Browse through our Interesting Nodes for General Business in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-09-21

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Απάντηση του ΠΑΣΟΚ στο non paper της κυβέρνησης για δανεισμό του, από την Τράπεζα Αττικής
  • [02] «Μικροκομματικός και αντιπαιδαγωγικός» ο τρόπος παρέμβασης της ΝΔ σχετικά με το μάθημα των Θρησκευτικών»
  • [03] Σε δίκη ο πρώην υπουργός Γκ. Χαρδούβελης για πλημμεληματική παράλειψη δήλωσης «πόθεν έσχες»
  • [04] Γ. Δραγασάκης: Πίσω από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις στόχος είναι η απαξίωση της Τράπεζας Αττικής
  • [05] Ψηφίστηκε η σύμβαση για την αξιοποίηση του Ελληνικού
  • [06] Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Καστρινάκης
  • [07] Απορρίφθηκε το αίτημα ασύλου του ενός από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς
  • [08] Τουλάχιστον 43 οι νεκροί από το ναυάγιο κοντά στις αιγυπτιακές ακτές-Περίπου 400 αγνοούνται
  • [09] Εγκάρδια συνάντηση Ομπάμα - Νετανιάχου στη Νέα Υόρκη
  • [10] «Αναγκαία η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους», δηλώνει η πρόεδρος της ιταλικής Βουλής
  • [11] I. Κασουλίδης: Η τριμερής συνεργασία Κύπρου-Ελλάδος-Παλαιστίνης φέρνει μαζί τις χώρες που ασπάζονται τις ίδιες αρχές
  • [12] 2016, η χρονιά των διαζυγίων στον "πλανήτη Χόλιγουντ"
  • [13] Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην έκθεση Μόραλη - Καπράλου στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχος
  • [14] Ανακοίνωση της ΝΔ για το μάθημα των θρησκευτικών
  • [15] Απάντηση του επιχειρηματία Σ. Καραμπάτσου σε δημοσιεύματα

  • [01] Απάντηση του ΠΑΣΟΚ στο non paper της κυβέρνησης για δανεισμό του, από την Τράπεζα Αττικής

    Το ΠΑΣΟΚ απάντησε σε υψηλούς τόνους στα όσα αναφέρονται σε non paper της κυβέρνησης για δανεισμό του από την Τράπεζα Αττικής.

    «Κυρία Γεροβασίλη πείτε στον κ. Σπίρτζη να σας ενημερώνει καλύτερα πριν τα non paper.

    Γιατί φαίνεται, ότι δεν σας είπε τίποτα για τα δάνεια 78 εκατομμυρίων ευρώ της τράπεζας Αττικής, στους 20 μήνες του ΣYPIZA στον κ. Kαλογρίτσα.

    Αλλά εσείς γνωρίζετε ότι η ΣYPIZA bank χρηματοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ εργολάβο, για να φτιάξει το ΣYPIZA channel.

    Y. Γ.: Με την ευκαιρία, δεν ρωτάτε τον κ. Σπίρτζη, ποιοι σημερινοί υπουργοί είχαν επαγγελματικές σχέσεις με την τράπεζα Αττικής;» αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

    [02] «Μικροκομματικός και αντιπαιδαγωγικός» ο τρόπος παρέμβασης της ΝΔ σχετικά με το μάθημα των Θρησκευτικών»

    «Μικροκομματικό και αντιπαιδαγωγικό» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, τον τρόπο με τον οποίο η Νέα Δημοκρατία παρεμβαίνει στο θέμα της αλλαγής του μαθήματος των Θρησκευτικών, ενώ τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, «υποστηρίζει την επιλογή του υπουργείου Παιδείας για αναμόρφωση του μαθήματος των Θρησκευτικών, ώστε από μάθημα Ομολογιακό να γίνει μάθημα γνώσης όλων των θρησκειών, και βεβαίως της Ορθοδοξίας. Υποστηρίζει την ανάγκη του ουδετερόθρησκου σχολείου, που απορρέει από την συνταγματική αρχή της ανεξιθρησκείας στη χώρα μας».

    «Δέσμια των πιο συντηρητικών, ακόμα και φονταμενταλιστικών, αντιλήψεων, η Ν.Δ., υποχωρεί ακόμα και από τη δημόσια δέσμευση του κ. Μητσοτάκη, ότι πρέπει να αλλάξει το μάθημα. Επιχειρεί να μετατρέψει ένα θέμα αμιγώς παιδαγωγικό, σε θέμα θρησκευτικής διαφοράς, προαναγγέλλοντας, μάλιστα, κατά τη συνήθειά της, και σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης και της Εκκλησίας. Ευσεβείς πόθοι!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, και υπογραμμίζει ότι «σε μια δημοκρατική πολιτεία, οι ρόλοι των θεσμών είναι σαφείς. Την ευθύνη για την εκπαίδευση την έχει η πολιτεία, η οποία διαλέγεται με όλους τους αρμόδιους φορείς. Για την αλλαγή του μαθήματος των Θρησκευτικών υπήρξε τριετές πιλοτικό πρόγραμμα διδασκαλίας σε πολλά σχολεία, αλλά και πολύμηνος διάλογος του αρμόδιου φορέα, του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, με την Εκκλησία. Θα περίμενε κανείς η ΝΔ να μην κατασκευάζει αφορμές για να δημιουργήσει άγονες και διχαστικές αντιπαραθέσεις εις βάρος της εκπαίδευσης, αλλά και των ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση.

    [03] Σε δίκη ο πρώην υπουργός Γκ. Χαρδούβελης για πλημμεληματική παράλειψη δήλωσης «πόθεν έσχες»

    Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για το αδίκημα της παράλειψης υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης παραπέμπεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

    Με το βούλευμά του (αριθμός 1604/2016) το δικαστικό Συμβούλιο διατάσσει την παραπομπή σε δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών, κάνοντας δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Μπρακουμάτσου. Η κατηγορία σε βάρος του κ. Χαρδούβελη αφορά την περίοδο 2011-2012 οπότε, αν και ήταν υπόχρεος σε υποβολή δήλωσης περιουσιακής κατάστασης ως σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, δεν είχε καταθέσει «πόθεν έσχες».

    Η υπόθεση είχε διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη από την από την Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες της Βουλής.

    Διαβάστε επίσης:ΣΥΡΙΖΑ: Η παραπομπή σε δίκη του Γκίκα Χαρδούβελη εκθέτει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

    [04] Γ. Δραγασάκης: Πίσω από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις στόχος είναι η απαξίωση της Τράπεζας Αττικής

    «Πίσω από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις στόχος είναι η απαξίωση της Τράπεζας Αττικής και η ιδέα του παράλληλου τραπεζικού συστήματος» αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης σε μήνυμα που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter.

    Ο κ. Δραγασάκης απαντά επίσης σε αναφορές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι η επαγγελματική σχέση που είχε με την Τράπεζα Αττικής είναι γνωστή σε όλους και αφορούσε την περίοδο 2010-2012, όταν δεν ήταν βουλευτής.

    [05] Ψηφίστηκε η σύμβαση για την αξιοποίηση του Ελληνικού

    Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής με ευρεία πλειοψηφία (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων) το νομοσχέδιο για την κύρωση της σύμβασης αξιοποίησης του Ελληνικού. Καταψήφισαν η ΧΑ και το ΚΚΕ.

    [06] Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Καστρινάκης

    Πενθεί η δημοσιογραφική οικογένεια, καθώς σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Καστρινάκης, αθλητικός συντάκτης, πολιτικός, αλλά και με μεγάλη προσφορά στον αγώνα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής των νεφροπαθών και γενικότερα των ατόμων με αναπηρία.

    Ο Γιώργος Καστρινάκης γεννήθηκε στον Στύλο Χανίων Κρήτης το 1956. Εισήχθη στο Νομικό τμήμα της Νομικής Αθηνών το 1974 και δούλεψε σε όλη τη διάρκεια των σπουδών του ως συντάκτης του αθλητικού ρεπορτάζ με το οποίο ασχολήθηκε από 16 ετών (1972).

    Ήταν τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέλος του Μικτού Διοικητικού Συμβουλίου και τακτικό μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου στον οποίο διετέλεσε επί 15ετία διοικητικό στέλεχος.

    Η προσφορά του Γιώργου Καστρινάκη στην κοινωνία ήταν μεγάλη, καθώς από το 1985, που υποβλήθηκε για πρώτη φορά σε αιμοκάθαρση, αφιέρωσε τη ζωή του για τη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας και επιβίωσης των Νεφροπαθών και γενικότερα των πολιτών με αναπηρία. Μέχρι σήμερα και επί σειρά ετών ήταν πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών, ενώ υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρία και βασικό διοικητικό της στέλεχος επί εννιά χρόνια.

    Μακρά ήταν και η θητεία του στην Αυτοδιοίκηση (πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου, εκλεγμένος σε όλη τη διαδρομή της τοπικής Αυτοδιοίκησης και πρώτος πανελλαδικά σε σταυρούς στις περιφερειακές εκλογές του 2010 με 13.754 σταυρούς στο Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

    Το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην κόρη του Αθηνά Καστρινάκη, που εργάζεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη γυναίκα του Μαρία Μαυρεδάκη και στους συγγενείς του.

    Η ΕΣΗΕΑ

    Ο Γιώργος Καστρινάκης υπήρξε ένας ξεχωριστός συνάδελφος με ήθος και ευγένεια. Μειλίχιος, ήρεμος, γλυκομίλητος, συναδελφικός και αξιοπρεπής, αλλά ταυτόχρονα άνθρωπος με χαλύβδινη θέληση. Αγωνιστής έως την τελευταία στιγμή, θα μείνει πάντα φωτεινό παράδειγμα θέλησης και κουράγιου σε όλους εκείνους που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.

    Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται θερμά τη σύζυγό του Μαρία και την κόρη του, επίσης δημοσιογράφο Αθηνά.

    Το αναπηρικό κίνημα της χώρας, σύσσωμη η ΕΣΑμεΑ, πενθεί το χαμό του αγωνιστή της ζωής, της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης Γιώργο Καστρινάκη.

    Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, μόλις έγινε γνωστό το θλιβερό γεγονός, για τον πραγματικό μαχητή της ζωής από την τεράστια κοινωνική προσφορά του και τους αγώνες του για την βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας και επιβίωσης των Νεφροπαθών και γενικότερα των πολιτών με αναπηρία.

    Ανακοινώσεις για την εκδημία του Γιώργου Καστρινάκη εξέδωσαν η ΕΣΑμεΑ, η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, η περιφερειακή παράταξη «Αττική» και ο δήμος Αμαρουσίου.

    Φτωχότερη η Ελληνική κοινωνία

    Η ΕΣΑμεΑ, το κίνημα των νεφροπαθών, η ελληνική κοινωνία είναι φτωχότερη. Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στο χώρο των νεφροπαθών. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στη γενέτειρά του στον Στύλο Χανίων.

    Η ΕΣΑμεΑ σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Νεφροπαθών και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών θα τιμήσουν τον Γιώργο Καστρινάκη σε ειδική εκδήλωση.

    Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Π. Κουρουμπλής

    "Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καστρινάκη αυτού του κυρίου της δημοσιογραφίας , του πολιτικού, αλλά και του ακάματου αγωνιστή της ζωής, που τόσα προσέφερε ως στέλεχος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Προσώπων με Αναπηρία, αλλά και ως πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών.

    Ο Γιώργος, υπήρξε μπροστάρης της οργάνωσης του αναπηρικού κινήματος και χάραξε νέους δρόμους προάσπισης της αξιοπρέπειας των ανθρώπων με αναπηρία."

    Γενναίος μαχητής της ζωής

    Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του Γιώργου Καστρινάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η απώλεια του συναδέλφου Γιώργου Καστρινάκη μας προκαλεί βαθιά θλίψη.

    Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στη δημοσιογραφική του καριέρα, καθώς κατάφερε να έχει σημαντικές επιτυχίες στο αθλητικό ρεπορτάζ, που τόσο αγαπούσε.

    Ο ίδιος, γενναίος μαχητής της ζωής, μπόρεσε μέσα από τη δημοσιογραφία και την έντονη κοινωνική και πολιτική του δράση να αγωνιστεί και να κερδίσει μάχες, που στόχο είχαν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των νεφροπαθών, αλλά και των ατόμων με αναπηρία.

    Εκφράζουμε στους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια».

    Αφοσιωμένος στους συνανθρώπους του

    Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά για την απώλεια του Γιώργου Καστρινάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αποχαιρετώ ένα στενό συνεργάτη, σύντροφο, αγωνιστή και πάνω από όλα, έναν αδερφικό μου φίλο. Με τον Γιώργο εργαστήκαμε σκληρά για να στήσουμε έναν καινούργιο τότε θεσμό, την υπερνομαρχία. Είχε την πίστη ότι μπορούμε να τον μετατρέψουμε σε υπηρέτη του πολίτη, με έργο, καινοτόμες ιδέες, καλύτερη εξυπηρέτηση και πάνω από όλα ανθρώπινο πρόσωπο. Και δούλεψε με πάθος γι αυτό.

    »Ο Γιώργος ως πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών, αφιέρωσε κάθε λεπτό από τη ζωή του στη βελτίωση της νοσηλείας, της ζωής των νεφροπαθών και ανέδειξε την ανάγκη ενίσχυσης της εθελοντικής αιμοδοσίας.

    Ήταν μαχητής στην τοπική αυτοδιοίκηση, στα συλλογικά όργανα των νεφροπαθών, στο λειτούργημα του τη δημοσιογραφία, στο κόμμα του το ΠΑΣΟΚ, στην προσπάθεια για να γίνει η Δημοκρατική Παράταξη ξανά δυνατή.

    Θα σε θυμόμαστε πρώτα και πάνω απ? όλα για την αφοσίωση σου στους συνανθρώπους σου και την αγάπη σου για τη ζωή. Για το ότι δεν το έβαλες ποτέ κάτω.

    Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του Γιώργου Καστρινάκη.

    Άνοιξε τα μάτια στην πολιτεία

    Με αφορμή την απώλειά του ο επικεφαλής της παράταξης «Αττική» και πρώην Περιφερειάρχης Αττικής και Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ο Γιώργος Καστρινάκης μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως οι αγώνες, η διαδρομή του, ο ανεπανάληπτος αλτρουισμός του, θα μας συντροφεύουν για πάντα. Το ίδιο και η αξιοπρέπεια, με την οποία διάβαινε τον προσωπικό του Γολγοθά. Με τις άοκνες προσπάθειές του άνοιξε τα μάτια στην Πολιτεία για τα άτομα με αναπηρία και έδειξε τον δρόμο για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών. Η απώλεια του είναι μεγάλη και το κενό που αφήνει για όσους τον γνωρίζαμε από κοντά πραγματικά δυσαναπλήρωτο. Στην γυναίκα, στην κόρη του και σε όλους τους οικείους του θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

    Το βιβλίο που εξέδωσε το 1989 υπό τον τίτλο «Θέλω να ζήσω» με στόχο την ενημέρωση της κοινής γνώμης για το πρόβλημα της χρόνιας νεφρικής νόσου και τη δωρεά ιστών και οργάνων πραγματοποίησε 19 εκδόσεις, με συνολικό τιράζ 62.000 αντίτυπα.

    Πολυδιάστατη η συνεισφορά του

    Βαθιά θλίψη μας προκαλεί ο χαμός του Γιώργου Καστρινάκη. Η συνεισφορά του στην αθλητική ειδησεογραφία, αλλά και στην πολιτική ήταν μεγάλη. Αξίζει να σημειωθεί η κοινωνική του προσφορά, αφού αφιέρωσε τη ζωή του για τη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας και επιβίωσης των Νεφροπαθών και των πολιτών με αναπηρία.

    Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος είχε προσωπική επαφή και φιλία με τον Γιώργο εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

    [07] Απορρίφθηκε το αίτημα ασύλου του ενός από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς

    Στην δευτεροβάθμια επιτροπή προσφυγών θα καταφύγουν οι νομικοί εκπρόσωποι του ενός από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, προκειμένου να εξεταστεί εκ νέου το αίτημα διεθνούς προστασίας του.

    Όπως έκανε γνωστό στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η δικηγόρος των Τούρκων στρατιωτικών Σταυρούλα Τομαρά, η Υπηρεσία Ασύλου απέρριψε σε πρώτο βαθμό το αίτημα διεθνούς προστασίας για τον έναν αξιωματικό, ενώ για άλλους δύο από τους αιτούντες οι υποθέσεις τους τέθηκαν στο αρχείο.

    Σύμφωνα με την Σταυρούλα Τομαρά, το σκεπτικό της απόρριψης του αιτήματος ασύλου για τον έναν από τους αιτούντες αφορά στο ότι συμμετείχε στο πραξικόπημα εναντίον του Ερντογάν. Ωστόσο, η ίδια θεωρεί ότι «η απόφαση είναι βασισμένη όχι στα περιστατικά, όπως τα περιέγραψε ο αιτών, αλλά σε γενικές πληροφορίες και συμπεράσματα που έβγαλε η χειρίστρια». Οι δικηγόροι του αιτούντα θα προχωρήσουν σε προσφυγή κατά της απόφασης εντός 15 ημερών.

    Οι άλλες δύο αποφάσεις που εκδόθηκαν σήμερα, δεν απορρίπτουν τα αιτήματα ασύλου, όπως διευκρινίζει η νομικός, απλά θέτουν στο αρχείο τις υποθέσεις και οι αιτούντες έχουν δικαίωμα να ξανανοίξουν τους φακέλους τους, εντός εννέα μηνών.

    Σημειώνεται ότι, οι δύο αιτούντες αρνήθηκαν να παραλάβουν τις αποφάσεις τους, οπότε δεν έχουν λάβει γραπτά το σκεπτικό των αποφάσεων, ωστόσο, σύμφωνα με την Σταυρούλα Τομαρά, ενημερώθηκαν προφορικά ότι οι υποθέσεις τους τέθηκαν στο αρχείο, έπειτα από ένσταση που υπέβαλαν οι νομικοί εκπρόσωποί τους για εξαίρεση μίας χειρίστριας από την υπόθεση. «Υπέβαλα μονίμως ενστάσεις γιατί δεν ακολουθήθηκε η διοικητική διαδικασία, διαρκώς παραβιάζονταν άρθρα και από το νόμο περί ασύλου και από τη διοικητική διαδικασία και έκανα αναφορά εναντίον της υπαλλήλου», διευκρινίζει η δικηγόρος. Η ίδια υποστηρίζει ότι οι συγκεκριμένοι αιτούντες «δεν έχουν ολοκληρώσει τις συνεντεύξεις στην Υπηρεσία Ασύλου, δηλαδή δεν έχουν εκθέσει καν τους λόγους για τους οποίους φοβούνται να επιστρέψουν στην Τουρκία».

    Νωρίς το πρωί, οι τρεις αξιωματικοί μεταφέρθηκαν στην Υπηρεσία Ασύλου, προκειμένου να τους επιδοθούν οι αποφάσεις, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν να τις παραλάβουν. Στην συνέχεια, το αστυνομικό τμήμα πλησίον του Ολυμπιακού Χωριού, όπου κρατούνται, επέδωσε την απορριπτική απόφαση στον έναν από τους Τούρκους αξιωματικούς, ωστόσο, οι άλλοι δύο, αρνήθηκαν και πάλι να παραλάβουν τις δικές τους.

    Το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικοινώνησε με την Υπηρεσία Ασύλου για να τοποθετηθεί σχετικά με την υπόθεση. Από την Υπηρεσία δόθηκε η απάντηση ότι «το περιεχόμενο των αποφάσεων μπορούν να το ανακοινώσουν οι ίδιοι, εφ? όσον το επιθυμούν ή μέσω της νομικής τους εκπροσώπου. Κατά πάγια τακτική η Υπηρεσία Ασύλου δεν σχολιάζει τις αποφάσεις επί αιτήσεων διεθνούς προστασίας». Ωστόσο, διευκρινίζει ότι «τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες», καθώς και ότι «οι αιτούντες έχουν δικαίωμα να ασκήσουν όλα τα ένδικα μέσα (αιτήσεις θεραπείας, προσφυγές), όπως προβλέπει ο νόμος».

    Η διαδικασία εξέτασης των αιτημάτων ασύλου συνεχίζεται για τους άλλους πέντε Τούρκους στρατιωτικούς.

    [08] Τουλάχιστον 43 οι νεκροί από το ναυάγιο κοντά στις αιγυπτιακές ακτές-Περίπου 400 αγνοούνται

    Σε τουλάχιστον 43 ανέρχονται οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, από το ναυάγιο ενός σκάφους που μετέφερε 600 πρόσφυγες και μετανάστες που επιχειρούσαν από τις αιγυπτιακές ακτές να διαπλεύσουν τη Μεσόγειο, με προορισμό την Ευρώπη.

    Το σκάφος βυθίστηκε στα ανοιχτά του Ρασίντ (Ροζέτα), στην επαρχία Μπεχέιρα της βόρειας Αιγύπτου. Όπως ανέφεραν αξιωματούχοι, περισυνελέγησαν 31 πτώματα, εκ των οποίων 20 άνδρες, 10 γυναίκες και 1 παιδί. Ένας ανταποκριτής του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς αργότερα ανέφερε πως αντίκρισε μια ψαρόβαρκα να φέρνει 12 ακόμη νεκρούς, ανεβάζοντας τον μέχρι τώρα απολογισμό στους 43.

    Οι διασώστες έχουν ανασύρει ζωντανούς 154 ανθρώπους, σύμφωνα με αξιωματούχους, γεγονός που σημαίνει ότι περίπου 400 άνθρωποι ακόμη αγνοούνται.

    Το σκάφος μετέφερε Αιγύπτιους, Σουδανούς, Ερυθραίους και Σομαλούς μετανάστες και πρόσφυγες.

    Σε ένα σημείο ελέγχου της ακτοφυλακής στο Ρασίντ, όπου η Μεσόγειος συναντά τον ποταμό Νείλο, δεκάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί, αγωνιώντας να λάβουν νέα για συγγενείς τους που αγνοούνται.

    "Δεν πρόκειται να φύγω μέχρι να δω τον Μοχάμεντ", είπε κλαίγοντας η Ρατίμπα Γκονίμ. Ο 16χρονος αδερφός της έφυγε από ένα κοντινό πάμφτωχο χωριό για την αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

    Ο Μοχάμεντ Νασράουι, ένας Αιγύπτιος ψαράς, δήλωσε πως γνώριζε επτά από τους επιβαίνοντες στο ναυάγιο, με τους δύο από αυτούς ακόμη να αγνοούνται.

    Ο ίδιος έκανε πριν ένα χρόνο μια ανεπιτυχή προσπάθεια να ταξιδέψει προς την Ελλάδα.

    "Κοιτάξτε πως αυτό το περιστατικό συγκλόνισε τον κόσμο, αλλά σήμερα το βράδυ περισσότεροι άνθρωποι πρόκειται να αποπλεύσουν", τόνισε στο Ρόιτερς.

    Δεν κατέστη άμεσα σαφές ποιος ήταν ο προορισμός του σκάφους, με αξιωματούχους να τονίζουν ότι πιστεύουν ότι ταξίδευε προς την Ιταλία.

    Ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου Σερίφ Ισμαήλ τόνισε πως θα διατεθούν όλες οι πιθανές πηγές για την επιχείρηση διάσωσης, διαμηνύοντας πως οι υπεύθυνοι για το ναυάγιο θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

    [09] Εγκάρδια συνάντηση Ομπάμα - Νετανιάχου στη Νέα Υόρκη

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, οι σχέσεις των οποίων υπήρξαν τεταμένες, επιχείρησαν να αμβλύνουν τις διαφορές τους στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε σαφώς πιο εγκάρδιο κλίμα απ' ότι συνήθως.

    «Οι σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και του Ισραήλ είναι αναλλοίωτες» δήλωσε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους μόλις ξεκίνησε η συνάντησή του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, στο τελευταίο τετ α τετ τους πριν αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο στις αρχές του 2017.

    «Η ασφάλεια του Ισραήλ είναι σημαντική για την εθνική ασφάλεια της Αμερικής» πρόσθεσε ο ίδιος, μερικές ημέρες μετά τη σύναψη μιας συμφωνίας στρατιωτικής βοήθειας μεταξύ των δύο χωρών.

    Αναφερόμενος στην ζωή του μετά τον προεδρία, ο Μπαράκ Ομπάμα υποσχέθηκε ότι θα επισκέπτεται συχνά το Ισραήλ «καθώς είναι μια υπέροχη χώρα με υπέροχους ανθρώπους».

    [10] «Αναγκαία η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους», δηλώνει η πρόεδρος της ιταλικής Βουλής

    «Δεν ξέρω αν τελικά θα επιτευχθεί, αλλά θεωρώ αναγκαία την ελάφρυνση του ελληνικού δημόσιου χρέους, για να δοθεί στην Ελλάδα μια προοπτική ανάκαμψης», δήλωσε η πρόεδρος της ιταλικής Βουλής, Λάουρα Μπολντρίνι, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    Παράλληλα, τόνισε ότι «η Σύνοδος της Αθήνας ήταν σίγουρα σημαντική, διότι είναι βασικό να τυχαίνουν εμβάθυνσης μια σειρά θεμάτων».

    «Δεν υπάρχει αντιπαράθεση με τις χώρες του Βίζεγκραντ. Στην Ευρώπη προκύπτει με έμφαση το οικονομικό θέμα, το οποίο αφορά κυρίως τις χώρες του Βορρά και του Νότου, και το μεταναστευτικό. Στην περίπτωση αυτή, η συζήτηση αναπτύσσεται ανάμεσα στις ανατολικές και δυτικές χώρες της ηπείρου. Η Σύνοδος της Αθήνας επέτρεψε να διαφανούν κοινές λύσεις, δεν υπέσκαψε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, αλλά μπόρεσε να συνεισφέρει στο να καθοριστούν κάποια αιτήματα σε πολιτικό επίπεδο», προσέθεσε η κ. Μπολντρίνι.

    Όσον αφορά την πολιτική της λιτότητας, η πρόεδρος της ιταλικής Βουλής την χαρακτήρισε «άκρως καταστρεπτική», από τη στιγμή που «δεν στήριξε την ανάπτυξη και δημιούργησε μίσος, λαϊκισμό και συναισθήματα εκδίκησης».

    [11] I. Κασουλίδης: Η τριμερής συνεργασία Κύπρου-Ελλάδος-Παλαιστίνης φέρνει μαζί τις χώρες που ασπάζονται τις ίδιες αρχές

    Το πρώτο βήμα της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδος-Παλαιστίνης, έγινε σήμερα στην Νέα Υόρκη, όπου συναντήθηκαν οι υπουργοί Εξωτερικών των τριών χωρών, Ιωάννης Κασουλίδης, Νίκος Κοτζιάς και Ριάντ Μάλκι.

    Στη συνάντηση, ο Κύπριος ΥΠΕΞ αναφέρθηκε στους στενούς ιστορικούς δεσμούς, στις κοινές αξίες και τις κοινές ανησυχίες ανάμεσα στις τρεις πλευρές.

    Μετά τη συνάντηση, ο Κύπριος ΥΠΕΞ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι«Σήμερα έγινε η έναρξη της τριμερούς συνεργασίας Παλαιστίνης, Ελλάδας, Κύπρου», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Κασουλίδης. Όπως εξήγησε, είναι «ένα είδος οργάνωσης (μιας) συνεργασίας που περιλαμβάνει πολιτικά θέματα, που φέρνει μαζί τρεις χώρες που ασπάζονται τις ίδιες αρχές, όσον αφορά την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και των ασύμμετρων απειλών και που ταυτόχρονα θέτει μια θετική ατζέντα όσον αφορά συνεργασίες στον τουρισμό, την οικονομία, το περιβάλλον- θέματα για τα οποία πρέπει να αρχίσουμε να κτίζουμε».

    Ο Κύπριος ΥΠΕΞ σημείωσε ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη και τριμερής συνάντηση με την Αίγυπτο, ενώ στις 11 Οκτωβρίου θα γίνει τριμερής συνάντηση κορυφής στο Κάιρο. Επίσης, τον Δεκέμβριο θα γίνει τριμερής συνάντηση κορυφής με το Ισραήλ και αναμένεται κοινή επίσκεψη των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου, και πιθανόν και άλλων, στο Λίβανο.

    [12] 2016, η χρονιά των διαζυγίων στον "πλανήτη Χόλιγουντ"

    Το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, του διασημότερου ίσως ζευγαριού στον κόσμο, επιβεβαιώνει ότι το 2016 αναμένεται να γραφτεί στα χρονικά του Χόλιγουντ ως η χρονιά όπου έπεσαν οι τίτλοι τέλους στους γάμους πολλών διασήμων.

    Το 2016 ανακοινώθηκε ο «χωρισμός έπειτα από ώριμη σκέψη» της Γκουίνεθ Πάλτροου με τον τραγουδιστή των Coldplay Κρις Μάρτιν ή ακόμα το διαζύγιο στον σύντομο γάμο του ηθοποιού Τζόνι Ντεπ με της Άμπερ Χερντ, τη γυναίκα για την οποία εγκατέλειψε την πρώην του σύζυγο Βανέσα Παραντί.

    Η ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, ο Ντένις Κουέιντ βρίσκονται μεταξύ εκείνων που ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, με αποτέλεσμα πολλοί ιστότοποι της σόουμπιζ να ονομάσουν το 2016 το έτος των διαζυγίων στο Χόλιγουντ.

    Το 2012 τα στατιστικά στοιχεία που παρουσίασε ο ιστότοπος PolitiFact έδειχναν ότι η πιθανότητα ένας γάμος στις ΗΠΑ να λήξει με ένα διαζύγιο ανερχόταν στο 40% με 50%.

    Αν και δεν επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι οι ευπορότεροι και διάσημοι χωρίζουν συχνότερα σε σύγκριση με τους «κοινούς θνητούς», η Κέλι Φρόλεϊ, δικηγόρος στο γραφείο Kasowitz Benson Torres and Friedman εκτιμά ότι οι πιέσεις στις οποίες υπόκειται κάθε γάμος γιγαντώνονται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

    «Υπάρχουν συνήθεις αιτίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε διάλυση έναν γάμο: οικονομικά προβλήματα, συγκρούσεις σχετικά με την εκπαίδευση των παιδιών, απιστία» εξήγησε η δικηγόρος στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

    (Τα προβλήματα αυτά) «ενισχύονται όταν πρόκειται για ένα ζευγάρι διασήμων διότι έχουν τέτοια πρόσβαση σε όλα αυτά που τους απομακρύνει ευκολότερα από τον γάμο τους» πρόσθεσε η ίδια.

    «Μπορούν να ξοδεύουν χρήματα ευκολότερα, να φεύγουν ευκολότερα, να έχουν εξωσυζυγικές περιπέτειες ευκολότερα» συνέχισε η ίδια.

    Ορισμένα ζευγάρια ωστόσο κατάφεραν να αντισταθούν.

    Για παράδειγμα ο Ντένζελ Ουάσιγκτον και η σύζυγός του Πολέτα παραμένουν μαζί από το 1983, ενώ οι ηθοποιοί Μπίλι Κρίσταλ και Κρίστοφερ Γουόκεν και οι εκλεκτές της καρδιάς τους ετοιμάζονται να εορτάσουν τα 50 χρόνια κοινής συμβίωσης.

    Ο Ουίλ Σμιθ και η Τζάντα Πίνκετ δεν έχουν χωρίσει στιγμή μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα του σίριαλ «ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ» όπου εκείνη είχε περάσει από οντισιόν για τον ρόλο της συντρόφου του πρωταγωνιστή. Τον ρόλο δεν τον πήρε αλλά κατέκτησε τον Σμιθ, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 1997.

    Εντούτοις, το διαζύγιο είναι μια διαρκής τάση και στις λαμπερές και πλούσιες συνοικίες του Μπέβερλι Χιλς, του Χόλιγουντ ή του Μπελ Αιρ μπορεί κανείς να συναντήσει τους όμορφους και διάσημους πρωταγωνιστές αποτυχημένων γάμων.

    Μεταξύ των θυμάτων, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ που ανακοίνωσαν τον Ιούνιο του 2015, έναν χρόνο μετά την επέτειο των 10 ετών γάμου, ότι χωρίζουν.

    «Οι διάσημοι ζουν κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό, όλα όσα κάνουν αναλύονται ατέρμονα και η παραμικρή αναποδιά περιγράφεται από τα ΜΜΕ ως χωρισμός» και «αυτό μπορεί να επηρεάσει μια σχέση» παρατηρεί η Τζούντι Μπλουμ, μια σύμβουλος γάμου που εργάζεται στα περίχωρα του Λος Άντζελες.

    Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια του Χόλιγουντ, επισήμανε η ειδικός στο Γαλλικό Πρακτορείο, είναι ότι περνούν πολύ χρόνο χωριστά λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

    Ωστόσο το να έχουν κοινή ζωή εκτός και εντός της μεγάλης οθόνης δεν είναι πάντα η λύση για να καλυφθεί η απόσταση.

    Ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον και η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ, αγαπημένη του πρωταγωνίστρια για πολύ καιρό, συνεργάστηκαν σε επτά ταινίες, όμως έβαλαν τέλος στη σχέση τους έπειτα από 13 χρόνια.

    Από την άλλη, ο Ρομπ Σάτερ, ένας πρώην εκπρόσωπος τύπου διάσημων όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Τζέσικα Σίμπσον, διευθυντής του ιστότοπου NaughtyGossip.com, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι πρωταγωνιστές και οι μάνατζέρ τους σχεδιάζουν τα διαζύγιά τους με την παραμικρή λεπτομέρεια.

    «Η ανακοίνωση του Μπραντ και της Άντζι έγινε μία ημέρα μετά την κυκλοφορία των εβδομαδιαίων περιοδικών, γεγονός που τους δίνει μία εβδομάδα διορία να πάρουν μια ανάσα» υποστήριξε ο ίδιος.

    [13] Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην έκθεση Μόραλη - Καπράλου στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχος

    Πραγματοποιηθήκαν σήμερα τα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα τη «Φιλία ζωής και τέχνης» των Γιάννη Μόραλη και Χρήστου Καπράλου στο χώρο του Φάρου στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχος, σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

    Η έκθεση δίνει έμφαση τόσο στα έργα των δύο σημαντικών καλλιτεχνών, όσο και στη μεταξύ τους σχέση, που ακολουθεί μια παράλληλη πορεία. Στην έκθεση παρουσιάζονται πενήντα αριστουργήματα του Γιάννη Μόραλη μαζί με 18 χάλκινα έργα του Καπράλου.

    Θα ήταν αυθαίρετο και ίσως άδικο ν? απομονώσω κάποια από τα έργα των «Διόσκουρων» της σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην ομιλία του υπογραμμίζοντας: «Γιάννης Μόραλης ? Χρήστος Καπράλος»: «Βίοι Παράλληλοι» κατά τον Πλούταρχο και «Μακρινές φιλίες» κατά τον Αλέξη Μινωτή»

    Ως την δεκαετία του ΄50 Μόραλης και Καπράλος ανέπτυξαν έναν εξαιρετικά γόνιμο διάλογο με τον κλασικισμό. Ύστερα, καθένας τους χαράζει τον προσωπικό του δρόμο μοντέρνας έκφρασης, ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος και επισήμανε:

    «Ας μου επιτραπεί να μνημονεύσω μόνον ένα για καθένα τους εξαιτίας της ιδιαίτερης εμβληματικότητάς τους, δοθέντος ότι τα έργα τους αυτά «διαλέγονται» πραγματικά με την ιστορία της Τέχνης, και όχι μόνο: Τα «Επιτύμβια» του Γιάννη Μόραλη και το «Μνημείο της Πίνδου» του Χρήστου Καπράλου, που κοσμεί πια το Περιστύλιο της Βουλής των Ελλήνων.

    Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι αυτή η Έκθεση, που γίνεται μάλιστα στο «βαρύτιμο κόσμημα» του σύγχρονου Πολιτισμού μας, το Κέντρο Πολιτισμού του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος», σμιλεύει το μεταθανάτιο αέτωμα της ιδανικής συμπόρευσης του Γιάννη Μόραλη και του Χρήστου Καπράλου στη μεγάλη λεωφόρο της Τέχνης».

    [14] Ανακοίνωση της ΝΔ για το μάθημα των θρησκευτικών

    "Η αιφνίδια αλλαγή του μαθήματος των θρησκευτικών, χωρίς καμία συνεννόηση με την Εκκλησία, όταν δεν υπάρχουν καν νέα βιβλία για να το υποστηρίξουν, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση επιχειρεί συνειδητά να διχάσει και να πολώσει", τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

    Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι κανένας δεν θα είχε αντίρρηση στην αναμόρφωση του μαθήματος και την παροχή επιπλέον γνώσης σε σχέση με άλλες θρησκείες, κάτι που υπενθυμίζει, έχει επισημάνει και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

    "Αυτό, όμως, οφείλει να γίνει σε συνεννόηση με την Εκκλησία της Ελλάδος. Δεν μπορεί να υποβαθμίζεται η διδασκαλία για την Ορθόδοξη πίστη, την οποία ασπάζεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Η απαξιωτική άρνηση κάθε διαλόγου και η σχεδιαζόμενη από τους κ. Τσίπρα και Φίλη σύγκρουση με την Εκκλησία είναι ζήτημα που αφορά ολόκληρη την κοινωνία. Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια άγονων διχαστικών αντιπαραθέσεων», συμπληρώνει η Πειραιώς.

    [15] Απάντηση του επιχειρηματία Σ. Καραμπάτσου σε δημοσιεύματα

    Απόσπασμα από την καρτέλα της εταιρείας του με ημερομηνία 21/09/2016, όπου αναγράφεται:

    Ύψος Οφειλής: 1.114.979,62

    Ποσόν Καθυστέρησης: 0

    Τόκους Υπερημερίας: 0

    παραθέτει ο επιχειρηματίας Σπυρίδων Καραμπάτσος, απαντώντας σε συκοφαντίες Νο 2, όπως επισημαίνει, διαψεύδοντας χθεσινό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

    Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Νο 2

    Αφού πια δεν υπήρχαν άλλες "καταπατήσεις", "διεκδικήσεις", "αρπαγές" και "περιουσίες πεθαμένων να λεηλατηθούν", Χθές 20/09/2016 παρακολουθήσατε την:

    «Αποκάλυψη βόμβα από το protothema.gr

    Κόκκινο δάνειο 1,8 εκατ. ευρώ έχει η ΑΓΥΙΑ με το "βοσκοτόπι"!

    Σήμερα, σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του www.protothema.gr, το δάνειο αυτό δεν εξυπηρετείται και έχει χαρακτηριστεί επισήμως ως "κόκκινο" ενώ η αξία του με τους τόκους και τις προσαυξήσεις έφθασε στα 1,8 εκατ.ευρώ!

    Με δεδομένο ότι το δάνειο του 2007 είναι μη εξυπηρετούμενο, προκύπτει ότι τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρεία "ΑΓΥΙΑ ΑΕ" ανήκουν επί της ουσίας στην τράπεζα.»

    "Είδηση" που εμπλούτησαν και αναπαρήγαγαν, υπερθεματίζοντας, οι γνωστοί τηλεοπτικοί σταθμοί.

    Παραθέτω λοιπόν το απόσπασμα από την καρτέλα της εταιρείας μου με ημερομηνία 21/09/2016

    Ύψος Οφειλής: 1.114.979,62

    Ποσόν Καθυστέρησης: 0

    Τόκους Υπερημερίας: 0

    Εύχομαι και ελπίζω πως η κοινή γνώμη δεν παραμένει μόνον θεατής, αλλά και μάρτυρας, της πρωτοφανούς σε έκταση και ένταση επίθεσης ψεύδους, στρέβλωσης, χλεύης και απαξίας κατά της οικογενείας μου και της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας και αντιλαμβάνεται ότι μόνο κίνητρο έχει τον πόλεμο οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 21 September 2016 - 20:32:27 UTC