Read the Weekly Financial Report on Greek Markets (by SAE Americas) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-03-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Λ. Αυγενάκης: Ολοκλήρωση της αξιολόγησης, και όχι εκλογές, το επιδιωκόμενο για τη ΝΔ
  • [02] Τον φόβο ότι οι 46.000 πρόσφυγες θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα, εκφράζει ο Δ. Κουτσούμπας
  • [03] «Οι πρόσκοποι να δείξουν στις χώρες της ΕΕ και των Βαλκανίων, που διακατέχονται από φοβικά σύνδρομα, τον δρόμο της ανθρωπιάς»
  • [04] Βίντεο ΕΚ: Η ατζέντα της τελευταίας εβδομάδας πριν το Πάσχα
  • [05] Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί την Τρίτη ο ηγέτης της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών Τ. Πιτέλα
  • [06] "Xρειαζόμαστε συνεργασία, όχι εξάρτηση από την Τουρκία", δήλωσε ενώπιον των Ευρωπαίων ηγετών ο Μάρτιν Σουλτς.
  • [07] Την σύσταση συμβουλίου προσφυγικής και μεταναστευτικής πολιτικής αποφάσισε η κυβέρνηση
  • [08] Με ένα άλμα και... καλό η Παπαχρήστου χάλκινο μετάλλιο

  • [01] Λ. Αυγενάκης: Ολοκλήρωση της αξιολόγησης, και όχι εκλογές, το επιδιωκόμενο για τη ΝΔ

    Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, η ύπαρξη συμφωνίας και όχι οι εκλογές, είναι το επιδιωκόμενο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή από τη Ν.Δ., δήλωσε οαναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης,διευκρινίζοντας ότι η Ν.Δ. είναι ετοιμοπόλεμη να δώσει τη μάχη των εκλογών και εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «θα την κερδίσει με ποσοστά εξαιρετικά υψηλά, τέτοια που δεν φανταζόταν ούτε οι καλύτεροι δημοσκόποι ένα και δύο μήνες πριν».

    Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο περιθώριο της αποψινήςομιλίας του στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη,ο κ. Αυγενάκης ανέφερε ότι από τις μέχρι τώρα συναντήσεις ενόψει του 10ουτακτικού εθνικού συνεδρίου της παράταξης προκύπτει πως «η απαίτηση του κάθε νεοδημοκράτη, του κάθε ενεργού πολίτη είναι μία Ν.Δ. ακόμη πιο πολύ αξιόπιστη, πιο λειτουργική πιο αποτελεσματική, και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και τα βήματα του νέου προέδρου και όλων των στελεχών».

    Διευκρίνισε πως στον σχεδιασμό της μετεξέλιξης της Ν.Δ. παραμένει αδιαπραγμάτευτη η ιδεολογία της και ότι δεν θα αναζητήσει μέσα από το συνέδριο την ιδεολογική της ταυτότητα.«..Ταυτότητα έχουμε. Η Ν.Δ. είναι μία παράταξη και όχι ένα ευκαιριακό κόμμα, μονοσήμαντο κόμμα, που απλώς εξελίχθη και αναπτύχθηκε ευκαιριακά και εκμεταλλευόμενη ένα κενό στο πολιτικό σύστημα. Είναι μια παράταξη με μια ιστορία μακρά που την ακολουθεί και θα την ακολουθήσει και στο μέλλον, με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό, με φιλελεύθερη πολιτική και εμπιστοσύνη στον ιδιωτικό τομέα και στο κοινωνικό κράτος».

    [02] Τον φόβο ότι οι 46.000 πρόσφυγες θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα, εκφράζει ο Δ. Κουτσούμπας

    «Και για το ασφαλιστικό σύστημα, το συνταξιοδοτικό, αλλά και για όλα τα υπόλοιπα ζητήματα, φορολογικό κλπ. ουσιαστικά μπαίνει ταφόπλακα σε οποιοδήποτε απ' αυτό που είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν, ως στοιχειώδες δικαίωμα του εργαζόμενου, των λαϊκών στρωμάτων. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα και όχι τόσο τα διάφορα σενάρια που κατά διαστήματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας" ανέφερε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας σε χθεσινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό "Ε".

    Πρόσθεσε ότι το τελικό σχέδιο νόμου που θα κατατεθεί θα είναι πολύ χειρότερο από την "πρόταση-λαιμητόμο" Κατρούγκαλου, ενώ σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις για το φορολογικό έκανε λόγο για επερχόμενη φορολογική αφαίμαξη των λαϊκών στρωμάτων.

    Σε ότι αφορά την συνολική κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων, των ληξιπρόθεσμων δανείων, της φορολογίας κλπ, είπε ότι «τα αδιέξοδα οφείλονται στην επιχείρηση "μερεμετίσματος" ενός σάπιου συστήματος με βάση τις κατευθύνσεις της ΕΕ για τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει λύση αν δεν υπάρχει

    ένα νέο εντελώς καινούργιο σχέδιο και στην οικονομία και στην κοινωνία με ανατροπές εκ βάθρων».

    Επισήμανε ότι «η λύση δεν θα βρεθεί με τους υπάρχοντες συνομιλητές, αλλά πρέπει οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να αποφασίσουν να θέσουν τέρμα σε αυτήν την κατάσταση και να κατευθύνουν την πάλη τους σε εκ βάθρων αλλαγές και στο σύστημα αυτό που έχει όνομα, είναι καπιταλιστικό και βεβαίως σε κυβερνήσεις ή δομές εξουσίας».

    [03] «Οι πρόσκοποι να δείξουν στις χώρες της ΕΕ και των Βαλκανίων, που διακατέχονται από φοβικά σύνδρομα, τον δρόμο της ανθρωπιάς»

    Να διδάξουν με το παράδειγμά τους, τους συναδέλφους τους, ιδίως σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες διακατέχονται από φοβικά και αντιδημοκρατικά σύνδρομα, ότι στο κέντρο βάρους της Ευρώπης είναι ο άνθρωπος, προέτρεψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος τους νέους Προσκόπους Έθνους κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή ονομασίας τους που πραγματοποιήθηκε χθες στο Κολέγιο Αθηνών.

    «Η αποστολή σας, από αυτή τη στιγμή, αφορά και την κοινωνία μας, αφορά και τη θέση της Ελλάδας στον κόσμο. Πριν απ΄ όλα την κοινωνία μας, που χειμάζεται μέσα στη δίνη μιας βαθιάς κοινωνικής και οικονομικής κρίσης» υπογράμμισε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε «Βοηθείστε τον συνάνθρωπο, όπως το μάθατε να βοηθάτε. Γιατί χάρη σε σας, χάρη στην Οικογένεια, χάρη στην Εκκλησία, δεν έχει εκραγεί ευτυχώς -και δεν πρόκειται να εκραγεί- η ελληνική κοινωνία. Ούτε θα υπάρξει ρήξη του κοινωνικού ιστού. Υπάρχει όμως και μια άλλη ουσιώδης αποστολή. Ζούμε, εδώ ιδίως στην Ελλάδα, την προσφυγική τραγωδία. Την βιώνουμε και την αντιμετωπίζουμε εμείς οι Έλληνες, όπως ταιριάζει στους Έλληνες. Όπως μας έμαθε το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα. Όπως μας το έμαθε η Χριστιανική Διδασκαλία: Στο κέντρο είναι πάντα ο 'Ανθρωπος. Είναι οι τρεις αρχές ο Ανθρωπισμός, η Δικαιοσύνη, η Δημοκρατία. Έτσι συμπεριφερόμαστε και έτσι διδάσκουμε ως Έλληνες με το παράδειγμά μας».

    Αναφερόμενος στον τρόπο αντιμετώπισης του Προσφυγικού από ορισμένους από τους εταίρους μας στην ΕΕ ο Πρόεδρος ανέφερε :

    « ζώντας σε μια μεγάλη οικογένεια, όπως είναι η Ευρωπαϊκή Οικογένεια, βάσεις της οποίας είναι το Πνεύμα της Αρχαίας Ελλάδας, οι Θεσμοί τής Αρχαίας Ρώμης και η Χριστιανική Διδασκαλία, θα περίμενε κανείς όλοι οι λαοί να σταθούν αλληλέγγυοι απέναντι στον άνθρωπο και στην τραγωδία του. Υπάρχουν όμως κάποιοι -ευτυχώς λίγοι- από τους εταίρους μας που δεν έχουν πάρει το δίδαγμα αυτό. Διακατέχονται από φοβικά σύνδρομα, δείχνουν απομονωτισμό και ένα αντιδημοκρατικό πνεύμα. Υπάρχουν επίσης και άλλοι, εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, γείτονές μας, οι οποίοι μάλιστα φιλοδοξούν να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κι όμως τούτη τη δύσκολη ώρα, απέναντι στους πρόσφυγες συμπεριφέρονται με συρματοπλέγματα παραπετάσματος και με όρους βαρβαρότητας».

    Απευθυνόμενος δε στους νέους Προσκόπους Έθνους τους κάλεσε να πάρουν πρωτοβουλία υπογραμμίζοντας τα εξής « Εσείς λοιπόν, μέλη ενός Παγκόσμιου Κινήματος που αριθμεί πάνω από 30.000.000 συναδέλφους σας, εσείς μπορείτε να πάρετε αυτή την πρωτοβουλία: Να απευθυνθείτε σε όλους τους συναδέλφους σας, συνοδοιπόρους σας σε αυτόν τον αγώνα εθελοντισμού και προσφοράς, οι οποίοι βρίσκονται σε κράτη που έχουν τέτοια φοβικά σύνδρομα και να τους πείτε ότι ο Προσκοπισμός, μέσα από την ιδέα που εκφράζει, πρέπει να τους δείξει το δρόμο. Το δρόμο της Ανθρωπιάς, το δρόμο του Πολιτισμού, το δρόμο του Πνεύματος. Πάρτε λοιπόν αυτήν την πρωτοβουλία. Επικοινωνήστε μαζί τους και πείτε τους, ότι όλοι μαζί οι Πρόσκοποι εδώ στην Ευρώπη, μπορείτε να ενώσετε, περισσότερο από άλλους δεσμούς, τους λαούς. Για να μπορέσουμε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε αυτή την τραγωδία, που είναι όμως μια σημαντική στιγμή για την Ευρώπη. Γιατί τώρα μπορεί να δείξει ποια είναι η δύναμή της, τι μπορεί να προβάλει σε ολόκληρο τον κόσμο».

    Καταλήγοντας ο κ. Παυλόπουλος τόνισε «Συνεχίστε λοιπόν, όπως σας είπα πριν, μετά την καταξίωσή σας, αυτόν του αγώνα, κάντε πράξη αυτά που διδαχθήκατε, έτσι ώστε το μέλλον σας, το μέλλον των γενεών που έρχονται, να είναι καλύτερο. Γιατί έτσι τους ταιριάζει. Κι ας μην είναι τα δικά μας λάθη, τα οποία θα οδηγήσουν το δικό σας μέλλον».

    [04] Βίντεο ΕΚ: Η ατζέντα της τελευταίας εβδομάδας πριν το Πάσχα

    Την τελευταία εβδομάδα πριν το Καθολικό Πάσχα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα φιλοξενήσει υψηλούς προσκεκλημένους, από την Αίγυπτο και την Παλαιστίνη και θα ακούσει την έκθεσητης Ευρωπαίας Τραπεζίτη Ντανιέλ Νουί από την πλευρά του Εποπτικού Μηχανισμού, που συστήθηκε στο πλαίσιο της Τραπεζικής Ενωσης.

    Οι ευρωβουλευτές θα ψηφίσουν επίσης τις εκθέσεις προόδου για την ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, αλλά θα ασχοληθούν και με θέματα υγείας, όπως η σήμανση στα τρόφιμα και ο ιός Ζίκα.

    [05] Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί την Τρίτη ο ηγέτης της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών Τ. Πιτέλα

    Επίσημη επίσκεψη στη Κύπρο, πραγματοποιεί την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη ( 22 και 23 Μαρτίου) ο Πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Τζιάνι Πιτέλα, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.

    Με την ευκαιρία της επίσκεψης δήλωσε ότι "η λύση του Κυπριακού θα πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένη με τις αρχές και αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης" και ότι θεωρεί τηδιαδικασία των συνομιλιών που βρίσκονται σε εξέλιξη,"ως πραγματική ευκαιρία για συνολική λύση του προβλήματος".

    Ο κ. Πιτέλα θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Ομήρου και τον Υπουργό των Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη.

    Θα έχει επίσης ξεχωριστές συναντήσεις με τους Προέδρους της ΕΔΕΚΜαρίνο Σιζόπουλο και του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, εκπροσώπους των δύο κομμάτων που ανήκουν στην ευρωομάδα των Σοσιαλιστών-παρουσία των Ευρωβουλευτών Δημήτρη Παπαδάκη και Κώστα Μαυρίδη.

    Από τουρκοκυπριακής πλευράς, ο κ. Πιτέλα θα συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτηΜουσταφά Ακιντζί και με τον πρόεδρο του ρεπουμπλικανικού τουρκικού κόμματοςΜεχμέτ Αλί Ταλάτ.

    Στη διάρκεια της επίσκεψής του θα μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνει το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Λευκωσία (Τρίτη 22/3 ώρα 19.00, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Αγλατζιά) με θέμα ΕΕ: εσωτερικές κ εξωτερικές προκλήσεις

    [06] "Xρειαζόμαστε συνεργασία, όχι εξάρτηση από την Τουρκία", δήλωσε ενώπιον των Ευρωπαίων ηγετών ο Μάρτιν Σουλτς.

    Οι συζητήσεις με την Τουρκία για την αντιμετώπιση του προσφυγικού δεν πρέπει να συνδέονται με τις προσπάθειες της χώρας για ένταξη στην ΕΕ, προειδοποίησε ο Μάρτιν Σουλτς, μιλώντας στους αρχηγούς των κυβερνήσεων των κρατών μελών, κατά την έναρξη της Συνόδου Κορυφής, διαβεβαιώνοντας ότι "δεν θα γίνουν εκπτώσεις στην Τουρκία στο ζήτημα της ελευθερίας του Τύπου και της προστασίας των μειονοτήτων, στο διαχωρισμό των εξουσιών ή στο κράτος δικαίου».

    «Χρειαζόμαστε συνεργασία, όχι εξάρτηση από την Τουρκία. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να αναθέσουμε τα προβλήματά μας στην Τουρκία", είπε .

    Αναφερόμενος στις επιστροφές στην Τουρκία και την επανεγκατάσταση στην ΕΕ, δήλωσε ότι το ΕΚ μπορεί να βρει τις λεπτομέρειες, διευκρινίζοντας ότι οι ευρωβουλευτές θέλουν να ξέρουν πώς η Τουρκία θα εκπληρώσει τους όρους για να θεωρείται "ασφαλής τρίτη χώρα", αλλά και πώς η χώρα εγγυάται ότι οι πρόσφυγες που θα επιστρέφουν δεν θα διώκονται.

    Ο πρόεδρος, υπογράμμισε ότι όποια συμφωνία και αν επιτευχθεί με την Τουρκία, δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ενιαία ευρωπαϊκή πολιτική για το μεταναστευτικό και το άσυλο και ζήτησε αναμόρφωση των υφιστάμενων κανόνων και τη δημιουργία ευρωπαϊκού λιμενικού και συνοριοφυλάκων, στα πρότυπα των προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    Κάλεσε τα κράτη μέλη να επιταχύνουν τη διαδικασία μετεγκατάστασης από την Ελλάδα στις χώρες του ώστε να βοηθήσουν αυτούς τους χιλιάδες ανθρώπους που ζουν σε εξαθλιωμένες συνθήκες, κοντά στα σύνορα με τη ΠΓΔΜ.

    Επιπλέον, ο κ. Σουλτς, είπε ότι είναι αναγκαία η παροχή περισσότερης βοήθειας στην Ιορδανία και στο Λίβανο, που φιλοξενούν 2,9 εκατομμύρια πρόσφυγες. «Και οι δύο χώρες έχουν φτάσει τα όριά τους", είπε χαρακτηριστικά.

    Τέλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην οικονομία, λέγοντας ότι "η ενίσχυση της απασχόλησης και της ανάπτυξης πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα ", καθώς η ευρωπαϊκή οικονομία έχει αργούς ρυθμούς ανάκαμψης και ανεργία παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

    [07] Την σύσταση συμβουλίου προσφυγικής και μεταναστευτικής πολιτικής αποφάσισε η κυβέρνηση

    Η σύσταση Κυβερνητικού Συμβουλίου για την Προσφυγική και Μεταναστευτική Πολιτική αποφασίστηκε στη χθεσινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, με θέμα την εφαρμογή της συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία.

    Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης Γ. Κυρίτσης , το Κυβερνητικό Συμβούλιο θα έχει ως στόχο το συντονισμό για την εφαρμογή της προσφυγικής και μεταναστευτικής πολιτικής, τη λήψη ενδεχόμενων μέτρων νομοθετικής πρωτοβουλίας, την παρακολούθηση και το συντονισμό της εφαρμογής των αποφάσεων και τη λήψη αποφάσεων για τη συγκρότηση επιχειρησιακών και επιτελικών ομάδων για την υλοποίηση της συμφωνίας.

    Πρόεδρος του Συμβουλίου θα είναι ο πρωθυπουργός, ενώ σε αυτό θα συμμετέχουν ως μέλη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο υπουργός Εξωτερικών, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο υπουργός Επικρατείας (αρμόδιος για το Συντονισμό του κυβερνητικού έργου), ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη), ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (αρμόδιος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής), ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών (αρμόδιος για τη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής) και ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (αρμόδιος για τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς).

    [08] Με ένα άλμα και... καλό η Παπαχρήστου χάλκινο μετάλλιο

    Το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα, χάλκινο κι αυτό, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Πόρτλαντ, ήρθε από τη Βούλα Παπαχρήστου στον τριπλούν γυναικών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε μόνο ένα έγκυρο άλμα αλλά... καλό στα 14.15, όλες οι άλλες προσπάθειές της ήταν άκυρες, ωστόσο αυτό ήταν αρκετό για να της δώσει την 3η θέση, ένα εκατοστό πάνω από την Αμερικανίδα Κετούραχ Όρτζι, που έμεινε 4η (14.14).

    Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το φαβορί του αγωνίσματος,η Γιούλιμαρ Ρόχας από τη Βενεζουέλα, κι αυτή με μόνο ένα έγκυρο άλμα στα 14.41, ενώ το ασημένιο κρέμασε στο στήθος η Γερμανίδα Κρίστιν Γκιέρις με 14.30.

    Με τα μετάλλια στο Πόρτλαντ της Κατερίνας Στεφανίδη και της Βούλας Παπαχρήστου, η Ελλάδα έφτασε τα 12 στην ιστορία της διοργάνωσης.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 19 March 2016 - 22:32:26 UTC