Browse through our Interesting Nodes for Industrial Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-01-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σε τροχιά εξουσίας η ΝΔ τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
  • [02] Κοινή συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη και Αδ. Γεωργιάδη στη Θεσσαλονίκη
  • [03] Γεροβασίλη: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «αντιμάχονται την ασφαλιστική μεταρρύθμιση για μικροπολιτικούς λόγους»
  • [04] Γ. Κατρούγκαλος στην «Αυγή»: Σκόπιμη διαστροφή της πραγματικότητας τα περί μείωσης των νέων συντάξεων
  • [05] Επαφές Τσακαλώτου με Ευρωπαίους ομολόγους του
  • [06] Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από την ενίσχυση των ανέμων στο Αιγαίο
  • [07] Διάψευση τουρκικών δημοσιευμάτων για επαναπροώθηση προσφύγων
  • [08] Βόμβα υδρογόνου ή όχι, η διεθνής κοινότητα απειλεί με ενίσχυση των κυρώσεων κατά της Β. Κορέας
  • [09] Οι Βρετανοί προτιμούν έξοδο από την ΕΕ, σύμφωνα με σφυγμομέτρηση
  • [10] Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχή της Ν. Καλιφόρνιας, λόγω διαρροής φυσικού αερίου
  • [11] Κέρι: Ανάγκη διεθνούς αντίδρασης στην πυρηνική δοκιμή της Β. Κορέας
  • [12] Κίνα: Νέα «βουτιά» 7% στα χρηματιστήρια και αυτόματη διακοπή των συναλλαγών
  • [13] Νέες κυρώσεις από τον ΟΗΕ σε βάρος της Β. Κορέας μετά τη νέα πυρηνική δοκιμή

  • [01] Σε τροχιά εξουσίας η ΝΔ τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

    Τις θέσεις του για πολιτικές της κυβέρνησης, τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής και τη Νέα Δημοκρατία που οραματίζεται ανέπτυξε την Τετάρτη ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ.

    Ο κ. Μειμαράκης τόνισε πως θέλει ένα κόμμα που να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους, χωρίς διακρίσεις και υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει ανανέωση, με αξιοκρατία, με διαδικασίες, με αξίες. ?Δεν μπορεί μόνο κριτήριο να είναι η ηλικία. Ανανέωση χωρίς κριτήρια σημαίνει ευνοιοκρατία? είπε χαρακτηριστικά. Ο υποψήφιος για την ηγεσία επανέλαβε την πρότασή του για συνέδριο την άνοιξη όπου και θα διαμορφωθεί η νέα πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, που θα δεσμεύει όλους και θα τροποποιηθεί το Καταστατικό. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι οι αποφάσεις για μείζονα ζητήματα της εφαρμοζόμενης πολιτικής θα λαμβάνονται από τα συλλογικά όργανα. Όπως είπε θα λειτουργήσουν ξανά οι τοπικές οργανώσεις του κόμματος σε όλη τη χώρα, ενώ τόνισε πως βασικός στόχος του είναι να γυρίσουν ξανά οι Νεοδημοκράτες που αποστασιοποιήθηκαν και κατέφυγαν στην αποχή.

    Για τον κ. Μειμαράκη η Νέα Δημοκρατία είναι σε τροχιά εξουσίας και, όπως είπε, ήταν έτοιμη να κυβερνήσει τόσο το Γενάρη, όσο και το Σεπτέμβρη. Μάλιστα εμφανίστηκε σίγουρος πως δεν θα υπάρξει διάσπαση μετά τις εκλογές.

    [02] Κοινή συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη και Αδ. Γεωργιάδη στη Θεσσαλονίκη

    Το συντονισμό των κινήσεων τους για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής συζήτησαν ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αδωνις Γεωργιάδης, οι οποίοι συναντήθηκαν την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

    Οι δυο τους μίλησαν σε σύσκεψη με τη συμμετοχή πυρήνων υποστηρικτών του Αδωνι Γεωργιάδη από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, την οποία προετοίμασε ο κ. Γεωργιάδης, θέτοντας έτσι τις δυνάμεις του στη διάθεση του κ. Μητσοτάκη.

    Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Γεωργιάδης εμφανίστηκαν δίπλα-δίπλα στον αγιασμό που έκανε στη Θεσσαλονίκη ο μητροπολίτης Ανθιμος και φωτογραφήθηκαν με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, που ήρθε τρίτος στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, και αντάλλαξαν θερμές χειραψίες μεταξύ τους. Μετά την ολοκλήρωση των επαφών στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το απόγευμα στην Αθήνα.

    [03] Γεροβασίλη: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «αντιμάχονται την ασφαλιστική μεταρρύθμιση για μικροπολιτικούς λόγους»

    Αμηχανία και μικροπολιτική καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, αναφορικά με τη στάση τους στον διάλογο για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού. Η κυβερνητική εκπρόσωπος σε δήλωση που έκανε στο Real.gr, κατηγορεί Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ότι «αντιμάχονται την ασφαλιστική μεταρρύθμιση για μικροπολιτικούς και μόνο λόγους» και επισημαίνει ότι μετά την κατάθεση από την κυβέρνηση ενός ολοκληρωμένου πλαισίου μεταρρύθμισης «είναι μια χρυσή ευκαιρία για την αντιπολίτευση να συμμετέχει σε έναν εποικοδομητικό και εθνικής σημασίας διάλογο για την τελική διαμόρφωση της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης. Κυρίως όμως, με τις προτάσεις της, να ενισχύσει τη διαπραγματευτική θέση της χώρας».

    «Παρατηρώ την αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην πραγματικότητα ενός διαλυμένου, από την πενταετή διακυβέρνησή τους, ασφαλιστικού συστήματος. Έχοντας εφαρμόσει έντεκα περικοπές μεταξύ 2010 και 2015, και ταυτόχρονα στραγγίξει τα αποθεματικά των ταμείων, με καταστροφικές πολιτικές όπως εκείνη του PSI, είναι απολύτως λογική η αμηχανία τους», δηλώνει η Όλγα Γεροβασίλη, επισημαίνοντας ότι χωρίς την ασφαλιστική μεταρρύθμιση «θα βρισκόμασταν μπροστά στην προοπτική μίας ακόμη οριζόντιας μείωσης, δίχως να εξασφαλίζεται βιωσιμότητα στο σύστημα».

    «Αλλά ακόμη κι αν την απορρίπτει εντελώς, ας μας πει ποια εναλλακτική λύση προτείνει για τη βιωσιμότητα του συστήματος και την άρση των διογκωμένων αδικιών, από τα πρόσφατα μνημονιακά χρόνια. Αν πάλι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προτιμούν έναν αέναο κύκλο οριζόντιων μειώσεων, ας μας το πουν», προσθέτει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

    [04] Γ. Κατρούγκαλος στην «Αυγή»: Σκόπιμη διαστροφή της πραγματικότητας τα περί μείωσης των νέων συντάξεων

    Η προστασία των κύριων συντάξεων αποτελεί απόλυτη κυβερνητική δέσμευση και δεν συζητάμε νέα περικοπή τους καθώς τα χρήματα πέφτουν όλα στην αγορά, και επιπλέον συντηρούν πολλές οικογένειες, δηλώνει ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αυγή».

    Ο υπουργός τονίζει ότι « οι σημερινές συντάξεις, προστατεύονται πλήρως και για πάντα και το βασικό χαρακτηριστικό της πρότασης μας είναι ο νέος θεσμός της Εθνικής Σύνταξης, που έχει ως σκοπό την προστασία από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό όλων των συνταξιούχων, ακόμη και αυτών που ήταν μακροχρόνια άνεργοι ή με διακεκομμένο εργασιακό ιστορικό».

    Χαρακτηρίζει απόλυτη και σκόπιμη διαστροφή της πραγματικότητας τα περί μείωσης των νέων συντάξεων.

    Υπογραμμίζει ότι Η Εθνική Σύνταξη αφορά όλους, έλληνες και αλλοδαπούς που δούλεψαν νόμιμα στη χώρα για 15 τουλάχιστον χρόνια και ότι αποτελεί «το βασικό εργαλείο κοινωνικής αναδιανομής της μεταρρύθμισης μας».

    Επί παραδείγματι για κάποιον που συνταξιοδοτείται σήμερα με 700 ευρώ ο κ. Κατρούγκαλος διευκρινίζει ότι «στα 35 χρόνια εργασίας θα πάρει την Εθνική Σύνταξη, των 384 Ευρώ, συν το ανταποδοτικό κομμάτι των 266 Ευρώ, (συνολικά 650 Ευρώ, σε ποσοστό αναπλήρωσης 93%),συν την επικουρική του σύνταξη.

    [05] Επαφές Τσακαλώτου με Ευρωπαίους ομολόγους του

    Σειρά διαδοχικών επαφών με Ευρωπαίους ομολόγους του, οι οποίες θα καταλήξουν στη συνάντηση με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, θα έχει από αύριο ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Στο τραπέζι των συζητήσεων θα τεθούν τόσο η πορεία του ελληνικού προγράμματος ενόψει της πρώτης αξιολόγησης, όσο και το ζήτημα του ελληνικού χρέους, η συζήτηση για τη διευθέτηση του οποίου θα αρχίσει μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης από τους θεσμούς.

    Το πρόγραμμα συναντήσεων του υπουργού έχει ως εξής:

    - Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016/Ρώμη/ Πιερ Κάρλο Παντοάν, υπουργός Οικονομικών Ιταλίας.

    - Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016/Λισσαβώνα/ Μάριο Σεντένο, υπουργός Οικονομικών Πορτογαλίας.

    - Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016/ Παρίσι/ Μισέλ Σαπέν, υπουργός Οικονομικών Γαλλίας.

    - Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016/ Ελσίνκι/ Αλεξάντερ Στουμπ, υπουργός Οικονομικών Φινλανδίας.

    - Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016/Αμστερνταμ/ Γερούν Ντάισελμπλουμ, υπουργός Οικονομικών Ολλανδίας και πρόεδρος του Eurogroup.

    - Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016/Βερολίνο/ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, υπουργός Οικονομικών Γερμανίας.

    [06] Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από την ενίσχυση των ανέμων στο Αιγαίο

    Σε ισχύ είναι από τα ξημερώματα απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 7 με 9 μποφόρ.

    Στις 7:30 το πρωί τα δρομολόγια από τον Πειραιά των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων «Blue Star Delos» και «Blue Star Paros» δεν εκτελέστηκαν.Επίσης για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων.Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνου, Αλεξανδρούπολη- Σαμαθροκάκη και Κυλλήνη - Ζάκυνθος.

    [07] Διάψευση τουρκικών δημοσιευμάτων για επαναπροώθηση προσφύγων

    Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με ανακοίνωσή του διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα σημαντικής μερίδας του τουρκικού τύπου, σύμφωνα με τα οποία, η χθεσινή τραγωδία στα τουρκικά παράλια, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια δεκάδων προσφύγων συνανθρώπων μας, οφείλεται σε δήθεν επαναπροώθηση των σκαφών που επέβαιναν, από το Ελληνικό Λιμενικό Σώμα, το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

    [08] Βόμβα υδρογόνου ή όχι, η διεθνής κοινότητα απειλεί με ενίσχυση των κυρώσεων κατά της Β. Κορέας

    Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ απείλησε με ενίσχυση των κυρώσεων κατά της Βόρειας Κορέας, η οποία ανακοίνωσε χθες ότι πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη της δοκιμή βόμβας υδρογόνου, προκαλώντας κύμα διεθνούς καταδίκης.Οι 15 χώρες μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, περιλαμβανομένης της Κίνας, μοναδικής και σημαντικής συμμάχου της Πιονγκγιάνγκ, ανακοίνωσαν ότι θα εργασθούν επί δέσμης «ισχυρών συμπληρωματικών μέτρων» (κυρώσεων), οι οποίες θα περιληφθούν σε νέα απόφαση του ΟΗΕ. Οι διαπραγματεύσεις για τη νέα δέσμη κυρώσεων αναμένεται να διαρκέσουν αρκετές ημέρες.

    «Τα σεισμολογικά δεδομένα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η έκρηξη είναι πολύ μικρότερης ισχύος από αυτό που περιμένει κανείς από τη δοκιμή μίας βόμβας υδρογόνου», δήλωσε ο Αυστραλός ειδικός Κρίσπιν Ρόβερ. «Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκαν μία επιτυχημένη πυρηνική δοκιμή, αλλά δεν κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν τη δεύτερη φάση, της έκρηξης με υδρογόνο», είπε.

    Σύμφωνα με τον αναλυτή της Rand Corporation Μπρους Μπένετ, «αυτό το όπλο είναι του μεγέθους της αμερικανικής βόμβας της Χιροσίμα, αλλά δεν πρόκειται για βόμβα υδρογόνου».

    [09] Οι Βρετανοί προτιμούν έξοδο από την ΕΕ, σύμφωνα με σφυγμομέτρηση

    Η πλειοψηφία των Βρετανών που έχουν πάρει οριστική θέση για το άν η Βρετανία θα πρέπει να μείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα ψήφιζαν την έξοδό της, σύμφωνα με μια σφυγμομέτρηση της εταιρείας ORB που δημοσιεύθηκε σήμερα.Ενώ ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον προωθεί μια συμφωνία με τους άλλους ηγέτες των 28 χωρών για αλλαγές στην ΕΕ πριν από ένα δημοψήφισμα που αναμένεται το νωρίτερο τον Ιούνιο φέτος, η σφυγμομέτρηση αποκαλύπτει ότι η αντίθεση των πολιτών της χώρας του στην Ένωση αυξάνεται.

    Η σφυγμομέτρηση έδειξε ότι παρότι 21% των ψηφοφόρων είναι αναποφάσιστο, το 43% των Βρετανών ψηφοφόρων ήθελαν να φύγει η χώρα από την ΕΕ, ενώ 36% ήθελαν να παραμείνει. Εάν αφαιρεθούν οι αναποφάσιστοι, το ποσοστό των Βρετανών ψηφοφόρων που θέλουν ένα "Brexit", ή έξοδο της Βρετανίας, ανεβαίνει στο 54% και όσων θέλουν την παραμονή στο 46%, από τα αντίστοιχα ποσοστά 51% και 49% πριν από ένα χρόνο.

    [10] Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχή της Ν. Καλιφόρνιας, λόγω διαρροής φυσικού αερίου

    Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Τζέρι Μπράουν κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την περιοχή Πόρτερ Ραντς στην Καλιφόρνια μετά από αποτυχημένες προσπάθειες μιας ιδιωτικής εταιρείας να ελέγξει τη διαρροή φυσικού αερίου που ξεκίνησε τον Οκτώβριο στις εγκαταστάσεις της.

    Η διαρροή στις εγκαταστάσεις αποθήκευσης φυσικού αερίου στο Φαράγγι Αλίσο, στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες, εκλύει χιλιάδες κυβικά μέτρα μεθανίου στην ατμόσφαιρα από τις 23 Οκτωβρίου του 2015.Η ανακοίνωση έγινε στην επίσημη ιστοσελίδα της πολιτείας σήμερα, η οποία αναφέρει ότι ο κυβερνήτης έλαβε έκτακτα μέτρα «μετά από αίτηση των κατοίκων και τοπικών αρχών» και την «αποτυχία της Εταιρείας Φυσικού Αερίου της Νότιας Καλιφόρνιας να σταματήσει τη διαρροή».

    Χιλιάδες κάτοικοι στην περιοχής έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους γιατί το αέριο τους δημιουργούσε πονοκεφάλους και άλλα προβλήματα υγείας.

    [11] Κέρι: Ανάγκη διεθνούς αντίδρασης στην πυρηνική δοκιμή της Β. Κορέας

    Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι μίλησε ξεχωριστά χθες με τους ομολόγους του υπουργούς από την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα για την πυρηνική δοκιμή που έκανε την ίδια μέρα η Βόρεια Κορέα, είπε το υπουργείο Εξωτερικών.

    Μιλώντας τον Ιάπωνα υπουργό Φούμιο Κισίντα καθώς και με τον Νότιο Κορεάτη ομόλογό του Γιούν Μπιούνγκ-σε, ο Κέρι υπογράμμισε τη δέσμευση των Ηνωμένων Πολιτειών στην ασφάλεια της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας, είπε σε ξεχωριστές δηλώσεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.Πρόσθεσε επίσης πως ο Κέρι τόνισε σε κάθε ομόλογό του τη σημασία μιας ενωμένης διεθνούς αντίδρασης στις προκλητικές κινήσεις της Βόρειας Κορέας.

    [12] Κίνα: Νέα «βουτιά» 7% στα χρηματιστήρια και αυτόματη διακοπή των συναλλαγών

    Οι χρηματιστηριακές συναλλαγές διακόπηκαν για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια εβδομάδα στην Κίνα 30 λεπτά μετά το άνοιγμα των αγορών όταν οι τιμές των μετοχών κατρακύλισαν κατά περισσότερο από 7% προκαλώντας την αυτόματη διακοπή των συναλλαγών. Παράλληλα, η κεντρική τράπεζα επιτάχυνε την υποτίμηση του γιουάν στο χαμηλότερο επίπεδό του από το 2011, σε μία προσπάθεια ενίσχυσης των κινεζικών εξαγωγών απέναντι στην μεγαλύτερη του αναμενόμενου πτώση της δραστηριότητας της κινεζικής οικονομίας.

    Τα χρηματιστήρια της Σανγκάης και του Σεντζέν σταμάτησαν τη λειτουργία τους μετά την πτώση κατά 7,32% και 8,35% των χρηματιστηριακών δεικτών με τη λειτουργία του μηχανισμού αυτόματης διακοπής των συναλλαγών.Παράλληλα η Ρυθμιστική Αρχή επέβαλε περιορισμούς στην πώληση μετοχών.

    [13] Νέες κυρώσεις από τον ΟΗΕ σε βάρος της Β. Κορέας μετά τη νέα πυρηνική δοκιμή

    Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών "καταδίκασε έντονα" σήμερα τη νέα πυρηνική δοκιμή στην οποία προχώρησε η Βόρεια Κορέα και θα προετοιμάσει την επιβολή "επιπρόσθετων μέτρων" σε βάρος της Πιονγκγιάνγκ.

    Στην ανακοίνωσή τους, που εγκρίθηκε ομόφωνα, οι 15 χώρες-μέλη του ΣΑ --μεταξύ των οποίων και η Κίνα που θεωρείται στενός σύμμαχος της Βόρειας Κορέας-- τονίζουν ότι αποφάσισαν "να αρχίσουν να εργάζονται αμέσως για τα μέτρα αυτά" τα οποία θα περιληφθούν "σε ένα νέο ψήφισμα" του Συμβουλίου.

    Ο πρεσβευτής της Ουρουγουάης Έλμπιο Ροσέλι, που προεδρεύει του Συμβουλίου αυτόν τον μήνα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τα μέλη του ΣΑ "υπενθύμισαν ότι είχαν ήδη εκφράσει την αποφασιστικότητά τους να λάβουν περαιτέρω μέτρα στην περίπτωση μιας νέας δοκιμής" εκ μέρους της Βόρειας Κορέας.

    "Με βάση αυτή τη δέσμευση και τη σοβαρότητα της παραβίασης, τα μέλη του ΣΑ θα αρχίσουν να εργάζονται άμεσα" για την υιοθέτηση ενός νέου ψηφίσματος, συνέχισε, σημειώνοντας ότι η πυρηνική δοκιμή συνιστά "μια σαφή παραβίαση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας".


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 7 January 2016 - 7:32:19 UTC