την Τρίτη 25/8 και τελευταία βραδιά των συναυλιών, το σύνολο των προσκεκλημένων του Curtis Institute of Music παρουσιάζουν ένα ρεσιτάλ φωνής και ορχηστικής μουσικής δωματίου, με έργα για φωνή τσέλο και πιάνο.

    Οι «Νύχτες Κλασικής Μουσικής» είναι καρπός συνεργασίας του διεθνούς φήμης Ινστιτούτου Μουσικής Curtis με το ελληνογερμανικό Πολιτιστικό Ίδρυμα Schwartz, γνωστό στη χώρα μας για τη φιλοξενία νέων, ταλαντούχων, διεθνών καλλιτεχνών, στη Σάμο.

    [09] Αναδρομική έκθεση της Χρύσας Βέργη στη Σύρο

    Το ελληνικό τοπίο με τον χρωστήρα της Χρύσας Βέργη έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει ο επισκέπτης στην αναδρομική έκθεση της ζωγράφου από σήμερα 22 του μηνός στην Πινακοθήκη Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου.

    Η έκθεση της Βέργη με τίτλο «Η Ψυχή του Τοπίου-Αναδρομή 1985-2015» μαρτυρά την κατάδυση της καταξιωμένης ζωγράφου στο τοπίο και την φύση, που εδώ και χρόνια μελετά με γνώση και επιμονή. Πρόκειται για μια ζωγράφο που -όπως υποστηρίζει η διεθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης, Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα- «είναι παθιασμένη με μια φύση λεοναρδική, γεμάτη ενέργεια, κίνηση, ζωντάνια, μια φύση που μεταμορφώνεται αδιάκοπα».

    Για την Τέχνη της ζωγραφικής της και την εικαστική της ικανότητα, ο ιστορικός Τέχνης Χάρης Καμπουρίδης σημειώνει ανάμεσα σε άλλα ότι «παρά τη στοχαστικότητά της, η ζωγραφική της Βέργη δεν γίνεται ποτέ εγκεφαλική. Αντίθετα, την επικοινωνία της με τον θεατή βασίζει στην αισθητηριακή συμμετοχή του μέσα σε όσα οι πίνακες αναπτύσσουν και προσκαλούν. Θέαση, αφή, κίνηση και τροχιά στον νοούμενο χώρο, συνθέτουν τους πίνακες της ως πεδία μιας επανεμβάπτισης στην φύση, την αίσθηση και τα μηνύματά της».

    Στην έκθεση της Σύρου, η οποία θα διαρκέσει έως τις 13 Σεπτεμβρίου, η Χρύσα Βέργη παρουσιάζει την αναδρομική της δουλειά μιας τριακονταετίας με επιλεγμένα έργα από δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές.

    [10] Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Σολόφσκι

    Την 21η Αυγούστου , η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Β΄, προεξήρχε της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας εις την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα νησιά Σολόφσκι, συλειτουργούντων των Θεοφιλ. Επισκόπων Ναυκράτιδος κ.Μελετίου και Βοσκρεσένσκι κ.Σάββα, επ΄ευκαιρία της εορτής των ιδρυτών της ως άνω Μονής, οσίων Πατέρων Σαβατίου, Ζωσιμά και Γερμανού.

    Προ της απολύσεως της Ευχαριστιακής Συνάξεως, ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Πορφύριος προσεφώνησε τον Μακαριώτατο με θερμούς λόγους και του προσέφερε την εικόνα των εορταζόντων Αγίων, καθώς και έναν λίθο από τον τόπο όπου μαρτύρησαν οι Νεομάρτυρες της Μονής.

    Εν συνεχεία, ο Πατριάρχης έλαβε τον λόγο και αφού ευχαρίστησε πρωτίστως τον Αγιώτατον Πατριάρχη Μόσχας κ.Κύριλλον για την ευκαιρία που του παρείχε να επισκεφθεί τον αγιασμένο αυτόν τόπο, τόσον από τους ασκητικούς κόπους και αγώνες των μεγάλων στάρετς και ασκητών, όσο και από το μαρτυρικό αίμα των Νεομαρτύρων της Πίστεως, εκμυστηρεύτηκε δε, ότι 30 χρόνια επιθυμούσε να έρθει προσκυνητής στα νησιά Σολόφσκι, από τότε που νεαρός μοναχός διάβαζε τα συναξάρια της Θηβαΐδος του Βορρά.

    Μετά την καθιερωμένη μοναστκή τράπεζα, ο Μακαριώτατος ανεχώρησε για την Ιερά Μητρόπολη Ιρκούτσκ στην Σιβηρία, διασχίζοντας αεροπορικώς όλη την ρωσσική γη, όπου θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί τα μοναστήρια της περιοχής αυτής.

    [11] Σε εξέλιξη η συνάντηση Μεϊμαράκη - Λαφαζάνη

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του προέδρου της Ν.Δ. Βαγγγέλη Μεϊμαράκη με τον πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έχει πάρει ο κ. Μεϊμαράκης για το σχηματισμό κυβέρνησης.

    Μπροστά στις κάμερες, ο κ. Λαφαζάνης με ειρωνικό τρόπο αναφέρθηκε στην επίσπευση των εκλογών λέγοντας χαρακτηριστικά «πολύ Δημοκρατία» και ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε «αν μπορούσε ο Τσίπρας, θα τις έκανε στις 6 Σεπτεμβρίου».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 22 August 2015 - 16:32:13 UTC