Browse through our Interesting Nodes on Politics in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-02-29

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επανεξελέγη επικεφαλής του Ποταμιού ο Στ. Θεοδωράκης
  • [02] Συνεδριάζει για προσφυγικό - μεταναστευτικό η Νέα Δημοκρατία
  • [03] «Η ΝΔ σπεύδει να κάνει τον συνήγορο της διαπλοκής», τονίζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού
  • [04] Στον Πειραιά 1810 μετανάστες και πρόσφυγες από Χίο και Μυτιλήνη
  • [05] Υπέρ της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ τάχθηκε ο Ζαν-Μαρί Λεπέν
  • [06] Ν. Αναστασιάδης: Για να λυθεί το Κυπριακό η Τουρκία πρέπει να κάνει πολλά
  • [07] Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας στην Ιταλία
  • [08] Α. Μέρκελ: «Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε τώρα την Ελλάδα»
  • [09] Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου στον Ντι Κάπριο, καλύτερης σκηνοθεσίας στον Ινιάριτου για το φιλμ «Η επιστροφή»

  • [01] Επανεξελέγη επικεφαλής του Ποταμιού ο Στ. Θεοδωράκης

    Ο Σταύρος Θεοδωράκης επανεξελέγη επικεφαλής του Ποταμιού καθώς στην ψηφοφορία για την εκλογή νέας ηγεσίας με την οποία ολοκληρώθηκε το Συνέδριο, έλαβε 715 ψήφους (ποσοστό 88,16%) έναντι 96 του συνυποψήφιού του, Παύλου Ελευθεριάδη, ενώ υπήρξαν και 20 λευκά.

    Η τρίτη και τελευταία ημέρα του Συνεδρίου του Ποταμιού χαρακτηρίστηκε από τις επικρίσεις που δέχθηκε από πολλούς ομιλητές ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου είχε μιλήσει για «τρία Ποτάμια», της ηγεσίας, των εθελοντών και των απογοητευμένων που έπαψαν να το στηρίζουν. Επέρριψε τις ευθύνες για την κατάσταση αυτή τον Σταύρο Θεοδωράκη, γεγονός που έδωσε αφορμή να δεχθεί έντονη κριτική από πολλά στελέχη.

    Τα πυρά συγκέντρωσαν και οι βουλευτές του Ποταμιού που θεωρήθηκαν από πολλούς ότι φέρουν την ευθύνη για τη μείωση της επιρροής του κόμματος καθώς ακολουθούν προσωπική στρατηγική. Εξελέγησαν ακόμη τα νέα όργανα του κόμματος, που συνεδρίασαν για πρώτη φορά αμέσως μετά.

    Η τρίτη ημέρα ξεκίνησε με τις ομιλίες όσων δεν κατάφεραν να μιλήσουν το βράδυ του Σαββάτου καθώς η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε χωρίς να έχουν μιλήσει όσοι ζήτησαν το λόγο. Αυτό έγινε προκειμένου να ικανοποιηθεί το μεγάλο ενδιαφέρον που εκφράστηκε από τους συμμετέχοντες και έτσι αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι ομιλίες και την Κυριακή, παράλληλα με τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες που πραγματοποιήθηκαν για την εκλογή των νέων κομματικών οργάνων.

    Στις τοποθετήσεις τους οι περισσότεροι εθελοντές χρησιμοποίησαν σκληρές εκφράσεις για τους βουλευτές του Κινήματος. Τα περισσότερα πυρά δέχτηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χάρης Θεοχάρης για τον όρο «τρία Ποτάμια» που χρησιμοποιήσε στην ομιλία του το Σάββατο, επιρρίπτοντας παράλληλα στον Σταύρο Θεοδωράκη τις ευθύνες για την πτώση των ποσοστών του κόμματος τον περασμένο Σεπτέμβριο και τις κακές επιδόσεις στις δημοσκοπήσεις.

    Μετά την εκλογή του ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι δεν υπάρχουν τρία Ποτάμια, αλλά μόνο ένα και δεν μπορεί κάποιος να απολαμβάνει τα προνόμια του "είσαι" και τη δημοσιότητα του "δεν είσαι". Πρόσθεσε ότι το κόμμα δεν είναι ούτε του ίδιου, ούτε των βουλευτών, αλλά των εθελοντών και των μελών του. Σχολίασε και τα δημοσιεύματα για συνάντηση του κ. Τσίπρα με εκδότη μιλώντας για υποκριτές, ψεύτες και ανάλγητους, σημειώνοντας ότι το Ποτάμι, ότι κάνει το κάνει δημοσίως, ενώ είπε ότι συμφώνησε με τον Κ. Μητσοτάκη και την Φ. Γεννηματά, η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό να γίνει άμεσα.

    [02] Συνεδριάζει για προσφυγικό - μεταναστευτικό η Νέα Δημοκρατία

    Το προσφυγικό και μεταναστευτικό θα τεθούν στο επίκεντρο τηςσυνεδρίασης της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεως της ΝΔ σήμεραστα γραφεία του κόμματος, υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Στην Ομάδα μετέχουν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, η συντονίστρια Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, ο ειδικός Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, ο Συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Μάκης Βορίδης, ο Συντονιστής Κοινωνικών Υποθέσεων, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο υπεύθυνος του Τομέα Εθνικής Άμυνας, Αθανάσιος Δαβάκης, ο πρόεδρος της οργανωτικής Επιτροπής του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Εκπρόσωπος Τύπου, Γιώργος Κουμουτσάκος.

    [03] «Η ΝΔ σπεύδει να κάνει τον συνήγορο της διαπλοκής», τονίζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

    Να αφήσει τις υπεκφυγές και να απαντήσει ξεκάθαρα σε σειρά ερωτημάτων, «αντί να κάνει με τόσο άκομψο και απροκάλυπτο τρόπο τον συνήγορο της διαπλοκής», καλεί το Μέγαρο Μαξίμου τη ΝΔ.

    Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, τονίζεται ότι «η ΝΔ σπεύδει να κάνει τον συνήγορο της διαπλοκής» και σημειώνει:

    «Αντί η ΝΔ να κάνει με τόσο άκομψο και απροκάλυπτο τρόπο τον συνήγορο της διαπλοκής, καλό θα είναι να απαντήσει ξεκάθαρα:

  • Γιατί το σύστημα της διαπλοκής των ΜΜΕ δεν πλήρωνε επί τόσα χρόνια τον νόμιμο φόρο επί των διαφημίσεων και τα τέλη χρήσης των συχνοτήτων;

  • Γιατί ποτέ επί κυβερνήσεων ΝΔ δεν έγινε διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες;

    Ρωτάμε επίσης αν ο κ. Μαυρίκος -για τον οποίο ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ κρατούν σιγήν ιχθύος- έχει εξοφληθεί από τα ταμεία του κόμματος, ή αν έχει να λαμβάνει και για ποιες υπηρεσίες ακριβώς».

    «Ο ελληνικός λαός περιμένει ξεκάθαρες απαντήσεις και όχι υπεκφυγές», υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

    Διαβάστε επίσης:

    Η ΝΔ θέτει 3+1 ερωτήματα για «τις κρυφές επαναλαμβανόμενες συναντήσεις» Τσίπρα-Ψυχάρη

    [04] Στον Πειραιά 1810 μετανάστες και πρόσφυγες από Χίο και Μυτιλήνη

    Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Αριάνδη" μεταφέροντας 1810 μετανάστες και πρόσφυγες από Χίο και Μυτιλήνη.

    Το πλοίο παρέλαβε 1360 άτομα από τη Μυτιλήνη και 450 από τη Χίο. Πολλοί από τους μετανάστες και πρόσφυγες αναμένεται να φιλοξενηθούν προσωρινά σε επιβατικούς σταθμούς του ΟΛΠ.

    Σημειώνεται ότι ο Οργανισμός σε μια προσπάθεια να υπάρξει καλύτερη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών που καταφθάνουν στο λιμάνι του Πειραιάδιέθεσε από χθες το απόγευμα και την πέτρινη αποθήκη του οργανισμού, ενώ ήδη έχει ανοίξει για την εξυπηρέτηση των μεταναστών και των προσφύγων τέσσερις επιβατικούς σταθμούς.

    Επίσης, ο ΟΛΠ έχει διαθέσει επιπλέον προσωπικό αλλά και συνεργεία καθαρισμού για την εξυπηρέτηση των μεταναστών και των προσφύγων, που φιλοξενούνται προσωρινά στο λιμάνι του Πειραιά. Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσει σε λίγη ώρα και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο blue star 2 μεταφέροντας 183 άτομα από τη Λέρο.

    [05] Υπέρ της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ τάχθηκε ο Ζαν-Μαρί Λεπέν

    Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν, ο ιδρυτής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο (FN) της Γαλλίας, τάχθηκε χθες δημόσια υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διεκδικεί το τρέχον διάστημα το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ώστε να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

    «Εάν ήμουν Αμερικανός, θα ψήφιζα τον Ντόναλντ Τραμπ... ο Θεός να τον φυλάει!», έγραψε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ο ευρωβουλευτής και συνιδρυτής του FN, 87 ετών.

    Ο Αμερικανός μεγιστάνας, φαβορί στην εσωκομματική διαδικασία των Ρεπουμπλικάνων, έχει κάνει πολλές αμφιλεγόμενες δηλώσεις, για τη μετανάστευση όπως και για το Ισλάμ. Μια από τις προτάσεις του που είχαν προκαλέσει τον μεγαλύτερο θόρυβο ήταν αυτή που προέβλεπε την επιβολή μιας «προσωρινής» απαγόρευσης στους μουσουλμάνους να εισέρχονται στις ΗΠΑ.

    Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν έχει καταδικαστεί επανειλημμένα για αντισημιτικές και ρατσιστικές δηλώσεις και εκπαραθυρώθηκε από το FN πέρυσι με πρωτοβουλία της ίδιας του της κόρης, της Μαρίν Λεπέν, αφού επανέλαβε την άποψή του πως το Ολοκαύτωμα ήταν «λεπτομέρεια της ιστορίας».

    [06] Ν. Αναστασιάδης: Για να λυθεί το Κυπριακό η Τουρκία πρέπει να κάνει πολλά

    «Υπάρχουν πολλά που η Τουρκία θα πρέπει να κάνει, προκειμένου το ταχύτερο να εξευρεθεί λύση στο Κυπριακό», δήλωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη συνέντευξη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην εφημερίδα "Ο Φιλελεύθερος".

    "Δεν είναι θέμα δημόσιας αντιπαράθεσης, αλλά θέσεων τις οποίες καλά γνωρίζουμε ότι η Τουρκία ακόμα τηρεί και οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στις ανησυχίες των Ελληνοκυπρίων," ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

    "Πιστεύω", πρόσθεσε, "τα μηνύματα να ληφθούν τελικά υπόψη για να πετύχουμε το συντομότερο δυνατόν αυτό που επιδιώκουμε".

    Σε ερώτηση για αναφορές του κ. Τσαβούσοβλου στο εδαφικό και το περιουσιακό, ο πρόεδρος Αναστασιάδης σημείωσε ότι «εδαφικό και περιουσιακό, εξ όσων είπε (ο Τσαβούσογλου), θα πρέπει να συζητηθούν μαζί, οι χάρτες θα μείνουν στο τέλος".

    Ο Κύπριος πρόεδρος ανέφερε πως "αυτό που επίσης σημειώνω είναι την αναφορά όσον αφορά τις εγγυήσεις ότι δεν θα πρέπει να είναι απειλή τουλάχιστον για τους Ελληνοκύπριους. Μένω μέχρι εδώ.

    [07] Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας στην Ιταλία

    Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες ολόκληρη την Ιταλία είχε συνέπεια να χάσουν την ζωή τους πέντε άνθρωποι.

    Ένας γεωργός πενήντα ενός ετών καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου στην πόλη Τζόια Τάουρο της Καλαβρίας. Ένα παιδί οκτώ ετών τραυματίσθηκε, επίσης από πτώση δέντρου, και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Ρηγίου της Καλαβρίας.

    Στην κεντρική Ιταλία, στην περιφέρεια Μάρκε, ένας άνδρας πέθανε από πνιγμό, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα νερά χείμαρρου που υπερχείλισε.

    Δυο επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο έχασαν την ζωή τους κοντά στην πόλη Καζέρτα, στην ευρύτερη περιφέρεια της Νάπολης. Πάνω στο ΙΧ με το οποίο ταξίδευαν έπεσε κορμός αιωνόβιου δέντρου.

    Στην βόρεια Ιταλία, κοντά στην πόλη Βερόνα, ένας άνδρας γλίστρησε και έπεσε στα νερά του ποταμού Τιόνε, πιθανότατα εξαιτίας της ολισθηρότητας του εδάφους, λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων. Οι προσπάθειες να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες απέβησαν μάταιες.

    Εξαιτίας της κακοκαιρίας ένα τραίνο βγήκε από τις σιδηροτροχιές έξω από το Τορίνο, χωρίς πάντως να υπάρξουν τραυματίες.

    Στην περιφέρεια της Γένοβας, την Λιγουρία, η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης θα ισχύσει και σήμερα, αν και αναμένεται, από το απόγευμα, βαθμιαία εξασθένηση της κακοκαιρίας.

    [08] Α. Μέρκελ: «Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε τώρα την Ελλάδα»

    «Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε τώρα την Ελλάδα», τόνισε κατ' επανάληψη η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, αναφερόμενη στην προσφυγική κρίση και τόνισε ότι δεν αποτελεί ευρωπαϊκή συμπεριφορά να κλείνει κάποιος τα σύνορά του και κάποιος άλλος να υποφέρει. Καταλόγισε δε ευθύνες στην Αυστρία για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ και επισήμανε ότι βρίσκεται σε στενή επαφή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

    «Επειδή η Αυστρία αποφάσισε να δέχεται 80 (πρόσφυγες) την ημέρα και κανέναν παραπάνω, δημιουργήθηκε αυτό που βλέπουμε τώρα, η Ελλάδα δέχεται βοήθεια, είμαι σε στενή επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα, του πρότεινα και την βοήθειά μας, αλλά έχουν την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και πιστεύουν ότι κάπως θα τα καταφέρουν, αλλά υπό δύσκολες συνθήκες», δήλωσε η κυρία Μέρκελ σε συνέντευξή της απόψε στο πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD και πρόσθεσε: «Πρέπει να συναντηθούμε στις 7 Μαρτίου για να δούμε αυτό το θέμα, διότι δεν κρατήσαμε την Ελλάδα στο ευρώ για να εγκαταλείψουμε μετά μια χώρα που ανήκει στην Ευρωζώνη και στην Σένγκεν και έχει πολλά προβλήματα - και θεωρώ ότι κανονικά η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει ήδη τώρα 50.000 θέσεις στέγασης, αυτό δεν το κατάφεραν και δεν είναι καλό - αλλά αυτή τη χώρα δεν μπορούμε τώρα να την εγκαταλείψουμε (...) Ακριβώς για να μην είναι η Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες και κανένας να μην την βοηθά, θα συζητήσουμε την επόμενη Δευτέρα για αυτό το θέμα και όπως είπα είμαι με την Ελλάδα σε στενότατη επαφή», για να τονίσει: «Ακριβώς αυτό είναι που φοβάμαι, όταν ο ένας ορίζει τα σύνορά του, πρέπει να ο άλλος να υποφέρει. Αυτή δεν είναι η Ευρώπη μου».

    Αν δει κανείς τις εικόνες από την Ελλάδα, συνέχισε η Καγκελάριος, «συνέβη ακριβώς αυτό που έπρεπε να φοβόμαστε, ότι μια χώρα παραμένει με τα προβλήματα και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε».

    [09] Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου στον Ντι Κάπριο, καλύτερης σκηνοθεσίας στον Ινιάριτου για το φιλμ «Η επιστροφή»

    Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κέρδισε το πρώτο του Όσκαρ. Ο 41 ετών ηθοποιόςτιμήθηκε με το ΌσκαρΑ'ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο δράμα Η επιστροφή (The Revenant).

    Ο Ντι Κάπριοήταν υποψήφιος άλλες τέσσερις φορές για Όσκαρ στην καριέρα του, που διαρκεί 25 χρόνια, χωρίς ωστόσονα το κερδίσει. Φέτος όμως θεωρείτο το φαβορί και επιβεβαίωσε τον τίτλο του.

    Για την ίδια ταινία, οΜεξικανός Αλεχάντρο Ινιάριτου κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας.

    Ο Ινιάριτου έγινε έτσι ο πρώτος κινηματογραφιστής που κερδίζει το Όσκαρ σκηνοθεσίας δύο συναπτές χρονιές, καθώς η ταινία του Birdman είχε κερδίσει και πέρσι.

    Αυτό είναι το τέταρτο Όσκαρ που κερδίζει ο Μεξικανός σκηνοθέτης στην καριέρα του.

    Η ταινία Spotlight: Όλα στο φως (Spotlight) του Τομ Μακάρθι κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

    Η ταινία, η έρευνα για την οποία χρειάστηκε χρόνια για να ολοκληρωθεί, ακολουθεί τους δημοσιογράφους που είχαν προχωρήσει το 2002 στην αποκάλυψη ότι στελέχη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας συγκάλυπταν τις σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών από ιερωμένους.

    Στην εφημερίδα Boston Globe είχε δοθεί βραβείο Πούλιτζερ για τις αποκαλύψεις της όσον αφορά το σκάνδαλο.

    Η Μπρι Λάρσον κέρδισε το Όσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Δωμάτιο».

    Ο Ιταλός Ένιο Μορικόνε κέρδισε το βραβείο Όσκαρ καλύτερης μουσικής, για το σάουντρακ της ταινίας Οι μισητοί οκτώ.

    Η ταινία Ο γιος του Σαούλ (Ουγγαρία) σε σκηνοθεσία Λάσλο Νέμες κέρδισε το βραβείο Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

    Ο Μαρκ Ράιλανς κέρδισε το βραβείο Όσκαρ Β΄ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο φιλμ Η γέφυρα των κατασκόπων του Στίβεν Σπίλμπεργκ, στο οποίο ενσαρκώνει έναν Ρώσο πράκτορα.

    Είναι το πρώτο βραβείο Όσκαρ που λαμβάνει ο 56χρονος βρετανός θεατρικός ηθοποιός και συγγραφέας.

    Στην κωμική περιπέτεια Τα μυαλά που κουβαλάς (Inside Out), του στούντιο Pixar της Γουόλτ Ντίσνεϊ, απονεμήθηκε το βραβείο Όσκαρ για την καλύτερη ταινία animation.

    Η Αλίσια Βικάντερ κέρδισε το Όσκαρ Β΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στον ρόλο της συζύγου ενός διαφυλικού καλλιτέχνη στο φιλμ Το Κορίτσι από τη Δανία (The Danish Girl).

    Είναι το πρώτο Όσκαρ που απονέμεται στην 27χρονη Σουηδή ηθοποιό, η οποία καθιερώθηκε το 2015.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 29 February 2016 - 5:32:32 UTC