Browse through our Interesting Nodes on the Baltic States Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-29

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κ. Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξεταστικής για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών
  • [02] «Η ΝΔ δεν κινδυνεύει σήμερα από διάσπαση, κινδυνεύει από διάλυση»
  • [03] Πεντακομματική θα ήταν η Βουλή αν γίνονταν σήμερα εκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research
  • [04] Από αύριο Δευτέρα η συμμετοχή στην Δημόσια Προσφορά της Εθνικής Τράπεζας στην Ελλάδα
  • [05] Συρία: Τουλάχιστον 18 νεκροί σε επιδρομές εναντίον της πόλης Αρίχα
  • [06] Ένας στους δύο Γερμανούς δεν θέλει η Μέρκελ να είναι υποψήφια για την καγκελαρία το 2017
  • [07] Η σορός του πιλότου του ρωσικού βομβαρδιστικού μεταφέρθηκε στην Τουρκία
  • [08] Ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος εισήλθε στον ισραηλινό εναέριο χώρο
  • [09] Υπέκυψε στα τραύματά της η ανήλικη που έπεσε χθες από ύψος τριών μέτρων σε παλιό εργοστάσιο
  • [10] Ηρεμία επικρατεί στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ
  • [11] Ξεκινά το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους

  • [01] Κ. Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξεταστικής για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

    Το ενδεχόμενο σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τη ζημιά που, όπως λέει, προκάλεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και το Δημόσιο με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αφήνει ανοικτό με άρθρο του στην Καθημερινή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Το άρθρο έχει τίτλο «Για ποιον χτυπά η καμπάνα;» και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ κάνει ειδική αναφορά σε κείμενο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη τον Απρίλιο του 2013 στην ιστοσελίδα Protagon με τίτλο «Να αφελληνιστούν», στο οποίο είχε προβλέψει την πορεία που τελικά ακολούθησε το εγχώριο τραπεζικό σύστημα.

    Συγκεκριμένα, στο εν λόγω άρθρο ο κ. Μητσοτάκης υπενθυμίζει ότι ο κ. Βαρουφακης υποστήριζε τότε ότι «όσοι απο εμάς θέλουμε την Ελλάδα να ορθοποδεί εντός της Ευρωζώνης δεν μπορούμε παρά να υποστηρίξουμε ότι οι τράπεζες που λειτουργούν στην Ελλάδα πρέπει να γίνουν πραγματικά ευρωπαϊκές. Με άλλα λόγια να αφελληνιστούν άμεσα».

    «Δηλαδή αυτό που στην ουσία έγινε», τονίζει ο κ. Μητσοτάκης, είναι ότι με την ανακεφαλαιοποίηση περιορίζεται σημαντικά και το ποσοστό του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στον τραπεζικό τομέα σε μόλις 26,5%, ενώ το υπόλοιπο 73,5% ελέγχουν πλέον κυρίως ξένοι ιδιώτες επενδυτές, αλλα «και ορισμένα «επιθετικά» hedge funds τα οποία μέχρι πρότινος κατήγγειλε ο πρωθυπουργος Αλέξης Τσίπρας».

    [02] «Η ΝΔ δεν κινδυνεύει σήμερα από διάσπαση, κινδυνεύει από διάλυση»

    Τον κώδωνα του κινδύνου ότι «η ΝΔ δεν κινδυνεύει σήμερα από διάσπαση. Κινδυνεύει από διάλυση» κρούει η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στη Real News, ενώ καταγγέλλει συμφέροντα που επιθυμούν τη διάλυση του κόμματος. «Δεν είναι η ώρα να τα ονοματίσω, αλλά εάν συνεχίσουν την «ευγενή» τους προσπάθεια, θα το κάνω» προειδοποιεί.

    Η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ δεν αποκλείει να υπήρξε δόλος με την εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής. «Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι υπήρξε τόση ανικανότητα» τονίζει. Ερωτηθείσα για το αν ο πρόεδρος της ΝΔ μπορεί να είναι εξωκοινοβουλευτικός, όπως ο κ. Τζιτζικώστας, απαντά ότι «θα είναι μια τεράστια δομική και θεσμική αδυναμία».

    Αποκαλύπτει επίσης ότι το 2009 δεν συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που έπρεπε με βάση τον υποτιθέμενο αριθμό των ψηφισάντων. «Το κυριότερο είναι ότι όταν ζήτησα τα τελικά αποτελέσματα, ανά τμήμα, δεν τα πήρε ποτέ» σημειώνει.

    [03] Πεντακομματική θα ήταν η Βουλή αν γίνονταν σήμερα εκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research

    Πεντακομματική θα ήταν η Βουλή αν γίνονταν σήμερα βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής».

    Στο ερώτημα «ποιο κόμμα θα ψηφίζατε εάν είχαμε σήμερα εκλογές», το 18,4% απαντά ΣΥΡΙΖΑ, ποσοστό 14,9% απαντά τη ΝΔ, 5,6% τη Χρυσή Αυγή, 4,5% ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, 4,4% το ΚΚΕ, 2,2% το Ποτάμι, 2,1% ΑΝΕΛ, 2,3% την Ένωση Κεντρώων, 1,9% τη Λαϊκή Ενότητα, 3,5% απαντά άλλο κόμμα, 6,1% δηλώνει λευκό ή άκυρο, το 15,9% δηλώνουν αναποφάσιστοι και ποσοστό 18,2% δηλώνουν ότι δεν θα ψήφιζαν.

    Στο ερώτημα «μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό», ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει το 41,8%, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 28,5%, ενώ 29,7% δηλώνει «δεν ξέρω/δεν απαντώ».

    Στο ερώτημα «αν η κυβέρνηση απολέσει την πλειοψηφία τι θα πρέπει να κάνει ο πρωθυπουργός», το 23,5% απαντά ότι πρέπει να προσπαθήσει να συνεργαστεί με κόμματα της «κεντρώας» αντιπολίτευσης όπως το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, η Ένωση Κεντρώων. Το 37,8% απαντά ότι πρέπει να καλέσει σε δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή και της ΝΔ, το 25,8% απαντά ότι πρέπει να παραιτηθεί και να προσφύγει σε νέες εκλογές, το 9,1% απαντά άλλο, το 3,8% απαντά «δεν γνωρίζω/δεν απαντώ».

    [04] Από αύριο Δευτέρα η συμμετοχή στην Δημόσια Προσφορά της Εθνικής Τράπεζας στην Ελλάδα

    Από αύριο Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου η συμμετοχή στην Δημόσια Προσφορά της Εθνικής Τράπεζας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης της τράπεζας. Η Εθνική Τράπεζα αποσκοπεί να συγκεντρώσει 300 εκατ.ευρώ, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

    Στην Δημόσια Προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν ιδιώτες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Μπορούν να συμμετάσχουν επενδυτές στην Ελλάδα ανεξαρτήτως εάν είναι ήδη μέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας (ή άλλων τραπεζών), ενώ δεν υπάρχει ελάχιστο όριο όσον αφορά το ποσό συμμετοχής. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η τήρηση ή το άνοιγμα μερίδας στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ). Οι επενδυτές μπορούν να συμμετάσχουν στη Δημόσια Προσφορά της Τράπεζας με τα διαθέσιμα κεφάλαια τους.

    Η τιμή διάθεσης κάθε νέας μετοχής είναι 0,30 ευρώ, λαμβανομένης υπόψη της προσαρμογής της τιμής της μετοχής μετά την μείωση του συνολικού αριθμού των μετοχών και τη συνένωση αυτών (reverse split) με αναλογία 15 υφιστάμενες μετοχές προς 1 νέα μετοχή.

    Η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών που θα εκδοθούν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου εκτιμάται ότι θα αρχίσει την 14 Δεκεμβρίου 2015.

    Η Εθνική Τράπεζα είναι η μόνη από τις συστημικές τράπεζες που προχώρησε σε Δημόσια Προσφορά στην Ελλάδα.

    [05] Συρία: Τουλάχιστον 18 νεκροί σε επιδρομές εναντίον της πόλης Αρίχα

    Τουλάχιστον 18 άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα και περισσότεροι από 40 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επιδρομών "πιθανόν ρωσικών" στην πόλη Αρίχα της βορειοδυτικής Συρίας, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Επιδρομές "πιθανόν ρωσικές" είχαν θέσει στόχο την Αρίχα, στην επαρχία Ιντλίμπ, η οποία τελεί υπό τον έλεγχο του συνασπισμού των ανταρτών "Στρατός της κατάκτησης", με αποτέλεσμα τουλάχιστον 18 πολίτες να σκοτωθούν και περισσότεροι από 40 να τραυματιστούν, δήλωσε ο Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν, διευθυντής του Παρατηρητηρίου.

    Ο Ραχμάν είπε ότι συνολικά τουλάχιστον 60 άνθρωποι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν στην επίθεση αυτή. Το τηλεοπτικό δίκτυο Orient TV που πρόσκειται στην αντιπολίτευση μετέδωσε ότι ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 40, πληροφορία που δεν κατέστη δυνατόν να επαληθευτεί από ανεξάρτητες πηγές.

    [06] Ένας στους δύο Γερμανούς δεν θέλει η Μέρκελ να είναι υποψήφια για την καγκελαρία το 2017

    Σχεδόν οι μισοί Γερμανοί ψηφοφόροι που έλαβαν μέρος σε μια δημοσκόπηση η οποία δημοσιεύεται σήμερα δήλωσαν ότι δεν θέλουν η Άγγελα Μέρκελ να είναι εκ νέου υποψήφια για την καγκελαρία της Γερμανίας μετά τις εθνικές εκλογές του 2017.

    Η δημοσκόπηση, την οποία διενήργησε η TNS-Emnid και δημοσιεύεται στην εφημερίδα Bild am Sonntag, κατέδειξε ότι το 48% των Γερμανών ψηφοφόρων τάσσεται εναντίον μιας νέας υποψηφιότητας της Μέρκελ για την καγκελαρία, ενώ το 44% του δείγματος αντιθέτως επιθυμεί η νυν καγκελάριος να διεκδικήσει νέα θητεία.

    Το ποσοστό των ψηφοφόρων που υποστηρίζει τη Μέρκελ είναι υψηλότερο στο ανατολικό τμήμα της χώρας (55%). Υψηλότερο είναι το ποσοστό της νυν καγκελαρίου επίσης μεταξύ των γυναικών (46%), κατά την έρευνα.

    Η συντριπτική πλειονότητα των ψηφοφόρων του κόμματος της Μέρκελ υποστηρίζει μια νέα υποψηφιότητα της (87%), ενώ ένα 12% αντιμετωπίζει πιο επιφυλακτικά το ενδεχόμενο αυτό.

    Η πολιτική της Μέρκελ έναντι των προσφύγων θεωρείται σωστή από το 40% των ψηφοφόρων. Αντιθέτως, το 47% αντιμετωπίζει την προσέγγισή της με δυσαρέσκεια.

    Η δημοσκόπηση έγινε σε δείγμα 579 Γερμανών ψηφοφόρων.

    [07] Η σορός του πιλότου του ρωσικού βομβαρδιστικού μεταφέρθηκε στην Τουρκία

    Η σορός του πιλότου του ρωσικού βομβαρδιστικού που καταρρίφθηκε την Τρίτη από την τουρκική πολεμική αεροπορία μεταφέρθηκε στην Τουρκία και θα παραδοθεί στη Ρωσία, ανακοίνωσε σήμερα ο τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.

    "Η σορός του πιλότου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της παραβίασης του τουρκικού εναέριου χώρου, μας παραδόθηκε τη χθεσινή νύχτα", δήλωσε ο Νταβούτογλου σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη.

    Ρώσος διπλωμάτης θα μεταβεί σήμερα μαζί με εκπρόσωπο του τουρκικού στρατού στην τουρκική περιοχή Χατάι, στα συριακά σύνορα, όπου θα παραδοθεί η σορός, πρόσθεσε ο τούρκος πρωθυπουργός.

    Η σορός θα τύχει της φροντίδας που απαιτεί η χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία, δήλωσε ο Νταβούτογλου σε συνέντευξη Τύπου πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες για τη σύνοδο κορυφής των αρχηγών χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τη μετανάστευση.

    Ο Νταβούτογλου πρόσθεσε ότι με διαφορετικούς συνασπισμούς να επιχειρούν στη Συρία και με διαφορετικούς στόχους, παρόμοια περιστατικά με αυτό της κατάρριψης του ρωσικού αεροσκάφους μπορεί να συμβούν, αν δεν υπάρχει ανταλλαγή πληροφοριών και συντονισμός.

    Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής πρεσβείας στην Άγκυρα, Ιγκόρ Μιτιάκοφ, δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti: "Σήμερα ... η σορός του Ήρωα της Ρωσίας Όλεγκ Πεσκόφ θα παραδοθεί στην Άγκυρα. Ο στρατιωτικός ακόλουθος της πρεσβείας θα τη συνοδεύσει κατά τη διάρκεια της πτήσης, και ο πρεσβευτής και το προσωπικό της πρεσβείας στην Άγκυρα θα υποδεχτούν τη σορό στο αεροδρόμιο της Άγκυρας. Η ημερομηνία και η ώρα παράδοσης της σορού του χειριστή στη Ρωσία μένει να διευκρινιστεί".

    [08] Ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος εισήλθε στον ισραηλινό εναέριο χώρο

    Ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος προερχόμενο από τη Συρία εισήλθε πρόσφατα "κατά λάθος" στον ισραηλινό εναέριο χώρο πριν γυρίσει πίσω, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Μοσέ Γιααλόν.

    "Ρωσικό αεροσκάφος από τη Συρία εισήλθε στον εναέριο χώρο μας σε βάθος ενός μιλίου (1,6 χλμ.), αλλά όλα ρυθμίστηκαν αμέσως και το ρωσικό αεροπλάνο επέστρεψε προς τη Συρία", δήλωσε ο υπουργός μιλώντας στο δημόσιο ισραηλινό ραδιόφωνο.

    "Πρόκειται προφανώς για λάθος του πιλότου που πετούσε κοντά στο Γκολάν", είπε ο Γιααλόν. Το Ισραήλ προσάρτησε μέρος των Υψιπέδων του Γκολάν (βορειοανατολικά) το 1981, μετά την κατάληψή του στον πόλεμο του Ιουνίου του 1967. Το Ισραήλ και η Συρία παραμένουν επίσημα σε κατάσταση πολέμου.

    Υπάρχει μια "γραμμή επικοινωνίας και συντονισμού για την αποφυγή παρεξηγήσεων στη Συρία μεταξύ του Ισραήλ και της Ρωσίας, καθώς τα ρωσικά αεροσκάφη δεν έχουν πρόθεση να μας επιτεθούν, γι 'αυτό δεν πρέπει η αντίδρασή μας να είναι αυτόματη και να τα καταρρίπτουμε μόλις γίνει ένα λάθος", πρόσθεσε.

    [09] Υπέκυψε στα τραύματά της η ανήλικη που έπεσε χθες από ύψος τριών μέτρων σε παλιό εργοστάσιο

    Υπέκυψε στα βαριά τραύματά της η 15χρονη που έπεσε χθες το απόγευμα από ύψος τριών μέτρων, στο εγκαταλελλειμένο κτίριο του εργοστασίου «Αλλατίνη», στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

    Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά δεν άντεξε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

    Οι συνθήκες πτώσης της ανήλικης παραμένουν άγνωστες, ενώ η υπόθεση ερευνάται.

    [10] Ηρεμία επικρατεί στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ

    Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας- ΠΓΔΜ, στο ύψος της Ειδομένης όπου χθες υπήρξε ένταση ανάμεσα σε οικονομικούς μετανάστες από την Ασία και την Αφρική και την αστυνομία της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Παράλληλα, από το πρωί συνεχίζονται οι εργασίες για τον φράχτη που ξεκίνησε η γειτονική χώρα και «πυροδότησαν» τα χθεσινά επεισόδια.

    Πρόσφυγες από το Ιράκ, το Αφγανιστάν και τη Συρία, στους οποίους επιτρέπεται η διέλευση, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα στην είσοδό τους στην ΠΓΔΜ και σύμφωνα με την αστυνομία, από χθες έως σήμερα από την ουδέτερη ζώνη έχουν περάσει 3000 άνθρωποι. Στην περιοχή παραμένουν μόνο περίπου 1000 οικονομικοί μετανάστες η διαμονή των οποίων σε πρόχειρα καταλύματα δυσκολεύει από το τσουχτερό κρύο και την αλλαγή του καιρού.

    Εν τω μεταξύ, εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" της Θεσσαλονίκης ο Μαροκινός μετανάστης που υπέστη, χθες το μεσημέρι, εγκαύματα από ηλεκτροπληξία, στον μεθοριακό σταθμό της Ειδομένης.

    [11] Ξεκινά το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους

    Γεγονός είναι από σήμερα το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, ένα από τα κορυφαία στο είδος του. Από σήμερα Κυριακή 29/11 ως το Σάββατο 5/12, οπότε θα απονεμηθούν και τα βραβεία, 68 ταινίες για παιδιά και νέους από 45 χώρες που διαγωνίζονται φέτος στο φεστιβάλ, καθώς και πολλές ακόμα που το πλαισιώνουν, θα προβληθούν στις αίθουσες του Πύργου -και όχι μόνον.

    Εκτός από την πρωτεύουσα της Ηλείας, την καρδιά του φεστιβάλ, 7 ταινίες του διαγωνιστικού τμήματος θα προβληθούν στην Πάτρα, στο Αίγιο, στο Αγρίνιο, στα Λεχαινά, στη Ζαχάρω, στο Μεσολόγγι, στην Αμαλιάδα και στη Γαστούνη, πόλεις από τις οποίες δεν θα λείψουν κι άλλες προβολές ταινιών, πρόσφατων και παλαιότερων, που συμμετέχουν σε αφιερώματα εκτός διαγωνισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έναρξη του φεστιβάλ συνοδεύεται με τα καλά νέα των πρόσφατων δηλώσεων του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αρ. Μπαλτά, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του υπουργείου να αγκαλιάσει τον θεσμό προχωρώντας στη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για το Διεθνές Φεστιβάλ Ολυμπίας.

    «Οι ταινίες δεν είναι μόνο από τις αναπτυγμένες κινηματογραφικά χώρες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, οι σκανδιναβικές χώρες, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Κίνα, η Ρωσία, η Ιαπωνία ή το Ιράν. Έχουμε και ταινίες από μικρές κινηματογραφίες, όπως από το Λεσότο -χώρα από την οποία, από όσο γνωρίζω, δεν έχει ξαναπροβληθεί ταινία στην Ελλάδα- και από τη Μιανμάρ. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ να γνωρίζουν οι θεατές του φεστιβάλ και άγνωστες κινηματογραφίες, γεγονός που προκαλεί ενδιαφέρον και σε άλλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Δημήτρης Σπύρου, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ολυμπίας, το οποίο τα τελευταία χρόνια θεωρείται το κορυφαίο στο είδος του στην Ευρώπη. «Δεν είναι κάτι που το δηλώνουμε εμείς, αλλά ξένοι εκπρόσωποι. Πρόπερσι που ήταν εδώ η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους, Σελίν Ραβενέλ, δήλωσε ότι είναι το σημαντικότερο φεστιβάλ της Ευρώπης στο είδος του», σημειώνει.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 29 November 2015 - 11:32:24 UTC