Browse through our Interesting Nodes on Social Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-06-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ν. Κοτζιάς: Το Brexit είναι μια πρωτόγνωρη κρίση για την ΕΕ
  • [02] Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Νετανιάχου για τη συμφωνία Ισραήλ-Τουρκίας
  • [03] Χρ. Σπίρτζης: Έως το Μάρτιο του 2017 θα ολοκληρωθούν οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι
  • [04] Β. Σόιμπλε: Μη αναστρέψιμη η απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την ΕΕ
  • [05] Στο διαδίκτυο τα ονόματα όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 300.000 ευρώ προς το δημόσιο
  • [06] Το bitcoin κερδίζει έδαφος
  • [07] Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια
  • [08] Γ. Μπαλάφας για τη θεομηνία στην Αρκαδία: Διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν πολύ σημαντικές καταστροφές
  • [09] Χρ. Σπίρτζης: Έως το Μάρτιο του 2017 θα ολοκληρωθούν οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι

  • [01] Ν. Κοτζιάς: Το Brexit είναι μια πρωτόγνωρη κρίση για την ΕΕ

    «Πρέπει να ενδυναμώσουμε τον διάλογο ανάμεσά μας και με ειλικρίνεια να αναζητήσουμε λύσεις παραγωγικές και δημιουργικές». Αυτό είναι το μήνυμα που εξέπεμψαν για το μέλλον της ΕΕ στον απόηχο του βρετανικού αποτελέσματος οι υπουργοί Εξωτερικών και οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των 10 κρατών-μελών της ΕΕ που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Πολωνού υπουργού Εξωτερικών, Βίτολντ Βασικόφσκι, και παρακάθισαν σήμερα σε γεύμα εργασίας στη Βαρσοβία.

    Από τη συνάντηση βεβαίως δεν έλειπε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος έφθασε στη Βαρσοβία μαζί με τον Βούλγαρο ομόλογό του Ντάνιελ Μίτοφ ο οποίος επιβιβάστηκε και φιλοξενήθηκε μαζί με την μικρή αντιπροσωπεία του στο ελληνικό κυβερνητικό αεροσκάφος το οποίο έκανε μία ενδιάμεση στάση στη Σόφια. Επίσης δεν έλειπαν οι ομόλογοί τους της Ρουμανίας και Ουγγαρίας, ενώ η Βρετανία εκπροσωπήθηκε από τον υπουργό Ευρωπαϊκών υποθέσεων Ντέιβιντ Λίβινγκτον και οι υπόλοιπες χώρες, Αυστρία, Σλοβενία, Σλοβακία και Ισπανία εκπροσωπήθηκαν σε επίπεδο υψηλόβαθμων αξιωματούχων.

    Κατά τη διάρκεια του γεύματος, το οποίο διήρκησε δύο ώρες, ο κ. Κοτζιάς, τόνισε στους εκπροσώπους των άλλων χωρών την ανάγκη να προστατευθεί η ενότητα της ΕΕ και ο κοινωνικός και δημοκρατικός της χαρακτήρας. «Πρέπει να διοργανωθεί μία δημοκρατική συζήτηση με τρόπο που να βοηθά και να διασφαλίζει τα συμφέροντα των πολιτών μας», είπε σημειώνοντας ότι δεν πρέπει «να γυρίσουμε την πλάτη μας σε αυτά».

    Ερωτηθείς σχετικά με τον κίνδυνο κατακερματισμού της ΕΕ ο κ. Κοτζιάς είπε ότι «το Brexit είναι μία πρωτόγνωρη κρίση για την ΕΕ και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί, νηφάλιοι και ψύχραιμοι στην αντιμετώπισή της». «Πρέπει» εξήγησε «να σεβαστούμε τη δημοκρατική απόφαση των Βρετανών πολιτών και ταυτόχρονα να μην αποξενωθεί ολόκληρη η Βρετανία και οι πολίτες της από την ΕΕ.

    Ο κ. Κοτζιάς σκιαγράφησε την παρούσα εποχή με το Brexit ως μία περίοδο γεμάτη αντιθέσεις και αντιφάσεις, των οποίων, όπως είπε, δεν πρέπει να υπερτονιστεί ούτε η μία ούτε η άλλη πλευρά. «Το παράδοξο» σημείωσε «είναι ότι όλοι λένε τι δημοκρατικό που είναι το δημοψήφισμα αλλά ταυτόχρονα λένε ότι ο κόσμος παρασύρθηκε και κανείς δεν θέλει να φύγει η Βρετανία από την ΕΕ».

    [02] Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Νετανιάχου για τη συμφωνία Ισραήλ-Τουρκίας

    Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, επικοινώνησε νωρίτερα τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά με την συμφωνία Ισραήλ-Τουρκίας για την αποκατάσταση των σχέσεών τους.

    Επιπλέον, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία συζητήθηκε η πορεία των ελληνο-ισραηλινών σχέσεων.

    [03] Χρ. Σπίρτζης: Έως το Μάρτιο του 2017 θα ολοκληρωθούν οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι

    Αναλυτικά στοιχεία για τις διαπραγματεύσεις και την πολύ μεγάλη εξοικονόμηση πόρων, έναντι των διεκδικήσεων των παραχωρησιούχων, που πέτυχε το ελληνικό δημόσιο, διασφαλίζοντας παράλληλα νέες συμφωνίες για την επανεκκίνηση των κολλημένων έργων και τη λειτουργική ολοκλήρωση των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων έως τον Μάρτιο του 2017 παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Υποδομων, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο".

    Ο Χρήστος Σπίρτζης υπογράμμισε, ότι τα κολλημένα έργα και οι διεκδικήσεις των παραχωρησιούχων, ήταν αποτέλεσμα των συμβάσεων που κληρονόμησε η σημερινή κυβέρνηση από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τις οποίες χαρακτήρισε «συμβάσεις αθλιότητας». Παράλληλα επισήμανε ότι η «η αξιωματική αντιπολίτευση δημιουργεί γκρίζες ζώνες και σύγχυση, τη στιγμή που αυτοί έκαναν αυτές τις συμβάσεις».

    Ο υπουργός ΠΟΜΕΔΙ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στον αυτοκινητόδρομο «Μορέας», «από τα 536 εκατομμύρια που ήταν οι απαιτήσεις, συμφωνήθηκαν 170 εκατομμύρια και επιπλέον σε αυτά πήραμε την παράδοση δύο οδικών μελετών συνολικής προεκτιμώμενης δαπάνης 12,3 εκ. ευρώ».

    Αναφερόμενος στα πλέον των 350 εκατ. ευρώ, που κέρδισε το Ελληνικό Δημόσιο μόνον στο «Μορέα», από την επαναδιαπραγμάτευση που έκανε η κυβέρνηση και το ΥΠΟΜΕΔΙ, διασφαλίζοντας παράλληλα την ολοκλήρωση του έργου, ο Χρήστος Σπίρτζης είπε: «Αυτό δείχνει και το πόσο σκληρά και κάτω από ποιες συνθήκες διαπραγματευτήκαμε έναν-έναν του δρόμους, ένα-ένα τα έργα που κληρονομήσαμε και τις συνέπειες που είχαν αυτά».

    [04] Β. Σόιμπλε: Μη αναστρέψιμη η απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την ΕΕ

    H απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μη αναστρέψιμη και το Λονδίνο θα πρέπει να υποβάλει το επίσημο αίτημά του προκειμένου να εγκαταλείψει την Ένωση σύντομα, διεμήνυσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

    «Δεν νομίζω ότι η απόφαση της Βρετανίας να εξέλθει από την ΕΕ είναι αναστρέψιμη» τόνισε ο Γερμανός υπουργός κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε στην πόλη Κινζελσάου της νότιας Γερμανίας, ενώ πρόσθεσε ότι θα ήταν «τίμιο» η Βρετανία να καταθέσει το επίσημο αίτημα αποχώρησης από την ΕΕ σύντομα.

    Ο Σόιμπλε υπογράμμισε ότι προς το παρόν δεν έχει καταγραφθεί χάος στις χρηματοπιστωτικές αγορές μετά την απόφαση για το Brexit, αλλά η γερμανική κυβέρνηση θα συνεχίσει να παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή την κατάσταση.

    «Είναι κρίσιμης σημασίας τώρα να ενεργήσουμε με σύνεση και προσοχή με στόχο να διατηρήσουμε τις ζημίες σε όσο το δυνατόν χαμηλότερο επίπεδο» σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Π. Μοσκοβισί: Η ΕΕ έχει τα εργαλεία για να αποτρέψει τη διολίσθηση της οικονομίας της σε ύφεση

    [05] Στο διαδίκτυο τα ονόματα όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 300.000 ευρώ προς το δημόσιο

    Στο διαδίκτυο θα δημοσιεύονται τα ονόματα όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο, είτε προς τα ασφαλιστικά ταμεία άνω των 300.000 ευρώ.

    Η διάταξη που θα καθιστά υποχρεωτική την δημοσιοποίηση των ονομάτων των οφειλετών αναμένεται να περιληφθεί στο νομοσχέδιο για το λαθρεμπόριο στα καπνικά προϊόντα που προγραμματίζεται να κατατεθεί άμεσα στη Βουλή. Στο ίδιο νομοσχέδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προβλέπεται και η υποχρεωτική παρουσία δικαστικού λειτουργού κατά τους ελέγχους της εφορίας στα σπίτια των ελεγχόμενων. Σήμερα απαιτείται μόνο η σχετική εντολή του εισαγγελέα.

    Μέσω της υποχρεωτικής δημοσιοποίησης των ονομάτων των μεγάλων οφειλετών το υπουργείο Οικονομικών επιχειρεί να ασκήσει πρόσθετη πίεση για τη τακτοποίηση των χρεών τους.

    Ήδη, πάντως, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει αποστείλει ενημερωτικά σημειώματα στους οφειλέτες αυτούς προκειμένου έως το τέλος του μήνα να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για την τακτοποίηση των οφειλών τους. Η συγκεκριμένη διάταξη που θα συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο θα προβλέπει ότι για τη δημοσιοποίηση του ονόματος ενός οφειλέτη στο διαδίκτυο προϋπόθεση θα είναι είτε οι οφειλές του προς την εφορία να υπερβαίνουν τα 300.000 ευρώ είτε οι οφειλές του προς τα ασφαλιστικά ταμεία να είναι μεγαλύτερες από το ποσό αυτό.

    [06] Το bitcoin κερδίζει έδαφος

    Ολοένα περισσότερο έδαφος κερδίζει η χρήση του κρυπτονομίσματος bitcoin ανά τον κόσμο, καθώς, παρά τις εμφανείς αδυναμίες του, τα πλεονεκτήματά του πείθουν χιλιάδες καταναλωτές να το προτιμήσουν για τις συναλλαγές τους, τόσο έναντι των τραπεζών, όσο και σε σχέση με ομοειδή νομίσματα (τα κρυπτονομίσματα υπολογίζονται σήμερα σε συνολικά 3000).

    Το bitcoin, η ισοτιμία του οποίου ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε περίπου 640 δολάρια, έχοντας «πιάσει» στο παρελθόν ακόμη και τα 1.216, εκτιμάται ότι θα έχει προσεγγίσει τον μέγιστο προβλεπόμενο αριθμό τεμαχίων, (δηλαδή τα 21 εκατ. Bitcoins), έως το 2024.

    Την ίδια στιγμή, η αγορά «οσμίζεται» μια σειρά από επιχειρηματικές ευκαιρίες γύρω από την κυκλοφορία του, όπως τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος, τα ΑΤΜ για bitcoins ή το «bitcoin mining», το οποίο όμως έχει γίνει εξαιρετικά απαιτητικό κι απαιτεί μεγάλη επεξεργαστική ισχύ τα τελευταία χρόνια (σ.σ. το mining γίνεται μέσω εξειδικευμένου λογισμικού, το οποίο λύνει μαθηματικούς γρίφους που σχετίζονται με την έκδοση και κυκλοφορία των bitcoins, αποφέροντας έσοδα στους miners).

    Τα «μυστικά» του bitcoin παρουσίασε απόψε στη Θεσσαλονίκη η επίκουρος καθηγήτρια στο Τμήμα Πληροφορικής του αμερικανικού Πανεπιστημίου George Mason, κρυπτογράφος Φωτεινή Μπαλδιμτσή, μιλώντας σε εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ). Η κα Μπαλδιμτσή, απάντησε σε μια σειρά από ερωτήματα για το ισχυρό κρυπτονόμισμα, σχετικά με την ανωνυμία ή όχι της χρήσης του, την ασφάλεια των συναλλαγών, αλλά και το αν μια κυβέρνηση μπορεί να επιβάλλει περιορισμούς στη χρήση του εν λόγω νομίσματος σε περίπτωση , πχ, capital controls.

    [07] Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια

    Ανεξέλεγκτη μαίνεται μέχρι και αυτή την ώρα η μεγάλη πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια, ενώ έχουν σταματήσει πλέον να επιχειρούν τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης λόγω της νύχτας.

    Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχει εξαπλωθεί σε μια πολύ μεγάλη έκταση, με περίμετρο χιλιομέτρων και υπάρχουν πολλές διάσπαρτες εστίες, με τρεις κατευθύνσεις.

    Το ένα μέτωπο εξελίσσεται προς την πλευρά των οικισμών Πάνακτο, Πράσινο και Λεύκα, ένα νότια της Στεφάνης και ένα ακόμα προς τα ανατολικά, προς τις εγκαταστάσεις της ΤΙΤΑΝ και τα νταμάρια Φράγκου.

    Αξιωματικοί του Π.Σ. διευκρινίζουν ότι δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές, αλλά η πυρκαγιά είχε συνεχείς αναζωπυρώσεις το απόγευμα, λόγω αλλαγής κατεύθυνσης των ανέμων και τώρα πολλές μεγάλες εστίες είναι σε εξέλιξη, μέσα σε χαράδρες και δύσβατά σημεία, όπου είναι αδύνατη η πρόσβαση από τα πυροσβεστικά οχήματα.

    Οι ισχυρές επίγειες δυνάμεις έχουν τοποθετηθεί στην περίμετρο της πυρκαγιάς, ενώ τα πεζοπόρα τμήματα ανοίγουν δρόμους προς τις εστίες, προκειμένου να τις αντιμετωπίσουν και ανακόψουν την πορεία τους, μέχρι το πρωί που θα αρχίσουν πάλι να επιχειρούν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και τα ελικόπτερα.

    Το θετικό είναι ότι μαζί με το σκοτάδι κόπασαν και οι άνεμοι και έτσι είναι λίγο πιο εύκολο το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εκτίμηση για το μέγεθος της καταστροφής, το οποίο θα αποτιμηθεί μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, αλλά οι πρώτοι πρόχειροι υπολογισμοί, «μιλούν» για αρκετές χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους.

    [08] Γ. Μπαλάφας για τη θεομηνία στην Αρκαδία: Διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν πολύ σημαντικές καταστροφές

    «Διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν πολύ σημαντικές καταστροφές και στην αγροτική παραγωγή και σε κατοικίες και σε άλλες υποδομές», υπογράμμισε με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας, από το Ραψομμάτη Μεγαλόπολης, ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στις πληγείσες περιοχές από την θεομηνία στην Αρκαδία, όπου τον συνόδευαν ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές.

    Ο υφυπουργός, σημείωσε ότι από χθες η πολιτεία στις διάφορες εκφράσεις της έχει δραστηριοποιηθεί, για να αντιμετωπιστούν οι ζημιές από τη θεομηνία.

    Αναφορικά με την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων ο Γιάννης Μπαλάφας τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, «θα δοθούν χρήματα αφού γίνουν οι εκτιμήσεις των ζημιών, γιατί και στο παρελθόν όπως μου επεσήμαναν και κάτοικοι των περιοχών, δεν αξιοποιήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρήματα. Πλέον δεν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

    Πρόσθεσε ότι, «δεν ήρθαμε, είδαμε και φεύγουμε, γιατί δεν συναντάμε τέτοια θεομηνία συχνά, άλλωστε όπως μου είπαν οι κάτοικοι ανάλογο φαινόμενο έχει να συμβεί πάρα πολλές δεκαετίες».

    Ο υφυπουργός είπε ακόμη πως ήταν αδύνατο να πάει παντού, ζήτησε να τον συγχωρήσουν οι κάτοικοι άλλων περιοχών και υπογράμμισε ότι, «η προσπάθεια αρχίζει σήμερα για να επουλώσουμε τις μεγάλες πληγές που προκάλεσε η κακοκαιρία».

    Το κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον υφυπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα μετά την περιοχή της Τρίπολης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές της Μεγαλόπολης.

    Αρχικά σε σύσκεψη στο δημαρχείο της πόλης ενημερώθηκε για την κατάσταση από τον δήμαρχο Διονύση Παπαδόπουλο και στη συνέχεια επισκέφθηκε πολλά από τα σημεία που υπέστησαν ζημιές από την θεομηνία. Εκεί που εντυπωσιάστηκε ήταν στην γέφυρα της Μπαρμπουτσάνας στη Θωκνία, όπου δόθηκαν οδηγίες για διευθέτηση της κοίτης και πρέπει είπε να συμβάλει στις εργασίες και η ΔΕΗ.

    Ακόμη επισκέφθηκε το στάδιο και το κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης, δύο επιχειρήσεις που είχαν πάθει ζημιά από την πλημμύρα και τα χωριά Περιβόλια, Ραψομμάτη και Μαλλωτά.

    [09] Χρ. Σπίρτζης: Έως το Μάρτιο του 2017 θα ολοκληρωθούν οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι

    Αναλυτικά στοιχεία για τις διαπραγματεύσεις και την πολύ μεγάλη εξοικονόμηση πόρων, έναντι των διεκδικήσεων των παραχωρησιούχων, που πέτυχε το ελληνικό δημόσιο, διασφαλίζοντας παράλληλα νέες συμφωνίες για την επανεκκίνηση των κολλημένων έργων και τη λειτουργική ολοκλήρωση των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων έως τον Μάρτιο του 2017 παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Υποδομων, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο".

    Ο Χρήστος Σπίρτζης υπογράμμισε, ότι τα κολλημένα έργα και οι διεκδικήσεις των παραχωρησιούχων, ήταν αποτέλεσμα των συμβάσεων που κληρονόμησε η σημερινή κυβέρνηση από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τις οποίες χαρακτήρισε «συμβάσεις αθλιότητας». Παράλληλα επισήμανε ότι η «η αξιωματική αντιπολίτευση{ ?} δημιουργεί γκρίζες ζώνες και σύγχυση, τη στιγμή που αυτοί έκαναν αυτές τις συμβάσεις».

    Ο υπουργός ΠΟΜΕΔΙ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στον αυτοκινητόδρομο «Μορέας», «{?} από τα 536 εκατομμύρια που ήταν οι απαιτήσεις, συμφωνήθηκαν 170 εκατομμύρια και επιπλέον σε αυτά πήραμε την παράδοση δύο οδικών μελετών συνολικής προεκτιμώμενης δαπάνης 12,3 εκ. ευρώ».

    Αναφερόμενος στα πλέον των 350 εκατ. ευρώ, που κέρδισε το Ελληνικό Δημόσιο μόνον στο «Μορέα», από την επαναδιαπραγμάτευση που έκανε η κυβέρνηση και το ΥΠΟΜΕΔΙ, διασφαλίζοντας παράλληλα την ολοκλήρωση του έργου, ο Χρήστος Σπίρτζης είπε: «Αυτό δείχνει και το πόσο σκληρά και κάτω από ποιες συνθήκες διαπραγματευτήκαμε έναν-έναν του δρόμους, ένα-ένα τα έργα που κληρονομήσαμε και τις συνέπειες που είχαν αυτά».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 27 June 2016 - 20:32:25 UTC