Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-12-09

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεδριάζει στις 16:00 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
  • [02] Δ. Παπαδημούλης:Η προώθηση των συμφωνηθέντων και των προαπαιτούμενων είναι προς το συμφέρον της χώρας
  • [03] Μια Ελληνίδα υποψήφια για το «Νομπέλ των εκπαιδευτικών»
  • [04] Ζημιές 1,2 εκατ. ευρώ από τον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη
  • [05] Η Μόσχα διαψεύδει δημοσιεύματα για νέα ρωσική αεροπορική βάση στη Συρία
  • [06] Προτάσεις της Κομισιόν για την ενίσχυση του διαδικτυακού ηλεκτρονικού εμπορίου
  • [07] Τα διασημότερα «ρομποτικά» χέρια είναι από την Κάρπαθο
  • [08] Απεργούν στις 15 Δεκεμβρίου οι τραυματιοφορείς
  • [09] Αξιόπιστο σύστημα ελέγχου των παράλληλων εξαγωγών ζητά ο ΠΦΣ
  • [10] Ο Θ. Θεοχαρόπουλος στο Πρακτορείο 104,9 FM: Προγραμματική συζήτηση με την κοινωνία
  • [11] Η ΝΔ δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

  • [01] Συνεδριάζει στις 16:00 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

    Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα στις 16:00 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής που συγκαλείται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

    Στην Κεντρική Επιτροπή, οι εργασίες της οποίας θα ανοίξουν με την εισήγηση του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, θα συζητηθούν ο δρόμος προς το Συνέδριο και οι πολιτικές εξελίξεις.

    [02] Δ. Παπαδημούλης:Η προώθηση των συμφωνηθέντων και των προαπαιτούμενων είναι προς το συμφέρον της χώρας

    Να επισπευτούν τα συμφωνηθέντα για το προσφυγικό και τα προαπαιτούμενα, πρότεινε ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real, λέγοντας πως «είναι προς το συμφέρον της χώρας και της κυβέρνησης».

    «Ο κ. Σόιμπλε», είπε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναφερόμενος στις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, «ευτυχώς, δεν αποτελεί πλέον τη συνισταμένη και την κυρίαρχη φωνή εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δυστυχώς, δεν έχει βγάλει από το μυαλό του την ιδέα του grexit και εκδηλώνει με έναν πολύ σκληρό και ωμό τρόπο το ότι δεν του αρέσει ούτε η Ελλάδα ούτε αυτό που ψήφισαν οι Έλληνες, ούτε η κυβέρνησή της».

    [03] Μια Ελληνίδα υποψήφια για το «Νομπέλ των εκπαιδευτικών»

    Έως χθες η Αγγελική Παππά ήταν μια καθηγήτρια Αγγλικών με πάθος για τη δουλειά της. Από σήμερα είναι μία από τις 50 φιναλίστ και μοναδική Ελληνίδα για το βραβείο Global Teacher Prize, το οποίο απονέμει για δεύτερη φορά φέτος το ίδρυμα Varkey Foundation με την υποστήριξη προσωπικοτήτων, όπως ο γγ του ΟΗΕ Μπαν Κιν Μουν, ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, οι οποίοι αποτελούν και μέλη της επιτροπής που θα επιλέξουν τον νικητή.

    Το βρετανικό ίδρυμα θεσμοθέτησε το Νομπέλ των Εκπαιδευτικών πριν από δύο χρόνια με σκοπό όχι μόνο να αξιολογήσει εκατομμύρια εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο, αλλά και να τιμήσει εκείνον τον εκπαιδευτικό που συμβάλλει στην ανάδειξη της αξίας και της σημασίας ενός από τα πιο απαιτητικά επαγγέλματα στον κόσμο - αυτό της διδασκαλίας.

    Η συμβολή της Αγγελικής Παππά είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς δεν είναι μόνο το πάθος για τη δουλειά της που την χαρακτηρίζει, αλλά και η ειδίκευσή της στη διαφοροποιημένη διδασκαλία και την ειδική αγωγή στην ξένη γλώσσα. Από την ειδίκευση αυτή προέκυψε το «i love dyslexia»(ILD), το οποίο είναι το μοναδικό διεθνώς εκπαιδευτήριο βιωματικής και ολιστικής εκμάθησης αγγλικών για μαθητές με δυσλεξία και ειδικές μαθησιακές ανάγκες. Στο πλούσιο βιογραφικό της Αγγελικής Παππά περιλαμβάνεται ακόμη η συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και με το πανεπιστήμιο της Ουψάλα στη Σουηδία στα πεδία της έρευνας και της εκπαίδευσης.

    «Η επιλογή μου από την επιτροπή της οργάνωσης είναι για μένα η υλοποίηση ενός οράματος για μια Ελλάδα στη θέση που της αξίζει» δηλώνει στο ΑΠΕ η Αγγελική Παππά. Και η επόμενη μέρα της απονομής του Νομπέλ των εκπαιδευτικών; «Θα με βρει πιο μαχητική από ποτέ στην προαγωγή της ενάρετης Παιδείας για τη χώρα μας και όλον τον κόσμο. Η Παιδεία είναι η λύση στην πολιτισμική και οικονομική κρίση που βιώνουμε» προσθέτει.

    [04] Ζημιές 1,2 εκατ. ευρώ από τον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη

    Στο ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ υπολογίζει εκπρόσωπος μεταφορικών εταιρειών, τη ζημία που υπέστησαν οι μεταφορείς από τον αποκλεισμό, που πραγματοποίησαν οι μετανάστες, στη σιδηροδρομική γραμμή, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας- ΠΓΔΜ, στην περιοχή της Ειδομένης.

    Η σιδηροδρομική γραμμή άνοιξε, έπειτα από την αστυνομική επιχείρηση απομάκρυνσης των περίπου 2.000 μεταναστών από το σημείο, που πραγματοποιήθηκε το πρωί, ενώ έχουν ήδη διέλθει από την ΠΓΔΜ προς την Ελλάδα τρεις εμπορικές αμαξοστοιχίες

    [05] Η Μόσχα διαψεύδει δημοσιεύματα για νέα ρωσική αεροπορική βάση στη Συρία

    Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, δια του εκπροσώπου του, του στρατηγού Ιγκόρ Κονάσενκοφ,διαψεύδει ότι η Ρωσία ανέπτυξε μία νέα αεροπορική βάση στο Σαϊράτ της Συρίας, 35 χλμ νοτιοανατολικά της Χομς.

    Η πληροφορία αυτή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος υψηλού επιπέδου εμπειρογνώμονας στα στρατιωτικά θέματα για να καταλάβει οτι από την υφιστάμενη βάση του Χμάιμιμ, (Hmeimim), οποιοδήποτε ρωσικό αεροπλάνο σε λιγότερο από 40 λεπτά μπορεί να προσεγγίσει το συριακό έδαφος, δήλωσε ο ρώσος στρατηγός στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

    [06] Προτάσεις της Κομισιόν για την ενίσχυση του διαδικτυακού ηλεκτρονικού εμπορίου

    Δύο προτάσεις για την αντιμετώπιση των εμποδίων, κυρίως νομικών, για το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο εντός της ΕΕ ενέκρινε σήμερα το Κολέγιο των Επιτρόπων. Σύμφωνα με στοιχεία της Επιτροπής, μόνο το 12% των εμπόρων λιανικής της ΕΕ πωλούν μέσω του Διαδικτύου σε καταναλωτές άλλων χωρών της ΕΕ, ενώ είναι τριπλάσιο το ποσοστό των εμπόρων (37%) που πραγματοποιούν διαδικτυακές πωλήσεις εντός της χώρας τους. Ομοίως, μόνο το 15% των καταναλωτών πραγματοποιεί αγορές μέσω του Διαδικτύου από άλλες χώρες της ΕΕ, ενώ είναι τριπλάσιος σχεδόν ο αριθμός εκείνων που πραγματοποιούν διαδικτυακές αγορές (44%) από τη χώρα τους.

    Οι δύο προτάσεις που εγκρίθηκαν σήμερα αφορούν αφενός την προμήθεια ψηφιακού περιεχομένου (π.χ. τη μετάδοση μουσικής σε συνεχή ροή) και αφετέρου τη διαδικτυακή πώληση αγαθών (π.χ. τη διαδικτυακή αγορά ενδυμάτων).

    [07] Τα διασημότερα «ρομποτικά» χέρια είναι από την Κάρπαθο

    Μεγαλωμένος σε ένα νησί της άγονης γραμμής, την Κάρπαθο, o καθηγητής ρομποτικής χειρουργικής Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο πετυχημένους χειρουργούς, με παγκόσμια αναγνώριση. Ο δρ. Κωνσταντινίδης ,που έφερε ακόμη μια διάκριση,για την τεχνική δια μέσου μιας τομής (single-site robotic surgery) στην Ελλάδα, αυτή τη φορά από τις ΗΠΑ, λέει με νόημα ότι «η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή της ρομποτικής χειρουργικής παγκόσμια. Μπορούμε, πλέον στην Ελλάδα, ρομποτικά, να αντιμετωπίσουμε σχεδόν όλες τις ασθένειες, κάτι που εξασφαλίζει ακόμα και στα δύσκολα χειρουργεία,ταχύτατη και ασφαλή ανάρρωση ,χωρίς ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις ».

    Παράλληλα επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη μέθοδος είναι αναίμακτη, αφού ο ασθενής χάνει λιγότερο αίμα ακόμα κι από ότι χρειάζεται σε έναν εργαστηριακό αιματολογικό έλεγχο και εξηγεί: «Φανταστείτε, ότι σε μία σοβαρή επέμβαση 5 ωρών, είναι πιθανό να μη χρειαστεί καν η διαδικασία της αναρρόφησης. Στο άμεσο μέλλον, οι εταιρείες που κατασκευάζουν τα υψηλής τεχνολογίας ρομποτικά μηχανήματα, θα καταφέρουν να μειώσουν το κόστος του εξοπλισμού, ώστε να είναι πιο προσιτά στους περισσότερους ασθενείς τα χειρουργεία,που γίνονται με τη χρήση της ρομποτικής».

    Αναπολώντας τα παιδικά του χρόνια στο νησί, ο διακεκριμένος χειρουργός θυμάται τα δύσκολα, αλλά ωραία χρόνια που πέρασε και τα διδάγματα που πήρε από την οικογένειά του. «Πρόκειται για ένα πολύ απομακρυσμένο νησί, αποκομμένο από όλους κι από όλα, εξαιτίας της δυσκολίας στην πρόσβαση. Χαρακτηριστικό είναι, ότι, λόγω φουρτούνας,συχνά το καράβι δεν μπορούσε να προσεγγίσει το λιμάνι για ολόκληρες εβδομάδες».

    Η κατάσταση για τον κ. Κωνσταντινίδη, όπως λέει, γίνονταν πιο δύσκολη, καθώς η οικογένειά του ήταν πολυμελής με αποτέλεσμα να απαιτείται διπλή προσπάθεια και εργασία από όλους. «Μέσω της πειθαρχίας για την επίτευξη των στόχων μας, προέκυψε η βασική αρχή που με διέπει μέχρι σήμερα: η οικογένεια είναι ο σημαντικότερος θεσμός, με γνώμονα τον οποίο πορεύομαι. Η οικογένειά μου ήταν η κινητήριος δύναμή μου για το "κάτι καλύτερο", υπήρξε η ώθηση για να διαβάσω,να προοδεύσω,να γίνω επιστήμονας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ήταν που ανακάλυψα από μικρός, ότι ήθελα να ασχοληθώ με την ιατρική».

    Ο καθηγητής υποστηρίζει με θέρμη τα ελληνικά πανεπιστήμια, αφού και ο ίδιος ολοκλήρωσε τις πτυχιακές του σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, και πιστεύει ότι είναι από τα καλύτερα,λέγοντας: «Επιμένω σε αυτό. Εκνευρίζομαι όταν κατηγορούν άκριτα τα ελληνικά πανεπιστήμια, καθώς η δική μου εμπειρία ήταν θεμελιώδης για τη μετέπειτα πορεία μου. Οι γνώσεις, που αποκόμισα από το Αριστοτέλειο, αποτέλεσαν τις βάσεις για την επιτυχή εξέλιξή μου,στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της Αμερικής».

    Ωστόσο σημειώνει ότι η νοοτροπία στις ΗΠΑ είναι τελείως διαφορετική με αυτήν της Ελλάδας, όπου «εκεί όλοι θέλουν να πετύχεις, ακόμα και να γίνεις καλύτερος από αυτούς, κάτι που δε συμβαίνει στην Ελλάδα. Είναι κάτι που έχω διαπιστώσει και από τη θέση του ειδικευόμενου και ως διδάσκων αργότερα. Η προσπάθεια για τον τομέα της χειρουργικής, έγκειται στην αυτονομία και την επάρκεια των ειδικευόμενων, οι οποίες προκαλούν αίσθημα υπερηφάνειας για την προηγούμενη συνεργασία τους, τόσο στα νοσοκομεία εκπαίδευσης, όσο και στους υπεύθυνους καθηγητές.

    Αντιθέτως, στην Ελλάδα, τα άριστα μυαλά στην ιατρική δεν πριμοδοτούνται. Κάπου, κάτι δεν πάει καλά».

    Για την απόφασή του να γυρίσει στην Ελλάδα, ο καθηγητής ρομποτικής χειρουργικής είπε στο «Πρακτορείο» ότι «η νοσταλγία και η αγάπη για την πατρίδα συνετέλεσαν σε μεγάλο βαθμό στην απόφασή μου, σε συνδυασμό με μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση, πάνω στις νέες τεχνολογίες της χειρουργικής εκείνης της περιόδου,που είχα ήδη εκπαιδευτεί στην Αμερική, (λαπαροσκοπική, laser) » 'Ηταν ευτυχία που θα μπορούσα να προσφέρω στην χώρα μου.

    Εκτός από τις στενές επαγγελματικές του υποχρεώσεις, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του , μέσω της «Ομάδας δράσης Αιγαίου», χειρουργώντας ανθρώπους που δεν είχαν τη δυνατότητα να τον επισκεφτούν στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών που χειρουργεί. «Πιστεύω ότι η προσφορά δεν πρέπει να διατυμπανίζεται. Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω συνανθρώπους μας που δεν έχουν, για οποιοδήποτε λόγο, τη δυνατότητα πρόσβασης σε ιατρικές υπηρεσίες. Γι' αυτό το σκοπό, πραγματοποιώ κατά καιρούς ταξίδια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και κυρίως σε νησιά της άγονης γραμμής», αναφέρει ο κ. Κωνσταντινίδης και προσθέτει ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι πρόθυμοι και διαθέσιμοι να βοηθήσουν πρόσφυγες σε ζητήματα που αφορούν τον τομέα της χειρουργικής. «Το να παρέχω τη βοήθειά μου σε αυτούς τους ανθρώπους, αυτό είναι ευτυχία», καταλήγει ο δρ. Κωνσταντινίδης.

    [08] Απεργούν στις 15 Δεκεμβρίου οι τραυματιοφορείς

    Για τις ελλείψεις προσωπικού στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, διαμαρτύρεται η Πανελλήνια Ενωση Τραυματιοφορέων, ο οποία κήρυξε 24ωρη απεργία για τις 15 Δεκεμβρίου και συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας.

    «Χρόνια τώρα, χωρίς προσλήψεις, αλλά με συνταξιοδοτήσεις και μετατάξεις, έχουν οδηγήσει τα νοσοκομεία να δουλεύουν χωρίς τραυματιοφορείς», αναφέρει η Πανελλήνια Ένωση, με αποτέλεσμα, όπως επισημαίνεται, να προκαλείται «συμφόρηση» στα νοσοκομεία, «ασθενείς να "λιμνάζουν" σε κλινικές, καθώς η μετακίνησή τους για εξετάσεις καθυστερεί», τμήματα, όπως τα εξωτερικά ιατρεία, το ακτινολογικό, οι μονάδες τεχνητού νεφρού και αιμοδοσίας, οι μονάδες ακτινοθεραπείας, χημειοθεραπείας και εντατικής θεραπείας, «να καθυστερούν να εξυπηρετήσουν άλλα περιστατικά όταν οι ασθενείς δεν παραλαμβάνονται εγκαίρως».

    [09] Αξιόπιστο σύστημα ελέγχου των παράλληλων εξαγωγών ζητά ο ΠΦΣ

    Προτεραιότητα για τις φαρμακαποθήκες , και τις εταιρείες πρέπει να αποτελέσει ο Έλληνας ασθενής και η πολιτεία έχει την ευθύνη της τήρησης αυτής της συνθήκης, δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Κωνσταντίνος Λουράντος, σχολιάζοντας τις ελλείψεις φαρμάκων που παρουσιάζονται στην αγορά.

    Σύμφωνα με τον ΠΦΣ οι ελλείψεις αφορούν τις κατηγορίες των αντικαρκινικών ,αντιϋπερτασικών, αντιελκωτικών, αντιψυχωτικών φαρμάκων , των σκευασμάτων που αφορούν το στομάχι , την θεραπεία του προστάτη ,τη νόσο του Παρκινσον και την οστεοπόρωση, ενώ ι συνεχίζουν οι ελλείψεις στα εμβόλια PENTAVAK, TETRAVAK , INFARIX TETRA. Ο ΠΦΣ επισημαίνει ότι ακόμη και το γνωστό ΖΑΝΤΑC λείπει από τα ράφια των φαρμακείων, ενώ οι ασθενείς με οστεοπόρωση καθημερινά περνούν ένα Γολγοθά -πολύ συχνά χωρίς αποτέλεσμα- για να βρουν το φάρμακο τους .

    [10] Ο Θ. Θεοχαρόπουλος στο Πρακτορείο 104,9 FM: Προγραμματική συζήτηση με την κοινωνία

    «Είναι επικίνδυνο στοιχείο, αν απογοητευτεί ο κόσμος, να πάει σε ακραία λαϊκίστικα στοιχεία και γι' αυτόν τον λόγο θα πρέπει να ισχυροποιηθεί ο πόλος της Κεντροαριστεράς της λογικής και της ευθύνης, με τον οποίο προσπαθούμε να προχωρήσουμε μπροστά αυτή τη στιγμή» δήλωσε στο Πρακτορείο 104,9 FM, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος ολοκληρώνει σήμερα την τριήμερη περιοδεία τους στις Βρυξέλλες και τις επαφές του με θεσμικούς παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    «Προχωρήσαμε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, για να αποτελέσει την αφετηρία δημιουργίας ενός ισχυρού προοδευτικού πόλου, στον χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της σοσιαλδημοκρατίας και μεταρρυθμιστικής Αριστεράς. Η εκκίνηση έγινε με τις εκλογές, στις οποίες είχαμε ένα ενθαρρυντικό αποτέλεσμα» είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Δεύτερη Ανάγνωση, με τον Κώστα Μπλιάτκα.

    [11] Η ΝΔ δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

    «Το άγχος της ΝΔ να επιτεθεί στην κυβέρνηση, ώστε να υπερασπιστεί με ζήλο τις θέσεις των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών δεν μας εκπλήσσει. Πρόκειται για μια απόλυτα συνεπή στάση για ένα κόμμα που ποτέ δεν υπερασπίστηκε και ούτε σήμερα δείχνει διατεθειμένο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του για τις δηλώσεις της Γραμματέως Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της ΝΔ Σοφίας Βούλτεψη.

    Σημειώνεται ότι η κ. Βούλτεψη σε ανακοίνωσή της επικρίνει την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «μέσα σε λίγες μέρες κατάφεραν να προκαλέσουν κρίση στις σχέσεις με τη Γερμανία, με την κυβερνητική εκπρόσωπο να καλεί τον Γερμανό υπουργό των Οικονομικών να? αποκηρύξει το ΔΝΤ και τους κυρίους Τσίπρα και Παππά να επιμένουν πως δεν έχουν ζητήσει τη συμμετοχή του ΔΝΤ», ενώ σε παλαιότερες δηλώσεις τους τόσο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος όσο και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ανέφεραν το αντίθετο. «Ευρισκόμενοι σε μόνιμη προπαγανδιστική εκστρατεία, η οποία τους επιβάλλει να αναζητούν συνεχώς εξωτερικούς εχθρούς, τους οποίους εναλλάσσουν ανάλογα με τις ανάγκες τους, εδώ και μήνες πότε τα βάζουν με το ΔΝΤ εναντίον των Ευρωπαίων και πότε με τους Ευρωπαίους με σύμμαχο το ΔΝΤ» αναφέρει και συμπληρώνει πως «αυτή τη φορά, η κατάσταση είναι πολύ πιο ανησυχητική, διότι επιτίθενται συγχρόνως και στο ΔΝΤ και στους Ευρωπαίους»


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 9 December 2015 - 13:32:49 UTC