Read the Protocol to the North Atlantic Treaty on the Accession of Greece and Turkey (October 22, 1951) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-01-24

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Η Ελλάδα είναι φύλακας του ευρωπαϊκού πολιτισμού, τόνισε ο Ν. Ξυδάκης
  • [02] «Η Εκκλησία δεν είναι χωροφύλακας» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
  • [03] Πλησιάζουν τις 300.000 οι υπογραφές για απονομή Νόμπελ Ειρήνης σε Έλληνες που βοηθούν πρόσφυγες
  • [04] Από τον πρώτο γύρο εκλέγεται πρόεδρος στην Πορτογαλία ο Ρεμπέλου ντε Σόουζα
  • [05] Αλ. Τσίπρας: Οριστική ρήξη με το παλιό για μια άλλη Ελλάδα
  • [06] Κατά 40% θα αυξήσει το Βερολίνο την οικονομική βοήθεια προς την Τουρκία για το προσφυγικό

  • [01] Η Ελλάδα είναι φύλακας του ευρωπαϊκού πολιτισμού, τόνισε ο Ν. Ξυδάκης

    Η Ελλάδα φυλάσσει τα εθνικά και ευρωπαϊκά σύνορα και δεν πρόκειται να βυθίζει βάρκες και να πνίγει γυναικόπαιδα, διεμήνυσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Νίκος Ξυδάκης, σε δήλωσή του για το προσφυγικό με αφορμή δηλώσεις Ευρωπαίων πολιτικών.

    Ο κ. Ξυδάκης έκανε λόγο για στοχοποίηση της Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες από ακραίους συντηρητικούς ευρωπαϊκούς κύκλους οι οποίοι επιχειρούν, όπως είπε, να την παρουσιάσουν ως πηγή του προσφυγικού προβλήματος εγκαλώντας το λιμενικό σώμα διότι δήθεν δεν «προστατεύει» τα θαλάσσια σύνορα, αναχαιτίζοντας τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές με στρατιωτικά μέσα.

    Στο πλαίσιο αυτό, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κατέστησε σαφές πως η χώρα μας αυτό που δεν μπορεί να πράξει και δεν θα πράξει ούτε αύριο, είναι να βυθίζει βάρκες και να πνίγει γυναικόπαιδα, γιατί το απαγορεύουν οι διεθνείς και ευρωπαϊκές συνθήκες και οι αξίες του πολιτισμού μας. Η Ελλάδα είναι φύλακας του ευρωπαϊκού πολιτισμού, υπογράμμισε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως το ίδιο ισχύει για τις χώρες που συμπαραστέκονται στους πρόσφυγες, όπως για παράδειγμα η Γερμανία, η Αυστρία, η Σουηδία κ.ά., υπεθνυμίζοντας πως ως αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα έχει διασώσει 104.000 χιλιάδες παιδιά και ενηλίκους από τα νερά του Αιγαίου.

    Στη συνέχεια επισήμανε πως «η πίεση προς την Ελλάδα να αλλάξει τους όρους ελέγχου στο Αιγαίο συνεπάγεται τον κίνδυνο αύξησης του ήδη μεγάλου αριθμού θανάτων», σημειώνοντας πως μόλις προχτές θρηνήσαμε άλλες 42 ζωές, οι 17 μικρών παιδιών. Συνεπώς, τονίζει, όποιος ζητά κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έχει την πολιτική ειλικρίνεια να μην το απαιτεί εμμέσως αλλά ευθέως, προσυπογράφοντάς την παράνομη πολιτική των επαναπροωθησεων. Τα υπόλοιπα είναι πολιτικός οπορτουνισμός, προσέθεσε.

    [02] «Η Εκκλησία δεν είναι χωροφύλακας» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

    «Η Εκκλησία δεν είναι χωροφύλακας, δεν είναι μπαμπούλας, δεν μπορεί να πάρει το βούρδουλα, όπως μερικοί φωνάζουν και βγαίνουν στους δρόμους», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος κατά την κοπή βασιλόπιτας της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

    Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε, ωστόσο τόνισε ότι δεν θέλει να κάνει κάποια επίθεση, απλώς επιθυμεί να σημειώσει τα πραγματικά γεγονότα.«Σε μια εποχή που γίνεται μεγάλη συζήτηση αν πρέπει να έχουμε Θρησκευτικά στα σχολεία, σε μια εποχή που γίνεται πρόταση να καταργηθεί η προσευχή στο σχολείο, που κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν πρέπει να λεγόμαστε Έλληνες, αλλά κάτοικοι της Ελλάδας», οι γονείς, τόνισε, πρέπει να προβληματίζονται, διότι όλα αυτά είναι ανησυχητικά φαινόμενα.

    Μάλιστα, υπογράμμισε ότι εκείνοι που χαράσσουν αυτές τις γραμμές πρέπει να επανεξετάζουν τα πράγματα. «Η Εκκλησία πρέπει να κάνει έργο ουσιαστικό και αυτό θέλει να κάνει και αυτό προσπαθεί. Θέλει, όμως, και τη βοήθεια των γονέων, των κηδεμόνων. Χρειάζεται τη συμπαράσταση όλων», είπε εμφατικά.

    [03] Πλησιάζουν τις 300.000 οι υπογραφές για απονομή Νόμπελ Ειρήνης σε Έλληνες που βοηθούν πρόσφυγες

    Η καμπάνια που έχει ξεκινήσει μέσω του διαδικτύου για να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες νησιώτες που βοηθούν να σωθούν χιλιάδες πρόσφυγες έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 293.000 υπογραφές απ' όλον τον κόσμο.

    Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Frontex, περίπου 880.000 πρόσφυγες έφτασαν στην Ελλάδα το 2015 και το μεγαλύτερο βάρος το σήκωσαν τα ελληνικά νησιά, η Λέσβος, η Χίος και η Σάμος.

    "Οι απλοί κάτοικοι των ελληνικών νησιών και άλλοι εθελοντές βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσφυγικής κρίσης εδώ και μήνες. Για τη συμπόνοια τους και τη γενναιότητά τους, γιατί αντιμετωπίζουν αυτούς που κινδυνεύουν με ανθρωπιά και επειδή δίνουν το παράδειγμα στον υπόλοιπο κόσμο, εμείς οι πολίτες απ' όλον τον κόσμο προτείνουμε ως υποψηφίους αυτούς τους θαρραλέους άνδρες και γυναίκες για το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης", αναφέρει το κείμενο της εκστρατείας.

    Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η 1 Φεβρουαρίου.

    [04] Από τον πρώτο γύρο εκλέγεται πρόεδρος στην Πορτογαλία ο Ρεμπέλου ντε Σόουζα

    Ο συντηρητικός καθηγητής συνταγματικού δικαίου Μαρσέλου Ρεμπέλου ντε Σόουζα εκλέγεται πρόεδρος της Πορτογαλίας από τον πρώτο γύρο, σύμφωνα με τα επίσημα, μερικά αποτελέσματα.

    Με καταμετρημένο πάνω από το 95% των ψήφων, ο δημοφιλής σχολιαστής της πορτογαλικής τηλεόρασης συγκεντρώνει ποσοστό 52,99%.

    Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο ανεξάρτητος αριστερός υποψήφιος Αντόνιου Σαμπάιο ντα Νόβοα, με ποσοστό 22,01%.

    Η έκπληξη των εκλογών ήταν η Μαρίζα Ματίας, η υποψήφια του Αριστερού Μπλοκ, που ηρθε τρίτη με ποσοστό 10%, υπερδιπλάσιο από το ποσοστό που συγκέντρωσε η σοσιαλίστρια πρώην υπουργός Μαρία ντε Μπελέ Ροζέιρα (4,27%).

    Στην πέμπτη θέση, με 3,87%, βρίσκεται ο υποψήφιος του Κομμουνιστικού Κόμματος Έντγκαρ Σίλβα.

    [05] Αλ. Τσίπρας: Οριστική ρήξη με το παλιό για μια άλλη Ελλάδα

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τέκνο της ανάγκης και της οργής είχα πει κάποτε, σήμερα θα πω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι και δεν θα γίνει μια φωτοβολίδα της Ιστορίας γιατί είναι η μεγάλη λαϊκή και προοδευτική παράταξη που εκπροσωπεί τον κόσμο της εργασίας, είναι ο λαϊκός κόσμος που αγωνίζεται τίμια», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην ανοικτή πολιτική συγκέντρωση του κόμματος στο Τάε Κβο Ντο, με αφορμή τον έναν χρόνο διακυβέρνησης της Αριστεράς.

    Τόνισε πως γνωρίζει ότι σε κάθε βήμα "θα βρίσκουμε τη διαπλοκή και τη δεξιά που θα παραχαράσσει την ιστορία, τις θέσεις, τις προθέσεις μας, θέλουν να κλείσουμε τις ντουλάπες με τους σκελετούς, το ξέρουμε γι' αυτό προχωράμε αταλάντευτοι". Σε αυτό το πλαίσιο τόνισε ότι το 2016 θα είναι η χρονια της οριστικής ρήξης με το παλιό, το έτος μηδέν, της αρχής του τέλους αυτής της πολυετούς σκληρής επιτροπείας για τον τόπο.

    Ειλικρινής και ουσιαστικός διάλογος με τους αγρότες

    Με αυτό το δίπολο να διατρέχει το πνεύμα μεγάλου μέρους της ομιλίας του, ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε εκτενείς συγκρίσεις της τωρινής συμφωνίας με εκείνη που προτεινόταν πριν από το δημοψήφισμα, αλλά και με τα δύο πρώτα μνημόνια, καθώς επίσης και των δεσμεύσεων που θα εφάρμοζε η κυβέρνηση Σαμαρά εάν δεν εκλεγόταν ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 ή τι θα γινόταν με μια κυβέρνηση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. "Είναι τουλάχιστον θράσος να ακούει κανείς σήμερα τον κ. Μητσοτάκη να μιλά για τον ΣΥΡΙΖΑ που δήθεν χρέωσε τη χώρα με τη διαπραγμάτευση του", είπε.

    Κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει ευθέως ποια είναι η πρόταση του για το ασφαλιστικό «που λεηλάτησαν 40 χρόνια οι προηγούμενες κυβερνήσεις» και να επιλέξει εάν θα είναι με τις κινητοποιήσεις των αγροτών ή με το ΔΝΤ και ποια είναι η πρόταση του για τους αγρότες που "αυτοί φτωοποίησαν". Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι είναι ανοικτός σε ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο με τους αγρότες, διαχωρίζοντας εκείνους που εκπροσωπούν τις αυθεντικές αγωνίες του αγροτικού κόσμου από κάποιους αγροτοσυνδικαλιστές που κάνουν τώρα τους επαναστάτες ενώ είχαν δώσει αγώνα για την καμπάνια του "Ναι", όπως και ορισμένοι εκ των συνδικαλιστών της ΓΣΕΕ.

    Δριμεία κριτική σε Κυρ. Μητσοτάκη και για τους μετακλητούς υπαλλήλους

    Ο πρωθυπουργός απάντησε σε αιτιάσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία όχι για να αλλάξει τα πράγματα αλλά για να βολέψει τους δικούς του ανθρώπους και μίλησε για «κίτρινες φυλλάδες» που «κανιβαλίζουν ανθρώπους με ιστορία αγώνων και προσφορά». Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η πρώτη πράξη της κυβέρνησης ήταν η μείωση του αριθμού των μετακλητών κατά 25% και σήμερα η κυβέρνηση έχει 630 προσωρινούς υπαλλήλους, στενούς συνεργάτες (σ.σ. εξήγησε ότι κριτήριο είναι η εμπιστοσύνη") στα υπουργεία, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είχε 1.200 μετακλητούς. «Αυτό είναι το κομματικό κράτος που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ», σχολίασε σκωπτικά, για να προσθέσει ότι «έχουν το θράσος κάποιοι να μιλούν για ρουσφέτι και οικογενειοκρατία. Ποιος; Τα κόμματα που έχουν κάνει την οικογένεια κράτος».

    Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διόρισε μόνο τις απολυμένες καθαρίστριες και τους σχολικούς φύλακες και διερωτήθηκε εάν οι επιθέσεις από ΜΜΕ που στηρίζουν τον κ. Μητσοτάκη, όπως είπε, γίνονται για να αποσείσουν το βάρος της οικογενειοκρατίας με φτηνούς αντιπερισπασμούς. «Κακώς σκέφτονται ενοχικά. Εμείς δεν θα κατηγορήσουμε ποτέ τον κ. Μητσοτάκη για την οικογένεια του, θα τον πολεμάμε για τις ιδέες και τις πράξεις του», ανέφερε κατηγορώντας τον ότι σε μια νύχτα, γνωρίζοντας ότι ερχόταν αλλαγή πολιτικού σκηνικού, καθαίρεσε διευθυντές στο Δημόσιο διορίζοντας άλλους στη θέση τους.

    Σύντομος απολογισμός

    Προχωρώντας σε σύντομο απολογισμό, ο κ. Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνηση έδωσε δείγματα γραφής με το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, την κατάργηση του χαρατσιού των 5 ευρώ για τα νοσοκομεία, τις 100 δόσεις, το σπάσιμο του λουκέτου της ΕΡΤ, την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, τη μάχη για τη φοροδιαφυγή, με τις λίστες να μην έχουν μπει σε συρτάρια αλλά να αξιοποιούνται.

    Τόνισε ότι παρά την ελάχιστη προβολή τους από τα ΜΜΕ, εμφανίζονται θετικά σημάδια στην οικονομία και κάλεσε να σταματήσει η καταστροφολογία. Προανήγγειλε μια νομοθετική ρύθμιση που αφορά στον αναπτυξιακό νόμο και μια για έναν νέο αναλογικό νόμο που θα φέρει η κυβέρνηση σε διάλογο.

    Κάνοντας απολογισμό για εξελίξεις-σταθμούς σε αυτόν τον χρόνο, ο κ. Τσίπρας είπε ότι η μάχη δεν έχει τελειώσει και πως το ιστορικό αποτύπωμα της τριπλής ετυμηγορίας δεν μπορεί να αγνοηθεί, ότι η Ευρώπη σήμερα δεν είναι η ίδια και ότι η σπορά που έριξε ο ΣΥΡΙΖΑ γονιμοποιείται στον ευρωπαϊκό νότο.

    Σε μια αναφορά που μοιάζει με έμμεση απάντηση προς την αναφορά του κ. Σόιμπλε από το Νταβός, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «είμαστε υπερήφανοι που δώσαμε τις μάχες, που συγκρουστήκαμε με ένα συντηρητικό κατεστημένο στην Ευρώπη που επιμένει με δογματική επιμονή σε αποτυχημένες συνταγές λιτότητας και μας λέει ότι δεν φταίνε οι συνταγές αλλά αυτοί που δεν τις εφαρμόζουν καλά».

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Ν. Ξυδάκης: Δεν ξεχνάμε ποιων τα συμφέροντα εκπροσωπούμε

    ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Οι ελπίδες για καλύτερες ημέρες έχουν ήδη διαψευστεί, τονίζουν ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Π. Χρηστίδης και ο πρώην υπουργός Μ. Όθωνας

    ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:Τίποτα δεν είναι όπως παλιά», λέει ο υφυπουργός Εσωτερικών Γ. Μπαλάφας

    ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Τ. Χριστοδουλοπούλου :«Έγιναν πολλά. Έμειναν πολλά περισσότερα να γίνουν»

    ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: «Ήταν ένας χρόνος δύσκολος», αναφέρει ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος

    ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: «Οι πραγματικές δυσκολίες και τα εμπόδια που μας βάζουν οι αντίπαλοί μας, μας ενθαρρύνουν», τονίζει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μ. Χρυσοβελώνη

    ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Ν.Βούτσης:«Η πρώτη φορά αριστερά έχει φτιάξει πια ένα παρατεταμένο ιστορικό γεγονός»

    ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: «Το σχέδιό μας για μεγάλες ανατροπές θα υλοποιηθεί», τονίζει ο Π. Ρήγας

    Δηλώσεις βουλευτών της ΝΔ για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

    ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Οι νίκες, οι ήττες και οι διαχωριστικές γραμμές

    ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: «Ένας χρόνος ΝΔ στην αντιπολίτευση», άρθρο του Δημήτρη Κοτταρίδη

    ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:Με το βλέμμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αφ. Θεοπεφτάτου, Φ. Βάκη, Σ. Φάμελλου, Αν. Καββαδία, Χ. Καφαντάρη, Β. Κατριβάνου, Ν. Μανιού

    ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Ανδρ. Ξανθός: «Καθολική πρόσβαση των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες Υγείας»

    ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Γράφουν οι βουλευτές από το Ποτάμι Χ. Θεοχάρης και Σπ. Δανέλλης

    ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: "Χρειάζεται αλλαγή πορείας" άρθρο του Μιχάλη Μιχαήλ

    ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Β. Λεβέντης: Μεταρρυθμίσεις και Οικουμενική, τα κλειδιά για έξοδο από την κρίση

    [06] Κατά 40% θα αυξήσει το Βερολίνο την οικονομική βοήθεια προς την Τουρκία για το προσφυγικό

    Η κυβέρνηση της Γερμανίας προτίθεται να αυξήσει την οικονομική βοήθεια που προσφέρει στην Τουρκία για τη διευθέτηση της μεταναστευτικής κρίσης κατά 40% το 2016, δήλωσε ο υπουργός Διεθνούς Οικονομικής Συνεργασίας και Αναπτυξιακής Βοήθειας Γκερντ Μίλερ, σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Bild am Sonntag.

    Στα τέλη Νοεμβρίου η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε πραγματοποιήσει μια κοινή Σύνοδο Κορυφής με την Τουρκία, στην οποία η Άγκυρα συμφώνησε να συμβάλει να ανασχεθεί η ροή των προσφύγων και των μεταναστών που φιλοξενεί προς την Ευρώπη, με αντάλλαγμα οικονομική βοήθεια και την επιτάχυνση των ενταξιακών της διαπραγματεύσεων.

    «Θα επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Τουρκία και θα αυξήσουμε το ποσό της βοήθειας από τα 36 στα 50 εκατομμύρια ευρώ», δήλωσε ο Μίλερ


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 24 January 2016 - 23:32:26 UTC