Visit the Macedonian Press Agency (MPA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επικοινωνία με τους πολιτικούς αρχηγούς, θα έχει ο Αλ. Τσίπρας
  • [02] Σαφής προειδοποίηση Πούτιν προς το ΝΑΤΟ
  • [03] Η Μπόκο Χαράμ σκότωσε 18 χωρικούς στο Νίγηρα
  • [04] Ένας Παλαιστίνιος νεκρός έπειτα από επίθεση κατά ισραηλινών στρατιωτών
  • [05] Μικροπροβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες
  • [06] Την έναρξη εθνικού διαλόγου για την Παιδεία ανακοίνωσε ο Ν. Φίλης
  • [07] Ρ. Δούρου: Στόχος η επίλυση του σύνθετου ζητήματος των αστικών λυμάτων
  • [08] Εκδικάζεται η υπόθεση της Siemens, με αβέβαιη την εξέλιξη της διαδικασίας
  • [09] Α. Νταβούτογλου: Η Άγκυρα θα συνεργαστεί με τη Ρωσία για να μειωθεί η ένταση
  • [10] Ο καύσωνας του 2007 στην Ελλάδα στο «Top 10» της Ευρώπης
  • [11] Drones πάνω από χωματερές και καρχαρίες

  • [01] Επικοινωνία με τους πολιτικούς αρχηγούς, θα έχει ο Αλ. Τσίπρας

    Γύρο τηλεφωνικών συνομιλιών με τους αρχηγούς των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου αναμένεται να έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να πραγματοποιήσει προκειμένου, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, να τους ενημερώσει για την ατζέντα του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και να δρομολογηθεί η σύγκλησή του άμεσα.

    Το Σάββατο αποτελεί την ενδεδειγμένη ημέρα σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

    Αντικείμενο των τηλεφωνικών συνομιλιών του πρωθυπουργού θα είναι, όπως ανακοινώθηκε, η ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό (μετά και τις σχετικές επαφές του πρωθυπουργού στο εξωτερικό), καθώς και ο διάλογος για την κοινωνική ασφάλιση.

    Η κυβέρνηση αναμένει τις προτάσεις των κομμάτων για το θέμα της αναγκαίας ασφαλιστικής μεταρρύθμισης και συνεννόηση, προκειμένου να ενισχυθεί η διαπραγματευτική δυνατότητα της χώρας. Ομοίως, η συνεννόηση ως προς το Προσφυγικό θα έδινε μεγαλύτερη δυναμική στη χώρα ενόψει και της σημαντικής Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας την Κυριακή.

    Αποκλειστικά με πολιτική πρωτοβουλία της κυβέρνησης η σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

    «Η σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, γίνεται αποκλειστικά με πολιτική πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Στην κυβέρνηση δεν έχει φτάσει κανένα χαρτί των θεσμών που να ζητάει σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ή οποιαδήποτε άλλου είδους πρωτοβουλία για το Ασφαλιστικό», αναφέρει ενημερωτικό δελτίο από το γραφείο τύπου της γενικής γραμματείας πρωθυπουργού, με αφορμή πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικό σταθμό.

    Διαβάστε επίσης:

    Σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ζήτησε ο πρωθυπουργός

    [02] Σαφής προειδοποίηση Πούτιν προς το ΝΑΤΟ

    Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως η Ρωσία θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τους συμμάχους τους στην μάχη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, αλλά η συνεργασία αυτή θα τεθεί σε κίνδυνο αν υπάρξει κι άλλη κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία.

    «Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τη συμμαχία της οποίας ηγούνται οι ΗΠΑ. Αλλά σίγουρα, περιστατικά όπως η κατάρριψη αεροσκαφών μας και οι θάνατοι στρατιωτών μας?είναι απολύτως απαράδεκτα», δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

    «Συνεχίζουμε (με δεδομένο) ότι δεν θα υπάρξει επανάληψη αυτού του επεισοδίου, αλλιώς δεν θα έχουμε ανάγκη συνεργασίας με κανέναν, με καμία συμμαχία, με καμία χώρα», τόνισε.

    Πρόσθεσε πως η Μόσχα θα διεξάγει συζητήσεις με αμερικανούς αξιωματούχους σχετικά με την ανταλλαγή πληροφοριών για επιχειρήσεις στην Συρία, έπειτα από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους.

    «Η αμερικανική πλευρά, που ηγείται της συμμαχίας στην οποία η Τουρκία είναι μέλος, γνώριζε που και πότε τα πολεμικά μας αεροσκάφη επιχειρούσαν (την στιγμή του περιστατικού). Και αυτό ήταν ακριβώς το σημείο που η επίθεση συνέβη», σημείωσε. «Είτε δεν έχουν τον έλεγχο της ροής των πληροφοριών, είτε διέρρευσαν αυτή την πληροφορία, χωρίς να συνειδητοποιούν τις πιθανές επιπτώσεις μιας τέτοιας διαρροής», πρόσθεσε.

    Παράλληλα ο Ρώσος πρόεδρος είπε πως η μεταφορά πετρελαίου από περιοχές της Συρίας που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτος στην Τουρκία γίνεται σε βιομηχανική κλίμακα, σημειώνοντας πως βρίσκει «δύσκολο να πιστέψει» ότι η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας Άγκυρα δεν γνωρίζει τίποτε γι αυτό, τονίζοντας πως η Ρωσία παρακολουθεί την μεταφορά από αέρος, «μέρα και νύχτα».

    [03] Η Μπόκο Χαράμ σκότωσε 18 χωρικούς στο Νίγηρα

    Η κυβέρνηση του Νίγηρα ανέφερε ότι ένοπλοι της Μπόκο Χαράμ σκότωσαν 18 άτομα, μεταξύ τους και έναν θρησκευτικό ηγέτη, σ? ένα χωριό, στα νότια σύνορα της χώρας με τη Νιγηρία.

    Οι ένοπλοι ισλαμιστές έφτασαν στο χωριό Γκογκόν κοντά στις όχθες της Λίμνης Τσαντ με τα πόδια και άρχισαν να πυροβολούν αδιάκριτα τους κατοίκους και να εισβάλλουν στα σπίτια τους, είπαν δυνάμεις ασφαλείας. Επίσης εκτόξευσαν ρουκέτες, είπαν οι πηγές.

    Ηγέτες των χωρών της κεντρικής Αφρικής είπαν σε σύνοδο κορυφής τη Τετάρτη ότι θα συγκεντρώσουν 75,3 εκατομμύρια ευρώ για να βοηθήσουν τους γείτονες της Νιγηρίας να πολεμήσουν την τρομοκρατική οργάνωση.

    [04] Ένας Παλαιστίνιος νεκρός έπειτα από επίθεση κατά ισραηλινών στρατιωτών

    Ένας Παλαιστίνιος έριξε το αυτοκίνητό του σε ισραηλινούς στρατιώτες που περιπολούσαν σε σταθμό λεωφορείων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, τραυματίζοντας ελαφρά δύο, πριν πέσει νεκρός από τις δυνάμεις ασφαλείας.

    «Το αυτοκίνητο ενός Παλαιστίνιου κτύπησε δύο ισραηλινούς στρατιώτες σε σταθμό λεωφορείων (κοντά στο Κφαρ Αντουμίμ), ο τρομοκράτης εξουδετερώθηκε», ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

    [05] Μικροπροβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

    Μικροπροβλήματα παρατηρούνται στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

    Από τον Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό και για τη Σαλαμίνα.

    Το λιμενικό σώμα συστήνει στους επιβάτες πριν την αναχώρηση τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία και λιμεναρχεία

    [06] Την έναρξη εθνικού διαλόγου για την Παιδεία ανακοίνωσε ο Ν. Φίλης

    Την άμεση έναρξη του εθνικού διαλόγου για την Παιδεία ανακοίνωσε και επίσημα η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη.

    Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο υπουργός Νίκος Φίλης, ο διάλογος θα διαρθρωθεί σε τρία επίπεδα, από ισάριθμες επιτροπές, οι οποίες θα επιφορτιστούν με την αναζήτηση λύσεων στα προβλήματα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης. Πρώτον, θα συγκροτηθεί η Επιτροπή Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου, υπό την προεδρία του καθηγητή Αντώνη Λιάκου, με τη συμμετοχή και προσωπικοτήτων από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Δεύτερον, θα ανασυσταθεί το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας, με πρόεδρο τον καθηγητή Νίκο Θεοτοκά και τη συμμετοχή κοινωνικών φορέων και εταίρων. Τρίτο βήμα διαλόγου θα αποτελέσει η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, στην οποία θα προεδρεύει ο καθηγητής Κώστας Γαβρόγλου και στην οποία συμμετέχουν όλα τα κόμματα, με τη δυνατότητα υπόδειξης εμπειρογνωμόνων.

    Σε πρώτη φάση, όπως ανέφερε ο κ. Φίλης, μέχρι τις γιορτές θα έχουν εντοπιστεί και διατυπωθεί τα προβλήματα και οι προτεραιότητες. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συζήτηση σε ομάδες εργασίας, αλλά και δημόσιες εκδηλώσεις, ούτως ώστε «να βρεθούν οι αναγκαίες και ρεαλιστικές λύσεις». Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο υπουργός στη συμμετοχή στο διάλογο όχι μόνο των φορέων, αλλά και των ίδιων των εκπαιδευτικών. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι ο διάλογος θα αφορά το σύνολο της εκπαίδευσης, ξεκινώντας από την προσχολική ηλικία και το δημοτικό και προχωρώντας στο γυμνάσιο, το λύκειο -και την αναβάθμιση και αυτονομία του- και, εν τέλει, τα πανεπιστήμια, καθώς και έναν νέο τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια.

    [07] Ρ. Δούρου: Στόχος η επίλυση του σύνθετου ζητήματος των αστικών λυμάτων

    «Η Περιφέρεια Αττικής εργάζεται συστηματικά, για να επιλύσει το σύνθετο ζήτημα της διαχείρισης των αστικών λυμάτων», δηλώνει η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, προσθέτοντας ότι «μόνο μέσα από σοβαρό σχεδιασμό, αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά ένα πρόβλημα που επιφέρει δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος στη χώρα θέτοντας παράλληλα σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον».

    Η δήλωση έγινε με αφορμή τα υπέρογκα οικονομικά πρόστιμα που επιβάλλει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, εξαιτίας των συνεχιζόμενων παραβάσεων στο ζήτημα της διαχείρισης των λυμάτων ( λόγω απουσίας αποχέτευσης και βιολογικών καθαρισμών) και τα οποία είναι αναγκασμένη να καταβάλλει η χώρα μας «σε μια περίοδο που πλήττεται από την οικονομική κρίση».

    [08] Εκδικάζεται η υπόθεση της Siemens, με αβέβαιη την εξέλιξη της διαδικασίας

    Για σήμερα έχει προσδιοριστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η δίκη για τη «σύμβαση 8002» του ΟΤΕ με την SIEMENS, σκέλος της υπόθεσης των παράνομων χρημάτων που διακινήθηκαν από τα αποκαλούμενα «μαύρα ταμεία» της γερμανικής εταιρίας που επί εννέα χρόνια απασχολεί την Δικαιοσύνη.

    Είναι η πρώτη δικογραφία, από το σύνολο των υποθέσεων της SIEMENS που φθάνει στο ακροατήριο.

    Για την επίμαχη σύμβαση καλούνται να λογοδοτήσουν 64 κατηγορούμενοι αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες που σε ορισμένες περιπτώσεις επισύρουν ποινές ισόβιας κάθειρξης.

    Η δικογραφία αφορά τη σύμβαση που υπεγράφη το 1997 ανάμεσα στον ΟΤΕ και τη γερμανική SIEMENS, καθώς και τις επεκτάσεις της αρχικής συμφωνίας, για την αναβάθμιση της τεχνολογικής υποδομής του δικτύου του με την προμήθεια ψηφιακών παροχών, για τη σύναψη της οποίας φαίνεται να διακινήθηκαν τεράστια παράνομα χρηματικά ποσά επί μακρό χρονικό διάστημα.

    Για την υπόθεση του ΟΤΕ στο εδώλιο παραπέμπονται:

    -19 κατηγορούμενοι για ενεργητική δωροδοκία με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου που επισύρει ποινική ισόβιας κάθειρξης καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

    -14 κατηγορούμενοι, πρώην στελέχη του ΟΤΕ για παθητική δωροδοκία, επίσης με το νόμο 1608/50 και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

    -8 κατηγορούμενοι υπάλληλοι εταιρίας συμβούλων για απλή συνέργεια σε παθητική δωροδοκία

    -14 κατηγορούμενοι για άμεση συνέργεια σε παθητική δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα

    -8 κατηγορούμενοι για άμεση συνέργεια σε ενεργητική δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και τέλος

    -1 κατηγορούμενη -σύζυγος του καταζητούμενου Χρήστου Καραβέλα- για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

    Μεταξύ των προσώπων που καλούνται να αντιμετωπίσουν τους δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων είναι ο άλλοτε σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη,Θόδωρος Τσουκάτος για την υπόθεση του ενός εκατομμυρίου μάρκων. Υπόλογος επίσης είναι ο επί σειρά ετών Διευθύνων Σύμβουλος και ακολούθως επικεφαλής του Εποπτικού Συμβουλίου του γερμανικού κολοσσού Χάινριχ Φον Πίρερ αλλά και τα πρώην στελέχη της SIEMENS Ηλίας Γεωργίου, Πρόδρομος Μαυρίδης, Φόλκερ Γιούγκ , Ράινχαρτ Σίκατσεκ ,Μίχαελ Κουτσενρόιτερ, Εμμανουήλ Σταυριανού κ.α, όπως και οι καταζητούμενοι Μιχάλης Χριστοφοράκος και Χρήστος Καραβέλας.

    Επίσης τα πρώην στελέχη του ΟΤΕ Γιώργος Σκαρπέλης,Αθανάσιος Γρεβενίτης, Νικόλαος Μανασής,Σωτήρης Τζούμας κ.α.

    Οι ιδιώτες , χρηματιστές επιχειρηματίες κλπ, Γεώργιος Καλδής, Αθανάσιος Ράμμος, Βασίλειος Τυρογαλάς κ.α. Κατηγορούμενοι είναι επίσης τα δύο τραπεζικά στελέχη Φάνης Λυγινός και Ζαν Κλοντ Όσβαλντ.

    Η δίκη έχει προσδιοριστεί σε κανονική δικαστική αίθουσα στο Εφετείο, γεγονός που θα δημιουργήσει προβλήματα με την εκφώνηση της υπόθεσης, λόγω των περιορισμένων θέσεων τόσο για συνηγόρους, που υπολογίζονται σε τουλάχιστον διπλάσιοι από τους κατηγορούμενους, όσο και για τους ίδιους τους υπόλογους που θα θελήσουν να είναι παρόντες στο εδώλιο. Εφόσον πάντως ξεκινήσει η διαδικασία αναμένεται να διακοπεί προκειμένου και αυτή η δίκη να μεταφερθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εφετείου.

    Η πρόοδος πάντως της εκδίκασης της υπόθεσης είναι αμφίβολη καθώς αναμένεται να τεθούν και νομικά ζητήματα με κυρίαρχο την μη επίσημη μετάφραση του κατηγορητηρίου για τους δεκαπέντε Γερμανούς κατηγορούμενους, θέμα που δημιουργεί θέματα ακυρότητας και αναίρεσης και αναμένεται να τεθεί πρώτο από τους εκπροσώπους των κατηγορουμένων.

    [09] Α. Νταβούτογλου: Η Άγκυρα θα συνεργαστεί με τη Ρωσία για να μειωθεί η ένταση

    Η Τουρκία θα συνεργαστεί με τη Ρωσία και τους συμμάχους της για να πέσει η ένταση μεταξύ των δύο χωρών μετά από την κατάρριψη ενός ρωσικού μαχητικού αεροπλάνου από τουρκικό καταδρομικό κοντά στα σύνορα με τη Συρία, είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου σε άρθρο του στη σημερινή έκδοση των Τάιμς του Λονδίνου.

    Ο Νταβούτογλου είπε επίσης πως διεξάγονται συνομιλίες μετά το συμβάν, το οποίο έχει φέρει τις σχέσεις της Άγκυρας με τη Μόσχα στο χειρότερο επίπεδο των πρόσφατων χρόνων.

    Χθες το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι όλες οι στρατιωτικές επαφές με την Τουρκία διακόπηκαν μετά από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους, ενώ ο υπουργός Οικονομίας της Ρωσίας Αλεξέι Ουλουκάγεφ δήλωσε ότι εξετάζεται η επιβολή περιορισμών στις πολιτικές πτήσεις προς και από την Τουρκία.

    [10] Ο καύσωνας του 2007 στην Ελλάδα στο «Top 10» της Ευρώπης

    Ο καύσωνας που έπληξε την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2007, ανήκει στους δέκα χειρότερους καύσωνες που έχουν πλήξει την Ευρώπη μετά το 1950, σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων του Κοινού Ερευνητικού Κέντρου (JRC) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η μελέτη προβλέπει -και προειδοποιεί- ότι τις δύο επόμενες δεκαετίες έρχονται χειρότεροι καύσωνες και μπορεί να «χτυπήσουν» οπουδήποτε στην Ευρώπη.

    Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Σιμόν Ρούσο, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό περιβαλλοντικών ερευνών «Environmental Research Letters», ανέπτυξαν ένα νέο δείκτη, που συνυπολογίζει τόσο την ένταση όσο και τη διάρκεια των καυσώνων. Με βάση αυτό τον δείκτη (Heat Wave Magnitude Index daily-HWMId), συνέταξαν το Top 10 των χειρότερων ευρωπαϊκών καυσώνων μετά τα μέσα του 20ού αιώνα.

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιστημόνων, ο χειρότερος καύσωνας μετά το 1950 -και με διαφορά από τον δεύτερο στην Κεντρική Ευρώπη το 2003- είναι αυτός που έπληξε τη Ρωσία το 2010 και σκότωσε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους. Ο καύσωνας της Ελλάδας του 2007, που διήρκεσε 21 μέρες, βρίσκεται στην έβδομη θέση της πρώτης δεκάδας.

    [11] Drones πάνω από χωματερές και καρχαρίες

    Οι μη επανδρωμένες αυτόνομες ιπτάμενες συσκευές (drones) διευρύνουν συνεχώς το πεδίο δράσης τους. Στη Βρετανία θα αρχίσουν να πετάνε πάνω από χωματερές σκουπιδιών για να καταγράφουν τις αναθυμιάσεις τους, ενώ στην Αυστραλία θα περιπολούν κοντά στις ακτές για να παρακολουθούν τυχόν εμφανίσεις καρχαριών.

    Η από αέρος παρακολούθηση των χωματερών είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Μάνστεστερ και της βρετανικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος, σύμφωνα με το BBC. Τα drones είναι εφοδιασμένα με αισθητήρες που μετράνε τις εκπομπές αερίων από τις χωματερές. Ορισμένες από αυτές ανήκουν στα «αέρια του θερμοκηπίου» και επιβαρύνουν την κλιματική αλλαγή, ενώ άλλα αέρια επιδεινώνουν τη δημόσια υγεία.

    Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ακόμη κι αν κλείσει μια χωματερή, συνεχίζει να εκπέμπει αέρια στο περιβάλλον για αρκετές ακόμη δεκαετίες, συνεπώς χρειάζεται μια μέθοδος παρακολούθησης και αυτή μπορεί να γίνεται από ψηλά χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 27 November 2015 - 7:32:24 UTC