Visit the The Cyprus Homepage Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Β. Μεϊμαράκης «Έχουμε πόλεμο με τους τρομοκράτες»
  • [02] Eνίσχυση των συνοριακών ελέγχων και της ασφάλειας της αεροπορίας αποφάσισε η G20
  • [03] Ικανοποιηση στην ευρωζώνη για την έκβαση των διαπραγματεύσεων
  • [04] Κοινή συνισταμένη σε κόκκινα δάνεια και πλειστηριασμούς, αναζητούν το οικονομικό επιτελείο και οι θεσμοί
  • [05] Στο σκοτάδι της θλίψης η Πόλη του Φωτός
  • [06] Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, στο επίκεντρο της συνάντησης Ομπάμα-Ερντογάν
  • [07] Γιούνκερ: Οι επιθέσεις στο Παρίσι δεν αλλάζουν την πολιτική της ΕΕ στο προσφυγικό
  • [08] Μόνο ένας από τους νεκρούς τρομοκράτες ταυτοποιήθηκε στη Λέρο

  • [01] Β. Μεϊμαράκης «Έχουμε πόλεμο με τους τρομοκράτες»

    «Στέλνουμε μήνυμα στους τρομοκράτες. Θα λειτουργήσουμε συλλογικά όλες οι ευρωπαϊκές, δημοκρατικές δυνάμεις. Δεν θα αφήσουμε τους πολίτες να παρασυρθούν από ακραίες, λαϊκίστικες φωνές», είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ Β. Μεϊμαράκης, σε ομιλία του σε φίλους και στελέχη του κόμματος του, στην Αθήνα. Πρόσθεσε ότι οι πολίτες θα ξεφύγουν από το φόβο που θέλουν οι τρομοκράτες να επιβάλλουν.

    «Έχουμε πόλεμο, όπως είπε ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ. Οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες. Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε για την ελευθερία και τη δημοκρατία», συνέχισε, και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει θέση σε μία σειρά από ζητήματα πριν το ταξίδι του στην Τουρκία.

    Να ξεκαθαρίσει, όπως είπε , ότι οι κόκκινες εθνικές γραμμές για όλες τις πολιτικές δυνάμεις παραμένουν «και δεν είναι κόκκινες όπως τις έλεγε στο μνημόνιό του». Συγκεκριμένα του ζήτησε να ξεκαθαρίσει ότι οι δηλώσεις Φίλη δεν ισχύουν «και να μην στέλνει ενδοτικό μήνυμα πριν την επίσκεψή του», να ξεκαθαρίσει επίσης ότι δεν μπορεί να υπάρξουν κοινές περιπολίες των συνόρων και πως τα hot spots πρέπει να γίνουν στην Τουρκία και εκεί, στη γειτονική χώρα, να γίνεται ο έλεγχος και η ταυτοποίηση των μεταναστών, ώστε να σταματήσουμε η δουλεμπορία.

    Αναφερόμενος στην κυβερνητική πολιτική είπε ότι για πρώτη φορά λίγες εβδομάδες μετά από εκλογές δεν υπάρχει ηρεμία, σταθερότητα και αισιοδοξία αλλά αγωνία και ανησυχία.

    [02] Eνίσχυση των συνοριακών ελέγχων και της ασφάλειας της αεροπορίας αποφάσισε η G20

    Οι ηγέτες της Ομάδας των Είκοσι (G20) θα συμφωνήσουν αύριο, Δευτέρα, ότι η μετανάστευση είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπισθεί συντονισμένα, αναφέρεται στο σχέδιο της τελικής ανακοίνωσης και η συμφωνία στο θέμα αυτό, θεωρείται διπλωματική επιτυχία για την Ευρώπη και την Τουρκία. Οι ηγέτες θα συμφωνήσουν επίσης πως όλες οι χώρες θα πρέπει να βοηθήσουν στη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης, η οποία αναμένεται να φέρει μόνο φέτος στην Ευρώπη ένα εκατομμύριο ανθρώπους από τη Μ. Ανατολή και την Αφρική.

    Η Ευρώπη και η Τουρκία, που πλήττονται περισσότερο από την κρίση, ασκούσαν πιέσεις για να αναγνωρίσει η G20 το πρόβλημα ως παγκόσμιο και να βοηθήσει οικονομικά στην αντιμετώπισή του, παρά την αντίθεση της Κίνας, της Ινδίας και της Ρωσίας. "Καλούμε όλα τα κράτη να συμβάλουν για να ανταποκριθούμε σ' αυτή την κρίση και να μοιραστούν τα βάρη που συνδέονται μ' αυτή, ώστε να εξασφαλισθεί ότι οι πρόσφυγες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες, εκπαίδευση και ευκαιρίες να εξασφαλίσουν τα προς το ζην", αναφέρεται στο σχέδιο απόφασης που είδε το Ρόιτερς, το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη δεκτό από όλους και πρόκειται να δημοσιοποιηθεί αύριο Δευτέρα.

    Οι ηγέτες της G20 θα συμφωνήσουν επίσης να ενισχύσουν τη χρηματοδότηση διεθνών οργανισμών που ασχολούνται με τους μετανάτες, όπως έχει ζητηθεί από την Ευρώπη, και να αντιμετωπίσουν τα αίτια της μετανάστευσης, όπως τον πόλεμο στη Συρία, προστίθεται στο σχέδιο απόφασης.

    Σύμφωνα με το σχέδιο της τελικής ανακοίνωσης που περιήλθε σήμερα σε γνώση του Ρόιτερς, οι ηγέτες της Ομάδας των Είκοσι συμφώνησαν επίσης να ενισχύσουν τους συνοριακούς ελέγχους και την ασφάλεια της αεροπορίας, μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, τις οποίεςκαταδίκασαν ως "αποτρόπαιες" .

    [03] Ικανοποιηση στην ευρωζώνη για την έκβαση των διαπραγματεύσεων

    Κλίμα ικανοποίησης επικρατεί στα ανώτατα κλιμάκια της ευρωζώνης σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ θεσμών και ελληνικών αρχών.

    Ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ καλοσώρισε την καλή πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις διαβουλεύσεις για τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο πρώτο πακέτο προαπαιτούμενων και σε αυτά που σχετίζονται με τον χρηματοπιστωτικό τομέα, μεταρρυθμίσεις που, όπως αναφέρει είναι καθοριστικές για την επιτυχή έκβαση της διαδικασίας της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών.

    Επιπλέον, αναγνώρισε πως έχει επιτευχθεί συμφωνία «σε πολλά ζητήματα», ενώ ανακοίνωσε πως ακολουθώντας την εντολή του Eurogroup της περασμένης Δευτέρας, το Euroworking Eurogroup θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη.

    Σχολιάζοντας ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο επιτεύχθηκε «πολύ μεγάλη πρόοδος», ανώτατοι παράγοντες της ευρωζώνης ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως η συνεδρίαση των εκπρόσωπων των υπουργείων Οικονομικών της ευρωζώνης, την Τρίτη, θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης. Σημειώνεται πως στόχος της εν λόγω συνεδρίασης κατόπιν της εξουσιοδότησης του Eurorgroup, είναι να αξιολογήσει την πορεία εφαρμογής των προαπαιτούμενων και να ανάψει το πράσινο φως για την εκταμίευση της υποδόσης των 2 δις. και τη μεταφορά των 10 δις. για την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών στο ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

    [04] Κοινή συνισταμένη σε κόκκινα δάνεια και πλειστηριασμούς, αναζητούν το οικονομικό επιτελείο και οι θεσμοί

    Την κοινή συνισταμένη στο «καυτό» ζήτημα των «κόκκινων» δανείων και της προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, επιχειρούν εκ νέου να βρουν αυτήν την ώρα το οικονομικό επιτελείο και οι εκπρόσωποι των θεσμών, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία στη μαραθώνια συνάντηση που τελείωσε στις δύο τα ξημερώματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, την κυβέρνηση και τους πιστωτές χωρίζουν τα εξής:

  • Εάν η νέα αγορά που θα δημιουργηθεί για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια θα αφορά μόνον σε δάνεια άνω του 1 εκατ. ευρώ (που είναι επιχειρηματικά) ή και σε μικρότερα δάνεια (συμπεριλαμβανομένων των στεγαστικών). Η ελληνική πλευρά προτείνει, η αγορά των «κόκκινων» δανείων από πιστωτικούς φορείς και funds να αφορά μόνον στα μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια (ανάλογα συνέβη στην Κύπρο). Από την πλευρά τους, οι θεσμοί ζητούν να μειωθεί το όριο του 1 εκατ. ευρώ, προκειμένου να πωλούνται και στεγαστικά δάνεια ιδιωτών.

  • Εάν οι φορείς που θα αποκτήσουν τα «κόκκινα» δάνεια από τις τράπεζες, θα έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε πράξεις αναγκαστικής είσπραξης από τους οφειλέτες, ή θα περιορίζονται σε απλή διαχείριση.

  • Για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, η κυβέρνηση ζητεί να εξαιρεθούν όσοι έχουν υπαχθεί στον «νόμο Κατσέλη» και να τεθούν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, που να καλύπτουν το 58%- 60% του συνόλου αυτών των δανειοληπτών. Οι θεσμοί επιμένουν η προστασία να αφορά μόνον σε δανειολήπτες στο όριο της φτώχειας. Επίσης, ζητούν επιτάχυνση στην εκδίκαση των αιτήσεων υπαγωγής στη νέα ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια και προσλήψεις προσωπικού στα δικαστήρια της χώρας.

    Σημειώνεται ότι, υπάρχουν ακόμη ορισμένες λεπτομέρειες για να επέλθει πλήρης συμφωνία και στα υπόλοιπα ζητήματα, όπως η ρύθμιση για τις 100 δόσεις (θα μηδενιστεί σταδιακά έως το 2017 το χρονικό όριο «αποπομπής» από τη ρύθμιση, ενώ στη συνέχεια θα υπάρχει δυνατότητα καθυστέρησης μόνον για μία φορά ανά εξάμηνο), οι τιμές των γενόσημων φαρμάκων (προτείνεται η σταδιακή μείωσή τους) και τα ισοδύναμα για τον ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση (οι πιστωτές θέλουν να βεβαιωθούν ότι είναι νομικά υλοποιήσιμη η επιπλέον φορολόγηση στον στοιχηματισμό).

    [05] Στο σκοτάδι της θλίψης η Πόλη του Φωτός

    Δεύτερη μέρα πένθους η σημερινή για τη Γαλλία, και η θλίψη πλανάται παντού, μετά τη ματωμένη Παρασκευή και 13. Στο Παρίσι τα θέατρα είναι κλειστά, το ίδιο και πολλοί κινηματογράφοι. Συναυλίες και εκθέσεις ακυρώθηκαν, οι δρόμοι είναι ερημικοί, οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες και τα πρόσωπα όλων σκυθρωπά. Μόνη χαμογελαστή πινελιά τα χρυσοκίτρινα φύλλα των φυλλοβόλων δένδρων, που έχουν στρώσει τους δρόμους.Το Παρίσι, που έχουν ονομάσει «πόλη του φωτός» πενθεί, με έμβλημα τη σκοτεινή φορεσιά του Πύργου του Αϊφελ που από χθες τη νύχτα ντύθηκε στα μαύρα και δεν αναβοσβήνει τα λαμπιόνια του.

    Παρ' ότι έως την ερχόμενη Πέμπτη απαγορεύονται οι διαδηλώσεις και οι συγκεντρώσεις σε δρόμους και πλατείες, εντούτοις από χθες το απόγευμα, ο κόσμος συρρέει σε συμβολικά σημεία της πρωτεύουσας, για μια ύστατη τιμή στη μνήμη των θυμάτων. Η πλατεία της Δημοκρατίας (Place de la R?publique ), με το γιγαντιαίο μπρούτζινο άγαλμα στο κέντρο της, είναι ο πλέον συμβολικός τόπος που αυθόρμητα δίνουν ραντεβού οι Παριζιάνοι.

    Καθισμένος στο πεζούλι ο 30χρονος Ντιντιέ έχει σχεδιάσει με τα κεριά το νούμερο «128» για τους νεκρούς. Παρ' ότι ο ίδιος δεν έχασε κάποιο δικό του άτομο, «ο καθένας βιώνει τα γεγονότα με τον τρόπο του» εξηγεί, προτείνοντας τον αναπτήρα του για να ξανανάψουμε τα κεριά που έσβησε ο άνεμος. Η ατμόσφαιρα είναι σχεδόν κατανυκτική, βασιλεύει η απόλυτη σιωπή και μόνο οι υποδείξεις των αστυνομικών από τα μεγάφωνα ακούγονται κατά διαστήματα, ζητώντας από τον κόσμο να διαλυθεί ώστε να υπάρξει χώρος για τους επόμενους.

    « Είναι εκκωφαντική αυτή η σιωπή σήμερα στην πλατεία, σε πιάνει το στομάχι σου, αλλά είμαστε εδώ και θα αντισταθούμε» λέει ο Τιμπώ. Με ένα φίλο του, κατέβηκαν στην πλατεία, έχοντας στην πλάτη τη γαλλική σημαία. « Θα πάμε να πάρουμε ένα ποτό στα τραπεζάκια ενός καφέ και θα πάμε σε όποια συναυλία ή θέαμα, δοθεί κάπου », πρόσθεσαν.

    [06] Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, στο επίκεντρο της συνάντησης Ομπάμα-Ερντογάν

    Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι ήταν βασικό θέμα στη συνάντηση που είχε στην Αττάλεια της Τουρκίας, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της συνόδου της G20.

    Μετά τη συνάντηση ο Ομπάμα είπε μεταξύ άλλων: «Η Τουρκία είναι σημαντικός εταίρος στον πόλεμο εναντίον της απειλής του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία. Ως σύμμαχος στο ΝΑΤΟ, η Τουρκία είναι σημαντικός σύμμαχος στην αντιμετώπιση του ισλαμικού Κράτους. Συνεχίζει να είναι σύμμαχος στην προσπάθεια να ξεπεραστεί το κλίμα καταστροφής στη Συρία». Ο Μ. Ομπάμα είπε ακόμη: «Η Τουρκία και ο τουρκικός λαός φιλοξενούν δύο εκατομμύρια πρόσφυγες. Οι ΗΠΑ είναι από τις πρωτοπόρες χώρες στην ανθρωπιστική βοήθεια προς το λαό της Συρίας», και τόνισε: «Συζητήσαμε το τι μπορούν να κάνουν οι άλλες χώρες.Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τη συνάντηση «πολύ αποδοτική».

    «Είμαστε αντιμέτωποι με μία συλλογική τρομοκρατία η οποία δεν έχει ούτε θρησκεία, ούτε έθνος, ούτε πατρίδα. Όπως είχε συμβεί στην 'Αγκυρα, στο Ντιγιάρμπακιρ και στο Γκαζιάντεπ, έτσι και στο Παρίσι, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με συλλογική τρομοκρατία. Η επίθεση αυτή δεν στρέφεται μόνο εναντίον του Γαλλικού λαού, αλλά εναντίον της ανθρωπότητας», δήλωσε ο Ερντογάν από την πλευρά του. μετά τη συνάντηση. Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, στη σύνοδο θα εξεταστούν επίσης θέματα όπως η κλιματική αλλαγή, η υπόθεση των προσφύγων και οι παγκόσμιες χρηματοοικονομικές εξελίξεις. Ο Ερντογάν είπε πως συζήτησε με τον πρόεδρο Ομπάμα το θέμα της οργάνωσης «ισλαμικό Κράτος». «Είχαμε την ευκαιρία να εξετάσουμε τα βήματα στα οποία θα προβεί στο εξής η διεθνής συμμαχία. Ως υποδειγματικοί και στρατηγικοί εταίροι θα συνεχίσουμε και στο εξής την αλληλεγγύη μας, για να συμβάλουμε στην παγκόσμια ειρήνη» είπε.

    [07] Γιούνκερ: Οι επιθέσεις στο Παρίσι δεν αλλάζουν την πολιτική της ΕΕ στο προσφυγικό

    Οι επιθέσεις στο Παρίσι δεν θα πρέπει να προκαλέσουν ριζική αλλαγή της ευρωπαϊκής πολιτικής στο θέμα της υποδοχής των προσφύγων, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, πριν την έναρξη της συνόδου κορυφής της G20 στην Αττάλεια, της Τουρκίας.

    "Αυτοί που διέπραξαν τις επιθέσεις αυτές είναι ακριβώς αυτοί από τους οποίους προσπαθούν να γλιτώσουν οι πρόσφυγες και όχι το αντίθετο και κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος να ξαναδούμε στο σύνολό της την ευρωπαϊκή πολιτική όσον αφορά το θέμα των προσφύγων", τόνισε ο Γιούνκερ, σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους.

    "Δεν θα πρέπει να μπερδεύουμε τις διαφορετικές κατηγορίες των ανθρώπων που έρχονται στην Ευρώπη", πρόσθεσε . Ο κάτοχος του συριακού διαβατηρίου που βρέθηκε στη σορό ενός από τους δράστες των επιθέσεων της Παρασκευής, στο Παρίσι, είχε περάσει από την Ελλάδα."Ο υπεύθυνος για τις επιθέσεις στο Παρίσι... είναι ένας εγκληματίας κι όχι ένας πρόσφυγας, όχι ένας άνθρωπος που ζητάει άσυλο", επισήμανε. "Θα καλούσα αυτούς στην Ευρώπη που προσπαθούν να αλλάξουν την μεταναστευτική ατζέντα που έχουμε υιοθετήσει (...) να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το θέμα αυτό", υπογράμμισε και κατέληξε: "Βλέπω τη δυσκολία αλλά δεν βλέπω την ανάγκη να αλλάξουμε τη γενική μας προσέγγιση".

    [08] Μόνο ένας από τους νεκρούς τρομοκράτες ταυτοποιήθηκε στη Λέρο

    Μόνο ένας από τους νεκρούς τρομοκράτες των επιθέσεων στο Παρίσι είχε ταυτοποιηθεί στην Λέρο, διαβεβαιώνουν πηγές του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και προσθέτουν ότι το διαβατήριό του δεν ήταν πλαστό.

    Από την Λέρο είχε περάσει ο κάτοχος του συριακού διαβατηρίου, το οποίο βρέθηκε πάνω σε έναν από τους νεκρούς τρομοκράτες στην Γαλλία. Αυτό ανακοίνωσεχθεςο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας. Υπενθυμίζεται ότι οι γαλλικές υπηρεσίες είχαν στείλει από το μεσημέρι τον αριθμό του συριακού διαβατηρίου που βρέθηκε στον τόπο του τρομοκρατικού χτυπήματος, καθώς και ένα δακτυλικό αποτύπωμα δεύτερου τρομοκράτη, με το αίτημα να εξεταστεί από τις ελληνικές αρχές, αν έχουν περάσει από την Ελλάδα.

    Όπως ανακοίνωσε ο κ. Τόσκας, ο κάτοχος του συγκεκριμένου διαβατηρίου, είχε περάσει από την Λέρο στις 3/10/2015 όπου και ταυτοποιήθηκε με βάση τους κανόνες της ΕΕ, όπως αυτοί αποφασίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό ζήτημα.

    «Δεν γνωρίζουμε εάν το διαβατήριο ελέγχθηκε από άλλες χώρες από τις οποίες είναι πιθανό να πέρασε ο κάτοχος», διευκρίνισε ο αναπληρωτής υπουργός.

    Η ΕΛ.ΑΣ, μαζί με την απάντηση έστειλε στην Γαλλία και τα δακτυλικά αποτυπώματα του ατόμου που πέρασε με το εν λόγω διαβατήριο από την Λέρο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, ή κάποιον άλλον που χρησιμοποιούσε το διαβατήριο.

    Σε ότι αφορά το δεύτερο άτομο για το οποίο ζητούν πληροφορίες οι Γάλλοι, η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν και αυτό έχει περάσει από την Ελλάδα.

    Ο κ. Τόσκας, με αφορμή το αιματοκύλισμα στο Παρίσι δήλωσε:

    «Θα συνεχίσουμε την επίπονη και επίμονη προσπάθεια κάτω από αντίξοες συνθήκες να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια της χώρας μας και της Ευρώπης, επιμένοντας στην πλήρη ταυτοποίηση των διερχόμενων μέσω του προσφυγικού ρεύματος».

    Σημειώνεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε χθεςτο πρωί με τον πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, στον οποίο εξέφρασε την βαθειά θλίψη του για την τραγωδία από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι και τον διαβεβαίωσε ότι αυξήθηκαν τα μέτρα φύλαξης, σε διάφορους πιθανούς στόχους γαλλικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 15 November 2015 - 13:32:21 UTC