Read about Hellenism (by Vlassis Agtzidis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-22

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε εκδήλωση στη Γέφυρα Γοργοποτάμου
  • [02] Σύσκεψη για το προσφυγικό, στο Μ. Μαξίμου
  • [03] Χωρίς δηλώσεις αναχώρησε από τα Χανιά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
  • [04] Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κριμαία - Χωρίς ρεύμα λόγω δολιοφθοράς
  • [05] Τουρκικό αεροπλάνο προσγειώθηκε εκτάκτως στον Καναδά έπειτα από απειλή για βόμβα
  • [06] Ενισχύεται η ασφάλεια στο Μπανγκλαντές, μετά την εκτέλεση δύο στελεχών της αντιπολίτευσης
  • [07] Μπ. Ομπάμα: Δεν θα υποχωρήσουμε στη μάχη κατά του ΙΚ
  • [08] Περίπου 6.000 πρόσφυγες πέρασαν τα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ, το τελευταίο 24ωρο στην Ειδομένη
  • [09] Αναβλήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στη ΝΔ
  • [10] Δεν ξεκίνησε, λόγω τεχνικών προβλημάτων, η ψηφοφορία για εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ
  • [11] Αργεντινή: Δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών, με φαβορί τον Μ. Μάκρι
  • [12] Σε ύψιστο συνεγαρμό και σήμερα οι Βρυξέλλες

  • [01] Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε εκδήλωση στη Γέφυρα Γοργοποτάμου

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, θα παραστεί το μεσημέρι στην εκδήλωση,που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Γέφυρας Γοργοποτάμου,για τον Πανελλήνιο εορτασμό της Ενωμένης Εθνικής Αντίστασης.

    Θα ψαλεί επιμνημόσυνη Δέηση,ενώ θα ακολουθήσει χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ,το Δήμαρχο Λαμιέων, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας,τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης,τον εκπρόσωπο της Βουλής,τον Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας,το Γενικό Γραμματέα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ, τον Πρόεδρο του ΠανελληνίουΣυνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής ΕΑΜΙΚΗΣ Αντίστασης.Θα ακολουθήσει εκφώνηση των ονομάτων των Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης στο Γοργοπόταμο, των ονομάτων των Υπαταίων που εκτελέστηκαν από τους Ιταλούς και των φονευθέντων από την έκρηξη νάρκης στον Γοργοπόταμο.

    Στη συνέχεια ο κ.Παυλόπουλος θα καταθέσει στεφάνι και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή,ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Δημαρχείο Λαμίας όπου θα γίνει τελετή ανακήρυξής του σε Επίτιμο Δημότη Λαμίας. Τέλος,ο κ.Παυλόπουλος θα παρακαθήσει σε γεύμα που θα παρατεθεί από το Δήμαρχο Λαμιέων.

    [02] Σύσκεψη για το προσφυγικό, στο Μ. Μαξίμου

    Σύσκεψη για το προσφυγικό, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στη σημερινή διευρυμένη διυπουργική σύσκεψη έγινε καταγραφή των αναγκών προκειμένου να ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται η δημιουργία των κέντρων ταυτοποίησης στα πέντε νησιά του Αιγαίου (Λέσβος, Λέρος, Χίος, Σάμος, Κω) και να προωθηθεί περαιτέρω η διαδικασία μετεγκατάστασης.

    Επιπλέον, καταγράφηκαν οι ανάγκες προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές, ενώ έγινε απολογισμός ως προς το έργο που έχει παραχθεί.

    Στη σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό, μετείχαν ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννης Μουζάλας, ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.

    [03] Χωρίς δηλώσεις αναχώρησε από τα Χανιά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

    Χωρίς να κάνει δηλώσεις αναχώρησε στις 10:40 το πρωί από το κεντρικό ξενοδοχείο των Χανίων στο οποίο είχε καταλύσει από χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης .

    Ο κ Μεϊμαράκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κρήτη είχε προγραμματίσει μια πρωινή βόλτα στην πόλη των Χανίων,ωστόσο οι εξελίξεις με την αναβολή τελικά των εσωκομματικών εκλογών ανέτρεψαν το πρόγραμμα του.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε από το πρωί συνεχείς τηλεφωνικές επαφές με συνεργάτες του στην Αθήνα,ενώ για λίγα λεπτά συναντήθηκε με στελέχη της ΝΔ που τον περίμεναν σε χώρο του ξενοδοχείου όπου διέμενε

    Ο κ Μεϊμαράκης αναχωρεί από το αεροδρόμιο Χανίων για την Αθήνα στις 11:30.

    [04] Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κριμαία - Χωρίς ρεύμα λόγω δολιοφθοράς

    Οι αρχές της Κριμαίας ανακοίνωσαν τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή ότι κήρυξαν την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την πλήρη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο παίρνει από την Ουκρανία, εξαιτίας δολιοφθοράς στις γραμμές υψηλής τάσης.Ουκρανικές πηγές δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσουν ποιος μπορεί να ευθύνεται για τη δολιοφθορά αυτή.

    «Στις 22 Νοεμβρίου στις 00:25 (τοπική ώρα, 23:25 ώρα Ελλάδας) σημειώθηκε διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που έρχεται από την Ουκρανία στην Κριμαία», ανακοίνωσε το παράρτημα στην Κριμαία του ρωσικού υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης.«Βάσει της απόφασης της διοίκησης της Δημοκρατίας της Κριμαίας η χερσόνησος έχει τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», πρόσθετε η ανακοίνωση.

    [05] Τουρκικό αεροπλάνο προσγειώθηκε εκτάκτως στον Καναδά έπειτα από απειλή για βόμβα

    Αεροπλάνο της Turkish Airlines που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Νέα Υόρκη- Κωνσταντινούπολη κατευθύνθηκε προς το Χάλιφαξ του Καναδά εξαιτίας μιας προειδοποίησης για βόμβα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η καναδική αστυνομία.

    Το αεροπλάνο έχει προσγειωθεί με ασφάλεια και η αστυνομία το ερευνά με τη βοήθεια ειδικών σκυλιών προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν εκρηκτικά, ανέφερε η αστυνομία της Νέας Σκοτίας στο Twitter.«Η έρευνα για την ύπαρξη βόμβας είναι στα αρχικά της στάδια. Η απειλή έγινε στις 22:50 το βράδυ», πρόσθεσε η αστυνομία.

    Στο μεταξύ το αεροδρόμιο του Χάλιφαξ ανακοίνωσε ότι η μεταφορά των 256 επιβαινόντων, επιβατών και πληρώματος του αεροπλάνου, προχωρά ομαλά και ότι είναι όλοι τους ασφαλείς.

    [06] Ενισχύεται η ασφάλεια στο Μπανγκλαντές, μετά την εκτέλεση δύο στελεχών της αντιπολίτευσης

    Οι αρχές του Μπανγκλαντές έχουν ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας σε όλη τη χώρα σήμερα, μετά την εκτέλεση δι΄ απαγχονισμού δύο ηγετικών στελεχών της αντιπολίτευσης που είχαν καταδικαστεί για εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά τον πόλεμο της ανεξαρτησίας με το Πακιστάν το 1971.

    Χιλιάδες αστυνομικοί και συνοριοφύλακες έχουν αναπτυχθεί στη Ντάκα και στις κεντρικές πόλεις της χώρας, ενώ η αντιπολίτευση κάλεσε σε γενική απεργία για να διαμαρτυρηθεί για τις εκτελέσεις αυτές.

    [07] Μπ. Ομπάμα: Δεν θα υποχωρήσουμε στη μάχη κατά του ΙΚ

    Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους δεν θα υποχωρήσουν στη μάχη τους κατά των εξτρεμιστών του Ισλαμικού Κράτους και ότι θα καταδιώξουν τους ηγέτες του και θα εξαλείψουν τη χρηματοδότηση της οργάνωσης.«Η εξόντωση (του ΙΚ) δεν είναι απλώς ένας ρεαλιστικός στόχος, θα τον πετύχουμε», τόνισε ο Ομπάμα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου έπειτα από μια συνάντηση που είχε με Ασιάτες ηγέτες στη Μαλαισία στο πλαίσιο της ετήσιας Συνόδου των Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN).

    «Θα τους καταστρέψουμε. Θα ανακαταλάβουμε τα εδάφη που έχουν υπό τον έλεγχό τους, θα εξαλείψουμε τη χρηματοδότησή τους, θα καταδιώξουμε την ηγεσία τους, θα εξαρθρώσουμε τα δίκτυά τους, τις γραμμές ανεφοδιασμού τους και θα τους καταστρέψουμε», υπογράμμισε.Παράλληλα ο Αμερικανός Πρόεδρος πρόσθεσε ότι «θα ήταν χρήσιμο» αν η Ρωσία έστρεφε την προσοχή της στην αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους και εξέφρασε την ελπίδα η Μόσχα να συμφωνήσει σε μια αλλαγή ηγεσίας στη Συρία, κάτι που θα σημαίνει την παραίτηση του Σύρου Προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

    Εξάλλου ο Ομπάμα υπογράμμισε ότι θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη για το Κλίμα που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στα τέλη του μήνα παρά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, ενώ κάλεσε και τους ηγέτες όλων των χωρών να μιμηθούν το παράδειγμά του προκειμένου να δείξουν ότι ο κόσμος δεν φοβάται «τους τρομοκράτες».

    [08] Περίπου 6.000 πρόσφυγες πέρασαν τα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ, το τελευταίο 24ωρο στην Ειδομένη

    Περίπου 5.000 άτομα υπήρχαν σήμερα στις 6 το πρωί στον ειδικό καταυλισμό που έχει δημιουργηθεί στην Ειδομένη, περιμένοντας να διέλθουν στο έδαφος της ΠΓΔΜ.

    Από αυτούς, οι 3.000 είναι κάτοχοι συριακών, αφγανικών και ιρακινών διαβατηρίων, στους οποίους επιτρέπεται η διέλευση, ενώ οι υπόλοιποι είναι κάτοχοι διαβατηρίων, στους οποίους δεν αναγνωρίζεται η ιδιότητα του πρόσφυγα.

    Κατά τη διάρκεια του 24ωρου από τις 6 το πρωί του Σαββάτου έως τις 6 το πρωί της Κυριακής, τα σύνορα διέσχισαν με κατεύθυνση τα Σκόπια περίπου 6,000 άτομα, δηλαδή περίπου 250 άτομα την ώρα.

    Η κατάσταση στον καταυλισμό είναι ήρεμη και η αύξηση του αριθμού όσων δεν μπορούν να περάσουν αποδίδεται σε προσπάθεια άσκησης πίεσης στις αρχές της γειτονικής χώρας να επιτρέψουν τη διέλευση και άλλων εθνικοτήτων.

    [09] Αναβλήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στη ΝΔ

    Την αναβολή των εσωκομματικών εκλογων της ΝΔ για την ανάδειξη νέου αρχηγού, αποφάσισε ομόφωνα η ΚΕΦΕ, που συνεδρίασε εκτάκτως λογω των σοβαρών τεχνικών προβλημάτων που εμπόδισαν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας.

    Διαβάστε επίσης: Δεν ξεκίνησε, λόγω τεχνικών προβλημάτων, η ψηφοφορία για εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ

    Χωρίς δηλώσεις αναχώρησε από τα Χανιά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

    [10] Δεν ξεκίνησε, λόγω τεχνικών προβλημάτων, η ψηφοφορία για εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ

    Συνεδριάζει η ΚΕΦΕ της ΝΔ προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τις εσωκομματικές εκλογές. Η πρόταση που συζητείται είναι η αναβολή των εκλογών λόγω των σοβαρών τεχνικών προβλημάτων που είχαν συνέπεια να μην έχει ξεκινήσει μέχρι τώρα η εκλογική διαδικασία.

    Νωρίτερα, αναβολή των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ ζήτησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης λογω των τεχνικών προβλημάτων που υπαρχουν απο το πρωί στη διαδικασια. Η ψηφοφορία θα ξεκινούσε στις 07:00, αλλα οι κάλπες δεν έχουν ανοίξει ακόμα.

    Την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, την ανάληψη της μεταβατικής ηγεσίας από τη Μαριέττα Γιαννάκου και την αντικατάσταση του προέδρου της ΚΕΦΕ Ανδρέα Παπαμιμίκου, ζητά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι η αποτυχία διεξαγωγής της εκλογής νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μια μαύρη σελίδα για την ιστορία του κόμματος.

    «Οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη σε όλους τους Νεοδημοκράτες, αλλά και στους Έλληνες πολίτες. Δυστυχώς η διαδικασία της εκλογής δεν μπορεί πια να διεξαχθεί σήμερα. Δεν είναι ώρα να αναζητήσουμε ευθύνες. Θα έρθει η ώρα της απόδοσής τους», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε τα εξής:

    - 'Αμεση απόφαση της ΚΕΦΕ για αναβολή της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας

    - 'Αμεση ανάληψη της μεταβατικής ηγεσίας της Ν.Δ. από την Μαριέττα Γιαννάκου με απόφαση του Βαγγέλη Μειμαράκη

    - Αντικατάσταση του προέδρου της ΚΕΦΕ Ανδρέα Παπαμιμίκου με πρόσωπο της εμπιστοσύνης της Μαριέττα Γιαννάκου

    - Διεξαγωγή της διαδικασίας το συντομότερο δυνατό

    - Η μεταβατική Πρόεδρος Μαριέττα Γιαννάκου να ορίσει επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο οποίος δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος.

    «Αυτό που προέχει αυτήν τη δύσκολη στιγμή είναι η επιβίωση της Νέας Δημοκρατίας. Ζητώ από όλους να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων», τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.

    «Αδιανόητο να υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία, να ταλαιπωρούνται και να αποθαρρύνονται οι Νεοδημοκράτες. Ζήτω άμεση ομολοποίηση της κατάστασης», ανάρτησε στο δικό του λογαριασμό στο Twitter ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

    «Μην ξεκινήσετε να πηγαίνετε ακόμη. Μόλις έχω νέα για το συστημα και την ορθή του λειτουργία θα σας ενημερώσω. Συγγνώμη στον κοσμο» αναφέρει η αναρτηση του 'Αδωνι Γεωργιάδη.

    [11] Αργεντινή: Δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών, με φαβορί τον Μ. Μάκρι

    Οι Αργεντίνοι καλούνται να επιλέξουν σήμερα τον μελλοντικό τους Πρόεδρο μεταξύ ενός φιλελεύθερου, του Μαουρίτσιο Μάκρι, και ενός μετριοπαθούς περονιστή, του Ντανιέλ Σιόλι. Πρόκειται για μια ιστορική εκλογική αναμέτρηση που βάζει τέλος σε 12 χρόνια διακυβέρνησης από τον Νέστορ και την Κριστίνα Κίρσνερ.

    Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων εμφάνιζαν τον Σιόλι, που ανήκει στο κεντροαριστερό κόμμα της απερχόμενης προέδρου Κίρσνερ, ως μεγάλο φαβορί πριν τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών. Όμως πλέον δίνουν σαφές προβάδισμα στον Μάκρι, τον κεντροδεξιό που είναι δήμαρχος του Μπουένος Άιρες από το 2007 και πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπόκα Τζούνιορς.

    Οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών θα ανοίξουν στις 08:00 (τοπική ώρα, 13:00 ώρα Ελλάδας) και θα κλείσουν στις 18:00 (23:00 ώρα Ελλάδας). Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται στις 20:00 (02:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας ώρα Ελλάδας).Είναι η πρώτη φορά εδώ και 40 χρόνια που στην Αργεντινή διεξάγεται δεύτερος γύρος προεδρικών εκλογών.

    [12] Σε ύψιστο συνεγαρμό και σήμερα οι Βρυξέλλες

    Τα εμπορικά κέντρα, οι κινηματογράφοι, τα περισσότερα μουσεία παρέμειναν κλειστά χθες, ενώ ακυρώθηκαν αθλητικοί αγώνες και πορείες, γεγονός που έκανε τις Βρυξέλλες να μοιάζουν με νεκρή πόλη. Επίσης, έπειτα από σύσταση του δημάρχου των Βρυξελλών, κλειστά παρέμειναν και τα περισσότερα εστιατόρια και καφέ.

    Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση για τον Σάλαχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος είναι ύποπτος ότι διαδραμάτισε τουλάχιστον επιμελητειακό ρόλο στις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού.

    Ο Αμπντεσλάμ, που έχει χαρακτηριστεί από τον βελγικό Τύπο «νούμερο ένα δημόσιος κίνδυνος», εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης οκτώ ημέρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Ο αδελφός του Μπραχίμ πυροδότησε τα εκρηκτικά που έφερε σε ένα εστιατόριο του Παρισιού στις 13 Νοεμβρίου.

    Γάλλος που ζούσε στο Βέλγιο, ο Σάλαχ Αμπντεσλάμ φέρεται να συνόδευσε τους βομβιστές αυτοκτονίας που πυροδότησαν τα εκρηκτικά τους μπροστά από το Σταντ ντε Φρανς. Στη συνέχεια διέφυγε με δύο ακόμη άνδρες προς το Βέλγιο.

    «Ήταν ιδιαίτερα νευρικός» και «ίσως έτοιμος να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά που έφερε», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο LCI η Καρίν Κουκελέ, δικηγόρος ενός εκ των ανδρών που ισχυρίζονται ότι βοήθησαν τον Σάλαχ να διαφύγει στο Βέλγιο.

    Οι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου «δεν μίλησαν και πολύ» στη διάρκεια της διαδρομής.

    «Ο πελάτης μου φοβόταν πολύ», πρόσθεσε η Κουκελέ. «Ο πελάτης μου δεν έκανε λόγο για όπλα, αλλά για ένα μεγάλο γιλέκο» το οποίο φορούσε ο Αμπντεσλάμ, στο οποίο έκρυβε «μάλλον (?) μια ζώνη με εκρηκτικά ή κάτι παρόμοιο».

    Σε ό,τι αφορά τις συνεχιζόμενες έρευνες, κατηγορίες για τρομοκρατία απαγγέλθηκαν την Παρασκευή εναντίον ενός υπόπτου που συνελήφθη στο Βέλγιο.

    Στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα, όχι όμως και εκρηκτικά, όπως διευκρίνισε η βελγική ομοσπονδιακή εισαγγελία.

    Εξάλλου η Τουρκία ανακοίνωσε χθες Σάββατο τη σύλληψη ενός άνδρας βελγικής υπηκοότητας, μαροκινής καταγωγής, ο οποίος είναι ύποπτος ότι συμμετείχε στις επιχειρήσεις αναγνώρισης των στόχων για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 22 November 2015 - 9:32:21 UTC