Read the CSCE Helsinki Act (1 August 1975) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δεν προτίθεται να παραδώσει την βουλευτική του έδρα, ο Ν. Νικολόπουλος
  • [02] Ορκίστηκε βουλευτής ο Χρ. Βερναρδάκης που αντικαθιστά τον Γ. Σακελλαρίδη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
  • [03] Κ. Χατζηδάκης: Το προηγούμενο σύστημα προστάτευε το 90% των δανειοληπτών
  • [04] Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες στην ΠΓΔΜ για την ανέγερση φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα
  • [05] Μέρκελ-Φάιμαν εξέφρασαν την βούληση να στηρίξουν την Ελλάδα
  • [06] Την ερχόμενη Πέμπτη θα αποφασισθεί, η παράταση στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στους ΟΤΑ
  • [07] ΥΠΕΞ:Τιμή για την Ελλάδα η εκλογή του Δ. Ράικου στο Δικαστήριο των Ηνωμένων Εθνών
  • [08] Διοργάνωση «Καθρέφτης» 2015: Διεθνής συνάντηση για το μέλλον της πόλης
  • [09] Π. Ρήγας: Κάναμε επιλογή ευθύνης για την προστασία της κοινωνίας αλλά και για την Αριστερά
  • [10] Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε μετά θάνατον στον αντιναύαρχο ε.α. Ελ. Χανδρινό
  • [11] Η Σιτροέν θα απουσιάσει το 2016 από το WRC, επιστρέφει το 2017
  • [12] Στραματσόνι: «Το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες»
  • [13] Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Βέμερ

  • [01] Δεν προτίθεται να παραδώσει την βουλευτική του έδρα, ο Ν. Νικολόπουλος

    Την πρόθεσή του να καταψηφίσει το βράδυ το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα και κατ΄άρθρον και στο σύνολο του, εξέφρασε με δηλώσεις του στην Βουλή ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, συνεργαζόμενος και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος .

    Όπως είπε «πράγματι θα είχε δίκιο ο Πάνος Καμμένος να ζητά να παραδώσω την έδρα, αν καταψηφίσω το νομοσχέδιο, εφόσον είχαμε κατεβεί στις εκλογές με προμετωπίδα αυτή του νομοσχεδίου αυτού, δηλαδή "κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη"».

    «Υποσχεθήκαμε όμως "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", υποσχεθήκαμε λιγότερους φόρους και παράλληλο πρόγραμμα, δυστυχώς δεν κάναμε τίποτα απο αυτά», πρόσθεσε.

    Ο κ. Νικολόπουλος είπε ότι οι Αχαιοί (σ.σ η εκλογική του περιφέρεια) δίνουν ή αφαιρούν την βουλευτική έδρα και τόνισε ότι θα παραμείνει ασυμβίβαστος και απαράλλακτος, όπως τον γνωρίζουν οι ψηφοφόροι του και οι Έλληνες πολίτες.

    Σχετικά με το ενδεχόμενο παραίτησής του, είπε οτι ο ίδιος δεν ζήτησε, ούτε πήρε καμία πρωτοβουλία και ανέφερε ότι σε συνομιλία του με τον κ. Καμμένο είπε ότι επιθυμία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος είναι "να κάνουμε μαζί κουπί σε παράλληλες διαδρομές", και πως αναγνώρισε ότι πρέπει "να βάλουμε πλάτη" στην σημερινή κυβέρνηση.

    Τόνισε, ωστόσο, ότι «το αποτέλεσμα μετράει, και στο θέμα των κόκκινων δανείων, ηττηθήκαμε».

    [02] Ορκίστηκε βουλευτής ο Χρ. Βερναρδάκης που αντικαθιστά τον Γ. Σακελλαρίδη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

    Ορκίστηκε με πολιτικό όρκο, στη θέση του παραιτηθέντα βουλευτή Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης ο οποίος ήταν πρώτος επιλαχών από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στην Α' εκλογική περιφέρεια της Αθήνας.

    [03] Κ. Χατζηδάκης: Το προηγούμενο σύστημα προστάτευε το 90% των δανειοληπτών

    Τη σφοδρή αντίθεσή του στη ρύθμιση για την πρώτη κατοικία, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος επιτέθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γιατί «δεν τους άρεσε το προηγούμενο σύστημα προστασίας της πρώτης κατοικίας, που κάλυπτε το 90% των δανειοληπτών». Ο βουλευτής διαμαρτυρήθηκε επειδή, ενώ τότε ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το ν. 4224 που είχε φέρει ο ίδιος ως υπουργός Ανάπτυξης το 2013 στη Βουλή, τώρα στους βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος «αρέσει ένα νομοθέτημα που καλύπτει μόνο το 25%».

    Ο κ. Χατζηδάκης, έκανε λόγο για «ξεδόντιασμα» του νόμου Κατσέλη, υπενθυμίζοντας πως το προηγούμενο πλαίσιο ήταν προστατευτικό και χαρακτήρισε «μεγάλη γκάφα» τη ρύθμιση του συζητούμενου νομοσχεδίου.

    Τόνισε, ότι με αυτή τη «ρύθμιση-γκάφα», υποχρεώνονται ακόμη και οι πιο αδύναμοι δανειολήπτες να πληρώσουν το σπίτι τους στην τράπεζα σαν να το αγόραζαν από πλειστηριασμό.

    [04] Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες στην ΠΓΔΜ για την ανέγερση φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα

    Ο εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της ΠΓΔΜ επιβεβαίωσε σήμερα ότι εκσκαφικά μηχανήματα του Στρατού έχουν ξεκινήσει τις εργασίες για τον καθαρισμό και τη διαμόρφωση του χώρου σε σημεία των συνόρων της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα για το ενδεχόμενο ανέγερσης συρμάτινου φράχτη, με σκοπό τον περιορισμό της διέλευσης προσφύγων και μεταναστών.

    Ο ίδιος εκπρόσωπος υπενθύμισε ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας της ΠΓΔΜ, στις 14 Νοεμβρίου, ανέθεσε στον Στρατό να ξεκινήσει τις εργασίες για την διαμόρφωση του εδάφους σε σημεία των συνόρων με την Ελλάδα για το ενδεχόμενο ανέγερσης φράχτη, σε περίπτωση που βορειότερες ευρωπαϊκές χώρες περιορίσουν τις προσφυγικές ροές.

    Νωρίτερα σήμερα, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έκανε γνωστό ότι η ΠΓΔΜ και η Σερβία επιτρέπουν πλέον τη διέλευση μόνο σε πρόσφυγες από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ..

    [05] Μέρκελ-Φάιμαν εξέφρασαν την βούληση να στηρίξουν την Ελλάδα

    Τη λειτουργία των κέντρων υποδοχής και καταγραφής προσφύγων στην Ελλάδα και στην Ιταλία το συντομότερο δυνατό, ζήτησαν η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και ο Αυστριακός ομόλογός της Βέρνερ Φάιμαν και τόνισαν τη βούλησή τους για στήριξη της Ελλάδας και ενίσχυση της FRONTEX.

    «Γνωρίζουμε βεβαίως ότι το προσφυγικό δεν θα λυθεί, εάν το θέμα είναι η μείωση, η τάξη και η νομιμοποίηση στα γερμανοαυστριακά σύνορα, αλλά πρέπει να γίνει στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ. Για αυτό λέμε από κοινού ότι τα hotspots στην Ελλάδα και στην Ιταλία πρέπει να γίνουν γρήγορα και έγκαιρα», δήλωσε η κ. Μέρκελ και διευκρίνισε ότι στα hotspots οι πρόσφυγες δεν θα καταγράφονται μόνο, αλλά και θα κατανέμονται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ όσοι δεν έχουν δικαίωμα παραμονής θα πρέπει να επαναπροωθούνται στις χώρες τους. «Θέλουμε να επιτύχουμε μια μόνιμη δίκαιη κατανομή στην Ευρώπη», δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος και προσέθεσε: «Για να το εφαρμόσουμε αυτό στην πράξη, θέλουμε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε από κοινού ιδιαίτερα την Ελλάδα. Θέλουμε να ενισχύσουμε την FRONTEX».

    Ο κ. Φάιμαν, από την πλευρά του, ζήτησε την επιτάχυνση των σχετικών μεταρρυθμίσεων από τα κράτη-μέλη της ΕΕ και τόνισε ότι δεν επιτρέπεται καμία χώρα να παρεκκλίνει από την αλληλεγγύη. «Χρειάζεται επιτάχυνση και στις διαπραγματεύσεις με την Τουρκία. Εξωτερικά σύνορα 14.000 χλμ ακτής μπορούν να προστατευθούν με την Τουρκία διαφορετικά από ό,τι μόνο με την FRONTEX και την Ελλάδα. Αυτό και μόνο οδηγεί στην αναγκαιότητα μιας συνεργασίας και δεν έχει νόημα να φωνάζουμε στην Ελλάδα να τα λύσει όλα μόνη της. Συνεργαζόμαστε προκειμένου να τη στηρίξουμε ώστε να φροντίσει για τη φροντίδα τουλάχιστον αυτού του αριθμού ανθρώπων οι οποίοι φθάνουν εκεί σε μια εβδομάδα και να φροντίσει ώστε τα κέντρα κατανομής να λειτουργούν αξιόπιστα», δήλωσε ο Αυστριακός καγκελάριος.

    [06] Την ερχόμενη Πέμπτη θα αποφασισθεί, η παράταση στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στους ΟΤΑ

    Συνάντηση είχε στο υπουργείο Εργασίας η ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον υπουργό Εργασίας Γ. Κατρούγκαλο και την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου. Η αντιπροσωπεία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πήρε τη διαβεβαίωση ότι έως την ερχόμενη Πέμπτη θα αποφασισθεί, εάν θα υπάρξει παράταση στα προγράμματα για τους εργαζόμενους στην κοινωφελή εργασία, ενώ θα εξετασθούν και τα εργασιακά τους ζητήματα.

    Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε νέες κινητοποιήσεις για την ερχόμενη Πέμπτη με απεργία ή στάση εργασίας και νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εν αναμονή των αποφάσεων.

    Λίγο νωρίτερα, σήμερα, η ΠΟΕ- ΟΤΑ πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας διεκδικώντας «να μπει ένα τέλος στο πρόγραμμα της φτώχειας» και να υπάρξει μια μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους εργαζόμενους στους δήμους.

    [07] ΥΠΕΞ:Τιμή για την Ελλάδα η εκλογή του Δ. Ράικου στο Δικαστήριο των Ηνωμένων Εθνών

    Τιμή για την Ελλάδα και το ελληνικό δικαϊκό σύστημα συνιστά η εκλογή του δικαστή Δημήτρη Ράικου, χθες, για επταετή θητεία, στο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο λειτουργεί από το 2008 με έδρα στη Νέα Υόρκη.

    Την ιδιαίτερη σημασία της ανάδειξης του Έλληνα δικαστή στο εν λόγω αξίωμα, τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο επισημαίνει ότι, εκτός από την αναγνώριση της προσωπικότητας του ιδίου, είναι και μεγάλη τιμή για την Ελλάδα. Συγχαίρει δε τον κ. Ράικο για την εκλογή του και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

    [08] Διοργάνωση «Καθρέφτης» 2015: Διεθνής συνάντηση για το μέλλον της πόλης

    Όταν σκεφτόμαστε την Αθήνα του σήμερα, ποιες είναι οι εικόνες που κυριαρχούν; Πώς μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας το μέρος που θα θέλαμε να ζήσουμε και πώς θα μπορούσαμε να διαμορφώσουμε το μέλλον μας όπως το ονειρευόμαστε; Κατά πόσο μπορούν να συνεργαστούν ετερογενείς ομάδες ανθρώπων προς όφελος της ίδιας τους της κοινωνίας; Στα παραπάνω θα εστιαστεί η φετινή διοργάνωση του «Καθρέφτη», η διήμερη συνάντηση που διοργανώνει αύριο Παρασκευή 20/11 το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council), σε συνεργασία με το Culture Action Europe και το Agenda21forCulture.

    Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συζητήσεις και ανοιχτές συμμετοχικές διαδικασίες γύρω από τον ρόλο του πολιτισμού και την αστική ανάπτυξη, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων σε βάθος και την διαμόρφωση ενός κοινού πλαισίου. Μία σειρά από εξέχοντες ομιλητές θα πλαισιώσουν τον «Καθρέφτη»: Αν - Μαρί Ζαν (Anne-Marie Jean), Γενική Διευθύντρια του Culture Montr?al, Κλαρίσα Ρουίς - Κορεάλ (Clarisa Ruiz-Correal), Σύμβουλος για τον Πολιτισμό, την Ψυχαγωγία και τα Σπορ, Πόλη της Μπογκοτά, Φρανσουά Ματαράσο (Francois Matarasso), Ομότιμος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ρόμπερτ Γκόρντον, Ηνωμένο Βασίλειο, Χάνα Τομέ (Hanna Thome), αντιπρόεδρος Ισότητας, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας, Πόλη του Μάλμο (μένει να επικυρωθεί), Στέλλα Ντάφι (Stella Duffy), Ιδρύτρια του Fun Palaces, Ηνωμένο Βασίλειο.

    [09] Π. Ρήγας: Κάναμε επιλογή ευθύνης για την προστασία της κοινωνίας αλλά και για την Αριστερά

    «Κάναμε μια επιλογή ευθύνης για την προστασία της κοινωνίας αλλά και επιλογή ευθύνης για την Αριστερά», ανέφερε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο ρ/σ Σκάι 100,3.

    «Γνωρίζουμε όλοι πως δεν αποφασίσαμε ξαφνικά να κάνουμε επιλογές, διαφορετικές από εκείνα που πιστεύαμε. Γνωρίζει ο ελληνικός λαός τι σύγκρουση έγινε και εμείς μέσα στη σύγκρουση αυτή κάναμε μια επιλογή που είχε ως αποτέλεσμα και τη συμφωνία που υπάρχει», είπε ο κ. Ρήγας και προσέθεσε: «Η επιλογή αυτή δεν ήταν το πρόγραμμά μας, αλλά εδώ κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να αναταχθεί η ελληνική οικονομία, γιατί όπως ξέρετε ο παραγωγικός ιστός της χώρας είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά. Η επιλογή που κάναμε ήταν επιλογή ευθύνης για την προστασία της κοινωνίας, αλλά και επιλογή ευθύνης για την Αριστερά. Όποια άλλη επιλογή θα ήταν ήττα για την Αριστερά και την κοινωνία στην Ελλάδα αλλά και ήττα της Αριστεράς στην Ευρώπη».

    [10] Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε μετά θάνατον στον αντιναύαρχο ε.α. Ελ. Χανδρινό

    Με τη Διαμνημόνευση «Αστέρα Αξίας και Τιμής» τιμάται μετά θάνατον ο αντιναύαρχος ε.α. Ελευθέριος Χανδρινός «για τις όλως διακεκριμένες υπηρεσίες που προσέφερε προς τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πατρίδα», σύμφωνα με σχετική απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, κατόπιν εισήγησης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

    Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, ο αντιναύαρχος ε.α. Ελευθέριος Χανδρινός «ως κυβερνήτης του αρματαγωγού «Λέσβος» την 20ή Ιουλίου 1974, ημέρα έναρξης της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, κατάφερε να αποβιβάσει προσωπικό της ΕΛΔΥΚ (450 οπλίτες) στην Πάφο, που είχε προηγουμένως παραλάβει από την Αμμόχωστο για επαναπατρισμό, μετά από σφοδρό βομβαρδισμό του παρακείμενου τουρκικού θύλακα, προκαλώντας σύγχυση στις τούρκικες δυνάμεις. Το Α/Γ «Λέσβος» συνέχισε τον πλου του και επέστρεψε στην Ελλάδα, ολοκληρώνοντας επιτυχώς τη δύσκολη αποστολή του».

    Την τιμητική διάκριση παρέλαβε η σύζυγος του εκλιπόντος αντιναυάρχου ε.α., Αμαλία Χανδρινού.

    [11] Η Σιτροέν θα απουσιάσει το 2016 από το WRC, επιστρέφει το 2017

    Η Σιτροέν δεν θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2016, αλλά θα ετοιμάσει την επιστροφή της για το 2017, όπως ανακοίνωσε η γαλλική εταιρεία. «Το 2017, η εμφάνιση μιας νέας γενιάς αυτοκινήτων, πολύ ελκυστικών, θα συμπέσει με την ανανεωμένη συμμετοχή μας» τόνισε χαρακτηριστικά η γενική διευθύντρια της Σιτροέν, Λίντα Τζάκσον.

    [12] Στραματσόνι: «Το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

    Τη βεβαιότητα ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει το καλύτερο δυνατό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσόνι στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova.

    Όπως έκανε και στην επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ, ο τεχνικός των «πρασίνων» απέφυγε τα «παχιά λόγια»: «Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις και να μιλάω χωρίς να ξέρω. Γνωρίζω πως δεν έχω πολύ χρόνο, γιατί δεν ήρθα στην αρχή της σεζόν. Πρέπει να καταλάβω γρήγορα την ομάδα και το πρωτάθλημα, το οποίο σέβομαι. Θέλω χρόνο, αλλά ξέρω πως δεν έχω».

    Αναφερόμενος στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ιταλός προπονητής υποστήριξε: «Όποιος νικήσει θα πάρει τρεις βαθμούς, όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι. Μόνο που το συγκεκριμένο δε μοιάζει με τα άλλα. Οι παίκτες μας το γνωρίζουν καλά αυτό. Νιώθω την πίεση που υπάρχει γι? αυτό το ματς, αλλά δεν θέλω να «φορτώσω» με αυτή τους ποδοσφαιριστές μας. Όλοι θέλουν το καλύτερο απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε το καλύτερο, με βάση όσα είδα από τους παίκτες μου σε αυτές τις δύο εβδομάδες που είμαστε μαζί».

    Για το που κατά τη γνώμη του θα κριθεί το ντέρμπι είπε: «Αυτά τα ματς μπορεί να κριθούν από μία φάση. Χρειάζεται σιγουριά, αυτοπεποίθηση και προσήλωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν αφαιρεθείς για μια στιγμή, μπορείς να το χάσεις. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το ντέρμπι».

    [13] Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Βέμερ

    Η ατυχία του Γενς Βέμερ από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό δεν έχει προηγούμενο. Μόλις την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο έκανε το ντεμπούτο του στη Super League ο Γερμανός δεξιός μπακ, μετά τον τραυματισμό του στο ματς των play offs του Europa League με την Καμπάλα, ωστόσο, τραυματίστηκε ξανά και θα παραμείνει στα... πιτς για περίπου 3-4 εβδομάδες.

    Ο Βέμερ τραυματίστηκε στη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τράβηγμα. Δυστυχώς, όμως, για τον παίκτη, αλλά και την ομάδα του, ο τραυματισμός του ήταν αρκετά πιο σοβαρός, καθώς υπέστη θλάση βαριάς μορφής και θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης.

    Φυσικά και τίθεται «νοκ άουτ» από το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου με τον «αιώνιο» αντίπαλο και, σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, θα επιστρέψει στα τέλη του ερχόμενου μήνα ή στις αρχές του 2016.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 19 November 2015 - 15:32:22 UTC