Read the Council of Europe European Convention on Human Rights (4 November 1950) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-13

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό θέμα το ασφαλιστικό
  • [02] «Η ΝΔ με Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δεν θα ψηφίσει κανένα φορολογικό μέτρο»
  • [03] «Μια ευκαιρία για να κερδίσει τον Α. Τσίπρα» ζήτησε ο Κ. Μητσοτάκης
  • [04] Επαφές ελληνικής αντιπροσωπείας στην Αίγυπτο, με επικεφαλής τον Χρ. Σπίρτζη
  • [05] Στην τελική τους ευθεία οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους Θεσμούς
  • [06] Η γερμανική κυβέρνηση συμφώνησε σε περιορισμό των εξουσιών της Υπηρεσίας Πληροφοριών
  • [07] Έξι ελληνικά πανεπιστήμια ανάμεσα στα 750 καλύτερα του κόσμου
  • [08] Η Ελλάδα πρώτη σε ψήφους στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της UNESCO 2015 - 2019
  • [09] Εικαστικά πορτρέτα για πρόσωπα που καθόρισαν τις αξίες μιας ολόκληρης γενιάς
  • [10] Κάλεσμα για συμμετοχή στην περφόρμανς της Λόλα Αρίας, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
  • [11] Στο λιμάνι του Πειραιά και άλλοι 1.792 πρόσφυγες
  • [12] Από τη Μυτιλήνη εκπέμπει η ΕΡΑ για τους πρόσφυγες

  • [01] Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό θέμα το ασφαλιστικό

    Με κεντρικό θέμα συζήτησης το ασφαλιστικό, συνεδριάζει στις 4 το απόγευμα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

    Τα μέλη του οργάνου θα ενημερώσει ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

    [02] «Η ΝΔ με Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δεν θα ψηφίσει κανένα φορολογικό μέτρο»

    Το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα φορολογικό μέτρο αν είναι ο ίδιος πρόεδρος της παράταξης, έστειλε χθες, από τον Βόλο, ο υποψήφιος πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος μίλησε σε πολιτική συγκέντρωση υποστηρικτών του.Παρά τη διεξαγωγή των εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ενσπείρει ένα κλίμα αβεβαιότητας και αστάθειας, υποστήριξε ο κ. Μεϊμαράκης, και έκανε λόγο για μαρασμό της ελληνικής οικονομίας.

    «Η Νέα Δημοκρατία δεν ψήφισε τα μέτρα. Ψήφισε στόχους και χρονοδιαγράμματα. Το πώς θα υλοποιηθούν είναι αποκλειστικά ευθύνη της κυβέρνησης. Ακόμα δεν έχει φέρει τα μέτρα στη Βουλή και όταν τα φέρει αυτά τα σκληρά μέτρα θα φέρουν την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η Νέα Δημοκρατία με Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δεν θα ψηφίσει κανένα φορολογικό μέτρο» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος και πρόσθεσε: «το 2014 η χώρα είχε αρχίσει δειλά- δειλά να ξαναστέκεται στα πόδια της, αλλά τον Γενάρη του 2015 με την επιλογή Τσίπρα, αυτός πυροβόλησε τη χώρα στα πόδια και είναι σαν να αρχίσαμε πάλι από την αρχή».

    Ο κ. Μεϊμαράκης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, ενώ σήμερα το πρωί βρέθηκε στο εργοστάσιο της πρότυπης γαλακτοβιομηχανίας «ΕΒΟΛ».Στη συνέχεια, θα περιοδεύσει σε Τρίκαλα και Καρδίτσα.

    [03] «Μια ευκαιρία για να κερδίσει τον Α. Τσίπρα» ζήτησε ο Κ. Μητσοτάκης

    Μια ευκαιρία μόνο, για να κερδίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ζήτησε από τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στο Περιστέρι. «Δεν ζούμε σε φυσιολογικούς καιρούς και δεν έχουμε μια κανονική Κυβέρνηση. Η Κυβέρνηση που έχουμε οδηγεί με πολύ μεγάλη ταχύτητα τη χώρα σε πολύ λάθος κατεύθυνση» δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα κατά συρροήν ψεύτη.

    Αναφέρθηκε ακόμα στη σημασία των επενδύσεων για να αντιστραφεί το κλίμα της οικονομίας και τόνισε ότι αν δεν έρθουν επενδύσεις στην παραγωγή και τις υπηρεσίες δεν θα μειωθεί η ανεργία και δεν θα δει προκοπή ο τόπος.

    «Με αυτήν την Κυβέρνηση ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθει. Δυστυχώς, η κυβέρνηση αρχίζει ξανά το ίδιο παιχνίδι της καθυστέρησης με τους εταίρους μας» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στην πορεία των διαπραγματεύσεων. Επίσης έκανε λόγο για καθεστωτική λογική του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θυμίζει το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του '80.

    [04] Επαφές ελληνικής αντιπροσωπείας στην Αίγυπτο, με επικεφαλής τον Χρ. Σπίρτζη

    Η περαιτέρω αναπτυξιακή συνεργασία Ελλάδος - Αιγύπτου σε σημαντικά θέματα, όπως οι μεταφορές και η διασύνδεση των λιμανιών αλλά και η ηλεκτροπαραγωγή, συζητήθηκε στις σημαντικές συναντήσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας, με επικεφαλής τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, με τον πρωθυπουργο της Αιγύπτου Σερίφ Ισμαήλ.

    Στην αποστολή συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Γεώργιος Τσίπρας και ο γενικός γραμματέας Λιμένων Αθανάσιος Χριστόπουλος.

    Σκοπός της επίσκεψης ήταν η διερεύνηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων, ενόψει και της επικείμενης επίσκεψης του Αιγύπτιου Προέδρου Αλ Σισι στην Αθήνα. Την ελληνική αντιπροσωπεία δέχθηκε ο πρωθυπουργός Σερίφ Ισμαήλ. Συζητήθηκε όλο το εύρος των διμερών οικονομικών σχέσεων, παρουσία των αρμόδιων υπουργών της κυβέρνησής του.

    Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε, επίσης, με τον υπουργό Μεταφορών Saad El-Geyoushi, τον υπουργό Επενδύσεων Ashraf Salman, τον υπουργό Ηλεκτρισμού Mohamed Shaker, τον υφυπουργό Πετρελαίου (αρμόδιο και για θέματα φυσικού αερίου) Sherif Sousaτον, τον υπουργό Βιομηχανίας και Εμπορίου Tarek Kabil και την υπουργό Διεθνούς Συνεργασίας Sahar Nasr.

    Η ελληνική αντιπροσωπεία μετέβη επίσης στην Ισμαηλία, όπου συναντήθηκε με τον Mohamed Sakr, αξιωματούχο της Αρχής της Διώρυγας του Σουέζ. Αποτέλεσμα αυτών των συναντήσεων ήταν η καταγραφή του πλαισίου συνεργασίας και η συγκρότηση κοινών ομάδων εργασίας για θέματα όπως οι συνδυασμένες μεταφορές, η συνεργασία των λιμένων, η ηλεκτροπαραγωγή και άλλα.

    Συναντήσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας έγιναν επίσης με τη Συνομοσπονδία Εμπορικών Επιμελητηρίων Αιγύπτου, με το Σύνδεσμο Αιγυπτίων Επιχειρηματιών (ΕΒΑ), με το Ελληνοαιγυπτιακό Επιχειρηματικό Συμβούλιο, καθώς και με Αιγύπτιους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην Ελλάδα.

    Τέλος, μέλη της αντιπροσωπείας παραχώρησαν συνεντεύξεις στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της Αιγύπτου τα οποία ασχολήθηκαν εκτενώς με την ελληνική αποστολή.

    [05] Στην τελική τους ευθεία οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους Θεσμούς

    Στην τελική ευθεία για μια συμφωνία με τους θεσμούς σχετικά με την πρώτη δέσμη των προαπαιτούμενων, που θα ανάψει το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της υποδόσης των 2 δισ. ευρώ, αλλά και των 10 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, έχουν εισέλθει οι διαπραγματεύσεις.

    Χθες, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι «ο στόχος της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων και της επίτευξης συμφωνίας έως και το Σάββατο είναι απόλυτα εφικτός, καθώς συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό», προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι «την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί Eurogroup Working Group μέσω τηλεδιάσκεψης».

    Επίσης χθες, υπήρξε τρίωρη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου και Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, με τους εκπροσώπους των θεσμών, ενώ νέες επαφές έχουν προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα, όπως και για το Σάββατο.

    Τα βασικά ζητήματα που βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αφορούν στα «κόκκινα» δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, στα ισοδύναμα για τον ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, στις τιμές των γενόσημων φαρμάκων και στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

    [06] Η γερμανική κυβέρνηση συμφώνησε σε περιορισμό των εξουσιών της Υπηρεσίας Πληροφοριών

    Ο κυβερνητικός συνασπισμός στη Γερμανία συμφώνησε να γίνουν μεταρρυθμίσεις στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών (BND) με στόχο να περιοριστούν οι εξουσίες της και να ενισχυθούν αυτές του κοινοβουλίου.Η Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU) και οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) κατέληξαν σε συμφωνία για το περιεχόμενο μιας εις βάθος μεταρρύθμισης της BND, όπως δήλωσαν ο Κλέμενς Μπίνινγκερ (CDU) και ο Μπούρκχαρντ Λίσκα (SPD), οι αρμόδιοι βουλευτές από τα δύο κόμματα, στον ραδιοφωνικό σταθμό RBB.

    Πλέον, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών της Γερμανίας δεν θα μπορεί να κατασκοπεύει άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή θεσμούς της ΕΕ, ενώ της απαγορεύεται και η βιομηχανική κατασκοπεία.Το δεύτερο σκέλος της μεταρρύθμισης αφορά τον καλύτερο έλεγχο που πρόκειται να ασκείται στην BND από το γερμανικό κοινοβούλιο.

    Αφορμή για τη μεταρρύθμιση ήταν οι πρόσφατες αποκαλύψεις ότι η Υπηρεσία Πληροφοριών κατασκόπευε για δικούς της σκοπούς πολλές πρεσβείες και υπηρεσίες «ευρωπαϊκών και συμμαχικών χωρών», κυρίως της Γαλλίας και των ΗΠΑ.

    [07] Έξι ελληνικά πανεπιστήμια ανάμεσα στα 750 καλύτερα του κόσμου

    Μία ακόμη διεθνής λίστα κατάταξης πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, έρχεται να επιβεβαιώσει την καλή πρακτική ελληνικών πανεπιστημίων, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, και κυρίως, την υποχρηματοδότηση και τις ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό.

    Ο εκδοτικός οίκος «U.S. News & World Report» των Η.Π.Α. ο οποίος, από το σύνολο των, περίπου, 18.000 Πανεπιστημίων που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως, αξιολογεί τα καλύτερα 750 Πανεπιστήμια, τόσο από τις Η.Π.Α. όσο και από 57 άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, δημοσιοποίησε προσφάτως την κατάταξή του, στην οποία περιλαμβάνονται έξι ελληνικά πανεπιστήμια.

    Ειδικότερα, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει την υψηλότερη θέση ανάμεσα στα ελληνικά πανεπιστήμια, καταλαμβάνοντας την 292η θέση. Ακολουθούν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (432η θέση), το πανεπιστήμιο Κρήτης (435η θέση), τοπανεπιστήμιο Ιωαννίνων (526η θέση), το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (552η θέση) και το το πανεπιστήμιο Πατρών (650η θέση).

    Μάλιστα, αξιόλογη είναι η επίδοση του ΕΚΠΑ σε επιμέρους επιστημονικά πεδία, όπως είναι η Φαρμακολογία (85η θέση), η Φυσική (176η θέση), η Ιατρική (181η θέση) και οι Κοινωνικές Επιστήμες (237η θέση). Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί, ότι στον τομέα της μηχανικής, το ΑΠΘ κατατάσσεται στην 179η θέση.

    [08] Η Ελλάδα πρώτη σε ψήφους στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της UNESCO 2015 - 2019

    Με 165 ψήφους, σε σύνολο 186 ψηφισάντων, η Ελλάδα εκλέχτηκε στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της UNESCO για την επόμενη τετραετία, 2015-2019. Ήρθε πρώτη σε ψήφους στην εκλογική ομάδα, που απαρτίζεται από χώρες της Δυτικής Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής, στις εκλογές που διεξήχθηκαν, προχθες, στο πλαίσιο της 38ης Γενικής Διάσκεψης του Οργανισμού στην έδρα του στο Παρίσι.

    Η επιτυχία αυτή αντανακλά, όπως τονίζει και η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, το ειδικό βάρος της Ελλάδας στο χώρο του πολιτισμού και το κύρος που έχει αποκτήσει μέσα από την ενεργή συμμετοχή της και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει στο πλαίσιο του Οργανισμού, όπως η έντονη δραστηριοποίησή της για την ενεργοποίηση της Σύμβασης του 1970 κατά της παράνομης διακίνησης αρχαιοτήτων.

    [09] Εικαστικά πορτρέτα για πρόσωπα που καθόρισαν τις αξίες μιας ολόκληρης γενιάς

    Γιώργος Σεφέρης, Γιάννης Ρίτσος, Κώστας Καρυωτάκης, Στρατής Τσίρκας, Γιαννούλης Χαλεπάς, Μίκης Θεοδωράκης, Κ. Π. Καβάφης, Νίκος Μπελογιάννης, Νίκος Καζαντζάκης, Μανώλης Γλέζος, Οδυσσέας Ελύτης, Αλέκος Παναγούλης, Γιώργος Μπουζιάνης: αυτά είναι τα πρόσωπα που περιλαμβάνει ο κύκλος των εικαστικών πορτρέτων του Γιάννη Ψυχοπαίδη ο οποίος εγκαινιάζεται στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη στις 19 Νοεμβρίου.

    Στην έκθεση, που έχει τίτλο «Βιογραφία», θα παρουσιαστούν, εκτός από τα πορτρέτα, και άλλα, μικρότερα έργα, ακρυλικά σε μουσαμά, καθώς και δημιουργίες μικτής τεχνικής. Γιατί, όμως, «Βιογραφία»; Όπως λέει στη συνέντευξη, την οποία παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Γ. Ψυχοπαίδης, «κανένα από τα πρόσωπα δεν είναι τυχαία επιλεγμένο και όλα μαζί αποτελούν συστατικά μέρη ενός μεγάλου παλίμψηστου, ενός παλίμψηστου του οποίου τα κεφάλαια εκπροσωπούν μιαν ατομική και συλλογική βιογραφία». Σημαίνει κάτι τέτοιο ότι ο καλλιτέχνης αποφασίζει με αυτή την έκθεση να προχωρήσει και σε ένα είδος αυτοβιογράφησης; «Είναι σίγουρα ένα είδος αυτοβιογραφίας αφού τα πρόσωπα αυτά σημάδεψαν εμένα και τη γενιά μου τόσο με τη στάση ζωής την οποία τήρησαν όσο και με το υπόδειγμα το οποίο προσέφερε η καλλιτεχνική τους δουλειά».

    [10] Κάλεσμα για συμμετοχή στην περφόρμανς της Λόλα Αρίας, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

    Ανοιχή πρόσκληση, απευθύνει η Στέγη Γραμμάτων Και Τεχνών, σε άνδρες και γυναίκες πάνω από 15 χρόνων, που θέλουν να αναβιώσουν τα γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου 1973, συμμετέχοντας στην ιδιότυπη περφόρμανς της Λόλα Αρίας, με τίτλο «Ακρόαση για μια διαδήλωση» που θα παρουσιαστεί στον τρίτο και τελευταίο κύκλο του γεωπολιτικού φεστιβάλ «Transitions 3: Central Europe».

    «Κάθε χρόνο, στις 17 Νοεμβρίου οι πολίτες αναβιώνουν στους δρόμους το ιστορικό αυτό γεγονός με μία διαδήλωση και κάθε χρόνο η πορεία του Πολυτεχνείου παίρνει διαφορετικό νόημα. Ύστερα από ένα χρόνο, με μαζικές διαδηλώσεις, το δημοψήφισμα, το κλείσιμο των τραπεζών, την προκήρυξη νέων εκλογών, το νέο μνημόνιο, την έκρηξη της προσφυγικής κρίσης, θέλουμε να μάθουμε πώς αισθάνονται σήμερα οι Έλληνες σχετικά με τη δύναμή τους. Είμαστε ενώπιον μιας νέας μορφής ολοκληρωτισμού; Είμαστε ελεύθεροι να αποφασίζουμε; Ποιος είναι ο ρόλος μας στην κοινωνία;» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Στέγης. «Σημερινοί φοιτητές, φοιτητές από το 1973, άνθρωποι που βρέθηκαν τότε στο Πολυτεχνείο για να υποστηρίξουν τα αιτήματα της εξέγερσης, αλλά και άνθρωποι που παρέμειναν στα σπίτια τους, σμίγουν όλοι μαζί για να ανακατασκευάσουν το παρελθόν και να κοιτάξουν προς το μέλλον».

    Αναζητώντας τι έχει μείνει ως ανάμνηση σε όσους συμμετείχαν σε ιστορικά γεγονότα που καθόρισαν το μέλλον μιας χώρας, αλλά και τι καθορίζει την συλλογική μνήμη μιας κοινωνίας η σκηνοθέτης και συγγραφέας Λόλα Αρίας καλεί το κοινό σε μια παράσταση με τη μορφή ακρόασης. Το έργο αυτό έχει μια νομαδική μορφή και αναδημιουργείται κάθε φορά, ειδικά για την κάθε πόλη στην οποία παρουσιάζεται.

    [11] Στο λιμάνι του Πειραιά και άλλοι 1.792 πρόσφυγες

    Με επιβάτες 1792 πρόσφυγες, εκ των οποίων οι 815 επιβιβάστηκαν στην Μυτιλήνη και οι 977 στη Χίο, αναμένεται να καταπλεύσει, σε λίγη ώρα, στο λιμάνι του Πειραιά, το πλοίο «Αριάδνη».

    Επίσης, το πλοίο «Τσάμπιονς Τζετ», μετέφερε από τη Μυτιλήνη στην Καβάλα, 583 πρόσφυγες.

    [12] Από τη Μυτιλήνη εκπέμπει η ΕΡΑ για τους πρόσφυγες

    Από την ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου εκπέμπει από τις 08:00 σήμερα Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, η Ελληνική Ραδιοφωνία, μέχρι αύριο Σάββατο 14 Νοεμβρίου, στις 15:00. Η δράση αποτελεί πρωτοβουλία της ΕΡΤ για να καταδείξει το κατεπείγον ζήτημα του προσφυγικού.

    Κατά τη διάρκεια της δράσης, οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές και η Ραδιοεφημερίδα του Πρώτου (14:00 - 15:00) θα μεταδίδονται από τη Μυτιλήνη. Μαζί με τους παραγωγούς της ΕΡΤ Β. Αιγαίου, θα βρεθεί στο νησί ομάδα δημοσιογράφων της ΕΡΤ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στις εκπομπές θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, φορείς που δραστηριοποιούνται σε τομείς βοήθειας και ειδικοί επί του προσφυγικού θέματος.

    Το πρόγραμμα θα μεταδίδεται σε εθνικό δίκτυο από όλους τους Περιφερειακούς Σταθμούς και από τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη και σε όλο τον κόσμο από τη «Φωνή της Ελλάδας». Τη δράση θα καλύψει και η τηλεόραση της ΕΡΤ ενώ υλικό θα δοθεί στην EBU για να διανεμηθεί σε ευρωπαϊκούς δημόσιους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 13 November 2015 - 9:32:32 UTC