Browse through our Interesting Nodes of Military & Security in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-03-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Νέες συναντήσεις υπουργών με εκπροσώπους των θεσμών
  • [02] Δεν θα φορολογηθούν αναδρομικά τα εισοδήματα του 2015 λέει ο Τρύφων Αλεξιάδης
  • [03] Αισιοδοξία Σουλτς και Γιούνκερ για συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας
  • [04] Κουρδική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την αιματηρή επίθεση στην Άγκυρα
  • [05] Τριμερής συνάντηση Τσίπρα, Ολάντ, Μέρκελ πριν τη Σύνοδο Κορυφής
  • [06] Νέα εταιρία η ΠΑΕ ΑΕΚ και με «σφραγίδα» της FIFA
  • [07] Με meldonium και η Εφίμοβα, κινδυνεύει με ισόβιο αποκλεισμό
  • [08] Στη... γραμμή εκκίνησης το υπερθέαμα της Φόρμουλα 1
  • [09] Έγινε δεκτή η έφεση του ΠΑΟΚ, με κόσμο κόντρα στην Καλλονή
  • [10] Κοντονής: «Η πολιτική στον αθλητισμό έχει χαραχθεί από μηνών κι έχει την έγκριση του πρωθυπουργού»
  • [11] Πρόβλεψη για ανοδική πορεία της Volvo και το 2016

  • [01] Νέες συναντήσεις υπουργών με εκπροσώπους των θεσμών

    Οι υπουργοί Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης και Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, συναντώνται σήμεραεκ νέου με τους εκπροσώπους των θεσμών, στην προσπάθεια να εξευρεθεί ένας κοινός τόπος πριν από την αναχώρηση των πιστωτών από την Αθήνα.

    Χθες, παρά τα βήματα σύγκλισης που έχουν γίνει, δεν κατέστη δυνατόν να υπάρξει συμφωνία.Στο φορολογικό, μεγάλο "αγκάθι" μεταξύ των δύο πλευρών αναδεικνύεται το αφορολόγητο ποσό εισοδήματος. Οι δανειστές και κυρίως η πλευρά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου φέρεται να πιέζει για μείωσή του στα επίπεδα των 8.000 ευρώ από 9.500 ευρώ που είναι σήμερα. Διαφωνεί η κυβέρνηση, λόγω των επιβαρύνσεων που θα επιφέρει η μείωση αυτή ακόμη και σε χαμηλά εισοδήματα. «Το αφορολόγητο είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει» δήλωσε χαρακτηριστικά, χθες το βράδυ, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά το τέλος της πολύωρης συνάντησης του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής των Θεσμών για τα φορολογικά θέματα. Είχε προηγηθεί, νωρίτερα χθες το πρωί, συνάντηση των δύο πλευρών για το φορολογικό από την οποία είχαν προκύψει σημάδια αισιοδοξίας για επίτευξη συμφωνίας στην απογευματινή συνάντηση. Αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν, εντέλει, λόγω των διαφορών στο αφορολόγητο ποσό, με αποτέλεσμα αρμόδιες πηγές μετά το τέλος της συνάντησης να κάνουν λόγω για «τζαρτζαρίσματα» αλλά και για «τον νόμο του Πάρκινσον, σύμφωνα με τον οποίο η γραφειοκρατία εξαντλεί όλο τον διαθέσιμο χρόνο» μέχρι να υπάρξει αποτέλεσμα.

    Σε ό,τι αφορά τα άλλα θέματα της διαπραγμάτευσης για τη φορολογία, στο τραπέζι, μεταξύ άλλων, βρίσκονται οι αλλαγές στην φορολογική κλίμακα για μισθωτούς και συνταξιούχους, στο καθεστώς φορολόγησης των ενοικίων καθώς και των ελεύθερων επαγγελματιών.

    Οι αλλαγές στην κλίμακα φορολογίας εισοδήματος των μισθωτών και των συνταξιούχων ( κλιμάκια και συντελεστές) θα κλείσουν, όταν κλείσει και το αφορολόγητο ποσό.

    Για τους επαγγελματίες εξετάζεται σύμφωνα με τις πληροφορίες να φορολογούνται με την κλίμακα φορολογίας εισοδήματος που θα ισχύει για τους μισθωτούς χωρίς το αφορολόγητο. Για τα ενοίκια παραμένει στο τραπέζι η πρόβλεψη του προγράμματος οικονομικής πολιτικής για αύξηση του συντελεστή φορολόγησης από το 11% στο 15% για τα εισοδήματα έως 12.000 ευρώ και από το 33% στο 35% για τα υψηλότερα.

    [02] Δεν θα φορολογηθούν αναδρομικά τα εισοδήματα του 2015 λέει ο Τρύφων Αλεξιάδης

    «Δεν θα υπάρξει το 2016 διάταξη η οποία να προβλέπει την αναδρομική φορολόγηση των εισοδημάτων του 2015», δήλωσε μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα.

    Απαντώντας σε τοποθετήσεις βουλευτών, κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου στο οποίο έχει ενσωματωθεί η διάταξη για τη διαφάνεια στη διαφημιστική δαπάνη των τραπεζών, ο κ. Αλεξιάδης, είπε ότι η κυβέρνηση έχει την πρόθεση να λάβει ανάλογα μέτρα για τις ΔΕΚΟ και τις εταιρείες με νομοθετικές ρυθμίσεις που θα φέρει στο μέλλον.

    «Ο αγώνας σε θέματα διαπλοκής είναι ενοποιημένος και όποιος θέλει μπορεί να προσφέρει στην προσπάθεια αυτή», ανέφερε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση.

    [03] Αισιοδοξία Σουλτς και Γιούνκερ για συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας

    Την πεποίθηση ότι θα επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό εξέφρασαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν από κοινού οι πρόεδροι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Μάρτιν Σουλτς. Ο Ζ. Κ. Γιούνκερ τόνισε πως η υπό διαμόρφωση συμφωνία είναι απολύτως σύμφωνη με το ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο και διασφαλίζει την ατομική εξέταση καθενός που αιτείται άσυλο. Επιπλέον, ο πρόεδρος της Επιτροπής, τόνισε πως κανένας δεν πρέπει να αφεθεί μόνος του σε αυτήν την κρίση.

    Από την πλευρά του ο Μ. Σουλτς υπογράμμισε πως υπάρχει ανάγκη για μια ευρωπαϊκή συμφωνία που θα σέβεται τα διεθνή πρότυπα και θα σπάει το επιχειρηματικό μοντέλο των διακινητών. Χαιρέτισε την ανάλυση της Επιτροπής ότι είναι νομικά αποδεκτή η υπό διαμόρφωση συμφωνία, ενώ επίσης κάλεσε όλα τα κράτη-μέλη να συμμετάσχουν στα προγράμματα μετεγκατάστασης και επανεγκατάστασης. «Είναι εντυπωσιακό πως κάποια κράτη-μέλη επιτίθενται με κριτικό τρόπο στις λύσεις που προτείνουμε αλλά δεν δέχονται να πάρουν πρόσφυγες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Τέλος, ερωτηθείς για τις ενστάσεις της Κύπρου για το άνοιγμα των ενταξιακών κεφαλαίων, ο Μ. Σουλτς ανέφερε πως είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη σήμερα το πρωί εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα βρεθεί λύση κοινώς αποδεκτή. Μάλιστα, σημείωσε πως ενδέχεται να ανοίξει το κεφάλαιο που σχετίζεται με την ελευθεροτυπία.

    [04] Κουρδική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την αιματηρή επίθεση στην Άγκυρα

    Η οργάνωση «Γεράκια για την Απελευθέρωση του Κουρδιστάν»(TAK) ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που έγινε την Κυριακή στην Άγκυρα, προκαλώντας τον θάνατο 37 ανθρώπων, σύμφωνα με ανακοίνωση που ανήρτησε σήμερα η οργάνωση στον ιστότοπό της.Η οργάνωση περιγράφει την επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο όχημα ως μια «πράξη εκδίκησης»για τις επιχειρήσεις που πραγματοποιούν από τον Ιούλιο οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας στη νοτιοανατολική Τουρκία, στην οποία ο πληθυσμός είναι κυρίως κουρδικός, από τις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους εκατοντάδες πολίτες, μέλη των δυνάμεων ασφαλείας και κούρδοι μαχητές.

    Στόχος της επίθεσης αυτής ήταν οι δυνάμεις ασφαλείας, αλλά μεγάλος αριθμός πολιτών σκοτώθηκε μετά την επέμβαση της αστυνομίας, προσθέτει στην ανακοίνωσή της η TAK, η οποία προειδοποίησε επίσης ότι είναι αναπόφευκτη περαιτέρω απώλεια ζωής αμάχων στις επιθέσεις της.Στην ανακοίνωσή της, η ΤΑΚ προειδοποιεί εξάλλου ότι θα πραγματοποιήσει κι άλλες επιθέσεις κατά αυτών που θεωρεί υπεύθυνους για τις επιχειρήσεις των δυνάμεων ασφαλείας στη νοτιοανατολική Τουρκία.

    Η οργάνωση TAK έχει επίσης αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο όχημα που έγινε τον Φεβρουάριο στην Άγκυρα από την οποία έχασαν τη ζωή τους 29 άνθρωποι.Η TAK δηλώνει ότι έχει αποσχιστεί από το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), ενώ ειδικοί πάνω στο θέμα αυτό δηλώνουν ότι οι δύο οργανώσεις διατηρούν στενούς δεσμούς.

    [05] Τριμερής συνάντηση Τσίπρα, Ολάντ, Μέρκελ πριν τη Σύνοδο Κορυφής

    Τριμερή συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ και την καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Α. Μέρκελ, θα έχει, στις 12:15 (τοπική ώρα Βρυξελλών), ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

    Επίσης, ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει, ως παρατηρητής, στην προπαρασκευαστική συνάντηση των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί πριν από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

    Το πλήρες πρόγραμμα του πρωθυπουργού:

    Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

    12:15 Τριμερής συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρ. Ολαντ και την καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ

    14:00-15:30Συμμετοχή στην Προπαρασκευαστική Συνάντηση των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ως παρατηρητής)

    15:40-15:45'Αφιξη στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

    16:00-16:30Ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, M. Schulz

    16:45-19:30Σύνοδος εργασίας Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

    19:45-22:00Γεύμα Εργασίας Αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων κρατών-μελών Ε.Ε.

    Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

    9:15-9:45'Αφιξη στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

    10:00 Πρωινό εργασίας Αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων κρατών-μελών Ε.Ε. και Πρωθυπουργού της Τουρκίας

  • Οι ώρες αναγράφονται σε τοπική ώρα Βρυξελλών

    Διαβάστε επίσης:

    Επί τάπητος το προσφυγικό, στη Σύνοδο Κορυφής

    Στόχος η επίτευξη μιας «νομικά ισχυρής και εφαρμόσιμης» συμφωνίας μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας

    [06] Νέα εταιρία η ΠΑΕ ΑΕΚ και με «σφραγίδα» της FIFA

    Μία πολύ σημαντική απόφαση της FIFA κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Η Πειθαρχική Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας απέρριψε τις προσφυγές που είχαν κάνει ένας ατζέντης και δύο ποδοσφαιριστές διεκδικώντας χρήματα από την Ενωση. Οι οφειλές αφορούσαν στο παλαιό ιδιοκτησιακό καθεστώς και τα ονόματα δεν κοινοποιήθηκαν, όμως η απόφαση αυτή έχει τεράστια σημασία για την ΑΕΚ, καθώς κόβει οριστικά τους δεσμούς με το παρελθόν.

    Η ΑΕΚ είναι μία νέα εταιρία με «σφραγίδα» πλέον της FIFA, συνεπώς ξεμπερδεύει οριστικά με οποιαδήποτε προβλήματα θα μπορούσαν να προκύψουν σχετικά με οφειλές που υπήρχαν έως το 2013. Δημιουργείται, παράλληλα, δεδικασμένο το οποίο λύνει τα χέρια της ΠΑΕ ακόμα και στο θέμα της αδειοδότησης, με τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν.

    [07] Με meldonium και η Εφίμοβα, κινδυνεύει με ισόβιο αποκλεισμό

    Νέο σοκ στο ρωσικό αθλητισμό, καθώς η κορυφαία κολυμβήτρια της χώρας Γιούλια Εφίμοβα, τέθηκε σε καθεστώς προσωρινού αποκλεισμού από τη FINA λόγω παραβίασης των κανονισμών περί ντόπινγκ. Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα η ρωσική ομοσπονδία υγρού στίβου, προσθέτοντας ότι ο πρόεδρός της Βλαντιμίρ Σαλνίκοφ, θα συναντηθεί με τους υπεύθυνους της εθνικής ομάδας, προκειμένου να ζητήσει διευκρινίσεις για την υπόθεση.

    Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, η 23χρονη κολυμβήτρια βρέθηκε και αυτή να έχει κάνει χρήση της προσφάτως απαγορευθείσας ουσίας meldonium, με την οποία πιάστηκε επίσης η κορυφαία τενίστρια Μαρία Σαράποβα, αλλά και άλλοι Ρώσοι αθλητές από διάφορα σπορ. Στην περίπτωση της Εφίμοβα, η οποία το 2014 τιμωρήθηκε με 16μηνο αποκλεισμό λόγω χρήσης στεροειδών αναβολικών, μία ενδεχόμενη δεύτερη τιμωρία θα σημάνει ποινή ισόβιου αποκλεισμού.

    [08] Στη... γραμμή εκκίνησης το υπερθέαμα της Φόρμουλα 1

    Περίπου τέσσερις μήνες μετά την ολοκλήρωση της σεζόν του 2015 στο Άμπου Ντάμπι, οι ομάδες και οι οδηγοί της Φόρμουλα 1 επιστρέφουν στη δράση για το 2016. Η «αυλαία» του νέου πρωταθλήματος ανοίγει την Κυριακή 20 Μαρτίου (07:00 ώρα Ελλάδας) στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης, με την ευχή των φίλων του αθλήματος η διοργάνωση του 2016 να είναι πιο συναρπαστική από την περυσινή, κατά την οποία ο Λιούις Χάμιλτον κατέκτησε στο Όστιν των Ηνωμένων Πολιτειών τον τρίτο τίτλο της καριέρας του, τρεις αγώνες πριν από το τέλος, ενώ η Μερτσέντες στέφθηκε στο Σότσι της Ρωσίας για δεύτερη διαδοχική σεζόν πρωταθλήτρια στους κατασκευαστές, τέσσερις αγώνες πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν.

    Η γερμανική ομάδα ξεκινάει τη χρονιά με στόχο να υπερασπιστεί τα «στέμματά» της και οι χειμερινές δοκιμές έδειξαν ότι έχει ένα προβάδισμα για να τα καταφέρει, καθώς τα μονοθέσιά της «έγραψαν» τα περισσότερα χιλιόμετρα από κάθε άλλη ομάδα (6.024), δείχνοντας ότι η μονάδα ισχύος της Μερτσέντες έχει εξελιχθεί σε... συνώνυμο της αξιοπιστίας.

    Ειδικό αφιέρωμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, με όλους τους αγώνες και τις πίστες, τις ομάδες και τους πιλότους, το καλεντάρι και τη «χρυσή βίβλο» των νικητών οδηγών και κατασκευαστών.

    [09] Έγινε δεκτή η έφεση του ΠΑΟΚ, με κόσμο κόντρα στην Καλλονή

    Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ μετά την εκδίκαση της υπόθεσης δέχθηκε τα επιχειρήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ακύρωσε την ποινή της μίας αγωνιστικής, που είχε επιβάλει για το αντικείμενο που είχε χτυπήσει τον Νίκο Λαζαρίδη, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο. Στον «δικέφαλο» επιβλήθηκε μόνο πρόστιμο 24.500 ευρώ.

    Αυτό σημαίνει πως θα παίξει έχοντας στο πλευρό του τους φιλάθλους του στο κυριακάτικο παιχνίδι της Super League.

    [10] Κοντονής: «Η πολιτική στον αθλητισμό έχει χαραχθεί από μηνών κι έχει την έγκριση του πρωθυπουργού»

    Οι διατάξεις του εκλογικού Νόμου για τις αθλητικές ομοσπονδίες θα συμπεριληφθούν στο νέο αθλητικό Νόμο που θα ψηφιστεί μετά από δύο μήνες, δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Τόνισε ακόμη ότι η πολιτική της κυβέρνησης στον αθλητισμό έχει ήδη χαραχθεί και εξαγγελθεί με κάθε λεπτομέρεια και έχει την έγκριση του πρωθυπουργού.

    Έτσι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να «αποτελεί προϊόν τηλε-παραθύρων και κάθε είδους παρασκηνιακών διεργασιών», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Κοντονής, αφήνοντας υπονοούμενα για «σκόπιμο και εκ του πονηρού αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και των αθλητικών φορέων», για εκείνους που υποστηρίζουν ότι μπορεί να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στις προτεραιότητες της κυβέρνησης.

    [11] Πρόβλεψη για ανοδική πορεία της Volvo και το 2016

    Η αύξηση στις πωλήσεις των πολυτελών αυτοκινήτων στη διεθνή αγορά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των μοντέλων της Volvo, είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες που θα συμβάλουν στην διεύρυνση του μεριδίου της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο Χάκαν Σάμουελσον, πρόεδρος και CEO της Volvo, δήλωσε ότι ''η μάρκα αναμένει ρεκόρ πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο και το 2016, για τρίτη συνεχή χρονιά''.

    Η εταιρεία που κατασκευάζει πολυτελή μοντέλα, παρουσίασε τριπλασιασμό των λειτουργικών κερδών της για το 2015, σε σχέση με το προηγούμενο έτος και αύξηση του λειτουργικού περιθωρίου κέρδους της από 1,6% το 2014 σε 4% το 2015. Αντίστοιχα αυξημένα αναμένονται τα λειτουργικά κέρδη και για το 2016, χάρη στη ραγδαία ανάπτυξη που παρουσιάζει η Volvo στις τρεις βασικές αγορές της, την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Κίνα.

    Τα λειτουργικά κέρδη της μάρκας για το 2015 έκλεισαν στα 715,5 εκατ. ευρώ, από 231 εκατ. ευρώ για το 2014, ενώ παράλληλα τα έσοδα για το ίδιο έτος έφθασαν τα 17,8 δισ. ευρώ, σε σχέση με 14,9 δισ. ευρώ το 2014. Το 2015 πούλησε 503.127 αυτοκίνητα σημειώνοντας νέο ρεκόρ πωλήσεων.

    Η σουηδική μάρκα εφαρμόζει ένα πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και επενδύσεων που ανέρχεται σε 11 δισ. δολάρια ΗΠΑ. Έχει θέσει στόχο τις ετήσιες πωλήσεις 800.000 αυτοκίνητων, στο τέλος της δεκαετίας που διανύουμε. Η παραγωγή του XC90, είχε σαν αποτέλεσμα την καθιέρωση τρίτης βάρδιας στο εργοστάσιο της Τορσλάντα στη Σουηδία.

    Στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς ξεκίνησε η κατασκευή της νέας κατασκευαστικής μονάδας, προϋπολογισμού 500 εκατομμυρίων δολαρίων, στη Νότια Καρολίνα των Η.Π.Α. Η λειτουργία της αναμένεται να αρχίσει το 2018. Χάρη στο νέο εργοστάσιο, η σουηδική μάρκα θα είναι σε θέση να κατασκευάζει τα μοντέλα της σε κάθε μία από τις τρεις βασικές αγορές της, την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα.

    Σπύρος Ρέκκας


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 17 March 2016 - 12:32:29 UTC