Read the UN International Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination (7 March 1966) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-10-12

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Η σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, γραμματέας της ΚΕ ο Παναγιώτης Ρήγας
  • [02] Σε θετικό κλίμα η συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου με την Κριστίν Λαγκάρντ
  • [03] Έναρξη εκστρατείας στη Βρετανία υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ
  • [04] Ο γερμανικός Τύπος για τη διπλή βομβιστική επίθεση στην Τουρκία
  • [05] Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών στην Κρήτη
  • [06] Παρόν και μέλλον των νεοελληνικών σπουδών στο εξωτερικό
  • [07] Αποκλειστική προδημοσίευση ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Τα δεδομένα της ζωής μας», μια νουβέλα για τον ωχαδερφισμό
  • [08] «Ψηφιακή επανάσταση» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
  • [09] Πρ. Παυλόπουλος: Αταλάντευτη η προσήλωση του λαού στις αρχές της ελευθερίας και της δημοκρατίας
  • [10] Ο Ομπάμα δεν πιστεύει πως θα «καταλήξει να γίνει Πρόεδρος ο Τραμπ»

  • [01] Η σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, γραμματέας της ΚΕ ο Παναγιώτης Ρήγας

    Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι εργασίες της διήμερης Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφιση της πολιτικής απόφασης και την εκλογή Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής και Πολιτικής Γραμματείας.

    Γραμματέας της ΚΕ εξελέγη ο Παναγιώτης Ρήγας. Μετά τη συμπλήρωση των μελών της, η Πολιτική Γραμματεία διαμορφώνεται ως εξής:

    1) ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ

    2) ΡΗΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    3) ΓΟΛΕΜΗΣ ΧΑΡΗΣ

    4) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    5) ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΣΟΣ

    6) ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

    7) ΚΟΤΣΑΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

    8) ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΝΟΣ

    9) ΜΠΑΛΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

    10) ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    11) ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

    12) ΣΑΡΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

    13) ΣΒΙΓΚΟΥ ΡΑΝΙΑ

    14) ΣΚΟΡΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

    15) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ

    16) ΥΔΡΑΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

    17) ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΜΑΡΙΚΑ

    [02] Σε θετικό κλίμα η συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου με την Κριστίν Λαγκάρντ

    Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στη Λίμα του Περού, στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

    Αυτό δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος, επισημαίνοντας ότι η κ. Λαγκάρντ συμμερίζεται την προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση για να ολοκληρωθεί έγκαιρα η πρώτη αξιολόγηση, ώστε να προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, όπως έχει προγραμματιστεί, πριν από την 1η Ιανουαρίου 2016. Ο υπουργός τόνισε επίσης, ότι αμέσως θα ξεκινήσει μία ουσιαστική συζήτηση για το χρέος, προκειμένου να δημιουργηθούν οι ικανές συνθήκες για την Ελλάδα, για να αλλάξει σελίδα και να φανεί στην πράξη η έξοδος από την κρίση.

    Σύμφωνα με πηγές του Ταμείου, ο υπουργός ενημέρωσε την κ. Λαγκάρντ και προσωπικού του ΔΝΤ για τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων είναι και η πρόοδος του προγράμματος μεταρρυθμίσεων.

    Η κ. Λαγκάρντ ανέφερε πως το ΔΝΤ συνεχίζει να παραμένει έτοιμο να συνεργαστεί με τις ελληνικές αρχές για την προώθηση του προγράμματος μεταρρυθμίσεων της χώρας.

    [03] Έναρξη εκστρατείας στη Βρετανία υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ

    Μία εκστρατεία για την προώθηση της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ, ενόψει του προγραμματισμένου δημοψηφίσματος, πρόκειται να ξεκινήσει σήμερα.Με τίτλο «Britain Stronger in Europe» («Η Βρετανία ισχυρότερη στην Ευρώπη»), η εκστρατεία θα έχει επικεφαλής της τον επιχειρηματία Στιούαρτ Ρόουζ, βουλευτή των Συντηρητικών και πρώην επικεφαλής της αλυσίδας καταστημάτων Marks and Spencer.

    «Θεωρώ ότι είμαστε ισχυρότεροι, σε καλύτερη θέση και ασφαλέστεροι εντός της Ευρώπης από το να είμαστε εκτός, μόνοι μας», πρόκειται να δηλώσει σήμερα ο Ρόουζ κατά την έναρξη της εκστρατείας, σύμφωνα με δηλώσεις του που δόθηκαν ήδη στη δημοσιότητα.«Όποιος ισχυριστεί ότι η πατριωτική πορεία της Βρετανίας είναι η υποχώρηση, η απόσυρση και η εσωστρέφεια, παρεξηγεί ποιοι είμαστε ως έθνος. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου πει ότι είμαι λιγότερο Βρετανός επειδή πιστεύω σε μία όσο πιο ισχυρή γίνεται Βρετανία για τις επιχειρήσεις, για την ασφάλειά μας και την κοινωνία μας», πρόκειται να πει.

    Στην εκστρατεία θα μετέχουν τρεις πρώην πρωθυπουργοί, ο πρώην υπουργός των Εργατικών Πίτερ Μάντελσον και η συντηρητική επιχειρηματίας Κάρεν Μπρέιντι, μεταξύ άλλων προσωπικοτήτων.Η εκστρατεία αυτή ακολουθεί το λανσάρισμα δύο άλλων που τάσσονται υπέρ της αποχώρησης της χώρας από την ΕΕ.

    [04] Ο γερμανικός Τύπος για τη διπλή βομβιστική επίθεση στην Τουρκία

    Η διπλή τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε το Σάββατο στην 'Αγκυρα απασχολεί τον γερμανικό Τύπο και βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων εφημερίδων, όπως η Die Welt, Die Zeit, Frankfurter Allgemeine και το περιοδικό Der Spiegel, καθώς ο επικεφαλής της τουρκικής κοινότητας στη Γερμανία προειδοποίησε για τον κίνδυνο να ξεσπάσουν συγκρούσεις μεταξύ Κούρδων και εθνικιστών Τούρκων ακόμη και στη χώρα.

    Ο Γιοκάι Σοφούογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Kolner Sadt-Anzeiger επεσήμανε ότι μετά την επίθεση του Σαββάτου φοβάται για το ενδεχόμενο αιματηρών συγκρούσεων μεταξύ Κούρδων και εθνικιστών Τούρκων ακόμη και στη Γερμανία.

    «Όπως είναι η ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή στην Τουρκία φοβάμαι περαιτέρω κλιμάκωση ακόμη και εδώ», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι έχει δει πολλές εκκλήσεις για διαδηλώσεις στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

    Εξάλλου ο Σοφούογλου επεσήμανε ότι υπάρχουν και εκκλήσεις οπαδών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) για αντίποινα, αν και υπογράμμισε ότι τόσο οι ακραίοι Κούρδοι όσο και οι εθνικιστές Τούρκοι αποτελούν μειονότητα στη Γερμανία.

    Από την πλευρά του ο επικεφαλής του κόμματος των Πρασίνων Τζεμ Εζντεμίρ ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να παγώσει τις συνομιλίες με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    «Δεν θα πρέπει μέχρι τις εκλογές της 1ης Νοεμβρίου να κάνουμε τίποτε που θα μπορούσε να εκληφθεί ως ενίσχυση του Ερντογάν», είπε ο Εζντεμίρ μιλώντας στις εφημερίδες του ομίλου Funke Mediengruppe.

    «Οποιαδήποτε συμφωνία θα ήταν ένα μήνυμα ότι ο Ερντογάν αποτελεί για εμάς έναν κανονικό συνομιλητή. Όμως ένας ηγέτης που αποδέχεται τον θάνατο πολιτών του, αστυνομικών και στρατιωτών δεν μπορεί να θεωρηθεί τέτοιος (κανονικός συνομιλητής)», τόνισε ο ίδιος.«Όποιος βυθίζει στο χάος τη χώρα του επειδή φοβάται ότι σε περίπτωση ήττας του στις εκλογές θα πρέπει να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματά του δεν είναι ένας αξιόπιστος εταίρος», συνέχισε ο Εζντεμίρ.

    [05] Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών στην Κρήτη

    Σεισμική δόνηση με ένταση 4,5 βαθμών καταγράφηκε στις 5:16 το πρωί από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στον θαλάσσιο χώρο Νότια Νοτιοανατολικά της Ζάκρου Λασιθίου και έγινε αισθητή στα Νοτιοανατολικά παραλία του Νομού Λασιθίου.

    Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 64χιλιομετρα νότια-νοτιοανατολικά της Ζάκρου και το εστιακό του βάθος ανέρχεται στα 12,2 χιλιόμετρα.

    Αργά χθες το βράδυ και συγκεκριμένα στις 22:05 είχε σημειωθεί σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών , 99 χλμ νότια της Ζάκρου Λασιθίου σε βάθος 10 χλμ ενώ στην ίδια περίπου περιοχή είχαν καταγραφεί νωρίτερα άλλες τέσσερις δονήσεις από 2,8 έως 3,3 βαθμοί.

    [06] Παρόν και μέλλον των νεοελληνικών σπουδών στο εξωτερικό

    Η Ελλάδα έχει μπει στο επίκεντρο του διεθνούς πολιτικού ενδιαφέροντος εδώ και αρκετό καιρό, ενώ την προσοχή κάποιων μοιάζει να συγκεντρώνει τα τελευταία χρόνια και ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός.

    Τι ακριβώς συμβαίνει, όμως, σήμερα στον χώρο της διδασκαλίας της νεοελληνικής λογοτεχνίας στα πανεπιστήμια του εξωτερικού; Πρόκειται για ένα αφανές πολιτισμικό κεφάλαιο, που έχουμε συχνά την τάση να παραβλέπουμε ή και να λησμονούμε. Ένα κεφάλαιο, το οποίο παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά, δεν έχει πάψει να προβάλλει με δημιουργικό πείσμα την Ελλάδα στην Ευρώπη και τον κόσμο.

    Τέσσερις διακεκριμένοι νεοελληνιστές, Έλληνες και ξένοι, μιλούν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την ιστορία, αλλά και για το παρόν και το μέλλον των νεοελληνικών σπουδών σε μια εξαιρετικά κρίσιμη εποχή.

    [07] Αποκλειστική προδημοσίευση ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Τα δεδομένα της ζωής μας», μια νουβέλα για τον ωχαδερφισμό

    Παραμονές του έτους 2000. Λίγο πριν η Ελλάδα της ευμάρειας διαβεί το σημαδιακό έτος: Η τηλεοπτική περσόνα κυρία Σαλταπήδα υποχρεώνεται απόάγνωστους επιστολογράφους να δωρίσει ως τιμωρία για το κίτρινο πρόγραμμά της μεγάλη ποσότητα από βιβλία σε δημοτικές βιβλιοθήκες... Κυνικός πανεπιστημιακός γιατρός, που παίρνει «φακελάκια», απειλείται ότι, αν δεν επιστρέψει τα χρήματα στους ασθενείς του, όλο το αμφιθέατρο της Ιατρικής θ' ακούσειτους μαγνητοφωνημένουςδιαλόγους εκβιασμού...

    Μιζαδόρος εφοριακός αντικρίζει, την ημέρα των Χριστουγέννων, φωτιά στο σαλόνι της νέας του μεζονέτας του... Διεφθαρμένος βουλευτής, κάτω από την πίεση σοβαρών απειλών, υποχρεώνεται να χρηματοδοτήσει ό,τι απεχθάνεται: οργανώσειςπροστασίας άγριων ζώων...

    Αυτό είναι το ... «τρέιλερ» περιεχομένουτης πολιτικής νουβέλας του 'Αρη Μαραγκόπουλου με τίτλο «Τα δεδομένα της ζωής μας», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Τόπος στο τέλος του Οκτωβρίου σε δεύτερη- οριστική έκδοση,όπως σημειώνει στο οπισθόφυλλο ο συγγραφέας, ο οποίος το πρωτοκυκλοφόρησε το 2002 και σήμερα το συμπλήρωσε με ένα επίμετρο που προδημοσιεύει το ΑΠΕ- ΜΠΕ.

    [08] «Ψηφιακή επανάσταση» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

    Από το Pac-Man, το Super Mario και το Tetris μέχρι το «Gravity» και το «Inception», από την Bjοrk μέχρι τον will.i.am των Black Eyed Peas, από τον Στιβ Τζομπς και τον Στιβ Βόζνιακ μέχρι την Επαυξημένη Πραγματικότητα και τη βιομηχανική επανάσταση του 3D printing, η πρωτοποριακή έκθεση «Digital Revolution» («Ψηφιακή Επανάσταση») παρουσιάζει την επίδραση της ψηφιακής τεχνολογίας στην εξέλιξη των Τεχνών, του ντιζάιν, της μουσικής, της μόδας, του κινηματογράφου και των videogames.

    Μετά το Κέντρο Τεχνών Barbican του Λονδίνου και το Μουσείο Tekniska της Στοκχόλμης, η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση φιλοξενεί από τις 20 Οκτωβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου μία επαναστατική και άκρως διαδραστική έκθεση ψηφιακών τεχνών, που συνίσταται για όλη την οικογένεια.

    Είκοσι έξι χρόνια μετά την επινόηση του World Wide Web από τον Σερ Τίμοθι Τζον Μπέρνερς Λι, που έβαλε το πρώτο τουβλάκι στο τζένγκα του σημερινού Ίντερνετ, η έκθεση «Digital Revolution» αποτυπώνει την εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας, συγκεντρώνοντας για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο ένα πολυσυλλεκτικό φάσμα από εικαστικούς καλλιτέχνες, κινηματογραφιστές, αρχιτέκτονες, ντιζάινερς, μουσικούς και προγραμματιστές παιχνιδιών, που χρησιμοποιούν τα ψηφιακά μέσα για να διευρύνουν τα δημιουργικά όριά τους.

    [09] Πρ. Παυλόπουλος: Αταλάντευτη η προσήλωση του λαού στις αρχές της ελευθερίας και της δημοκρατίας

    Η αταλάντευτη προσήλωση του λαού μας στις αρχές της ελευθερίας και της δημοκρατίας, και η ενότητά μας, ενόψει των κάθε είδους προκλήσεων του παρόντος και του μέλλοντος, είναι τα δυο κορυφαία μηνύματα, τα οποία περιέχει η επέτειος της απελευθέρωσης της Αθήνας, όπως τόνισε κατά την ομιλία του το βράδυ της Κυριακής στο Μέγαρο Μουσικής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Αθήνας από τα στρατεύματα της Γερμανικής κατοχής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

    «Επειδή ο πραγματικός λόγος θέσπισης κάθε ιστορικής επετείου έγκειται κυρίως στο να διδάσκει, επιτρέψατέ μου ν' αναδείξω τα δύο κορυφαία μηνύματα, τα οποία εκπέμπει στο διηνεκές η ως άνω επέτειος Απελευθέρωσης της Αθήνας» ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και συνέχισε:

    «Το πρώτο μήνυμα συνίσταται στο ότι η 12η Οκτωβρίου 1944 κλείνει τον εμβληματικό ιστορικό κύκλο που άνοιξε το μεγαλειώδες «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου 1940. Αυτό το παλλαϊκό «ΟΧΙ» σήμανε την καθολική αντίσταση του Ελληνικού Λαού στον φασισμό και, ύστερα, στο ναζισμό. Δηλαδή την αταλάντευτη προσήλωση του Λαού μας στις αρχές της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, όπως οι αρχές αυτές απορρέουν από την Αρχαία Ελλάδα. Και, φυσικά, όπως οι αρχές αυτές μπόλιασαν τον Δυτικό και, πρωτίστως, τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Κατά συνέπεια, η Απελευθέρωση της Αθήνας στις 12 Οκτωβρίου 1944 υπήρξε η δικαίωση εκείνη, η οποία τεκμηριώνει ασφαλώς ότι στην διαδρομή και την εξέλιξη της Ιστορίας δεν έχει τόσο σημασία το πληθυσμιακό μέγεθος ενός λαού και η έκταση του εδάφους του. Σημασία έχει το φρόνημα και, συγκεκριμένα, η αδιαπραγμάτευτη απόφασή του να υπηρετεί αρχές και αξίες σύμφυτες με τον 'Ανθρωπο, την αξία του και την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.

    » Και το δεύτερο μήνυμα συνίσταται στο ότι τα μεγάλα και τα σημαντικά, πρωτίστως δε τους καίριους εθνικούς μας στόχους, τους επιτύχαμε ενωμένοι. Πολλώ μάλλον όταν η Ιστορία μας αποδεικνύει ότι αυτά που μας ενώνουν, ως Λαό και ως Έθνος, είναι πολύ περισσότερα και σημαντικά απ' όσα μπορούν, κατά την συγκυρία, να μας χωρίσουν. Προς την κατεύθυνση της ενότητάς μας, ενόψει των κάθε είδους προκλήσεων του παρόντος και του μέλλοντος, η επέτειος της Απελευθέρωσης της Αθήνας στις 12 Οκτωβρίου 1944 είναι κάτι παραπάνω από διδακτική. Και τούτο διότι, λίγες μέρες μετά την πάνδημη ενωτική «έκρηξη» της ελεύθερης Αθήνας, άρχισε πάλι το σαράκι του διχασμού να κατατρώει τον κορμό του Έθνους και του Λαού μας. Ένα σαράκι που οδήγησε στον εμφύλιο σπαραγμό, οι πληγές του οποίου ακόμη και σήμερα αφήνουν σταγόνες στείρας κομματικής πόλωσης».

    [10] Ο Ομπάμα δεν πιστεύει πως θα «καταλήξει να γίνει Πρόεδρος ο Τραμπ»

    Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα χαρακτήρισε τον υποψήφιο για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ «κλασικό τύπο ριάλιτυ σόου» που είχε αξιοποιήσει τάσεις στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα αλλά ο οποίος είναι απίθανο να καταλήξει ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.«Είναι μεγάλος κυνηγός της δημοσιότητας, και μάλιστα σε μια εποχή που το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα δεν έχει κατασταλάξει ακόμα ποιές είναι οι θέσεις που υποστηρίζει, και όχι μόνο αυτές στις οποίες αντιτίθεται» είπε ο Ομπάμα για τον Τραμπ σε συνέντευξη στο κανάλι CBS και την εκπομπή «60 Minutes» που βγήκε στον αέρα χθες βράδυ (τοπική ώρα).

    Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, ο Τραμπ ηγείται όλων των υποψηφίων για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές το Νοέμβριου του 2016.

    Μιλώντας για την σφοδρή επίθεση του δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα της αγοράς ακινήτων και τηλεπερσόνα ενάντια στους μετανάστες, ο Ομπάμα είπε ότι ο Τραμπ έχει αξιοποιήσει «το αντιμεταναστευτικό συναίσθημα που όντως υπάρχει σε μεγάλο τμήμα τουλάχιστον των ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων» που θα ψηφίσουν στις προκριματικές εκλογές, όπου το κόμμα θα χρίσει τον υποψήφιό του για τις προεδρικές.

    'Οταν ρωτήθηκε για τον αν ο Τραμπ είχε ελπίδες να γίνει πρόεδρος, ο Ομπάμα απάντησε: «Αυτό το αφήνω στους ειδικούς. Δεν νομίζω θα καταλήξει να γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 12 October 2015 - 6:32:15 UTC