Browse through our Interesting Nodes on Internet Service Providers in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-07-14

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δύο αιτήσεις για να συνεχιστεί η δίκη της Siemens κατέθεσε ο Ν. Παρασκευόπουλος
  • [02] ΣΥΡΙΖΑ: Αναπάντητα ερωτήματα από την εμπλοκή του προέδρου της ΝΔ στην εταιρεία «ΚΗΡΥΞ ΑΕ»
  • [03] Επίθεση Σταθάκη σε ΝΔ
  • [04] Στην Αθήνα ο Πιέρ Μοσκοβισί στις 18 Ιουλίου
  • [05] Να περιοριστούν οι αρνητικές συνέπειες του Brexit ζήτησαν οι υπουργοί Οικονομικών Σόιμπλε και Λιου
  • [06] Αναντιστοιχία δεξιοτήτων εργαζομένων & αναγκών της αγοράς εργασίας
  • [07] Πειθαρχική έρευνα από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη δίκη της Siemens
  • [08] Προκαταρκτική εξέταση για πρώην στέλεχος της «Πειραιώς»
  • [09] Μειωμένη η τουριστική κίνηση στο πρώτο τρίμηνο του έτους
  • [10] Η Μέρκελ προσκάλεσε την Τερέζα Μέι για συνομιλίες στο Βερολίνο
  • [11] Ο ΥΠΕΣ Αυστρίας απορρίπτει την πρόταση για δικαίωμα εργασίας στους αιτούντες άσυλο
  • [12] «Δρόμοι επιβίωσης» - φωτογραφικό οδοιπορικό στο αναγκαστικό ταξίδι των προσφύγων
  • [13] Ύστατος αποχαιρετισμός στον Δημήτρη Μαρωνίτη
  • [14] Φαγώσιμαemojis,μια καινούργια παγκόσμια γλώσσα
  • [15] Την πρωτοβουλία Brain Gain φιλοξένησε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο ευρωβουλευτής Ν. Ανδρουλάκης
  • [16] Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών διαβιβάζονται οι αιτήσεις του υπ. Δικαιοσύνης για την υπόθεση Siemens
  • [17] Πυρκαγιά σε αποθήκες της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στο Ηράκλειο
  • [18] Κατάληψη της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ από τους διοργανωτές του No Border Camp
  • [19] Στην ιταλική Ferrovie περνά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έναντι 45 εκατ. ευρώ
  • [20] Συνάντηση Σόιμπλε-Λιου στο Βερολίνο
  • [21] Γαλλία: Περισσοτεροι από 3.000 παραθεριστές απομακρύνθηκαν από κάμπινγκ εξαιτίας πυρκαγιάς

  • [01] Δύο αιτήσεις για να συνεχιστεί η δίκη της Siemens κατέθεσε ο Ν. Παρασκευόπουλος

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Παρασκευόπουλος επισκέφθηκε σήμερα την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και κατέθεσε δύο αιτήσεις για να συνεχιστεί η δίκη της Siemens.Ο κ. Παρασκευόπουλος σε δηλώσεις του επισήμανε ότι όλες οι ενέργειες για την επίσπευση της δίκης της Siemens που θα μπορούσαν να γίνουν από την πλευρά της κυβέρνησης, έχουν γίνει.

    Αναλυτικότερα, ο κ. Παρασκευόπουλος, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

    «Υπέβαλα δύο αιτήσεις προκειμένου να επιταχυνθεί η εκδίκαση αυτών των δυο υποθέσεων της Siemens, οι οποίες κατά τη γνώμη της κυβέρνησης, της κοινωνίας και όλων νομίζω έχουν μία εξαιρετική σημασία και βαρύτητα και γι' αυτό δικαιολογείται και μία κατ' εξαίρεση δικονομική πορεία όσον αφορά την ταχύτητα.

    Είναι μια υπόθεση η οποία είναι εξαιρετικά περίπλοκη, έχει πολλές διαστάσεις πέρα από αυτές που έχουν φανεί, όχι κοινωνικές-οικονομικές, αλλά δικονομικές. Θα μου επιτρέψετε να μην υπεισέλθω σε καμία λεπτομέρεια που έχει σχέση με ζητήματα που αυτή τη στιγμή ερευνώνται, τα οποία θα ερευνηθούν από τα αρμόδια όργανα στα οποία δεν ανήκω εγώ.

    Όλες οι ενέργειες για την επίσπευση που θα μπορούσαν να γίνουν από την πλευρά της κυβέρνησης έχουν γίνει και η ταχεία εξέλιξη της δίκης είναι κάτι που εύχονται όλοι και ελπίζουμε από εδώ και πέρα να φανεί».

    Διαβάστε επίσης:

    Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών διαβιβάζονται οι αιτήσεις του υπ. Δικαιοσύνηςγια την υπόθεση Siemens

    [02] ΣΥΡΙΖΑ: Αναπάντητα ερωτήματα από την εμπλοκή του προέδρου της ΝΔ στην εταιρεία «ΚΗΡΥΞ ΑΕ»

    «Τα ερωτήματα από την εμπλοκή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην εταιρεία ΚΗΡΥΞ ΑΕ παραμένουν αναπάντητα για δεύτερη συνεχή ημέρα. Τα στοιχεία που εμφανίστηκαν στην Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ είναι αδιάσειστα: Η ΚΗΡΥΞ ΑΕ, στην οποία μέτοχος είναι ο Κυρ. Μητσοτάκης, όπως αναγράφεται στο πόθεν έσχες του 2012, πήρε δάνειο ύψους 300.000 ευρώ, δάνειο το οποίο δεν εξυπηρετείται, όπως προκύπτει από την καταγγελία στην οποία προέβη η τράπεζα, μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Αντί απαντήσεων, η πλευρά του Κυρ. Μητσοτάκη επιλέγει, μέσω του πατέρα του και συνιδιοκτήτη της εταιρείας, να μην απαντά ούτε για το γεγονός της συμμετοχής του στον Κήρυκα ούτε για το πώς πέρασαν 10 χρόνια μέχρι η τράπεζα να προχωρήσει στην καταγγελία του δανείου, από το οποίο δεν έχει εισπράξει ούτε 1 ευρώ. Συνεπώς, την περίοδο που κόβονταν μισθοί και συντάξεις και οι τράπεζες ανακεφαλαιώνονταν με δημόσιο χρήμα, κάποιοι... "κατάφερναν" όχι μόνο να παίρνουν δάνεια για τις τοπικές τους εφημερίδες, αλλά και να μην προβαίνουν στην εξόφλησή τους, χωρίς κανένα κόστος», προστίθεται στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, η οποία καταλήγει: «Αναμένουμε απαντήσεις από τον πρόεδρο της ΝΔ, ευελπιστώντας ότι δεν θα χρειαστεί να απαντήσει άλλο πρόσωπο της οικογένειάς του, όσο ο ίδιος κρύβεται».

    [03] Επίθεση Σταθάκη σε ΝΔ

    Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης κατηγορώντας την ότι η κριτική της κατά της κυβέρνησης περιορίζεται στην παρελθοντολογία και στα διαφημιστικά σποτάκια και δεν καταθέτει καμία σοβαρή πολιτική πρόταση.

    Παράλληλα, απέρριψε τις αιτιάσεις του βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη, ότι η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χρέωσαν με 86 δισ. ευρώ επιπλέον τη χώρα. Αφορμή στάθηκε η συζήτηση επί της πρότασης νόμου του ΚΚΕ, για την ελάφρυνση των λαϊκών νοικοκυριών, την οποία ο κ. Σταθάκης την απέρριψε, «ως μη ρεαλιστική υπό τις παρούσες δυσμενείς οικονομικές συνθήκες».

    «Η κυβέρνηση παρέλαβε μία κατάσταση με οριακό πλεόνασμα της οικονομίας και της ανάπτυξης. Με εκτίναξη της ανεργίας, συρρίκνωση της οικονομίας της τάξεως του 25% του ΑΕΠ, με 46% "κόκκινα δάνεια" και 5,5 δισ. ευρώ μέτρα για το 2015», τόνισε ο κ. Σταθάκης και πρόσθεσε:

    «Παρακολουθώ με δέος τη ΝΔ, στην εμμονή της να αναζητά τα αίτια για το πώς φθάσαμε στο 2015, διότι δεν έχει πολιτική. Δεν αποτελεί όμως σοβαρή κριτική προς την κυβέρνησή μας. Περιμένω μια φορά να έρθει η ΝΔ και να μας εξηγήσει πως βγάζει αυτό το κόστος των 86 δισ ευρώ, κάτι το οποίο υποστηρίζει και το ΠΑΣΟΚ».

    Και ο κ. Σταθάκης κατέληξε:

    «Από τα 86 δισ. ευρώ του δανείου, τα 50 δισ. ευρώ είναι η αναχρηματοδότηση των δανείων με νέους ευνοϊκότερους όρους και αποπληρωμή τους σε 30 χρόνια, αντί για πέντε ή έξι χρόνια. Περιλαμβάνει επίσης τα 25 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που δεν τα χρειαστήκαμε και δεν τα χρησιμοποιήσαμε, ενώ τα 11 δισ. ευρώ είναι τα χρέη του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα».

    Νωρίτερα, ο κ. Μηταράκης υποστήριξε ότι η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν λύνει τα προβλήματα της οικονομίας και της κοινωνίας, αλλά τα επιδεινώνει τονίζοντας ότι, «με την ενεργοποίηση του "κόφτη", ο λογαριασμός θα φθάσει στα 12 δισ. ευρώ».

    «Δεν είστε σε θέση να προσελκύσετε νέες επενδύσεις, να δημιουργήσετε ένα επενδυτικό σοκ στην αγορά. Υλοποιείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών της κυβέρνησης Σαμαρά. Κανένα έργο δεν δημιουργείτε, μηδέν είναι οι επενδύσεις το 2015 και το 2016 και πιθανόν θα είναι και το 2017. Η πολιτική σας στηρίζεται κατά τα 2/3 στην αύξηση των φόρων», υποστήριξε ο κ. Μηταράκης.

    Από την πλευρά του, ο εισηγητής της πρότασης νόμου του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, κατηγόρησε τα δύο κόμματα ότι απλώνουν ασπίδα προστασίας των τραπεζών και του κεφαλαίου, σε βάρος των λαϊκών νοικοκυρών και των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

    «Η πλειοψηφία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών θα συνεχίσουν να είναι όμηροι των τραπεζών και των όποιων ατέλειωτων εκβιασμών καθώς και των όποιων συνεπειών των νόμων που έχετε ψηφίσει για να τους διασφαλίζουν », επισήμανε ο κ. Κατσώτης, ενώ υπεραμύνθηκε της πρότασης του κόμματός του, την οποία όπως σημείωσε, είχε καταθέσει και το 2013 και τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση την είχε υπερψηφίσει.

    Η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέση υποστήριξε, ότι, επί της ουσίας της πρότασης νόμου δεν θα μπορούσε κανείς να διαφωνήσει, ωστόσο όπως είπε, αν εφαρμοστεί θα κουρεύονταν όλα τα δάνεια αδιακρίτως με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ζημιές στις τράπεζες, οι οποίες θα χρειάζονταν και πάλι ένα κολοσσιαίο ποσό για την ανακεφαλαιοποίηση τους.

    Ο Ηλίας Παναγιώταρος, ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής, έκανε λόγο για «ξεδιάντροπη υποκρισία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ» η οποία όπως είπε, εφάρμοσε το επαχθέστερο μνημόνιο, με μέτρα που σφίγγουν τη μέγγενη στο λαιμό των Ελλήνων.

    Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε για πολιτική της κυβέρνησης που δεν έχει κανένα χαρακτηριστικό κοινωνικής ευαισθησίας, αλλά περιορίζεται σε μειώσεις μισθών και συντάξεων και επιβολή νέων φόρων.

    Ο Ιάσων Φωτήλας από το Ποτάμι, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στερείται σοβαρότητας και δεν βοηθά με την πολιτική της στη λύση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

    «Για κοντή μνήμη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που οδήγησαν τη χώρα στο οικονομικό αδιέξοδο», μίλησε ο ειδικός αγορητής των ΑΝΕΛ, Γιώργος Λαζαρίδης.

    Ο Μάριος Γεωργιάδης, από την Ένωση Κεντρώων, έκανε λόγο για θέατρο του παραλόγου, τονίζοντας, ότι το ίδιο κόμμα, που ως αξιωματική αντιπολίτευση είχε στηρίξει την πρόταση νόμου του ΚΚΕ, το 2013, σήμερα ως κυβέρνηση, την απορρίπτει μετά επαίνων.

    Μεταξύ άλλων η πρόταση νόμου του ΚΚΕ προέβλεπε:

    -Διαγραφή του συνόλου των κάθε μορφής τόκων, από κάθε είδους οφειλή, από κάθε μορφής δάνειο από τα πιστωτικά ιδρύματα.

    -Από τις οφειλές των λαϊκών νοικοκυριών, να διαγράφεται ποσό που αντιστοιχεί στο 50% αυτών, εφόσον το ύψος των δανείων δεν ξεπερνά τις 200.000 ευρώ για στεγαστικά δάνεια, τις 30.000 ευρώ για καταναλωτικά δάνεια και τις 20.000 ευρώ για τις πιστωτικές κάρτες.

    -Να αναστέλλεται η πληρωμή, για όσο διάστημα διαρκεί η οικονομική κρίση, των οφειλών εφόσον αυτές αφορούν ανέργους.

    -Από την έναρξη ισχύος της πρότασης νόμου, να παύει αυτοδίκαια οποιαδήποτε πράξη αναγκαστικής εκτέλεσης ή άλλο αναγκαστικό μέτρο εκ μέρους των πιστωτικών ιδρυμάτων.

    [04] Στην Αθήνα ο Πιέρ Μοσκοβισί στις 18 Ιουλίου

    Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί ο επίτροπος για Οικονομικές και Δημοσιονομικές Υποθέσεις Πιέρ Μοσκοβισί στις 18 Ιουλίου.

    Ο κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια θα έχει γεύμα εργασίας, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.

    Ακολούθως, ο επίτροπος κ. Μοσκοβισί και ο κ. Τσακαλώτος, θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα.

    Το πρόγραμμα του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με ομιλία που θα απευθύνει στη Βουλή των Ελλήνων, στην Ολομέλεια των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

    Με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα του επιτρόπου Μοσκοβισί, ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Πάνος Καρβούνης δήλωσε:

    «Καλωσορίζουμε τη Δευτέρα στην Αθήνα τον επίτροπο Μοσκοβισί, έναν Ευρωπαίο φίλο της Ελλάδας, που δεν έχασε ποτέ την πίστη του στις δυνατότητες της χώρας να ανακάμψει και να επιστρέψει στη θέση που της αρμόζει, εντός της ευρωπαϊκής οικονομίας.

    Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, απολύτως απαραίτητη είναι πλέον η προσήλωση στο τρίπτυχο των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, της δημοσιονομικής σταθερότητας και της ενίσχυσης των επενδύσεων. Άλλωστε, το ζητούμενο τώρα, και βασικό στοιχείο της δεύτερης αξιολόγησης, είναι οι μεταρρυθμίσεις να μη μείνουν απλά στο επίπεδο της υιοθέτησης, αλλά να υλοποιηθούν, με στόχο την επανεκκίνηση της ανάπτυξης.

    Σε αυτή την απαιτητική πορεία, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ήταν και παραμένει πάντα σταθερά συνοδοιπόρος και αρωγός της χώρας μας».

    [05] Να περιοριστούν οι αρνητικές συνέπειες του Brexit ζήτησαν οι υπουργοί Οικονομικών Σόιμπλε και Λιου

    Έκκληση να καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου να περιοριστούν οι αρνητικές συνέπειες του Brexit, απηύθυναν οι υπουργοί Οικονομικών της Γερμανίας και των ΗΠΑ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Τζακ Λιού μετά τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα σήμερα στο Βερολίνο.

    Το θέμα είναι να φροντίσουμε ώστε οι συνέπειες «για την Βρετανία, για το υπόλοιπο της Ευρώπης, για την Γερμανία και για το σύνολο της παγκόσμιας οικονομίας να είναι όσο το δυνατόν θετικές και όσο το δυνατόν λιγότερο αρνητικές», δήλωσε ο Σόιμπλε και βρήκε απολύτως σύμφωνο τον Αμερικανό ομόλογό του, ο οποίος ζήτησε οι διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση να διεξαχθούν με πραγματισμό και ευελιξία και από τις δύο πλευρές.

    Οι δύο υπουργοί εξέφρασαν πάντως την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι μετά το δημοψήφισμα για το Brexit αποφεύχθηκαν εξελίξεις κρίσης στις αγορές. Το θέμα είναι αυτό να διασφαλιστεί και μεσοπρόθεσμα, προσέθεσε ο Β. Σόιμπλε.

    [06] Αναντιστοιχία δεξιοτήτων εργαζομένων & αναγκών της αγοράς εργασίας

    Η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό εργαζομένων που έχουν υπερβάλλουσες δεξιότητες σε σχέση με αυτές που απαιτεί η εργασία τους (28% αντί 10% για τον μ.ο. του ΟΟΣΑ) ενώ το 41,4% (αντί 39,6% στον ΟΟΣΑ) εργάζεται σε άλλο αντικείμενο από αυτό που σπούδασε, αναφέρει ο ΣΕΒ στο εβδομαδιαίο δελτίο για την οικονομία.

    Την ίδια ώρα ωστόσο ένα ασυνήθιστα -σε σχέση με άλλες χώρες- μεγάλο μέρος του ενήλικου πληθυσμού στην Ελλάδα φαίνεται να στερείται σημαντικών δεξιοτήτων κατανόησης κειμένων (26,5%), μαθηματικών εννοιών, (28,5%) και πληροφορικής (47,9%).

    «Προβάλλει, συνεπώς, από αρκετές πλευρές η εικόνα μιας οικονομίας που δεν εκπαιδεύει τους εργαζόμενους στις δεξιότητες που απαιτεί η αγορά εργασίας: παρόλο που επενδύεται χρήμα και χρόνος, η εκπαίδευση αυτή δεν οδηγεί σε ιδιαίτερα αυξημένες δεξιότητες. Μια τέτοια αγορά εργασίας που αξιολογεί τυπικά προσόντα και όχι τις πραγματικές ικανότητες, είναι συμβατή με μια οικονομία που φαίνεται να αδυνατεί να μεταφράσει την εκπαίδευση σε αυξημένη παραγωγικότητα, ατομικά και συλλογικά», αναφέρει ο ΣΕΒ.

    [07] Πειθαρχική έρευνα από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη δίκη της Siemens

    Η πειθαρχική έρευνα η οποία διατάχθηκε χθες προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες που οδήγησαν στην αναβολή της δίκης της Siemens επ? αόριστον, αφορά συγκεκριμένα, στη διαπίστωση ή μη πειθαρχικών παραβάσεων που τυχόν τελέστηκαν από εισαγγελικούς λειτουργούς της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, σχετικά με την προπαρασκευαστική διαδικασία, μέχρι να εισαχθεί η υπόθεση στο ακροατήριο.

    Αναλυτικότερα, η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αννα Ζαϊρη, στην οποία έχει ανατεθεί από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου η πειθαρχική έρευνα, θα ερευνήσει για:

    1) Τη μη μετάφραση του παραπεμπτικού βουλεύματος και της κλήσεως,

    2) την απαράδεκτη επίδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος και της κλήσεως σε δικηγόρους του Φάνη Λυγινού και

    3) τη μη επιμέλεια να κληθεί στο ακροατήριο διερμηνέας της γαλλικής γλώσσας για τον Γαλλοελβετό Ζαν Κλων Όσβαλτ.

    Υπενθυμίζεται ότι η πειθαρχική έρευνα έχει το χαρακτήρα του κατεπειγόντως.

    [08] Προκαταρκτική εξέταση για πρώην στέλεχος της «Πειραιώς»

    Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για ενέργειες του πρώην στελέχους της Τράπεζας Πειραιώς Άνθιμου Θωμόπουλου διέταξε η Εισαγγελέας Διαφοράς Ελένη Ράικου με αφορμή καταγγελίες και δημοσιεύματα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο κ.Θωμόπουλος, ως διευθύνων της Τράπεζας, είχε διαβεβαιώσει τα στελέχη της, ενόψει ανακεφαλαιοποίησής της, πως υπήρχαν κεφάλαια από το εξωτερικό, γεγονός που δεν υφίστατο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η Πειραιώς να χάσει τις προθεσμίες και να βρεθεί ενώπιον ζητήματος επιβίωσης.

    [09] Μειωμένη η τουριστική κίνηση στο πρώτο τρίμηνο του έτους

    Mείωση κατά 4,6% εμφάνισε η εισερχόμενη τουριστική κίνηση στο τρίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2016 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

    Παρά ταύτα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις διαμορφώθηκαν στα 539 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 4,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται κυρίως στην αύξηση των εισπράξεων από τους κατοίκους των λοιπών χωρών εκτός της ΕΕ-28 κατά 7,1%.

    Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση τον Ιανουάριο-Μάρτιο 2016 μειώθηκε κατά 4,6% και διαμορφώθηκε στους 1,7 εκατ. ταξιδιώτες, έναντι 1,793 εκατ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2015.

    Στη διαμόρφωση της ταξιδιωτικής κίνησης συνέβαλαν οι χώρες της ΕΕ-28, με ποσοστό συμμετοχής 54,1% και οι λοιπές χώρες εκτός της ΕΕ-28, με ποσοστό 40,7%. Τον Ιανουάριο-Μάρτιο 2016 η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-28 μειώθηκε κατά 9,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015.

    [10] Η Μέρκελ προσκάλεσε την Τερέζα Μέι για συνομιλίες στο Βερολίνο

    Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα πως προσκάλεσε τη νέα πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι για συνομιλίες στο Βερολίνο και είπε πως προσβλέπει στη συνεργασία μαζί της.

    "Είναι καθήκον μας να εργαζόμαστε πολύ στενά με τις κυβερνήσεις συμμαχικών χωρών", δήλωσε η Μέρκελ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έπειτα από συνομιλίες που είχε στο Μπισκέκ του Κιργιστάν, προσθέτοντας πως υπάρχουν πολλά προβλήματα στον κόσμο που καθιστούν αυτή τη στενή συνεργασία απαραίτητη.

    Η καγκελάριος δήλωσε πως μίλησε με τη Μέι τηλεφωνικώς αργά χθες και την προσκάλεσε για συνομιλίες στο Βερολίνο. "Προσβλέπω στη συνεργασία μας", πρόσθεσε.

    Η Μέρκελ αρνήθηκε να σχολιάσει την απροσδόκητη απόφαση της Μέι να διορίσει υπουργό Εξωτερικών τον Μπόρις Τζόνσον, έναν από τους ηγέτες της εκστρατείας για το Βrexit, ο οποίος μέχρι πρότινος θεωρείτο ο κύριος αντίπαλός της για τη θέση του πρωθυπουργού.

    Χθες το γραφείο της Μέι ανέφερε πως η βρετανίδα πρωθυπουργός δήλωσε τηλεφωνικώς στη Μέρκελ και στον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ πως η κυβέρνησή της θα χρειαστεί χρόνο προτού αρχίσει τις διαπραγματεύσεις για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Διαβάστε είσης:

    Γιούνκερ και Σουλτς πιέζουν την Μέι να ξεκινήσει άμεσα συνομιλίες

    [11] Ο ΥΠΕΣ Αυστρίας απορρίπτει την πρόταση για δικαίωμα εργασίας στους αιτούντες άσυλο

    Ο συντηρητικός υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας απορρίπτει, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα, την πρόταση για περισσότερο ενοποιημένους κανονισμούς για το άσυλο στην ΕΕ, βάσει των οποίων όλες οι χώρες μέλη θα χορηγούν στους αιτούντες άσυλο το δικαίωμα να εργάζονται.

    Η Αυστρία υποδέχθηκε 90.000 αιτούντες άσυλο στη διάρκεια της περυσινής συρροής μεταναστών στην Ευρώπη, αλλά έχει έκτοτε θέσει όρια στην υποδοχή και έχει επιβάλει συνοριακούς ελέγχους. Σήμερα οι αιτούντες άσυλο μπορούν να εργάζονται σε κοινοτικές δουλειές.

    Όμως η πρόταση που έγινε χθες από την Επιτροπή της ΕΕ περιλαμβάνει έναν κανονισμό που επιτρέπει στους πρόσφυγες και τους μετανάστες να αποκτούν άδειες εργασίας έξι μήνες αφότου καταθέσουν την αίτησή τους για άσυλο.

    [12] «Δρόμοι επιβίωσης» - φωτογραφικό οδοιπορικό στο αναγκαστικό ταξίδι των προσφύγων

    «Δρόμοι επιβίωσης» είναι ο τίτλος της έκθεσης στο Ίδρυμα της Βουλής (Αμαλίας 14, Σύνταγμα) με φωτογραφικές καταγραφές έμπειρων και καταξιωμένων φωτορεπόρτερ, οι οποίοι συμμετείχαν με τον τρόπο τους, την ευαισθησία τους και τη ματιά τους στο αναγκαστικό ταξίδι -στον δρόμο της επιβίωσης- των προσφύγων.

    Εποπτικό υλικό και χάρτες συμπληρώνουν τη φωτογραφική διαδρομή: Ποιες είναι οι χώρες προέλευσης προσφύγων; Ποιοι είναι οι θαλάσσιοι και χερσαίοι δρόμοι που ακολούθησαν; Πόσοι άνθρωποι μετακινήθηκαν; Και τέλος, ποια είναι η έννοια του ορίου; Υπάρχουν όρια -ατομικά, συλλογικά, γεωγραφικά, χρονικά- πέρα από τα οποία δε μπορεί να επεκταθεί ή να υπάρξει κάτι;

    Την έκθεση θα εγκαινιάσει στις 18 Ιουλίου ο πρόεδρος της Βουλής, Νικόλαος Βούτσης.

    Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Χάρης Ακριβιάδης, Βασίλης Ασβεστόπουλος, Βασίλης Βερβερίδης, Χριστίνα Ζαχοπούλου, Αλέξανδρος Ζωντανός, Μιχάλης Καραγιάννης, Δημήτρης Καρβουντζής, Γιάννης Κολεσίδης, Ελένη Κουρή, Μάρω Κουρή, Ηλίας Κουτουλογένης, Μανόλης Λαγουτάρης, Γιάννης Λιάκος, Μάριος Λώλος, Στέλιος Ματσάγκος, Ανδριανός Μελτζάνης, Στέλιος Μισίνας, Παναγιώτης Μοσχανδρέου, Τατιάνα Μπόλαρη, Λεωνίδας Μπακόλας, Γιάννης Μπεχράκης, Ορέστης Παναγιώτου, Γεωργία Παναγοπούλου, Χρύσα Πανουσιάδου, Συμέλα Παντζαρτζή, Γιάννης Παπανίκος, Λευτέρης Πιταράκης, Αντώνης Πασβάντης, Μιχάλης Πατσούρας, Θανάσης Σταυράκης, Γρηγόρης Σιαμίδης, Στέλιος Στεφάνου, Δημήτρης Τοσίδης, Κωνσταντίνος Τσακαλίδης, Κώστας Τσιρώνης, Mehmet Ayhan, Andrea Bonetti, Hodo Oldi, Ghulamullah Habibi, Barda Mohammed, Youssef Badawi, Barda Mohammed, Atef Safadi.

    Η έκθεση θα διαρκέσει έως 13 Νοεμβρίου 2016.

    [13] Ύστατος αποχαιρετισμός στον Δημήτρη Μαρωνίτη

    Φίλοι, συνοδοιπόροι, μαθητές, πολιτικοί και θαυμαστές του έργου του, συνόδευσαν το πρωί τον Δημήτρη Μαρωνίτη στην τελευταία του κατοικία, στο Α΄ νεκροταφείο.

    Η σύζυγος του σπουδαίου «δάσκαλου», Ανθή και οι κόρες τους Νίκη και Εριφύλη, δέχτηκαν στην εκκλησία όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία, τα βαθιά συλλυπητήρια από πλήθος κόσμου και κατ'αρχήν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

    Ο πρόεδρος της Βουλής, Nίκος Βούτσης, ο υπουργός Πολιτισμού Αρ. Μπαλτάς, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης, έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του κορυφαίου κλασικού φιλολόγου, νεοελληνιστή, μεταφραστή και κριτικού Δημήτρη Μαρωνίτη, που με την παρουσία του σφράγισε τα ελληνικά γράμματα, ανοίγοντας πολλαπλά πεδία έρευνας για τους νεώτερους.

    [14] Φαγώσιμαemojis,μια καινούργια παγκόσμια γλώσσα

    Όταν ταξιδεύουμε σ' ένα ξένο μέρος, αναζητάμε τρόπους, μια «γλώσσα», να επικοινωνήσουμε με τους ντόπιους.

    Τα emoticons, οι ψηφιακές εικονίτσες που απεικονίζουν συναισθήματα, αντιδράσεις κι ένα σωρό άλλα, έχουν γίνει πια, μια lingua franca του πλανήτη, κατανοητή από όλους σχεδόν. Ένας απλός και σαφής τρόπος για να ανταλλάξουμε ιδέες και σκέψεις.

    Το τι τρώμε, είναι άλλο ένα εργαλείο αναφοράς για να επικοινωνήσουμε με αυτούς που δεν ξέρουμε τη γλώσσα τους.

    Δύο καλλιτέχνες, η Αμερικανίδα Anna Keville Joyce(που ειδικεύεται στο foodstyling και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Νέας Υόρκης και Μπουένος Άιρες και ο Αργεντινός φωτογράφος Agustin Nieto,αποφάσισαν να βάλουν στο μπλέντερ τις τέχνες τους και τις εμπνεύσεις τους για να δημιουργήσουν μια σειρά από υβρίδια (emoticons & φαγητά).

    Η σειρά «Emoji & Food» βηματίζει σε τρεις χώρες: Για την Ιταλία, το καλλιτεχνικό ντουέτο δημιούργησε το «Πρόσωπο με τα μάτια σε σχήμα καρδιάς» (σπαγγέτι, ντομάτα σάλτσα και πιπέρι σε κόκκους).

    [15] Την πρωτοβουλία Brain Gain φιλοξένησε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο ευρωβουλευτής Ν. Ανδρουλάκης

    Την πρωτοβουλία "Brain Gain", που αποτελεί μια πρωτότυπη κίνηση νέων με στόχο να χτιστούν "γέφυρες", μεταξύ της Ελλάδας και όσων έφυγαν στο εξωτερικό, φιλοξένησε στο Ευρωκοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Στη σχετική εκδήλωση που διοργάνωσε παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης και Γιώργος Κύρτσος, οι ευρωβουλευτές του Ποταμιού, Γιώργος Γραμματικάκης και Μιλτιάδης Κύρκος, η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής, Σοφία Σακοράφα, και οι κύπριοι ευρωβουλευτές, Δημήτρης Παπαδάκης και Λευτέρης Χριστοφόρου.

    Ο κ. Ανδρουλάκης, ανοίγοντας την συζήτηση, αφού συνεχάρη τα δυο ιδρυτικά μέλη του "Brain Gain", Ορέστη Ομράν και Νίκο Θεοδωράκη, για την πρωτοβουλία και την προσπάθεια που καταβάλλουν σημείωσε ότι : «Πολλές φορές οι συζητήσεις για τη χώρα μας καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ?Αυτή είναι η Ελλάδα? και ότι τίποτα δεν αλλάζει. Πρέπει να αγωνιστούμε πέρα από κομματικές γραμμές, ώστε να ανατραπεί αυτό το στερεότυπο και εύχομαι η πρωτοβουλία σας να είναι ο καταλύτης προς αυτή την κατεύθυνση. Δύσκολα αυτοί που έφυγαν το τελευταίο διάστημα θα γυρίσουν άμεσα πίσω, αλλά μπορούμε να εργαστούμε, ώστε να βελτιωθούν οι οικονομικές συνθήκες στη χώρα μας, ώστε να μειωθεί η ένταση του φαινομένου».

    [16] Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών διαβιβάζονται οι αιτήσεις του υπ. Δικαιοσύνης για την υπόθεση Siemens

    Δύο αιτήσεις που κατέθεσε σήμερα το πρωί ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Παρασκευόπουλος στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, προκειμένου να επιταχυνθεί η εκδίκαση των δύο υποθέσεων της υπόθεσης Siemens που αναβλήθηκαν επ'αόριστον, θα διαβιβαστούν εντός της ημέρας στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παρασκευόπουλος ζήτησε από την κ. Δημητρίου την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 30 παρ. 3 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που προβλέπει την κατ'απόλυτη προτεραιότητα εκδίκαση των υποθέσεων εξαιρετικής φύσεως.

    Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών θα έρθει σε επαφή με τις μεταφραστικές υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών, για το χρόνο που απαιτείται για τη μετάφραση του βουλεύματος σε δύο γλώσσες, προκειμένου να ορίσει τη νέα δικάσιμο της δίκης, η οποία αναμένεται σε περίπου 5 μήνες.

    Κατ'εκτίμηση, η δικάσιμος της εν λόγω δίκης αναμένεται να προσδιοριστεί μετά από 5 μήνες.

    [17] Πυρκαγιά σε αποθήκες της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στο Ηράκλειο

    Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία το μεσημέρι σε αποθήκες της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων.

    Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο σημείο έσπευσαν συνολικά 20 πυροσβέστες που έφτασαν στις εγκαταστάσεις της ΕΑΣΗ με 7 πυροσβεστικά οχήματα.

    Μετά από μεγάλες προσπάθειες, οι πυροσβέστες έθεσαν την πυρκαγιά υπό έλεγχο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, κάηκαν λιπάσματα, ξύλα και άλλα αντικείμενα που βρισκόταν στις αποθήκες.

    Αξιοσημείωτο είναι ότι η φωτιά εκδηλώθηκε σε μια από τις πλέον πολυσύχναστες και πυκνοκατοικημένες περιοχής της πόλης και μάλιστα εν ώρα αιχμής, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της λεωφόρου 62 Μαρτύρων, αλλά και σε όσους διέρχονταν εκείνη τη στιγμή από το συγκεκριμένο κομβικό σημείο του Ηρακλείου, αλλά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής.

    [18] Κατάληψη της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ από τους διοργανωτές του No Border Camp

    Στην κατάληψη του κτιρίου της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) προχώρησαν ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που ξεκίνησαν σήμερα να κατασκηνώνουν στην Πανεπιστημιούπολη, όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις 24 Ιουλίου 2016.

    Η κατασκήνωση, με την ονομασία "No Border Camp-Thessaloniki 2016", έχει στο επίκεντρο το προσφυγικό ζήτημα και περιλαμβάνει -εκτός από τις εκδηλώσεις μέσα στην Πανεπιστημιούπολη- και εκδηλώσεις και πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε κέντρα φιλοξενίας μεταναστών.

    [19] Στην ιταλική Ferrovie περνά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έναντι 45 εκατ. ευρώ

    Στα χέρια των ιταλικών σιδηροδρόμων Ferrovie έναντι 45 εκατ. ευρώ, περνά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

    Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας, η συγκεκριμένη δεσμευτική προσφορά- του μοναδικού υποψηφίου στον τελευταίο διαγωνισμό- έγινε αποδεκτή από το ΤΑΙΠΕΔ.

    Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ βαρύνεται με 750 εκατ. ευρώ κρατικές ενισχύσεις που έχουν κριθεί παράνομες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι οποίες «σβήνονται» με την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.

    ΗFerrovie είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου και η παρουσία της διασφαλίζει τη de factoβιωσιμότητα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

    [20] Συνάντηση Σόιμπλε-Λιου στο Βερολίνο

    Λογικά έκρινε σήμερα τα σχόλια του νέου υπουργού Οικονομικών της Βρετανίας Φίλιπ Χάμοντ ότι οι βρετανικές χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες θα πρέπει να διατηρήσουν την πρόσβαση στην ενιαία αγορά της ΕΕ ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

    Ο Γερμανός υπουργός πρόσθεσε ότι θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χάμοντ, ο οποίος διορίστηκε χθες υπουργός Οικονομικών από την νέα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

    Ο Σόιμπλε πρόσθεσε εξάλλου ότι η Ομάδα των Είκοσι (G20), οι υπουργοί Οικονομικών της οποίας συναντώνται στην Κίνα την ερχόμενη εβδομάδα, είναι αποφασισμένη να περιορίσει τις αρνητικές συνέπειες του Brexit.

    Την ίδια ώρα έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Σόιμπλε στο Βερολίνο, ο Αμερικανός ομόλογός του, Τζακ Λιου, κάλεσε την ΕΕ και τους Βρετανούς αξιωματούχους να είναι πραγματιστές και ευέλικτοι στις συνομιλίες για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ και πρόσθεσε ότι θα συναντήσει τον νέο υπουργό Οικονομικών της Βρετανίας αργότερα σήμερα.

    "Θα συναντήσω τον νέο υπουργό Οικονομικών το απόγευμα, ανυπομονώ για την συνάντηση αυτή", σημείωσε ο Λιου έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Σόιμπλε στο Βερολίνο.

    "Πιστεύουμε ότι είναι προς το μέγιστο συμφέρον της Ευρώπης, των ΗΠΑ και της παγκόσμιας οικονομίας να καταλήξουμε σε ένα αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει μια πολύ ολοκληρωμένη σχέση μεταξύ της Βρετανίας και της ΕΕ", πρόσθεσε ο Λιου αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για το Brexit.

    "Πιστεύουμε ότι έχει καθοριστική σημασία οι διαπραγματεύσεις να γίνουν με πραγματισμό, διαφάνεια και ηπιότητα και οι δύο πλευρές να δείξουν ευελιξία", κατέληξε ο Λιου.

    [21] Γαλλία: Περισσοτεροι από 3.000 παραθεριστές απομακρύνθηκαν από κάμπινγκ εξαιτίας πυρκαγιάς

    Περισσότεροι από 3.000 παραθεριστές απομακρύνθηκαν χθες από κάμπινγκ στην περιοχή του Περπινιάν, στη νότια Γαλλία, εξαιτίας πυρκαγιάς που απειλεί τη ζώνη αυτή, ενώ ένας πυροσβέστης έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα που προκλήθηκε καθώς μετέβαινε εκεί όπου μαίνεται η πυρκαγιά, ανακοίνωσαν οι αρχές.

    Ενισχυμένη από τους ισχυρούς ανέμους, η πυρκαγιά απειλούσε τέσσερις κατασκηνώσεις στις οποίες παραθέριζαν Γάλλοι, Γερμανοί, Βέλγοι και Βρετανοί τουρίστες και οι αρχές τις εκκένωσαν πολύ γρήγορα απομακρύνοντας τους περισσότερους από αυτούς τους 3.000 παραθεριστές.

    Την ίδια ώρα κατά τη μετάβασή τους στην περιοχή της πυρκαγιάς, ένας πυροσβέστης σκοτώθηκε και τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά σε δυστύχημα που προκλήθηκε με το πυροσβεστικό όχημα που τους μετέφερε, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

    Το δυστύχημα αυτό σημειώθηκε εξαιτίας αδιευκρίνιστων μέχρι στιγμής αιτίων σε έναν μικρό επαρχιακό δρόμο, την ώρα που οι συνάδελφοι των πυροσβεστών αυτών μάχονταν με τις φλόγες που είχαν φτάσει στις πύλες τεσσάρων κάμπινγκ.

    Οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται στην Περπινιάν "σε απολύτως επείγουσα κατάσταση", σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 14 July 2016 - 12:32:44 UTC