Browse through our Interesting Nodes of Greek Newspapers & Magazines Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-01-24

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ανακοίνωση της ΝΔ για την ομιλία του πρωθυπουργού
  • [02] «Κύριε πρωθυπουργέ, η αριστερά είναι αλλού»
  • [03] Εκπροσώπους επιστημονικών φορέων συναντά τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός
  • [04] Νέα μπλόκα αγροτών στη δυτική Ελλάδα, άνοιξαν τα Τέμπη
  • [05] Πορτογαλία: Με μεγάλη διαφορά προηγείται ο κεντροδεξιός Ρεμπέλου ντε Σόουζα στις εκλογές
  • [06] Σε νοσοκομείο με αρρυθμία εισήχθη και πάλι ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες
  • [07] Τουλάχιστον 19 νεκροί από τη χιονοθύελλαΤζόνας στις ΗΠΑ
  • [08] Δείπνο στον Κυριάκο Μητσοτάκη παρέθεσε ο Αβέρωφ Νεοφύτου
  • [09] Αλ. Τσίπρας: Οριστική ρήξη με το παλιό για μια άλλη Ελλάδα
  • [10] Νίκη Παναθηναϊκού στο ντεμπούτο του Εβαντζελίστα
  • [11] Η ΑΕΚ νικήτρια στο ντέρμπι των Δικεφάλων. Αποβλήθηκε ο Μπερμπάτοφ

  • [01] Ανακοίνωση της ΝΔ για την ομιλία του πρωθυπουργού

    «Τον αφήνουμε στη μοναξιά του, καθώς πλέον οι πολίτες κάθε μέρα του γυρίζουν την πλάτη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας την αποψινή ομιλία του πρωθυπουργού.

    «Απόψε ο κ. Τσιπρας δεν μπόρεσε να κρύψει τον πανικό του. Ξεκίνησε με κακοστημένη προπαγάνδα, συνέχισε με προσωπικές επιθέσεις και κατέληξε σε ύβρεις», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι αντί να απαντήσει στα αδιέξοδα στα οποία με ευθύνη του βρίσκεται η χώρα, επέλεξε την παλαιά τακτική των προσωπικών επιθέσεων.

    «Αντί να απολογηθεί για τα ψέματα του, επέλεξε την ακραία πόλωση. Αντί να μιλήσει στην κοινωνία που δοκιμάζεται από τις πολιτικές του, απευθύνθηκε στο στενό κομματικό του ακροατήριο. Είναι σαφές ότι κάθε μέρα που περνά βουλιάζει στην ανυποληψία», επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

    [02] «Κύριε πρωθυπουργέ, η αριστερά είναι αλλού»

    «Αυτό που υπάρχει ως κυβέρνηση σήμερα δεν είναι η αριστερά. Η αριστερά είναι αλλού. Μέσα στους αγώνες του λαού. Ανάμεσα στις δυνάμεις που συνεχίζουν να παλεύουν για την ανατροπή», τονίζει ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, Αλέκος Καλύβης, σε δήλωσή του με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην αποψινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης.

    Η σημερινή τραγική πραγματικότητα για το λαό δεν αλλάζει «με ομιλίες εξωραϊσμού που ψευδεπίγραφα χαρακτηρίζουν ως μάχες τη συνθηκολόγηση, την υποταγή και την εφαρμογή των μνημονίων», αναφέρει ο κ. Καλύβης, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε με βροντώδη τρόπο τις προσδοκίες ενός λαού και εγκατέλειψε το πρόγραμμα, την πολιτική και τις αρχές της», «παραχάραξε το νόημα του δημοψηφίσματος τον Ιούλη και μετέτρεψε ένα ηρωϊκό ΟΧΙ σε ένα ταπεινωτικό ΝΑΙ».

    «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει στρατόπεδο και εφαρμόζει δεξιά πολιτική. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε η ίδια την αριστερή παρένθεση, διότι αυτό που υπάρχει ως κυβέρνηση σήμερα δεν είναι η αριστερά», προσθέτει για να καταλήξει: «Η αριστερά είναι αλλού. Μέσα στους αγώνες του λαού. Ανάμεσα στις δυνάμεις όπως η ΛΑΕ που επιμένουν στην ανατροπή».

    [03] Εκπροσώπους επιστημονικών φορέων συναντά τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός

    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί αύριο, Δευτέρα, στις 12:00 μ.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), Γιώργο Στασινό, τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, Βασίλη Αλεξανδρή και τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλη Βλασταράκο.

    Στη συνάντηση θα είναι παρών και ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος.

    [04] Νέα μπλόκα αγροτών στη δυτική Ελλάδα, άνοιξαν τα Τέμπη

    Σε νέο αποκλεισμό δρόμων με τρακτέρ, από τις 7 έως τις 9 το βράδυ, αναμένεται να προχωρήσουν αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Άρτα, στην εθνική οδό και στο παλιό γεφύρι μέσα στην πόλη.

    Το μπλόκο κτηνοτρόφων και αγροτών έχει στηθεί στο Κομπότι, όπου με τον δίωρο αποκλεισμό το μεσημέρι σχηματίστηκε ουρά αυτοκινήτων μέχρι τη Φιλιππιάδα, απόσταση περίπου 8 χιλιομέτρων. Στο παλιό γεφύρι βρίσκονται η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Άρτας και το Εργατικό Κέντρο, ενώ τις κινητοποιήσεις υποστηρίζουν συνδικαλιστικά σωματεία.

    Στη Θεσπρωτία οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που παρέταξαν τα τρακτέρ από το πρωί στην αφετηρία της Εγνατίας Οδού, έξω από το λιμάνι εξωτερικού, προσανατολίζονται σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου το βράδυ. Οριστική απόφαση θα λάβει το συντονιστικό τους όργανο, που θα συνεδριάσει στις 6.30 το απόγευμα.

    Στο μπλόκο της Ηγουμενίτσας βρίσκεται ο δήμαρχος Φιλιατών, μιας περιοχής που βασικός πυλώνας στην οικονομία της είναι ο πρωτογενής τομέας. Ο Σπύρος Παπάς, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι συμπαραστέκεται στον αγώνα των αγροτών γιατί θεωρεί πως το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό και φορολογικό είναι «η ταφόπλακα του πρωτογενή τομέα», και πρόσθεσε: «Δεν κατανοούμε γιατί από τη μία υπάρχει προτροπή από την Πολιτεία προς τους νέους να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα και από την άλλη, με τα μετρά που προωθούνται τούς αποτρέπουν από το εγχείρημα».

    Έληξε ο απογευματινός αποκλεισμός των Τεμπών

    Κλειστά παρέμειναν τα Τέμπη και απόψε, από τις 7 μέχρι τις 9, καθώς οι αγρότες απέκλεισαν το οδόστρωμα τοποθετώντας συμβολικά και ορισμένα τρακτέρ επί της εθνικής οδού, στο πλαίσιο εφαρμογής της απόφασης που λήφθηκε χθες κατά τη συνεδρίαση εκπροσώπων 30 μπλόκων στα Τέμπη.

    Και αύριο τα Τέμπη θα παραμείνουν κλειστά από τις 12.00 μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι και από τις 7.00 το απόγευμα μέχρι τις 9.00, ενώ παράλληλα οι αγρότες ετοιμάζονται για την πανελλαδική σύσκεψη της Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.

    Στο μεταξύ αντιπροσωπεία του μπλόκου των Τεμπών μετέβη στο μπλόκο Νίκαιας, προκειμένου να καλέσει εκπροσώπους του να συμμετάσχουν στη συνάντηση της Θεσσαλονίκης, ωστόσο δεν βρέθηκε κοινός τόπος συνεννόησης.

    Σε ανακοίνωση δε που εξέδωσε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων σχετικά με τη συνάντηση αυτή, επισημαίνει:

    «Η άκαμπτη στάση της κυβέρνησης, οδηγεί στην κλιμάκωση του αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών. Το Μπλόκο της Νίκαιας δέχτηκε την Κυριακή 24 Γενάρη 2016, αντιπροσωπεία από το μπλόκο των Τεμπών η όποια ζήτησε να μεταβεί αντιπροσωπεία του μπλόκου της Νίκαιας, στη σύσκεψη μπλόκων που γίνεται στις 26 Γενάρη στη Θεσσαλονίκη για συντονισμό του αγώνα. Το μπλόκο της Νίκαιας έδωσε στην αντιπροσωπεία το πλαίσιο των αιτημάτων που έχει διαμορφωθεί μέσα από τις πανελλαδικές συσκέψεις των μπλόκων και αποτελεί τη βάση του αγώνα ο οποίος είναι σε εξέλιξη. Ενημέρωσε επίσης για την Πανελλαδική σύσκεψη που έχει καλέσει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των μπλόκων στη Νίκαια την ίδια μέρα, την Τρίτη 26 Γενάρη. Η κλιμάκωση του αγώνα στη βάση των αιτημάτων που έχουν διαμορφωθεί και η στάση της κυβέρνησης θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων».

    [05] Πορτογαλία: Με μεγάλη διαφορά προηγείται ο κεντροδεξιός Ρεμπέλου ντε Σόουζα στις εκλογές

    Ο υποψήφιος της κεντροδεξιάς Μαρσέλου Ρεμπέλου ντε Σόουζα προηγείται με μεγάλη διαφορά των αντιπάλων του στις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα στην Πορτογαλία, ωστόσο ακόμη δεν είναι βέβαιο ότι θα εκλεγεί από τον πρώτο γύρο, σύμφωνα με τα έξιτ πολ που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας.

    Ο 67χρονος καθηγητής συνταγματικού δικαίου και σχολιαστής της τηλεόρασης τα τελευταία 15 χρόνια συγκεντρώνει ποσοστό από 49 έως 55,7%. Ο κυριότερος αντίπαλός του, ο ανεξάρτητος αριστερός Αντόνιου Σαμπάιο ντα Νόβοα, πάντα σύμφωνα με τις προβλέψεις, έρχεται δεύτερος με ποσοστό από 19,3 έως 25%.

    Αν ο Ρεμπέλου ντε Σόουζα δεν καταφέρει τελικά να ξεπεράσει το 50%, τότε θα διεξαχθεί δεύτερος γύρος στις 14 Φεβρουαρίου.

    [06] Σε νοσοκομείο με αρρυθμία εισήχθη και πάλι ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες

    Ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ και βραβευμένος με το Νόμπελ Ειρήνης Σιμόν Πέρες, 92 ετών εισήχθη απόψε σε νοσοκομείο καθώς αισθάνθηκε πόνους στο στήθος και παρουσίασε "αρρυθμία", ανακοίνωσε μια εκπρόσωπός του.

    Ο Πέρες θα παραμείνει τη νύχτα σε νοσοκομείο του Τελ-Αβίβ για παρακολούθηση αλλά και για να υποβληθεί σε εξετάσεις, διευκρίνισε η εκπρόσωπος.

    Ο πρώην πρόεδρος είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την περασμένη Τρίτη, αφού νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες με καρδιολογικά προβλήματα και υποβλήθηκε σε διάνοιξη μιας αρτηρίας.

    Στα 92 του, αφού ανέλαβε πολλές φορές την πρωθυπουργία του Ισραήλ και το 2007 εξελέγη πρόεδρος της χώρας, ο Πέρες παραμένει ιδιαίτερα δραστήριος, μέσω του Κέντρου Πέρες για την Ειρήνη που προωθεί την ειρηνική συνύπαρξη Εβραίων και Αράβων στη Μέση Ανατολή.

    [07] Τουλάχιστον 19 νεκροί από τη χιονοθύελλαΤζόνας στις ΗΠΑ

    Τουλάχιστον 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ, εξαιτίας της χιονοθύελλας Τζόνας, που σαρώνει τις περιοχές, τα τελευταία εικοσιτετράωρα.Δεκατρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα, λόγω των καιρικών συνθηκών στο Αρκάνσας, τη Βόρεια Καρολίνα, το Κεντάκι, το Οχάιο, το Τενεσί και τη Βιρτζίνια. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στο Μέριλαντ και τρεις στην πόλη της Νέας Υόρκης ενώ φτυάριζαν το χιόνι. Δύο έχασαν τη ζωή τους από υποθερμία στη Βιρτζίνια, δήλωσαν αξιωματούχοι.

    Η χιονοθύελλα Τζόνας με την επονομασία "Snowzilla", από τη λέξη "snow", χιόνι, και το όνομα του κινηματογραφικού τέρατος Godzilla, είναι η δεύτερη σε συγκέντρωση χιονιού στην ιστορία της Νέας Υόρκης, καθώς μέχρι χθες το μεσημέρι είχαν πέσει 68 εκατοστά, λίγο λιγότερο από το ρεκόρ του 2006, ανακοίνωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία Είναι επίσης από τις μεγαλύτερες που έχουν πλήξει ποτέ την Ουάσινγκτον.

    Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως έκαναν και οι κυβερνήτες άλλων 10 πολιτειών. Επέβαλε επίσης απαγόρευση σε όλες τις μετακινήσεις στους δρόμους της περιοχής της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λονγκ Άιλαντ, με εξαίρεση τα οχήματα των υπηρεσιών άμεσης βοήθειας, από το απόγευμα του Σαββάτου έως σήμερα στις 7 π.μ. (τοπική ώρα), οπότε και θα επαναλειτουργήσουν όλες οι γέφυρες και οι σήραγγες που οδηγούν στην πόλη από το Νιού Τζέρζι.

    Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται και στην Ουάσινγκτον, όπου οι αρχές υποχρεώθηκαν να κλείσουν μέχρι σήμερα το πρωί δρόμους, γέφυρες και σήραγγες που οδηγούν στη Νέα Υόρκη. Η υπηρεσία δημόσιων συγκοινωνιών της Ουάσινγκτον αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία των δημόσιων μέσων μεταφοράς για ολόκληρη τη σημερινή ημέρα. "Αναμένουμε συνεχείς ισχυρούς ανέμους σε όλη την περιοχή, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι πολύ περιορισμένη", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η δήμαρχος της Ουάσινγκτον Μάριελ Μπόουζερ. Μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ, η United Airlines, ανακοίνωσε ότι ακύρωσε όλες τις πτήσεις της από και προς την περιοχή της Ουάσινγκτον, έως τη Δευτέρα. Περισσότερες από 5.100 πτήσεις ματαιώθηκαν χθες, Σάββατο, και άλλες 3.300 ματαιώθηκαν σήμερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο FlightAware.com.

    [08] Δείπνο στον Κυριάκο Μητσοτάκη παρέθεσε ο Αβέρωφ Νεοφύτου

    Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, παρέθεσε απόψε δείπνο στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έφθασε αργά το απόγευμα στη Λευκωσία, στην πρώτη του επίσκεψη εκτός Ελλάδος μετά την εκλογή του στην προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα. Στο δείπνο παρακάθισαν ο πρέσβης της Ελλάδος Ηλίας Φωτόπουλος, συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη και στελέχη της ηγεσίας του ΔΗΣΥ.

    Νωρίτερα, δέχθηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει, φοιτητές από την Ελλάδα, οι οποίοι σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το οποίο είναι ιδιωτικό ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης.

    Σκοπός του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να ενημερωθεί για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό και επίσης για την πορεία εξόδου της Κύπρου τον προσεχή Μάρτιο από το μνημόνιο.

    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει αύριο, Δευτέρα, συναντήσεις με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, τον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου και τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, στα γραφεία του κόμματος. Επίσης, θα έχει στη Βουλή χωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

    Το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος θα επιστρέψει στην Αθήνα αύριο βράδυ, περιλαμβάνει περιδιάβαση στο οδόφραγμα Λήδρας, κατάθεση στεφάνου στα «Φυλακισμένα Μνήματα» και επίσκεψη στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ.

    [09] Αλ. Τσίπρας: Οριστική ρήξη με το παλιό για μια άλλη Ελλάδα

    «Ένα χρόνο μετά, τα διλήμματα διαγράφονται πιο καθαρά από ποτέ, φαίνονται πιο καθαρά οι δύο πόλοι της αντιπαράθεσης: Από τη μια η νεοφιλελεύθερη Δεξιά του κ. Μητσοτάκη που στηρίζεται από την ακροδεξιά του κ. Σαμαρά που ανταμείβεται και με αντιπροεδρία, και από την άλλη, η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολλοί ενάντια στους λίγους» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ολοκληρώνοντας την ομιλία του στο Τάε Κβο Ντο.

    Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την πλειοψηφία του λαού που δεν θέλει να ξαναγίνει όμηρος του παλιού καθεστώτος.

    Υπενθυμίζοντας παλαιότερη αποστροφή του, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τέκνο της ανάγκης και της οργής», υπογράμμισε ότι «σήμερα λέω πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι και δεν θα γίνει φωτοβολίδα της Ιστορίας».

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο λαϊκός κόσμος» είπε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως «υπερασπιζόμαστε τους ανθρώπους που δουλεύουν και αγωνιζόμαστε να ελαφρύνουμε τα βάρη τους».

    Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η φετινή χρονιά θα είναι «η χρονιά της οριστικής ρήξης με το παλιό, το "έτος μηδέν", ώστε η χώρα να πορευθεί απ? άλλη θέση για το μέλλον της, ενώ πρόσθεσε ότι «στόχος είναι το 2021, στην 200 επέτειο από την Επανάσταση, να έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε μια άλλη Ελλάδα».

    [10] Νίκη Παναθηναϊκού στο ντεμπούτο του Εβαντζελίστα

    Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό. Μία εβδομάδα μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο στο «Απ. Νικολαίδης», η ομάδα του Στραματσόνι επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στην Βοιωτία σε αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Super League. Τα τέρματα του Παναθηναϊκού, ντεμπούτο με τα χρώματα του οποίου έκανε ο Εβαντζελίστα, σημείωσαν οι Μπεργκ (57`) και Εσιέν (78`).

    [11] Η ΑΕΚ νικήτρια στο ντέρμπι των Δικεφάλων. Αποβλήθηκε ο Μπερμπάτοφ

    Έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες της μέσα στο 2016 μετράει η ΑΕΚ, που επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με σκόρερ τον Βάργκας στο 33΄. Έτσι, η Ένωση εδραιώνεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης μετά από 19 αγωνιστικές, φτάνοντας τους 39 βαθμους, τέσσερις περισσότερους από τον Παναθηναϊκό και έξι από τον ΠΑΟΚ. Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στο 83΄.

    Στις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής στη Super League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

    Καλλονή-Πανθρακικός 2-0

    Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 0-0

    Ολυμπιακός-Ξάνθη 1-0

    Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-2

    Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

    Βέροια-Παναιτωλικός 0-1

    ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0

    Ηρακλής-Πλατανιάς 25/1

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    ΑΓ Β.

    1. Ολυμπιακός 19 55

    2. ΑΕΚ 19 39

    3. Παναθηναϊκός 19 35

    4. ΠΑΟΚ 19 33

    5. Αστέρας Τρίπολης 19 28

    . Πανιώνιος 19 28

    7. ΠΑΣ Γιάννινα 19 24

    8. Λεβαδειακός 18 23

    9. Παναιτωλικός 19 23

    10. Ηρακλής 18 22

    11. Πλατανιάς 18 20

    12. Βέροια 19 19

    . Ξάνθη 19 19

    14. Ατρόμητος 18 18

    15. Πανθρακικός 19 13

    16. Καλλονή 19 10

  • Από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 24 January 2016 - 21:32:28 UTC