Browse through our Interesting Nodes of Newsletters & Journals on Hellenic Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-18

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Γιάννης Πανούσης: «Δεν είπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σχετίζεται με την τρομοκρατία»
  • [02] ΥΠΕΞ: Λανθασμένη η σύνδεση τουρκικής άσκησης με την επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία
  • [03] Την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνει το οικονομικό επιτελείο για τα προαπαιτούμενα
  • [04] Το ενδεχόμενο χρήσης ενόπλων δυνάμεων και στο εσωτερικό της χώρας δεν απέκλεισε ο Β.Σόιμπλε
  • [05] Τερματίστηκε η αντιτρομοκρατική επέμβαση στο Σεν Ντενί
  • [06] Συλλήψεις δυο μεταναστών στην Κω, ερευνάται η σχέση τους με το ISIS
  • [07] Νέα ιστοσελίδα στην υπηρεσία του καταναλωτή στη διεύθυνση www.eccgreece.gr
  • [08] Ανδρέας Ξανθός: Προτεραιότητα της κυβέρνησης, η ενίσχυση της δημόσιας περίθαλψης
  • [09] Ένταση και κλειστοί δρόμοι στο κέντρο από το παναγροτικό συλλαλητήριο
  • [10] Δύο νεκροί κατά τη σύλληψη του Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ
  • [11] Ποδόσφαιρο: Οι μακροβιότεροι προπονητές Εθνικών Ομάδων στην Ευρώπη
  • [12] Τουρκία: Αντίδραση Τερίμ στις αποδοκιμασίες
  • [13] Δυο νέες ιαπωνικές μηχανές ειδικών προδιαγραφών

  • [01] Γιάννης Πανούσης: «Δεν είπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σχετίζεται με την τρομοκρατία»

    «Δεν έχω καμιά πολιτική κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τα μέλη του, ούτε ποτέ είπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σχετίζεται με την τρομοκρατία» αναφέρει ο Γιάννης Πανούσης σε γραπτή δήλωσή του που διένειμε σε δημοσιογράφους στη Βουλή.

    Ο κ. Πανούσης αναφέρει, επίσης, ότι δεν έχει καμία προσωπική κόντρα με τον κ. Πάνο Λάμπρου και ουδέποτε ανέφερε το όνομα του και προσθέτει ότι δεν έχει καμία σχέση με διαρροές εγγράφων, μολονότι δεν έχει αντιληφθεί τα περί διαρροής ενώ, όπως αναφέρει, ουδείς έχει δηλώσει ότι κατέχει έστω και ένα έγγραφο. Όπως τονίζει, μόνο η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει τον φάκελο και γνωρίζει το περιεχόμενο.

    «Δεν κάνω πολιτική. Υπερασπίζομαι την ασφάλεια της οικογένειάς μου και αναζητώ αυτούς που με στοχοποιούν (2009-2015). Πιστεύω ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι» αναφέρει ο κ. Πανούσης

    [02] ΥΠΕΞ: Λανθασμένη η σύνδεση τουρκικής άσκησης με την επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία

    Ως «απολύτως λανθασμένη» χαρακτηρίζουν διπλωματικές πηγές του υπουργείου Εξωτερικών «κάθε προσπάθεια διασύνδεσης», από ελληνικά ΜΜΕ, της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία με τη διενέργεια της τουρκικής άσκησης NAVTEX 1056/15.

    Οι ίδιες πηγές αποσαφηνίζουν, προς αποκατάσταση της αλήθειας, ότι η συγκεκριμένη τουρκική άσκηση έρευνας και διάσωσης «έχει προγραμματισθεί εδώ και καιρό, πολύ πριν αποφασισθεί η επίσκεψη του κ. Τσίπραστην Τουρκία για το διάστημα 18-19 Νοεμβρίου».

    Και προσθέτουν:«Πρόκειται να λάβει χώρα σε διεθνή ύδατα και εναέριο χώρο, νοτίως και δυτικά της περιοχής του Καστελλορίζου. Μαζί με τουρκικές δυνάμεις θα συμμετάσχουνκαι δύο πλωτά μέσα που απαρτίζουν τη νατοϊκή δύναμη SNMG2, μεταξύ των οποίων μία γερμανική φρεγάτα. Σχετική εγκριτική ΝΟΤΑΜ έχει εκδοθεί από την ΥΠΑ, ενώΈλληνας επιτελής συμμετέχει στη δύναμη της γερμανικής φρεγάτας και το ΓΕΕΘΑ κρίνει ότι το ζήτημα είναι υπό έλεγχο».

    [03] Την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνει το οικονομικό επιτελείο για τα προαπαιτούμενα

    Για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου «Επείγουσες ρυθμίσεις για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων», ενημερώνεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ από τους υπουργούς Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

    Οι βουλευτές ενημερώνονται για το περιεχόμενο των προωθούμενων διατάξεων και, όπως περιγράφουν κοινοβουλευτικές πηγές, οι υπουργοί επεξηγούν τα μέτρα και απαντούν στα σημεία που θέτουν μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προς διευκρίνιση.

    [04] Το ενδεχόμενο χρήσης ενόπλων δυνάμεων και στο εσωτερικό της χώρας δεν απέκλεισε ο Β.Σόιμπλε

    Αξίζει να σκεφτεί κανείς το ενδεχόμενο χρήσης των ενόπλων δυνάμεων στο εσωτερικό της Γερμανίας, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, με το βλέμμα στις συνέπειες των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.

    «Εάν είχαμε μια κατάσταση όπως αυτή στο Παρίσι, ενδεχομένως με επιθέσεις σε τρία-τέσσερα σημεία, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί αν θα επαρκούν οι αστυνομικές δυνατότητες», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε σε εκδήλωση χθες το βράδυ στο Ντίσελντορφ, όπως μεταδίδει η «Rheinische Post».

    [05] Τερματίστηκε η αντιτρομοκρατική επέμβαση στο Σεν Ντενί

    Η αστυνομική επιχείρηση σε διαμέρισμα του Σεν Ντενί τερματίσθηκε, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης Στεφάν Λε Φολ, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που είχαν δοθεί νωρίτερα από αστυνομικές πηγές.

    Δύο άνθρωποι που βρίσκονταν οχυρωμένοι στο διαμέρισμα σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους και η γυναίκα που ανατινάχθηκε, άγνωστης μέχρι στιγμής, ταυτότητας, σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Επτά άνθρωποι συνελήφθησαν: τρεις στο διαμέρισμα-στόχο της επιχείρησης, δύο σε γειτονικά διαμερίσματα και δύο στην περιοχή.

    Οι ταυτότητες των συλληφθέντων δεν έχουν γίνει γνωστές. Ωστόσο, σύμφωνα με δικαστική πηγή, ο τζιχαντιστής Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ και στόχος της επιχείρησης δεν βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων.

    Αστυνομική πηγή δήλωσε στην εφημερίδα Le Figaro ότι κανένας πολίτης δεν έχει σκοτωθεί κατά την επιχείρηση στο Σεν Ντενί.

    #jesuisunchien, φόρος τιμής στην Diesel, μέλος της επίλεκτης ομάδας RAID

    Την ώρα που η αστυνομική επιχείρηση στο Σεν Ντενί βρισκόταν σε εξέλιξη, η γαλλική αστυνομία ανακοίνωνε με μήνυμα στο Twitter τον θάνατο του θηλυκού λυκόσκυλου Diesel που ανήκε στην επίλεκτη μονάδα RAID της γαλλικής αστυνομίας. Η είδηση αναμεταδόθηκε αστραπιαία από τους χρήστες του Ιντερνετ.

    "Η Diesel, λυκόσκυλο 7 ετών της #RAID σκοτώθηκε από τους τρομοκράτες κατά την επιχείρηση" ανακοίνωσε η αστυνομία.

    "Οι σκύλοι εφόδου και εντοπισμού εκρηκτικών είναι απαραίτητοι στις αποστολές των μελών της #RAID", αναφέρεται σε άλλο tweet στο λογαριασμό της γαλλικής αστυνομίας.

    Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση, δημιουργήθηκε hashtag #jesuisunchien, ως φόρος τιμής στην Diesel από δεκάδες χρήστες του Ιντερνετ.

    [06] Συλλήψεις δυο μεταναστών στην Κω, ερευνάται η σχέση τους με το ISIS

    Δύο μετανάστες, που κατά δήλωσή τους είναι υπήκοοι Συρίας, συνελήφθησαν την Τρίτη τα ξημερώματα από άνδρες του λιμεναρχείου της Κω, καθώς από τις κινήσεις τους και τη γενικότερη συμπεριφορά του κρίθηκαν ύποπτοι για σχέσεις με μαχητές του ισλαμικού κράτους.

    Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα - ελληνική ακτοφυλακή, τα στοιχεία των δύο ανδρών ερευνώνται ενώ εντοπίστηκαν με άλλους Σύρους πρόσφυγες κατά τη διαδικασία της ταυτοποίησης.

    Το λιμενικό σώμα σε συνεργασία με τα κλιμάκια της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών έχουν εντείνει τους ελέγχους κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης με τις πολύνεκρες επιθέσεις στη Γαλλία.Οι δύο άνδρες κρατούνται στο λιμεναρχείο της Κω.

    [07] Νέα ιστοσελίδα στην υπηρεσία του καταναλωτή στη διεύθυνση www.eccgreece.gr

    Νέα ιστοσελίδα στην υπηρεσία του καταναλωτή έθεσε σε λειτουργία το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας, στη διεύθυνση www.eccgreece.gr.

    Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι καταναλωτές που προμηθεύονται προϊόντα και υπηρεσίες από επιχειρήσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Νορβηγίας και της Ισλανδίας έχουν πλέον τη δική τους ιστοσελίδα, μέσα από την οποία μπορούν να ενημερώνονται για τα δικαιώματά τους και για το πώς θα πραγματοποιούν ασφαλείς διασυνοριακές συναλλαγές.

    Επίσης στη διεύθυνση www.eccgreece.gr ο καταναλωτής θέτει ερωτήματα και ζητά βοήθεια και υποστήριξη, όταν υπάρχει πρόβλημα και υποβάλλει ηλεκτρονικά το αίτημά του για εξωδικαστική, συναινετική επίλυση της καταναλωτικής του διαφοράς΄.

    Η δημιουργία της ιστοσελίδας, η οποία συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μειώνει τον χρόνο διαχείρισης της αναφοράς ή του ερωτήματος του καταναλωτή σε ποσοστό πάνω από 24% και, άρα, εξυπηρετείται αυτός καλύτερα.

    Παράλληλα με το νέο ιστότοπο, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα δικαιώματα τους, καθώς και για καταναλωτικά θέματα επικαιρότητας από τις ιστοσελίδες που διατηρεί το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας στα κοινωνικά δίκτυα.

    [08] Ανδρέας Ξανθός: Προτεραιότητα της κυβέρνησης, η ενίσχυση της δημόσιας περίθαλψης

    Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση της δημόσιας περίθαλψης, ανέφερε από το βήμα του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ασθενών ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, τονίζοντας ότι το σύστημα βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο, καθώς «οι πόροι είναι περιορισμένοι και η χώρα μας καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να διασφαλίσει τη χρηματοδοτική σταθερότητα που χρειάζεται για να στηρίξει το κοινωνικό κράτος».

    Ο υπουργός μίλησε για αλλαγή κουλτούρας, ώστε να υπάρξει ολιστική και καθολική φροντίδα των ασθενών από την πρόληψη έως την αντιμετώπιση της ασθένειας και για προσπάθεια οικοδόμησης ενός "ασθενοκεντρικού" συστήματος με αξιοπρεπείς συνθήκες περίθαλψης. Ο κ. Ξανθός αναφέρθηκε στην ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων πολιτών και μίλησε για κατεύθυνση διευκόλυνσης της πρόσβασης των ασθενών σε σύγχρονα και καινοτόμα φάρμακα.

    [09] Ένταση και κλειστοί δρόμοι στο κέντρο από το παναγροτικό συλλαλητήριο

    Περισσότεροι από 3.500 γεωργοί, κτηνοτρόφοι και αλιείς από όλα τα μέρη της Ελλάδας, βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην πλατεία Συντάγματος, για το παναγροτικό συλλαλητήριοενώ συνεχίζουν να καταφθάνουν παραγωγοί.

    Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι πρόκειται για τη μαζικότερη κινητοποίηση των τελευταίων ετών.Οι αγρότες διαμαρτύρονται για τον τρόπο φορολόγησής τους και τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό.

    Έξω από τη Βουλή επικράτησε ένταση. Δυνάμεις των ΜΑΤ με χημικά προσπάθησαν να απωθήσουν τους αγρότες από τον περίβολο της Βουλής.

    Γύρω από την πλατεία Συντάγματος σημειώθηκαν συμπλοκές ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και αγρότες.

    Λόγω της συγκέντρωσης των αγροτών στο Σύνταγμα, έχουν κλείσει δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, κλειστή είναι η Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα της ανόδου, η Αμαλίας στο ύψος της οδού Αθανασίου Διάκου και η Σταδίου στο ύψος της οδού Αμερικής. Ανάλογα με την εξέλιξη της συγκέντρωσης, η Τροχαία πρόκειται να κλείσει κι άλλους δρόμους στο κέντρο.

    [10] Δύο νεκροί κατά τη σύλληψη του Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ

    Τρεις από τους οχυρωμένους στο διαμέρισμα του Σεν Ντενί συνελήφθησαν, δύο τρομοκράτες σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους η γυναίκα που ανατινάχθηκε πυροδοτώντας ζώνη με εκρηκτικά, κατά την αστυνομική επιχείριση για τη σύλληψη του Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ, του ανθρώπου που θεωρείται ο εγκέφαλος πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της περασμένης Παρασκευής,ανακοίνωσε ο γενικός εισαγγελέας.

    Οι νεκροί δεν έχουν αναγνωρισθεί και, κατά συνέπεια, δεν είναι γνωστό εάν ήταν καταζητούμενοι.

    Έχει συλληφθεί και τέταρτο άτομο, ο άνθρωπος που δάνεισε το διαμέρισμά του στους υπόπτους, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

    Μία περαστική τραυματίσθηκε κατά τη διάρκεια της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στο Σεν Ντενί, αλλά δεν σκοτώθηκε, δήλωσε αστυνομική πηγή, σύμφωνα με δημοσιογράφο του L' Express.

    Από αστυνομικές πηγές έγινε γνωστό ότι ένας αστυνομικός σκύλος έπεσε νεκρός κατά την έναρξη της επιχείρησης.

    Γαλλικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει νωρίτερα ότι υπάρχουν πληροφορίες για έναν νεκρό πολίτη.

    Διαβάστε επίσης:

    Επιχείριση της αστυνομίας για τη σύλληψη του Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ

    [11] Ποδόσφαιρο: Οι μακροβιότεροι προπονητές Εθνικών Ομάδων στην Ευρώπη

    Από τον Χιούγκο Μάισλ, δημιουργό της μυθικής "Wunderteam", έως τον Μόρτεν Όλσεν είναι σχεδόν ένας αιώνας δρόμος. Εκατό χρόνια, στα οποία οι εθνικές ομάδες και οι προπονητές τους έγραψαν ιστορία. Οι επιτυχίες δημιουργούν εμπιστοσύνη κι έτσι οι τεχνικοί που παρουσίασαν έργο έμειναν για πολλά χρόνια στο πόστο τους. Κάτι ανάλογο, άλλωστε, συνέβη και στην Ελλάδα, με τον Ότο Ρεχάγκελ (2001-2010) να είναι ο μακροβιότερος στην Ιστορία της εθνικής ομάδας. Δεν συμπεριλαμβάνεται, όμως, στη λίστα με τους προπονητές που έκλεισαν πάνω από δώδεκα χρόνια αδιάκοπης παρουσίας σε αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

    «Τελευταίος των Μοϊκανών» είναι ο Μόρτεν Όλσεν, που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της εθνικής Δανίας, στον οποίο βρίσκεται από το 2000.

    [12] Τουρκία: Αντίδραση Τερίμ στις αποδοκιμασίες

    Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά των Τούρκων φιλάθλων στο φιλικό παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην Ελλάδα (0-0), καθώς αποδοκίμασαν τον ελληνικό εθνικό ύμνο, ενώ συνέχισαν να αποδοκιμάζουν και στην ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Φατίχ Τερίμ, δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση του και στηλίτευσε τη συμπεριφορά αυτή.

    «Είμαι απογοητευμένος. Ο κάθε ύμνος πρέπει να τυγχάνει σεβασμού. Είναι γείτονές μας οι Έλληνες, έπαιζαν μαζί μας και είναι σημαντικό να σέβεσαι τον γείτονά σου και ας μην έχει την ίδια θρησκεία και τα ίδια πιστεύω. Στο Παρίσι χάθηκαν άνθρωποι, καταστράφηκαν σπίτια και δεν μπορούν να περιμένουν ένα λεπτό; Δεν μπορούν να μείνουν ήσυχοι; Αυτά τα γεγονότα δεν κάνουν καλό στην εικόνα μας. Βλέπουμε τρομοκρατικές επιθέσεις και αγώνες να αναβάλλονται. Η τρομοκρατία αφορά τους πάντες και αποτελεί απειλή για όλους μας. Η ειρήνη, η αδελφότητα και η κατανόηση πρέπει να υπάρχουν πάντα» δήλωσε μεταξύ άλλων, εμφανώς εκνευρισμένος, ο διάσημος Τούρκος προπονητής.

    [13] Δυο νέες ιαπωνικές μηχανές ειδικών προδιαγραφών

    Η Honda συμμετέχει στην έκθεση μοτοσυκλετών EICMA στο Μιλάνο και εκθέτει όλη τη νέα γκάμα της. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στη μοτοσυκλέτα CRF1000L Africa Twin και στη πρωτότυπη μελέτη City Adventure concept, που λανσάρει μία νέα πρόταση για μοτοσυκλέτα περιπέτειας.

    Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του πρωτοτύπου True Adventure στην EICMA το Νοέμβριο του 2014, η Honda αποκαλύπτει για πρώτη φορά στην Ευρώπη τη νέα CRF1000L Africa Twin. Η CRF1000L Africa Twin διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες. Προσφέρει επιδόσεις άνεση στο ταξίδι, ευελιξία στις καθημερινές μετακινήσεις και πολλές ικανότητες εκτός δρόμου. Ο νέος παράλληλος δικύλινδρος κινητήρας 998 κ.εκ. έχει τοποθετηθεί σε ένα ειδικών προδιαγραφών πλαίσιο.

    Εκτός από το στάνταρ μοντέλο με προβολέα και πίσω φως LED, θα διατίθενται δύο ακόμα εκδόσεις της Africa Twin: Η έκδοση ABS έχει επιπλέον φλας LED, ABS (με δυνατότητα απενεργοποίησης στον πίσω τροχό για οδήγηση εκτός δρόμου), multi-mode Honda Selectable Torque Control, προστασία χεριών (χούφτες) και ποδιά. Η έκδοση Dual Clutch Transmission αυξάνει τη λειτουργικότητα της τεχνολογίας DCT της Honda με τρία επίπεδα S mode για σπορ οδήγηση, νέο διακόπτη G για επιδόσεις εκτός δρόμου και δυνατότητα προσαρμογής σημείων αλλαγών σε ανηφόρες και κατηφόρες.

    Δίπλα στη θρυλική Honda Africa Twin, εκτίθεται το City Adventure concept που αποκαλύπτει μία εντελώς νέα ερμηνεία της έννοιας της μοτοσικλέτας περιπέτειας. Φέρνει το πνεύμα της περιπέτειας στην πόλη και επιβεβαιώνει τη δέσμευση της μάρκας για διερεύνηση νέων τεχνολογιών που βελτιώνουν και αναβαθμίζουν συνεχώς τις μοτοσυκλέτες.

    Σπύρος Ρέκκας


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 18 November 2015 - 11:32:20 UTC