Browse through our Collection of Greek Indexers for: FTP Servers, Libraries & WWW Sites Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-03-22

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Φ. Γεννηματά: «Όχι» συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ - «Ναι» σε κυβέρνηση «εθνικής ενότητας»
  • [02] Ι. Στουρνάρας: Την κρίση στην Ελλάδα δεν την προκάλεσαν τα μνημόνια
  • [03] Μείωση κατέγραψαν οι τιμές του πετρελαίου, μετά τη σταθεροποίηση των τιμών στα βασικά αγαθά
  • [04] Ξεπέρασαν τους 5000 οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά
  • [05] Εμπλοκή με Τούρκο σύνδεσμο στην Χίο που είχε σφραγίδα του ψευδοκράτους στο διαβατήριο
  • [06] Αποζημιώσεις 27,9 εκατ. ευρώ σε αγρότες από τον ΕΛΓΑ
  • [07] Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Μέτρα προστασίας από υψηλές χρεώσεις στην κατανάλωση νερού
  • [08] Ομπάμα προς Κάστρο: Το εμπάργκο θα λήξει
  • [09] Επίθεση στο Μαλί: Δεν υπάρχουν τραυματίες μεταξύ των αντρών της ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης
  • [10] Σκα Κέλερ στο ΑΠΕ - ΜΠΕ: Η Ελλάδα κάνει πολλά και δεν επιτρέπεται να αφεθεί μόνη της
  • [11] Γενική συνέλευση των δικηγόρων της Αθήνας, για το ασφαλιστικό

  • [01] Φ. Γεννηματά: «Όχι» συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ - «Ναι» σε κυβέρνηση «εθνικής ενότητας»

    «Πιστεύω ότι μια ισχυρή κυβέρνηση εθνικής ενότητας μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερα και να ζητήσει καλύτερες συνθήκες για το χρέος. Πρέπει να έχει δύναμη στο εξωτερικό και στο εσωτερικό για να ετοιμάσει τολμηρές μεταρρυθμίσεις για να προχωρήσει η χώρα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο για να σχηματισθεί, αλλά ήταν λάθος που δεν ανέλαβαν όλοι τις ευθύνες τους», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή "Ενικός"στην τηλεόραση του Star.

    Η Φώφη Γεννηματά κατέστησε σαφές, ότι δεν θα δεχθεί να μπει στην κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν μπουν όλα τα κόμματα και η ΝΔ.

    «Το ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε», είπε, «όσο στο πρώτο μνημόνιο αρχικά, αλλά και αργότερα με λάθη και με συγκεκριμένες επιλογές ενδεχομένως, να το κάνει για να εξαλείψει ένα μεγάλο έλλειμμα.

    Εξήγησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ότι το περασμένο καλοκαίρι ψήφισε το μνημόνιο γιατί η Ελλάδα είχε φτάσει στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Την στήριξη που είχε η κυβέρνηση Τσίπρα δεν την είχε καμία άλλη προηγούμενη κυβέρνηση».

    Eξέφρασε επίσης, την ανησυχία της για την πορεία της αξιολόγησης και επέκρινε την κυβέρνηση πως ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με το πρώτο εξάμηνο του 2015. «Αφήνει το χρόνο να τρέχει. Ανησυχώ όταν ο κ. Τσίπρας συνέδεσε την αξιολόγηση με το προσφυγικό. Πήγε με τη πλάτη στο τοίχο στην Σύνοδο Κορυφής» υποστήριξε η Φ. Γεννηματά.

    [02] Ι. Στουρνάρας: Την κρίση στην Ελλάδα δεν την προκάλεσαν τα μνημόνια

    Την κρίση στην Ελλάδα δεν την προκάλεσαν τα μνημόνια, αλλά η αδικαιολόγητα επεκτατική δημοσιονομική πολιτική, υποστήριξε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η "Κίνηση Πολιτών".

    Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, "η κρίση στην Ελλάδα έχει όνομα: Μεγάλος κίνδυνος χρεοκοπίας του ελληνικού κράτους στο τέλος της δεκαετίας του 2000, λόγω, κυρίως, μίας αδικαιολόγητα επεκτατικής δημοσιονομικής πολιτικής, που εκτίναξε το έλλειμμα του προϋπολογισμού σε δυσθεώρητα ύψη, μέσω της μεγάλης αύξησης κρατικών δαπανών, χωρίς συνακόλουθη αύξηση κρατικών εσόδων. Όσα επακολούθησαν και τα μνημόνια, ήταν προσπάθειες να αποτραπεί η χρεοκοπία. Οι προσπάθειες αυτές είχαν ασφαλώς δυσάρεστες επιπτώσεις, οι επιπτώσεις, όμως της χρεοκοπίας, θα ήταν ανυπολόγιστες".

    Συμπλήρωσε δε, επισημαίνοντας ότι «ο διάλογος που επικράτησε στη χώρα μας δεν ήταν νηφάλιος και δημιούργησε ψευδαισθήσεις, μάλιστα συνέβαλε στο να μην υιοθετηθεί από την κοινή γνώμη η αναγκαιότητα ριζικών μεταρρυθμίσεων, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να είναι η μόνη από τις τέσσερις χώρες της ευρωζώνης, οι οποίες υπήχθησαν σε μνημόνια, που παραμένει ακόμη σε μνημόνιο. Οι άλλες τρεις έχουν βγει από τα μνημόνια, η Ιρλανδία, μάλιστα, αναπτύσσεται με ρυθμό κοντά στο 8%». Ο ίδιος υπογράμμισε ότι αυτού του είδους ο διάλογος επέτεινε την αβεβαιότητα, με αποτέλεσμα να υποχωρεί η εμπιστοσύνη της κοινωνίας απέναντι σε θεσμούς και πολιτικές.

    Υποστήριξε ότι οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων, καθώς και η τραπεζική αργία, που επιβλήθηκε το καλοκαίρι, επέφεραν στρεβλώσεις και έμμεσες συνέπειες που ακόμη δεν μπορούν να αποτιμηθούν. Ωστόσο, όπως είπε, είχαν και θετικές συνέπειες, «καθώς ενθάρρυναν τη χρήση ηλεκτρονικού χρήματος, ενώ υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η διευρυμένη χρήση ηλεκτρονικού χρήματος έχει θετικές επιδράσεις στην ιδιωτική κατανάλωση, αλλά και στα φορολογικά έσοδα, λόγω της συρρίκνωσης της άτυπης οικονομίας».

    [03] Μείωση κατέγραψαν οι τιμές του πετρελαίου, μετά τη σταθεροποίηση των τιμών στα βασικά αγαθά

    Οι τιμές του πετρελαίου κατέφραψαν μείωση σήμερα, μετά τον τερματισμό του ράλι τιμών που παρατηρήθηκε πρόσφατα στις τιμές των βασικών αγαθών.Οι τιμές των συμβολαίων μελλοντικής εκτέλεσης του αργού πετρελαίου προέλευσης ΗΠΑ, για το μήνα Μάιο μειώθηκαν κατά 6 σεντς στα 41,46 δολ το βαρέλι, μετά την αύξηση κατά 0,8% στα 41,52 δολ το βαρέλι που κατέγραψαν χθες. Η μέση τιμή διόρθωσης για το αμερικανικό αργό πετρέλαιο καταγράφηκε στα 39,91 δολ το βαρέλι για το μήνα που έληξε χθες.

    Η τιμή του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent, μειώθηκε κατά 12 σεντς στα 41,42 δολ το βαρέλι, μετά την αύξηση που παρουσίασε χθες. Η τιμή του, έχει αυξηθεί σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% από το χαμηλό 12ετίας, που κατέγραψε τον Ιανουάριο.?Το περιβάλλον ρίσκου που έχει διαμορφωθεί παραμένει ευνοϊκό για σταθεροποίηση των τιμών στα βασικά αγαθά, μετά τη δυναμική ανάκαμψη των τιμών τους, κατά τις τελευταίες έξι εβδομάδες,? σημειώνει η τράπεζα ANZ Bank.

    [04] Ξεπέρασαν τους 5000 οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά

    Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε χθες βράδυ το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Νήσος Μύκονος" μεταφέροντας 140 μετανάστες και πρόσφυγες, από τη Μυτιλήνη και 357 από τη Σάμο.

    Σύμφωνα με τη χθεσινή καταμέτρηση από το λιμενικό σώμα οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά ανέρχοταν σε 4750 άτομα, ενώ μαζί με τους 497 που αποβιβάστηκαν από το «Νήσος Μύκονος»έφθασαν τους 5247.

    Στις 8 το πρωί αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "blue star 1" με 131 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη.

    [05] Εμπλοκή με Τούρκο σύνδεσμο στην Χίο που είχε σφραγίδα του ψευδοκράτους στο διαβατήριο

    Ολοκληρώθηκε η άφιξη των Τούρκων συνδέσμων αστυνομικών καθηκόντων, οι οποίοι θα εγκατασταθούν στα πέντε hot spot των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, όπως προβλέπεται στην συμφωνία για τις επιστροφές των προσφύγων και μεταναστών, ενώ ξεκίνησε ήδη η μετάβαση Ελλήνων αστυνομικών συνδέσμων στην Τουρκία, οι οποίοι θα παρακολουθούν εκεί τις επαναπροωθήσεις, στο πλαίσιο της αμοιβαιότητος μεταξύ των δύο χωρών.

    Πρόβλημα προέκυψε με έναν απο τους Τούρκους συδέσμους στην Χίο, καθώς στο διαβατήριο του υπάρχει σφραγίδα του ψευδοκράτους, κάτι που δημιούργησε εμπλοκή, την στιγμή μάλιστα που πρόκειται να παραμείνει στην χώρα μας και να εργαστεί σχετικά με τις επαναπροωθήσεις.

    Από αρμόδιες πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο, έγινε γνωστό στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ότι το θέμα διευθετήθηκε και διευκρινίστηκε το εξής:

    Στους υπηκόους τρίτων χωρών, μεταξύ των οποίων και της Τουρκίας, που έρχονται στην Ελλάδα δεν απαγορεύεται η είσοδος στη χώρα αν έχουν στο διαβατήριό τους σφραγίδα του ψευδοκράτους. Δεν μπορεί όιμως σε αυτή την περίπτωση να σφραγιστεί απευθείας το διαβατήριο από τις ελληνικές αρχες, αλλά του χορηγείται ένα ανεξάρτητο χαρτί με την ελληνική σφραγίδα, το οποίο φέρει μαζί με το διαβατήριο.

    Ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι Τούρκος και μάλιστα κάτοχος «πράσινου» διαβατηρίου, λόγω της υπαλληλικής του ιδιότητος, πράγμα που σημαίνει οτι δεν χρειάζεται βίζα για την είσοδο στην Ελλάδα, στην παρούσα φάση.

    Επειδή όμως το συγκεκριμένο διαβατήριο φέρει σφραγίδα από επίσκεψη του στο ψευδοκράτος, τέθηκε το ζήτημα αν θα μπορούσε να παραμείνει στην χώρα μας χωρίς βίζα, κάνοντας χρήση του συγκεκριμένου διαβατηρίου.

    Η υπόθεση έφτασε στο υπουργείο Εξωτερικών και όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ο Τούρκος σύνδεσμος θα παραμείνει με ένα τέτοιο ξεχωριστό χαρτί, σφραγισμένο από τις ελληνικές υπηρεσίες, που ισοδυναμεί με άδεια εισόδου.

    [06] Αποζημιώσεις 27,9 εκατ. ευρώ σε αγρότες από τον ΕΛΓΑ

    Καταβάλλονται σήμερα από τον ΕΛΓΑ σε 15.074 δικαιούχους αγρότες, αποζημιώσεις συνολικού ύψους 27.974.455 ευρώ για ζημιές στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο.

    Με βάση την κατάταξη των πληρωμών, το υψηλότερο ποσό αποζημίωσης συγκεντρώνει ο νομός Πέλλας, με τους δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους του να εισπράττουν συνολικά 4.820.026 ευρώ, ενώ ψηλά στη λίστα βρίσκονται επίσης οι νομοί Λάρισας, Ημαθίας, Έβρου, Κορινθίας και Καστοριάς.

    [07] Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Μέτρα προστασίας από υψηλές χρεώσεις στην κατανάλωση νερού

    Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού, που γιορτάζεται σήμερα 22 Μαρτίου, αποτελεί αφορμή για την ευαισθητοποίηση όλων, στην υιοθέτηση απλών αλλά αποτελεσματικών καθημερινών πρακτικών, με τις οποίες και η κατασπατάληση του νερού αποφεύγεται και η εξοικονόμηση πόρων, υδάτινων και οικονομικών, επιτυγχάνεται.

    Στο πλαίσιο αυτό, ο Συνήγορος του Καταναλωτή υπενθυμίζει, μεταξύ άλλων, το πρόβλημα των διαρροών, οι οποίες αποτελούν μια από τις βασικές αιτίες για υψηλές χρεώσεις των καταναλωτών που προσφεύγουν στην Αρχή.

    Πρόκειται για αφανείς διαρροές σε σημεία του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης και ιδίως στο φρεάτιο ύδρευσης ή για μικρές, εμφανείς διαρροές ή για μη ορθολογική χρήση της ύδρευσης (όπως με το αυτόματο πότισμα). Με σκοπό την αποτελεσματικότερη πρόληψη των υψηλών καταναλώσεων αλλά και τη διασφάλιση της διαθεσιμότητας των υδάτινων πόρων, ο Συνήγορος του Καταναλωτή εφιστά την προσοχή των προμηθευτών και των καταναλωτών, στη λήψη απλών μέτρων καθημερινής επιμέλειας.

    [08] Ομπάμα προς Κάστρο: Το εμπάργκο θα λήξει

    Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα πίεσε την Κούβα να βελτιώσει τις συνθήκες ανθρώπινων δικαιωμάτων χθες κατά την ιστορική του επίσκεψη στο νησί που ηγείται από κομμουνιστικό καθεστώς, σε μια δημόσια αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο της Κούβας Ραούλ Κάστρο ο οποίος έδειξε την οργή του και αντεπιτέθηκε στις ΗΠΑ με κατηγορίες για «υποκρισία».

    Σε μια κοινή συνέντευξη Tύπου που ξεκίνησε με ανέκδοτα αλλά περιείχε και έντονες στιγμές αντιπαράθεσης, ο Ομπάμα συνεχάρη τον Κάστρο για τον ανοιχτό διάλογο των διαφορών μεταξύ των δύο χωρών αλλά πρόσθεσε ότι μια «πλήρης άνθιση»της σχέσης τους θα συνέβαινε μόνο με πρόοδο στο θέμα των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

    Ο Κουβανός Πρόεδρος απάντησε ότι καμία χώρα δεν πληροί όλα τα διεθνή δικαιώματα αλλά δεν ένιωθε άνετα με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, καθώς σπάνια συμβαίνει να απευθύνονται οι δημοσιογράφοι σ' αυτό με ερωτήσεις σε μια χώρα όπου τα μέσα ελέγχονται από το κράτος. Η Κούβα, είπε, έχει ισχυρό παρελθόν δικαιωμάτων όπως υγεία, πρόσβαση στην παιδεία και ισότητα των γυναικών. Η κυβέρνηση της Κούβας έχει ασκήσει κριτική στις ΗΠΑ για τον ρατσισμό, τη χρήση βίας από την αστυνομία και τη χρήση βασανιστηρίων στην ναυτική βάση του Γκουαντάναμο, στην Κούβα.

    Η διαφορά μεταξύ των δύο ηγετών ήταν εμφανής, με τον Ομπάμα να νιώθει άνετα με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ενώ ο Κάστρο αρνήθηκε να δώσει το λόγο σε κουβανούς δημοσιογράφους που ήθελαν να του απευθύνουν ερωτήσεις. Ενώ προσπαθούσε να προσαρμόσει τα ακουστικά του με την μετάφραση από τα αγγλικά, ό 84χρονος ηγέτης μάλωσε τους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε ξανά για τα ανθρώπινα δικαιώματα, λέγοντας ότι είχε συμφωνήσει να απαντήσει μόνο σε μια ερώτηση. Παρά την παρότρυνση με χιούμορ του Ομπάμα να απαντήσει σε δεύτερη ερώτηση, ο Κάστρο απάντησε, "Πόσες χώρες εφαρμόζουν και τα 61 ανθρώπινα δικαιώματα; Ξέρετε; Εγώ ξέρω. Καμία. Καμία", απάντησε.

    Σε μια άλλη δύσκολη στιγμή, προς το τέλος της συνέντευξης τύπου, ο Κάστρο σήκωσε το χέρι του Ομπάμα στον αέρα για να σχηματίσει το σήμα νίκης με κλειστή παλάμη, αλλά ο Ομπάμα κράτησε την παλάμη του ανοιχτή.

    Η Κούβα απελευθέρωσε 53 κρατούμενους τους οποίους η αμερικανική κυβέρνηση θεωρούσε πολιτικούς κρατούμενους, ως μέρος της διπλωματικής προόδου το 2014, αλλά η Κουβανική Επιτροπή Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και Εθνικής Συμφιλίωσης που αποτελείται από διαφωνούντες δηλώνει πως 79 άτομα κρατούνται ακόμα, μεταξύ των πάνω από 40 άτομα τα οποία συνελήφθηκαν σε ειρηνική πολιτική διαδήλωση. "Ο κατάλογος είναι εδώ, αν θέλουν να τον δουν", είπε ο επικεφαλής της Επιτροπής Ελιζάρδο Σάντσες χθες. Ο κατάλογός του συμπεριλαμβάνει επίσης και οπλισμένους αντικυβερνητικούς μαχητές, φυλακισμένους αεροπειρατές, λιποτάκτες και κατασκόπους, αλλά ο Σάντσες διατείνεται ότι θεωρούνται πολιτικοί γιατί δεν τους έχει επιτραπεί πρόσβαση στην κανονική νόμιμη διαδικασία.

    Ο Κάστρο ζήτησε την άρση του 54χρονου εμπάργκο από τις ΗΠΑ και την επιστροφή στην Κούβα της κυριότητας της βάσης Γκουαντάναμο (που κρατεί με μίσθωση η Αμερική), ως προϋποθέσεις για καλύτερες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

    Ο Ομπάμα δεν απάντησε στην απαίτηση για το Γκουαντάναμο, αλλά εξέφρασε αισιοδοξία για την άρση των οικονομικών κυρώσεων εναντίον της Κούβας. «Το εμπάργκο θα λήξει. Πότε, δεν είμαι εντελώς σίγουρος» είπε, καθώς τον αντιμάχεται η ηγεσία των ρεπουμπλικάνων στο θέμα.

    [09] Επίθεση στο Μαλί: Δεν υπάρχουν τραυματίες μεταξύ των αντρών της ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης

    Δεν υπάρχουν τραυματίες μεταξύ του προσωπικού από την επίθεση κατά της βάσης της στρατιωτικής αποστολής της ΕΕ, στην πρωτεύουσα του Μαλί, Μπαμακό, σύμφωνα με ανακοίνωση της αποστολής. «Κανένας από το προσωπικό της EUTM-Mali δεν τραυματίστηκε»ανέφερε σε ανάρτησή της στον Twitter η αποστολή, προσθέτοντας ότι διεξάγει επιχείρηση για ν' «ασφαλίσει»την περιοχή.

    Η επίθεση αυτή, είχε ως στόχο το ξενοδοχείο Nord-Sud Hotel, στην πρωτεύουσα Μπαμακό, το οποίο χρησιμοποιεί ως διοικητήριο, η δύναμη των 600 αντρών της ΕΕ, που έχει αναπτυχθεί στο Μαλί, προκειμένου να εκπαιδεύσει τις τοπικές δυνάμεις ασφαλείας.

    [10] Σκα Κέλερ στο ΑΠΕ - ΜΠΕ: Η Ελλάδα κάνει πολλά και δεν επιτρέπεται να αφεθεί μόνη της

    Για «κρίση αλληλεγγύης και ευθύνης» στη σημερινή Ευρώπη κάνει λόγο η Γερμανίδα ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Σκα Κέλερ, η οποία, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αφού επισκέφθηκε την Ειδομένη και άλλους χώρους φιλοξενίας προσφύγων στην Ελλάδα, εκφράζει την απογοήτευσή της για την συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας, καθώς, όπως εκτιμά, αφήνει μεγάλο μέρος της ευθύνης στην Ελλάδα, η οποία «κάνει πραγματικά πολλά» και «δεν επιτρέπεται να αφεθεί μόνη της».

    Σε ό,τι αφορά τηΖώνη Σένγκεν, η κ. Κέλερ, υποψήφια των Πρασίνων για την προεδρία της Κομισιόν το 2014, υποστηρίζει ότι είναι απολύτως παράλογο να αποκλειστεί η Ελλάδα επειδή δεν λειτουργούν τα εξωτερικά σύνορα, ενώ θα ήταν προτιμότερο να αποκλειστεί π.χ. η Ουγγαρία.

    Την ίδια ώρα, η Γερμανίδα «Πράσινη» δεν φαίνεται να πείθεται από την ρητορική της 'Αγγελα Μέρκελ περί ανοιχτών συνόρων, αφού, όπως λέει, τα σύνορα είναι εκ των πραγμάτων κλειστά και ο αριθμός των προσφύγων που φτάνουν στηΓερμανία έχει μειωθεί, όπως ακριβώς επεδίωκε το κόμμα της.

    [11] Γενική συνέλευση των δικηγόρων της Αθήνας, για το ασφαλιστικό

    Τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών πραγματοποιούν το μεσημέρι (1 μ.μ.) γενική συνέλευση στο γυμναστήριο του Σπόρτινγκ (Πατήσια), για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και στη συνέχεια θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά για να καθορίσουν την περαιτέρω πορεία τους, ως προς την αποχή στην οποία ήδη βρίσκονται.

    Κατά τηγενική συνέλευση θα γίνει ενημέρωση των δικηγόρων για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κωδικοποίηση των προτάσεων, που θα κατατεθούν και θα διεξαχθεί ψηφοφορία επ΄αυτών με ηλεκτρονικά μέσα.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 22 March 2016 - 6:32:29 UTC