Read the CSCE Helsinki Act (1 August 1975) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-08-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συγχαρητήρια του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Κατερίνα Στεφανίδη
  • [02] Nα μεταφέρει τις θέσεις της Λευκωσίας στην 'Αγκυρα για το Κυπριακό, ζήτησε από τον Μπάιντεν, ο Αναστασιάδης
  • [03] Συγχαρητήρια της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, στην Κατερίνα Στεφανίδη
  • [04] Τζόζεφ Στίγκλιτς: Καταργήστε το ευρώ
  • [05] Ξεκινά η πανελλήνια κατασκήνωση λυκόπουλων με σύνθημα: "Φτου ξελευθερία!"
  • [06] Συγχαρητήρια του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κατερίνα Στεφανίδη
  • [07] Σε κατ'οίκον περιορισμό ο 77χρονος κατηγορούμενος για το φονικό ναυάγιο της Αίγινας
  • [08] Η ΜΙΤ ζητά την υποστήριξη της γερμανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών
  • [09] Συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Κ. Στεφανίδη
  • [10] Κ. Στεφανίδη: Έκανα τη χώρα μου υπερήφανη

  • [01] Συγχαρητήρια του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Κατερίνα Στεφανίδη

    Την "χρυσή" Κατερίνα Στεφανίδη συνεχάρη για την επιτυχία της ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. «Οι διακρίσεις και οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στην Ολυμπιάδα του Ρίο συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την ιστορική της επιτυχία και την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου», έγραψε o πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο twitter.

    [02] Nα μεταφέρει τις θέσεις της Λευκωσίας στην 'Αγκυρα για το Κυπριακό, ζήτησε από τον Μπάιντεν, ο Αναστασιάδης

    Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ζήτησε από τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο, Τζο Μπαϊτεν, να μεταφέρει τις θέσεις της Λευκωσίας στην Άγκυρα, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να υφίστανται εγγυήσεις σε μια λύση του Κυπριακού, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του ΡΙΚ, επικαλούμενη έγκυρες πηγές. Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, ο κ. Αναστασιάδης ζήτησε από τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο να μεταβιβάσει στην Άγκυρα ότι «υπάρχουν άλλοι τρόποι για να νοιώθουν όλοι ασφαλείς».

    Ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, είχε τηλεφωνικές συνομιλίες, τόσο με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, όσο και με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, εν όψει της επίσκεψής του στην Αγκυρα την ερχόμενη εβδομάδα.

    Στις συνομιλίες συζητήθηκε η παρούσα φάση του Κυπριακού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων θα μπορέσουν να επιτύχουν περαιτέρω σημαντική πρόοδο στις συνομιλίες τους και διατύπωσε την εκτίμηση ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία ως τα τέλη του 2016

    Την τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη - Μπάϊτεν ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter. Το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές, μετέδωσε ότι τα αποτελέσματα της επικείμενης νέας φάσης των συνομιλιών για το Κυπριακό θα είναι σημαντικά για το μέλλον των διαπραγματεύσεων.

    Η νέα φάση αρχίζει την ερχόμενη Τρίτη και στο πλαίσιό της θα γίνουν επτά συνολικά συναντήσεις. Η πρώτη συνάντηση θα είναι μάλλον διαδικαστικού χαρακτήρα, για να καθορισθεί η ημερήσια διάταξη των επόμενων συναντήσεων.Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι η συζήτηση θα αφορά όλα τα κεφάλαια του Κυπριακού και τα σημεία στα οποία, είτε δεν υπήρξε μέχρι σήμερα διεξοδική συζήτηση, είτε καταγράφηκαν διαφορές.

    [03] Συγχαρητήρια της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, στην Κατερίνα Στεφανίδη

    Τα συγχαρητήρια της προς την Κατερίνα Στεφανίδη για τη μεγάλη επιτυχία της, εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟκ, Φώφη Γεννηματά. "Η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατακτά μετάλλιο στο επί κοντώ και μάλιστα χρυσό! Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα Κατερίνα Στεφανίδη", έγραψε η κ. Γεννηματά σε ανάρτησή της στο twitter.

    [04] Τζόζεφ Στίγκλιτς: Καταργήστε το ευρώ

    Ο τρόπος, με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η Ελλάδα, και οι επιβληθείσες περικοπές, είναι εμβληματικές της αποτυχίας του ευρώ, γράφει ο Αμερικανός νομπελίστας στο νέο του βιβλίο, όπου τεκμηριώνει γιατί το κοινό νόμισμα απειλεί την Ευρώπη. «Τα κατασκευαστικά λάθη του, μοιάζουν αξεπέραστα. Είναι καιρός να σκεφτεί κανείς την κατάργησή του», συμπεραίνει ο Στίγκλιτς, ο οποίος θεωρεί την Γερμανία υπεύθυνη για την αποτυχία του.

    Κατά τον διαπρεπή οικονομολόγο, το ευρώ είναι εμπόδιο για την ανάκαμψη της ευρωπαϊκής οικονομίας και θεωρεί την κατάργηση του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος ως τη μοναδική δυνατότητα για να δοθεί ώθηση στην παραλυμένη Ευρώπη.

    «Το ευρώ δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει την ανάπτυξη και να φέρει μεγαλύτερη αλληλεγγύη στην Ευρώπη. Συνέβη, όμως, το ακριβώς αντίθετο. Ορισμένες χώρες βρίσκονται σε βαθιά οικονομική ύφεση, η οποία είναι μεγαλύτερη από τη μεγάλη ύφεση της δεκαετίας του ΄30» και επειδή «τα κατασκευαστικά λάθη του ευρώ μοιάζουν αξεπέραστα, είναι καιρός να σκεφτεί κανείς την κατάργησή του».

    Ο Αμερικανός νομπελίστας καθιστά, μάλιστα, την Γερμανία υπεύθυνη για το γεγονός ότι το ευρώ απέτυχε. Ήταν «μοιραία η απόφαση» να δημιουργηθεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κατά το πρότυπο της γερμανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Μπούντεσμπανκ / Bundesbank), η οποία ασχολείται μόνο με την καταπολέμηση του πληθωρισμού και λιγότερο με την οικονομική ανάπτυξη. Επίσης, με τους κανόνες για τις οφειλές αφαιρέθηκε από τις κυβερνήσεις κάθε δυνατότητα να εξισορροπηθούν οι διαφορές στο ρυθμό ανάπτυξης με μια προληπτική πολιτική. Η αντιμετώπιση της Ελλάδας και οι επιβληθείσες περικοπές είναι, κατά τον Στίγκλιτς, εμβληματικές αυτής της αποτυχημένης πολιτικής. Η συνέπειά της ήταν να εμποδίσει το ευρώ την ανάπτυξη στην Ευρώπη, να βαθύνει η διάσπαση και να καταστεί επενδυτικό φρένο.

    Παραθέτει, επίσης, και ένα τρομακτικό αριθμό για το πόσο κοστίζει το ευρώ στις χώρες μέλη της ευρωζώνης. Εάν η νομισματική ένωση συνεχίσει να υπάρχει με τη σημερινή της αναποτελεσματική μορφή θα έχει τρομακτικές απώλειες της τάξεως των 200 τρισεκατομμύριων ευρώ σε πλούτο και ευημερία. Το ποσόν αυτό, είναι το 20πλάσιο των συνολικών οικονομικών επιδόσεων της ευρωζώνης. Εάν, δηλαδή, οι Ευρωπαίοι διατηρήσουν το ευρώ θα είναι σαν να εργάζονται για 20 χρόνια δωρεάν.

    Ο Στίγκλιτς βλέπει ως την καλύτερη λύση να μετατραπεί επιτέλους η ευρωζώνη σε μια πραγματική νομισματική ένωση. Η άκαμπτη, όμως, γερμανική στάση και όλοι οι (εφαρμοστέοι) κανόνες θα έπαιρναν πολύ χρόνο και θα ήταν δαπανηροί ώστε να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

    Γι' αυτό η διάσπαση (του ευρώ) είναι ο μόνος πολιτικά εφικτός δρόμος. Για να περιοριστούν οι ζημιές, ο νομπελίστας οικονομολόγος προτείνει τη διάσπασή του σε ένα βόρειο και νότιο ευρώ. Ετσι, θα μπορέσει να αντιμετωπισθεί καλύτερα το διαφορετικό επίπεδο ανάπτυξης των χωρών της ευρωζώνης.

    Πηγή: Der Spiegel

    [05] Ξεκινά η πανελλήνια κατασκήνωση λυκόπουλων με σύνθημα: "Φτου ξελευθερία!"

    Μια "μυστική ένωση υπερηρώων" με το χαρακτηριστικό τίτλο «Φτου ξελευθερία!» ετοιμάζεται με άκρα μυστικότητα και θα κάνει τη δημόσια της εμφάνιση από αύριο το πρωί. Ο λόγος για την Πανελλήνια Κατασκήνωση του Κλάδου Λυκόπουλων που ανοίγει τις πύλες της από αύριο στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη της Αττικής, υποδεχόμενη περισσότερα από 1.000 Λυκόπουλα, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7 έως 11 χρόνων, από όλη την Ελλάδα. Μαζί τους και περισσότεροι από 400 εθελοντές, στο σύνολο τους ενήλικες βαθμοφόροι Έλληνες Πρόσκοποι.

    Πρόκειται για μια μεγάλη κατασκήνωση ειδικά σχεδιασμένη για Λυκόπουλα, με έντονα στοιχεία φαντασίας, μυθοπλασίας και περιπέτειας, που απολαμβάνουν όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας. Το πρόγραμμά της θα περιλαμβάνει: πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, επίσκεψη σε μνημεία της Αττικής, εκδρομή στο νησί του Πόρου, δράσεις υπαίθρου, καθώς και ενότητες σχετικές με την οδική ασφάλεια, τη βιώσιμη οικονομία, την παγκόσμια συναδέλφωση, την ειρήνη.

    «Το σλόγκαν μας είναι το ?Φτού ξελευθερία!? το πιο γνωστό σύνθημα της παιδικής μας ηλικίας, αυτό που σήμαινε το τέλος της αγωνίας, της προσπάθειας για όλα τα παιδιά. Είναι ένα μήνυμα θετικής αλλαγής και ενεργοποίησης που θέλουμε να στείλουμε μέσα από αυτή τη μεγάλη γιορτή των παιδιών στην κοινωνία των μεγάλων!» λέει μιλώντας στο ΑΠΕ ? ΜΠΕ ο Αρχηγός της δράσης, Έφορος του κλάδου Λυκόπουλων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, Παντελής Προμπονάς. Στη μεγάλη αυτή γιορτή - κατασκήνωση, εκτός από τους Έλληνες Προσκόπους, θα συμμετέχουν και Πρόσκοποι από τον απόδημο Ελληνισμό της Αιγύπτου, της Γαλλίας, της Νότιας Αφρικής, της Αυστραλίας και του Καναδά.

    [06] Συγχαρητήρια του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κατερίνα Στεφανίδη

    Την Κατερίνα Στεφανίδη συνεχάρη για τη "χρυσή" της νίκη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: "Πήρες μαζί σου την Ελλάδα και την οδήγησες ψηλά! Μας έκανες υπερήφανους! Μπράβο Κατερίνα!".

    [07] Σε κατ'οίκον περιορισμό ο 77χρονος κατηγορούμενος για το φονικό ναυάγιο της Αίγινας

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έπειτα από τη διαφωνία εισαγγελέα και ανακρίτριας, αφέθηκε ο 77χρονος που κατηγορείται ότι προκάλεσε το ναυτικό δυστύχημα, στην Αίγινα την περασμένη Τρίτη.

    Έπειτα από οχτώ ώρες συνεχούς κατάθεσης και απαντήσεων στα ερωτήματα των δικαστικών λειτουργών, ο 77χρονος έφυγε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ από την Εισαγγελία Πειραιά και τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό.

    Υπενθυμίζεται ότι πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου, λίγο μετά τη μια το μεσημέρι και σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά, θα αποφασίσει για την τύχη του.

    Διαβάστε επίσης:

    Τον καπετάνιο του τουριστικού σκάφους κατηγορεί ο 77χρονος για το ναυάγιο στην Αίγινα

    [08] Η ΜΙΤ ζητά την υποστήριξη της γερμανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

    Σύμφωνα με έγγραφο, το οποίο έχει στη διάθεσή του το γερμανικό περιοδικό Spiegel, η Τουρκική Μυστική Υπηρεσία (MIT) ζήτησε από όλους τους αρμόδιους γερμανικούς φορείς και από την Γερμανική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΒΝD) να συμβάλoυν στην έρευνα κατά των υποστηρικτών του Γκιουλέν στη Γερμανία και να τους απελάσουν στην Τουρκία. Σύμφωνα με την ΜΙΤ, πολλοί υποστηρικτές του Γκιουλέν διέφυγαν στο εξωτερικό.

    Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογαν προσπαθεί τώρα να κερδίσει τη Γερμανία στη σκληρή τακτική του κατά της κοινότητας Γκιουλέν, όπως αναφέρει το Spiegel σε άρθρο που θα δημοσιευτεί στην έντυπη έκδοσή του. Η τουρκική κυβέρνηση έχει ζητήσει έρευνα για σαράντα άτομα και έχει κάνει αίτηση να απελαθούν στην Τουρκία τρία, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

    Ο απεσταλμένος της τουρκικής κυβέρνησης στην πρεσβεία του Βερολίνου, Ουφούκ Γκεζέρ, έχει επανειλημμένα κάνει κρούση για τον Γκιουλέν στο γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών. Επίσης, Τούρκοι διπλωμάτες έχουν απευθυνθεί σε έντεκα τοπικές κυβερνήσεις ομοσπονδιακών κρατιδίων για να ζητήσουν κοινή αντιμετώπιση. Εν τούτοις, όλες απέρριψαν το τουρκικό αίτημα να τεθεί υπό παρακολούθηση η κοινότητα Γκιουλέν απο την γερμανική Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος.

    [09] Συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Κ. Στεφανίδη

    Συγχαρητήριο τηλεγράφημα προς τη χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίοστο άλμα επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

    «Η εμβληματική χρυσή Ολυμπιακή σας επιτυχία οδηγεί την, ήδη λαμπρή, αθλητική σας πορεία στην κορύφωσή της διεθνώς, αλλά και υπενθυμίζει στη νέα γενιά, και μάλιστα με τον πιο διδακτικό τρόπο μέσα στους δύσκολους καιρούς που βιώνει, την ακατάβλητη δύναμη δημιουργίας την οποία διαθέτει όταν πιστεύει πραγματικά στις δυνατότητές της και «βάζει τον πήχη» ολοένα και πιο ψηλά. Θερμά συγχαρητήρια» αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς την Κατερίνα Στεφανίδη.

    [10] Κ. Στεφανίδη: Έκανα τη χώρα μου υπερήφανη

    Κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία στον κόσμο, ιστοσελίδες αλλά και εφημερίδες μέσω των δικών του site, αποθέωσαν τη Κατερίνα Στεφανίδη για το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ, πρώτο στο Στίβο για την χώρα μας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

    Σημείο αναφοράς η απουσία της Ελένα Ισινμπάγεβα, που είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εξαιτίας της γνωστής υπόθεσης ντόπινγκ που αφορά την ομάδα Στίβου της Ρωσίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Reuters ανέφερε ότι ο αγώνας έγινε, μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Ρωσίδας δύο φορές Ολυμπιονίκης, για αποχώρηση από τον αθλητισμό, δηλώνοντας πως «όποια και να κερδίσει το μετάλλιο δεν θα είναι ένα σωστό χρυσό μετάλλιο», λόγω της δικής της απουσίας.

    «Κάθε αθλητής θα ήθελε να είναι στους Αγώνες και να έχει την ευκαιρία να νικήσει,» είπε η Στεφανίδη στις δηλώσεις της στο Reuters, όταν ρωτήθηκε για την απαγόρευση της Ισιμπάγεβα. «Τα πράγματα είναι όπως είναι και δεν είχαμε να κάνουμε τίποτα με αυτό. Εγώ είμαι στην ευχάριστη θέση να κάνω τη χώρα μου υπερήφανη,» τόνισε. Στις δηλώσεις της Ισιμπάγεβα, απάντησε η Σάντι Μόρις, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

    «Τα σχόλιά της ήταν άσεβή και άσχημα για τους ανθρώπους που ήταν εκεί έξω απόψε,» είπε η 24χρονη Αμερικανίδα . «Είναι κάποια που παρακολουθούσα ολόκληρη τη ζωή μου και είναι απογοητευτικό να ακούω τέτοια πράγματα».

    «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα»

    «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είχα καλά άλματα στο 4.90, ξέρω ότι κατέκτησα το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά ήθελα να το περάσω, είπε περιχαρής μετά τον αγώνα της στην κάμερα της ΕΡΤ η Στεφανίδη και πρόσθεσε: «Όταν έκανε η Σάντι (σ.σ. Μόρις) την προσπάθεια πανηγύρισαν όλοι στις κερκίδες και λέω πάει το πέρασε. Μετά ο άνδρας μου πήδηξε μέσα στο στάδιο και δεν είχα καταλάβει τι γίνεται. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη,» τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

    «Δεν κοιτούσα τις προσπάθειες των άλλων, όμως είναι κάτι που κάνω γενικά φέτος γιατί έχω παρατηρήσει ότι με επηρεάζει. Όχι, τόσο το εάν κάποια περάσει ένα ύψος, αλλά τις λεπτομέρειες του άλματος της. Βέβαια, στην τρίτη προσπάθεια της Μόρις ήταν το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί γιατί όλοι πανηγύριζαν και δεν ήξερα τι είχε γίνει» συμπλήρωσε.

    «Δεν ανησύχησα. Είχα στο μυαλό μου ότι τα μετάλλια μπορεί να κρίνονταν ακόμα και στα 4.90μ. Όταν μπήκα στη δεύτερη προσπάθειά μου στους Ολυμπιακούς είπα μέσα μου ότι αυτή είναι η τελευταία μου προσπάθεια και μου βγήκε το 4.80μ. Το ίδιο έκανα και στο 4.85μ και εκεί έπιασε. Βέβαια, το δοκίμασα και στο 4.90 αλλά δεν έπιασε. Ο Μιτς πίστευε στο χρυσό μετάλλιο περισσότερο από εμένα. Ακόμα και στο Ευρωπαϊκό είχα μία αμφιβολία αλλά με έκανε να το πιστεύω. Για τον αγώνα εδώ είχαμε πει ότι το 4.85μ είναι σημαντικό ύψος και μου βγήκε. Δεν το πιστεύω. Κάνω επί κοντώ από τα δέκα μου. Έχω περάσει πολλά προβλήματα. Μου έχει πάρει πολλά χρόνια να ξαναφτάσω σε αυτό το επίπεδο και για αυτό είναι τόσο σημαντικό αυτό το μετάλλιο», δήλωσε η χρυσή Ολυμπιονίκης, ενώ με ένα χαμόγελο στα χείλη ζήτησε συγγνώμη από τους Ελληνες που «μας ξενύχτησε» και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης.

    Διαβάστε επίσης:

    Συγχαρητήρια του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Κατερίνα Στεφανίδη

    Συγχαρητήρια του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κατερίνα Στεφανίδη

    Συγχαρητήρια της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, στην Κατερίνα Στεφανίδη

    Συγχαρητήριο τηλεγράφημα του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στην Κατερίνα Στεφανίδη


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 20 August 2016 - 8:32:38 UTC