Visit the Antenna Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-12-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αλ. Τσίπρας: Υλοποιούμε τις υποσχέσεις μας απέναντι στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά
  • [02] Π. Σκουρλέτης: Η συμφωνία για τον ΑΔΜΗΕ έχει κλείσει
  • [03] Χειροτονήθηκε ο νέος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμος
  • [04] Πολλοί αγνοούμενοι από χιονοστιβάδα που καταπλάκωσε σπίτια στη Νορβηγία
  • [05] Εξήντα εννέα Κούρδοι μαχητές και δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν στη νοτιοανατολική Τουρκία
  • [06] Ο «Ελληνικός παράγοντας» στις ισπανικές εκλογές
  • [07] «Μέτρον άριστον στο γιορτινό τραπέζι για τις ευάλωτες ομάδες»
  • [08] «Πίστη, αγάπη, ελπίδα» σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση στη Στέγη Γραμμάτων και Τέχνων
  • [09] Χειροτονήθηκε ο νέος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμος
  • [10] «Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν είναι μονόδρομος»

  • [01] Αλ. Τσίπρας: Υλοποιούμε τις υποσχέσεις μας απέναντι στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά

    "Υλοποιούμε τις υποσχέσεις μας απέναντι στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά. Δίνουμε ανάσα πνοής και θαλάσσιο μέτωπο", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας εξερχόμενος από το δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, το οποίο επισκέφτηκε το πρωί, στο πλαίσιο της υλοποίησης της προεκλογικής του δέσμευσης για παραχώρηση της περιοχής των Λιπασμάτων, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

    Με τη σημερινή επίσκεψη και την υλοποίηση αυτής της δέσμευσής του, ο πρωθυπουργός ουσιαστικά έστειλε το μήνυμα πως υπάρχει προοπτική όταν, ακόμη και στις μεγαλύτερες δυσκολίες, υπάρχει στοχοπροσήλωση σε μια πολιτική προτεραιότητα, σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

    Στο δημαρχείο ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο για το σχέδιο ανάπλασης της περιοχής, έργο με εξασφαλισμένη την χρηματοδότησή του από την Περιφέρεια Αττικής. Συνοδευόμενος από τους υπουργούς Π. Σκουρλέτη, Θ. Δρίτσα, Δ. Βίτσα και Τρ. Αλεξιάδη, ο κ. Τσίπρας εν συνεχεία μετέβη στο χώρο των Λιπασμάτων, όπου και "ξεναγήθηκε" από τον δήμαρχο, ενώ στην περιοχή είχαν συγκεντρωθεί οι βουλευτές της Α' και Β' Πειραιά καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

    Διαβάστε επίσης:

    Αλ. Τσίπρας: Το θαλάσσιο μέτωπο στους κατοίκους Δραπετσώνας - Κερατσινίου

    [02] Π. Σκουρλέτης: Η συμφωνία για τον ΑΔΜΗΕ έχει κλείσει

    «Η συμφωνία για τον ΑΔΜΗΕ έχει κλείσει και έχει ξεκινήσει η υλοποίησή της. Η συμφωνία αυτή με απόλυτη σαφήνεια, μιλά για την ανάγκη αποζημίωσης της ΔΕΗ. Είναι αναγκαίο ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή πιθανότητα να κλονιστεί η βιωσιμότητά της. Έχουμε συμφωνήσει με το κουαρτέτο πως θα υπάρχει ένας ανεξάρτητος εκτιμητής, ο οποίος θα προσδιορίσει το ακριβές ύψος της αποζημίωσης αλλά και τον τρόπο που θα υλοποιηθεί η καταβολή της». Αυτό σημείωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα "Aγορά" και συνέχισε: «Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης, που εξασφαλίζει τον δημόσιο χαρακτήρα του νέου ΑΔΜΗΕ, αποζημιώνει τη ΔΕΗ ως επιχείρηση και διατηρεί το μάνατζμεντ στο Δημόσιο».

    Για το παράλληλο πρόγραμμα ο υπουργός είπε ότι το νομοσχέδιο αποσύρθηκε για να επανέλθει αμέσως μετά τις γιορτές ενώ για την μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό σύστημα ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί, η πρόταση ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, που επεξεργάζεται, να μην περιλαμβάνει καμία μείωση στις κύριες συντάξεις «και αυτό θα το υπερασπιστεί μέχρι τέλους».

    Όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός: «γνωρίζουμε ότι στις σημερινές συνθήκες, η σύνταξη του πατέρα ή του παππού και της γιαγιάς αποτελούν το κύριο μέσο συντήρησης ολόκληρων οικογενειών. Κατά συνέπεια θα ήταν όχι μόνο άδικο, αλλά και πολλαπλάσια επιζήμιο, αν μετά από δώδεκα συνεχείς μειώσεις συντάξεων τις οποίες υπέστησαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, οι σημερινοί συνταξιούχοι βρισκόντουσαν μπροστά και σε μία ακόμη».

    [03] Χειροτονήθηκε ο νέος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμος

    Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμου .

    Το πρωί πραγματοποιήθηκε πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Αρχιεπίσκοπου Κρήτης Ειρηναίου, ενώ πλήθος ιερέων, μοναχών και λαϊκών κατέκλυσαν από νωρίς τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό και αναφώνησαν «'Αξιος» κατά την τελετή της χειροτονίας .

    Παρόντες στη χειροτονία ήταν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κρήτης, οι βουλευτές της Ανατολικής Κρήτης, ευρωβουλευτές , αντιπεριφερειάρχες, οι δήμαρχοι και δημοτικά συμβούλια από το Λασίθι και το Ηράκλειο και πλήθος κόσμου .

    Η διαδικασία της χειροτονίας του νέου Μητροπολίτη ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα με το προσκύνημά του στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Τίτου και την τελετή του Μεγάλου Μηνύματος στον Ιερό μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά ενώ οι εκκλησιαστικές εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο το πρωί της Κυριακής οπου θα πραγματοποιηθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγκαράθου, ιερουργούντος του νέου Μητροπολίτου Γεράσιμου.

    [04] Πολλοί αγνοούμενοι από χιονοστιβάδα που καταπλάκωσε σπίτια στη Νορβηγία

    Πολλοί άνθρωποι αγνοούνται αφού μια χιονοστιβάδα καταπλάκωσε σήμερα περισσότερες από δέκα κατοικίες στο αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ, στον Αρκτικό Ωκεανό, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές της νορβηγικής περιοχής.

    «Πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και διακομιστεί στα νοσοκομεία. Επίσης υπάρχουν άνθρωποι που αγνοούνται», επισημαίνεται στον ιστότοπο του τοπικού κυβερνείου.

    Ένας υπεύθυνος των ομάδων πρώτων βοηθειών έκανε λόγο για 4 ενήλικες και 2 παιδιά που νοσηλεύονται. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

    Η χιονοστιβάδα έπληξε την περιοχή γύρω στις 12.00 ώρα Ελλάδας. Περισσότερα από 10 σπίτια καταπλακώθηκαν από τους όγκους του χιονιού. Όσες κατοικίες ήταν χτισμένες σε μεγαλύτερο υψόμετρο παρασύρθηκαν από το χιόνι για τουλάχιστον 20 μέτρα, σύμφωνα με μαρτυρίες.

    Σε δηλώσεις που έκανε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NRK, η Κίνε Μπάκελι περιέγραψε πως η ίδια πρόλαβε να διαφύγει από το παράθυρο του σπιτιού της.

    «Επικρατεί το απόλυτο χάος εδώ» υπογράμμισε η γυναίκα.

    [05] Εξήντα εννέα Κούρδοι μαχητές και δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν στη νοτιοανατολική Τουρκία

    Εξήντα εννέα Κούρδοι μαχητές και δύο Τούρκοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί τις τελευταίες τέσσερις ημέρες στη νοτιοανατολική Τουρκία, καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας ενέτειναν τις επιχειρήσεις εναντίον του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), δήλωσαν σήμερα πηγές ασφαλείας και ο στρατός.

    Ο στρατός ανακοίνωσε πως τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που απογειώθηκαν από τη βάση τους στο Ντιγιάρμπακιρ (νοτιοανατολικά) βομβάρδισαν επίσης, χθες, στρατόπεδα του PKK στο βόρειο Ιράκ, καταστρέφοντας καταφύγια και θέσεις όπλων.

    Ένας Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε ελαφρά σήμερα σε συγκρούσεις στην περιοχή Σουρ, όπου η αστυνομία έχει επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας τις τελευταίες δύο εβδομάδες, στην επαρχία Ντιγιάρμπακιρ.

    [06] Ο «Ελληνικός παράγοντας» στις ισπανικές εκλογές

    Στις φετινές βουλευτικές εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου στην Ισπανία, εξόν από τα ζητήματα που παραδοσιακά απασχολούν τον προεκλογικό διάλογο για τα προβλήματα της κοινωνίας και της οικονομίας της χώρας, μεγάλο τμήμα της αντιπαράθεσης δόθηκε και για τη σχέση και την αναπόφευκτη αντιστοίχισή της με την Ελλάδα.

    Η δυναμική είσοδος των Podemos στην πολιτική ζωή κι η στενή σχέση τους με το κυβερνών κόμμα στην Ελλάδα, αλλά κι εν γένει ο τρόπος που η ΕΕ αντιμετωπίζει τις χώρες σε κρίση?με την Ελλάδα ν? αποτελεί παράδειγμα?,ανέδειξε τη χώρα μας ως μέρος της προεκλογικής επιχειρηματολογίας.

    Είναι φυσικό πως η κατάσταση κι η σχέση της Ελλάδας με την ΕΕ, επιστρατεύτηκε ως αποτροπαϊκό παράδειγμα στο στόμα των υποψηφίων του Λαϊκού Κόμματος για να πλήξουν την θριαμβολογική ρητορία για την σύσταση ενός πανευρωπαϊκού αριστερού μετώπου που επικαλείται σταθερά το Podemos. «Δεν θα αφήσουμε τη χώρα μας να γίνει Ελλάδα», έχει επαναλάβει σε όλες τις διαφορετικές εκδοχές της φράσης κι ο ίδιος ο Ραχόι σε πολλές ευκαιρίες στις ομιλίες του. Την περιπέτεια της επίπονης ελληνικής διαπραγμάτευσης του τελευταίου έτους επικαλέσθηκαν ως αρνητικό, «παράδειγμα προς αποφυγή» κι άλλα στελέχη του ΡΡ. Η ντε Σανταμαρία αναφέρθηκε ιδιαίτερα «στην αποτυχία της πολιτικής της αριστερής κυβέρνησης στην Ελλάδα» κατά την τηλεοπτική αναμέτρηση των τεσσάρων αρχηγών, εκπροσωπώντας τον Ραχόι, που απείχε στην πρώτη, όταν ήλθε σε αντιπαράθεση με τον Ιγκλέσιας, αλλά και τον Σάντσεθ.

    Μολονότι η ηγεσία του Σοσιαλιστικού Κόμματος επισήμως αποφεύγει την αναφορά στον «ελληνικό παράγοντα», στην προσπάθεια να αποτρέψει τη διαφυγή ψήφων προς το Podemos επιστρατεύει άλλους τρόπους για να τονίσει τη σχέση του αριστερού κόμματος με την πολιτική στην Ελλάδα. Στην ομιλία του την Παρασκευή για το κλείσιμο της προεκλογικής εκστρατείας του PSOE στην Ανδαλουσία, ο γερό-λυκος Φελίπε Γκονθάλεθ, ο ιστορικός ηγέτης του κόμματος και ακόμη ρυθμιστής των εξελίξεων στο εσωτερικό του, αναφέρθηκε επιτιμητικά στη σχέση του Ιγκλέσιας με τον έλληνα πρωθυπουργό.

    «Μην τους αφήνετε να μας μιλούν για την Ελλάδα, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα. Εάν εκείνοι είχαν θριαμβεύσει εκεί τώρα θα ήσαν εδώ, μαζύ τους (στην εκστρατεία), τους βλέπετε πουθενά;», τόνισε ο Γκονθάλεθ.

    [07] «Μέτρον άριστον στο γιορτινό τραπέζι για τις ευάλωτες ομάδες»

    Συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξουν διατροφικά τις ημέρες των γιορτών διαβητικοί, καρδιοπαθείς, υπερτασικοί και άτομα με γαστρεντερολογικά προβλήματα δίνει στην εκπομπή της Τάνιας Μαντουβάλου 104,9 ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ ο κ. Χάρης Δημοσθενόπουλος κλινικός διαιτολόγος - βιολόγος, υπεύθυνος του τμήματος Διατροφής στο Λαϊκό Νοσοκομείο .

    Όπως επισημαίνει ο κ. Δημοσθενόπουλος, οι ευάλωτες αυτές ομάδες, χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής τις ημέρες αυτές, προκειμένου να μην καταλήξουν στα επείγοντα, όπου στατιστικά αυξάνεται η κίνηση από περιστατικά τέτοιων νοσημάτων.

    ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΙ

    Οι διαβητικοί πλέον μπορούν να ακολουθούν ένα πιο ελεύθερο διατροφολόγιο και οι απαγορεύσεις δεν είναι τόσο αυστηρές όσο παλιότερα, τονίζει ο κ. Δημοσθενόπουλος: «Βέβαια η πρόσληψη γλυκών, η πρόσληψη τροφών που είναι πολύ πλούσια σε ζάχαρα, όπως είναι τα αμυλούχα τρόφιμα που συνοδεύουν τα τραπέζια, όλα αυτά τα αρκετά εμπλουτισμένα ρύζια η ζυμαρικά με κουκουνάρια, καλαμπόκια, κάστανα, θέλουν ένα μέτρο, χωρίς να πούμε ότι απαγορεύονται.

    ΥΠΕΡΤΑΣΙΚΟΙ

    Προσοχή στην παρουσία του αλατιού, όσο περνάει από το χέρι μας, γιατί συνήθως τρώμε έξω ή σε άλλα σπίτια, οπότε είναι δύσκολο κανείς να ελέγξει την ποσότητα λέει ο κ. Δημοσθενόπουλος στους υπερτασικούς: «Οι υπερτασικοί μπορούν κυρίως να αποφύγουν τρόφιμα με εμπλουτισμένο αλάτι, τις κρυφές πηγές αλατιού, όπως είναι τα τυριά, οι ξηροί καρποί, όπως είναι και τα ίδια τα αμυλούχα π.χ το ψωμί είναι μια αλμυρή τροφή. Οπότε αν δεν μπορούν να μειώσουν το αλάτι σε αυτό που τρώνε , σίγουρα μπορούν να μειώσουν την προσθήκη αλατιού στην τροφή τους μέσα από τις πηγές αυτές. Όσον αφορά το ποτό σαφώς και θέλει μέτρο που αναφέραμε για τους διαβητικούς, αν και για αυτή την ομάδα καλύτερα θα ήταν η αποφυγή της αλκοόλης».

    ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ

    Άτομα που έχουν ένα ιστορικό μιας καρδιαγγειακής νόσου , άτομα που έχουν περάσει κάποιο έμφραγμα ή άτομα που έχουν υψηλά λιπίδια σίγουρα θέλουν μία προσοχή αυτές τις μέρες, καθότι είναι μία περίοδος που έχει πολλούς πειρασμούς τονίζει ο κ. Δημοσθενόπουλος: «Τα τρόφιμα είναι πολύ πλούσια συνήθως σε προστιθέμενα λιπαρά, άρα εκεί πρέπει προστατεύοντας τον εαυτό τους, όσο γίνεται πιο άπαχη επιλογή πρωτείνης, δηλαδή να διαλέγουν το πιο άπαχο έστω και φαινομενικά κομμάτι του κρέατος, όσο μπορούν αποχή από το τυρί που είναι πλούσιο σε λιπαρά και αλάτια και βεβαίως και αυτή η ομάδα όπως οι διαβητικοί, καλόν είναι να τρώνε άφθονη σαλάτα».

    [08] «Πίστη, αγάπη, ελπίδα» σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση στη Στέγη Γραμμάτων και Τέχνων

    «Πίστη, αγάπη, ελπίδα», έλεγε ο γερμανόφωνος Αυστρο-ούγγρος συγγραφέας Έντεν φον Χόρβατ, «θα μπορούσαν να τιτλοφορούνται όλα μου τα θεατρικά έργα, καθώς διαδραματίζονται σε καιρούς κατά τους οποίους το να πιστεύει, να αγαπάει και να ελπίζει κανείς είναι μια αναγκαία ουτοπία».

    Το συγκλονιστικά καίριο έργο του Χόρβατ, «Πίστη, Αγάπη, Ελπίδα» καταφτάνει στη Μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών από τις 19 έως τις 30 Δεκεμβρίου, με οδηγό τον Ακύλλα Καραζήση. Θέμα του οι περιπέτειες απλών, καθημερινών ανθρώπων σε έναν κόσμο παραδομένο στη βαρβαρότητα, όπου κυριαρχούν η αναλγησία, ο μικροαστικός κανιβαλισμός και η γλωσσική ανοησία.

    Στην πρώτη του σκηνοθεσία στη Στέγη, ο Ακύλλας Καραζήσης, καταπιάνεται με ένα έργο που θέτει το επείγον ζήτημα της διατήρησης του ανθρωπισμού σε καιρούς θηριώδεις. Συνοδοιπόροι του στον ανησυχητικά σύγχρονο κόσμο του Χόρβατ είναι οι Γιώργος Γλάστρας, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Σοφία Κόκκαλη, 'Αρης Μπαλής, Μαρία Σκουλά, Γιάννης Τσεμπερλίδης, Ρεβέκκα Τσιλιγκαρίδου και ο Κορνήλιος Σελαμσής στη μουσική σύνθεση και τη ζωντανή ερμηνεία στη σκηνή.

    [09] Χειροτονήθηκε ο νέος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμος

    Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμου.

    Το πρωί πραγματοποιήθηκε πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Αρχιεπίσκοπου Κρήτης Ειρηναίου, ενώ πλήθος ιερέων, μοναχών και λαϊκών κατέκλυσαν από νωρίς τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό και αναφώνησαν «'Αξιος» κατά την τελετή της χειροτονίας.

    Παρόντες στη χειροτονία ήταν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κρήτης, οι βουλευτές της Ανατολικής Κρήτης, ευρωβουλευτές , αντιπεριφερειάρχες, οι δήμαρχοι και δημοτικά συμβούλια από το Λασίθι και το Ηράκλειο και πλήθος κόσμου.

    [10] «Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν είναι μονόδρομος»

    Η Ευρώπη είναι μια κοινότητα δικαίου στην οποία σημαίνει κάτι ο λόγος που έδωσες. "Και αν δεν γίνεται διαφορετικά, τότε πράγματα λύνονται νομικά με τον προβλεπόμενο τρόπο", δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ, αναφερόμενος και στην προσφυγή της κυβερνησης της Σλοβακίας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εναντίον της κατανομής προσφύγων.

    "Η Σλοβακία έτσι το θέλει. Αυτοί όμως που αρνούνται, πρέπει να γνωρίζουν ποιο είναι το διακύβευμα και για αυτούς: τα ανοιχτά σύνορα στην Ευρώπη. Η Ευρώπη δεν είναι μονόδρομος", δήλωσε ο κ. Σταϊνμάιερ στο περιοδικό "Der Spiegel" που κυκλοφορεί σήμερα.

    Σύμφωνα πάντως με τις εκτιμήσεις του Γενικού Διευθυντή της Καγκελαρίας Πέτερ Αλτμάιερ, η απειλή με οικονομικές συνέπειες για όσους αρνούνται να συνεργαστούν "είναι ο λάθος δρόμος". "Πάντα υποστήριζα ότι στην ΕΕ δεν απειλείς, δεν εκβιάζεις. Οι φίλες χώρες στην Ανατολική Ευρώπη θα καταλάβουν σύντομα ότι καθε σύγχρονη χώρα που θέλει να επιβιώσει στην παγκοσμιοποίηση, δεν μπορεί να κλείσει τα ματια στην μετανάστευση", δήλωσε ο κ. Αλτμάιερ στο περιοδικό "Focus".


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 19 December 2015 - 13:32:27 UTC