Browse through our Interesting Nodes on Russia Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-01-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κατανομή 4,52 εκατ. ευρώ στα κόμματα ως α΄ δόση της κρατικής ενίσχυσης για το 2016
  • [02] Οι νέοι γραμματείς Οργανωτικού και Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ
  • [03] Ερώτηση βουλευτών της ΝΔ προς τον πρωθυπουργό για τις δηλώσεις του Γ. Βαρουφάκη
  • [04] Βερολίνο: Χωρίς αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων της ΕΕ, η Σένγκεν κινδυνεύει
  • [05] Β. Ντομπρόβσκις:Δεν συνδέεται η ελάφρυνση του χρέους με την προσφυγική κρίση
  • [06] «Πράσινο φως» από το ΚΑΣ για πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Ροτόντα Θεσσαλονίκης
  • [07] «Το Παρίσι του Nonda» στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών
  • [08] Η επιμονή και το πάθος της νεότητας στο ντοκιμαντέρ «First Position»
  • [09] Από το ελληνικό προξενείο στα Ιεροσόλυμα ξεκίνησε η επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα, στο Ισραήλ
  • [10] Εγγυημένη αποτυχία στην ΑΕΚ οι μεταγραφές της τελευταίας στιγμής
  • [11] Πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις ο Μολέντο
  • [12] Βέροια: Νέος προπονητής ο Ελευθερόπουλος

  • [01] Κατανομή 4,52 εκατ. ευρώ στα κόμματα ως α΄ δόση της κρατικής ενίσχυσης για το 2016

    Ποσό 4.520.600 ευρώ κατανέμεται στα δικαιούχα κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων ως πρώτη δόση της κρατικής οικονομικής ενίσχυσης για το 2016. Η κατανομή αφορά στα κόμματα που εξέλεξαν βουλευτές στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 και στις ευρωεκλογές του Μαΐου 2014, καθώς και αυτά που στις ανωτέρω εκλογικές αναμετρήσεις συγκέντρωσαν τουλάχιστον 1,5% των ψήφων της επικράτειας. Από το ανωτέρω ποσό, τα 3.767.167 ευρώ αποτελούν την τακτική χρηματοδότηση και τα υπόλοιπα 753.433 ευρώ είναι η οικονομική ενίσχυση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς.

    Ειδικότερα, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, στα δικαιούχα κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων κατανέμονται τα εξής ποσά:

    ΣΥΡΙΖΑ 1.483.455,39

    NEA ?HMOKPATIA 1.198.916, 55

    ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 383.487,29 - (*)

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) 299.742, 63

    ΚΚΕ 327.992

    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 271.575,72

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 199.332,05

    ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 189.455,96

    ΕΛΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΠΑΣΟΚ - Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα - Δυναμική Ελλάδα - Μεταρρυθμιστική Αριστερά - Νέοι Μεταρρυθμιστές - ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2012 - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Β΄) 56.729,

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ 56.729,10

    ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 26.591, 76

    ΛΑΟΣ 26.591,76

    - (*) Όπως είναι γνωστό, η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής έχει ανασταλεί λόγω της εμπλοκής της με τη Δικαιοσύνη και το ποσό που της αναλογεί θα αποδοθεί άτοκα σε περίπτωση έκδοσης αμετάκλητου απαλλακτικού βουλεύματος ή αμετάκλητης αθωωτικής απόφασης.

    [02] Οι νέοι γραμματείς Οργανωτικού και Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ

    Δύο νέες τοποθετήσεις σε θέσεις στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ ανακοινώθηκαν σήμερα. Έτσι με αποφάσεις του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται γραμματέας Οργανωτικού, ο Βασίλειος-Πέτρος Σπανάκης και γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Αναστάσιος Γαϊτάνης.

    [03] Ερώτηση βουλευτών της ΝΔ προς τον πρωθυπουργό για τις δηλώσεις του Γ. Βαρουφάκη

    Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, κατέθεσαν 41 βουλευτές της ΝΔ με πρωτοβουλία του Λευτέρη Αυγενάκη.

    Οι βουλευτές της ΝΔ, κάνουν λόγο για «πρόθυμες αποκαλύψεις» του κ. Βαρουφάκη, που αναδεικνύουν όπως υποστηρίζουν, την «τραγική διάσταση των έξι μηνών που προηγήθηκαν της συμφωνίας της 12ης Ιουλίου 2015 και τους κινδύνους που διέτρεξε η χώρα λόγω του τυχοδιωκτισμού, της απειρίας και των ιδεοληψιών της κυβέρνησης».

    Τέλος, ρωτούν τον πρωθυπουργό αν θα αναλάβει πρωτοβουλίες για «τη διερεύνηση των τεράστιων ευθυνών του πρώην υπουργού Οικονομικών και των συνεργών του οι οποίοι ώθησαν σε άμεσο και απτό κίνδυνο εξόδου της χώρας από το ευρώ, ασύντακτης χρεοκοπίας και καθολικής οικονομικής καταστροφής».

    [04] Βερολίνο: Χωρίς αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων της ΕΕ, η Σένγκεν κινδυνεύει

    Για τη γερμανική κυβέρνηση, απόλυτη προτεραιότητα έχει η βελτίωση της φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς, χωρίς αποτελεσματική φύλαξη, τίθεται σε κίνδυνο η ελεύθερη διακίνηση στο χώρο της Σένγκεν, προειδοποίησε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ.

    «Το Συμβούλιο της ΕΕ έχει ήδη ασχοληθεί με αυτό το θέμα και συμφώνησε να συνεννοηθεί κατά τη διάρκεια της ολλανδικής Προεδρίας, δηλαδή στους πρώτους έξι μήνες του 2016, στη βάση της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μία κοινή ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή και ακτοφυλακή», δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ και, αναφερόμενος ειδικά στην ΠΓΔΜ, προσέθεσε τα εξής: «Η Μακεδονία είναι μία χώρα στη διαδικασία εισαγωγής προς την ΕΕ και, όπως με όλες τις χώρες που έχουν αυτό το στάτους, το θέμα είναι να αναπτύξουμε και την αστυνομική συνεργασία και συνεργασία ασφάλειας». Αυτό, εξήγησε, συμπεριλαμβάνει και τη βήμα προς βήμα υιοθέτηση ευρωπαϊκών στάνταρντ.

    [05] Β. Ντομπρόβσκις:Δεν συνδέεται η ελάφρυνση του χρέους με την προσφυγική κρίση

    Κατηγορηματική απάντηση ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν συνδέει την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους με τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, έδωσε πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις.

    «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπήδεν συνδέει το ελληνικό πρόγραμμα με θέματα που έχουν να κάνουν με τη Σένγκεν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ντομπρόβσκις, ενώ συμπλήρωσε ότι η επαναξιολόγηση των προϋποθέσεων αποπληρωμής του ελληνικού χρέους θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης.

    «Τώρα βρισκόμαστε στη διαδικασία της πρώτης αξιολόγησης, στο πλαίσιο της οποίας τίθενται πολλά ζητήματα», συνέχισε ο Β. Ντομπρόφσκις και αναφέρθηκε στα σημαντικότερα από αυτά. Συγκεκριμένα είπε πως αναμένεται να καθοριστούν από τις ελληνικές αρχές ποια μέτρα θα ληφθούν έτσι ώστε να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι για το 2016, το 2017 και το 2018 και να προχωρήσει η χώρα προς ένα πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3,5% του ΑΕΠ.

    [06] «Πράσινο φως» από το ΚΑΣ για πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Ροτόντα Θεσσαλονίκης

    Με μια σημαντική γνωμοδότηση, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έδωσε χτες το «πράσινο φως» για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων κοσμικού χαρακτήρα στη Ροτόντα Θεσσαλονίκης. Όπως δήλωσε η γενική γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, «μέχρι σήμερα η Ροτόντα, εκτός το ότι είναι επισκέψιμο μνημείο, είχε ως μόνες χρήσεις τη διεξαγωγή λειτουργίας 12 μέρες τον χρόνο, όμως λόγω του πολυπολιτισμικού χαρακτήρα της, στον οποίο η Αρχαιολογική Υπηρεσία θέλει να δώσει μεγαλύτερη έμφαση, αλλά και επειδή υπάρχουν αιτήματα φορέων της πόλης, έρχεται μια πρόταση από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων για διεύρυνση των χρήσεων».

    Συγκεκριμένα, τα μέλη είπαν «ναι» στις προτάσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων της Πόλης Θεσσαλονίκης, που μετά την εισήγηση της Διεύθυνσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ορίστηκαν ως εξής:

    - Μουσικές εκδηλώσεις σοβαρής μουσικής, κοσμικής και θρησκευτικής, κλασικής, αλλά και νεότερης καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων συνθετών από μεγάλα και μικρά σύνολα, ορχήστρα ή σολίστ. Επίσης, εκδηλώσεις κλασικού λυρικού τραγουδιού, μπελκάντο, χορωδιακών συνόλων ή μεγάλων έργων, όπως ορατόρια, ρέκβιεμ κ.ά., θρησκευτικής μουσικής, όπως βυζαντινής, δυτικοευρωπαϊκής, ανατολικοευρωπαϊκής, spiritual κ.ά., καθώς και μπαρόκ, ακόμα και αρχαίας ελληνικής μουσικής.

    - Εκδηλώσεις λόγου ή απαγγελίας κλασικών έργων. Στις πρώτες συμπεριλαμβάνονται διαλέξεις, καθώς και ημερίδες που θα έχουν σχέση με τον χώρο της Ροτόντας. Εξάλλου, όπως ειπώθηκε στο Συμβούλιο, το μνημείο είναι ακόμα ανεξερεύνητο σε μεγάλο βαθμό, γεγονός που θα επέτρεπε τη διεξαγωγή επιστημονικών ημερίδων για το θέμα σε τακτά διαστήματα.

    - Τέλος, εκθέσεις υψηλής αισθητικής συναφούς θεματολογίας με τον χώρο, κυρίως με πρωτότυπες θεματικές και με λιτή μουσειογραφική παρουσίαση.

    [07] «Το Παρίσι του Nonda» στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών

    Γεμάτα δυναμισμό και ενέργεια, καλλιτεχνική και κοινωνική, τα έργα του Επαμεινώνδα Παπαδόπουλου(1922-2005) παρουσιάζονται από σήμερα στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών, σε μια από τις λιγοστές ελληνικές εκθέσεις του καλλιτέχνη που έζησε και εργάστηκε στο Παρίσι, έγινε διεθνώς γνωστός ως Nonda, και συνέβαλε κι εκείνος με τη δική του ιστορία στην καλλιτεχνική δημιουργία του 20ου αιώνα και του μοντερνισμού.

    Με τη φροντίδα της κόρης τού καλλιτέχνη, η έκθεση προσκαλεί το ελληνικό κοινό και τις νεότερες γενιές να ανακαλύψουν «Το Παρίσι του Nonda» μέσα από τα μάτια του ίδιου.

    Κατανεμημένα σε πέντε αίθουσες του Μουσείου, τα πενήντα έργα της έκθεσης οδηγούν σ΄ ένα συναρπαστικό ταξίδι στους δρόμους, όπου ο ίδιος έζησε και κατοίκησε: Pigalle, Μονμάρτρη, οι κρεαταγορές της Halles, η place Blanche, η Place Tertre, εκεί όπου η βία και η κομψότητα, ο υπόκοσμος και το φως, ο πλούτος και τα μεγάλα μουσεία ενώνονταν. Το μεταπολεμικό Παρίσι των καμπαρέ, των φτωχοδιαβόλων, των πλανόδιων μουσικών, οι γυναίκες, ο έρωτας, βρίσκουν καταφύγιο στους καμβάδες του Nonda, ενός πρωτοπόρου εικαστικού που από το 1947 έφυγε για σπουδές στο Παρίσι με γαλλική υποτροφία στη Σχολή Καλών Τεχνών, προκειμένου να κατακτήσει την καλλιτεχνική του ελευθερία, την οποία διεκδίκησε και κέρδισε.

    [08] Η επιμονή και το πάθος της νεότητας στο ντοκιμαντέρ «First Position»

    Κάθε χρόνο, χιλιάδες νέοι χορευτές παίρνουν μέρος σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς μπαλέτου στον κόσμο, το Youth America Grand Prix, όπου οτιδήποτε λιγότερο από την τελειότητα δεν είναι αποδεκτό. Στον τελικό γύρο, εκατοντάδες χορευτές αγωνίζονται για να κάνουν το όνειρο της ζωής τους πραγματικότητα και να διεκδικήσουν τις ελάχιστες υποτροφίες που απονέμονται.

    Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ της Μπες Κάργκμαν «First Position» που προβάλλεται απόψε στο Γαλλικό Ινστιτούτο στα πλαίσια του φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc, παρακολουθεί έξι από αυτούς τους ταλαντούχους χορευτές, κατά τη διάρκεια της επίπονης προετοιμασίας τους για τον διαγωνισμό, να παλεύουν με την εξάντληση, τους τραυματισμούς και τις δυσκολίες της εφηβείας, με όπλο τη δύναμη της θέλησης.

    [09] Από το ελληνικό προξενείο στα Ιεροσόλυμα ξεκίνησε η επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα, στο Ισραήλ

    Με επίσκεψη στο ελληνικό προξενείο στα Ιεροσόλυμα ξεκίνησε η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Ισραήλ.

    Στο προξενείο, ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ, και παρουσία του παρακολούθησε την παρουσίαση έρευνας της διεπιστημονικής ερευνητικής ομάδας προστασίας μνημείων του ΕΜΠ με τίτλο «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαγνωστικής έρευνας και στρατηγικός σχεδιασμός υλικών και επεμβάσεων συντήρησης και αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα». Συντονίστρια του προγράμματος είναι η καθηγήτρια Αντωνία Μοροπούλου. Η έρευνα έγινε μετά από πρωτοβουλία του Πατριαρχείου και με τη σύμφωνη γνώμη των άλλων δύο θρησκευτικών κοινοτήτων.

    Προσερχόμενος στο προξενείο, ο κ. Τσίπρας έτυχε θερμής υποδοχής από τον πατριάρχη Ιεροσολύμων, λέγοντας στον πρωθυπουργό ότι η παρουσία του εδώ «μας τιμά ιδιαιτέρως». Ο πρωθυπουργός εξήγησε ότι λόγω του περιορισμένου χρόνου (καθώς αμέσως μετά μεταβαίνει για την διευρυμένη διακυβερνητική συνάντηση Ελλάδας-Ισραήλ και κατόπιν, το βράδυ, αναχωρεί για Κύπρο όπου αύριο θα διεξαχθεί η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ) δεν είχαν τη δυνατότητα η συνάντηση να γίνει στο Πατριαρχείο. Τόνισε ότι ωστόσο ήθελε πολύ να γίνει αυτή η συνάντηση, όπως είχε υποσχεθεί και κατά την προηγούμενη συνάντησή τους στα Ιεροσόλυμα, για «να έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι ακριβώς έχει σχεδιάσει το Πολυτεχνείο και η κ. Μοροπούλου», την οποία, όπως ανέφερε, είχε καθηγήτρια στο ΕΜΠ.

    [10] Εγγυημένη αποτυχία στην ΑΕΚ οι μεταγραφές της τελευταίας στιγμής

    Ολοταχώς προς μια μεταγραφή... πανικού οδεύει η ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν θα την πραγματοποιήσει έως το τέλος της εβδομάδας. Οι πρώτες 27 ημέρες του Ιανουαρίου κύλησαν με δυο ντουζίνες ονόματα να παρελαύνουν από το ρεπορτάζ ως υποψήφιοι «στόχοι», όμως μέχρι τώρα η Ένωση παραμένει ως είχε, πλην των τριών ποδοσφαιριστών που έχουν αποχωρήσει μετά από υπόδειξη του Γκας Πογέτ (Γροντής, Πεταυράκης, Ανδρεόπουλος).

    Όμως, το πρόβλημα είναι πως ο Ουρουγουανός εκτός από αποχωρήσεις, απαίτησε και ενίσχυση. Χαρακτηριστική ήταν η αντίδρασή του πριν από περίπου δύο μήνες, σε συνάντηση γνωριμίας με δημοσιογράφους. Όταν κάποιος τον ρώτησε τι σκοπεύει να κάνει σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθούν μεταγραφές, ο Πογέτ τον διέκοψε με κίνηση του χεριού και του είπε: «Θα γίνουν!».

    Το πρόβλημα της μεταγραφικής αδράνειας γίνεται πιο σοβαρό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ουδέποτε έχει πραγματοποιηθεί στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου Ιανουαρίου, μια κίνηση που να αλλάζει τα δεδομένα. Αυτό ισχύει σε γενικές γραμμές για όλους τους συλλόγους, αλλά ειδικότερα για την ΑΕΚ έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι, όταν απομένουν ελάχιστα 24ωρα, οι εναλλακτικές περιορίζονται, το άγχος προκαλεί βιαστικές επιλογές και ?επί της ουσίας- η ομάδα δεν ενισχύεται ποτέ.

    Μιλοβάνοβιτς, Ρε, Μέντες, Νταλ Μόρο, Μπελότι, Καντέρο, Καλόν, Ματέος, Μπάχα, Αναστασόπουλος... Ο κατάλογος είναι μακρύς και παρουσιάζεται με λεπτομέρειες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    [11] Πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις ο Μολέντο

    Στο? χέρι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι, πλέον, η απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, οπότε ο δρόμος για την ένταξή του στο δυναμικό των «πρασίνων» είναι ορθάνοιχτος.

    Το γεγονός ότι έχει να παίξει μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω του προβλήματος που είχε στην επιγονατίδα, φαίνεται ότι έχει ξεπεραστεί εντελώς και το μόνο που απομένει είναι να βρει και πάλι την χαμένη φυσική κατάστασή του.

    [12] Βέροια: Νέος προπονητής ο Ελευθερόπουλος

    Προπονητής της Βέροιας είναι και επίσημα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Η «βασίλισσα του βορρά» γνωστοποίησε την πρόσληψη του 39χρονου τεχνικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 27 January 2016 - 15:32:29 UTC