Read our Collection of articles on International Policy Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-03-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Όλγα Γεροβασίλη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από λεκτικές αστοχίες
  • [02] Ν. Κακλαμάνης: Δεν αποκλείω εκλογικό αιφνιδιασμό τον Ιούνιο
  • [03] Εθνικό προσκλητήριο ενότητας σε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις απηύθυνε ο Γ. Καρατζαφέρης
  • [04] Να συνεχίσουν να εκφράζουν την αλληλεγγύη τους απέναντι στους πρόσφυγες, καλεί τους πολίτες το ΚΚΕ
  • [05] Στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα 33 άτομα που κατήγγειλαν ότι ξυλοκοπήθηκαν από τις αρχές της ΠΓΔΜ
  • [06] Τουλάχιστον 14 νεκροί από τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στην Ισπανία
  • [07] Σε μέγιστη επιφυλακή τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές στην Τουρκία
  • [08] Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι αρραγής, τόνισε ο Π. Ρήγας
  • [09] Π. Παυλόπουλος: Η προσφυγική κρίση αποδεικνύει ότι κέντρο βάρους της ΕΕ είναι ο άνθρωπος
  • [10] Ακόμα δέκα λεωφορεία με πρόσφυγες έφθασαν στο Κουτσόχερο
  • [11] Γ. Κατρούγκαλος: Συμφωνία για εθνική σύνταξη στα 384 ευρώ και μη μείωση των κύριων συντάξεων

  • [01] Όλγα Γεροβασίλη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από λεκτικές αστοχίες

    «Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από λεκτικές αστοχίες. Ούτε επειδή κάποιοι βιάζονται να "ράψουν κοστούμια", αλλά όταν δεν πετυχαίνουν στόχους», επισημαίνει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «RealNews» και προσθέτει ότι η κοινοβουλευτική συνοχή «παραμένει ακλόνητη, διότι οι βουλευτές αντιλαμβάνονται τις ανάγκες της διαπραγμάτευσης και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στη λαϊκή εντολή του Σεπτεμβρίου».

    Για το εάν θα παραμείνει ή όχι στο κυβερνητικό σχήμα ο Ι. Μουζάλας, η κ. Γεροβασίλη αναφέρει ότι «εκκρεμούν οι συναντήσεις μεταξύ του πρωθυπουργού και των δύο υπουργών και δεν έχει νόημα οποιαδήποτε εκτίμηση», τονίζοντας παράλληλα ότι «ο κ. Μουζάλας είναι ένα από τα πλέον ακάματα, αποτελεσματικά και με ευρεία κοινωνική αποδοχή στελέχη της κυβέρνησης» και ότι η αντιπολίτευση «προσδοκούσε οφέλη από μια κυβερνητική κρίση που ποτέ δεν ήρθε».

    Τέλος, η κυβερνητική εκπρόσωπος ασκεί κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκη Μητσοτάκη, για τις «άστοχες και βιαστικές δηλώσεις του, αλλά και για την ασυνέπειά του» και παρατηρεί ότι «δεν μπορεί -ή δεν θέλει- να αποσυνδεθεί από μια ακραία ομάδα στελεχών του».

    [02] Ν. Κακλαμάνης: Δεν αποκλείω εκλογικό αιφνιδιασμό τον Ιούνιο

    Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού τον Ιούνιο ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «RealNews». «Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε καλύτερα απ' ό,τι οι ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ», δηλώνει και χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «αναξιόπιστο».

    Σχολιάζοντας την επίμαχη δήλωση του Ι. Μουζάλα, ο κ. Κακλαμάνης αναφέρει: «Ξαφνικά μας προέκυψε ο κ. Καμμένος, λες και δεν γνώριζε ότι τα 2/3 του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με την άποψη Μουζάλα, ότι κυβερνητικά έγγραφα πάνε και έρχονται έχοντας μέσα το όνομα "Μακεδονία"».

    Για τη διεύρυνση της ΝΔ, ο κ. Κακλαμάνης υπογραμμίζει την ανάγκη πρώτα να πεισθούν οι πολίτες ότι αξίζει να εμπιστευθούν και πάλι το κόμμα. «Τα πρόσωπα έπονται», συνεχίζει, «άλλωστε κάποιοι δεν μπόρεσαν να σώσουν τα κόμματά τους, θα σώσουν τη Νέα Δημοκρατία;».

    Τέλος, αναφέρει για τους πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, ότι η πείρα τους «είναι απόλυτα αναγκαία» στο κόμμα της ΝΔ.

    [03] Εθνικό προσκλητήριο ενότητας σε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις απηύθυνε ο Γ. Καρατζαφέρης

    Η Ελλάδα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία, καθώς δεν μπορεί να αποφασίσει για τίποτε μόνη της, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Γερμανίας και των Βρυξελλών, τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος κατήγγειλε σχέδιο "αποεθνικοποίησης" και "αποχριστιανοποίησης" της χώρας, στη διάρκεια ομιλίας του σε συγκέντρωση του κόμματος στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ.

    Ο κ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε όλο το πολιτικό προσωπικό, λέγοντας ότι είναι "κατώτερο των περιστάσεων" και επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική και για το Σύμφωνο Συμβίωσης. Χαρακτήρισε "ανεκδιήγητο τύπο" τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, σημειώνοντας ότι είναι "αδιανόητο" ένας υπουργός να αποκαλεί "Μακεδονία" την ΠΓΔΜ.

    Χαρακτήρισε "λαθρομετάστες" όσους μπαίνουν παράνομα στη χώρα και τόνισε πως η λύση είναι να απορροφήσει κάθε χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης μετανάστες, ανάλογα με τον πληθυσμό της και την οικονομική ευημερία.

    Καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, για τον οποίο είπε ότι "δεν επέτρεψε" σε ιεράρχες να μιλήσουν σε σχολεία, ενώ έστρεψε τα πυρά του και εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για το gay pride.

    [04] Να συνεχίσουν να εκφράζουν την αλληλεγγύη τους απέναντι στους πρόσφυγες, καλεί τους πολίτες το ΚΚΕ

    Να συνεχίσουν να εκφράζουν την αλληλεγγύη τους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, καλεί τους πολίτες το ΚΚΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του Ρατσισμού και εκφράζει, στο σχετικό μήνυμά του, την «αμέριστη αλληλεγγύη του στους χιλιάδες εγκλωβισμένους στην Ελλάδα πρόσφυγες και μετανάστες, στους μετανάστες εργάτες που ζουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα και βιώνουν διπλή καταπίεση, καθώς και στους Έλληνες εργαζόμενους που αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν τα τελευταία χρόνια και γίνονται, και αυτοί, θύματα διακρίσεων».

    Χαρακτηρίζοντας συγκινητική την αλληλεγγύη που εκφράζεται προς τους πρόσφυγες, από τους πολίτες, τους καλεί να αντιταχθούν στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυβέρνησης και την παρουσία του ΝΑΤΟ στα σύνορα, καθώς, όπως αναφέρει «που οδηγούν στην καταπάτηση των δικαιωμάτων των προσφύγων και στο μαζικό εγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα».

    [05] Στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα 33 άτομα που κατήγγειλαν ότι ξυλοκοπήθηκαν από τις αρχές της ΠΓΔΜ

    Σε συνολικά 33 άτομα που κατήγγειλαν ότι ξυλοκοπήθηκαν από τις αρχές της ΠΓΔΜ στην προσπάθειά τους να περάσουν τα σύνορα, παρείχαν ιατρική φροντίδα χθες το βράδυ μέλη των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, στον καταυλισμό της Ειδομένης.

    Πρόκειται για άτομα διαφόρων εθνικοτήτων, από 17 έως 29 χρόνων που έφεραν, σύμφωνα με τον Γιοχαν Χαγκενσεν από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, μελανιές και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματός τους ενώ δύο εξ αυτών είχαν σπασίματα στα άκρα και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή τους στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

    Η πρώτη ομάδα, αποτελούμενη από 30 άτομα, προσήλθε στα ιατρεία γύρω στις 3 ξημερώματα και η δεύτερη ομάδα, με τα υπόλοιπα 3 άτομα, προσήλθε στις 7 το πρωί. Σύμφωνα με τον κ. Χάγκενσεν, όλοι τους είπαν στους γιατρούς ότι τους χτύπησαν άνδρες των αρχών της ΠΓΔΜ όταν προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα και μάλιστα, κατά δήλωσή τους, τους έκλεψαν ότι πολύτιμο είχαν στην κατοχή τους

    [06] Τουλάχιστον 14 νεκροί από τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στην Ισπανία

    Τουλάχιστον 14 είναι οι νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο που έγινε σήμερα το πρωί στην Ισπανία. Το λεωφορείο ταξίδευε από τη Βαλένθια στη Βαρκελόνη, μεταφέροντας σπουδαστές πανεπιστημίου, μεταξύ αυτών και ξένους φοιτητές, σύμφωνα με δηλώσεις τοπικού αξιωματούχου.

    Το λεωφορείο μετέφερε 56 επιβάτες, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων από τη βορειοανατολική περιοχή της Καταλονίας. Μερικοί από τους σπουδαστές συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών, μεταξύ ευρωπαϊκών πανεπιστημίων, Erasmus.

    Το λεωφορείο προσέκρουσε και ανατράπηκε σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο, κατά μήκος της ανατολικής ισπανικής ακτής, ενώ ταξίδευε από τη Βαλένθια προς τη Βαρκελόνη. Οι σπουδαστές παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου του φεστιβάλ ?Fallas? που πραγματοποιείται στη Βαλένθια και είναι γνωστό για το θέαμα των πυροτεχνημάτων που προσφέρει.

    ?Επέβαιναν σπουδαστές στο λεωφορείο, μερικοί από αυτούς είναι ξένοι, που σπουδάζουν στην Καταλονία και στη Βαρκελόνη, ενώ είχαν ταξιδέψει στη Βαλένθια για το φεστιβάλ ?Fallas? και επέστρεφαν,? δηλώνει ο Jordi Jane περιφερειακός υπουργός Εσωτερικών της Καταλονίας, στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης Τύπου. Ωστόσο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι εθνικότητες των σπουδαστών.

    Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε τοπικό αστυνομικό σταθμό, ενώ τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί άμεσα. Οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο που έχουν τραυματιστεί, δεν έχουν υποστεί τραύματα που να είναι απειλητικά για τη ζωή τους, δήλωσε ο περιφερειακός υπουργός Εσωτερικών.

    Νωρίτερα σήμερα, είχε γίνει γνωστό ότι δεκατέσσερις νεκροί και 43 τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος με λεωφορείο που έγινε στη Βόρεια Ισπανία, σύμφωνα με τις αρχές της Καταλονίας.

    Στο λεωφορείο επέβαιναν φοιτητές διαφόρων εθνικοτήτων, ενώ μετέφερε και φοιτητές του πανεπιστημίου της Βαρκελώνης, που συμμετείχαν σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus.

    Το λεωφορείο επέστρεφε στη Βαρκελώνη από τη Βαλένθια, ενώ το δυστύχημα συνέβη σε απόσταση 150 χλμ., νοτίως της Βαρκελώνης.

    [07] Σε μέγιστη επιφυλακή τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές στην Τουρκία

    Σε κατάσταση μέγιστης επιφυλακής έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές στην Τουρκία, μετά τη χθεσινή αιματηρή βομβιστική επίθεση σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Κωνσταντινούπολης. Από την επίθεση, σκοτώθηκαν τρεις Ισραηλινοί και ένας Ιρανός, ενώ τραυματίστηκαν δεκάδες άνθρωποι.

    Σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, οι αρχές ασφαλείας της χώρας του προσπαθούν να διευκρινίσουν αν στόχος της επίθεσης ήταν πολίτες του Ισραήλ, διερευνώντας αν στην επίθεση έχει ανάμειξη το Ισλαμικό Κράτος. ?Υπάρχουν πληροφορίες ότι την επίθεση πραγματοποίησε μέλος του Ισλαμικού Κράτους. Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές, δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί και τις ελέγχουμε,? δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

    Το Ισραήλ επιβεβαίωσε ότι τρεις πολίτες του σκοτώθηκαν στην επίθεση. Δύο από αυτούς, είχαν και την αμερικανική υπηκοότητα. Στη χθεσινή επίθεση σκοτώθηκε κι ένας Ιρανός πολίτης.

    [08] Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι αρραγής, τόνισε ο Π. Ρήγας

    Ως διπλωματική επιτυχία της Ελλάδας χαρακτήρισε τη συμφωνία Ευρωπαϊκής Ενωσης - Τουρκίας για το προσφυγικό, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση του κόμματος στην Καλαμαριά και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η συμφωνία αυτή θα έχει και πρακτικό αποτέλεσμα στην επόμενη φάση.

    Αισιόδοξος δήλωσε και για τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, λέγοντας ότι θα βρεθεί λύση το επόμενο διάστημα, "γιατί αυτή τη στιγμή η Ευρώπη δεν δικαιούται και δεν θέλει να δημιουργηθεί ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα, το οποίο θα είναι και για την Ευρώπη, που έχει να αντιμετωπίσει και αυτό του προσφυγικού", ενώ κάλεσε το ΔΝΤ, που βάζει τα εμπόδια, "να αποφασίσει τι θέλει".

    Ο κ. Ρήγας είπε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας έχει την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι "συμπαγής και αρραγής", διότι, όπως είπε και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος η κυβέρνηση πάει για να εξαντλήσει την τετραετία.

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

    [09] Π. Παυλόπουλος: Η προσφυγική κρίση αποδεικνύει ότι κέντρο βάρους της ΕΕ είναι ο άνθρωπος

    Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι εκείνη η οποία, με βάση την ιστορία της και τις θυσίες της, μπορεί να διδάξει καλύτερα και την Ευρώπη ως προς το χρέος της απέναντι στον Άνθρωπο, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά την προσφώνησή του προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, στη διάρκεια γεύματος στο Προεδρικό Μέγαρο με την ευκαιρία της εορτής της Ορθοδοξίας.

    Όπως τόνισε ο κ. Παυλόπουλος, η οξύτατη προσφυγική κρίση αποδεικνύει ότι κέντρο βάρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι το νόμισμα αλλά ο άνθρωπος. «Πάνω σ΄ αυτήν την βάση θα κριθεί τελικώς αν η Ευρωπαϊκή Ένωση θα υπάρξει και θα οδηγηθεί στην ολοκλήρωσή της ή θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη» σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

    Αναφερόμενος στον ρόλο της Εκκλησίας στην ελληνική κοινωνία και ιδίως στις σημερινές δύσκολες συνθήκες ο Πρόεδρος υπογράμμισε ότι στη χώρα μας, η Εκκλησία είναι εκείνη η οποία, μέσα στην δραματική κοινωνική και οικονομική κρίση και κατά το μέρος που της αναλογεί, έχει αποτρέψει την ρήξη του κοινωνικού ιστού και, επέκεινα, της κοινωνίας μας.

    [10] Ακόμα δέκα λεωφορεία με πρόσφυγες έφθασαν στο Κουτσόχερο

    Δέκα ακόμη λεωφορεία που μετέφεραν πρόσφυγες και μετανάστες από τον Πειραιά, έφθασαν το πρωί στον καταυλισμό υποδοχής και διαμονής που έχει διαμορφωθεί στο στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου» στο Κουτσόχερο.

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταγραφή τους μετά την ολοκλήρωση της οποίας θα προκύψει και ο ακριβής αριθμός τους, ο οποίος πάντως υπολογίζεται στα 400 άτομα. Εχθές ο τελικός αριθμός των πρώτων μεταναστών και προσφύγων που έφθασαν στον συγκεκριμένο καταυλισμό έφθασε στα 330 άτομα.

    Στον καταυλισμό έχουν αναπτυχτεί σκηνές προκειμένου να φιλοξενήσουν περί τα 1600 άτομα αλλά η δυναμική του χώρου δίνει την δυνατότητα επέκτασης για φιλοξενία και περισσότερων.

    [11] Γ. Κατρούγκαλος: Συμφωνία για εθνική σύνταξη στα 384 ευρώ και μη μείωση των κύριων συντάξεων

    Μετά το πέρας της σημερινής συνάντησης μεταξύ του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και των εκπροσώπων των θεσμών, για το ασφαλιστικό, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε ότι οι επικεφαλής των θεσμών θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις 2 Απριλίου και ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων θα ξεκινήσει στις 4 του μηνός.

    Όπως είπε, οι συζητήσεις σε τεχνικό επίπεδο θα συνεχιστούν, μέχρι την Πέμπτη. Στόχος, σύμφωνα με τον υπουργό, είναι να έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών έως τις 11 Απριλίου, οπότε είναι προγραμματισμένο το επόμενο Euro Working Group (EWG).

    Ο κ. Κατρούγκαλος σημείωσε ότι τα θέματα τα οποία έχουν κλείσει, είναι η διατήρηση της εθνικής σύνταξης στα 384 ευρώ και η μη μείωση των κύριων συντάξεων.

    Ωστόσο, όπως τόνισε, σημαντική απόκλιση μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει στα ποσοστά αναπλήρωσης.

    Για το εν λόγω θέμα, ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο βαθμό που πιάνουμε τους δημοσιονομικούς στόχους για 1% του ΑΕΠ το 2016 και οι προβολές μας δείχνουν επιπλέον 0,5% του ΑΕΠ, μέχρι το 2018, το πόσο αναδιανεμητικό θα είναι το σύστημα, είναι πολιτική απόφαση της κυβέρνησης. Δεν συγκυβερνούμε και δεν υπάρχει τέτοιου είδους δέσμευση που να απορρέει από τη συμφωνία».

    Παράλληλα, ο ίδιος επεσήμανε ότι ανοιχτό είναι και το θέμα της αύξησης των εισφορών.

    Όπως υπογράμμισε, το ΔΝΤ έχει τις μεγαλύτερες ενστάσεις. Μεταξύ άλλων, ο κ. Κατρούγκαλος πρόσθεσε ότι η συζήτηση για το πως θα υπολογιστεί η προσωπική διαφορά ήταν σε τεχνικό επίπεδο.

    Διαβάστε επίσης:

    Σημαντική πρόοδος σε φορολογικό και συνταξιοδοτικό δηλώνουν εκπρόσωποι των θεσμών


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 20 March 2016 - 14:32:28 UTC