Browse through our Interesting Nodes of Greek Newspapers & Magazines Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-10-11

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Έξι τομείς συνεργασίας στην ανατολική Μεσόγειο
  • [02] Νέα λίστα με 475 μεγαλοκαταθέτες από τη Β. Ρηνανία
  • [03] H Herald Tribune εγκαταλείπει το Παρίσι
  • [04] Γερμανία: Nέο ιστορικό χαμηλό για CDU/CSU, σε δημοσκόπηση της Bild
  • [05] Επικίνδυνα τα Samsung Galaxy Note 7
  • [06] Θεραπεία με βλαστοκύτταρα αναγέννησε καρδιές πειραματόζωων μετά από έμφραγμα
  • [07] Σχόλιο του Κυρ. Μητσοτάκη μετά τη συζήτηση στη Βουλή

  • [01] Έξι τομείς συνεργασίας στην ανατολική Μεσόγειο

    Ανάπτυξη, υποδομές, ενέργεια, εμπόριο, τουρισμός, περιφερειακή ασφάλεια, είναι οι βασικοί τομείς διαλόγου και συνεργασίας στους οποίους θα επικεντρώσει η 4η Τριμερής Σύνοδος Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, που συνέρχεται στο Κάιρο, υπό τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

    Ο πρωθυπουγός θα βρεθεί την Τρίτη στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα επικεφαλής πολυμελούς κυβερνητικού κλιμακίου, στο οποίο θα συμμετέχουν οι: Νίκος Κοτζιάς, υπουργός Εξωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Χρήστος Σπίρτζης, υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Θοδωρής Δρίτσας, υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Έλενα Κουντουρά, αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Όλγα Γεροβασίλη, υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητική εκπρόσωπος, Δημήτριος Μάρδας, υφυπουργός Εξωτερικών.

    Η ατζέντα

    Στην ατζέντα της Τριμερούς Συνόδου του Καΐρου περιλαμβάνονται ζητήματα:

    διαλιμενικής και ναυτιλιακής συνεργασίας με στόχο την ανάπτυξη δικτύου θαλάσσιων μεταφορών μεταξύ των τριών χωρών. τουριστικής συνεργασίας για ενίσχυση του τουρισμού μεταξύ των τριών χωρών αλλά και κοινή παροχή τουριστικού προϊόντος σε άλλες χώρες (π.χ. κρουαζιέρες για τουρίστες από χώρες όπως η Κίνα ή η Γαλλία σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο). ενέργειας, κυρίως εξόρυξης και μεταφοράς φυσικού αερίου που έχει εντοπιστεί στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου. περιφερειακής ασφάλειας, με έμφαση στην κατάσταση στη Λιβύη και τη Συρία μετανάστευσης. ανάπτυξης υποδομών, όπως σιδηρόδρομοι, αυτοκινητόδρομοι, αεροδρόμια κ.α. διαχείρισης υδάτων, όπως έργα αφαλάτωσης, αντιπλημμυρικά και εγγειοβελτιωτικά. προστασίας του περιβάλλοντος, και ιδιαίτερα του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

    Η συγκυρία και η σημασία της Συνόδου για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη στην περιοχή

    Η Τριμερής Σύνοδος πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, «πράγμα το οποίο ενισχύει τη σημασία της Συνόδου για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη στην περιοχή», τονίζουν κυβερνητικές πηγές. Όπως επισημαίνουν, στο πλαίσιο των σχημάτων τριμερούς συνεργασίας με τρίτες χώρες, Ελλάδα και Κύπρος επεκτείνουν τον διάλογο και τη συνεργασία τους με την Αίγυπτο, χώρα-σημείο αναφοράς για τη Μέση Ανατολή και τον Αραβικό Κόσμο και κλειδί για τη σταθεροποίηση της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου.

    Σημειώνουν επιπλέον ότι η από κοινού με την Κύπρο τριμερής αυτή συνεργασία με την Αίγυπτο, όπως και με άλλες χώρες τις περιοχής (π.χ. Ισραήλ) αποτελεί κομβικό στοιχείο της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Εντάσσεται, δε, σε ένα ευρύτερο πλέγμα πρωτοβουλιών της Ελλάδας για ενίσχυση της συνεργασίας πέριξ της Μεσογείου. Υπενθυμίζεται πως το πιο πρόσφατο βήμα αυτής της στρατηγικής ήταν η πρόσφατη Σύνοδος των Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ (EUMedSummit) στην Αθήνα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

    Η προηγούμενη Τριμερής Σύνοδος (τρίτη στη σειρά) μεταξύ Τσίπρα-Αναστασιάδη- Αλ Σίσι, είχε πραγματοποιηθεί στην ελληνική πρωτεύουσα τον Δεκέμβριο του 2015. Χαρακτηριστική των θετικών συζητήσεων ήταν η αναφορά των τριών ηγετών στην κοινή διακήρυξη της Αθήνας: «παραμένουμε πεπεισμένοι για τον στρατηγικό χαρακτήρα αυτής της τριμερούς συνεργασίας και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά προκειμένου να απελευθερωθεί το πλήρες δυναμικό της συνεργασίας μας, προς όφελος των λαών μας και της ευρύτερης περιοχής?.

    Ενόψει της Τριμερούς Συνόδου Ελλάδας- Κύπρου- Αιγύπτου, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη τόνιζε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι αυτή η τριμερής συνεργασία «παρουσιάζει δυναμική, μέσω ενός παραγωγικού κι εποικοδομητικού διαλόγου, με συγκεκριμένο περιεχόμενο». Σημείωνε ότι «δημιουργεί ένα τρίγωνο συνεργασίας με προστιθέμενη αξία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη». Επισήμαινε τη συμβολή της -ως πρότυπο περιφερειακού διαλόγου- στην ειρήνη, τη σταθερότητα και την ενίσχυση της δημοκρατίας, στην Ανατολική Μεσόγειο. Υπογράμμιζε ότι προωθεί συγκεκριμένα έργα και προγράμματα στους τομείς του εμπορίου και της ενέργειας.

    Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της Τριμερούς Συνόδου

    Στις 12:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των τριών ηγετών και εν συνεχεία, στις 13:00 (ώρα Ελλάδος) θα ακολουθήσει τριμερής διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπειών. Νωρίτερα, το πρωί, θα έχουν προηγηθεί διμερείς συναντήσεις ανάμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, και ανάμεσα στον πρόεδρο της Κύπρου και τον πρόεδρο της Αιγύπτου. Οι εργασίες της Τριμερούς θα ολοκληρωθούν με την υιοθέτηση Συμφωνιών, τις δηλώσεις των τριών ηγετών προς τον Τύπο και, τέλος, με γεύμα εργασίας. Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τις δύο Κοινότητες Αιγυπτιωτών Ελλήνων του Καΐρου και της Αλεξάνδρειας, τους αρχαιότερους ομογενειακούς συλλόγους του κόσμου.

    Αναλυτικά το πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού στο Κάιρο (σ.σ. ώρα Αιγύπτου, μία ώρα πίσω):

    09:30 Η ελληνική αντιπροσωπεία θα αφιχθεί στον διεθνή αερολιμένα Καΐρου, όπου θα τον υποδεχθεί η υπουργός Επενδύσεων της Αιγύπτου, Dalia Khorshid. Στη συνέχεια θα αναχωρήσει η ελληνική αντιπροσωπεία προς το προεδρικό Μέγαρο Ittihadeya Ηλιουπόλεως, όπου θα διεξαχθεί η τριμερής συνάντηση.

    10:00 - 10:28 Διμερής Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου.

    10:30 - 11:00 Διμερής συνάντηση Προέδρων Κύπρου και Αιγύπτου.

    (Κατά τον χρόνο των διμερών οι υπουργοί των τριών χωρών που δεν θα συμμετάσχουν θα ευρίσκονται σε παρακείμενη αίθουσα όπου θα έχουν δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων)

    11:00 - 11:10 Τελετή φύτευσης τριών ελαιοδένδρων σε προαύλιο χώρο Μεγάρου.Φωτογραφίες τριών ηγετών στο εσωτερικό κτιρίου.

    11:15 - 12:00 Κατ΄ιδίαν τριμερής συνάντηση τριών ηγετών.

    12:00 - 13:30 Τριμερής συνάντηση με σύνθεση αντιπροσωπειών.

    13:35 - 14:15 Δηλώσεις στον Τύπο.

    14:30 - 15:15 Γεύμα Εργασίας.

    15:30 Συνάντηση του πρωθυπουργού με τους προέδρους των Ελληνικών Κοινοτήτων Καΐρου και Αλεξανδρείας κ.κ. Χρήστο Καβαλή και Ιωάννη Παπαδόπουλο και τους γενικούς προξένους των δύο πόλεων, στον προεδρικό ξενώνα Tahra.

    [02] Νέα λίστα με 475 μεγαλοκαταθέτες από τη Β. Ρηνανία

    Πριν απο 10 μέρες έφθασε στην υπηρεσία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Οικονομικών, ηλεκτρονικά και με ειδικό κρυπτογραφημένο σύστημα, η νέα λίστα με τους 475 'Ελληνες καταθέτες εξωτερικού από την αντίστοιχη υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών του γερμανικού κρατιδίου της Ρηνανίας Βεστφαλίας.

    Πρόκειται για τη λίστα, την ύπαρξη της οποίας ανακοίνωσε χθες πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής. Η λίστα, αμέσως μετά την παραλαβή της, εστάλη στους οικονομικούς εισαγγελείς για να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου. Αυτή αφορά λογαριασμούς καταθέσεων του 2010 σε τράπεζα της κεντρικής Ευρώπης, ενώ, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, περιλαμβάνει ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου.

    Στο επιτελείο του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη θεωρούν ότι το νομικό οπλοστάσιο που διαθέτει πλέον η χώρα και αφορά την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες χώρες για την πάταξη της φοροδιαφυγής είναι πολύ ισχυρό και αποδίδει ήδη καρπούς. Η νέα λίστα, άλλωστε, είναι το αποτέλεσμα των επαφών που, μαζί με τον γενικό γραμματέα για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Γιώργο Βασιλειάδη, είχε η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών όλο το τελευταίο διάστημα με τον υπουργό Οικονομικών του κρατιδίου της Ρηνανίας Βεστφαλίας Βάλτερ Μπόργιανς. Συνεργασία που εκφράστηκε και με αποστολή ελεγκτών του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών στο γερμανικό κρατίδιο για περαιτέρω εκπαίδευση στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

    Τα επόμενα βήματα του υπουργείου Οικονομικών σε ότι αφορά τη λίστα των 475 Ελλήνων καταθετών του εξωτερικού είναι τα ακόλουθα:

    - Σε πρώτη φάση, θα γίνει διασταύρωση με τις άλλες λίστες καταθετών του εξωτερικού που έχουν στην κατοχή τους οι ελληνικές Αρχές.

    - Σε δεύτερη φάση, θα ξεκινήσει η διασταύρωση των εισοδημάτων, τα οποία οι συγκεκριμένοι καταθέτες έχουν δηλώσει στην εφορία τα προηγούμενα χρόνια με το ύψος των καταθέσεων που υπάρχουν στους λογαριασμούς τους.

    - Εκτιμάται ότι τα πρώτα αποτελέσματα από τους ελέγχους που θα γίνουν θα είναι διαθέσιμα στον επόμενο 1-1,5 μήνα.

    [03] H Herald Tribune εγκαταλείπει το Παρίσι

    Η ιστορική εφημερίδα International Herald Tribune κλείνει σήμερα τα γραφεία της στο Παρίσι για να εγκατασταθεί στο Χονγκ Κονγκ, έναν αιώνα μετά την ίδρυσή της στη Γαλλία, δεκατρία χρόνια μετά την εξαγορά της από τους New York Times και τρία χρόνια μετά την μετονομασία της σε International New York Times.

    Η εφημερίδα έχει πωλήσεις 200.000 φύλλων παγκοσμίως, 16.000 στη Γαλλία. Οι πωλήσεις είναι σταθερές , αλλά θα διαφημιστικά έσοδα έχουν μειωθεί. Το κλείσιμο των γραφείων στο Παρίσι θεωρήθηκε αναπόφευκτο. Περί τους 70 εργαζόμενοι απολύθηκαν.

    Η σύνταξη της ηλεκτρονικής έκδοσης έχει ήδη μεταφερθεί στο Λονδίνο. Η σύνταξη της έντυπης έκδοσης βρίσκεται στο δρόμο για το Χονγκ Κονγκ.

    Το περιεχόμενο της εφημερίδας θα αλλάξει, θα υπάρξει στροφή προς την Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα γαλλικά θέματα θα είναι πιο σπάνια και θα περάσουν στην αρμοδιότητα του παρισινού γραφείου των New York Times.

    Το τελευταίο άρθρο στάλθηκε χθες το βράδυ, 10 Οκτωβρίου, 129 χρόνια μετά την πανηγυρική ίδρυση της εφημερίδας στη γαλλική πρωτεύουσα εν μέσω της χρυσής περιόδου του Τύπου.

    [04] Γερμανία: Nέο ιστορικό χαμηλό για CDU/CSU, σε δημοσκόπηση της Bild

    Ποσοστό μόλις 29,5% θα ελάμβανε το κόμμα της καγκελαρίου Μέρκελ, εάν γίνονταν την επόμενη Κυριακή εθνικές εκλογές στη Γερμανία, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Insa, η οποία έγινε για λoγαριασμό της Bild και δημοσιεύεται σήμερα.

    Ανοδο παρουσιάζουν αντίθετα, το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (SPD) και το κόμμα της Αριστεράς (Die Linke). Το μεν πρώτο θα λάμβανε 22% (+1%), ενώ το δεύτερο 12% (+0,5%).

    Οι Πράσινοι (Die Gr?nen)με ποσοστό 11%, παρουσιάζουν μείωση της τάξεως του 0,5%, όπως και το Γερμανικό Φιλελεύθερο Κόμμα (FDP) με το ποσοστό του να ανέρχεται στο 6,5% σε σχέση με την αντίστοιχη προηγούμενη δημοσκόπηση.

    Το Κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) παραμένει στάσιμο στο καθόλου ευκαταφρόνητο 15%.

    Με τα ποσοστά αυτά «θα μπορούσαν να γίνουν διάφοροι κυβερνητικοί συνασπισμοί μετά τις εθνικές εκλογές» είπε ο Χέρμαν Μπίνκερτ, διευθυντής του Ινστιτούτου Insa, στη γερμανική εφημερίδα. Η Γερμανία βρίσκεται μπροστά από τις πιο συναρπαστικές εκλογές της ιστορίας της. «Η απόσταση μεταξύ CDU/CSU και SPD φθίνει» επισήμανε, διότι ο νυν συνασπισμός μεταξύ τους θα είχε αθροιστικά μόλις 51,1%, αλλά και για ένα κοκκινο-κοκκινο-πράσινο συνασπισμόδεν θα υπήρχε πλειοψηφία, αφού αθροιστικά τα τρία κόμματα (SPD-Die Linke-Die Gruenen) θα έφταναν σε ποσοστό μόνο 45%.

    Αγνωστο είναι εάν οι τελικά οι Φιλελεύθεροι (FDP) θα καταφέρουν να εισέλθουν αυτή τη φορά στη Βουλή (το όριο είναι 5%), ώστε να μπορούν να συμπεριληφθούν στα πιθανά μετεκλογικά σενάρια.

    [05] Επικίνδυνα τα Samsung Galaxy Note 7

    Η εταιρία Samsung Electronics Co Ltd ανακάλεσε τις πωλήσεις της συσκευής κινητού Galaxy Note 7, ενώ ζήτησε από όσους το έχουν αγοράσει να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν, καθώς διερευνά τις αναφορές για την ανάφλεξη των κινητών της αναφερόμενης συσκευής.

    Οι αρχές της πολιτικής αεροπορίας συνιστούν στους επιβάτες να σταματήσουν τη χρήση του κινητού μετά τον καπνό που εντοπίστηκε σε συσκευή που είχε αντικατασταθεί κι οδήγησε στην εγκατάλειψη αεροσκάφους από τους επιβάτες στις ΗΠΑ, την προηγούμενη εβδομάδα.

    Η Samsung ανακοίνωσε ότι έχει ζητήσει να σταματήσουν οι πωλήσεις της συσκευής, αλλά και οι ανταλλαγές προβληματικών συσκευών του ίδιου τύπου, ενώ γίνεται διερεύνηση προκειμένου να εντοπιστεί το πρόβλημα.

    ΗΠΑ: Σύσταση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για την αποφυγή χρήσης

    Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ συνιστά στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να θέτουν εκτός λειτουργίας και να μην τοποθετούν εντός των αποσκευών τους που ελέγχονται ηλεκτρονικά τις συσκευές κινητών Samsung Galaxy Note 7, συμπεριλαμβανομένων και τις συσκευές του ίδιου τύπου, που έχουν αντικατασταθεί.

    [06] Θεραπεία με βλαστοκύτταρα αναγέννησε καρδιές πειραματόζωων μετά από έμφραγμα

    Ιάπωνες επιστήμονες κατάφεραν, με τη βοήθεια βλαστικών κυττάρων, που προέρχονταν από το γενετικό αναπρογραμματισμό ενήλικων δερματικών κυττάρων, να αναγεννήσουν εν μέρει καρδιές μαϊμούδων που είχαν υποστεί βλάβες μετά από έμφραγμα.

    Περίπου το 70% των ασθενών επιβιώνουν μετά από ένα έμφραγμα, αλλά πολλοί μένουν με βλάβες στην καρδιά τους, η οποία πλέον αδυνατεί να λειτουργήσει κανονικά. Σήμερα για μερικούς ανθρώπους η μόνη επιλογή είναι η μεταμόσχευση καρδιάς, αλλά υπάρχει ανεπάρκεια δωρητών.

    Το επίτευγμα των Ιαπώνων επιστημόνων ανοίγει τον δρόμο για τη μεταμόσχευση αναγεννητικών κυττάρων σε καρδιές ανθρώπων που έχουν υποστεί έμφραγμα, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται αυτά τα κύτταρα να έχουν ληφθεί από έμβρυα (κάτι για το οποίο πολλοί διαφωνούν), ούτε καν από τους ίδιους τους ασθενείς.

    Οι ερευνητές μεταμόσχευσαν στα πειραματόζωα καρδιομυοκύτταρα -κύτταρα καρδιακού μυ- που προέρχονταν από βλαστοκύτταρα μιας από τις μαϊμούδες (μακάκους). Αυτά τα πολυδύναμα βλαστικά κύτταρα είχαν προέλθει από δερματικά κύτταρα του δωρητή μακάκου, τα οποία είχαν αναπρογραμματισθεί στο εργαστήριο, ώστε να επανέλθουν στην αρχική πολυδύναμη κατάστασή τους.

    Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιούνται πολυδύναμα βλαστικά κύτταρα και όχι εμβρυικά για την μερική αναγέννηση μιας καρδιάς. Τα μεταμοσχευμένα κύτταρα ενσωματώθηκαν κανονικά με τα καρδιομυοκύτταρα των πειραματόζωων και βελτίωσαν την ικανότητα της καρδιάς τους να χτυπά.

    Τα μεταμοσχευμένα κύτταρα καρδιάς δεν απορρίφθηκαν από τον οργανισμό των πειραματόζωων ως ξένο σώμα, χάρη σε ειδική παρέμβαση των επιστημόνων, ώστε τα ξένα κύτταρα να μην αναγνωρίζονται ως εχθρικά από το ανοσοποιητικό σύστημα του λήπτη. Όμως σε όλα τα πειραματόζωα αυξήθηκαν τα περιστατικά καρδιακής αρρυθμίας μετά την αναγέννηση της καρδιάς, χωρίς πάντως να αποβούν μοιραία.

    Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον βιολόγο Γιούτζι Σίμπα του Πανεπιστημίου Σινσού της πόλης Ματσουμότο, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Nature", δήλωσαν ότι η νέα τεχνική μπορεί να εξασφαλίσει ένα καρδιακό μόσχευμα που δεν θα απορριφθεί σε βάθος χρόνου. Όμως τόνισαν ότι προτού η θεραπεία εφαρμοσθεί σε ανθρώπους σε μερικά χρόνια, χρειάζεται περαιτέρω έρευνα για να ελεγχθούν οι αρρυθμίες μετά την μεταμόσχευση.

    [07] Σχόλιο του Κυρ. Μητσοτάκη μετά τη συζήτηση στη Βουλή

    «Νομίζω, μάθατε πολλά καινούρια από μένα και τίποτε καινούριο από τον πρωθυπουργο» σχολίασε σε δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη λήξη της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

    «Μια από τα ίδια. Απαντήσεις σε αυτά που έθεσα, δεν πήρα όπως είδατε» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ για τη μάχη που είχε με τον πρωθυπουργο.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 11 October 2016 - 6:32:30 UTC