Visit the Greek American Women's Network (GAWN) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-09-06

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] «Κανείς δεν μπορεί να συνεργαστεί με δυνάμεις οι οποίες επιμένουν στον νόμο της ομερτά και στο παρελθόν»
  • [02] Φ. Γεννηματά: Στείρα και άνευ ουσίας η αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ
  • [03] Δ. Κουτσούμπας: Μπορούμε να αντιπαλέψουμε το μνημόνιο που χρεοκοπεί τον λαό
  • [04] Αλ. Τσίπρας: Το ΑΠΕ - ΜΠΕ προσφέρει έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
  • [05] Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Ακόντιο Βοιωτίας
  • [06] Σε Χανιά και Θεσσαλονίκη υποψήφιος ο Στ. Θεοδωράκης - Ο Ν. Διαμαντούρος επικεφαλής στο Επικρατείας

  • [01] «Κανείς δεν μπορεί να συνεργαστεί με δυνάμεις οι οποίες επιμένουν στον νόμο της ομερτά και στο παρελθόν»

    «Κανείς και κυρίως η οικονομία και η αγορά δεν ήθελαν εκλογές» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Kontra News» και επέρριψε ευθύνες για την ανατροπή της κυβέρνησης στον Π. Λαφαζάνη και την Ζ. Κωνσταντοπούλου.

    Επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν μπορούσε να παραμείνει χωρίς τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών και πρόσθεσε ότι «το ερώτημα το οποίο γεννάται είναι: αφού ήθελε τόσο πολύ να παραμείνει η κυβέρνηση ο κ. Μεϊμαράκης πώς την ίδια στιγμή δηλώνει ότι ήταν η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τον τόπο; Τη χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τον τόπο ήθελε να διατηρήσει; Εδώ, λοιπόν, απαντά ξεκάθαρα για ποιο λόγο επιβαλλόταν να γίνουν εκλογές».

    Σε ότι αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίες, πέραν εκείνης της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είπε ότι «κανείς δεν μπορεί να συνεργαστεί, για οποιονδήποτε λόγο, με δυνάμεις οι οποίες επιμένουν στο νόμο της ομερτά και στο παρελθόν. Δεν μπορεί να συνεργαστεί κανείς με το ΠΑΣΟΚ, ασχέτως αν είναι πρόεδρος η κ.Γεννηματά, όταν τον κύριο ρόλο τον παίζει ο κ. Βενιζέλος, ο άνθρωπος που καλύφθηκε από τη Νέα Δημοκρατία για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και παράλληλα την κάλυψε για άλλα εξοπλιστικά προγράμματα».

    «Δεν μπορεί κανείς να πει ότι μπορεί να συνεργαστεί με το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά. Και λέω του Αντώνη Σαμαρά, γιατί ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ ξεκίνησε να δημιουργήσει τη ΝΔ του μεσαίου χώρου,όπου θα υπήρχαν δυνατότητες συνεργασίας, τα πρώτα βιολιά του είναι οι ίδιοι άνθρωποι που αλλοίωσαν τη φυσιογνωμία της ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Πλεύρης, ο κ. Βορίδης. Οι άνθρωποι εκείνοι, οι οποίοι γελούσαν δυνατά όταν ο τότε αρχηγός τους, ο κ. Καρατζαφέρης, αποκαλούσε τον κ. Μεϊμαράκη «μπροστάντζα» στη Βουλή και εκείνος απαντούσε με τη γνωστή χειρονομία»

    Ερωτηθείς για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, είπε, μεταξύ άλλων ότι «το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Αλλά δεν επηρεάζουν κανέναν. Εμάς, τους Ανεξάρτητους Ελληνες από τη γέννησή μας, πάντα μας είχαν έξω από τη Βουλή και παίρναμε ποσοστά της τάξης του 12%, του 8%, του 6%, του 5%».

    Ο κ. Καμμένος είπε ότι οι ΑΝΕΛ παραμένουν αντιμνημονιακή δύναμη και επανέλαβε ότι με την συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέτρεψε το σχέδιο Σόιμπλε που προέβλεπε την έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ και την Ευρωζώνη, με αποτέλεσμα μια πτωχευμένη χώρα να μετατραπεί και σε «αποθήκη ανθρώπων» με εκατομμύρια πρόσφυγες να εγκλωβίζονται εδώ.Χαρακτήρισε το σχέδιο αυτό προδιαγεγραμμένο και πρόσθεσε ότι απετράπη λόγω της παρέμβασης των ΗΠΑ και του προέδρου Ολάντ.

    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι το μεταναστευτικό μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για να επιστρέψουν οι άνθρωποι αυτοί στην πατρίδα τους. Τάχθηκε υπέρ της λήψης άμεσων μέτρων από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ «προκειμένου οι ισλαμοφασίστες του ISIS να απομακρυνθούν από τις περιοχές όπου σφάζουν, σκοτώνουν και έχουν μετατρέψει σε ένα σφαγείο το σύνολο της Μέσης Ανατολής».

    [02] Φ. Γεννηματά: Στείρα και άνευ ουσίας η αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

    Για απόπειρα δημιουργίας ενός κακέκτυπου δικομματισμού και μίας στείρας και άνευ ουσίας αντιπαράθεσης που δεν απαντά στην αγωνία του ελληνικού λαού για σταθερότητα, κατηγόρησε τους Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελο Μεϊμαράκη, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, από την Αλεξανδρούπολη, όπου πραγματοποίησε το Σάββατο προεκλογική ομιλία στο Επιμελητήριο της πόλης.

    «Απευθυνόμαστε στα αισθήματα και στη λογική, στα βιώματα και στη θέληση. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού απαιτεί απ? τα πολιτικά κόμματα να συνεννοηθούν, να συνεργαστούν, για να μπορέσουμε επιτέλους ν? αφήσουμε οριστικά πίσω τα μνημόνια . Διεκδικούμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη για να αναδειχθεί μία τρίτη δύναμη που θα υποχρεώσει τους δύο δήθεν μονομάχους να συνεργαστούν. Να μη δραπετεύσει κανείς» ανέφερε η κα Γεννηματά.

    Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη σημαντικότερη αλλαγή που έχει συντελεσθεί στο ΠΑΣΟΚ και που είναι ικανή να πείσει τους πολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμά της για ψήφο εμπιστοσύνης στις επικείμενες εκλογές, η κα Γεννηματά τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ γύρισε σελίδα μετά από το συνέδριό του: «Έχει κάνει μία νέα αρχή. Έχουμε κάνει μία ανανέωση παντού, στα στελέχη, στα ψηφοδέλτια. Εμείς έχουμε ομάδα με γνώση και εμπειρία. Οι πολίτες μπορούν να μας εμπιστευθούν γιατί ξέρουν ότι μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφαλή πορεία της χώρας μέσα στο ευρώ. Ξέρουμε να διαπραγματευτούμε ξανά αυτό το σκληρό μνημόνιο, να πετύχουμε τη νέα αναδιάρθρωση του χρέους, που απαιτείται πλέον μετά από την επτάμηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες γνωρίζουν πια ποιοι τους έλεγαν, κούφιες υποσχέσεις. Ποιοι τους έλεγαν ψέματα και στα Ζάππεια και στη Θεσσαλονίκη. Το μνημόνιο αντιμνημόνιο ανήκει οριστικά στο παρελθόν . Η εθνική γραμμή ήταν πάντα μία για την Ελλάδα: Η παραμονή στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη ως ισότιμο μέλος και είναι η εθνική γραμμή που χάραξε το ΠΑΣΟΚ από το 2010».

    [03] Δ. Κουτσούμπας: Μπορούμε να αντιπαλέψουμε το μνημόνιο που χρεοκοπεί τον λαό

    «Το ΚΚΕ απευθύνεται σήμερα στο λαό της Βοιωτίας και όλης της Ελλάδας, που τα έχει δοκιμάσει και τα έχει δει σχεδόν όλα, τονίζοντας ότι με την ισχυροποίησή του παντού, μπορούμε να αντιπαλέψουμε το μνημόνιο που χρεοκοπεί τον λαό, να ανοίξουμε τον δρόμο για την οριστική απαλλαγή από τις αντιλαϊκές συμφωνίες-μνημόνια, και την απαλλαγή από τους πραγματικούς υπεύθυνους που είναι η εξουσία του κεφαλαίου και οι ενώσεις του» τόνισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας κατά την ομιλία του το πρωί στο συνεδριακό κέντρο Κρύας,στη Λιβαδειά.

    Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε τον λαό να αχρηστεύσει τις παγίδες οι οποίες στήνονται τόσο τις «κυβερνητικές που αφορούν κυρίως το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, μαζί με τους εταίρους τους, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ, τους ΑΝΕΛ, αλλά και όσους μιλάνε αντιμνημονιακά αντιπολιτευτικά,αλλά ορκίζονται πίστη στον ίδιο δρόμο, στο σύστημα, σε τμήματα του κεφαλαίου και την ΕΕ, δηλαδή τις λυκοσυμμαχίες που συμμετέχει η Ελλάδα, όπως είναι και η ΧΑ και η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ 2, η ΛΑΕ, που υπηρετούν από άλλο πόστο τώρα, τον ίδιο στόχο, της ανάκαμψης του καπιταλιστικού κέρδους για τους λίγους».

    Ανέφερε ότι ο λαός έχει δοκιμάσει τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ «και όσους έμειναν στην κυβερνητική πλειοψηφία υπό τον Τσίπρα και όσους που μέχρι να προκηρυχτούν οι εκλογές και να τους πουν ότι δεν θα είναι σε εκλόγιμες θέσεις, όπως οι Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου, Στρατούλης, Ησυχος και εδώ στη Βοιωτία οι 2 βουλευτές του, στήριζαν την κυβέρνηση».

    Επέρριψε τεράστιες ευθύνες για το μεταναστευτικό στις επιλογές των άλλων κομμάτων και υπογράμμισε ότι λύση δεν υπάρχει χωρίς σύγκρουση με την μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, με την ίδια την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, το σύστημα, που είναι η μήτρα που γεννάει φτώχεια, ανεργία, πολέμους, επομένως και μαζικά κύματα προσφύγων και μεταναστών.

    Κατήγγειλε την δημαγωγία της φασιστικής Χρυσής Αυγής που χρησιμοποιεί τον μεταναστευτικό ως αφορμή προς άγραν λαϊκών ψήφων, προσθέτοντας «ας απευθυνθεί καλύτερα στους φίλους της τους εφοπλιστές, που ήταν οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν αλλοδαπούς ναυτεργάτες, μέσα από δουλεμπορικά γραφεία και κυκλώματα, για να χτυπήσουν τα δικαιώματα των ναυτεργατών».

    «Οι φασίστες της ΧΑ στην πραγματικότητα δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τα βάσανα και τις έγνοιες του λαού,. Προτείνουν να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική, δηλαδή εγκληματική, η στρατιωτική πολιτική της ΕΕ, δηλαδή μέσω των στρατιωτικών εμπλοκών και επεμβάσεων να δημιουργηθούν ακόμα περισσότεροι πρόσφυγες για να ζητάνε να τους αφήνουμε να πνίγονται στα νερά του Αιγαίου, της Μεσογείου» πρόσθεσε.

    Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στις άμεσες απαιτήσεις του ΚΚΕ επί του ζητήματος αυτού, προτείνοντας άμεση διεκπεραίωση των διαδικασιών καταγραφής και ταυτοποίησης, εξασφάλιση κάθε ασφαλούς μέσου για αξιοπρεπή και υγιεινή διαμονή και διατροφή μέχρι την αναχώρηση των προσφύγων για τις χώρες προορισμού τους, έκτακτη χρηματοδότηση από τον ΟΗΕ και την ΕΕ, κατάργηση των κανονισμών του Δουβλίνου και απεμπλοκή της χώρας από οποιαδήποτε συμμετοχή σε επεμβάσεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

    Τονίζοντας ότι το ΚΚΕ έχει εναλλακτικό σχέδιο που ξεκινά από το σήμερα και αποτελεί την μόνη πραγματική διέξοδο για τον λαό, ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε τον λαό να μην επιστρέψει στα δοκιμασμένα κόμματα του κατεστημένου, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, να μην εγκλωβιστεί σε ίδιας κοπής κόμματα όπως το Ποτάμι και οι ΑΝΕΛ, να μην εγκλωβιστεί σε αναχώματα όπως το κόμμα Λαφαζάνη, ούτε και να ενισχύσει κόμματα σαλτιμπάγκων και πολύ περισσότερο φασιστικές-ναζιστικές εγκληματικές δυνάμεις.

    Καλώντας στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ, παντού, ο ΓΓ της ΚΕ του κόμματος, επισήμανε, τέλος την δυνατότητα που έχει το κόμμα να εκλέξει βουλευτή στη Βοιωτία.

    Διαβάστε επίσης:Στη δημοσιότητα η λίστα των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ

    Βάρβαρο το 3ο μνημόνιο, τονίζει ο Δημ. Κουτσούμπας

    [04] Αλ. Τσίπρας: Το ΑΠΕ - ΜΠΕ προσφέρει έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση

    Στην «έγκυρη, έγκαιρη, αντικειμενική, πλουραλιστική ενημέρωση» που προσφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο του ΑΠΕ - ΜΠΕ και του «Πρακτορείου FM 104,9» στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

    «Το πιο σημαντικό είναι ότι επιτελείται ένα κορυφαίο λειτούργημα της έγκυρης, έγκαιρης, αντικειμενικής, πλουραλιστικής ενημέρωσης. Αυτό είναι το σημαντικό» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

    Υποδεχόμενος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ - ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλος, τον ενημέρωσε για το νέο «παιδί» του πρακτορείου, τον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», που εκπέμπει από τη Θεσσαλονίκη, σε μια «στρατηγική συνεργασία» με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

    «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό γιατί δείχνουμε πως σε περιόδους κρίσης, το δημόσιο πρακτορείο μπορεί να έχει ρόλο στην ανάπτυξη. Πήραμε άνεργους δημοσιογράφους και δημιουργήσαμε νέες θέσεις εργασίας» τόνισε ο πρόεδρος του ΑΠΕ - ΜΠΕ.

    Στην πολύ σημαντική προσπάθεια που έχει γίνει τους τελευταίους εφτά μήνες στον χώρο της ενημέρωσης, αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας Eπικοινωνίας και Eνημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, στη διάρκεια της επίσκεψής του στο περίπτερο του ΑΠΕ-ΜΠΕ και του «Πρακτορείου FM 104,9».

    Ο κ. Κρέτσος ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στο νέο «παιδί» του ΑΠΕ - ΜΠΕ, τον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο FM 104,9», με έδρα τη Θεσσαλονίκη, και εξέφρασε την ελπίδα «να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επιστροφή στους πολίτες τού αγαθού της ενημέρωσης». «Τους τελευταίους εφτά μήνες έχει γίνει πολύ σημαντική προσπάθεια στον χώρο της ενημέρωσης και αυτό αφορά τόσο θεσμικού χαρακτήρα παρεμβάσεις όσο και οργανωτικές - διοικητικές αλλαγές και στην ΕΡΤ, με την επανασύστασή της, στην ΕΡΤ3, το ΑΠΕ - ΜΠΕ και τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης» σημείωσε ο κ. Κρέτσος.

    Χαρακτήρισε «εξαιρετικά σημαντικό» τον κλάδο της ενημέρωσης και της επικοινωνίας, επισημαίνοντας πως «είναι ένας κλάδος που συνεχώς αναπτύσσεται. Είναι ο πέμπτος πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενος κλάδος στην Ευρώπη και επομένως είναι ένας κλάδος, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και στην ευρύτερη ανάπτυξη της χώρας και συγκεκριμένων περιοχών με ιδιαίτερη γεωπολιτική βαρύτητα, όπως η Μακεδονία και η πόλη της Θεσσαλονίκης».

    [05] Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Ακόντιο Βοιωτίας

    Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα σε δασική έκταση στην περιοχή Ακόντιο Βοιωτίας.

    Για την κατάσβεσή της επιχειρούν αυτή την ώρα 35 πυροσβέστες με 11 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 12 ατόμων, 4 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

    [06] Σε Χανιά και Θεσσαλονίκη υποψήφιος ο Στ. Θεοδωράκης - Ο Ν. Διαμαντούρος επικεφαλής στο Επικρατείας

    Η πρόσταση από το Ποτάμι στον Νικηφόρο Διαμαντούρο, να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και η αποδοχή της συνιστά μήνυμα προς την κοινωνία ότι υπάρχουν άνθρωποι ικανοί να κυβερνήσουν κι όχι τα παιδιά του κομματικού σωλήνα, τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσιάζοντας τον πρώην ευρωπαίο διαμεσολαβητή και ακαδημαϊκό.

    Ο επικεφαλής του Ποταμιού πρόσθεσε ότι έχει επαφή εδώ και καιρό με τον κ. Διαμαντούρο,τόσο όσο ήταν Συνηγορος του Πολίτη στην Ελλάδα,όσο και τη δεκαετία στην αντίστοιχη θέση στην Ευρώπη.

    Ο Νικηφόρος Διαμαντούρος ευχαρίστησε το Ποτάμι για την πρόταση και εξήγησε ότι την αποδέχθηκε,καθώς θεωρεί ότι είναι υποχρέωση του πολίτη να αναλαμβάνει ευθύνες στις κρίσιμες περιστάσεις . «Θέλω να δώσω μια άλλη διάσταση καθώς φθάσαμε στην άκρη του γκρεμού και κάναμε μόνο λίγα βήματα πίσω», ανέφερε ο κ. Διαμαντούρος,ενώ όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες δεν το απέκλεισε.Σημείωσε,όμως, ότι είναι κάτι πρόωρο και τις σχετικές αποφάσεις θα τις πάρει το Ποτάμι.

    Ο κ. Διαμαντούρος απάντησε και στις επικρίσεις ότι εκφράζει εκσυγχρονιστικές απόψεις λέγοντας ότι δεν θεωρεί την λέξη εκσυγχρονιστής βρώμικη,αλλά ως άποψη να βαδίσει η χώρα προς την νεωτερικότητα. «Αρνούμαι να αποποιηθώ τα όσα έχω κάνει,αλλά είμαι έτοιμος να συζητήσω αν τα έκανα σωστά», είπε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Ποταμιού.

    Σε επόμενη θέση του ψηφοδελτίου θα τοποθετηθεί ο Παναγιώτης Καρκατσούλης ο οποίος ήταν επικεφαλής τον Ιανουάριο και εξελέγη,ενώ έγινε γνωστό ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης,εκτός από τα Χανιά ,θα είναι επικεφαλής στην λίστα του Ποταμιού ,στην Α΄Θεσσαλονίκης.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 6 September 2015 - 14:32:12 UTC