Browse through our Interesting Nodes on Human Rights Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-02-21

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στη συνάντηση της Νίκαιας προσέρχονται οι αγρότες
  • [02] Σε Πειραιά και Καβάλα κατέπλευσαν πλοία με 2.433 μετανάστες και πρόσφυγες
  • [03] Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων
  • [04] Καμία αλλαγή και σήμερα στα τελωνεία Προμαχώνα και Εξοχής
  • [05] Συνέντευξη Άσαντ στην El Pais: Σε διάστημα 10 ετών, θέλω να έχω καταφέρει να σώσω τη Συρία
  • [06] Τουλάχιστον 46 νεκροί από διπλή επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο, στη Χομς της Συρίας
  • [07] Συνομιλίες του Αμερικανού ΥΠΕΞ με τον βασιλιά της Ιορδανίας
  • [08] ΗΠΑ: Ο Τζεμπ Μπους αποσύρεται από την κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων
  • [09] Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Πελοποννήσου
  • [10] Σε στάση αναμονής οι αγρότες στους νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής

  • [01] Στη συνάντηση της Νίκαιας προσέρχονται οι αγρότες

    Νέα πανελλαδική σύσκεψη εκπροσώπων των μπλόκων των αγροτών πρόκειται να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας.

    Το «στίγμα» που θα δώσουν στη σημερινή συνάντηση της Νίκαιας, παρουσίασαν μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα της Δυτικής Μακεδονίας και του Αμύνταιου, επισημαίνοντάς ότι «χωρίς την απόσυρση του ασφαλιστικού και φορολογικού δεν μπορεί να γίνει διάλογος».

    Στο πλαίσιο αυτό, το σημερινό πρόγραμμα κινητοποιήσεων στη Δυτική Μακεδονία, που αριθμεί εννέα μπλόκα, είναι σύμφωνα με τον συντονιστή των οκτώ εξ αυτών, Δημήτρη Μόσχο το εξής:

    - Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία (48ωρος αποκλεισμός από χθες στις 11 το πρωί) και Νίκης με την πΓΔΜ (12ωρος αποκλεισμός από τις 11 το πρωί).

    - Γρεβενά-πρώτη έξοδος προς την Εγνατία Οδό με κατεύθυνση τα Ιωάννινα 12.00-16.00 και στα δύο ρεύματα και οι παρακαμπτήριοι.

    - Νεάπολη Τσοτυλίου (14.00-19.00).

    - Στο 'Αργος Ορεστικό κάθετα στην Εγνατία, στον δρόμο προς Καστοριά, 9.00-18.00 αποκλεισμός και σε Αγία Κυριακή και Δεσκάτη 9.00 -18.00.

    - Στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης σήμερα θα γίνει αποκλεισμός 12.00-13.00, ενώ επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο μπλόκο αποτελεί και το μοναδικό από την Δυτική Μακεδονία που παραμένει στους κόλπους της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων.

    Σε τρίτο 24ωρο αποκλεισμό προχώρησαν και σήμερα από νωρίς το πρωί οι συμμετέχοντες στο μπλόκο που έχουν στήσει στον κόμβο Αντιγόνου στο Αμύνταιο, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής, Διαμάντω Κρητικού.

    Υπενθυμίζεται ότι «δύναμη» του συγκεκριμένου μπλόκου βρίσκεται στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, σε συμπαράσταση στον αγώνα των συναδέλφων τους.

    Διαβάστε επίσης:Σε στάση αναμονής οι αγρότες στους νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής

    Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Πελοποννήσου

    Καμία αλλαγή και σήμερα στα τελωνεία Προμαχώνα και Εξοχής

    [02] Σε Πειραιά και Καβάλα κατέπλευσαν πλοία με 2.433 μετανάστες και πρόσφυγες

    Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε χθες βράδυ το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αριάδνη»με 1362 μετανάστες και πρόσφυγες.Συγκεκριμένα, το πλοίο παρέλαβε 410 άτομα από τη Μυτιλήνη και 952 από τη Χίο.

    Επίσης, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Μύκονος» αποβίβασε χθες στο λιμάνι της Καβάλας 731 μετανάστες και πρόσφυγες από το Μυτιλήνη και 340 από τη Χίο. Στο λιμάνι της Χίου, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών παραμένει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος»στο οποίο επιβαίνουν 1.771 μετανάστες και πρόσφυγες με προορισμό τον Πειραιά. Το πλοίο αναμένεται να αναχωρήσει μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

    [03] Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων

    Ισχυροί βόρειοι άνεμοι, των οποίων η ένταση θα φθάνει τα 8 με 9 μποφόρ, πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του κεντρικού και νότιου Αιγαίου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.Από τον Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη,τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Επίσης από το Λαύριο δεν γίνονται τα δρομολόγια για Κέα και Κύθνο.

    Η Εθνική Μετερεωλογική Υπηρεσία εξέδωσε δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για νότιο Ιόνιο, θάλασσα Κυθήρων, Κρητικό, Καρπάθιο, νοτιοδυτικό Αιγαίο, Ικάριο, Θάλασσα Ρόδου και Σάμου, Ευβοϊκό, Στενό Καφηρέα και Κεντρικό Αιγαίο.

    [04] Καμία αλλαγή και σήμερα στα τελωνεία Προμαχώνα και Εξοχής

    Καμία αλλαγή και σήμερα στο σκηνικό που επικρατεί την τελευταία εβδομάδα στα τελωνεία του Προμαχώνα και της Εξοχής, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, με τους οδηγούς φορτηγών και νταλικών της γειτονικής χώρας να διατηρούν τα αντι-μπλόκα που έχουν στήσει, αποκλείοντας έτσι την άλλη πλευρά των συνόρων και εμμένοντας στο αίτημά τους για απόσυρση των τρακτέρ από τα συγκεκριμένα σημεία στο ελληνικό έδαφος.

    Όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου στον Προμαχώνα, Γιάννης Τουρτούρας, «προφανώς αυτό που ζητούν να αποσύρουμε εντελώς τα τρακτέρ μας από το σημείο, είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί σε καμία περίπτωση». Πρόσθεσε ότι η ουρά που σχηματίζουν νταλίκες και φορτηγά επί ελληνικού εδάφους, υπερβαίνει ακόμα και τα 30 χιλιόμετρα.

    Το τελωνείο του Προμαχώνα στις 14 και 15 Φεβρουαρίου ήταν αποκλεισμένο, αλλά μετά από γενική συνέλευση των συμμετεχόντων στο μπλόκο αγροτών, αποφασίστηκε η ελευθέρωση των πυλών την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, ωστόσο η κυκλοφορία δεν αποκαταστάθηκε, αφού επί βουλγαρικού εδάφους στήθηκε μπλόκο στα Κούλατα.

    Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στο τελωνείο της Εξοχής στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, με τον επικεφαλής της συντονιστικής του μπλόκου, Βασίλη Καστίδη, αντιπρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Κάτω Νευροκοπίου να μας αναφέρει ότι «υπήρχε όλες αυτές τις ημέρες που βρισκόμαστε στο δρόμο ένα πρόγραμμα, το οποίο ακολουθούσαμε πιστά, ενώ έκτακτα περιστατικά, όπως και -μεταξύ άλλων- τουριστικά λεωφορεία με παιδιά, τα αφήναμε να περάσουν χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού στόχος μας δεν είναι να ταλαιπωρήσουμε ευπαθείς ομάδες, αλλά να διατρανώσουμε τα προβλήματά μας». Τόνισε δε, ότι οι Βούλγαροι αυτοκινητιστές είναι αδιάλλακτοι, ενώ «δεν επιδεικνύουν καμία ευαισθησία στην ταλαιπωρία απλών πολιτών».

    [05] Συνέντευξη Άσαντ στην El Pais: Σε διάστημα 10 ετών, θέλω να έχω καταφέρει να σώσω τη Συρία

    O Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ δήλωσε ότι θα ήθελε σε 10 χρόνια να είναι «εκείνος που θα έχει σώσει την χώρα του» κι αναγνώρισε το ποσό σημαντική είναι η βοήθεια της Ρωσίας και του Ιράν προς τον συριακό στρατό, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της ισπανικής εφημερίδας El Pais.«Σε διάστημα 10 ετών, θέλω να έχω καταφέρει να σώσω τη Συρία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαι ακόμα πρόεδρος» επισήμανε ο Άσαντ που κυβερνά από το 2000.«Η Συρία θα πηγαίνει καλύτερα και εγώ θα είμαι εκείνος που έσωσε την χώρα του» τόνισε.

    Εάν σε 10 χρόνια «ο λαός της Συρίας επιθυμεί να βρίσκομαι εγώ στην εξουσία, θα βρίσκομαι εκεί και εάν δεν το επιθυμεί δεν θα βρίσκομαι» προσέθεσε ο Σύρος πρόεδρος.Ο Μπασάρ αλ Άσαντ επιβεβαιώνει επιπλέον ότι «αναμφίβολα, η υποστήριξη της Ρωσίας και του Ιράν είναι απαραίτητη» προκειμένου οι κυβερνητικές δυνάμεις να καταγράψουν πρόοδο έναντι των δυνάμεων της αντιπολίτευσης. «Έχουμε ανάγκη από αυτήν τη βοήθεια για έναν απλό λόγο, (τουλάχιστον) 80 χώρες υποστηρίζουν τους τρομοκράτες με διαφορετικούς τρόπους» υπογράμμισε ο Άσαντ.«Ορισμένοι απευθείας, με χρήματα, με υλικοτεχνική βοήθεια, με όπλα ή μαχητές. Άλλοι προσφέρουν μια πολιτική στήριξη σε διάφορους διεθνείς οργανισμούς».

    [06] Τουλάχιστον 46 νεκροί από διπλή επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο, στη Χομς της Συρίας

    Τουλάχιστον 46 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε διπλή βομβιστική επίθεση, με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο, στην πόλη Χομς της κεντρικής Συρίας, σύμφωνα με τον απολογισμό που μετέδωσε το Συριακό Πρακτορείο Ανθρωπίνω Δικαιωμάτων (OSDH). Δεκάδες άλλοι άνθρωποι τραυματίσθηκαν από τις επιθέσεις, πρόσθεσε η ίδια ΜΚΟ, η οποία αντλεί τις πληροφορίες της από ένα εκτεταμένο δίκτυο γιατρών και μαχητών σε όλη τη χώρα.

    Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η πλειονότητα των θυμάτων ήσαν πολίτες, προσθέτει η ίδια πηγή, επισημαίνοντας ότι ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί λόγω της ύπαρξης πολλών βαριά τραυματισμένων.Ο διοικητής της επαρχίας της Χομς Ταλάλ Μπαράζι ανακοίνωσε από την πλευρά του πως ο απολογισμός ανέρχεται σε 17 νεκρούς και 29 τραυματίες.Η δημόσια τηλεόραση μετέδωσε εικόνες που εμφανίζουν ένα πυκνό σύννεφο σκόνης από το σημείο της επίθεσης, που εκτελέσθηκε στο προάστιο Αλ Ζάχρα, και στήλες μαύρου καπνού από τις φλόγες που ξεπήδησαν μετά τις εκρήξεις.

    Στις ίδιες εικόνες, πυροσβέστες έτρεχαν μέσα σε ερείπια, ενώ άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας και πολίτες πάσχιζαν να ανοίξουν ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο και να απεγκλωβίσουν ένα άτομο. Όχι μακρύτερα, ένα απανθρακωμένο πτώμα μεταφερόταν πάνω σε φορείο από το συνεργείο Πρώτων Βοηθειών.

    Από την έκρηξη προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο, προθήκες κτηρίων, σταθμευμένα αυτοκίνητα και μικρά φορτηγά καταστράφηκαν.

    [07] Συνομιλίες του Αμερικανού ΥΠΕΞ με τον βασιλιά της Ιορδανίας

    Την επαύριο από τηρωσική επαναδιαβεβαίωση της δέσμευσης της Μόσχαςνα βοηθήσει τη Δαμασκό να πολεμήσει τις «τρομοκρατικές» ομάδες στη Συρία, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Τζον Κέρι θα έχει σήμερα συνομιλίες με τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β'.Ο Ιορδανός μονάρχης θα δεχθεί τον Κέρι, που αφίχθη χθες βράδυ στο Αμμάν, στην κατοικία του στην Άκαμπα, στις όχθες της Ερυθράς Θάλασσας. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το περιεχόμενο των συνομιλιών τους, όμως είναι αναπόφευκτο ότι το Συριακό θα καταλαμβάνει πρωτεύουσα θέση σε αυτές.

    Από τις αρχές του τρέχοντος μηνός ο Αμπντάλα, του οποίου η χώρα έχει υποδεχθεί πολλές χιλιάδες Σύρους πρόσφυγες, έχει προειδοποιήσει πως το βασίλειό του έχει φθάσει στα όρια της αντοχής.Από την πλευρά του, ο Κέρι χθες απηύθυνε έκκληση προς τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ ώστε να τεθεί το συντομότερο δυνατόν σ' εφαρμογή μία εκεχειρία στη Συρία και κατεδίκασε για άλλη μία φορά τους ρωσικούς βομβαρδισμούς, που σύμφωνα με τη Δύση και την Τουρκία πλήττουν κατά βάση τη «μετριοπαθή αντιπολίτευση» στην κυβέρνηση του Μπάσαρ αλ Άσαντ.

    [08] ΗΠΑ: Ο Τζεμπ Μπους αποσύρεται από την κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων

    Ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριντας Τζεμπ Μπους, που θεωρείτο στο πρόσφατο παρελθόν ένας από τους επικρατέστερους υποψήφιους για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ώστε να είναι ο υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την κούρσα μετά την ήττα του στην εσωκομματική διαδικασία στη Νότια Καρολίνα.

    «Ο λαός της Άιοβας, του Νιού Χάμσιρ και της Νότιας Καρολίνας μίλησε. Έτσι, απόψε αναστέλλω την εκστρατεία μου», ανακοίνωσε ο Μπους, λίγη ώρα αφότου οι προβολές αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων τον έφεραν να συγκεντρώνει όχι πολύ παραπάνω από το 8% των ψήφων στην εσωκομματική διαδικασία.«Παρ' όλα όσα ίσως ακούσατε, οι ιδέες μετράνε, οι πολιτικές μετράνε», πρόσθεσε ο Μπους -ο πατέρας και ο αδελφός του οποίου είναι πρώην Πρόεδροι -κάνοντας έναν υπαινιγμό εναντίον του νικητή της εσωκομματικής διαδικασίας στη Νότια Καρολίνα, του Ντόναλντ Τραμπ.

    [09] Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Πελοποννήσου

    Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Πελοποννήσου οι οποίοι αύριο θα προσέλθουν στο διάλογο με την κυβέρνηση.

    Σήμερα Κυριακή οι αγρότες θα κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο Τριπόλεως - Κορίνθου στα διόδια Νεστάνης από τις 4.00 το απόγευμα ως αύριο το μεσημέρι με την κυκλοφορία να εκτρέπεται από τον Αχλαδόκαμπο και να διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - 'Αργους.

    Στο μεταξύ οι αγρότες της Αργολίδας συγκεντρώνονται στο μπλόκο της Δαλαμανάρας στις 11.30 σήμερα και στην συνέχεια θα κατευθυνθούν στους Μύλους όπου θα κλείσουν την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - 'Αργους, στην είσοδο των Μύλων από τις 1.00 μετά το μεσημέρι έως τις 5.00 το απόγευμα.

    Από τις 4.00 έως τις 5.00 το απόγευμα που θα είναι κλειστοί και οι δύο δρόμοι, παλαιά και νέα εθνική οδός, η κυκλοφορία από Τρίπολη προς Κόρινθο κι αντίστροφα, θα διεξάγεται από την εθνική οδό Τρίπολη - Λεβίδι - Κανδύλα - Νεμέα, ένα δρόμο πολλών χιλιομέτρων στα ορεινά της Πελοποννήσου.

    Στην Λακωνία οι αγρότες θα κλείσουν σήμερα την γέφυρα του Ευρώτα στην είσοδο της Σπάρτης, από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τον επαρχιακό δρόμο Σπάρτης - Καστόρι - Λογγανίκος - Μεγαλόπολη, ενώ ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα μπορούν να περάσουν και από παράκαμψη με τμήμα χωμάτινης διαδρομής από την περιοχή της Σκούρας.

    Παράλληλα, κλειστή για πολλοστή ημέρα είναι η νέα εθνική οδός Κόρινθος - Αθήνα στο ύψος του Ισθμού, ενώ σήμερα το πρωί άνοιξαν την παλαιά εθνική οδό στον Ισθμό, χωρίς όμως να ενημερώσουν οι αγρότες, αν θα κρατήσουν ανοικτό το δρόμο ή θα τον κλείσουν ξανά και πότε.

    Επιπλέον ο Χρήσος Αναγνωστάκος από το μπλόκο του Ευρώτα, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, «επιβάλλεται διάλογος με την κυβέρνηση και πρέπει να βρεθεί λύση. Δεν έχουμε δικαίωμα να μην προσέλθουμε στο διάλογο, γιατί πάνω από ένα μήνα βρίσκεται πολύς κόσμος στο δρόμο και αγωνίζεται».

    Ο κ. Αναγνωστάκος πρόσθεσε ότι, «αυτή την στιγμή Αργολίδα και Λακωνία καταστρέφονται οικονομικά, τα προϊόντα δεν εξάγονται, αφού τα τελωνεία είναι κλειστά και τα συμβόλαια για την εξαγωγή αγροτικών προϊόντων ακυρώνονται το ένα μετά το άλλο. Συνεπώς - τόνισε - επιβάλλεται ο διάλογος»

    [10] Σε στάση αναμονής οι αγρότες στους νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής

    Στάση αναμονής τηρούν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα στους νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, ενόψει της αυριανής συνάντησης με τον πρωθυπουργό, αλλά και παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στην Νίκαια.

    Τα τρακτέρ παραμένουν παρατεταγμένα στα περισσότερα μπλόκα που έχουν στηθεί για περισσότερες από 25 ημέρες και με εξαίρεση την κινητοποίηση που προγραμματίστηκε στο Δερβένι Θεσσαλονίκης, στα υπόλοιπα σημεία οι δρόμοι θα είναι ανοιχτοί.

    Στο πλαίσιο αυτό, για σήμερα δεν προγραμματίζονται κινητοποιήσεις στα μπλόκα της αερογέφυρας Θέρμης, στα πράσινα φανάρια (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο «Μακεδονία») και σε εκείνο στον κρατικό αερολιμένα.

    Το πρόγραμμα αποκλεισμού του ακολουθεί σήμερα το μπλόκο στο Δερβένι, είναι το εξής: 11:00- 15:00 κλειστές οι τρεις λωρίδες και στα δύο ρεύματα. Από τις 15.00 έως τις 18.00 θα δοθεί στην κυκλοφορία μία λωρίδα σε κάθε πλευρά. Ο συντονιστής, Αναστάσης Σοϊλεμέζης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «εδώ που φτάσαμε, εμείς από το μπλόκο Δερβενίου στέλνουμε μήνυμα ενότητας» και πρόσθεσε «το βράδυ σε γενική μας συνέλευση ίσως τελικά λάβουμε οριστική απόφαση για το που συντασσόμαστε. Παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις».

    Καμία κινητοποίηση δεν προγραμματίζεται για σήμερα στον νομό Χαλκιδικής, όπου έχουν στηθεί τέσσερα μπλόκα, στον κόμβο Γοματίου στην Ιερισσό, στα Νέα Μουδανιά, τη Νέα Καλλικράτεια και τον Πολύγυρο. «Υπογράψαμε με τις προτάσεις των Τεμπών, αλλά παρακολουθούμε από κοντά το τι γίνεται σε όλες τις συναντήσεις του αγροτικού κόσμου, όπου και αν γίνονται», τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συντονιστής του μπλόκου στον κόμβο Μουδανιών, Βαγγέλης Μισαηλίδης.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 21 February 2016 - 9:32:43 UTC