Browse through our Interesting Nodes of Mass Media in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-03-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Θετική απάντηση Γ. Παπανδρέου στην επιστολή της Φ. Γεννηματά
  • [02] Άρθρο του Στ. Θεοδωράκη για το θέμα της αναφοράς Μουζάλα σε «Μακεδονία»
  • [03] Δημ. Βίτσας: Χρειαζόμαστε και Καμμένο και Μουζάλα στην κυβέρνηση
  • [04] Σε εξέλιξη η συνάντηση υπουργών της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών
  • [05] Από τη Συρία στη Χίο: Δυο πρόσφυγες περιγράφουν το ταξίδι της φυγής
  • [06] Κύπριος ο κυβερνήτης του αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ροστόφ - Νεκροί και οι 62 επιβαίνοντες
  • [07] Άγκυρα και ΕΕ συμφώνησαν να σταματήσουν τη ροή μεταναστών προς την Ευρώπη
  • [08] Η Μόσχα ελπίζει ότι η επίσκεψη Κέρι στη ρωσική πρωτεύουσα θα συμβάλει στη βελτίωση των αμερικανορωσικών σχέσεων
  • [09] Έκρηξη με τέσσερις νεκρούς στην Κωνσταντινούπολη

  • [01] Θετική απάντηση Γ. Παπανδρέου στην επιστολή της Φ. Γεννηματά

    Στην επιστολή της Φώφης Γεννηματά απάντησε θετικά μεν ο Γιώργος Παπανδρέου επισημαίνοντας, στη κ. Γεννηματά πώς χρειάζεται «να βάλουμε τέλος στο παρασιτικό συντηρητικό πελατειακό πολιτικο-οικονομικό σύστημα. Αυτό δηλαδή, που σπατάλησε πόρους και δυνατότητες του Ελληνισμού, υπονόμευσε τους δημιουργικούς Έλληνες, τις δημιουργικές Ελληνίδες, αυτό που μας ανάγκασε να ζητούμε δανεικά από τους εταίρους μας με επαχθείς όρους, για να αποφύγουμε τη χρεοκοπία - μια εθνική καταστροφή».

    Ο κ. Παπανδρέου στην απαντητική του επιστολή προς την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τονίζει ότι επιβάλλεται να προχωρήσουν ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις που είχαν ήδη αρχίσει την περίοδο 2009 -2011 και ανέκοψε η κυβέρνηση Σαμαρά αρχικά και στη συνέχεια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

    Επαναλαμβάνει την πρότασή του για μια κοινή συνάντηση όλων των πολιτικών αρχηγών του προοδευτικού χώρου γύρω από ένα τραπέζι, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ, μολονότι, όπως αναφέρει, γνωρίζει και κατανοεί, πως τόσο η κ. Γεννηματά όσο και άλλες δυνάμεις του ευρύτερου προοδευτικού χώρου έχουν σοβαρές επιφυλάξεις για την αξιοπιστία του εγχειρήματος ΣΥΡΙΖΑ.

    [02] Άρθρο του Στ. Θεοδωράκη για το θέμα της αναφοράς Μουζάλα σε «Μακεδονία»

    Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, με άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών ασκεί κριτική στον υπουργό Εθνικής Αμυνας, πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. Πάνο Καμμένο για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ με αφορμή το ζήτημα που ανέκυψε με τις δηλώσεις Μουζάλα περί «Μακεδονίας».

    «Οι πολιτικοί, ακόμη και σήμερα, αρνούνται να απαντήσουν καθαρά στο ερώτημα ``πώς τους λένε τους γείτονες;``. Το Ποτάμι (και) σε αυτό απάντησε χωρίς φόβο από την ίδρυσή του: Μια ονομασία για όλες τις χρήσεις. Ονομασία που προφανώς όπως έχουν έρθει τα πράγματα θα περιέχει τον όρο Μακεδονία, αλλά με σαφέστατο προσδιορισμό που θα την ξεχωρίζει από την ελληνική Μακεδονία», υπογραμμίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού και σημειώνει πώς «το ίδιο θα σου πουν ψιθυριστά οι περισσότεροι στη Βουλή, αλλά δημοσίως στρουθοκαμηλίζουν. Οχυρώνονται και αυτο-πολιορκούνται. Αυτή η ακινησία γεννά υποκρισία και υστερία. Αγγίζει τα όρια του παραλόγου».

    Ο κ. Θεοδωράκης στρέφει τα βέλη του στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ αναφέροντας: «Προχθές στο σανίδι ανέβηκε (ξανά) ο θίασος Καμμένου. Στο όνομα της πατρίδας (!) ζήτησε την παραίτηση ενός άλλου υπουργού γιατί εν τη ρύμη του λόγου του είπε «Μακεδονία» αντί για «FYROM». Και το έργο άρχισε να κόβει πάλι εισιτήρια. Συνωμοσιολογίες, δαιμονοποιήσεις, εθνολαϊκισμοί, γιατί τι άλλο έχεις να πεις όταν είσαι πολιτικά ανύπαρκτος. Όμως θα ισχυριστώ ότι τίποτε δεν είναι παράλογο. Αντίθετα είναι απολύτως λογικό. Αυτή η υπερβολή (ακόμη και στο λάθος) τροφοδοτεί ταπεινά ένστικτα στις συντηρητικές συσπειρώσεις. Ωθεί τους πολίτες να αναζητούν Εφιάλτες και κρύβει τα αδιέξοδα με μεγάλα λόγια».

    Ο Σταύρος Θεοδωράκης αφήνει αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα για τη στάση του απέναντι στον Πάνο Καμμένο επισημαίνοντας ότι «θα πίστευε κανείς ότι μια ``αριστερή``, κατά δήλωση της, κυβέρνηση, θα τολμούσε να υπερασπιστεί τουλάχιστον αυτό. Να απομονώσει τους εμπόρους των κραυγών και των φόβων. Αντίθετα τους ``περιθάλπει`` και τους προβάλλει. Και αφήνει στα χέρια τους ένα μείζον εθνικό ζήτημα να αντιμετωπίζεται θεατρινίστικα (και ζητώ συγνώμη από το Θέατρο). Για κάποιους η πολιτική είναι καρέκλα - καρέκλα - καρέκλα. Και όλα τα άλλα, ακόμη και η πατρίδα και τα εθνικά θέματα, είναι είδη προς εμπορική πολιτική εκμετάλλευση. Ή ορθότερα είναι σανός - φτηνή τροφή για τους ψηφοφόρους. ``Αριστερός`` σανός; Ακροδεξιός σανός; Αλλά σε κάθε περίπτωση σανός».

    «Αλλά το μείζον, θα ξαναπώ, δεν είναι το ρεσιτάλ υποκρισίας του ακροδεξιού εταίρου της κυβέρνησης. Το μείζον είναι η αυτολογοκρισία των προοδευτικών δυνάμεων και των προοδευτικών πολιτών. Η άρνηση της πραγματικότητας. Η σιγή νεκροταφείου που θα απλωθεί ξανά μέχρι τη επόμενη φορά και την επόμενη παράσταση», καταλήγει ο κ. Θεοδωράκης.

    [03] Δημ. Βίτσας: Χρειαζόμαστε και Καμμένο και Μουζάλα στην κυβέρνηση

    «Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε και τον Πάνο Καμμένο και τον Γιάννη Μουζάλα στην κυβέρνηση. Και οι δύο έχουν προσφέρει πάρα πολλά για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης». Αυτό τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας και επικεφαλής του κυβερνητικού οργάνου για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Αγορά». Παράλληλα, επισημαίνει ότι στην κυβέρνηση υπάρχει κλίμα συνεργασίας και ότι η κυβερνητική συνοχή «είναι δεδομένη, πολύ ισχυρή και δεν κινδυνεύει».

    Για τη συνεργασία με την Τουρκία στο θέμα του προσφυγικού, ο κ. Βίτσας αναφέρει ότι η Άγκυρα έχει και «μια σειρά από άλλα προβλήματα», αλλά δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το προσφυγικό για να λυθούν. «Ο καθένας από την πλευρά του χρειάζεται να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις του και βεβαίως να υπάρχει σαφής διαδικασία ελέγχου για το κατά πόσο υλοποιεί τις υποχρεώσεις που του αναλογούν από τη συμφωνία», σημειώνει ο αναπληρωτής υπουργός και προσθέτει: «Είναι πολλαπλά τα συμφέροντα που δημιουργούν την παράνομη μεταφορά των εμπόρων ψεύτικης ελπίδας, που εκμεταλλεύονται τους πρόσφυγες και τους υπόσχονται ότι μπορούν να περάσουν με παράνομο τρόπο τα σύνορα».

    Ο κ. Βίτσας δηλώνει ότι η κυβέρνηση γνωρίζει ποιες είναι οι μη κυβερνητικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται για το προσφυγικό και ότι υπάρχει συνεργασία με όσες είναι διαπιστευμένες από την Ύπατη Αρμοστεία και τα Υπουργεία Εξωτερικών και Μεταναστευτικής Πολιτικής, αλλά και με τους εθελοντές που βοηθούν στο λιμάνι του Πειραιά.

    Τέλος, ο κ. Βίτσας υπογραμμίζει ότι αυτή τη στιγμή, έχει προτεραιότητα να μειωθούν οι ροές και να επιταχυνθεί η μετεγκατάσταση και σε δεύτερο χρόνο, αναφορικά με τους πρόσφυγες που θα παραμείνουν στην Ελλάδα, η κυβέρνηση είναι «πλήρως προετοιμασμένη» ώστε να υπάρξουν ειδικά προγράμματα ένταξής τους.

    [04] Σε εξέλιξη η συνάντηση υπουργών της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

    Κατά την έναρξη της συνάντησης προσήλθαν οι υπουργοί, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος ενώ στις 12 το μεσημέρι έφτασε και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.

    [05] Από τη Συρία στη Χίο: Δυο πρόσφυγες περιγράφουν το ταξίδι της φυγής

    «Το όνειρο συνθλίβεται από την πραγματικότητα», λέει ο πρόσφυγας Αζίμ Σ. λέκτορας Κοινωνιολογίας, για να περιγράψει στη συνέχεια με συγκλονιστικά λόγια, τα όσα βίωσε στο ταξίδι της φυγής, που ξεκίνησε πριν 16 ημέρες από τα σύνορα Τουρκίας- Συρίας.

    Μαζί με τον δάσκαλο Τάρεκ Φ., καταθέτουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την μαρτυρία τους για τη διαδρομή από τα σύνορα μέχρι το Κουσάντασι, τους ξυλοδαρμούς, τους εξευτελισμούς και την ληστεία, που όπως λένε, υπέστησαν στα χέρια Τούρκων δουλεμπόρων και κρατικών οργάνων. Συναντήσαμε τους δύο πρόσφυγες στο Κέντρο φιλοξενίας στην Φιλιππιάδα.

    Πριν 2 εβδομάδες με μία ομάδα περίπου 25 προσφύγων, ξεκίνησαν το ταξίδι της ελπίδας, στην πορεία του οποίου, όπως είπαν, αντιμετώπισαν απρόβλεπτες για εκείνους καταστάσεις.

    «Στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία, αστυνομικοί και δουλέμποροι μας ληστεύουν. Αρπάζουν όλα τα χρήματα που έχουμε, τα χρυσαφικά και ότι άλλο πολύτιμο. Φτάνουν ακόμη στο σημείο να γδύνουν γυναίκες και κορίτσια, να τους κάνουν σωματική έρευνα, και να ψάχνουν για κρυμμένα χρήματα».

    Με τον πλέον παραστατικό τρόπο, αλλά και με οργή, περιγράφουν πως ήρθαν αντιμέτωποι «με την παράνοια, με ανθρώπους που χωρίς αισθήματα τους μεταχειρίστηκαν βάναυσα, για να τους πάρουν ό,τι πολύτιμο είχαν, στις λιγοστές αποσκευές τους».

    Ο Αζίμ προσθέτει, πως όλους τους είχε κυριεύσει ο φόβος, διότι αρχικά τους κτύπησαν με τους υποκόπανους των Καλάσνικοφ, για να τους τρομοκρατήσουν και προσθέτει πως όλοι, ήταν ήδη εξαντλημένοι, γιατί είχαν περιπλανηθεί δύο μέρες σε ένα δάσος στα σύνορα.

    Πριν μία εβδομάδα, έφτασαν στο Κουάσαντασι και αμέσως οι επιτήδειοι τους πλησίασαν για να τους οδηγήσουν, όπως αφηγούνται, στους δουλεμπόρους και να κλείσει η συμφωνία για ένα "καλό σκάφος" στο ταξίδι προς την Ελλάδα.

    «Καμία βάρκα δεν ξεκινάει για την Ελλάδα, εάν δεν δώσει την άδεια η αστυνομία», λέει ο Αζίμ που είχε αναλάβει και την διαπραγμάτευση για τους δικούς του ανθρώπους και αποκαλύπτει, «ό,τι είδε με τα μάτια του», όπως λέει χαρακτηριστικά.

    «Οι παράνομοι διακινητές, μας εγγυήθηκαν μεγάλο και ασφαλές σκάφος. Πήραν τα χρήματα, που ήταν 2.000 ευρώ για κάθε ενήλικα και 1.000 για κάθε παιδί. Εκεί, ήταν και ένας αστυνόμος, ο οποίος πήρε 200 ευρώ για τον καθένα από τον διακινητή. Αμέσως μετά, έδωσε την άδεια να φύγουμε».

    Ο Αζίμ, μεταφέρει λεπτό προς λεπτό, όσα ακολούθησαν: «Με την απειλή Καλάσνικοφ, δύο διακινητές μας οδήγησαν, στην παραλία, σε ένα σκάφος. Δεν ήταν όμως εκείνο, για το οποίο είχαμε πληρώσει πολλά χρήματα. Ήταν μία βάρκα, με μικρή μηχανή. Είμαστε 67 άνθρωποι. Δεν μας χώραγε. Δεν θέλαμε να μπούμε και τότε άρχισαν να μας σπρώχνουν μέσα, με τα όπλα που κρατούσαν. Αγκαλίσαμε τα παιδάκια που έκλαιγαν και ξεκινήσαμε. Μόλις απομακρυνθήκαμε από την ακτή, ένα ελικόπτερο της αστυνομίας έκανε χαμηλή πτήση πάνω από την βάρκα. Πανικός. Σηκώθηκαν κύματα, το νερό μπήκε στη βάρκα. Οι γυναίκες έκλαιγαν και τα παιδιά έτρεμαν από το φόβο. Κάποιοι πέσαμε στην θάλασσα. Μία ώρα αργότερα ήρθε σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής, μας περισυνέλεξε και γυρίσαμε στο Κουάντασι».

    Ο Αζίμ, υποστηρίζει πως ήταν μία προγραμματισμένη ενέργεια και αιτιολογεί τον ισχυρισμό του, παραθέτοντας την συνέχεια της περιπέτειας:

    «Όταν επιστρέψαμε στο Κουσάντασι, μας πήγαν στα γραφεία της ακτοφυλακής. Εκεί, ζήτησαν 100 ευρώ από τον καθένα, για να μπορέσουμε να φύγουμε και πάλι για την Ελλάδα. Μας κράτησαν πολλές ώρες. Πληρώσαμε, δεν είχαμε επιλογή. Θέλαμε να φύγουμε. Την επόμενη, μόλις νύχτωσε ξεκινήσαμε και πάλι. Αυτή την φορά χωρίς προβλήματα. Όταν κάποια στιγμή στο μέσο της θαλάσσιας διαδρομής προς την Χίο είδαμε ένα σκάφος να μας πλησιάζει, τρομάξαμε, γιατί νομίζαμε πως είναι και πάλι οι Τούρκοι .Ευτυχώς ήταν Ιταλοί που μας βοήθησαν. Κάποιοι έκλαψαν από χαρά. Λίγο αργότερα φτάσαμε στη Χίο».

    [06] Κύπριος ο κυβερνήτης του αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ροστόφ - Νεκροί και οι 62 επιβαίνοντες

    Ο κυβερνήτης του Boeing 737-800 της εταιρείας flydubai που συνετρίβη σήμερα στο Ροστόφ επί του Ντον ήταν κυπριακής εθνικότητας, ανακοινώθηκε σήμερα από τη ρωσική εισαγγελία.

    "Πενήντα πέντε επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος σκοτώθηκαν. Έξι από τα επτά μέλη του πληρώματος ήταν ξένοι. Ο κυβερνήτης ήταν υπήκοος της Κύπρου", δήλωσε στο πρακτορείο RIA Novosti ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

    Εξάλλου η υποπρόξενος στο Γενικό Προξενείο της Ρωσίας στο Ντουμπάι ανακοίνωσε πως ένας ρώσος πολίτης ήταν μεταξύ των μελών του πληρώματος και πως σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πολίτες της Ισπανίας και των Σεϋχελλών μπορεί να περιλαμβάνονται μεταξύ των θυμάτων.

    Το προξενείο της Ουκρανίας στο Ροστόφ επί του Ντον ανακοίνωσε πως τουλάχιστον οκτώ ουκρανοί πολίτες μπορεί να βρίσκονταν μέσα στο αεροπλάνο.

    Πηγή στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δήλωσαν επίσης σήμερα πως το πρώτο από τα δύο μαύρα κουτιά του αεροπλάνου βρέθηκε στον τόπο της συντριβής.

    Εξάλλου η ρωσική Επιτροπή Ερευνών ανακοίνωσε ότι εξετάζει ως πιθανότερες αιτίες του δυστυχήματος ένα σφάλμα του πιλότου λόγω των κακών καιρικών συνθηκών ή κάποια τεχνική βλάβη.

    Διαβάστε επίσης:

    Τραγωδία με 62 νεκρούς από πτώση αεροσκάφους στη Ρωσία

    [07] Άγκυρα και ΕΕ συμφώνησαν να σταματήσουν τη ροή μεταναστών προς την Ευρώπη

    Η ΕΕ και η Τουρκία συνήψαν μια χωρίς προηγούμενο και αμφιλεγόμενη συμφωνία με στόχο να μπει ένα τέλος στη ροή των μεταναστών προς την Ευρώπη, όμως η εφαρμογή της αναμένεται ότι θα είναι πολύ περίπλοκη.

    Το βασικό μέτρο της, "προσωρινό και έκτακτο", προβλέπει την επιστροφή στην Τουρκία όλων των μεταναστών που θα φθάνουν από την Κυριακή στα ελληνικά νησιά, περιλαμβανομένων των αιτούντων άσυλο, όπως των Σύρων που διαφεύγουν του πολέμου.

    "Είναι μια ιστορική ημέρα", δήλωσε χθες ο τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου. "Σήμερα συνειδητοποιήσαμε ότι η Τουρκία και η ΕΕ έχουν το ίδιο πεπρωμένο".

    Καθώς μια ανθρωπιστική κρίση επαπειλείται στην Ελλάδα, όπου 46.000 μετανάστες είναι αποκλεισμένοι σε κακές συνθήκες μπροστά στη λεγόμενη "οδό των Βαλκανίων" που έχει πλέον κλείσει, η πίεση προς τους Ευρωπαίους για να βρουν επιτέλους μια λύση ήταν πολύ μεγάλη.

    Μετά την άφιξη 1,2 εκατ. μεταναστών πέρυσι, οι περισσότεροι από τους οποίους διέφευγαν από τους πολέμους στη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν, η ΕΕ διχάσθηκε όσο ποτέ άλλοτε τους τελευταίους μήνες όσον αφορά την απάντηση που θα έπρεπε να δώσει.

    [08] Η Μόσχα ελπίζει ότι η επίσκεψη Κέρι στη ρωσική πρωτεύουσα θα συμβάλει στη βελτίωση των αμερικανορωσικών σχέσεων

    Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε σήμερα την ελπίδα πως η επίσκεψη, που θα πραγματοποιήσει στις 23 και 24 Μαρτίου στη Μόσχα ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, θα συμβάλει στην εξομάλυνση των διμερών σχέσεων.

    "Η κατάσταση στις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις παραμένει δύσκολη", αναφέρει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο.

    "Ελπίζουμε ότι η επίσκεψη στη Ρωσία του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι --η τρίτη μέσα σ' ένα χρόνο-- θα συμβάλει στην εξομάλυνση των ρωσο-αμερικανικών σχέσεων".

    Το υπουργείο αναφέρει επίσης ότι η διευθέτηση της σύγκρουσης στη Συρία θα είναι ένα από τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν.

    [09] Έκρηξη με τέσσερις νεκρούς στην Κωνσταντινούπολη

    Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης δηλώνει ότι τέσσερις είναι οι νεκροί από την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στον μεγάλο εμπορικό πεζόδρομο της Ιστικλάλ, στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης.

    Η έκρηξη προκλήθηκε από επίθεση καμικάζι από την οποία είχε γίνει αρχικά γνωστό ότι σκοτώθηκαν ο δράστης κι άλλο ένα πρόσωπο, μετέδωσαν ειδησεογραφικά τηλεοπτικά δίκτυα.

    Άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίσθηκαν από την έκρηξη, διευκρίνισε το CNN Turk, προσθέτοντας ότι η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις δυνάμεις ασφαλείας.

    Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο Ρόιτερς πως βλέπει ελικόπτερα της αστυνομίας να πετούν πάνω από την περιοχή, ενώ εικόνες στην τηλεόραση δείχνουν ανθρώπους να απομακρύνονται τρέχοντας. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο είχε εκραγεί στην Άγκυρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 37 άνθρωποι.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 19 March 2016 - 10:32:31 UTC