Browse through our Interesting Nodes about Greek Art & Culture Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-08-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ν. Παππάς: Δεν θα υπάρξει καμία μετεκλογική συνεργασία με ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ
  • [02] Δ. Κουτσούμπας για Αριστερή Πλατφόρμα: Τα σίκουελ είναι χειρότερα από τις πρώτες ταινίες
  • [03] Δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ o Κ. Δερμιτζάκης
  • [04] Κύπρος: Εντοπίστηκε το φτερό του «Νοράτλας» στον Τύμβο Μακεδονίτισσας
  • [05] Ξανάνοιξε η βρετανική πρεσβεία στην Τεχεράνη
  • [06] Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά και προωθούσε γυναίκες στην πορνεία
  • [07] Συνελήφθη 60χρονος για την πυρκαγιά στη Ρόδο
  • [08] Αλ. Τσίπρας: Δεν υπάρχει περιθώριο προγραμματικής σύγκλισης ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ
  • [09] «Σπίτι» για τα τραυματισμένα παρυδάτια πουλιά προσπαθεί να φτιάξει η Δράση για την Αγρια Ζωή

  • [01] Ν. Παππάς: Δεν θα υπάρξει καμία μετεκλογική συνεργασία με ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ

    Δεν θα υπάρξει καμία μετεκλογική συνεργασία με ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ δηλώνει σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και εξηγεί ότι «αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, δεν θα υπήρχε η ανάγκη προσφυγής σε πρόωρες εκλογές».

    Αντίθετα, λέει, η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ υπήρξε εποικοδομητική και πιθανά θα επαναληφθεί, ακόμη και αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοδύναμος. Αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών λέει ότι «το διακύβευμα είναι, με δεδομένη την συμφωνία με τους δανειστές, ποιά κυβέρνηση θα υλοποιήσει τα μέτρα κοινωνικής προστασίας που θα κρατήσουν όρθια την κοινωνία». Ο κ. Παππάς επιμένει ότι η συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση ήταν αποτέλεσμα εκβιασμού από τους δανειστές και προσθέτει ότι το «this is a coup» δεν ήταν απλά ένα διαδικτυακό σύνθημα. Επίσης επιμένει ότι η απόφαση του δημοψηφίσματος ήταν σωστή και ότι το «όχι», δεν ήταν «ναι» στην δραχμή.

    Κατηγορεί τους «συντρόφους» της Αριστερής Πλατφόρμας, ότι «συμπλέουν με το σχέδιο Σόιμπλε και άλλων ακραίων ευρωπαικών δυνάμεων για επιστροφή στην δραχμή, σε συμφωνία με τους εταίρους, δηλαδή με μνημόνιο. Αφήνει ανοικτό να περιληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ όσοι βουλευτές ψήφισαν «παρών» στις κρίσιμες ψηφοφορίες, λέγοντας ότι «με δεδομένη την συμφωνία, στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν θέσεις για όσους θέλουν να σχεδιάσουμε το νέο πρόγραμμα της αριστερής κυβέρνησης και να συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα της διαπραγμάτευσης». Τέλος σχετικά με το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες, λέει ότι «η βούληση της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη. Το εξαιρετικά επικερδές άναρχο τοπίο στον χώρο των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών λαμβάνει τέλος με τη νομοθετική πρωτοβουλία που έχει ήδη αναληφθεί». Ξεκαθαρίζει ότι η διαβούλευση για το νομοσχέδιο παρατάθηκε όχι με ευθύνη της κυβέρνησης και καταλήγει ότι «θέλω να πιστεύω ότι θα μας δοθεί η δυνατότητα να ψηφίσουμε το νέο νόμο στην επόμενη Βουλή. Αν υπήρχε αναμφισβήτητη σύνθεση και η κυβέρνηση δεν ανατρεπόταν σε λίγες ημέρες το νομοσχέδιο θα ερχόταν στην Βουλή».

    [02] Δ. Κουτσούμπας για Αριστερή Πλατφόρμα: Τα σίκουελ είναι χειρότερα από τις πρώτες ταινίες

    Στην επίλυση των εσωκομματικών προβλημάτων του ΣΥΡΙΖΑ και στο ξεκαθάρισμα του πολιτικού τοπίου για να προχωρήσει στην υλοποίηση του τρίτου μνημονίου, αποδίδει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, την απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, με συνέντευξή του στη «Real News» και παράλληλα εξαπολύει σκληρή επίθεση στην Αριστερή Πλατφόρμα λέγοντας ότι «τα σίκουελ είναι χειρότερα από τις πρώτες ταινίες».

    Ο κ. Κουτσούμπας υποστηρίζει ότι «Η κυβερνητική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να μην έχουν προλάβει τα διάφορα αντιλαϊκά μέτρα, τα φορολογικά χαράτσια κλπ. να φανούν πρακτικά στο "ταμείο" της λαϊκής οικογένειας, έτσι ώστε να μην επιδράσουν και δραστικά στο "εκλογικό ταμείο" του ΣΥΡΙΖΑ ενώ προβλέπει ότι εφόσον επανεκλεγεί «θα εφαρμόσει το ίδιο πρόγραμμα που εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις των κομμάτων, που ορκίζονται στον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, σε άλλες ιμπεριαλιστικές συμμαχίες, που αναγνωρίζουν το χρέος και το διαπραγματεύονται σε βάρος του λαού μας. Κι αυτά είναι όλα τ? άλλα κόμματα της αστικής αντιπολίτευσης ? παλιότερα και νεότερα -με αντιλαϊκούς νόμους, δανειακές συμβάσεις και συμφωνίες ? μνημόνια».

    Ο κ. Κουτσούμπας εκτιμά ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προκύψει κυβέρνηση απ? αυτή τη βουλή, με βάση τις διερευνητικές εντολές. Το θέατρο που παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες έχει να κάνει μόνο με τα παιχνίδια, που θέλουν να παίξουν όλα τα κόμματα του διεφθαρμένου και αποτυχημένου πολιτικού κατεστημένου. Από την πρώτη στιγμή έχουμε δηλώσει ότι δεν παίρνουμε μέρος σε αντιλαϊκά παιχνίδια και μπακαλίστικους τυχοδιωκτισμούς. Αυτά που κάνει ο Μεϊμαράκης σήμερα, τα έκανε ο Τσίπρας το 2012».

    Ο κ. Κουτσούμπας επιτίθεται και στην Αριστερή Πλατφόρμα: «Να μην ξαναπαιχτεί το ίδιο έργο σε βάρος του λαού. Άλλωστε, συνήθως τα «σίκουελ» είναι χειρότερα από τις πρώτες ταινίες. Όλα τα ονομαζόμενα αντιμνημονιακά μέτωπα μέχρι σήμερα, έχουν οδηγήσει σε νέα μνημόνια. Οι συγκεκριμένοι υπηρέτησαν και από κυβερνητικές θέσεις την πολιτική αυτή, προετοιμάζοντας το νέο μνημόνιο. Και η εν λόγω «πλατφόρμα» είναι έρμαιο των αντιφάσεων και των αδιεξόδων, από τις οποίες διέπεται η πολιτική τους γραμμή, το πρόγραμμά τους, η στρατηγική τους. Η θολή αντιμνημονιακή ρητορεία των τελευταίων 5 χρόνων είναι επόμενο να εγκλωβίζει σε προτάσεις δήθεν «εφικτές», εντός των τειχών της ΕΕ και του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, σε συμμετοχή σε κυβερνήσεις - υποχείρια όσων έχουν την πραγματική εξουσία, όπως οι εγχώριοι και ξένοι μονοπωλιακοί όμιλοι. Προτάσεις, οι οποίες - όπου και όποτε έχουν εφαρμοστεί, διεθνώς και στη χώρα μας - έχουν οδηγήσει σε μνημόνια, δανειακές συμβάσεις, αντιλαϊκά μέτρα».

    Όσον αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών εκτιμά ότι «Δεν αποκλείεται αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είτε κυβέρνηση συνεργασίας με κόμματα όπως οι ΑΝΕΛ, αλλά και το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ, ακόμα και η ΝΔ σ? επόμενη φάση. Τέτοιες διεργασίες γίνονται σ? ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

    [03] Δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ o Κ. Δερμιτζάκης

    Δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ o βουλευτής Λασιθίου Κωστής Δερμιτζάκης όπως ανακοίνωσε σήμερα με δήλωση του.Ο κ. Δερμιτζάκης αφού σημειώνει ότι θα είναι παρόν σε όλους τους αγώνες υπηρετώντας αμετακίνητα τις αξίες και τα ιδανικά της Αριστεράς προσθέτει: «για μένα καμιά βουλευτική καρέκλα δεν αξίζει όσο οι αξίες και τα ιδανικά που υπηρετώ».

    Στην δήλωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στην πολιτική ζωή της χώρας και με γεγονός πλέον δυστυχώς τη διάσπαση στο χώρο της Αριστεράς, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές. Είναι αδύνατον για μένα να συμμετέχω στο κοινοβούλιο, να ψηφίζω μνημονιακούς νόμους και να υπηρετώ πολιτικές που οδηγούν την Πατρίδα και το λαό μας στην καταστροφή και σε μεγαλύτερη οικονομική εξαθλίωση...Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, μαζί με άλλους συντρόφους, υπακούοντας στη φωνή της συντριπτικής πλειοψηφίας των απλών μελών του κόμματος ώστε να πάμε σε συνέδριο πριν τις εκλογές, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ενότητα της Αριστεράς και ανάλογα με τις αποφάσεις του συνεδρίου, ο καθένας να κάνει τις επιλογές του. Πιστεύω ότι αυτό απαιτούσε η δημοκρατία και ο σεβασμός στα μέλη του κόμματος. Δεν κατορθώσαμε να ανακόψουμε την πορεία προς τη διάσπαση... Ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ. Θα είμαι παρόν σε όλους τους αγώνες που είναι μπροστά μας, που θα είναι πάρα πολλοί, υπηρετώντας αμετακίνητα τις αξίες και τα ιδανικά της Αριστεράς για τα οποία αγωνίστηκα σε όλη μου τη ζωή. Για μένα καμιά βουλευτική καρέκλα δεν αξίζει όσο οι αξίες και τα ιδανικά που υπηρετώ. Αυτά για μένα είναι ιερή παρακαταθήκη προς τα παιδιά μας, προς τις μελλούμενες γενιές».

    [04] Κύπρος: Εντοπίστηκε το φτερό του «Νοράτλας» στον Τύμβο Μακεδονίτισσας

    Ο Επίτροπος Προεδρίας για ανθρωπιστικά θέματα Φώτης Φωτίου δήλωσε ότι εντοπίστηκε το φτερό του αεροπλάνου «Νοράτλας» κατά την εκσκαφή για την ανεύρεση της ατράκτου και λειψάνων των καταδρομέων που επέβαιναν σ' αυτό.Ο κ. Φωτίου δήλωσε ότι τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα είναι καθοριστικής σημασίας για τον εντοπισμό και της ατράκτου, που είναι ο στόχος της εκσκαφής.

    Πιστεύεται ότι στην άτρακτο βρίσκονται τα λείψανα 19 καταδρομέων που σκοτώθηκαν όταν το αεροπλάνο κτυπήθηκε από φίλια πυρά και καταρρίφθηκε την αυγή της 22ας Ιουλίου, 1974, όταν κορυφωνόταν η πρώτη φάση τους τουρκικής εισβολής.Δώδεκα σοροί καταδρομέων βρέθηκαν εκτός της ατράκτου και τάφηκαν σε στρατιωτικό κοιμητήριο, ενώ διασώθηκε ένας καταδρομέας.

    «Καθημερινά εντοπίζονται μικρά και μεγάλα κομμάτια του αεροσκάφους και οι ερευνητές που εργάζονται στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, πιστεύουν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο να εντοπιστεί η άτρακτος. Τα επόμενα 24ωρα είναι καθοριστική σημασίας για τις έρευνες αλλά ο στόχος παραμένει να εντοπιστεί πρώτα η άτρακτος και αργότερα να βρεθούν και τα λείψανα των επιβαινόντων στο αεροσκάφος», είπε ο κ. Φωτίου.

    Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Φωτίου είπε ότι πρέπει πρώτα να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκονται τα συντρίμμια του αεροπλάνου και στη συνέχεια θα αποφασιστεί η αξιοποίηση του, δηλαδή είτε να εκτεθεί σε μουσείο, είτε εκεί όπου εντοπίστηκε, δηλαδή στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

    [05] Ξανάνοιξε η βρετανική πρεσβεία στην Τεχεράνη

    Η Βρετανία ξανάνοιξε σήμερα την πρεσβεία της στην Τεχεράνη, μια εντυπωσιακή ένδειξη του πώς οι σχέσεις της Δύσης με το Ιράν έχουν αλλάξει από τότε που διαδηλωτές λεηλάτησαν την κατοικία του πρεσβευτή και έκαψαν τη βρετανική σημαία πριν από τέσσερα χρόνια.

    Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Φίλι Χάμοντ παρακολούθησε τη βρετανική σημαία να υψώνεται στον ιστό της πρεσβείας στον κήπο του πολυτελούς κτιρίου του 19ου αιώνα ενώ παιζόταν ο εθνικός ύμνος.«Η σημερινή τελετή σηματοδοτεί το τέλος μιας φάσης στη σχέση μεταξύ των δύο χωρών μας και την έναρξη μιας νέας - η οποία πιστεύω δίνει μια υπόσχεση για το καλύτερο», είπε.

    Η επίθεση που οδήγησε στο κλείσιμο της πρεσβείας ήταν ένα χαμηλό σημείο στη διπλωματία των δύο χωρών, είπε, αλλά η σχέση βελτιώθηκε «βήμα βήμα» μετά την εκλογή του Ιρανού Προέδρου Χασάν Ρουχανί το 2013.Ο Χάμοντ είπε πως η πυρηνική συμφωνία που επιτεύχθηκε τον περασμένο μήνα ανάμεσα στην Ισλαμική Δημοκρατία και στις έξι παγκόσμιες δυνάμεις αποτελεί επίσης ένα σημαντικό ορόσημο.

    [06] Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά και προωθούσε γυναίκες στην πορνεία

    Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά και προωθούσε γυναίκες στην πορνεία, προς εξυπηρέτηση πελατών μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, στη Μύκονο.

    Mετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, χθες το πρωί, συνελήφθησαν στη Μύκονο τρία μέλη της οργάνωσης, εκ των οποίων οι δύο ηλικίας 33 ετών και ο τρίτος 34 ετών. O τελευταίος είχε συλληφθεί το 2011 για ληστεία σε τράπεζα, ενώ ο ένας 33χρονος που ήταν πρώην λιμενικός, έχει κατηγορηθεί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

    Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα του νόμου περί ναρκωτικών, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και της μαστροπείας καθώς και για αντίσταση κατά της Αρχής.

    [07] Συνελήφθη 60χρονος για την πυρκαγιά στη Ρόδο

    Συνελήφθη σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο Β.Δ. του Χ., 60 ετών, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι, σε δασική έκταση, στην περιοχή Παστίδα της Ρόδου.

    Ο συλληφθείς θα παραπεμφθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια.

    [08] Αλ. Τσίπρας: Δεν υπάρχει περιθώριο προγραμματικής σύγκλισης ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

    Τηλεφωνική επικοινωνία είχανε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο κ. Τσίπρας επέστρεψε το τηλεφώνημα που του είχε κάνει ο κ. Μεϊμαράκης, που πήρε νωρίς το πρωί την σχετική πρωτοβουλία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Μεϊμαράκης στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνηση που έχει λάβει, κάλεσε τον κ. Τσίπρα σε συνάντηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τη ΝΔ, ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι «δεν θέλει να συναντηθούν».

    Δεν υπάρχει περιθώριο προγραμματικής σύγκλισης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και σχηματισμού κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, εξηγώντας την άρνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης που έχει λάβει.

    Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να του ζητήσει συνάντηση στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής. Ο πρωθυπουργός εξήγησε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή, για αυτό άλλωστε και παρέδωσε αμέσως την εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου, του εξήγησε ότι δεν θεωρεί σκόπιμο να συναντηθούν με αντικείμενο το σχηματισμό κυβέρνησης καθώς κρίνει ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα αλλά ούτε και περιθώριο προγραμματικής σύγκλισης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ».

    [09] «Σπίτι» για τα τραυματισμένα παρυδάτια πουλιά προσπαθεί να φτιάξει η Δράση για την Αγρια Ζωή

    «Σπίτι» για τα τραυματισμένα πουλιά, μέχρι να ανακτήσουν δυνάμεις και να πετάξουν ελεύθερα ξανά, προσπαθεί να δημιουργήσει η Δράση για την Αγρια Ζωή η οποία απευθύνει έκκληση για την εξεύρεση πόρων.

    Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Πηνελόπη Καραγιάννη από την Δράση, απαιτούνται ειδικοί χώροι επανένταξης για να επιβιώσουν οι δεκάδες πελαργοί, ερωδιοί και παρυδάτια πουλιά που μεταφέρονται στο Κέντρο Περίθαλψης, στο Δήμο Δέλτα που λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες υπό την εποπτεία του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων (ΕΚΠΑΖ).

    «Χρειαζόμαστε έναν μεγάλο περιφραγμένο χώρο, ανοιχτό από πάνω, με μια λιμνούλα, προκειμένου να μπαίνουν εκεί τα πουλιά για περίθαλψη και όποτε είναι έτοιμα, να φεύγουν μόνα τους» τόνισε η κ.Καραγιάννη προσθέτονας ότι, για να ολοκληρωθεί έγκαιρα, απαιτούνται επιπλέον υλικά και εργασίες, το κόστος των οποίων ανέρχεται στα 500 ευρώ. «Παρότι το ποσό δεν είναι μεγάλο, αδυνατούμε να το καλύψουμε, καθώς τα τρέχοντα έξοδα για τη φροντίδα των δεκάδων ζώων που παραλαμβάνουμε καθημερινά είναι πολλά αφού έως τώρα φέτος, έχουμε παραλάβει περί τα 1200 άγρια ζώα» πρόσθεσε.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 23 August 2015 - 12:32:19 UTC