Visit our Treaty, Convention & International Organization Document Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-07-25

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Χίο
  • [02] Έφοδος των οικονομικών εισαγγελέων στο σπίτι του Α. Βγενόπουλου
  • [03] Ινδία: Τουλάχιστον επτά παιδιά νεκρά από σύγκρουση σχολικού με τρένο
  • [04] Αυστραλία: Νέα μέτρα για αποτροπή μεμονωμένων τρομοκρατικών επιθέσεων
  • [05] Αύξηση 72,2% στον αριθμό των υπέργηρων που ζουν στη Ν. Κορέα, μέσα σε μια πενταετία
  • [06] Ζ.Κ. Γιούνκερ: Τέλος στην ενταξιακή διαδικασία αν η Τουρκία εφαρμόσει τη θανατική ποινή
  • [07] Kyklos Ensemble: Στα όρια του ρομαντισμού, στο Μέγαρο Μουσικής
  • [08] «Η απλή αναλογική καθρεφτίζει τη λαϊκή θέληση» τονίζει η Ρ. Σβίγκου
  • [09] Γερμανία: Σύρος πρόσφυγας ο δράστης της έκρηξης στο Άνσμπαχ

  • [01] Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Χίο

    Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη δασική πυρκαγιά στη Χίο. Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3.30 τη νύχτα σε δασική έκταση μεταξύ των χωριών Βέσσας και Λιθίου και εξαπλώθηκε γρήγορα, κυρίως προς τα νοτιοδυτικά, με αποτέλεσμα να πλησιάσει τους οικισμούς του Λιθίου και των Μεστών, καίγοντας πευκοδάσος, καλλιέργειες και μαστιχόδενδρα.

    Μάχη με τη φωτιά δίνουν όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Χίο και εθελοντές, ενώ ξεκίνησαν και πυροσβεστικά αεροπλάνα από την Αττική προκειμένου να συνδράμουν στην αντιμετώπιση της φωτιάς.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πύρινο μέτωπο μαίνεται στην περιοχή Βέσσα και Ελάτα εκεί όπου εστιάζουν και οι χερσαίες δυνάμεις την προσοχή τους προκειμένου να ελέγξουν την κατάσταση. Οι συνθήκες πάντως είναι ιδιαίτερα δύσκολες λόγω των ισχυρών βορείων ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

    [02] Έφοδος των οικονομικών εισαγγελέων στο σπίτι του Α. Βγενόπουλου

    Έφοδο στο σπίτι του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου και τεσσάρων συνεργατών του έκαναν πριν λίγες ημέρες οι οικονομικοί εισαγγελείς, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται εδώ και περίπου ενάμιση μήνα για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα με αφορμή στοιχεία που τέθηκαν υπόψη τους από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η εντολή για τις κατ΄ οίκον έρευνες και κατασχέσεις κάθε σχετικού υλικού δόθηκε από τον προϊστάμενο των οικονομικών εισαγγελέων Παν. Αθανασίου προς τους Εισαγγελείς Ελένη Τουλουπάκη, Γιώργο Καλούδη και Χρήστο Ντζούρα που χειρίζονται τη νέα δικογραφία σε βάρος του επιχειρηματία.

    Η έρευνα ξεκίνησε από υλικό νομίμως καταγεγραμμένων συνακροάσεων που απέστειλε στις εισαγγελικές αρχές πριν δύο μήνες η Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Το επίμαχο υλικό συλλέχθηκε στο πλαίσιο έρευνας που διενεργούσε η Επιτροπή σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του ομίλου MIG το 2011. Στις συνομιλίες που τέθηκαν υπόψη των Εισαγγελέων φαίνεται να προκύπτουν ενδείξεις ότι στελέχη του ομίλου συζητούν για μη νόμιμες συναλλαγές, με στόχο κινήσεις χρημάτων να "δικαιολογούνται".

    Στα χέρια των εισαγγελικών λειτουργών βρίσκονται πλέον κατασχεμένα από τα πέντε σπίτια έγραφα και αρχεία ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα μελετήσουν και θα αξιολογήσουν πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε επόμενη φάση στην έρευνα που διενεργούν.

    Ο επιχειρηματίας ερευνάται από τους οικονομικούς εισαγγελείς και για άλλη υπόθεση με ίδια αδικήματα, με αφορμή στοιχεία από τις λίστες των 65 CD των τραπεζών, υπόθεση για την οποία ήδη έχει δοθεί εντολή δέσμευσης τραπεζικών του λογαριασμών και θυρίδων μέχρι του ποσού των 200 εκατομμυρίων ευρώ.

    Να σημειωθεί πως την Παρασκευή με εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου άνοιξαν και οι δικογραφίες που είχαν τεθεί στο αρχείο από τις Εισαγγελείς Γεωργία Τσατάνη και Αθηνά Θεοδωροπούλου, οι οποίες έχουν διαβιβαστεί στους Εισαγγελείς Διαφθοράς προκειμένου να ερευνηθούν εξαρχής οι υποθέσεις. Πρόκειται για τις δικογραφίες που αφορούν δανειοδοτήσεις της Λαϊκής Τράπεζας την περίοδο 2006 έως 2011, την οποία είχε χειριστεί η κ. Τσατάνη, καθώς και αυτήν που αφορά την απεικόνιση ελληνικών ομολόγων στα ενημερωτικά δελτία της τράπεζας του 2009 και του 2010, που χειρίστηκε η κ. Αθηνά Θεοδωροπούλου.

    [03] Ινδία: Τουλάχιστον επτά παιδιά νεκρά από σύγκρουση σχολικού με τρένο

    Τουλάχιστον επτά παιδιά είναι νεκρά από τη σύγκρουση του σχολικού βαν που τα μετέφερε με τρένο σε αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές στα βόρεια της Ινδίας, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο υψηλόβαθμο αξιωματικό της αστυνομίας, στην περιοχή.

    [04] Αυστραλία: Νέα μέτρα για αποτροπή μεμονωμένων τρομοκρατικών επιθέσεων

    Η Αυστραλία θα εξακολουθήσει να κρατά όσους έχουν καταδικαστεί για αδικήματα σχετικά με την τρομοκρατία στο πλαίσιο εφαρμογής αντιτρομοκρατικής νομοθεσίας που στοχεύει στην πρόληψη των τρομοκρατικών επιθέσεων από «μοναχικούς λύκους»που έχουν κοστίσει τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων, διεθνώς. Τα νέα μέτρα αναμένεται ναανακοινωθούν σήμερα.

    «Τα μέτρα που ανακοινώνουμε σήμερα έχουν σχεδιαστεί για νααποτρέψουν την τρομοκρατία, να δράσουν προληπτικά και να διασφαλίσουν ότι το έθνος και οι άνθρωποι του είναι ασφαλείς»δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αυστραλός πρωθυπουργός Μάλκολμ Τέρνμπουλ.

    [05] Αύξηση 72,2% στον αριθμό των υπέργηρων που ζουν στη Ν. Κορέα, μέσα σε μια πενταετία

    Ο πληθυσμός των υπέργηρων ανθρώπων στη Νότια Κορέα, που ξεπερνούν την ηλικία των 100 ετών, αυξάνεται κατά την τελευταία πενταετία, σύμφωνα με τα στοιχεία επίσημης κυβερνητικής αναφοράς. Ο αριθμός των υπέργηρων που είναι ηλικίας 100 ετών καιάνω στη Νότια Κορέα έφτασε στα 3.159 άτομα τον Νοέμβριο του 2015, σημειώνοντας αύξηση 72,2% από τον αριθμό των 1.835 υπέργηρων που ζούσαν στη χώρα, πριν από πέντε χρόνια σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία.

    Το 2005, είχαν καταγραφεί 961 υπέργηροι, με τη χώρα να έχει πληθυσμό που ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια κατοίκους, ενώ ο αριθμός των ηλικιωμένων αναμένεται ότι θ' αυξηθεί περαιτέρω εξαιτίας της υπογεννητικότητας.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, ο παγκόσμιος πληθυσμός των ανθρώπων με ηλικία 100 ετών και άνω αναμένεται νααυξηθεί από 343.000 το 2013 σε 3,2 εκατ. το 2050. Για τη Νότια Κορέα, η πρόβλεψη αναφέρει 10.000 υπέργηρους το 2030 και 20.000 το 2040.

    [06] Ζ.Κ. Γιούνκερ: Τέλος στην ενταξιακή διαδικασία αν η Τουρκία εφαρμόσει τη θανατική ποινή

    O πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ότι δεν έχει καταληκτική ημερομηνία για τις συνομιλίες αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ.

    Παράλληλα, τονίζει ότι η Βρετανία δε θα έχει πρόσβαση στην εσωτερική ευρωπαϊκή αγορά, εάν δεν τηρεί τους ευρωπαϊκούς κανόνες.

    Για την Τουρκία, δήλωσε ότι δε βρίσκεται στην κατάσταση για να γίνει μέλος της ΕΕ, στο άμεσο μέλλον.

    Παράλληλα, προειδοποίησε την Άγκυρα ότι εάν η Τουρκία εφαρμόσει τη θανατική ποινή, η ΕΕ θα σταματήσει αμέσως την ενταξιακή διαδικασία.

    [07] Kyklos Ensemble: Στα όρια του ρομαντισμού, στο Μέγαρο Μουσικής

    Με δύο μοναδικές συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, το KYKLOS ENSEMBLE συνεχίζει τις αισθητικές του αναζητήσεις ερμηνεύοντας έργα των Gustav Mahler, Richard Strauss και Anton Webern, δημιουργίες καθοριστικές για την εξέλιξη όψεων της μουσικής του 20ού αιώνα.

    Με την απώλεια, ως βίωμα και φόβο, να είναι ο μίτος που συνδέει θεματικά τα έργα του προγράμματος των δύο συναυλιών και υπό τη διεύθυνση του σπουδαίου αρχιμουσικού Γιώργου Πέτρου, οι σολίστ του Kyklos Ensemple συμπράττουν απόψε, σήμερα 25/7 και αύριο 26/7, με δύο εξαιρετικούς λυρικούς καλλιτέχνες, επιχειρώντας να αφήσουν, για μια ακόμη φορά, το αποτύπωμά τους στο μουσικό τοπίο της χώρας.

    Η σοπράνο Λένια Ζαφειροπούλου, μαζί τους την πρώτη βραδιά, με τον κύκλο τραγουδιών «Leider eines fahrenden Gesellen» (Τα Τραγούδια του Οδοιπόρου) και ο βαρύτονος Δημήτρης Τηλιακός, τη δεύτερη, με «Τα Τραγούδια Για Τα Νεκρά Παιδιά» (Kindertotenlieder) του Gustav Mahler, κορυφώνουν το ταξίδι των μεταμορφώσεων από τον Ρομαντισμό στον Μοντερνισμό.

    [08] «Η απλή αναλογική καθρεφτίζει τη λαϊκή θέληση» τονίζει η Ρ. Σβίγκου

    «Η απλή αναλογική είναι το μόνο εκλογικό σύστημα που καθρεφτίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη λαϊκή θέληση και αντιπροσώπευση» και που «ανταποκρίνεται πραγματικά στην παρούσα πολιτική κατάσταση», τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Η εποχή".

    Σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει κανένα απολύτως πολιτικό πρόβλημα, αυτό που πίστευε πάντοτε, αυτό και πράττει» και ότι, αντίθετα, «πρόβλημα έχουν όσοι μόλις πριν από λίγο καιρό παρουσίαζαν προτάσεις σχεδόν πανομοιότυπες με το σημερινό νομοσχέδιο, και τώρα δεν τις ψηφίζουν προφασιζόμενοι διάφορες σαθρές δικαιολογίες». Υποστηρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ «φαίνεται ότι επέλεξε για άλλη μια φορά να γίνει παρακολούθημα της ΝΔ». Χαρακτηρίζει αναμενόμενη την καταψήφιση εκ μέρους της ΝΔ και υπογραμμίζει πως «το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι χαρίζουν, εκ των πραγμάτων, 50 έδρες στο πρώτο κόμμα», διότι «πιστεύουν ότι στις επόμενες εκλογές θα βγει πρώτη η ΝΔ», για να προσθέσει ότι «εκείνοι που επιζητούν να σκάψουν τον λάκκο των άλλων, μπορεί να πέσουν οι ίδιοι μέσα. Και θα πέσουν».

    Σχετικά με την έναρξη της συζήτησης για τη συνταγματική αναθεώρηση, η κ. Σβίγκου επισημαίνει ότι θα πρόκειται για συζήτηση που θα διαρκέσει πολύ και δεν θα είναι ερήμην της κοινωνίας. Αναφέρει ότι κατά τη γνώμη της η συνταγματική αναθεώρηση πρέπει να είναι προσανατολισμένη σε ζητήματα που έχει θέσει η Αριστερά εδώ και χρόνια, όπως η κατάργηση του άρθρου περί ευθύνης υπουργών, η σχέση κράτους και εκκλησίας, η θεσμοθέτηση λαϊκών δημοψηφισμάτων για κρίσιμης σημασίας ζητήματα, η κατοχύρωση του δημόσιου χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών. «Δεν πρέπει να εμμένουμε τόσο στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο στις αρμοδιότητες που θα έχει», προσθέτει, τονίζοντας ότι «το κρίσιμο στοιχείο, αυτό που προσιδιάζει στην παράδοσή της ανανεωτικής Αριστεράς, είναι η εμβάθυνση της δημοκρατίας, κάτι που περνά μέσα από την ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου του Κοινοβουλίου και από την ενίσχυση του λαϊκού παράγοντα στον τρόπο λήψης των αποφάσεων, κι όχι ένα πολιτειακό σύστημα, όπου ο μονοπρόσωπος θεσμός του ΠτΔ θα συγκεντρώνει υπέρμετρες εξουσίες». «Για όλα αυτά, ο διάλογος, τόσο στην κοινωνία, όσο και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, στα αρμόδια όργανα και στο επικείμενο συνέδριο, τώρα εγκαινιάζεται», αναφέρει.

    Για τις εξελίξεις στην Τουρκία, επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι «σε αυτό το ρευστό και αβέβαιο σκηνικό, όπου κανείς δεν γνωρίζει εκ των προτέρων πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, τόσο η ελληνική κυβέρνηση, όσο και η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να εμμείνει στην τήρηση και την προάσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων στην Τουρκία». «Η Ευρώπη θα πρέπει να λάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες σε αυτήν την κατεύθυνση», τονίζει, «διότι, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι εκτός από τους διεθνείς συσχετισμούς, πέρα και πάνω από αυτούς, υπάρχουν και οι άνθρωποι, μια ολόκληρη κοινωνία η οποία δοκιμάζεται».

    Ως προς τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, επισημαίνει ότι η απόφαση για την έκδοση στην Τουρκία βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης, η οποία θα κρίνει με βάση τις διεθνείς συμβάσεις και το εσωτερικό δίκαιο. «Θα πρέπει, λοιπόν, να τηρηθούν όσα επιτάσσουν το Διεθνές Δίκαιο και οι συγκεκριμένες διεθνείς Συμβάσεις», αναφέρει και προσθέτει ότι «το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη και η απαγόρευση των βασανιστηρίων είναι θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, και θα πρέπει να τηρούνται από όλους και σε κάθε περίπτωση». «Το αν και κατά πόσον αυτά είναι σεβαστά από την Τουρκία, αυτήν την εποχή, δεν μπορεί παρά να συνεκτιμηθεί από την ελληνική δικαιοσύνη», αναφέρει.

    Η κ. Σβίγκου τονίζει ότι «ανάπτυξη, καθημερινότητα των πολιτών και αριστερές τομές είναι ζητήματα που αλληλοδιαπλέκονται» και σημειώνει ότι «μια ανάπτυξη που διευρύνει την παραγωγική βάση, δημιουργεί μόνιμες και σταθερές θέσεις εργασίας, με αξιοπρεπείς μισθούς, που αποτρέπει την μετανάστευση των νέων ανθρώπων, δεν μπορεί παρά να έχει αριστερό πρόσημο». Ως προς το έργο που έχει επιτελέσει η κυβέρνηση στον τομέα της καθημερινότητας, παραπέμπει μεταξύ άλλων στην πρόσβαση για όλους τους πολίτες στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, στα όσα έχουν γίνει και θα γίνουν στο πεδίο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στις μεγάλες τομές στον χώρο της παιδείας, οι οποίες θα υλοποιηθούν σύντομα, στα όσα έχουν γίνει στον χώρο των δικαιωμάτων: «Οι μεγάλες αλλαγές στο σωφρονιστικό σύστημα, η ιθαγένεια για τα παιδιά των μεταναστών, το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, τι άλλο είναι παρά αριστερές τομές;», επισημαίνει.

    Στο ερώτημα για το ποια είναι τα επίδικα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και το πώς θα επανενεργοποιηθεί το κόμμα και θα ανακτήσει σχέσεις με το κίνημα, η κ. Σβίγκου αναφέρει ότι τα βασικά επίδικα είναι: στρατηγική για την Ευρώπη και την αλλαγή των συσχετισμών, αριστερό πρόγραμμα μέσα στις ασφυκτικές συνθήκες της επιτροπείας, σχέση κόμματος-κυβέρνησης. «Δεν θα συμφωνούσα ότι το κόμμα είναι απενεργοποιημένο, θα έλεγα όμως ότι έχασε τον ρόλο του, έγινε σε πολλές περιπτώσεις παρακολούθημα της κυβέρνησης, υπήρξε όμως και αδύναμο να εκπονήσει μια δική του στρατηγική στους μαζικούς χώρους. Επίσης δεν καταφέραμε συλλογικά να υλοποιήσουμε αυτό που προκρίνουμε σε κάθε συνέδριο ως διακύβευμα, το περίφημο "κόμμα των μελών"», προσθέτει.

    Τέλος, όσον αφορά στα κινήματα, αναφέρει ότι ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενεργό κομμάτι τους, στο προσφυγικό, στην αλληλεγγύη, στα κινήματα πόλης, και πως «αυτό που πρέπει να συζητήσουμε, όμως, όχι μόνο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά συνολικά μέσα στην Αριστερά, είναι η υποχώρηση των κινημάτων». «Μια κυβέρνηση της Αριστεράς αναπνέει μέσα από τα κινήματα και τα έχει ανάγκη», σημειώνει.

    [09] Γερμανία: Σύρος πρόσφυγας ο δράστης της έκρηξης στο Άνσμπαχ

    Ένας 27χρονος Σύρος του οποίου η αίτηση ασύλου στη Γερμανία είχε απορριφθεί πριν από ένα χρόνο σκοτώθηκε χθες όταν μια βόμβα που έφερε πάνω του εξερράγη έξω από ένα φεστιβάλ μουσικής στην πόλη Άνσμπαχ της Γερμανίας, είπε αξιωματούχος της Βαυαρίας σε συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με ιστότοπο νωρίς σήμερα το πρωί.

    Ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιοάχιμ Χέρμαν είπε ότι ο νεαρός άντρας είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας προηγουμένως. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν είχε σκοπό να αυτοκτονήσει ή "να παρασύρει και άλλους στο θάνατο", είπε ο ιστότοπος Nordbayern.de. Δώδεκα άτομα τραυματίστηκαν στην έκρηξη.

    Ο Χέρμαν είπε ότι προφανώς δεν του είχε επιτραπεί η είσοδος στο φεστιβάλ της Άνσμπαχ λίγο πριν την έκρηξη, σύμφωνα με τον ιστότοπο. Ο χώρος του φεστιβάλ εκκενώθηκε από τα 2.000 άτομα που το παρακολουθούσαν, είπε η αστυνομία.

    Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν πως η έκρηξη μπορεί να οφείλονταν σε διαρροή αερίου.Η αστυνομία είπε ότι η έκρηξη - που σημειώθηκε σε εστιατόριο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ - έγινε γύρω στις 10:12 μ.μ. τοπικής ώρας (11:12 μ.μ. ώρα Ελλάδας) χθες.

    Είναι το τέταρτο επεισόδιο βίας στη Γερμανία σε μια εβδομάδα και ξετυλίχθηκε ενώ η χώρα βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ μετά από το φόνο 9 ατόμων από έναν 18χρονο Ιρανο-Γερμανό οπλοφόρο στο Μόναχο την Παρασκευή.

    Νωρίτερα χθες, ένας 21χρονος Σύρος πρόσφυγας συνελήφθηκε αφού σκότωσε μια έγκυο με μασέτα στο Ρόιτλινγκεν, κοντά στη Στουτγάρδη.

    Την περασμένη Δευτέρα (18/7), ένας πρόσφυγας από το Πακιστάν χρησιμοποίησε τσεκούρι για να τραυματίσει πέντε άτομα κοντά στο Βίρτσμπουργκ, στη νότια Γερμανία επίσης, προτού σκοτωθεί από τα πυρά αστυνομικών.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 25 July 2016 - 6:32:35 UTC