Read the UN Convention on the Law of the Sea (10 December 1982) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-10-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Με το νέο πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
  • [02] Συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής
  • [03] Γ. Κατρούγκαλος: Στόχος να μη δίνουμε συντάξεις - φιλοδωρήματα
  • [04] Το Δικαστήριο της ΕΕ απέρριψε την προσφυγή Ιταλών επενδυτών κατά της εξαίρεσης της ΕΚΤ από το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων το 2012
  • [05] Αντιπαράθεση του Σόιμπλε με φοιτητές στο Παρίσι με αφορμή την ελληνική κρίση
  • [06] Μετακομίζει στην Ιταλία ο γιος του Ερντογάν, που εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς
  • [07] Οι Λίνταλ, Μόντριτς και Σαντζάρ πήραν το Νόμπελ Χημείας 2015
  • [08] Υποχωρεί η δημοτικότητα της Μέρκελ λόγω του προσφυγικού
  • [09] Εθελοντές γιατροί από την Κύπρο βοηθούν πρόσφυγες στη Χίο
  • [10] «Εγώ μπορώ να μεγαλώσω τη ΝΔ» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
  • [11] Στη δεκάδα των κορυφαίων εκτός Βρετανίας ο Λουκ Στιλ
  • [12] Τρεις κατασκευαστές συμβάλουν στην αναβάθμιση της ασφάλειας των δίκυκλων

  • [01] Με το νέο πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

    Καλή επιτυχία, σε δύσκολους καιρούς, ευχήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον νέο πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νίκο Βούτση κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

    Ο κ. Παυλόπουλος, αφού ευχήθηκε στον κ. Βούτση συγχαρητήρια για την εκλογή του -τονίζοντας ότι γνωρίζει τη διαδρομή και την κοινοβουλευτική του ευαισθησία- εξέφρασε τη βεβαιότητά του, ότι θα είναι πρόεδρος όλων των βουλευτών, πρόεδρος όλων εκείνων που υπερασπίζονται το πολίτευμα και την πορεία του τόπου.

    Παράλληλα, υπογράμμισε ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι ο κ. Βούτσης θα βοηθήσει τη Βουλή να μπορέσει να ασκήσει στο ακέραιο τα καθήκοντά της και τον ρόλο που της επιφυλάσσει το Σύνταγμα.

    «Το Σύνταγμά μας είναι σαφές, δεν επιφυλάσσει στη Βουλή τον ρόλο κυβερνώσας Βουλής. Η Βουλή ασκεί τη νομοθετική εξουσία, όπως ορίζει το Σύνταγμα. Ασκεί τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, όπως ορίζει το Σύνταγμα.Εύχομαι στις μέρες σας, από τη μια πλευρά να τονωθεί ο νομοθετικός ρόλος της Βουλής και ιδίως η νομοθετική πρωτοβουλία από την πλευρά των βουλευτών και εύχομαι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος να αποκτήσει την ουσία που το ίδιο το Σύνταγμα προβλέπει, έτσι ώστε να υπάρχει ο έλεγχος πάνω στην κυβέρνηση, ο οποίος είναι απαραίτητος. Εύχομαι, επίσης, στις μέρες σας, να ξεκινήσει η διαδικασία για την αλλαγή των διατάξεων, που αφορούν την ευθύνη των μελών της κυβέρνησης και των υφυπουργών» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε: «Ήρθε ο καιρός να πούμε σαφώς, ότι δεν ανήκει στη Βουλή -είναι αναχρονιστικό πλέον αυτό το σύστημα- να παρέχει ένα καθεστώςοιονεί ασυλίας στα μέλη της κυβέρνησης και τους υφυπουργούς» επισήμανε, τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η αναθεώρηση του Συντάγματος σε αυτή την κατεύθυνση. «Και θεωρώ, επειδή είναι κοινή πεποίθηση όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων ότι σε αυτό το σημείο πρέπει να υπάρξουν αλλαγές, εύχομαι και ελπίζω, και επειδή γνωρίζω και τις προσωπικές σας απόψεις, να ξεκινήσει στη δική σας θητεία αυτή η αναθεώρηση στην Βουλή, να ασχοληθεί με τα πραγματικά της καθήκοντα και όχι με άλλα καθήκοντα που ανήκουν σε άλλες εξουσίες, όπως είναι η Δικαστική» ανέφερε ο Πρόεδρος.

    [02] Συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής

    Συνεδριάζει από τις 10:30 το Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής, υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ιωάννη Δραγασάκη.

    Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής συνεδριάζει για πρώτη φορά μετά την εξαγγελία του πρωθυπουργού ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου για τη συγκρότησή του. Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα για την παιδεία, την υγεία και θέματα που άπτονται της κοινωνικής πολιτικής.

    Νωρίτερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, είχαν συνεργασία ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας και ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλος.

    [03] Γ. Κατρούγκαλος: Στόχος να μη δίνουμε συντάξεις - φιλοδωρήματα

    Για τον στόχο της μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού, ώστε να μπορέσει να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά του, αλλά και για ένα σύστημα που θα μπορέσει να δίνει συντάξεις που δεν θα είναι συντάξεις- "φιλοδωρήματα" έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, σε δηλώσεις του έξω από το Μ. Μαξίμου, μετά από σύσκεψη εργασίας που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

    Ο κ. Κατρούγκαλος, ανέφερε ότι μέσα στον Νοέμβριο πρέπει να έχουμε το νομοσχέδιο για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, ότι παρά τα ασφυκτικά πλαίσια πρέπει να προηγηθεί σημαντικός δημόσιος διάλογος, για να τονίσει ότι «θα τα καταφέρουμε».

    «Θα κάνουμε κάθε πιθανό μέτρο ώστε να μην υπάρχουν μειώσεις σε συντάξεις κάτω από τα 1.000 ευρώ και με την αρχιτεκτονική του συστήματος να έχουμε έναν δίκαιο τρόπο απονομής των συντάξεων για όλους» σημείωσε, επίσης, ο υπουργός Εργασίας.

    [04] Το Δικαστήριο της ΕΕ απέρριψε την προσφυγή Ιταλών επενδυτών κατά της εξαίρεσης της ΕΚΤ από το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων το 2012

    To Γενικό Δικαστήριο της ΕΕ απέρριψε σήμερα τις αξιώσεις 200 και πλέον Ιταλών επενδυτών κατά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, για την αναδιάρθρωση των ελληνικών ομολόγων (PSI) το 2012, αναφέροντας ότι οι ζημιές που υπέστησαν αυτοί αποτελούν μέρος του φυσιολογικού κινδύνου της χρηματοπιστωτικής αγοράς.

    Οι Ιταλοί επενδυτές επεδίωκαν να ενάγουν την ΕΚΤ για ζημιές πάνω από 12 εκατ. ευρώ που κατέγραψαν. Υποστήριξαν ότι η κεντρική τράπεζα διαπραγματεύθηκε με την Ελλάδα μία μυστική συμφωνία ανταλλαγής των δικών της ομολόγων στις αρχές του 2012 και έλαβε νέα ομόλογα με καλύτερη διάρθρωση, δίνοντας στην ίδια το καθεστώς του προτιμώμενου πιστωτή εις βάρος των άλλων επενδυτών. Οι υπόλοιποι κάτοχοι ελληνικών ομολόγων έλαβαν το 2012 νέους τίτλους με πολύ χαμηλότερη ονομαστική αξία και μεγαλύτερη περίοδο αποπληρωμής.

    [05] Αντιπαράθεση του Σόιμπλε με φοιτητές στο Παρίσι με αφορμή την ελληνική κρίση

    Σε αντιπαράθεση ήρθε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με φοιτητές στο Παρίσι κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο πανεπιστήμιό τους αναφορικά με την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης από τη Γερμανία.

    Ο Σόιμπλε για το μέλλον της Ευρώπης με τους φοιτητές του Ινστιτούτου Πολιτικών Επιστημών στο Παρίσι, με βασικά θέματα την κρίση στην Ελλάδα και το προσφυγικό.

    «Τι έχετε να πείτε για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα, που οφείλονται στην πολιτική λιτότητας για την οποία ευθύνεστε εσείς;», ρώτησε τον Γερμανό υπουργό ένας φοιτητής για να λάβει το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

    Μια Γερμανίδα φοιτήτρια ρώτησε τον Σόιμπλε αν συνδέεται το εμπόριο όπλων της Γερμανίας με την προσφυγική κρίση.

    Αν και ο Γερμανός υπουργός δεν προσπάθησε να υπεκφύγει δεν φάνηκε να γίνεται αρεστός από τους φοιτητές. Ίσως να τους προκάλεσαν τα λεγόμενα του Σόιμπλε σχετικά με τα υψηλά ελλείμματα της Ελλάδας πριν από το ξέσπασμα της κρίσης και το γεγονός ότι «κανείς ιδιώτης δεν θέλει να επενδύσει» στη χώρα χωρίς όρους.

    Η αντίδραση του Γερμανού υπουργού ήταν έντονη όταν μια φοιτήτρια τον ρώτησε: «Σίγουρα έχετε δίκιο να αναφέρεστε στην οικονομική κατάσταση (της Ελλάδας), όμως δεν ακολουθήσατε μια τιμωρητική ρητορική και ένα παιχνίδι κατηγοριών;».

    Αρχικά ο Σόιμπλε διατήρησε την ψυχραιμία του και απάντησε: «Δεν θα βρείτε ούτε μία φράση με την οποία η καγκελάριος ή εγώ κατηγορήσαμε τους Έλληνες». Αντίθετα πρόσθεσε ότι καταβλήθηκαν πολλές προσπάθειες να ανακάμψει η ελληνική οικονομία, όμως τίποτε μέχρι τώρα δεν είχε αποτέλεσμα. Όμως αργότερα ο Σόιμπλε ξέσπασε και συνέστησε στη φοιτήτρια «ασχοληθείτε καλύτερα με τη χώρα σας». Το γερμανικό συνταγματικό δικαστήριο αποφάσισε πριν από χρόνια ότι «δεν πρέπει να στέλνουμε τους πρόσφυγες πίσω στην Ελλάδα, διότι εκεί δεν τηρούνται οι στοιχειώδεις όροι για την ανθρώπινη μεταχείριση των μεταναστών».

    Και κατέληξε φωνάζοντάς της «ντροπή σας!».

    [06] Μετακομίζει στην Ιταλία ο γιος του Ερντογάν, που εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς

    Ο Μπιλάλ, ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το όνομα του οποίου συμπεριελήφθη σε αυτά των βασικότερων υπόπτων μεγάλου σκανδάλου διαφθοράς που αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2012, εγκαταστάθηκε με τη σύζυγο και τα παιδιά του στην Ιταλία για να ολοκληρώσει ένα διδακτορικό, γράφει σήμερα ο τουρκικός Τύπος.

    "Είμαι στην Ιταλία προσωρινά για να τελειώσω τη διδακτορική μου διατριβή", δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, αρνούμενος κατηγορηματικά ότι "τράπηκε σε φυγή" τις παραμονές των πρόωρων βουλευτικών εκλογών της 1ης Νοεμβρίου, όπως πιθαναλογούν μέσα ενημέρωσης της αντιπολίτευσης.

    Η εφημερίδα Cumhuriyet αποκαλύπτει ότι ο Μπιλάλ Ερντογάν φέρεται να έλαβε την απόφαση να εγκαταλείψει τη χώρα και να εγγραφεί στο Johns Hopkins' School of Advanced International Studies (SAIS) στη Μπολόνια όπου είχε αρχίσει τις σπουδές του το 2007.

    Έφυγε μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου, όπου το ΑΚΡ --το ισλαμο-συντηρητικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του οποίου ο πατέρας του ηγείτο μέχρι πριν γίνει πρόεδρος το 2014-- έχασε την απόλυτη πλειοψηφία την οποία είχε από το 2002.

    [07] Οι Λίνταλ, Μόντριτς και Σαντζάρ πήραν το Νόμπελ Χημείας 2015

    Ο Σουηδός Τόμας Λίντατ, ο Αμερικανός Πολ Μόντριτς και ο Τουρκο-Αμερικανός Αζίζ Σαντζάρ βραβεύονται με το Νόμπελ Χημείας 2015 για τις εργασίες τους σχετικά με τον ρόλο των κυττάρων στην αποκατάσταση βλαβών του DNA και την εφαρμογή των αποτελεσμάτων των ερευνών αυτών στην ανάπτυξη θεραπειών για τον καρκίνο.

    «Η εργασία τους πρόσφερε θεμελιώδη γνώση για τον τρόπο με τον οποίο ένα ζωντανό κύτταρο λειτουργεί και χρησιμοποιείται, για παράδειγμα, στην ανάπτυξη νέων θεραπειών για τον καρκίνο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Βασιλικής Σουηδικής Ακαδημίας Επιστημών.

    [08] Υποχωρεί η δημοτικότητα της Μέρκελ λόγω του προσφυγικού

    Η δημοτικότητα της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ και του κόμματός της έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Μάιο εξαιτίας του τρόπου που διαχειρίζεται την προσφυγική κρίση, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα, ενώ αντίθετα φαίνεται να αυξάνονται τα ποσοστά του ακροδεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD).

    Η δημοσκόπηση του ινστιτούτου Forsa εμφανίζει το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU) να κερδίζει το 39% στην πρόθεση ψήφου, σημειώνοντας πτώση μίας μονάδας σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και 2,5 μονάδων σε σχέση με το ποσοστό του στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές πριν δύο χρόνια.

    H δημοτικότητα της ίδιας της Μέρκελ σημειώνει πτώση 2 μονάδων στο 47%, το χαμηλότερο ποσοστό που έχει καταγράψει φέτος.

    [09] Εθελοντές γιατροί από την Κύπρο βοηθούν πρόσφυγες στη Χίο

    Στο Μερσινίδι της Χίου βρίσκονται οι Εθελοντές Γιατροί της Κύπρου για να παράσχουν ιατρική περίθαλψη σε πρόσφυγες και μετανάστες που φτάνουν κατά χιλιάδες από τα παράλια της Τουρκίας.

    Η αποστολή των Γιατρών του Κόσμου αποτελείται από ειδικούς στους τομείς της παθολογίας, της καρδιολογίας, της παιδιατρικής, της χειρουργικής και της γυναικολογίας και είναι σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου Ελλάδας

    [10] «Εγώ μπορώ να μεγαλώσω τη ΝΔ» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

    «Εγώ μπορώ να μεγαλώσω τη ΝΔ, να ξαναφέρω αυτούς που έφυγαν χωρίς να χάσω και τον παραδοσιακό της ψηφοφόρο» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας ότι το πρόβλημα της ΝΔ πρέπει να λυθεί τώρα. «Δεν έχουμε περιθώρια για μεταβατικές λύσεις, ο κ. Τσίπρας δεν θα αντέξει στην εξουσία. Η ΝΔ πρέπει να κάνει πολύ σκληρή αντιπολίτευση και υποσχέθηκα ότι εγώ ο ίδιος θα κάνω τη ζωή του κ. Τσίπρα δύσκολη. Ο κύριος Τσίπρας προσπαθεί να πατάει σε δύο βάρκες» σημείωσε.

    Για το θέμα της εκλογικής διαδικασίας στη ΝΔ, ανέφερε: «Αν στο ΠΑΣΟΚ ψηφίσαν 70.000 άνθρωποι, σε μας πρέπει να έρθουν 400.000, αλλιώς θα αφήσουν το κόμμα σε μηχανισμούς», ενώ ερωτηθείς για τον λαϊκισμό απάντησε: «Η μήτρα του λαϊκισμού, όπως διαμορφώθηκε το 80 από το τότε ΠΑΣΟΚ, επηρέασε εν μέρει και τη ΝΔ, κι εμείς πρέπει να πάρουμε διαζύγιο από αυτόν τον λαϊκισμό».

    Αιχμές εναντίον του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη άφησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σημείωσε πως όποιος θέλει να αναδειχτεί σε αληθινό ηγέτη δεν μπορεί να δοξάζεται «κρυπτόμενος».

    Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τον κ. Τζιτζικώστα να εκφράσει δημόσια τις θέσεις του για σημαντικά θέματα, ενώ επικαλούμενος τη νίκη του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Γαυγάμηλα, ο πρώην υπουργός σχολίασε με νόημα πως ένας «ηγέτης δε νικά κρυπτόμενος, αλλά εμφανιζόμενος», καθώς αν μείνει στη σκιά αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, ενώ αν επικρατήσει φανερά «όλοι θα είναι υποχρεωμένοι να τον ακολουθήσουν».

    [11] Στη δεκάδα των κορυφαίων εκτός Βρετανίας ο Λουκ Στιλ

    Μία σημαντική προσωπική διάκριση έλαβε ο Λουκ Στιλ. Ο βασικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους κορυφαίους Άγγλους γκολκίπερ που αγωνίζονται εκτός του Νησιού, όπως δημοσιεύει η «Telegraph». Στο σχετικό ρεπορτάζ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά και στην πρόσφατη επέκταση της συνεργασίας του Στιλ με τον Παναθηναϊκό.

    Ακολουθεί η λίστα με τους δέκα κορυφαίους.

    [12] Τρεις κατασκευαστές συμβάλουν στην αναβάθμιση της ασφάλειας των δίκυκλων

    Οι μοτοσυκλέτες λόγω της κατασκευής τους, υστερούν στον τομέα της ασφάλειας σε σχέση με το αυτοκίνητο. Η ασφάλεια που παρέχουν οι μοτοσικλέτες είναι ο πονοκέφαλος όλων των κατασκευαστών. Η προσπάθεια να αναπτυχθεί ένα δίχτυ προστασίας του αναβατή και του συνοδηγού, ενισχύεται με τη συνεργασία μεταξύ τριών γνωστών εταιρειών μοτοσυκλετών.

    Η BMW, η Honda και η Yamaha, συνεργάζονται για να βελτιώσουν τις εφαρμογές των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών(C-ITS) στα μηχανοκίνητα δίκυκλα. Η νέα συνεργασία ανακοινώθηκε στο Παγκόσμιο Συνέδριο ITS στο Μπορντό της Γαλλίας, στην παγκοσμίως μεγαλύτερη διοργάνωση για «έξυπνα» συστήματα και υπηρεσίες μεταφορών. Οι τρεις εταίροι έχουν ενθαρρύνει επίσης και άλλους κατασκευαστές μοτοσικλετών να προσχωρήσουν στην κοινοπραξία για να αυξήσουν την ασφάλεια των μηχανοκίνητων δίκυκλων.

    Με τη σωστή εφαρμογή μελετημένων τεχνολογιών θα υπάρξει δυνατότητα αύξησης της ασφάλειας, της προστασίας και της απόδοσης σε όλα τα συστήματα μεταφορών, κυρίως σε μοτοσικλέτες. Βασικές εφαρμογές υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε συστήματα πλοήγησης GPS, όπου παρέχονται πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο όπως συμβουλές για αναπροσαρμογή διαδρομής, λόγω μποτιλιαρίσματος. Στον τομέα οδικών μεταφορών ειδικότερα, η ασύρματη επικοινωνία μεταξύ οχημάτων θα επιτρέπει στους χρήστες των δρόμων να λαμβάνουν συντονισμένες αποφάσεις βασισμένες σε άριστη πληροφόρηση για τη διαδρομή τους καθώς και να ελίσσονται με μεγαλύτερη ασφάλεια στου συνωστισμένους δρόμους των πόλεων.

    Μία μεγάλης κλίμακας δοκιμή πραγματοποιήθηκε πάνω σε συνδεδεμένα οχήματα στην ευρύτερη περιοχή της Φρανκφούρτης της Γερμανίας. Τα συστήματα μοτοσικλετών θα διαφέρουν από αυτά των αυτοκινήτων. Λόγω του περιορισμένου διαθέσιμου χώρου, τα ηλεκτρονικά συστήματα πρέπει να είναι μικρότερων διαστάσεων και ανθεκτικά στο νερό, τη σκόνη και τους κραδασμούς. Επειδή οι μοτοσικλέτες κινούνται διαφορετικά, η εξέλιξη λογισμικού και οι αλγόριθμοι έχουν ειδικές απαιτήσεις.

    Σπύρος Ρέκκας


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 7 October 2015 - 10:32:17 UTC