Visit the Greek-American Folklore Society (GAFS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-12-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αναβάλλεται για μετά τις 7 Ιανουαρίου η συζήτηση για το «παράλληλο πρόγραμμα»
  • [02] Συνάντηση Κοτζιά-Πόποσκι: Ενισχύουμε το κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας-ΠΓΔΜ
  • [03] Φρ. Ολάντ: Συμφωνώ απόλυτα με την ίδρυση ευρωπαϊκής συνοριοφυλακής και ακτοφυλακής
  • [04] Κριτική στην ΕΕ και προτάσεις για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού κατέθεσε το ΕΛΠΟΔΕ
  • [05] Δίκη ΧΑ: «Δεν προλάβαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω», κατέθεσε αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ
  • [06] Τέλη κυκλοφορίας ύψους 22.573 ευρώ καλείται να πληρώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
  • [07] Ευρωβουλευτές υπέρ της προστασίας των Ελλήνων ελαιοπαραγωγών
  • [08] Σημαντικά ευρήματα από τις υποβρύχιες έρευνες στο αρχαίο λιμάνι του Λεχαίου
  • [09] Αλ. Τσίπρας: Έτοιμοι για συνεργαστούμε με την Τουρκία για τη μείωση των μεταναστευτικών ροών
  • [10] Β.Μεϊμαράκης: Θεωρώ ότι η ΝΔ είναι ενωμένη, προχωρά δυνατά
  • [11] Δρομολογείται η χρήση αυτο-οδηγούμενων οχημάτων στην Καλιφόρνια

  • [01] Αναβάλλεται για μετά τις 7 Ιανουαρίου η συζήτηση για το «παράλληλο πρόγραμμα»

    Την αναβολή της συζήτησης του νομοσχεδίου -στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές και την Ολομέλεια- για τα μέτρα επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου (παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης), αποφάσισε ομοφώνως η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Νίκο Βούτση, η απόφαση αυτή, ελήφθη μετά τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ως προς την διαδικασία σύντμησης των συνεδριάσεων.

    Το νομοσχέδιο αναμένεται να επανέλθει σε συζήτηση μετά τις 7 Ιανουαρίου, οπότε θα συνέλθει εκ νέου η Διάσκεψη των Προέδρων ώστε να καθορίσει τον χρόνο και τον τρόπο συζήτησης και εισαγωγής του προς ψήφιση.

    Το νομοσχέδιο εισήχθη χθες το απόγευμα στις αρμόδιες Επιτροπές προς επεξεργασία, σήμερα το πρωί ακολούθησε η ακρόαση των φορέων σε δεύτερη συνεδρίαση, ενώ για το απόγευμα είχε προγραμματιστεί η τρίτη συνεδρίαση και αύριο η τελευταία για την δεύτερη ανάγνωση. Επρόκειτο να εισαχθεί στην Ολομέλεια την ερχόμενη Δευτέρα και αναμένετο να ψηφιστεί την Τρίτη.

    [02] Συνάντηση Κοτζιά-Πόποσκι: Ενισχύουμε το κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας-ΠΓΔΜ

    Βήματα εμπιστοσύνης στις σχέσεις Ελλάδας-ΠΓΔΜ πρόσθεσαν από την Αθήνα οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών Νίκος Κοτζιάς και Νίκολα Πόποσκι, με την υπόσχεση ότι ο δρόμος των αμφίδρομων επισκέψεων θα συνεχιστεί. Αυτό τόνισαν στη συνέντευξη τύπου μετά την κατ'ιδίαν συνάντηση που είχαν και τις διευρυμένες συζητήσεις των δύο αντιπροσωπειών, που πραγματοποιήθηκαν σε πολύ φιλικό κλίμα. Μολονότι το θέμα της ονομασίας παραμένει σε επίπεδο αναζήτησης επίλυσης στον ΟΗΕ, οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν την κοινή βούληση να μην αποτελέσει το θέμα αυτό εμπόδιο στην καλή συνεργασία των δύο χωρών σε πολλούς τομείς, καλλιεργώντας και ενισχύοντας το κλίμα εμπιστοσύνης στις διμερείς τους σχέσεις.

    Η πρόοδος στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), αλλά και η διεύρυνση των πρωτοβουλιών συνεργασίας σε περισσότερους τομείς καθώς και στον ενεργειακό με τη σύνδεση της γειτονος χώρας στο ενεργειακό σύστημα της Ελλάδας, είναι, όπως τονίστηκε προς αυτή την κατεύθυνση, σηματοδοτώντας τον δρόμο για το μέλλον.

    [03] Φρ. Ολάντ: Συμφωνώ απόλυτα με την ίδρυση ευρωπαϊκής συνοριοφυλακής και ακτοφυλακής

    «Πρέπει να προστατέψουμε τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ», δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

    Ο Φρ. Ολάντ δήλωσε «απόλυτα σύμφωνος» με την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού σώματος συνοριοφυλακής και ακτοφυλακής, ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι χώρες της ΕΕ πρέπει να τηρήσουν τη δέσμευσή τους για την μετεγκατάσταση των προσφύγων από τα κράτη-μέλη που δέχονται μεταναστευτικές πιέσεις.

    Αναφερόμενος στην Τουρκία, ο Γάλλος Πρόεδρος τόνισε ότι τέθηκαν ορισμένοι κανόνες οι οποίοι θα πρέπει να γίνουν σεβαστοί. «Aν δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα εξωτερικά σύνορα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στις υποσχέσεις μας προς την Τουρκία», δήλωσε ο Φρ. Ολάντ

    [04] Κριτική στην ΕΕ και προτάσεις για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού κατέθεσε το ΕΛΠΟΔΕ

    Προτάσεις για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη του το think tank, Ελεύθερο Πολιτικό Δημοκρατικό Εργαστήρι (ΕΛΠΟΔΕ).

    Ο εκπρόσωπος του Εργαστηρίου, πρώην υπουργός Θεόδωρος Κασσίμης άσκησε κριτική στην μέχρι τώρα αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος από την ΕΕ επισημαίνοντας:

    - Με καθυστέρηση πάνω από 2 χρόνια η ΕΕ αποφάσισε να συζητήσει την εφαρμογή πρακτικών μέτρων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από την μαζική εισροή προσφύγων και οικονομικών μεταναστών στην Ευρωπαϊκή ήπειρο. Καμία ανησυχία και πρόβλεψη δεν υπήρξε, όσο το πρόβλημα δεν ακουμπούσε τον εθνικό χώρο κάθε χώρας μέλους, γεγονός που αποδεικνύει, δυστυχώς, ότι η ΕΕ κυριαρχείται ακόμη από τις μεμονωμένες εθνικές επιδιώξεις του κάθε κράτους μέλους, τα οποία δεν θέλουν να τις εντάξουν μέσα στα πλαίσια μιας κοινής Ευρωπαϊκής αντιμετώπισης.

    - Είναι χαρακτηριστικό ότι ορισμένοι Ευρωπαίοι ηγέτες κατηγόρησαν την Ελλάδα ότι αδυνατεί να φυλάξει τα θαλάσσια σύνορα της (που είναι και σύνορα της ΕΕ) από το κύμα των προσφύγων, που στην συνέχεια διοχετεύεται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Θα έπρεπε να γνωρίζουν οι ανεύθυνοι κατήγοροι πως όταν ένα σκάφος της ακτοφυλακής αντιμετωπίζει μία μισοβουλιαγμένη βάρκα με γυναικόπαιδα/πρόσφυγες, έχει στη διάθεση του δύο επιλογές : Ή να τους σώσει ή να τους αφήσει να πνιγούν. Η ελληνική ακτοφυλακή και οι Έλληνες ψαράδες προσπαθούν να σώσουν τα γυναικόπαιδα και να τα περιθάλψουν στα κοντινότερα ελληνικά νησιά. Αυτό επιβάλλουν οι αρχές και η παράδοση της ελληνικής κοινωνίας και πιστεύουμε ότι αυτό αρμόζει και στην ευρωπαϊκή παράδοση. Αν υπάρχει και τρίτης μορφής αντιμετώπιση (εκτός του να τους βουλιάζουμε εμείς), ας βρεθεί κάποιος να την προτείνει.

    [05] Δίκη ΧΑ: «Δεν προλάβαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω», κατέθεσε αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ

    Με την εξέταση της αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ Αγγελικής Λεγάτου, από συνηγόρους των δύο πλευρών, για τις ενέργειες που έκαναν αυτή και οι συνάδελφοί της το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, συνεχίστηκε η δίκη της Χρυσής Αυγής.

    Η αστυνομικός δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων από την Πολιτική Αγωγή για τον τρόπο που λειτούργησαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και για τις συνθήκες της δολοφονίας του μουσικού. Κλήθηκε επίσης να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους εκείνο το βράδυ η αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία άλλη σύλληψη πέρα από αυτή του Γ. Ρουπακιά.

    Η μάρτυρας επανέλαβε πως τα γεγονότα της νύχτας της 17 Σεπτεμβρίου 2013 εκτυλίχθηκαν τόσο γρήγορα που «δεν προλάβαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω», όπως είπε χαρακτηριστικά προκαλώντας την αντίδραση της προέδρου κ. Λεπενιώτη: «Μα, για εκείνη την ώρα σας έχουμε , δεν σας έχουμε για ήρεμες καταστάσεις, το θεωρείτε παράλογο; Τον αστυνομικό τον έχουμε για να μας προστατεύει. Οκτώ αστυνομικοί πήγατε εκεί. Θα μπορούσε να αποτραπεί αυτό που έχει γίνει;».

    Η κ. Λεγάτου υπεραμύνθηκε και πάλι των ενεργειών που έγιναν από τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και, όπως και χθες που ξεκίνησε η κατάθεσή της, επανέλαβε: «Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτε άλλο, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, δεν καταλαβαίνω αυτή την επίθεση».

    [06] Τέλη κυκλοφορίας ύψους 22.573 ευρώ καλείται να πληρώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

    Τέλη κυκλοφορίας ύψους 22.573,76 ευρώ καλείται να πληρώσει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου το «Χαμόγελο του Παιδιού».

    Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του οργανισμού, τα τέλη αφορούν στα ασθενοφόρα- κινητές ιατρικές μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά, στα οχήματα άμεσης επέμβασης και υποστήριξης παιδιών που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο, στις κινητές ιατρικές μονάδες προληπτικής ιατρικής και στα οχήματα που μεταφέρουν τα 390 παιδιά του οργανισμού από τα 14 σπίτια στα σχολεία τους.

    Το ποσό αυτό έρχεται να προστεθεί στον ΕΝΦΙΑ ύψους 43.240,09 ευρώ, φόρος που αντιστοιχεί στα σπίτια που μεγαλώνουν τα παιδιά, τα σπίτια που ζουν τα ενήλικα παιδιά και τα σπίτια όπου φιλοξενούνται οικογένειες παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

    Το «Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει έκκληση για τη στήριξη του οργανισμού στέλνοντας μήνυμα στο 54020 με τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ (χρέωση 2,46 ευρώ ανά sms), με κλήση στο 14545 από σταθερό (χρέωση 2,28 ευρώ ανά κλήση) ή κινητό (χρέωση 2,46 ευρώ ανά κλήση) ή με δωρεά σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του οργανισμού.

    [07] Ευρωβουλευτές υπέρ της προστασίας των Ελλήνων ελαιοπαραγωγών

    Με πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου, συναντήθηκαν χθες, στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο, Έλληνες Ευρωβουλευτές για να συζητήσουν την πρόταση κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που συζητήθηκε στην Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου σχετικά με την εφαρμογή έκτακτων αυτόνομων εμπορικών μέτρων για την εξαγωγή ελαιόλαδου από την Τυνησία, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά η χώρα μετά τις σοβαρές ζημιές που υπέστη έπειτα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Ιουνίου 2015.

    Τη Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας στο ΕΚ Μανώλης Κεφαλογιάννης, το Ποτάμι, ο Μιλτιάδης Κύρκος ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε στη συζήτηση και η Κωνσταντίνα Κούνεβα. Τη στήριξή της εξέφρασε και η Ευρωβουλευτής της Ελιάς, Εύα Καϊλή.

    Σύμφωνα με την πρόταση κανονισμού, 35 000 τόνοι ελαιόλαδου της Τυνησίας θα μπορούν να εξάγονται αδασμολόγητα στην ΕΕ για δύο χρόνια, υπό τη μορφή αυτόνομου εμπορικού μέτρου, γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει στρέβλωση στην ισορροπία της αγοράς ελαιολάδου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Οι Ευρωβουλευτές δήλωσαν ενήμεροι για την προσπάθεια που γίνεται και συμφώνησαν ότι δεν είναι αντίθετοι στο να στηριχθεί η οικονομία της Τυνησίας αλλά με την παράλληλη προστασία των Ελλήνων και Ευρωπαίων ελαιοπαραγωγών. Ο Στέλιος Κούλογλου ενημέρωσε για τις σχετικές τροπολογίες που έχει καταθέσει με στόχο την προστασία των Ελλήνων αλλά και των Ευρωπαίων ελαιοπαραγωγών, ενώ ταυτόχρονα ζητάει από την Επιτροπή να πραγματοποιήσει μελέτη σχετικά με τις επιπτώσεις που ενδέχεται να έχει στην αγορά η πρότασή αυτή και να λάβει θέση σχετικά με την καταβολή αποζημιώσεων για τους Ευρωπαίους παραγωγούς. Όλοι οι Ευρωβουλευτές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ενημέρωση ενώ υπήρχε δέσμευση από όλες τις πλευρές για επαγρύπνηση και αλληλοενημέρωση στο θέμα αυτό και τις εξελίξεις στις πολιτικές τους ομάδες.

    Το θέμα αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια του Στρασβούργου τον Ιανουάριο του 2016.

    [08] Σημαντικά ευρήματα από τις υποβρύχιες έρευνες στο αρχαίο λιμάνι του Λεχαίου

    Σημαντικά ευρήματα αποκάλυψαν οι υποβρύχιες έρευνες στο αρχαίο λιμάνι του Λεχαίου, που συνεχίστηκαν για τρίτη χρονιά από το Lechaion Harbour Project, μια συνεργασία της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων και του Ινστιτούτου της Δανίας στην Αθήνα. Στόχος της έρευνας, η μελέτη και ανάδειξη του αρχαίου λιμένα της Κορίνθου στο Λέχαιο, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Από τα πιο καίρια ευρήματα, οι ξυλότυποι θεμελίωσης δυτικά του διαύλου, που αν επαληθευτεί η χρονολόγησή τους (5ος αι. π. Χ.), θα πρόκειται για μια μεγάλη και καινοτόμο λιμενική δραστηριότητα της πρώιμης Βυζαντινής περιόδου.

    «Κατά την περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2015, το Lechaion Harbour Project διεξήγαγε ανασκαφές και ψηφιακές αποτυπώσεις στην περιοχή του διαύλου εισόδου (Entrance Channel) και στους ξυλότυπους θεμελίωσης δυτικά του διαύλου (Caisson Area 2)», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, που συνοψίζει τα σημαντικότερα αποτελέσματα μέχρι σήμερα.

    [09] Αλ. Τσίπρας: Έτοιμοι για συνεργαστούμε με την Τουρκία για τη μείωση των μεταναστευτικών ροών

    Την ανάγκη στενότερης συνεργασίας με την Τουρκία για να μειωθούν οι μεταναστευτικές ροές, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η Ελλάδα έχει κάνει σημαντική πρόοδο στην προετοιμασία των κέντρων υποδοχής (hotspots).

    «Πιστεύω πως τώρα είναι η ώρα να δώσουμε έμφαση σε περισσότερη συνεργασία έτσι ώστε να μειώσουμε τις μεταναστευτικές ροές, ιδιαίτερα τις ροές παράτυπων μεταναστών», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι νωρίτερα είχε ένα «εποικοδομητικό διάλογο» με τον Τούρκο ομόλογό του και ότι πρέπει να γίνει σκληρή δουλειά προς αυτήν την κατεύθυνση.

    Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, σημειώνοντας ότι έχει γίνει σημαντική πρόοδος στην προετοιμασία των κέντρων υποδοχής μεταναστών (hotspots).

    «Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τη Τουρκία για την μείωση των μεταναστευτικών ροών, αλλά πρέπει να είμαστε ανθρωπιστές και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε αυτούς τους ανθρώπους», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

    Εξάλλου, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι στη Σύνοδο Κορυφής θα συζητηθεί το "Βrexit", λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν είναι ώρα για έξοδο από την Ευρώπη, αλλά για περισσότερη συνεργασία.

    Διαβάστε επίσης:

    Φρ. Ολάντ: Συμφωνώ απόλυτα με την ίδρυση ευρωπαϊκής συνοριοφυλακής και ακτοφυλακής

    [10] Β.Μεϊμαράκης: Θεωρώ ότι η ΝΔ είναι ενωμένη, προχωρά δυνατά

    Την πεποίθησή του ότι η ΝΔ θα παραμείνει ενωμένη και μετά τη διαδικασία εκλογής προέδρου, επισήμανε από την Κέρκυρα ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε δηλώσεις του από το νησί των Φαιάκων, όπου βρίσκεται από το μεσημέρι, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του.

    «Θεωρώ ότι η ΝΔ είναι ενωμένη, προχωρά δυνατά και μετά τη διαδικασία, όποιος και αν εκλεγεί πρόεδρος, η ΝΔ θα συνεχίσει την πορεία της. Αλίμονο» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ απαντώντας στο ερώτημα αν πιστεύει ότι θα ολοκληρωθούν οι εκλογές από την πρώτη Κυριακή, επισήμανε ότι «αυτό θα εξαρτηθεί από τους πολίτες που θα έρθουν να ψηφίσουν. Εάν θελήσουν να υπερψηφίσουν τον πρώτο, που πιστεύω ότι θα είμαι εγώ, τότε θα τελειώσουμε από τον πρώτο γύρο, εάν έχουμε ποσοστό πλειοψηφικό όπως ορίζει το καταστατικό, τότε θα έχουμε και δεύτερο γύρο», είπε χαρακτηριστικά.

    [11] Δρομολογείται η χρήση αυτο-οδηγούμενων οχημάτων στην Καλιφόρνια

    Οι ρυθμιστικές αρχές της Καλιφόρνια των ΗΠΑ διατύπωσαν πρόταση σύμφωνα με την οποία θα παρέχεται η δυνατότητα στο κοινό να χρησιμοποιεί πλέον αυτό-οδηγούμενα οχήματα στους δρόμους της Πολιτείας.

    Ωστόσο, η αρμόδια αρχή έγκρισης αδειών (Department of Motor Vehicles - DMV) εξέδωσε ανακοίνωση η οποία προβλέπει ότι, αρχικά τουλάχιστον, πίσω από το τιμόνι των οχημάτων θα πρέπει να υπάρχει κάποιος άνθρωπος με εγκεκριμένο δίπλωμα οδήγησης, ο οποίος θα αναλαμβάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου είτε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης είτε εάν προκύψει πρόβλημα στο σύστημα του οχήματος.Οι υποψήφιοι χρήστες αυτο-οδηγούμενων οχημάτων θα πρέπει να υποβάλλονται σε ειδική εκπαίδευση, ενώ παράλληλα οι κατασκευαστές θα πρέπει να παρακολουθούν και να καταγράφουν τα δεδομένα χρήσης των οχημάτων. Σε ανακοίνωσή τους οι ρυθμιστικές αρχές αναφέρουν ότι οι οδηγοί των αυτοκινήτων θα θεωρούνται υπεύθυνοι για τυχόν τροχαίες παραβάσεις ή ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 17 December 2015 - 15:32:27 UTC