Read about The Loizidou vs Turkey Case of the European Court of Human Rights (18 December, 1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-06-29

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Την ανάγκη να περάσει η Ευρώπη στη μετά-λαϊκισμό εποχή υπογράμμισε ο Κ. Μητσοτάκης
  • [02] Συνάντηση Τσίπρα- Γκάμπριελ, αύριο, στο Μαξίμου
  • [03] Επίτιμος δημότης Καβάλας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος
  • [04] Κανονικά στις 4 Ιουλίου οι πληρωμές των Επικουρικών
  • [05] Γερούν Νταϊσελμπλουμ: Η Ελλάδα η πιο προστατευμένη χώρα από το Brexit
  • [06] Βουλή: Απόσυρση διατάξεων από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Σταθάκη
  • [07] Διαμαρτυρία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, έξω από το υπουργείο Υγείας
  • [08] Στους 41 οι νεκροί του μακελειού στο "Ατατούρκ", 239 οι τραυματίες
  • [09] Βουλή: Απόσυρση διατάξεων από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Σταθάκη
  • [10] Κανονικά στις 4 Ιουλίου οι πληρωμές των Επικουρικών

  • [01] Την ανάγκη να περάσει η Ευρώπη στη μετά-λαϊκισμό εποχή υπογράμμισε ο Κ. Μητσοτάκης

    Την ανάγκη να περάσει η Ευρώπη στη μετά-λαϊκισμό εποχή υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώπιον των 215 ευρωβουλευτών του ΕΛΚ.

    «Το μέλλον είναι να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό. Ο λαϊκισμός δεν λύνει τα προβλήματα, πολλαπλασιάζει τα αδιέξοδα και τελικά είναι εναντίον των λαών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ως κεντρικός ομιλητής στην Ολομέλεια της Συνόδου του ΕΛΚ

    Τον Κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς Μάνφρεντ Βέμπερ. Ο πρόεδρος της ΝΔ, παρουσίασε την εναλλακτική πρόταση του κόμματός του για έξοδο από την κρίση και την ανάγκη να υπάρξει σε αντιστοιχία, μια νέα Συμφωνία Αλήθειας της Ευρώπης με τους πολίτες, έπειτα και από το αποτέλεσμα-σοκ του βρετανικού δημοψηφίσματος. Επισήμανε ότι το υφιστάμενο ελληνικό πρόγραμμα δεν «βγάζει» πουθενά, λέγοντας ότι η ΝΔ προτείνει ρυθμούς ανάπτυξης 4% του ΑΕΠ και πρωτογενή πλεονάσματα 2% του ΑΕΠ.

    Εξάλλου, ερωτηθείς για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα έχει κάνει τα δικά της βήματα προς την επίλυση του ζητήματος, αλλά η πλευρά των Σκοπίων δεν ακολουθεί την ίδια λογική και υποστήριξε την ελληνική θέση για σύνθετη γεωγραφική ονομασία που θα ισχύει για όλες τις χρήσεις (erga omnes), ενώ τόνισε ότι μέλημα της Ελλάδας, είναι η σταθερότητα, η συνεργασία και η ειρήνη στα Βαλκάνια.

    [02] Συνάντηση Τσίπρα- Γκάμπριελ, αύριο, στο Μαξίμου

    Με τον υπουργό Οικονομίας και Ενέργειας και αντικαγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, θα έχει συνάντηση ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αύριο Πέμπτη 30 Ιουνίου, στις 13:00, στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Συνάντηση Δραγασάκη - Γκάμπριελ αύριο στις 18:30 το απόγευμα

    Με τον αντικαγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας,υπουργό Οικονομίας και Ενέργειας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, θα συναντηθεί αύριο Πέμπτη στις 18:30 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. Η συνάντηση θα γίνει στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

    [03] Επίτιμος δημότης Καβάλας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος

    Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ολοκληρώθηκαν σήμερα στην Καβάλα οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 103η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης, από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής, και τη μνήμη του πολιούχου Αποστόλου Παύλου.

    Ο κ. Παυλόπουλος παρακολούθησε αρχικά τη δοξολογία που τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου, προεξάρχοντος του μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκόπιου. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το δημαρχείο όπου τον υποδέχθηκε η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, ενώ αμέσως μετά κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της πόλης.Με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Καβάλας, στη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων με φόντο τα ερείπια της παλαιοχριστιανικής εκκλησίας Βασιλικής Β΄, ενώ νωρίτερα ξεναγήθηκε στο αρχαιολογικό μουσείο των Φιλίππων.

    Στην προσφώνησή της η δήμαρχος Καβάλας, κατά την τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμο δημότη Καβάλας υπογράμμισε, ότι η σημερινή λιτή και σεμνή εκδήλωση, «αποτελεί ηθική ανταμοιβή και έπαινο για την μακρόχρονη και πολυσήμαντη προσφορά σας στην πατρίδα αλλά και στην παιδεία. Τιμούμε το ήθος και το μέτρο που σας χαρακτηρίζει στην άσκηση των καθηκόντων σας. Είναι τιμή για μας να είστε συμπολίτης μας και μάλιστα η ανακήρυξή σας να γίνεται γνωστή εδώ, σε έναν ξεχωριστό χώρο. Εδώ, όπου χτυπά η καρδιά της Χριστιανοσύνης και της Ιστορίας. Εδώ, όπου άλλαξε η μοίρα του κόσμου. Εδώ, όπου συγκρούστηκαν πολιτισμοί και ιδέες. Εδώ, όπου ο Απόστολος των Εθνών, Παύλος, κήρυξε τον θείο λόγο.

    [04] Κανονικά στις 4 Ιουλίου οι πληρωμές των Επικουρικών

    Τη Δευτέρα θα πληρωθούν οι επικουρικές συντάξεις από το ΙΚΑ ΕΤΑΜ καθώς μπαίνει σε εφαρμογή από αυτό τον μήνα το νέο σύστημα πληρωμής που ορίστηκε με απόφαση του Γ. Κατρούγκαλου.

    Με βάση αυτό, η πληρωμή των Επικουρικών θα γίνεται τη δεύτερη εργάσιμη κάθε μήνα αντί να προκαταβάλλεται και αυτό προκειμένου να μην δημιουργείται χρηματοδοτικό κενό στα Ταμεία.

    Ηδη από τις αρχές της εβδομάδας είχε εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από το ΙΚΑ ΕΤΑΜ, στην οποία αναφερόταν ότι «σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4387/2016 και της υπ' αριθ.οικ.27677/1541/17-6-2016 Απόφασης Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ορίζεται στο εξής ως ημερομηνία καταβολής των επικουρικών συντάξεων του ΕΤΕΑ ηδεύτερη εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα.

    Αρχής γενομένης με τις συντάξεις μηνός Ιουλίου 2016, οι λογαριασμοί των δικαιούχων επικουρικής σύνταξης θα πιστωθούνστις4/7/2016»

    [05] Γερούν Νταϊσελμπλουμ: Η Ελλάδα η πιο προστατευμένη χώρα από το Brexit

    Η Ελλάδα είναι η πιο προστατευμένη χώρα της Ευρώπης από ενδεχόμενες επιπτώσεις του Brexit λόγω της κάλυψής της από τα ευρωπαϊκά χρήματα και το ευρωπαϊκό πρόγραμμα, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Νταϊσελμπλουμ σε ομάδα Ελλήνων δημοσιογράφων στη Χάγη. Και συνέχισε: «Αυτό που χρειάζεται είναι πολιτική και οικονομική σταθερότητα. Πρέπει επίσης η ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει το πρόγραμμα που συμφωνήσαμε απολύτως. Και εφόσον το πρόγραμμα τηρηθεί όπως έχει συμφωνηθεί, προς το τέλος του 2018 μπορούμε να επανέλθουμε στη συζήτηση και για το χρέος και για τα πλεονάσματα. Αν το πρόγραμμα δεν τηρηθεί θα προκληθεί νέα ζημιά για την ελληνική οικονομία», υπογράμμισε, διαβεβαιώνοντας πάντως ότι έχει εποικοδομητική συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και γενικότερα με τις ελληνικές αρχές.

    [06] Βουλή: Απόσυρση διατάξεων από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Σταθάκη

    Αποσύρθηκε από τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, η τροπολογία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νότη Μηταράκη, για τη νομιμοποίηση εθίμων που επαναλαμβάνονται από γενιά σε γενιά και αφορούσε ουσιαστικά τον πασχαλινό ρουκετοπόλεμο στο Βροντάδο της Χίου. Η τροπολογία είχε ενταχθεί στο σχέδιο νόμου για την ενσωμάτωση στο ελληνικό Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τις οικονομικές καταστάσεις των επιχειρήσεων μετά από θετική εισήγηση του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή και είχε εγκριθεί κατά πλειοψηφία με απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής.

    Μιλώντας στην Ολομέλεια ο υπουργός Οικονομίας ανέφερε, ότι στη συγκεκριμένη διάταξη η έννοια του εθίμου και η διαδικασία για τους όρους διεξαγωγής που προβλέπει με μόνο κριτήριο την επανάληψη από γενιά σε γενιά χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία και θα επανέλθει με άλλο νομοθέτημα. Ο κ. Σταθάκης, απέσυρε επίσης και τη διάταξη της παραγράφου 2 του άρθρου 28, η οποία αφορά την ευθύνη των μελών των διοικητικών συμβουλίων των επιχειρήσεων και ανέφερε, ότι οι έννοιες του δόλου και της αμέλειας είναι ασαφείς χρειάζονται επεξεργασία μετά την οποία η διάταξη θα επανέλθει με άλλο νόμο.

    Τη διαφωνία του με την απόσυρση των διατάξεων εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας. Αναφερόμενος στην απόσυρση της διάταξης για το έθιμο ο κ. Δένδιας, έκανε λόγο για "αντίποινα" της κυβέρνησης προς τον κ. Μυταράκη, επειδή ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας έθεσε μιλώντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής θέμα ύπαρξης off-shore εταιρείας στο μετοχολόγιο της εφημερίδας "Η Αυγή".

    Σε ότι αφορά την απόσυρση της τροπολογίας για την ευθύνη των στελεχών των επιχειρήσεων ο κ. Δένδιας υποστήριξε ότι είναι λάθος, «με δεδομένο το πολύ κακό οικονομικό κλίμα που επικρατεί», όπως είπε. «Παρακάμπτω την προσπάθεια να μου αποδώσετε κίνητρο αντεκδίκησης προς τον κ. Μυταράκη», απήντησε απευθυνόμενος προς τον κ. Δένδια ο υπουργός Οικονομίας και πρόσθεσε ότι «ούτε ο χαρακτήρας μου ούτε η σχέση μου με τον κ. Μυταράκη το επιτρέπουν. Η διάταξη είναι πολύ γενική πολύ ασαφής και παραβιάζει τον γενικό κανόνα».

    [07] Διαμαρτυρία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, έξω από το υπουργείο Υγείας

    Με τραγούδια, χορούς, άλλοι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές και άλλοι φορώντας τις χαρακτηριστικές ριγέ ασπρόμαυρες στολές των καταδίκων, οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία συγκεντρώθηκαν από το πρωί έξω από το υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο τετράωρης στάσης εργασίας (11:00-15:00), που πραγματοποιούν. Οι εργαζόμενοι έχουν αποκλείσει την είσοδο του υπουργείου Υγείας με συρματόπλεγμα, ενώ έχει διακοπεί και η κυκλοφορία στην οδό Αριστοτέλους. Διαμαρτύρονται για την υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση του ΕΣΥ, επισημαίνοντας ότι τα νοσοκομεία «έχουν βγει στη ζητιανιά για την προμήθεια υλικών και φαρμάκων», ενώ οι κενές οργανικές θέσεις στα νοσοκομεία αγγίζουν τις 30.000.

    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) διεκδικεί «μόνιμη σταθερή εργασία για όλους, επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση του ΕΣΥ και της Πρόνοιας, δωρεάν Δημόσια Υγεία - Πρόνοια με καθολική πρόσβαση, απόσυρση του αντιασφαλιστικού νόμου, ένταξη στα ΒΑΕ και ανάκτηση μνημονιακών απωλειών».

    [08] Στους 41 οι νεκροί του μακελειού στο "Ατατούρκ", 239 οι τραυματίες

    Στους 41 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τη χτεσινή τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, σύμφωνα με ανακοίνωση της νομαρχίας Κωνσταντινούπολης.

    Από τους 41 οι 10 είναι πολίτες ξένων χωρών και οι 3 έχουν διπλή υπηκοότητα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα των 37 από τους 41 νεκρούς.

    Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι από τους συνολικά 239 τραυματίες οι 109 νοσηλεύτηκαν και έχουν πάρει ήδη εξιτήριο.

    Τρεις βομβιστές αυτοκτονίας άνοιξαν πυρ και ανατινάχτηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα με τον Τούρκο πρωθυπουργό, η επίθεση έγινε στις 21.22 το βράδυ της Τρίτης και αποδίδεται στο Ισλαμικό Κράτος. Συγκεκριμένα ο Μπ. Γιλντιρίμ είπε πως «οι ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος».

    «Αυτή η επίθεση κατά αθώων ανθρώπων είναι μια αχρεία, προσχεδιασμένη τρομοκρατική πράξη. Υπάρχουν στοιχεία ότι ο καθένας από τους τρεις βομβιστές ανατινάχτηκε, αφού προηγούμενα είχε ανοίξει πυρ, με το όπλο του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

    Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ με αυτόματο όπλο στο τέρμιναλ των αναχωρήσεων, με πολλούς από τους επιβάτες να πέφτουν στο πάτωμα προκειμένου να προστατευτούν, ενώ άλλοι προσπάθησαν να βγουν έξω από την αίθουσα αναχωρήσεων. Αμέσως μετά, οι ένοπλοι ανατινάχτηκαν στην αίθουσα αφίξεων ή γύρω από αυτό, που βρίσκεται έναν όρο πιο κάτω.

    Η επίθεση στο αναφερόμενο αεροδρόμιο, το οποίο είναι το τρίτο αεροδρόμιο σε διακίνηση επιβατών στην Ευρώπη, ήταν από τις πιο αιματηρές, από μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Τουρκία, που συμμετέχει στη διεθνή συμμαχία -υπό τις ΗΠΑ- κατά του Ισλαμικού Κράτους. Παράλληλα, η Τουρκία έχει ανοιχτό πολεμικό μέτωπο με τους αντάρτες του PKK στις νοτιοανατολικές περιοχές της χώρας.

    Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και προσπάθησαν να σταματήσουν δύο από τους βομβιστές, λίγο πριν προσεγγίσουν σε σημείο ελέγχου στην αίθουσα αφίξεων, ενώ στη συνέχεια ανατινάχτηκαν, σύμφωνα με Τούρκο αξιωματούχο.

    Σημειώνεται πως ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε στο προεδρικό μέγαρο με τον πρωθυπουργό και τον επικεφαλής των ένοπλων δυνάμεων, μετά την έκρηξη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

    [09] Βουλή: Απόσυρση διατάξεων από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Σταθάκη

    Αποσύρθηκε από τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, η τροπολογία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νότη Μηταράκη, για τη νομιμοποίηση εθίμων που επαναλαμβάνονται από γενιά σε γενιά και αφορούσε ουσιαστικά τον πασχαλινό ρουκετοπόλεμο στο Βροντάδο της Χίου. Η τροπολογία είχε ενταχθεί στο σχέδιο νόμου για την ενσωμάτωση στο ελληνικό Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τις οικονομικές καταστάσεις των επιχειρήσεων μετά από θετική εισήγηση του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή και είχε εγκριθεί κατά πλειοψηφία με απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής.

    Μιλώντας στην Ολομέλεια ο υπουργός Οικονομίας ανέφερε, ότι στη συγκεκριμένη διάταξη η έννοια του εθίμου και η διαδικασία για τους όρους διεξαγωγής που προβλέπει με μόνο κριτήριο την επανάληψη από γενιά σε γενιά χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία και θα επανέλθει με άλλο νομοθέτημα. Ο κ. Σταθάκης, απέσυρε επίσης και τη διάταξη της παραγράφου 2 του άρθρου 28, η οποία αφορά την ευθύνη των μελών των διοικητικών συμβουλίων των επιχειρήσεων και ανέφερε, ότι οι έννοιες του δόλου και της αμέλειας είναι ασαφείς χρειάζονται επεξεργασία μετά την οποία η διάταξη θα επανέλθει με άλλο νόμο.

    Τη διαφωνία του με την απόσυρση των διατάξεων εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας. Αναφερόμενος στην απόσυρση της διάταξης για το έθιμο ο κ. Δένδιας, έκανε λόγο για "αντίποινα" της κυβέρνησης προς τον κ. Μυταράκη, επειδή ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας έθεσε μιλώντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής θέμα ύπαρξης off-shore εταιρείας στο μετοχολόγιο της εφημερίδας "Η Αυγή".

    Σε ότι αφορά την απόσυρση της τροπολογίας για την ευθύνη των στελεχών των επιχειρήσεων ο κ. Δένδιας υποστήριξε ότι είναι λάθος, «με δεδομένο το πολύ κακό οικονομικό κλίμα που επικρατεί», όπως είπε. «Παρακάμπτω την προσπάθεια να μου αποδώσετε κίνητρο αντεκδίκησης προς τον κ. Μυταράκη», απήντησε απευθυνόμενος προς τον κ. Δένδια ο υπουργός Οικονομίας και πρόσθεσε ότι «ούτε ο χαρακτήρας μου ούτε η σχέση μου με τον κ. Μυταράκη το επιτρέπουν. Η διάταξη είναι πολύ γενική πολύ ασαφής και παραβιάζει τον γενικό κανόνα».

    [10] Κανονικά στις 4 Ιουλίου οι πληρωμές των Επικουρικών

    Τη Δευτέρα θα πληρωθούν οι επικουρικές συντάξεις από το ΙΚΑ ΕΤΑΜ καθώς μπαίνει σε εφαρμογή από αυτό τον μήνα το νέο σύστημα πληρωμής που ορίστηκε με απόφαση του Γ. Κατρούγκαλου.

    Με βάση αυτό, η πληρωμή των Επικουρικών θα γίνεται τη δεύτερη εργάσιμη κάθε μήνα αντί να προκαταβάλλεται και αυτό προκειμένου να μην δημιουργείται χρηματοδοτικό κενό στα Ταμεία.

    Ηδη από τις αρχές της εβδομάδας είχε εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από το ΙΚΑ ΕΤΑΜ, στην οποία αναφερόταν ότι «σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4387/2016 και της υπ' αριθ.οικ.27677/1541/17-6-2016 Απόφασης Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ορίζεται στο εξής ως ημερομηνία καταβολής των επικουρικών συντάξεων του ΕΤΕΑ ηδεύτερη εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα.

    Αρχής γενομένης με τις συντάξεις μηνός Ιουλίου 2016, οι λογαριασμοί των δικαιούχων επικουρικής σύνταξης θα πιστωθούνστις4/7/2016»


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 29 June 2016 - 12:32:29 UTC