Read the UN Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πρ. Παυλόπουλος: Δεν θα ληφθούν αποφάσεις στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών
  • [02] Λ. Κατσέλη: Ανοίγει ο δρόμος για άρση των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων
  • [03] Το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ μπορεί να φθάσει έως το δεύτερο εξάμηνο του 2018
  • [04] Φ. Ολάντ: Δεν θα ενδώσουμε ούτε στο φόβο ούτε στο μίσος
  • [05] Δ. Παπαγγελόπουλος: Άμεση κατάργηση της διάταξης, που αμνηστεύει από ευθύνες τραπεζίτες για δάνεια
  • [06] Διαμαρτυρία των κατοίκων Αγίων Αναργύρων-Καματερού για την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων
  • [07] Β. Λεβέντης: Στήριξη στον Αλ. Τσίπρα μόνο αν δεσμευτεί ότι θα υλοποιήσει την πρόταση των 9 σημείων
  • [08] Χάκετ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Είναι υπέροχο να νικάς... βρώμικα παιχνίδια»
  • [09] «Τέλος» για την ΑΕΚ Ουόρεν και Ανοσίκε
  • [10] Nέo ιαπωνικό SUV με δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές
  • [11] Στο «μηδέν» και εναντίον της Καμπάλα ο ΠΑΟΚ

  • [01] Πρ. Παυλόπουλος: Δεν θα ληφθούν αποφάσεις στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

    «Δεν θα ληφθούν αποφάσεις στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Είναι μια διαδικασία για το πως θα προσεγγίσουμε, από κοινού, κύριας σημασίας θέματα», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε συνομιλία του με Ιταλούς δημοσιογράφους, λίγο πριν την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στη Ρώμη.

    Ο κ. Παυλόπουλος προσέθεσε ότι στο συμβούλιο θα μετάσχουν «όλα τα κόμματα με ευρωπαϊκό προσανατολισμό» και ότι θα συζητηθούν η αναθεώρηση του Συντάγματος, το προσφυγικό και το ασφαλιστικό σύστημα.

    Κύριος στόχος της χώρας, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είναι «η σταθεροποίηση της πορείας της μετά τη θετική απόφαση του Eurogroup».

    Σε σχέση με το προσφυγικό κατέστησε σαφές ότι «είναι θέμα ανθρωπιστικό», ότι υπάρχει «σαφής διάκριση ανάμεσα σε πρόσφυγες και σε τρομοκράτες» και ότι «στην περίπτωση των τρομοκρατών η ανοχή είναι μηδενική».

    [02] Λ. Κατσέλη: Ανοίγει ο δρόμος για άρση των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων

    Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης, ανοίγεται ο δρόμος για μετάβαση από την ακριβή χρηματοδότηση, μέσω ELA, σε άντληση φθηνότερης χρηματοδότησης από την ΕΚΤ και, σταδιακά, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2016, για άρση των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων, ανέφερε η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη, σε χαιρετισμό της στο πανελλαδικό συνέδριο της ΟΤΟΕ.

    Προϋπόθεση για όλα αυτά, βέβαια, είναι η περαιτέρω μείωση της πολιτικής αβεβαιότητας και η εμπέδωση προσδοκιών επιστροφής σε συνθήκες ομαλότητας και κανονικότητας, πρόσθεσε η κα Κατσέλη και αναφέρθηκε στις τρεις μεγάλες προκλήσεις του τραπεζικού συστήματος: Την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων, τη σταδιακή επάνοδος των καταθέσεων στο τραπεζικό σύστημα και τη διοχέτευση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία, καθώς και στην εφαρμογή ενός σύγχρονου πλαίσιου εταιρικής διακυβέρνησης.

    Όλες οι παραπάνω προκλήσεις κατατείνουν σε έναν κεντρικό εθνικό στόχο: Η χώρα μας να βγει το γρηγορότερο δυνατόν από το φαύλο κύκλο της υπερχρέωσης, της ύφεσης, της ανεργίας και της παραγωγικής αποσάθρωσης, ανέφερε η Λούκα Κατσέλη.

    [03] Το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ μπορεί να φθάσει έως το δεύτερο εξάμηνο του 2018

    Αν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) συμπεριλάβει το χρέος που έχουν εκδώσει δήμοι και περιφέρειες στο πρόγραμμά της αγορών ομολόγων, θα μπορούσε να παρατείνει την ποσοτική χαλάρωση έως το δεύτερο εξάμηνο του 2018, δύο χρόνια μετά δηλαδή μετά το τέλος της ανακοινωθείσας καταληκτικής προθεσμίας του, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Ρόιτερς που επικαλείται ιδιωτικές εκτιμήσεις.

    Ουσιαστικά, με την ενσωμάτωση στο πρόγραμμα ομολόγων που έχουν εκδώσει πόλεις και περιφέρειες, όπως το Παρίσι και η Βαυαρία, ανοίγει μία νέα μεγάλη αγορά για την ΕΚΤ, που θα τη βοηθήσει να αποφύγει τον κίνδυνο να μην υπάρχουν ομόλογα για να αγοράσει (σ.σ.: με βάση τους κανόνες που θέτει για την αγορά τους). Σύμφωνα με στοιχεία της Thomson Reuters IFR, βρίσκονται σε κυκλοφορία ομόλογα ευρωπαϊκών πόλεων και περιφερειών, ύψους σχεδόν 500 δις. ευρώ, η μεγάλη πλειονότητα των οποίων είναι γερμανικά.

    [04] Φ. Ολάντ: Δεν θα ενδώσουμε ούτε στο φόβο ούτε στο μίσος

    Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δεσμεύτηκε "επίσημα" σήμερα να κάνει τα πάντα για να "καταστρέψει τον στρατό των φανατικών" που διέπραξε τη σφαγή της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια της 15λεπτης ομιλίας του στο Μέγαρο των Απομάχων (Invalides).

    Στην εθνική τελετή για τον φόρο τιμής στους 130 νεκρούς και τους 350 τραυματίες, μέσα στον περίβολο του Μεγάρου των Απομάχων όπου έχουν ταφεί οι μεγάλες μορφές της Ιστορίας της Γαλλίας όπως ο Ναπολέοντας, ο αρχηγός του γαλλικού κράτους κατήγγειλε "μια ορδή φονιάδων" που έδρασε "στο όνομα ενός τρελού σκοπού και ενός προδομένου Θεού".

    "Δεν θα ενδώσουμε ούτε στο φόβο ούτε στο μίσος. Αυτοί που έπεσαν νεκροί στις 13 Νοεμβρίου ενσάρκωναν τις αξίες μας, και είναι καθήκον μας σήμερα περισσότερο από ποτέ οι αξίες αυτές να ζήσουν. Αν ο θυμός μας έχει κυριεύσει, θα τον διοχετεύσουμε στην ήρεμη αποφασιστικότητα να προασπίσουμε την ελευθερία", δήλωσε ο Ολάντ.

    Οι δολοφόνοι χτύπησαν "τη νεολαία ενός ελεύθερου λαού που λατρεύει τον πολιτισμό, τον δικό του πολιτισμό, δηλαδή όλους τους πολιτισμούς", πρόσθεσε. "Αυτή η μουσική ήταν αφόρητη για τους τρομοκράτες. Αυτή την αρμονία ήθελαν να χαλάσουν, να καταστρέψουν, αυτή τη χαρά ήθελαν να θάψουν μέσα στον θόρυβο από τις βόμβες τους. Και λοιπόν, δεν θα σταματήσουν", είπε. "Και για να τους δώσουμε καλύτερη απάντηση, θα αυξήσουμε τα τραγούδια, τις συναυλίες, τις παραστάσεις, θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε στα στάδια, κυρίως στο διάσημο Σταντ ντε Φρανς, στο Σεν Ντενί", συνέχισε.

    [05] Δ. Παπαγγελόπουλος: Άμεση κατάργηση της διάταξης, που αμνηστεύει από ευθύνες τραπεζίτες για δάνεια

    Την άμεση κατάργηση της διάταξης που ψηφίστηκε τον Απρίλιο του 2013 από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την οποία τραπεζικές διοικήσεις δεν θα υποστούν έλεγχο και κυρώσεις για δάνεια που έχουν χορηγήσει, προανήγγειλε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδιος για θέματα διαφθοράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κάνοντας λόγο για αντισυνταγματική διάταξη.

    Παράλληλα, ο κ. Παπαγγελόπουλος διεμήνυσε ότι δεν θα γίνουν ανεκτά φαινόμενα διαφθοράς, γνωστοποιώντας ότι ήδη έχουν σταλεί στον αρμόδιο οικονομικό εισαγγελέα υποθέσεις για λαθρεμπόριο καπνού και οινοπνευματωδών ποτών.

    «Η διάταξη αυτή είναι αντισυνταγματική. Δεν είναι μόνο δική μου άποψη αυτή αλλά και πολλών έγκριτων συναδέλφων, γιατί στο Σύνταγμα ορίζεται ρητά ότι αμνηστία για κοινά εγκλήματα δεν παρέχεται ούτε με νόμο. Η σημερινή κυβέρνηση ούτε τέτοιες νομοθετικές πρωτοβουλίες ούτε και δικαστικά πραξικοπήματα θα ανεχθεί. Η συγκεκριμένη κυβέρνηση έχει τη θέληση, και εγώ προσωπικά έχω επιφορτιστεί να δώσω τέλος στην αμνηστία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγγελόπουλος, με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για την πορεία ελέγχουν υποθέσεων διαφθοράς.

    [06] Διαμαρτυρία των κατοίκων Αγίων Αναργύρων-Καματερού για την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων

    «Ξεχείλισε» η υπομονή των κατοίκων στο Καματερό και στους Αγίους Αναργύρους και ζητούν άμεσα την κατασκευή των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων, ώστε να σταματήσουν οι καταστροφές ακόμα και η απώλεια ανθρώπινων ζωών έπειτα από κάθε δυνατή νεροποντή.Ο δήμος και δεκάδες κάτοικοι προχώρησαν σήμερα το πρωί σε συμβολικό κλείσιμο της λεωφόρου Φυλής σε μια προσπάθεια ανάδειξης του προβλήματος και ευαισθητοποίησης των αρμόδιων φορέων. Όπως καταγγέλλουν, τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους ενώ δεν έχει μπει καν ο χειμώνας, εντούτοις η εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων έχει διακοπεί εξαιτίας γραφειοκρατικών κωλυμάτων ή κακής σχεδίασης, ενώ άλλα βρίσκονται ακόμα στα χαρτιά.

    Αυτό έχει ως συνέπεια, σε κάθε ισχυρή βροχόπτωση, οι δρόμοι να μετατρέπονται σε χειμάρρους καταστρέφοντας σπίτια, καταστήματα και οχήματα, αλλά και να θρηνούνται ζωές. Όπως συνέβη στις 22 Οκτωβρίου με την 43χρονη Ελένη Παραγκουλιά, η οποία παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και η σορός της βρέθηκε λίγες μέρες αργότερα στην ακτή Παρασκευά της Φρεαττύδας, στον Πειραιά. Την ίδια ημέρα κατέρρευσε τριώροφη πολυκατοικία, ευτυχώς χωρίς κατοίκους, καθώς είχε εκκενωθεί πέρυσι.

    [07] Β. Λεβέντης: Στήριξη στον Αλ. Τσίπρα μόνο αν δεσμευτεί ότι θα υλοποιήσει την πρόταση των 9 σημείων

    Δημόσια δέσμευση από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι θα υλοποιήσει με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα τα εννέα σημεία του προγράμματος της Ένωσης Κεντρώων, ζητά ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης, για να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και να στηρίξει την κυβέρνηση.

    Ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM" και στην εκπομπή των Νίκου Γιώτη και Φάνη Γρηγοριάδη, είπε ότι, χθες, στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον πρωθυπουργό για να παραστεί στην αυριανή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, συζήτησε μαζί του τις προτάσεις των 9 σημείων, που -όπως είπε- αν εφαρμοστούν θα λυθεί το οικονομικό πρόβλημα και θα μεταρρυθμίσουν τη χώρα.

    "Αν το δεχτεί, τότε αυτή ήταν η αποστολή της Ένωσης Κεντρώων, να βοηθήσει την Ελλάδα. Θα ήμουν ανακόλουθος, αν δεχτεί τις προτάσεις και δημοσίως δεσμευτεί και βγούμε στις τηλεοράσεις και οι δυο και πούμε τον πρώτο μήνα θα γίνουν αυτά, τον δεύτερο τα άλλα. Τότε, εγώ δεν είμαι Χρυσή Αυγή ούτε ΚΚΕ να λέω όχι σε όλα" είπε ο κ. Λεβέντης και υπογράμμισε ότι αν μέσα σε διάστημα έξι μηνών υλοποιηθεί περίπου το 70% με 75% των προτάσεών του δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να στηρίξει την κυβέρνηση.

    [08] Χάκετ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Είναι υπέροχο να νικάς... βρώμικα παιχνίδια»

    Ένα «βρώμικο» παιχνίδι διεξήχθη στο ΣΕΦ με τη Λαμποράλ Κούτσα, σύμφωνα με τον Ντάνιελ Χάκετ, ένα παιχνίδι του οποίου νικητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός. «Έγινε ένα αμιγώς αμυντικό παιχνίδι, δηλαδή ένα "βρώμικο" παιχνίδι και πραγματικά είναι υπέροχη η αίσθηση να νικάς "βρώμικα" παιχνίδια», δήλωσε ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετά την 6η νίκη της ομάδας του σε 7 αγώνες για τον 2ο όμιλο της Euroleague.

    O Ιταλοαμερικανός γκαρντ χαρακτήρισε, πάντως, ιδιαίτερα δύσκολο το έργο που είχε εκείνος και οι συμπαίκτες του μέχρι να ακουστεί η κόρνα της γραμματείας, όταν ο ηλεκτρονικός πίνακας έγραψε 59-52 υπέρ των γηπεδούχων.

    [09] «Τέλος» για την ΑΕΚ Ουόρεν και Ανοσίκε

    Παρελθόν για την ΑΕΚ αποτελούν ο Κρις Ουόρεν και ο Όου Ντι Ανοσίκε, καθώς οι δύο παίκτες και ο σύλλογος προχώρησαν στην από κοινού λύση του συμβολαίου τους. Ο Ουόρεν δεν κατάφερε να πείσει τον Ντράγκαν Σάκοτα για την αξία του και μετά την απόκτηση των Κούπερ και Άρμστεντ, ήταν βέβαιη η αποχώρησή του.

    Ο Ανοσίκε αποτελούσε εδώ και καιρό «ξένο σώμα» για την ομάδα, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να τον χρησιμοποιεί ελάχιστα, ενώ μετά και την απόκτηση του Δημήτρη Μαυροειδή «παροπλίστηκε» τελείως.

    [10] Nέo ιαπωνικό SUV με δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές

    Η Honda πριν από εννέα χρόνια αποφάσισε να αποσυρθεί από την μικρομεσαία κατηγορία των SUV και crossover. Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία διέκοψε την παραγωγή του δημοφιλούς μοντέλου HRV και έδωσε μεγαλύτερο βάρος στη δημιουργία νέων προτάσεων. Η επιστροφή της αποφασίστηκε μετά την άνοδο των παγκόσμιων πωλήσεων που καταγράφεται στη κατηγορία των μικρομεσαίων SUV και crossover καθώς και τη προσπάθεια των ανταγωνιστών της να αποκτήσουν ανάλογα μοντέλα.

    Η νέα γενιά του Honda HRV διακρίνεται για την μοντέρνα σχεδίαση και τις δυναμικές γραμμές. Στο δρόμο του θα συναντήσει το Nissan Qashqai και επίσης νέο μοντέλο Reanult Kadjar. H πρώτη πανελλήνια εμφάνιση του ιαπωνικού μοντέλου έγινε στην έκθεση Αυτοκίνηση 2015. Όπως ανακοινώθηκε οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στο τέλος Ιανουάριου 2016. Ο τιμοκατάλογος ξεκινά από τα 21.070 ευρώ. Αυτή η τιμή αφορά την βασική έκδοση με τον βενζινοκινητήρα 1.5 i-VTEC 130 ίππων. Η φθηνότερη πετρελαιοκίνητη με μοτέρ 1.6 i-DTEC ντίζελ 120 ίππων κοστίζει 25.070 ευρώ. Οι τιμές περιλαμβάνουν το όφελος της απόσυρσης.

    Ο βενζινοκινητήρας συνδυάζεται με εξατάχυτο μηχανικό είτε με CVT ενώ ο ντίζελ μόνο με εξάρι μηχανικό κιβώτιο.

    Με το βενζινοκινητήρα, επιταχύνει από 0 - 100 χλμ./ώρα σε 10,7 '' (μηχανικό κιβώτιο) και 11,2'' (CVT ). Μέση κατανάλωση 5,2 λίτρα /100χλμ. και εκπομπές CO2 120 γραμ./χλμ. Με τον ντίζελ επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 10΄΄, μέση κατανάλωση 4 λίτρα/100χλμ., εκπομπές CO2 104 γραμ./χλμ. Το προαιρετικό κιβώτιο CVT της Honda, έχει νέο λογισμικό και εξελίχθηκε ειδικά για τις ευρωπαϊκές αγορές.

    Κάτω από το όχημα, τρία καλύμματα (κάτω από τον κινητήρα, το εμπρός πάτωμα και το πίσω πάτωμα) βοηθούν στην εξομάλυνση και βελτιστοποίηση της ροής του αέρα και στην εξοικονόμηση καυσίμου. Επίσης βελτιώνουν την ηχομόνωση.

    Καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου και στην αύξηση της άνεσης παίζει η τοποθέτηση του ρεζερβουάρ καυσίμου στο κέντρο. Αυτή η διάταξη που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο τοποθετεί το ρεζερβουάρ χαμηλού προφίλ κάτω από τα εμπρός καθίσματα, οπότε απελευθερώνει τον υποδαπέδιο χώρο ανάμεσα στα πίσω καθίσματα. Έτσι επιτρέπεται η τοποθέτηση του συστήματος Magic Seat της Honda.

    Το σύστημα Magic Seat επιτρέπει στο καθένα από τα διαιρούμενα 60:40 καθίσματα της δεύτερης σειράς να μετακινούνται και να αναδιπλώνονται. Υπάρχουν τρεις βασικές επιλογές:

    Utility mode. Η πλάτη του πίσω καθίσματος αναδιπλώνεται προς τα εμπρός καθώς η έδρα χαμηλώνει την περιοχή των ποδιών των πίσω επιβατών, δημιουργώντας ένα επίπεδο πάτωμα μέγιστου μήκους 1.845 χιλ.

    Tall mode. Το εμπρός τμήμα της έδρας των πίσω καθισμάτων ανασηκώνεται προς τα πίσω και κλειδώνει σε κάθετη θέση, επιτρέποντας ένα ύψος φόρτωσης 1.240 χιλ. από το πάτωμα μέχρι την οροφή, για την τοποθέτηση ψηλών αντικειμένων πίσω από τα εμπρός καθίσματα.

    Long mode. Η πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού αναδιπλώνεται προς τα πίσω σε οριζόντια θέση, ενώ η πλάτη των πίσω καθισμάτων αναδιπλώνεται προς τα εμπρός, δημιουργώντας ένα ?τούνελ? για τη μεταφορά αντικειμένων μήκους μέχρι 2.445 χιλ.

    Ο χώρος φόρτωσης αγγίζει τα 453 λίτρα με τα πίσω καθίσματα σε όρθια θέση και μπορεί να φτάσει τα 1.026 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

    Σπύρος Ρέκκας

    [11] Στο «μηδέν» και εναντίον της Καμπάλα ο ΠΑΟΚ

    Για ένα ακόμα παιχνίδι, το τελευταίο εντός έδρας στην φετινή ευρωπαϊκή του διαδρομή, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ άρα και νίκη, απέναντι στην Γκαμνπάλα του Αζερμπαϊτζάν και φυσικά έμεινε με τις ελάχιστες εντυπώσεις της προσπάθειας που κατέβαλαν οι παίκτες του στο χωρίς ενδιαφέρον παιχνίδι, δεδομένου πως το παιχνίδι της πρόκρισης είχε χαθεί για την ελληνική ομάδα και πριν την έναρξη του αγώνα, με τη νίκη της Κρασνοντάρ επί της Ντόρτμουντ.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 27 November 2015 - 15:32:24 UTC