Browse through our Interesting Nodes of Greek Radio & Television Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-10-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πρόσκληση για ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ
  • [02] Αλ. Τσίπρας προς Ευ. Μεϊμαράκη: Θα πετύχουμε στην εθνική προσπάθεια, είτε τη στηρίξετε είτε όχι
  • [03] Αντιπαράθεση του Σόιμπλε με φοιτητές στο Παρίσι με αφορμή την ελληνική κρίση
  • [04] Επαφές με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις άρχισε η Μόσχα για να αποφευχθούν νέα επεισόδια
  • [05] Γ. Πατούλης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ναι» στην πιστωτική κάρτα, «όχι» στη στοχοποίηση των γιατρών
  • [06] Ευ. Μεϊμαράκης: Όχι σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
  • [07] Την ικανοποίησή του για τη δημιουργία έδρας ελληνικής γλώσσας σε κινεζικό πανεπιστήμιο, εξέφρασε ο Πρ. Παυλόπουλος
  • [08] Φρανσουά Ολάντ: Εξυπηρέτηση του ελληνικού χρέους, τώρα

  • [01] Πρόσκληση για ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ

    Συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναφέρουν ότι έλαβαν πρόσκληση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ Λ. Ταγματάρχη, για τη διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ.

    Σχετικά αναφέρουν ότι δεν είναι αρνητικοί, αλλά είναι θέμα που θα πρέπει πρώτα να συζητηθεί μεταξύ των υποψηφίων αλλά και στην ΚΕΦΕ και να καθοριστεί αν θα διεξαχθεί μόνο αυτή η τηλεμαχία ή και άλλες.

    Υπενθυμίζουν παράλληλα ότι η πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι να διεξαχθούν δύο ή και περισσότερες θεματικές συνδιασκέψεις όπως πρότεινε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, συμπεριλαμβάνοντας όμως και συνδιάσκεψη με αντικείμενο τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

    Συνεργάτες και του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρουν ότι έλαβαν την πρόσκληση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ για τη διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Ν.Δ και απάντησαν αμέσως θετικά, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Θετικός σε πρόταση για τηλεμαχία, δηλώνει ο Απόστολος Τζιτζικώστας

    [02] Αλ. Τσίπρας προς Ευ. Μεϊμαράκη: Θα πετύχουμε στην εθνική προσπάθεια, είτε τη στηρίξετε είτε όχι

    «Θα πετύχουμε αυτή την εθνική προσπάθεια, είτε τη στηρίξετε είτε όχι», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για την επικείμενη μάχη της κυβέρνησης με στόχο την απομείωση του χρέους, απαντώντας απόψε στη Βουλή στην παρέμβαση του προέδρου της ΝΔ, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

    «Άκουσα με μεγάλη προσοχή τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και διαπίστωσα ότι έκανε μια εξαιρετική προεκλογική ομιλία. Όμως, κύριε Μεϊμαράκη, θέλω να σας υπενθυμίσω ότι οι εκλογές έγιναν στις 20 Σεπτέμβρη και ο ελληνικός λαός απεφάνθη. Και χάσατε με 7,5 μονάδες διαφορά. Χάσατε πανηγυρικά. Μπορεί να είσαστε σε προεκλογική περίοδο. Άκουσα και εσάς και τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Μητσοτάκη. Πράγματι, αυτό σας αναγκάζει να έχετε μια προεκλογική ρητορική. Όμως ο τόπος έχει ανάγκη από σχέδιο, όραμα και αποφάσεις και όχι προεκλογικές ρητορείες, κύριε Μεϊμαράκη. Και θέλω να σας επισημάνω ότι για πρώτη φορά σε αυτόν τον τόπο γίνανε εκλογές, όχι πριν από μια δύσκολη συμφωνία, με άλλα να λέμε στα μπαλκόνια και άλλα να υπογράφουμε μετά. Γίνανε εκλογές μετά. Με τον ελληνικό λαό να τα γνωρίζει όλα και να επιλέγει με ανοιχτά χαρτιά ποιον θα στηρίξει για να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Και δεν μπορείτε να μιλάτε για μετάλλαξη. Το είπατε προεκλογικά, το ίδιο λέτε και τώρα. Με ανοιχτά χαρτιά, με όλες τις δεσμεύσεις, με όλα τα μέτωπα ανοιχτά, με τη συμφωνία ψηφισμένη και από εσάς, σας το θυμίζω και με ανοιχτή την υλοποίηση των εφαρμοστικών νόμων», είπε ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

    Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ατόπημα την αναφορά του κ. Μεϊμαράκη στο χρέος. «Είπατε ότι τίποτα δεν άλλαξε και ότι δεν κέρδισε κάτι η χώρα και ότι είμαστε και σε χειρότερη θέση απ' αυτή που ήμασταν πριν την 12η του Ιούλη. Και για κακή σας τύχη, κύριε πρόεδρε, αυτή η τοποθέτησή σας εδώ στο Κοινοβούλιο έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά από μια ιστορική ομιλία του Προέδρου Ολάντ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Όπου αναδεικνύει ως μείζον θέμα για την Ευρώπη την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους», είπε ο πρωθυπουργός και κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να απαντήσει με ποιους είναι σε αυτήν εθνική μάχη. «Είστε με τις δυνάμεις τις συντηρητικές της Ευρώπης που θέλουν την Ελλάδα έξω από το ευρωπαϊκό πλαίσιο; Που θέλουν να μην ανοίξει η συζήτηση για την απομείωση του χρέους;», είπε ο κ. Τσίπρας και προσέθεσε: «Εμείς έχουμε πάρει θέση, για τον τόπο, την κοινωνία, για τις κοινωνικές δυνάμεις αυτού του τόπου που εκπροσωπούμε και ανοίξαμε ρωγμές, και αυτές θα τις διευρύνουμε και θα την πετύχουμε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Είτε τη στηρίξετε είτε όχι, κύριε Μεϊμαράκη», τόνισε ο πρωθυπουργός.

    [03] Αντιπαράθεση του Σόιμπλε με φοιτητές στο Παρίσι με αφορμή την ελληνική κρίση

    Σε αντιπαράθεση ήρθε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με φοιτητές στο Παρίσι κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο πανεπιστήμιό τους αναφορικά με την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης από τη Γερμανία.

    Ο Σόιμπλε για το μέλλον της Ευρώπης με τους φοιτητές του Ινστιτούτου Πολιτικών Επιστημών στο Παρίσι, με βασικά θέματα την κρίση στην Ελλάδα και το προσφυγικό.

    «Τι έχετε να πείτε για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα, που οφείλονται στην πολιτική λιτότητας για την οποία ευθύνεστε εσείς;», ρώτησε τον Γερμανό υπουργό ένας φοιτητής για να λάβει το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

    Μια Γερμανίδα φοιτήτρια ρώτησε τον Σόιμπλε αν συνδέεται το εμπόριο όπλων της Γερμανίας με την προσφυγική κρίση.

    Αν και ο Γερμανός υπουργός δεν προσπάθησε να υπεκφύγει δεν φάνηκε να γίνεται αρεστός από τους φοιτητές. Ίσως να τους προκάλεσαν τα λεγόμενα του Σόιμπλε σχετικά με τα υψηλά ελλείμματα της Ελλάδας πριν από το ξέσπασμα της κρίσης και το γεγονός ότι «κανείς ιδιώτης δεν θέλει να επενδύσει» στη χώρα χωρίς όρους.

    Η αντίδραση του Γερμανού υπουργού ήταν έντονη όταν μια φοιτήτρια τον ρώτησε: «Σίγουρα έχετε δίκιο να αναφέρεστε στην οικονομική κατάσταση (της Ελλάδας), όμως δεν ακολουθήσατε μια τιμωρητική ρητορική και ένα παιχνίδι κατηγοριών;».

    Αρχικά ο Σόιμπλε διατήρησε την ψυχραιμία του και απάντησε: «Δεν θα βρείτε ούτε μία φράση με την οποία η καγκελάριος ή εγώ κατηγορήσαμε τους Έλληνες». Αντίθετα πρόσθεσε ότι καταβλήθηκαν πολλές προσπάθειες να ανακάμψει η ελληνική οικονομία, όμως τίποτε μέχρι τώρα δεν είχε αποτέλεσμα. Όμως αργότερα ο Σόιμπλε ξέσπασε και συνέστησε στη φοιτήτρια «ασχοληθείτε καλύτερα με τη χώρα σας». Το γερμανικό συνταγματικό δικαστήριο αποφάσισε πριν από χρόνια ότι «δεν πρέπει να στέλνουμε τους πρόσφυγες πίσω στην Ελλάδα, διότι εκεί δεν τηρούνται οι στοιχειώδεις όροι για την ανθρώπινη μεταχείριση των μεταναστών».

    Και κατέληξε φωνάζοντάς της «ντροπή σας!».

    [04] Επαφές με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις άρχισε η Μόσχα για να αποφευχθούν νέα επεισόδια

    Η Μόσχα πραγματοποιεί πλέον απευθείας επαφές με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέα επεισόδια παραβίασης του τουρκικού εναέριου χώρου από τα μαχητικά της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας τα οποία επιχειρούν στη Συρία, όπως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου.

    «Αποκαταστήσαμε επαφή με τους Τούρκους εταίρους μας στο γενικό επιτελείο», ανέφερε ο Σόιγκου. Η «άμεση σύνδεση δημιουργήθηκε για το έργο μας κοντά στα σύνορα της [Συρίας και της] Τουρκίας, ώστε να προληφθούν συνοριακά και αεροπορικά επεισόδια», πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Αεροπορίας κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

    Το ρωσικό υπουργείο Αμύνης επιβεβαίωσε ότι την 3η Οκτωβρίου, ένα μαχητικό αεροσκάφος Σουχόι Su-30 Flanker εισήλθε για μερικά δευτερόλεπτα στον τουρκικό εναέριο χώρο και υποστήριξε πως αυτό έγινε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών στην περιοχή.

    [05] Γ. Πατούλης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ναι» στην πιστωτική κάρτα, «όχι» στη στοχοποίηση των γιατρών

    Ναι στην πιστωτική κάρτα, ναι στην πάταξη της φοροδιαφυγής, αλλά μόνο εφόσον διασφαλιστεί το ιατρικό απόρρητο των ασθενών και σταματήσει η στοχοποίηση των γιατρών ως φοροφυγάδων. Αυτή ήταν η θέση που εξέφρασε αργά το απόγευμα ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης στη συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

    Στη συνάντηση, που έγινε στο υπουργείο, κυριάρχησε το ζήτημα που αφορά την πληρωμή των ιατρικών επισκέψεων με πιστωτική κάρτα, καθώς και άλλα κρίσιμα φορολογικά ζητήματα των γιατρών.

    Ο Γ. Πατούλης διευκρίνισε ότι ο ιατρικός κόσμος αρνείται την «άδικη κι αποπροσανατολιστική στοχοποίηση του ιατρικού κλάδου», αλλά στηρίζει την πάταξη της φοροδιαφυγής, και μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος αυτός.

    Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γ. Πατούλης τόνισε ότι αυτό που ενόχλησε περισσότερο ήταν η στοχοποίηση ότι μόνο οι γιατροί φοροδιαφεύγουν. «Εμείς δεν θα υπερασπιστούμε το 10% των μεγαλογιατρών εάν κάποιοι από αυτούς φοροδιαφεύγουν. Είναι ξεκάθαρο ότι όλοι πρέπει να πληρώνουν τους φόρους που τους αναλογούν», τόνισε

    Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι δεν υπάρχει πρόθεση να στοχοποιηθεί ο ιατρικός κλάδος. Ο κ. Αλεξιάδης πρότεινε συγκεκριμένες ενέργειες για τη διασφάλιση του ιατρικού απορρήτου, μέσω ενός ειδικού κωδικού για κάθε γιατρό το οποίο θα πιστοποιούν οι Ιατρικοί Σύλλογοι σε συνεργασία με τις τράπεζες. Συγκεκριμένα, όπως είπε, η τράπεζα δεν θα μπορεί να βλέπει το όνομα και την ειδικότητα του γιατρού, αλλά μόνο ένα κωδικό, προκειμένου να διασφαλιστεί πλήρως το ιατρικό απόρρητο για τον ασθενή.

    [06] Ευ. Μεϊμαράκης: Όχι σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

    Στο θέμα του χρέους αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων, λέγοντας ότι είναι η συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση που αναιρεί τη δυνατότητα για αναδιάρθρωσή του, αντίθετα με όσα δημοσίως διακηρύσσει.

    Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι προχωρά στη μείωση των αγροτικών συντάξεων και στην αύξηση των φόρων, τονίζοντας «χωρίς την ψήφο της ΝΔ, μόνο των ΑΝΕΛ».

    Τον προκάλεσε να κατονομάσει τους ολιγάρχες και ζήτησε από τον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Παππά, να φέρει το νόμο. «Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και ξέρουμε όλοι ποιοι κάνουν παρέα με ποιον και ποιος στηρίζει ποιον» είπε ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ υπογράμμισε ότι «προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε βρώμικο πόλεμο και πέταξε λάσπη όταν υπαινισσόταν συμμετοχή στελεχών της ΝΔ σε σκάνδαλα».

    Κατηγόρησε ακόμη τον πρωθυπουργό ότι πηγαίνει παντού απροετοίμαστος και ότι «δεν έχει διαβάσει το προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατέθεσαν οι υπουργοί του».

    «Εσείς προκαλέσατε φυγή καταθέσεων, εσείς προκαλέσατε capital controls, εσείς προκαλέσατε την ανάγκη για ανακεφαλαιοποίηση και τώρα εξαπατάτε τους δικούς σας βουλευτές λέγοντας ότι τώρα θα αλλάξετε τις διοικήσεις των τραπεζών» είπε ο κ. Μεϊμαράκης και ακολούθως διάβασε το σχετικό εδάφιο της συμφωνίας με τους δανειστές όπου αναφέρεται ότι οι διοικήσεις των τραπεζών θα διορίζονται χωρίς παρέμβαση της κυβέρνησης.

    Αναφέρθηκε στην Παιδεία καλώντας την κυβέρνηση να ξεφύγει από τις ιδεοληψίες της. «Δεν μπορεί να ξεκινά η σχολική χρονιά με δεκάδες σχολεία κλειστά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ο κ. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε το ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα της ΝΔ: «Εμείς διαθέτουμε ξεκάθαρο ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα, εκφράζουμε τον κοινωνικό φιλελευθερισμό με ανθρώπινο πρόσωπο. Οι νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις δεν έχουν σχέση με τη ΝΔ, εκφράζουμε την ευρωπαϊκή κεντροδεξιά που έχει σαν κέντρο τον άνθρωπο. Εμείς πιστεύουμε στο μικρό και επιτελικό κράτος με μικρότερους φόρους».

    Κλείνοντας είπε ο κ Μεϊμαράκης, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα: «Προχωρήστε και ψηφίστε μόνοι σας ό,τι υπογράψατε, εμείς λέμε όχι στον κρατισμό και στις πολιτικές που προσβάλλουν την ιδιωτική πρωτοβουλία, όχι στους φόρους, όχι στην ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

    [07] Την ικανοποίησή του για τη δημιουργία έδρας ελληνικής γλώσσας σε κινεζικό πανεπιστήμιο, εξέφρασε ο Πρ. Παυλόπουλος

    «Ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Κίνα, στην Κίνα και στην Ελλάδα, ο μεγαλύτερος κοινός δεσμός δεν είναι ο οικονομικός. Ο οικονομικός είναι η απόρροια της συνεργασίας δυο πανάρχαιων πολιτισμών πάνω σε κοινά θέματα και της συνείδησης ότι δεν έχει σημασία πόσο είναι το μέγεθος μιας χώρας, αλλά ποια είναι η συμβολή της κάθε χώρας στην πορεία του παγκόσμιου πολιτισμού», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος υποδεχόμενος νωρίτερα σήμερα αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου Τσινγκχούα του Πεκίνου και του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη» στο Προεδρικό Μέγαρο.

    Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία την οποία το Ίδρυμα Λασκαρίδη παίρνει για την ίδρυση Έδρας Ελληνικής Γλώσσας και Ελληνικής Φιλοσοφίας στο εν λόγω πανεπιστήμιο που, όπως τόνισε ο πρόεδρος του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη» Πάνος Λασκαρίδης, είναι το μεγαλύτερο της Κίνας, ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι σε μια εποχή, όπως η σημερινή, που περνάμε μεγάλη κρίση των αρχών και αξιών των κοινών μας πολιτισμών, πρωτοβουλίες σαν αυτή αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

    Ο κ. Παυλόπουλος υπενθύμισε ότι κατά το πρόσφατο μήνυμά του για την Εθνική Επέτειο της Κίνας την 1η Οκτωβρίου, ανάμεσα στα άλλα που αφορούν τις οικονομικές σχέσεις, είχε τονίσει με έμφαση ότι μεγαλύτερη σημασία έχει η σύσφιγξη των σχέσεων αυτών των δυο πανάρχαιων πολιτισμών, ιδίως όσον αφορά τη γλώσσα, καθώς και την επικοινωνία πάνω στα θέματα της γλώσσας. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες που φοιτούν σε πανεπιστήμια της Κίνας μαθαίνοντας την κινεζική γλώσσα και πολλοί Κινέζοι που μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα στην Ελλάδα.

    Ο Πρόεδρος επισήμανε επίσης πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι μεταφράστηκε το εξαιρετικό έργο του Κωνσταντίνου Στάικου, πάνω στη Βιβλιοθήκη του Πλάτωνα και της Ακαδημίας Πλάτωνος, γιατί εκεί περιγράφεται ακριβώς, με σύγχρονους όρους βεβαίως, ποια είναι η αποθήκη γνώσης που υπήρχε ήδη από εκείνη την εποχή.

    [08] Φρανσουά Ολάντ: Εξυπηρέτηση του ελληνικού χρέους, τώρα

    «Εγκαταλείψαμε την Ελλάδα, μια χώρα της οποίας ο πολιτισμός μάς φωτίζει ακόμη. Απαρνηθήκαμε τις ευθύνες μας έναντι της ελληνικής κυβέρνησης. Ελπίζω τώρα ν' αρχίσουμε να μιλάμε για το χρέος», δήλωσε ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ κατά την ομιλία του στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μαζί με την Άγγελα Μέρκελ, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ενοποίηση της Γερμανίας.

    «Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι ένας θαρραλέος πολιτικός και θέλησε να συμβουλευτεί τον λαό του πριν συμφωνήσει για το πρόγραμμα. Τώρα ελπίζω να αρχίσουμε να μιλάμε και για το χρέος» προσέθεσε τονίζοντας ότι η Ευρώπη πρέπει να απαντήσει στις μεγάλες προκλήσεις που αποτελούν η χρηματοπιστωτική κρίση, η μετεξέλιξή της σε ανθρωπιστική, οι μεταναστευτικές ροές και η τρομοκρατία, με «ευθύνη, αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα», τρεις αρχές που επανέλαβε με έμφαση.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 7 October 2015 - 18:32:21 UTC