Browse through our Interesting Nodes of Mass Media in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-10-06

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δ. Αβραμόπουλος: Οι μεταναστευτικές ροές δεν θα σταματήσουν
  • [02] Η Βιέννη θα στηρίξει την Ελλάδα τόνισε ο Β. Φάιμαν
  • [03] Προσλήψεις, αλλαγές στο σύστημα προμηθειών και αναδιοργάνωση του ΕΟΠΥΥ, προανήγγειλε ο Π.Πολάκης
  • [04] Ένταση κατά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα
  • [05] Ασυνόδευτα παιδιά σε διαδικασία επανένωσης με τις οικογένειές τους
  • [06] «Στο όνομα του Λε Κορμπυζιέ»: Εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια απο τον θάνατο του μεγάλου αρχιτέκτονα
  • [07] Αντίδραση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για την Αμφίπολη
  • [08] Πέθανε σε ηλικία 65 ετών η βελγίδα σκηνοθέτρια Σαντάλ Ακερμάν
  • [09] Καταβλήθηκε το επίδομα ενοικίου για το μήνα Οκτώβριο
  • [10] Το «Insenso» του Δ. Δημητριάδη στο Βρότσλαβ της Πολωνίας
  • [11] Ναζλίδης: «Πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα φέτος»
  • [12] Πάβλοβιτς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Θέλω να τα κερδίσω όλα»

  • [01] Δ. Αβραμόπουλος: Οι μεταναστευτικές ροές δεν θα σταματήσουν

    «Οι μεταναστευτικές ροές δεν θα σταματήσουν», προέβλεψε ο Επίτροπος της Ευρωπαικής Ένωσης για θέματα Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε συνέντευξή του για την προσφυγική κρίση και την ασφάλεια της ΕΕ, στο BBC και στον δημοσιογράφο Stephen Sackur στην εκπομπή HARDTalk.

    «Οι μεταναστευτικές ροές δεν θα σταματήσουν. Ήδη έχουν κατατεθεί πάνω από 600.000 αιτήσεις ασύλου. Δεν είναι μόνο προσφύγων, είναι και οικονομικών μεταναστών. Η Ευρώπη πράγματι αιφνιδιάστηκε, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση αυτή», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.

    Αναφερόμενος στο έργο της Επιτροπής επί των ημερών του ανέφερε: «Πριν από αυτή την Επιτροπή υπήρχε μια κατακερματισμένη μεταναστευτική πολιτική. Μέσα σε λίγους μήνες κατορθώσαμε να υιοθετήσουμε την Ευρωπαϊκή Ατζέντα Μετανάστευσης. Προτεραιότητά μας είναι να αντιμετωπίσουμε αυτή την ανθρωπιστική κρίση. Δεν πρέπει όμως να αγνοούμε και τον ρόλο των κρατών-μελών. Έχουμε δώσει στα κράτη-μέλη κατευθύνσεις και έχουν την πλήρη υποστήριξη και βοήθειά μας μας για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση αυτή».

    [02] Η Βιέννη θα στηρίξει την Ελλάδα τόνισε ο Β. Φάιμαν

    Η Αυστρία θα συμβάλλει στη λειτουργία των κέντρων ταυτοποίησης και καταγραφής προσφύγων, των λεγόμενων Hotspots, στην Ελλάδα και θα ενισχύσει οικονομικά με 30 εκατομμύρια ευρώ το Πρόγραμμα Επισιτισμού των Ηνωμένων Εθνών, τόνισε ο Αυστριακός καγκελάριος, Βέρνερ Φάιμαν, σε δηλώσεις μετά τη σημερινή εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στη Βιέννη, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Λέσβο, όπου θα συναντηθεί και θα έχει συνομιλίες με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με θέμα την προσφυγική κρίση.

    Ο καγκελάριος ανέφερε ότι στο επίκεντρο των συνομιλιών του με τον κ. Τσίπρα θα βρεθεί η ευρωπαϊκή υποστήριξη προς την Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να διαθέσει το προσωπικό και τα οικονομικά μέσα, όπως π.χ. για τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών των Hotspots, ώστε η Ελλάδα να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή την αποστολή.

    Η διαδικασία πραγματοποιείται σε στενή συνεννόηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άγγελα Μέρκελ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σημείωσε ο κ. Φάιμαν προσθέτοντας ότι η Αυστρία θα συμβάλλει ενεργά για να λειτουργήσουν αυτά τα κέντρα, των οποίων η εγκατάσταση πρέπει να προωθηθεί, κάτι που δεν είναι απλό, αλλά πολιτικά είναι μία σωστή αποστολή.

    Κατά την άποψη του Αυστριακού καγκελάριου, οι άνθρωποι που θα φτάνουν σε αυτά τα κέντρα θα πρέπει να ενημερώνονται εάν υπάρχει πιθανότητα να τους χορηγηθεί άσυλο, ενώ τα μέτρα για την κατανομή τους απαιτούν μία υψηλότερη πειθαρχία, ώστε να είναι δυνατό να αναπτυχθεί περαιτέρω η κατανομή των 120.000 προσφύγων που έχει αποφασιστεί, κάτι που ο ίδιος θεωρεί εφικτό.

    [03] Προσλήψεις, αλλαγές στο σύστημα προμηθειών και αναδιοργάνωση του ΕΟΠΥΥ, προανήγγειλε ο Π.Πολάκης

    Προσλήψεις στον χώρο της Υγείας, ριζικές αλλαγές στο σύστημα προμηθειών και αναδιοργάνωση του ΕΟΠΥΥ, στο άμεσο χρονικό διάστημα, προανήγγειλε το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος καθόρισε και τους στόχους του κυβερνητικού έργου στο απώτερο μέλλον.

    Ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για την ανάγκη "αιμοδότησης" του συστήματος Υγείας από προσωπικό, ανακοινώνοντας ότι αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνονται οι προσλήψεις 1.990 νοσηλευτικού, παραϊατρικού και άλλων ειδικοτήτων προσωπικού και προαναγγέλλοντας:

    - Την πλήρωση 2.400 θέσεων στα νοσοκομεία, μεταξύ αυτών 600 θέσεων γιατρών, στο τέλος του χρόνου

    - Την ολοκλήρωση, εντός των ημερών, της πρόσληψης 500 επικουρικών γιατρών -επιπλέον των ήδη υπηρετούντων επικουρικών γιατρών-, αλλά και

    - Προώθηση πολιτικής λύσης, μέσω νομοθετικής ρύθμισης, πριν τις 31 Δεκεμβρίου, του θέματος των επικουρικών γιατρών και επικουρικού νοσηλευτικού προσωπικού που διορίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια και συμπληρώνουν δύο χρόνια θητείας στο σύστημα.

    Ο κ. Πολάκης δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα ρευστότητας στο σύστημα, δεδομένου ότι διατέθηκαν κατά τον Σεπτέμβριο 150 εκατ., άλλα 250 τον Οκτώβριο, ενώ μέχρι τον Δεκέμβριο θα αποδοθεί το εγγεγραμμένο στον προϋπολογισμό ποσό του 1 δισ. ευρώ. Επίσης, ενημέρωσε ότι γίνονται κινήσεις στον ΕΟΠΥΥ προκειμένου να αποδώσει ο Οργανισμός στο σύστημα τα οφειλόμενα ποσά και δεσμεύτηκε για την άμεση καταβολή 1,2 δισ. των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

    Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ανακοίνωσε αλλαγές στο σύστημα των προμηθειών των νοσοκομείων με στόχο την πάταξη της διαφθοράς και της εξοικονόμησης πόρων.

    [04] Ένταση κατά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα

    Με ένταση έκλεισε η κατάθεση της Μάγδας Φύσσα, που επί δύο ημέρες από το βήμα του μάρτυρα κατέθετε όσα γνωρίζει για τη δολοφονία του γιου της.

    Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, με την ολοκλήρωση της κατάθεσής της και ενώ αποχωρούσε από το βήμα, εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό προς την πλευρά των κατηγορουμένων. Απευθυνόμενη στον δολοφόνο του παιδιού της Γιώργο Ρουπακιά του φώναξε, φανερά εκνευρισμένη και κατάχλωμη «Πάρ' το να έχεις να με θυμάσαι».

    Λίγα δευτερόλεπτα μετά, φίλος του 34χρονου μουσικού από το ακροατήριο, κοιτώντας προς την πλευρά του εδωλίου άρχισε να φωνάζει: «Ρουπακιά παρακάλα να φας ισόβια...», ενώ τη στιγμή που κάποιοι εκ των κατηγορουμένων γύρισαν προς το μέρος του, αυτός συνέχισε να φωνάζει: «Όλοι σας να παρακαλάτε να φάτε ισόβια».

    [05] Ασυνόδευτα παιδιά σε διαδικασία επανένωσης με τις οικογένειές τους

    Η Δωροθέα Λοΐζου είναι ψυχολόγος και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά και ερευνητικά με την ενδοοικογενειακή βία, την πρόληψη των εξαρτήσεων και την εκπαίδευση των παιδιών Ρομά. Τους τελευταίους μήνες ασχολείται επαγγελματικά με μια ακόμα πιο δυνατή εμπειρία: τη φροντίδα ασυνόδευτων ανηλίκων τρίτων χωρών ως μέλος του Δικτύου Επιτροπείας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, προγράμματος που εκπονεί η ΜΕΤΑδραση.

    Το Δίκτυο Επιτροπείας λειτουργεί από τον περασμένο Απρίλιο για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχει ως στόχο την προστασία και φροντίδα των ασυνόδευτων παιδιών που έρχονται από τρίτες χώρες και τη διασφάλιση των βασικών αναγκών τους. Η Δωροθέα είναι μία από τους δώδεκα κοινωνικούς επιστήμονες, οι οποίοι βοηθούν τους ανήλικους που μένουν σε ξενώνες, κέντρα κράτησης ή κέντρα υποδοχής σε Αθήνα, Ορεστιάδα, Σάμο και Λέσβο να κάνουν τις διαδικασίες ασύλου ή οικογενειακής επανένωσης και ταυτόχρονα φροντίζουν για ό,τι έχει να κάνει με την εκπαίδευση, την υγεία και την ψυχαγωγία τους.

    Η Δωροθέα έχει υπό τη φροντίδα της δύο αδελφές από το Αφγανιστάν, ηλικίας 12 και 14 ετών. Τα δύο κορίτσια βρίσκονται εδώ και ένα χρόνο στην Ελλάδα, όπου ταξίδεψαν μέσω της Τουρκίας. Εδώ αναγκάστηκαν να χωριστούν με την μητέρα τους και τους δύο μικρότερους αδελφούς τους. Η οικογένειά τους κατάφερε να φτάσει στη Γερμανία, ενώ τα κορίτσια που έμειναν πίσω βρήκαν στέγη στον ξενώνα φιλοξενίας του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, στους Αγίους Αναργύρους.

    [06] «Στο όνομα του Λε Κορμπυζιέ»: Εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια απο τον θάνατο του μεγάλου αρχιτέκτονα

    «Στο όνομα του Le Corbusier» ονομάζεται η έκθεση που εγκαινιάζεται σήμερα το απόγευμα στην Οικία Σπητέρη/Προβελέγγιου στην Κυψέλη (Κυκλάδων 8). Πρόκειται για ομαδική έκθεση εικαστικών, η οποία δίνει στην ουσία την έναρξη σε μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο 2015 και την άνοιξη 2016, με αφορμή τα 50 χρόνια από τον θάνατο του μοντερνιστή αρχιτέκτονα που σημάδεψε όσο λίγοι την αρχιτεκτονική του 20ού αιώνα.

    «Γιατί ο Le Corbusier; Γιατί έπαιξε έναν τεράστιο ρόλο στην αρχιτεκτονική, στα γράμματα και στις τέχνες, στην πόλη του 20ού αιώνα, ανεδείχθη σε μια οικουμενική προσωπικότητα και είχε μια πάρα πολύ στενή σχέση με την Ελλάδα. Μια σχέση που του δίνει ξεχωριστό ρόλο όταν αναφερόμαστε στην ελληνική αρχιτεκτονική και στη σχέση της Ελλάδας με το διεθνές αρχιτεκτονικό προσκήνιο», ανέφερε ο Παναγιώτης Τουρνικιώτης, καθηγητής στο ΕΜΠ, ένας από τους διοργανωτές των δράσεων και επιμελητής της έκθεσης κατά την ξενάγηση των δημοσιογράφων που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι.

    «Η σχέση αυτή είχε δύο σημαντικές πτυχές. Το ένα ήταν η μεγάλη αγάπη του Λε Κορμπυζιέ για το ελληνικό χώρο, είτε αυτός ήταν η αρχαιότητα (είχε επισκεφτεί την Ακρόπολη το 1911) είτε οι Κυκλάδες, τα ανώνυμα κυκλαδίτικα σπίτια, η θάλασσα και τα τοπία που επισκέφτηκε το 1933», εξήγησε ο ίδιος, ενώ αναφερόμενος στην χρονιά (1933) που ήταν επικεφαλής στην Ελλάδα του περίφημου 4ου Διεθνούς Συνεδρίου Μοντέρνας Αρχιτεκτονικής, καθώς και στη γνωστή διάλεξη που έδωσε μπροστά στο κτίριο του ΕΜΠ, μίλησε για την ακτινοβολία και το ενδιαφέρον που άσκησε στους νέους αρχιτέκτονες της εποχής. «Ήταν τόσο μεγάλη ώστε από το 1930, ήδη πριν το συνέδριο, μέχρι το 1965 που πέθανε, 18 συνολικά Έλληνες αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί πήγαν στο Παρίσι να συνεργαστούν μαζί του. Μερικοί από αυτούς ήταν διάσημοι, όπως ο Αριστομένης Προβελέγγιος, που είναι και ο αρχιτέκτονας αυτού του σπιτιού, και ο Γιάννης Ξενάκης», σημείωσε.

    [07] Αντίδραση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για την Αμφίπολη

    «Η διατύπωση θεωριών από τους ανασκαφείς χωρίς την κατάθεση των αποδεικτικών τεκμηρίων στην διεθνή επιστημονική κοινότητα, εκθέτει την Αρχαιολογική Υπηρεσία στο σύνολό της» σχολιάζει ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ) σχετικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις για την Αμφίπολη.

    «Ο θόρυβος που ξέσπασε πάλι γύρω από την ανασκαφή στον λόφο Καστά της Αμφίπολης, και την εικαζόμενη συσχέτιση του ευρήματος με τον Ηφαιστίωνα, δικαιώνει για ακόμη μια φορά την έγκαιρη αντίδραση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στην ιδιοτελή επικοινωνιακή εκμετάλλευση της έρευνας ενός σπουδαίου μνημείου» αναφέρει σε σημερνή του ανακοίνωση ο ΣΕΑ, και σημειώνει ότι «η διατύπωση θεωριών από τους ανασκαφείς χωρίς την κατάθεση των αποδεικτικών τεκμηρίων στην διεθνή επιστημονική κοινότητα, εκθέτει την Αρχαιολογική Υπηρεσία στο σύνολό της. Καλούμε κάθε θεσμικά υπεύθυνο να επιβάλει την τήρηση της επιστημονικής δεοντολογίας και τις διατάξεις του αρχαιολογικού νόμου»

    [08] Πέθανε σε ηλικία 65 ετών η βελγίδα σκηνοθέτρια Σαντάλ Ακερμάν

    Πέθανε χθες στο Παρίσι, σε ηλικία 65 ετών, η βελγίδα σκηνοθέτιδα Σαντάλ Ακερμάν, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο παραγωγός των ταινιών της, Πατρίκ Κινέ.

    Η κινηματογραφίστρια, που υπέφερε από μανιοκατάθλιψη, είχε αρχίσει τη σταδιοδρομία της στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Είχε σκηνοθετήσει, μεταξύ άλλων, τις ταινίες «Jeanne Dielman, 23, quai du commerce, 1080 Bruxelles» (1975) και «La Captive» (2000).

    Η τελευταία ταινία της, «No Home Movie», αφιερωμένη στη μητέρα της, επιβιώσασα των στρατοπέδων συγκέντρωσης, είχε παρουσιαστεί το καλοκαίρι στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο (Ελβετία).

    Γεννημένη σε μια εβραϊκή οικογένεια από την ανατολική Ευρώπη που εγκαταστάθηκε στο Βέλγιο τη δεκαετία του 1930, η Σαντάλ Ακερμάν είχε σκηνοθετήσει σχεδόν 50 ταινίες, από ντοκιμαντέρ μέχρι μουσικές κωμωδίες, όπου ανέπτυσσε κυρίως τα θέματα του χρόνου και της μνήμης.

    [09] Καταβλήθηκε το επίδομα ενοικίου για το μήνα Οκτώβριο

    Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δεύτερη καταβολή του επιδόματος ενοικίου στους δικαιούχους στο πλαίσιο του προγράμματος για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

    Το επίδομα έλαβαν άλλοι 3.553 δικαιούχοι εκτός από τους 9.511 δικαιούχους του προγράμματος που είχαν λάβει το επίδομα και τον προηγούμενο μήνα, στις 2 Σεπτεμβρίου. Οι επιπλέον 3.553 δικαιούχοι είτε καταχώρισαν τα στοιχεία τους για πρώτη φορά είτε διόρθωσαν τα αρχικά εσφαλμένα δηλωθέντα στοιχεία.

    Υπενθυμίζεται ότι η καταβολή του επιδόματος ενοικίου εξαρτάται από την ορθή καταχώρηση -με ευθύνη των δικαιούχων- των στοιχείων για τα μισθωτήρια και τους ιδιοκτήτες των μισθωμένων κατοικιών, δεδομένου ότι το επίδομα καταβάλλεται στους ιδιοκτήτες.

    [10] Το «Insenso» του Δ. Δημητριάδη στο Βρότσλαβ της Πολωνίας

    Το «Insenso» του Δημήτρη Δημητριάδη, σε σκηνοθεσία Πέτρου Σεβαστίκογλου, εγκαινιάζει στις 15 Ιανουαρίου τον θεατρικό κύκλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2016 στο Βρότσλαβ της Πολωνίας.

    Στο θέατρο του υπέροχα ανακαινισμένου παλιού σιδηροδρομικού σταθμού του Βρότσλαβ, η Αλεξάνδρα Καζάζου θα ερμηνεύσει τον μονόλογο της κόμισσας Λίβια Σερπιέρι περί έρωτος και πάθους που οδήγησε στον εξευτελισμό και την τριπλή προδοσία -της πατρίδας, της κοινωνικής τάξης, του εραστή.

    «Για τον Δημητριάδη όπως και για πολλούς, ο έρωτας είναι από τα πιο επαναστατικά στοιχεία της ζωής, από αυτά που συγκλονίζουν τον εσωτερικό μας κόσμο, μας δίνουν ώθηση να ξεφύγουμε. Θεωρώ ότι το έργο έμμεσα, έχει να κάνει με αυτό που ζούμε σήμερα, την προσπάθεια να ξεπεράσουμε όσα θεωρούμε δεδομένα, να ξεφύγουμε, να μπούμε σε κάτι που δεν τολμάμε», εξηγεί ο Πέτρος Σεβαστίκογλου, ο οποίος βρήκε στην Αλεξάνδρα Καζάζου την ιδανική ερμηνεύτρια για το ρόλο της Λίβιας Σερπιέρι.

    Η τριαντατριάχρονη ηθοποιός γεννήθηκε στην Πολωνία από πατέρα Έλληνα και μητέρα Πολωνέζα, μεγάλωσε στην Ελλάδα και σπούδασε θέατρο στο Ινστιτούτο Γκροτόφσκι. «Η θεατρική κινησιολογία της Αλεξάνδρας σε συνδυασμό με το μεσογειακό της ταπεραμέντο, δημιουργούν εξαιρετικό αποτέλεσμα στη σκηνή», λέει ο σκηνοθέτης.

    [11] Ναζλίδης: «Πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα φέτος»

    Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Super League παραχώρησε ο επιθετικός της Βέροιας Θωμάς Ναζλίδης. Ο έμπειρος φορ υπογράμμισε ότι βάσει του υλικού της «βασίλισσας του βορρά» στόχος δεν μπορεί να είναι η παραμονή, ενώ εκτιμά ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι.

    «Εγώ προσωπικά έχω πάντα υψηλούς στόχους και προσωπικούς και για την ομάδα. Όμως, είναι νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Το πρωτάθλημα φαίνεται ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι. Κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε λογαριασμό», λέει μεταξύ άλλων.

    [12] Πάβλοβιτς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Θέλω να τα κερδίσω όλα»

    Η... σιωπηλή δύναμη της επίθεσης του φετινού Παναθηναϊκού Σάσα Πάβλοβιτς, μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο πλαίσιο της Media Day της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Μαυροβούνιος γκαρντ/φόργουορντ με δεκαετή θητεία στο ΝΒΑ, ο οποίος εξέπληττε στα φετινά φιλικά προετοιμασίας των «πράσινων» με την αθόρυβη δουλειά που έκανε στην επίθεση και τελείωνε κάθε παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων, μίλησε μεταξύ άλλων γι΄ αυτό το ταλέντο του, για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και τους στόχους του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι: «Θέλω να τα κερδίσω όλα».
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 6 October 2015 - 14:32:14 UTC