Visit the Philhellenic Perspective Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-09-30

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Π. Καμμένος για Ερντογάν: Τέτοιες αναφορές δεν βοηθούν στη συμβίωση των δύο λαών
  • [02] Γ. Στουρνάρας: Θετική η εικόνα της ελληνικής οικονομίας
  • [03] Εφικτή η ολοκλήρωση των εκκρεμών προαπαιτούμενων πριν από το Eurogroup, σύμφωνα με αξιωματούχο της ευρωζώνης
  • [04] Παρουσίαση των ΕΛΠΕ σε θεσμικούς επενδυτές
  • [05] Θα πείσουμε τους Ευρωπαίους για τα αδιέξοδα της λιτότητας και θα βαδίσουμε προς την ανάκαμψη
  • [06] Σύσκεψη του Π. Κουρουμπλή με δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας
  • [07] Με διαφορά 5 μονάδων προηγείται η Χ. Κλίντον του Ντ. Τραμπ, σύμφωνα με δημοσκόπηση
  • [08] Χρ. Στεφανίδης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις μεταξύ ΟΑΣΘ και κυβέρνησης για τις οφειλές

  • [01] Π. Καμμένος για Ερντογάν: Τέτοιες αναφορές δεν βοηθούν στη συμβίωση των δύο λαών

    «Αντιλαμβάνεται πλέον όλος ο κόσμος, ότι η προσπάθεια που κάνει ο κ. Ερντογάν είναι να μετατρέψει την Τουρκία σε ένα θεοκρατικό κράτος, αμφισβητώντας οποιαδήποτε αλλαγή έκανε ο Κεμάλ Ατατούρκ, λόγω του εσωτερικού του μετώπου», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, απαντώντας σε ερώτηση κατά τη διάρκεια δηλώσεων, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας, πρέσβη Χόρχε Ντομέκ, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

    «Θα τον καλούσα, όμως, να προσέξει ιδιαίτερα όταν ακούει φωνές από τα παράλια της Μικράς Ασίας στα ελληνικά νησιά, γιατί αυτές οι φωνές ήταν ελληνικές, ήταν φωνές Ιώνων, ήταν οι φωνές των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, που προϋπήρχαν εκείνων που σφαγίασαν τον Ελληνισμό. Τέτοιου είδους αναφορές δεν βοηθούν στη συμβίωση των δύο λαών και η προσπάθεια αμφισβήτησης διεθνών συνθηκών οδηγεί σε επικίνδυνους δρόμους. Θα του σύστηνα να μην τους ακολουθήσει».

    [02] Γ. Στουρνάρας: Θετική η εικόνα της ελληνικής οικονομίας

    Θετικές είναι οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία εκτίμησε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι είναι προς το συμφέρον της ελληνικής οικονομίας η δεύτερη αξιολόγηση από τους θεσμούς να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό, επισημαίνοντας ότι έλαβε σχετική διαβεβαίωση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

    Ο κ. Στουρναρας ανέφερε, επίσης, ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα εντός και εκτός Ελλάδος καθώς και για την πορεία των δημοσιονομικών μεγεθών.

    Ειδικότερα αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην Deutsche Bank, ο διοικητής της ΤτΕ υπογράμμισε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας τονίζοντας ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι θωρακισμένο. Επιπροσθέτως όπως ανέφερε «διαθέτουμε εργαλεία για την αντιμετώπιση ανεπιθύμητων καταστάσεων τα οποία μέχρι πρότινος δεν είχαμε στα χέρια μας».

    Ερωτηθείς για την Τράπεζα Αττικής, υποστήριξε ότι η νέα διοίκηση της Τράπεζας βρίσκεται πλέον σε αγαστή συνεργασία με την ΤτΕ, υπογραμμίζοντας ότι η ΤτΕ στηρίζει τη διοίκηση της Τράπεζας προκειμένου να προχωρήσει η αναδιάρθρωση.

    Ερωτηθείς για κόκκινα δάνεια ο κ. Στουρνάρας ανέφερε ότι πλέον με τον νέο Κώδικα Δεοντολογίας οι τράπεζες έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις στους συνεργαζόμενους δανειολήπτες, υπογραμμίζοντας ότι "κλειδί" αποτελεί ο χαρακτηρισμός του δανειολήπτη ως συνεργαζόμενος.

    [03] Εφικτή η ολοκλήρωση των εκκρεμών προαπαιτούμενων πριν από το Eurogroup, σύμφωνα με αξιωματούχο της ευρωζώνης

    Την πεποίθηση ότι είναι δυνατή η ολοκλήρωση των εκκρεμών προαπαιτούμενων πριν από το Eurogroup της 10ης Οκτωβρίου, εξέφρασε ανώτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης ενημερώνοντας τον Τύπο στις Βρυξέλλες, ενόψει της συνεδρίασης της ερχόμενης Δευτέρας στο Λουξεμβούργο.

    Αναφερόμενος στις εκκρεμότητες που παραμένουν, ο εν λόγω αξιωματούχος σημείωσε πως αφορούν τον τομέα ενέργειας και την Πολιτική Αεροπορία. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι είναι απαραίτητο να έχουν ρυθμιστεί οι δύο εκκρεμότητες μέχρι την Τετάρτη, καθώς μετά ακολουθεί η ετήσια σύνοδος του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσινγκτον, ενώ χρειάζεται και ο απαραίτητος χρόνος για τους εκπροσώπους των θεσμών, προκειμένου να ολοκληρώσουν την έκθεση συμμόρφωσης. Εφόσον γίνουν όλα αυτά, το EuroWorking Group αναμένεται να συγκληθεί εκ νέου τη Δευτέρα το πρωί, πριν τη συνεδρίαση του Eurogroup για να εισηγηθεί στους υπουργούς Οικονομικών την έγκριση της εκταμίευσης των 2,8 δισ. ευρώ.

    «Δεδομένων των διαβεβαιώσεων από την ελληνική πλευρά για την ολοκλήρωση των τελευταίων προαπαιτούμενων, είμαι αισιόδοξος ότι το EWG θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, και το Eurogroup θα αποφασίσει την εκταμίευση της υποδόσης», ανέφερε ο αξιωματούχος. Επιπλέον, σημείωσε πως στο επερχόμενο Eurogroupοι, οι υπουργοί Οικονομικών θα ενημερωθούν για την πορεία αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου, για τις οποίες, όπως ανέφερε, «τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι πηγαίνουν καλά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό».

    Ερωτηθείς σχετικά με την προετοιμασία για τα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, σημείωσε πως αυτή τη στιγμή οι θεσμοί και τα κράτη-μέλη βρίσκονται σε συνεχή επαφή σε ό,τι αφορά τα βραχυπρόθεσμα μέτρα και η συζήτηση κινείται γύρω από τις τεχνικού χαρακτήρα δυσκολίες που παρουσιάζει το εν λόγω ζήτημα.

    Σε ό,τι αφορά, τέλος, την εξέλιξη των συζητήσεων για τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, σημείωσε πως δεν θα τεθεί επί τάπητος στο επικείμενο Eurogroup, καθώς είναι απόλυτα συνδεδεμένη με το τέλος της δεύτερης αξιολόγησης, η οποία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Ωστόσο ανέφερε, πως εφόσον οι υπουργοί Οικονομικών επιβεβαιώσουν το τέλος της πρώτης αξιολόγησης την επόμενη Δευτέρα, οι εκπρόσωποι των θεσμών θα μεταβούν στην Αθήνα την εβδομάδα μετά το Eurogroup για να ξεκινήσουν τις συζητήσεις για τη δεύτερη αξιολόγηση.

    [04] Παρουσίαση των ΕΛΠΕ σε θεσμικούς επενδυτές

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα η παρουσίαση που έκαναν οι εκπρόσωποι του Ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων σε θεσμικούς επενδυτές και Τράπεζες, αναφορικά με την πρόταση εξαγοράς ομολόγων λήξης 2017 και την πρόθεση της εταιρείας να προχωρήσει σε νέα πενταετή έκδοση.

    Μετά τη σημερινή παρουσίαση, που έτυχε, όπως ανακοίνωσαν τα ΕΛΠΕ, ιδιαίτερα θετικής ανταπόκρισης, θα ακολουθήσει σειρά συναντήσεων με διαχειριστές διεθνών κεφαλαίων στο Λονδίνο και σε άλλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες όπου υπάρχει σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον.

    [05] Θα πείσουμε τους Ευρωπαίους για τα αδιέξοδα της λιτότητας και θα βαδίσουμε προς την ανάκαμψη

    Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα καταφέρει στο μέσο χρονικό διάστημα να ξεπεράσει τα προβλήματα και να βαδίσει στον δρόμο της ανάκαμψης και της πλήρους απασχόλησης, εξέφρασε μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Μιχάλης Ψαλιδόπουλος.

    Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μετά το πέρας της πρώτης ημέρας της τριήμερης εκδήλωσης της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) για τους Έλληνες υποτρόφους της, που πραγματοποιείται από σήμερα έως τις 2 Οκτωβρίου στο Ινστιτούτο Goethe, στο κέντρο της Αθήνας, με θέμα «Ευρώπη σε ποιά κατεύθυνση; - Προοπτικές μέσα από διαφορετικούς τομείς», ο κ. Ψαλιδόπουλος δήλωσε:

    «Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος παρότι αναγνωρίζω τις δυσκολίες που μας περιβάλλουν και πιστεύω ότι αργά αλλά σταθερά θα μπορέσουμε και στο μέτρο που πείθουμε, θα πείσουμε τους Ευρωπαίους εταίρους μας για τα αδιέξοδα μιας πολιτικής μονόπλευρης λιτότητας, ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα υπάρχοντα προβλήματα και να βαδίσουμε στον δρόμο της ανάκαμψης και της πλήρους απασχόλησης. Είναι εφικτό και στο μέσο χρονικό διάστημα αλλά και στο μακροχρόνιο, αρκεί να υπάρχει προσήλωση στην καθημερινή προσπάθεια και να διορθώνονται κάποιες κινήσεις οι οποίες δεν οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

    Αναφερόμενος στα καθήκοντά του στο ΔΝΤ, σημείωσε πως προσπαθεί να υπερασπιστεί ως δημόσιος λειτουργός τα συμφέροντα της χώρας σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει από τις ελληνικές αρχές, κάνοντας αυτό που στο καθημερινό λεξιλόγιο ονομάζεται οικονομική διπλωματία. «Εξηγώ πράγματα, μεταφέρω απόψεις και προσπαθώ να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του Έλληνα πολίτη» προσέθεσε.

    Τέλος, αναφέρθηκε στην ομιλία του, με θέμα τη «χρηματοοικονομική κρίση του 2008 από τη σκοπιά της ιστορίας των οικονομικών θεωριών», με την οποία άνοιξε η αυλαία της τριήμερης εκδήλωση του DAAD. «Ήταν μια βραδιά των πρώην υποτρόφων του γερμανικού ιδρύματος κρατικών υποτροφιών στην οποία είχε την τιμή να μιλήσω με την ιδιότητα του καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών για την παγκόσμια κρίση του 2008 και τις επιπτώσεις της από την πλευρά της ιστορίας των οικονομικών θεωρών. Η παρουσίασή μου τόνισε ότι μετά το 2010 και αφού είχαν προηγηθεί προγράμματα σταθεροποίησης και τόνωσης της ζήτησης παγκοσμίως, υπήρξε μια στροφή προς τις πολιτικές λιτότητας που οφειλόταν και σε ακαδημαϊκούς και σε πολιτικούς λόγους, η οποία διαρκεί μέχρι τις ημέρες μας, επειδή κυρίως χώρες όπως οι αναδυόμενες οικονομίες, η Κίνα και άλλες που θα μπορούσαν να δώσουν ένα εναλλακτικό οικονομικό μοντέλο δεν το κάνουν αυτό, καθώς κερδίζουν από το παγκόσμιο εμπόριο».

    [06] Σύσκεψη του Π. Κουρουμπλή με δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας

    Με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών επιλύεται μία σειρά λειτουργικών και άλλων ζητημάτων που αφορούν στην αυτοδιοίκηση, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατά την διάρκεια σύσκεψης με δημάρχους, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην περιφερειακή ένωση δήμων Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα.

    Ακόμη, ο υπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη, όπως είπε, «επιτάχυνσης απορρόφησης των πόρων που διατίθενται στους δήμους για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους, που φθάνουν τα 326 εκατομμύρια ευρώ για όλη την Ελλάδα».

    Στην συνέχεια, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε για την αναγκαιότητα επαναπροσδιορισμού των κριτηρίων κατανομής των τακτικών πόρων στους δήμους, με κριτήριο, όπως τόνισε, όχι μόνο το πληθυσμιακό, και με σαφή την πρόθεση για ενίσχυση των μικρών και περιφερειακών δήμων.

    Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, «εγώ σε κάθε περίπτωση, είμαι αποφασισμένος αυτό να το κάνω πράξη και άμεσα».

    Σε σχέση με την απόδοση των τακτικών πόρων που προβλέπονται στον κρατικό προϋπολογισμό για την αυτοδιοίκηση, ο υπουργός Εσωτερικών δεσμεύτηκε ότι θα λειτουργήσει όπως ακριβώς έκανε πέρσι ενώπιον της γενικής συνέλευσης της ΚΕΔΕ, και μάλιστα με συγκεκριμένη χρονική δέσμευση.

    Από την πλευρά τους, οι δήμαρχοι που μίλησαν κατά την διάρκεια της σύσκεψης, έθεσαν θεσμικά, οικονομικά και επί μέρους ζητήματα λειτουργίας των δήμων.

    Στην τοποθέτησή του, ο πρόεδρος της περιφερειακής ένωσης δήμων Δυτικής Ελλάδας και δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «θέλουμε τόλμη και αποφασιστικότητα από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών», προσθέτοντας ότι «πρέπει να κάνει για εμάς το κάτι παραπάνω για τα πολλά και χρονίζοντα προβλήματα που μας απασχολούν».

    [07] Με διαφορά 5 μονάδων προηγείται η Χ. Κλίντον του Ντ. Τραμπ, σύμφωνα με δημοσκόπηση

    Η Χίλαρι Κλίντον προηγείται με διαφορά 5 μονάδων του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με δημοσκόπηση που ινστιτούτου Ipsos και του πρακτορείου Reuters που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

    Η δημοσκόπηση αυτή δείχνει ότι δεν έχουν αλλάξει σημαντικά τα ποσοστά των δύο βασικών υποψηφίων μετά την πρώτη τηλεοπτική αντιπαράθεσή τους, την Δευτέρα. Με βάση τις απαντήσεις που έδωσαν (στο διάστημα 23-29 Σεπτεμβρίου) οι ψηφοφόροι που είναι πιθανόν να ψηφίσουν στις εκλογές, η Κλίντον συγκεντρώνει ποσοστό 43% έναντι 38% του Τραμπ.

    Το 19% απάντησε ότι δεν θα επέλεγε κανέναν από τους δύο.

    Η Κλίντον προηγείται σχεδόν σε όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί από τις αρχές του έτους. Τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες το προβάδισμά της παραμένει σταθερό, στις 4-5 μονάδες.

    Σε ξεχωριστή δημοσκόπηση που περιλάμβανε και τους υπόλοιπους υποψήφιους, η Χίλαρι Κλίντον εξακολουθεί να προηγείται με ποσοστό 42%. Ακολουθούν ο Τραμπ με 38%, ο φιλελεύθερος Γκάρι Τζόνσον με 7% και η Τζιλ Στάιν των Πρασίνων με 3%.

    Σχεδόν ένας στους δύο (48%) είπαν ότι έχουν μάλλον θετική άποψη για την Κλίντον (την περασμένη εβδομάδα το ποσοστό αυτό ήταν 45%). Αυξημένη είναι και η δημοτικότητα του Τραμπ, στο 46% από 44% στην προηγούμενη δημοσκόπηση.

    Η δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos ήταν διαδικτυακή και περιλάμβανε όλες τις Πολιτείες. Συμμετείχαν 2.501 πιθανοί ψηφοφόροι και το περιθώριο λάθους ανέρχεται στις 2 μονάδες.

    [08] Χρ. Στεφανίδης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις μεταξύ ΟΑΣΘ και κυβέρνησης για τις οφειλές

    Γόνιμη χαρακτήρισε τη σημερινή συνάντηση της τριμερούς επιτροπής στο υπουργείο Μεταφορών ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) Χρήστος Στεφανίδης και μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε χαρακτηριστικά, "έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος, με χαμηλούς τόνους και όλοι οι συμμετέχοντες έδειξαν σαφή τη διάθεσή τους να εντοπιστούν τα ζητήματα και να βρεθούν οι λύσεις αναφορικά με τις οφειλές του δημοσίου στον οργανισμό".

    Κατά τον ίδιο, στην σημερινή συνάντηση συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη των υπουργείων Οικονομικών και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ενώ όπως μας επισήμανε "στην λήξη της συνάντησής μας, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα. Ακόμα, δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία, περιμένουμε να μας καλέσουν, αφού πρώτα εξετάσουν ενδελεχώς τα έγγραφα που τους παραθέσαμε".

    Όπως μας υπογράμμισε ο Χρήστος Στεφανίδης, η πλευρά του ΟΑΣΘ προσήλθε στη σημερινή συνάντηση απόλυτα προετοιμασμένη, με ολοκληρωμένη, τεκμηριωμένη και κοστολογημένη πρόταση, μέσω της οποίας, "με θετικό τρόπο και μέσω αποτελεσματικής και ελπίζουμε σύντομης διαβούλευσης, θα συμβάλλει στην εξεύρεση της βέλτιστης δυνατής λύσης, αποδεκτής από τον ΟΑΣΘ, τους εργαζόμενους και τους φορείς της Θεσσαλονίκης, αλλά και από το ελληνικό δημόσιο, προς όφελος των εξυπηρετούμενων πολιτών του νομού Θεσσαλονίκης".

    Υπενθυμίζεται ότι ο οργανισμός, έχει υποβάλλει στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων τις προτάσεις του για τα οφειλόμενα του ελληνικού δημοσίου προς τον οργανισμό, ενώ τονίζεται ότι ο ΟΑΣΘ. για τις μοναδικές απαιτήσεις που έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, είναι για ποσό 15.655.952,98 ευρώ της χρήσης 2014.

    Για τις απώλειες εσόδων από τις χρήσεις 2015 και 2016, περίοδο κατά την οποία είναι υπουργός ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Χρήστος Στεφανίδης μας επανέλαβε ότι ο ΟΑΣΘ προσπαθεί να καλύψει τις απώλειες των εσόδων του, "μόνο μέσω υπομνημάτων προς το Ελληνικό Δημόσιο (δια του υπουργείου Υποδομών - Μεταφορών - Δικτύων) και προς τα υπουργεία Παιδείας - Έρευνας - Θρησκευμάτων και Εργασίας - Κοινωνικής Ασφάλισης - Κοινωνικής Αλληλεγγύης που είναι τα αρμόδια για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής και που κατ? εφαρμογή της παρ. 2 του άρθρου 30 του ν. 4313/2014 (ΦΕΚ 261Α΄/17.12.2014) θα έπρεπε να καταβάλλουν στον οργανισμό τις απώλειες εσόδων, για τις χρήσεις 2015 και 2016, από την ασκούμενη κοινωνική πολιτική (μειωμένα μαθητών, φοιτητών, πολυτέκνων, άνω των 65 ετών, ΑμεΑ και δωρεάν σε ΑμεΑ και από 2.7.2015 σε ανέργους)", υπογράμμισε χαρακτηριστικά.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 30 September 2016 - 20:32:21 UTC