Browse through our Interesting Nodes for Real Estate Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-01-02

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Π.Καμμένος: Η πλειοψηφία των 153 βουλευτών είναι ισχυρή
  • [02] Φ. Γεννηματά: «Είναι ώρα να διαμορφώσουμε και να υλοποιήσουμε ένα νέο σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης»
  • [03] Έως την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας
  • [04] Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των έξι εκδρομέων που είχαν χαθεί στην Πάρνηθα - Έρευνες για δύο άτομα στην Αιτωλοακαρνανία
  • [05] Σε νοσοκομείο της Αθήνας διακομίσθηκε δεκάχρονο αγοράκι που υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο Ηράκλειο
  • [06] Ομαδικές παραιτήσεις διευθυντών των πολωνικών δημόσιων ΜΜΕ μετά την ψήφιση νόμου που τα θέτει υπό τον έλεγχο του κυβερνώντος κόμματος
  • [07] Γαλλία: Ο άνδρας που έριξε το όχημά του πάνω σε στρατιώτες μάλλον δεν συνδέεται με κάποια τρομοκρατική οργάνωση
  • [08] Οι πέντε προκλήσεις της Α. Μέρκελ για την Ευρώπη το 2016
  • [09] Νέα επιδείνωση του καιρού από το πρωί της Κυριακής με βροχές και χιόνια

  • [01] Π.Καμμένος: Η πλειοψηφία των 153 βουλευτών είναι ισχυρή

    Την πεποίθησή του ότι η κυβερνητική πλειοψηφία των 153 βουλευτών είναι ισχυρή και θα αντέξει τις δυσκολίες που έχει μπροστά της, εξέφρασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στο Mega, αν και πρόσθεσε ότι είναι καλοδεχούμενη η στήριξη από όποιον θέλει.

    Διασκέδασε τις εντυπώσεις για σκιές στις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό, προέβλεψε ότι η ΝΔ "θα διασπαστεί σύντομα", έδωσε απάντηση στις αιτιάσεις του Βασίλη Λεβέντη για τις σχέσεις του με τον Κώστα Καραμανλή, ενώ δήλωσε ότι δεν αποσύρθηκε η πρότασή του για την εθελοντική στράτευση των γυναικών και για τα στρατιωτικά λύκεια.

    "Εμείς αυτή τη στιγμή αισθανόμαστε δυνατοί, ο Αλέξης Τσίπρας και εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ θα στηρίξουμε, μπορούμε, έχουμε τη δύναμη που μας έδωσε ο ελληνικός λαός και τους 153 βουλευτές να είμαστε στην κυβέρνηση, χωρίς να χρειαζόμαστε κανέναν άλλον. Όμως,όποιος θέλει να στηρίξει την κυβερνητική πλειοψηφία είναι καλοδεχούμενος", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος αναφορικά με τα σενάρια για την κυβέρνηση.

    Επισήμανε πως η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια έντιμη και ανοιχτή πολιτική συμφωνία, "δυο ανθρώπων που αποφασίσαμε να συγκρουστούμε με το σύστημα". Διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει προσωπικά μέχρι τέλους τον Αλέξη Τσίπρα καθώς τον θεωρεί έντιμο πολιτικό παρά τις μεταξύ τους ιδεολογικές διαφορές.

    Για τον Βασίλη Λεβέντη ο κ. Καμμένος είπε ότι δε νομίζει ότι το Μαξίμου κάνει κάποιο φλερτ, επικαλούμενος και τις δικές του καλές σχέσεις με βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων ενώ τόνισε ότι "ο Λεβέντης έχει πει για μένα διάφορα πράγματα, τον συγχωρώ". "Τον Κώστα Καραμανλή τον ακούω, τον αγαπώ, τον σέβομαι", είπε για τη σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό, προσθέτοντας ότι έχει έντιμη σχέση μαζί του αλλά σημείωσε απαντώντας στον κ. Λεβέντη για την στήριξη του στην κυβέρνηςη πως οι ΑΝΕΛ δεν έχουν τον κ. Καραμανλή αρχηγό.

    [02] Φ. Γεννηματά: «Είναι ώρα να διαμορφώσουμε και να υλοποιήσουμε ένα νέο σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης»

    Την ανάγκη εθνικής συνεννόησης και ενότητας προτάσσει με άρθρο της στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. «Είναι ώρα να διαμορφώσουμε και να υλοποιήσουμε ένα νέο σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης με κυβέρνηση συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων, με προγραμματική συμφωνία για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης και της σταδιακής εξόδου από την πολύχρονη κρίση και ύφεση» τονίζει η κ. Γεννηματά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος, υποστηρίζει, για να ανταποκριθούν τα κόμματα και το πολιτικό σύστημα στις σημερινές αναγκαιότητες της πολύ δύσκολης συγκυρίας για τη χώρα και την οικονομία. «Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να βγούμε από την καταστροφική περιδίνηση» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

    Στο άρθρο της, που τιτλοφορείται «Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ -Ένας χρόνος χαμένος», η κ. Γεννηματά ασκεί κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας πως ο απολογισμός της χρονιάς που φεύγει είναι μακράν ο χειρότερος από τη μεταπολίτευση και μετά. «Η Ελλάδα βιώνει σήμερα και πάλι την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα» επισημαίνει και προσθέτει: «Η κυβέρνηση έχει ολοκληρωτικά εγκλωβιστεί στη μέγγενη του τρίτου μνημονίου που υπέγραψε. Μέρα με τη μέρα, μέτρο με το μέτρο οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ το κάνουν σημαία τους. Κλαψουρίζουν, αλλά αμφίθυμοι να κινηθούν προς τα εμπρός, αδύναμοι να σχεδιάσουν, να διαπραγματευτούν, παραδίδονται άνευ όρων».

    [03] Έως την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας

    Μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 παρατείνεται η προθεσμία αγοράς τελών κυκλοφορίας.

    Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι "ανταποκρινόμενο στα αιτήματα πολιτών και κοινωνικών φορέων, παρατείνει την προθεσμία αγοράς τελών κυκλοφορίας για το 2016, μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016".

    Επισημαίνει, επίσης, ότι:

    1. Δεν θα υπάρξει άλλη παράταση, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει ήδη προμηθευτεί τα τέλη κυκλοφορίας. Η παράταση δίνεται για να αντιμετωπιστούν υπαρκτά οικονομικά προβλήματα, καθυστερήσεις σε μισθοδοσία κλπ.

    2. Η παράταση αφορά στα τέλη κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων.

    3. Η πληρωμή τελών κυκλοφορίας μπορεί να γίνει (στις τράπεζες) και μέσω διαδικτύου, χωρίς ταλαιπωρία για τον πολίτη.

    [04] Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των έξι εκδρομέων που είχαν χαθεί στην Πάρνηθα - Έρευνες για δύο άτομα στην Αιτωλοακαρνανία

    Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των έξι εκδρομέων που είχαν χαθεί στην Πάρνηθα.

    Πριν από λίγη ώρα, οι πυροσβέστες που τους αναζητούσαν και επικοινωνούσαν μαζί τους, εντόπισαν τους δύο άνδρες και τα τέσσερα παιδιά στην περιοχή Σκίπιζα και τους οδήγησαν σώους στο δρόμο για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

    Συνεχίζονται οι έρευνες στην Αιτωλοακαρνανία για τον εντοπισμό δύο ανδρών

    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων διάσωσης στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό δύο ανδρών, ηλικίας 35 και 40 ετών, από την περιοχή του Αιτωλικού, οι οποίοι έχουν να δώσουν σημεία ζωής από τα ξημερώματα της Παρασκευής.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες βγήκαν να διασκεδάσουν λίγη ώρα μετά την έλευση του νέου χρόνου και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

    Ειδικότερα, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και αστυνομικοί από το Μεσολόγγι έχουν ήδη κάνει έρευνες στον ποταμό Αχελώο, καθώς και σε παραποτάμιες περιοχές, χωρίς όμως να έχουν βρει κάποιο ίχνος των δύο ανδρών.

    Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο 40χρονος και ο 35χρονος επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας «Toyota Corolla», με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885.

    [05] Σε νοσοκομείο της Αθήνας διακομίσθηκε δεκάχρονο αγοράκι που υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο Ηράκλειο

    Σε νοσοκομείο της Αθήνας διακομίσθηκε ένα δεκάχρονο αγοράκι που υπέστη σοβαρά εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και στο σώμα μετά την ανάφλεξη σόμπας στο σπίτι της οικογένειάς του, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

    Το ατύχημα σημειώθηκε όταν το 10χρονο αγόρι επιχείρησε να ανάψει τη σόμπα πετρελαίου στο σπίτι τους και σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποίησε βενζίνη αντί για πετρέλαιο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη.

    Το αγοράκι μεταφέρθηκε από τους γονείς - οι οποίοι επίσης τραυματίσθηκαν ελαφρά - στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, με τους γιατρούς να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και να το διασωληνώνουν, μεταφέροντας το στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

    Μετά την εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στο Νοσοκομείο Αγίας Σοφίας στην Αθήνα.

    Το απόγευμα το 10χρονο αγόρι διακομίστηκε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αθήνα, όπου και μεταφέρθηκε στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

    [06] Ομαδικές παραιτήσεις διευθυντών των πολωνικών δημόσιων ΜΜΕ μετά την ψήφιση νόμου που τα θέτει υπό τον έλεγχο του κυβερνώντος κόμματος

    Οι διευθυντές των καναλιών της πολωνικής δημόσιας τηλεόρασης TVP υπέβαλαν τις παραιτήσεις του, αμέσως μετά την υιοθέτηση στις 31 Δεκεμβρίου από το πολωνικό κοινοβούλιο του νόμου περί δημοσίων μέσων ενημέρωσης, που τα θέτει υπό τον έλεγχο του κυβερνώντος συντηρητικού κόμματος , σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα wirtualnemedia. pl.

    Οι διευθυντές των καναλιών TVP1 και TVP2, καθώς και οι επικεφαλής του πολιτιστικού καναλιού TVP Kultura, του πρακτορείου ειδήσεων TAI και των γραφείου ανθρωπίνων πόρων της TVP υπέβαλαν την Πέμπτη τις παραιτήσεις τους στον πρόεδρο του οργανισμού, ο οποίος και τις έκανε δεκτές, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στο wirtualnemedia. pl.

    Αν και δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι λόγοι των παραιτήσεων, αυτές συμπίπτουν με την ψηφοφορία στην πολωνική Γερουσία, η οποία κυριαρχείται από τους συντηρητικούς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος PiS του Γιάροσλαβ Κατσίνσκι, που ενέκρινε τον αμφιλεγόμενο νόμο, ο οποίος είχε προηγουμένως ψηφισθεί από τη Βουλή, παρά τη διεθνή κατακραυγή.

    Σύμφωνα με τον νέο νόμο, ο οποίος θα πρέπει να επικυρωθεί από τον πρόεδρο της χώρας Αντρέι Ντούντα, τερματίζονται άμεσα οι θητείες των μελών των διευθύνσεων και των συμβουλίων εποπτείας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

    Στο εξής, ο υπουργός Οικονομικών θα έχει την αρμοδιότητα να διορίζει και να παύει τους νέους επικεφαλής των δημοσίων μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι μέχρι σήμερα επιλέγονταν μέσω διαγωνισμών που οργάνωνε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (KRRiT).

    Πολλοί δημοσιογραφικοί οργανισμοί και οργανώσεις, όπως η Ευρωπαϊκή Ενωση Ραδιοτηλεόρασης (UER/EBU), η Ενωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (AEJ) και οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα, εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους απέναντι στις ρυθμίσεις του νέου νόμου, ενώ ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς ζήτησε εξηγήσεις από τη Βαρσοβία.

    Οσο για το κόμμα του Κατσίνσκι, για το οποίο δεν πρόκειται παρά για το "πρώτο βήμα" της μεταρρύθμισης, ανακοίνωσε ότι η δημόσια τηλεόραση και το ραδιόφωνο, καθώς και το πρακτορείο ειδήσεων PAP, τα οποία μέχρι σήμερα αποτελούν εταιρείες εμπορικού δικαίου που ελέγχονται από το Κράτος, θα μετατραπούν σε πολιτιστικούς θεσμούς που θα τελούν υπό τον έλεγχο ενός Συμβουλίου Εθνικών Μέσων Ενημέρωσης, το οποίο θα συσταθεί από τη νέα κυβέρνηση.

    Σύμφωνα με την πολωνική αντιπολίτευση, πρόκειται απλώς για την ανάληψη του ελέγχου των δημοσίων μέσων ενημέρωσης από τη νέα κυβέρνηση.

    Το πρώτο δίκτυο της δημόσιας ραδιοφωνίας Jedynka άρχισε σήμερα να μεταδίδει εναλλάξ τον εθνικό ύμνο της Πολωνίας και τον ευρωπαϊκό ύμνο "για να εστιάσει" στον πλουραλισμό και την ελευθερία της έκφρασης που απειλούνται, σύμφωνα με τον διευθυντή του.

    [07] Γαλλία: Ο άνδρας που έριξε το όχημά του πάνω σε στρατιώτες μάλλον δεν συνδέεται με κάποια τρομοκρατική οργάνωση

    Οι γαλλικές αρχές δεν ανακάλυψαν κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι ο άνδρας που οδήγησε το όχημά του πάνω σε στρατιώτες, οι οποίοι βρίσκονταν σε υπηρεσία μπροστά από ένα τέμενος στη νότια Γαλλία την Πρωτοχρονιά, συνδέεται με μια τρομοκρατική οργάνωση, επισήμανε σήμερα ο εισαγγελέας του Βαλάνς Αλέξ Περέν.

    «Δεν διαθέτουμε στοιχεία που θα μπορούσαν να υποδείξουν μια τρομοκρατική ενέργεια» τόνισε ο ίδιος μιλώντας σε δημοσιογράφους, ενώ σημείωσε ότι ο 29χρονος Γάλλος με καταγωγή από την Τυνησία φαίνεται πως έδρασε μόνος.

    «Όταν συνελήφθη, ανέφερε ότι ήθελε να σκοτώσει στρατιώτες επειδή οι στρατιώτες σκοτώνουν ανθρώπους» προσέθεσε ο εισαγγελέας.

    «Είπε (επίσης) ότι ήθελε να τον σκοτώσουν στρατιώτες», «ένας τρόπος για εκείνον να παρουσιαστεί ως μάρτυρας» σημείωσε ο Περέν.

    Ο δράστης δεν ήταν γνωστός ούτε στην αστυνομία ούτε στη Δικαιοσύνη ούτε στις υπηρεσίες πληροφοριών. Αν και διεξαγάγονται έρευνες σχετικά με την ψυχική του κατάσταση, δεν έχει «ιστορικό ψυχικής ασθένειας» διευκρίνισε ο εισαγγελέας.

    Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για «έναν πιστό μουσουλμάνο, όχι όμως ριζοσπαστικοποιημένο». Διαμένει στα περίχωρα της Λυόν (κεντροανατολικά), είναι άνεργος, βρισκόταν στη Βαλάνς «εδώ και ημέρες», καθώς «είχε έρθει να επισκεφθεί τα πεθερικά του».

    «Κανένα όπλο, κανένα έγγραφο που να τον συνδέει με θρησκευτικές ριζοσπαστικοποιημένες ομάδες ή τρομοκρατικές οργανώσεις» δεν εντοπίστηκε στο όχημά του ούτε στην κατοικία του.

    [08] Οι πέντε προκλήσεις της Α. Μέρκελ για την Ευρώπη το 2016

    Το προσφυγικό, η ασφάλεια των καταθέσεων στην Ευρώπη, η ενεργειακή κρίση, το περιβάλλον και η Ελλάδα είναι οι πέντε προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει το 2016 η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, γράφει σε σημερινό άρθρο της η "Die Welt". Ειδικότερα για την Ελλάδα, η γερμανική εφημερίδα αναφέρει, σύμφωνα με την Deutsche Welle, πως το ζήτημα της ελληνικής κρίσης θα είναι ανάμεσα στις προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το 2016 η Άγκελα Μέρκελ, εκτιμώντας πως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν θα είναι πλέον σε θέση να ασκήσει την ίδια πίεση στην Ελλάδα όπως πριν από έναν χρόνο. Κι αυτό, όπως διευκρινίζει, επειδή το Βερολίνο χρειάζεται την Αθήνα λόγω προσφυγικής κρίσης για τη φύλαξη των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Ο συντάκτης της εφημερίδας εκτιμά επίσης ότι «το 2016 θα οδηγήσει αναπόφευκτα την Ελλάδα και τους δανειστές της σε νέα σύγκρουση», σημειώνοντας πως πολλά θα εξαρτηθούν από την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος που θα λάβει χώρα τον Απρίλιο ή το αργότερο έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου.

    Μόνο εφόσον οι δανειστές κρίνουν ότι η Ελλάδα θα έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της θα συμμετάσχει το ΔΝΤ στο τρίτο πακέτο βοήθειας, αναφέρει και τονίζει πως από τη συμμετοχή του ΔΝΤ εξαρτάται όμως η συγκατάθεση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Γερμανών συντηρητικών στην εκταμίευση περαιτέρω δόσεων. Υπό αυτούς τους όρους, σημειώνεται, η Άγκελα Μέρκελ θα βρεθεί στις αρχές του έτους σε δύσκολη θέση. «Από τη μία όλο και μεγαλύτερα τμήματα της κοινοβουλευτικής της ομάδας είναι πιθανό να διατυπώσουν διαφωνίες απέναντι στην πολιτική της, εάν η Ελλάδα παραπέμψει το ζήτημα των μεταρρυθμίσεων στις ελληνικές καλένδες. Από την άλλη πλευρά όμως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δε θα είναι πλέον σε θέση να ασκήσει την ίδια πίεση στην Ελλάδα όπως πριν από έναν χρόνο. Κι αυτό επειδή το Βερολίνο χρειάζεται την Αθήνα λόγω προσφυγικής κρίσης για την φύλαξη των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης» υπογραμμίζεται.

    [09] Νέα επιδείνωση του καιρού από το πρωί της Κυριακής με βροχές και χιόνια

    Επιδείνωση του καιρού προβλέπει, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

    Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, από το πρωί της Κυριακής αναμένονται τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Θεσσαλίας, ενώ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, που γρήγορα θα επεκταθούν στη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο και από το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, την Εύβοια, το βόρειο Αιγαίο και βαθμιαία στις Κυκλάδες, την Κρήτη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

    Οι άνεμοι αναμένεται να ενισχυθούν και να φθάσουν στα πελάγη τα 7 με 8 μποφόρ και πιθανόν τοπικά στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.

    Τη Δευτέρα, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και νωρίς το πρωί πιθανώς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και γρήγορα θα σταματήσουν.Από το βράδυ, όμως, σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, οι βροχές και οι καταιγίδες θα ενταθούν εκ νέου στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 2 January 2016 - 21:32:30 UTC