Browse through our Interesting Nodes of the Hellenic Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-10-14

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΝΔ: Μήνυμα ενότητας στέλνουν οι τέσσερις «μνηστήρες»
  • [02] Ένωση Κεντρώων ζητά μια σύνταξη για όλους, με οροφή τα 1.500 ευρώ
  • [03] Πτώση 0,32% στο Χρηματιστήριο Αθηνών
  • [04] Συρία: 40 αεροπορικά πλήγματα της Ρωσίας, 18 ο συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ
  • [05] Προσλήψεις 14.000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών μέχρι το τέλος της εβδομάδας
  • [06] «Billy Elliot The Musical» από τον Δ. Λιγνάδη, στο Παλλάς
  • [07] Η ηθοποιός Τζουλιάν Μουρ ξεκινάει εκστρατεία για τον έλεγχο των όπλων στις ΗΠΑ
  • [08] Η ΝΔ θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, δήλωσε ο Β. Μεϊμαράκης
  • [09] Ηλεκτρονική κάψουλα για την ανίχνευση του καρκίνου στο λεπτό έντερο
  • [10] Πρεμιέρα για Ευρωλίγκα και Ολυμπιακό
  • [11] Ραούλ... Η διαδρομή ενός θρύλου

  • [01] ΝΔ: Μήνυμα ενότητας στέλνουν οι τέσσερις «μνηστήρες»

    Σε κοινή τους δήλωση τονίζουν πως «ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 22ας Νοεμβρίου, οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, συναντηθήκαμε και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας της Παράταξης, διαφάνειας της διαδικασίας και πιστής τήρησης του Καταστατικού».

    Μάλιστα θέλησαν να στείλουν ένα σαφές μήνυμα τονίζοντας πως «αντίπαλος μας είναι μόνο ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου»

    Σε δήλωσή του ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για εξαιρετικό κλίμα και ένα σαφές μήνυμα ενότητας. « Η ΝΔ προχωρά μπροστά ενωμένη, αυτό θέλει η βάση της ΝΔ και αυτό θέλει και η Ελλάδα». Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη πιθανόν να υπάρχει μια παράταση δύο ημερών για την επιλογή της εταιρείας που θα τρέξει το έργο. « Επί της ουσίας δεν υπάρχει διαφωνία, η ΝΔ προχωρά ενωμένη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι επιστρέφει ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που προχωράει ο διαγωνισμός για την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

    «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση επιβάλλαμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Ήδη αναρτήθηκαν στο ίντερνετ οι προδιαγραφές και προχωράμε στην ανοικτή διαδικασία», ανέφερε, λέγοντας πως είναι αυτονόητο ότι επιστρέφει ο εκπρόσωπός του στην ΚΕΦΕ.

    [02] Ένωση Κεντρώων ζητά μια σύνταξη για όλους, με οροφή τα 1.500 ευρώ

    Η Ένωση Κεντρώων «επιμένει στη μια σύνταξη για όλους με οροφή τα 1.500 ευρώ», τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος για το πολυνομοσχέδιο.

    «Το πολυνομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση την Παρασκευή στη Βουλή η κυβέρνηση κατ'ουσίαν οριζοντιοποιεί τα βάρη στις συντάξεις, διατηρεί τις υψηλές συντάξεις των προνομιούχων και δημιουργεί ασφυξία στους χαμηλοσυνταξιούχους. Η Ένωση Κεντρώων επιμένει στη μια σύνταξη για όλους με οροφή τα 1.500 ευρώ», αναφέρει η ανακοίνωση.

    [03] Πτώση 0,32% στο Χρηματιστήριο Αθηνών

    Με ήπια υποχώρηση έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στη σημερινή συνεδρίαση, με το τζίρο να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα.

    Πτωτικά κινήθηκαν οι τραπεζικές μετοχές, με τους τίτλους της Eurobank και της Πειραιώς να δέχονται ισχυρές πιέσεις, ενώ από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης με σημαντικά κέρδη έκλεισαν η Coca Cola HBC, η Τιτάν και η Grivalia Properties.

    O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 676,13 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,32%.

    Ενδοσυνεδριακά κατάγραψε κατώτερη τιμή στις 672,15 μονάδες (-0,91%).

    Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 23,490 εκατ. ευρώ, ενώ ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 118.303.066 τεμάχια.

    [04] Συρία: 40 αεροπορικά πλήγματα της Ρωσίας, 18 ο συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ

    Συνεχίζονται χωρίς διακοπή οι βομβαρδισμοί που εξαπολύουν τόσο η Ρωσία, όσο και ο διεθνής συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ στο έδαφος της Συρίας και του Ιράκ.

    Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι αεροσκάφη των ΗΠΑ και των συμμάχων τους εξαπέλυσαν 18 πλήγματα εναντίον στόχων του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) στο έδαφος του Ιράκ και της Συρίας χθες Τρίτη. Οι δεκαέξι επιδρομές έγιναν στο Ιράκ, πλήττοντας μονάδες, οχήματα, θέσεις μάχης, οπλικά συστήματα, κτίρια και μια αποθήκη εκρηκτικών κοντά σε οκτώ ιρακινές πόλεις, ενώ άλλες δύο έγιναν στη Συρία και στοχοθέτησαν δύο μονάδες, ένα όχημα και ένα κτίριο κοντά στη Χόουλ και στη Ράκα, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

    Από την πλευρά του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι επλήγησαν 40 «τρομοκρατικοί στόχοι» στη Συρία τις τελευταίες 24 ώρες, σηματοδοτώντας μια σημαντική μείωση των επιχειρήσεων που καταγράφονταν τις αμέσως προηγούμενες ημέρες.

    Βομβαρδιστικά Su-34 και αεροσκάφη χερσαίας υποστήριξης Su-24M και Su-25SM έκαναν 41 εξόδους και έπληξαν 40 «τρομοκρατικούς στόχους» στις επαρχίες Χαλέπι, Ιντλίμπ, Λαττάκεια, Χάμα και Ντέιρ Εζόρ, ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, ο στρατηγός Ιγκόρ Κονατσένκοφ, προσθέτοντας ότι τα ρωσικά αεροσκάφη στοχοθέτησαν «τις υποδομές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος».

    Την Τρίτη τα αεροσκάφη της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας είχαν εξαπολύσει 86 αεροπορικά πλήγματα.

    Στο μεταξύ, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ επανέλαβε σήμερα ότι μέχρι στιγμής, η Μόσχα δεν έχει λάβει αιτήματα για άμεση στρατιωτική επέμβαση από καμιά άλλη χώρα πέραν της Συρίας και πρόσθεσε ότι εάν υποβληθούν τέτοια, θα εξεταστούν και η απόφαση θα ληφθεί από τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

    Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας σημείωσε ότι η Ρωσία παρακολουθεί στενά την κατάσταση στο Ιράκ, όπως και στο Αφγανιστάν, αλλά μέχρι τώρα μόνον η Δαμασκός έχει ζητήσει άμεση βοήθεια.

    Παράλληλα ο Σεργκέι Λαβρόφ σημείωσε πως η Ουάσινγκτον συνεχίζει να αρνείται να στείλει μια αντιπροσωπεία στη Μόσχα και κατόπιν να υποδεχθεί μια ρωσική στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, προκειμένου να υπάρξει εμβάθυνση της συνεργασίας όσον αφορά τη σύρραξη στη Συρία.

    Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν πρότεινε για δεύτερη φορά «μια συνάντηση στη Μόσχα ανάμεσα σε ανώτερους πολιτικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους» των δύο χωρών, ενώ κατόπιν είχε προτείνει στην αμερικανική κυβέρνηση να στείλει στην Ουάσινγκτον «μια αντιπροσωπεία με επικεφαλής της τον πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ», διευκρίνισε ο Λαβρόφ. Όμως οι Αμερικανοί «μας απάντησαν ότι (...) δεν θα στείλουν αντιπροσωπεία στη Μόσχα, ούτε θα υποδεχθούν μια (ρωσική) στην Ουάσινγκτον», εξήγησε ο Λαβρόφ ενώπιον Ρώσων κοινοβουλευτικών.

    Πέραν των προσπαθειών να αρχίσει διάλογος στο πολιτικό επίπεδο, ανώτεροι αξιωματικοί των ένοπλων δυνάμεων των δύο χωρών αναμένεται να έχουν σήμερα μια βιντεοδιάσκεψη με στόχο την αποφυγή κάθε εμπλοκής ανάμεσα στα αεροσκάφη τους που επιχειρούν στον εναέριο χώρο της Συρίας.

    [05] Προσλήψεις 14.000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών μέχρι το τέλος της εβδομάδας

    Την επιτάχυνση των διαδικασιών πρόσληψης αναπληρωτών, ούτως ώστε να φτάσουν τις 14.000 μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, εξήγγειλε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης, μετά τη συνάντηση που είχε με τα προεδρεία της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ στο κτίριο του υπουργείου, έξω από το οποίο, οι συνδικαλιστικές ενώσεις των εκπαιδευτικών πραγματοποιούσαν προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα κενά στη σχολική εκπαίδευση.

    Στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο κ. Φίλης έκανε λόγο για «κληρονομιά αδιοριστίας», που έχει σαν αποτέλεσμα χιλιάδες κενά - και δεσμεύτηκε για προσλήψεις για την σχολική χρόνια 2016-17. «Τα κενά κλείνουν μέρα με τη μέρα, με προτεραιότητα την πρωτοβάθμια και την ειδική αγωγή», δήλωσε ο υπουργός.

    Ο κ. Φίλης χαρακτήρισε επίσης «εξαιρετική» τη συνεργασία που είχε με τα προεδρεία της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ, και επανέλαβε τη δέσμευσή του για «διαρκή διάλογο» μαζί τους, αλλά και μαζί με τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς. «Όταν υπάρχει διάλογος, λύνονται τα προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας, και πρόσθεσε ότι ο εθνικός διάλογος για την παιδεία έχει ατζέντα και χρονοδιάγραμμα, ώστε τον Απρίλιο να παρουσιαστούν οι βάσεις «μιας πραγματικής αναγέννησης της εκπαίδευσης».

    [06] «Billy Elliot The Musical» από τον Δ. Λιγνάδη, στο Παλλάς

    «Μία παράσταση που θα μείνει στη μνήμη του κοινού και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ξένες μεγάλες παραγωγές» φιλοδοξεί για τον «Μπίλι Έλιοτ», ο Δημήτρης Λιγνάδης, που σκηνοθετεί για πρώτη φορά στην καριέρα του μιούζικαλ. «Είναι ένα είδος που δεν γνωρίζω σε εύρος» παραδέχεται ο ίδιος, δηλώνοντας ωστόσο ότι η φλόγα και ο αυθορμητισμός των μικρών πρωταγωνιστών της παράστασης τον γεμίζουν χαρά και ελπίδα για το μέλλον του ελληνικού θεάτρου.

    Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Λι Χολ που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2005 στο Γουέστ Εντ, θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στη σκηνή του Παλλάς, για να μας μυήσει στο χορευτικό σύμπαν του πιο μικρού και ταλαντούχου χορευτή μέσα από την πρωτότυπη μουσική του Έλτον Τζον. «Είναι ένα αριστούργημα που μιλάει για την πίστη στις επιθυμίες κόντρα σε αντίξοες κοινωνικές συνθήκες. Για το δικαίωμα στο όνειρο, αλλά και για τη διαφορετικότητα... Ο Μπίλι Έλιοτ είναι ένας μαχητής των ονείρων και αποδεικνύει ότι ακόμα κι αν ο κόσμος γύρω μας καταρρέει, όταν υπάρχει πίστη, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά μας», επισημαίνει ο σκηνοθέτης για το δύσκολο και απαιτητικό αυτό εγχείρημα, σημειώνοντας ότι «είναι η πρώτη φορά που παρέχονται σε χώρα εκτός Βρετανίας τα δικαιώματα να ανέβει το μιούζικαλ με ντόπιους ηθοποιούς». Όπως ξεκαθαρίζει άλλωστε, στόχος του δεν είναι να εφεύρει εκ νέου τον Μπίλι Έλιοτ και ν? απομακρυνθεί από την αγγλική εκδοχή του έργου. «Πατήσαμε πάνω στην αγγλική παραγωγή, τη μετασχηματίσαμε εκεί που νομίζαμε ότι πρέπει και βάλαμε και τις δικές μας πινελιές» συμπληρώνει.

    Στον θίασο που αποτελείται από 29 ηθοποιούς, 14 μικρούς χορευτές και 10 μουσικούς συναντάμε ονόματα γνωστών πρωταγωνιστών όπως τους Αιμίλιο Χειλάκη, Αθηνά Μαξίμου, Αποστόλη Τότσικα, Νίκη Παλληκαράκη, Γιώργο Ψυχογιό και Τιτίκα Στασινοπούλου.

    Την μετάφραση υπογράφει ο Αντώνης Γαλέος, τις χορογραφίες ο Δημήτρης Παπάζογλου, τους φωτισμούς ο Γιώργος Τέλλος, ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια που ξεπερνούν σε αριθμό και όγκο την αγγλική παραγωγή επιμελήθηκε η Εύα Νάθενα.

    Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 19:00. Σάββατο: 17:00 & 21:00. Κυριακή: 18:00 - Εισιτήρια από 12 ευρώ.

    [07] Η ηθοποιός Τζουλιάν Μουρ ξεκινάει εκστρατεία για τον έλεγχο των όπλων στις ΗΠΑ

    Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζουλιάν Μουρ ξεκίνησε χθες Τρίτη εκστρατεία με στόχο τον τερματισμό της ένοπλης βίας στις ΗΠΑ με τη συμμετοχή περίπου 80 άλλων διασημοτήτων του Χόλιγουντ, αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Guardian.

    Όπως δήλωσε η ηθοποιός, μετά την αιματηρή επίθεση στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ, στις ΗΠΑ (Στις 14 Δεκεμβρίου του 2012 ένοπλος εισέβαλε στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ, στο Νιουτάουν της πολιτείας Κονέκτικατ των ΗΠΑ, σκότωσε 20 μαθητές και 6 μέλη του διδακτικού προσωπικού και στη συνέχεια αυτοκτόνησε) είπε στον εαυτό της: «Πρέπει να κάνω κάτι...Έχω ευθύνη ως γονέας».

    Με την υποστήριξη καλλιτεχνών όπως οι: Στιβ Καρέλ, Έλεν ΝτεΤζένερις, Τζένιφερ Λόρενς, Κιμ Καρντάσιαν, Γιόκο Όνο, Ριζ Γουίδερσπουν και δεκάδες άλλοι η εκστρατεία ζητεί την ασφαλή φύλαξη των όπλων, ώστε να μην έχουν πρόσβαση σε αυτά παιδιά και ζητεί να ληφθούν μέτρα για να μη μπορούν να αποκτούν όπλα άτομα που έχουν διαπράξει αδικήματα ή έχουν καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία ή παρενόχληση ή πάσχουν από ψυχική νόσο.

    [08] Η ΝΔ θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, δήλωσε ο Β. Μεϊμαράκης

    Η ΝΔ θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, δήλωσε εισερχόμενος στη Βουλή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως το πολυνομοσχέδιο είναι χωρίς αρχή, χωρίς μέση και χωρίς τέλος και καταργεί εκπτώσεις φόρου, αυξάνει τις κλίμακες των φόρων, βάζει φόρους σε εισοδήματα που δεν υπάρχουν.

    «Τελικά αποδεικνύεται πως τα μεγάλα ψέματα που είπε προεκλογικά ήταν για να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.

    [09] Ηλεκτρονική κάψουλα για την ανίχνευση του καρκίνου στο λεπτό έντερο

    Ελπίδες για την έγκαιρη ανίχνευση του πρώιμου καρκίνου στο λεπτό έντερο, πριν καν αρχίσει να εξαπλώνεται η νόσος, δίνει ανακάλυψη ερευνητών του Εργαστηρίου Ολιστικής Ηλεκτρονικής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

    Υπό την καθοδήγηση του επίκουρου καθηγητή, Ιούλιου Γεωργίου, οι ερευνητές σχεδίασαν και κατασκεύασαν ένα πρότυπο ηλεκτρονικής κάψουλας για την ανίχνευση του καρκίνου στο λεπτό έντερο. Η κατασκευή μιας τέτοιας κάψουλας, δημιουργεί δυνατότητες συστηματικού προληπτικού έλεγχου για τυχόν παρουσίαση πρώιμων καρκινωμάτων.

    Παρόλο, που ο καρκίνος του είδους αυτού αποτελεί ένα από τα πλέον σπάνια είδη καρκίνου στο γαστρεντερικό σύστημα, είναι και απ? τα πιο επικίνδυνα, αφού μόνο το 20-30% των ασθενών επιβιώνει πέραν των 5 χρόνων. Η δυνατότητα διάγνωσης σε πρώιμο στάδιο αναμένεται να μειώσει σημαντικά τα ποσοστά θνησιμότητας, καθώς η μέχρι τώρα δύσκολη προσβασιμότητα του λεπτού εντέρου από διαγνωστικά εργαλεία, (σε αντίθεση με το παχύ έντερο), συνεπαγόταν την ελλιπή εξέτασή του μέχρι να εμφανιστούν σοβαρά συμπτώματα καρκίνου σε προχωρημένο στάδιο. Μια κάψουλα σαν το πρότυπο που έχει αναπτυχθεί από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, αναμένεται να μειώσει το κόστος της αντιμετώπισης της νόσου και να διευκολύνει την ευρύτερη κάλυψη του πληθυσμού με διαγνωστικές εξετάσεις ? και βεβαίως, να μειώσει τα ποσοστά μετάστασης του καρκίνου του λεπτού εντέρου σε άλλα γειτονικά όργανα, εφόσον η διάγνωση θα γίνεται σε πρώιμο στάδιο.

    [10] Πρεμιέρα για Ευρωλίγκα και Ολυμπιακό

    Όλα έτοιμα για το εναρκτήριο τζάμπολ της σεζόν 2015-16 στην Ευρωλίγκα και... τον Μάιο του 2016 στο Βερολίνο ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης, που θα πάρει τα «σκήπτρα» από τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα λάβει 1 εκατομμύριο ευρώ ως μπόνους για την κατάκτηση του τίτλου. Στη διεκδίκηση και οι δύο ελληνικές ομάδες, πρώτα (15/10, 21:45) ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός και την επομένη (16/10, 18:00) ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός.

    Στον Ολυμπιακό μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα των αγωνιστικών απέναντι στην Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Γιάννη Σφαιρόπουλο, να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου: «Πρώτος στόχος η νίκη, δεύτερος η βελτίωση με Τσεντεβίτα». Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης με κόσμο, λόγω τιμωρίας της έδρας.

    Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τη διαδρομή του από τη Ρωσία, κόντρα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν.

    Το πρόγραμμα του πρεμιέρας της φάσης των ομίλων:

    1ος ΟΜΙΛΟΣ

    15/10 Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Στρασμπούρ (Γαλλία)

    16/10 Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

    16/10 Κίμκι (Ρωσία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

    2ος ΟΜΙΛΟΣ

    15/10 Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ)-Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ (Κροατία)

    15/10 Λιμόζ (Γαλλία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία)

    16/10 Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Λαμποράλ Κούτσα (Ισπανία)

    3ος ΟΜΙΛΟΣ

    15/10 Καρσίγιακα (Τουρκία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

    16/10 Λοκομοτίβ Κουμπάν (Ρωσία)-Παναθηναϊκός (ΕΛΛΑΔΑ)

    16/10 Ζιέλονα Γκόρα (Πολωνία)-Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)

    4ος ΟΜΙΛΟΣ

    15/10 ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)

    15/10 Νταρουσάφακα (Τουρκία)-Σάσαρι (Ιταλία)

    15/10 Μάλαγα (Ισπανία)-Μπάμπεργκ (Γερμανία)

    [11] Ραούλ... Η διαδρομή ενός θρύλου

    Μια διαδρομή γεμάτη δόξα και τιμές, έφτασε στο τέλος της... Με την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τα γήπεδα στο τέλος του μήνα που ολοκληρώνεται το αμερικανικό πρωτάθλημα, ο Ραούλ Γκονζάλεθ βάζει τέλος σε μια καριέρα που ήταν γεμάτη από τίτλους και ρεκόρ. Άλλωστε, αυτό του κορυφαίου σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης και του Τσάμπιονς Λιγκ το διατηρούσε μέχρι πρόσφατα, που τον ξεπέρασε και στα δύο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ανάλογη η καριέρα του και στην Εθνική Ισπανίας.

    Ένα αφιέρωμα στον θρυλικό άσο... Η διαδρομή του, οι τίτλοι, τα επιτεύγματα με πλήρη στατιστικά στοιχεία.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 14 October 2015 - 16:32:19 UTC