Visit the Cyprus Press & Information Office (CYPIO) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 02-02-03

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κλίμα ενθουσιασμού στον ΠΑΟΚ
  • [02] Αρνητικό το κλίμα στον Αρη

    [01] Κλίμα ενθουσιασμού στον ΠΑΟΚ

    3/2/2002 7:54:00 μμ

    Ανεμος ενθουσιασμού και αισιοδοξίας κυριαρχεί στον ΠΑΟΚ μετά και τη μεγάλη χθεσινή νίκη του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επί του Αρη με 3-2. Για πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι τόσο κοντά στην κορυφή στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου και κυρίως σίγουρος εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Μετά από 16 χρόνια, από τότε που ο Δικέφαλος είχε πάρει μέρος στο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης, η τωρινή είναι η καλύτερη πορεία που διαγράφει η ομάδα της Θεσσαλονίκης και η απόσταση της από την κορυφή της βαθμολογίας είναι περιορισμένη σε σύγκριση με την τεράστια ψαλίδα των προηγούμενων χρόνων στο ίδιο χρονικό διάστημα.

    Ο Σλάντζιαν Σπάσιτς, ήταν το κρυφό όπλο του Μπάγεβιτς στο ντέρμπι του Χαριλάου και η απόδειξη πως ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μπορεί ανά πάσα στιγμή να φανερώσει το ταλέντο του, όταν του δοθεί η ευκαιρία.

    Ενας άλλος από τους πρωταγωνιστές του αγώνα, είναι ο άτυχος της Κυριακής. Πρόκειται για τον Λουκά Καραδήμο, που μόλις άρχισε να καταξιώνεται σαν πλάγιος αριστερός αμυντικός, στη θέση του Ουντέζε, έφυγε από το Χαριλάου σοβαρά τραυματισμένος, εγκαταλείπωντας με ρήξη μηνίσκου στο 40ο λεπτό το παιχνίδι της ομάδας του κατά του Αρη. Ο παίκτης θα μείνει 18-20 μέρες εκτός γηπέδων.

    [02] Αρνητικό το κλίμα στον Αρη

    3/2/2002 7:50:00 μμ

    Κατήφεια, προβληματισμός και αφετηρία ενδεχομένων εξελίξεων ακολούθησε για τον Αρη, το αρνητικό αποτέλεσμα του στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Δεν έφτανε παρά μια ήττα, για να ξεχαστούν οι μεγάλες νίκες επί του Ολυμπιακού και της Ξάνθης αλλά και η πρόσφατη πρόκριση στο κύπελλο επί της Παναχαϊκής μέσα στην Πάτρα. Οι οπαδοί του Αρη, αποδοκίμασαν και προπηλάκισαν χθες τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Ζαχουδάνη, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το γήπεδο συνοδεία σωματοφυλάκων 15 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.

    Και εκτός όλων των άλλων υπάρχουν και τα προβλήματα από τις απουσίες των ξένων που έφυγαν πριν την λήξη από το παιχνίδι.

    Νοκ άουτ για περίπου δύο μήνες τέθηκε ο Νορντίν Ζμπαρί αφού ο τραυματισμός του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αποδείχτηκε πολύ σοβαρός, ενώ ο Πριλάσνιγκ υποφέρει από κάκωση στο γόνατο και η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ κάνει λόγο για απουσίας 15 ημερών (ο Αυστριακός θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το πραγματικό μέγεθος της ζημιάς που έπαθε).

    Πέρα από τους Ζμπαρί, Πριλάσνιγκ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Λουμπούτη (διάταση στη γάμπα) και Μαλλού (κάκωση στο δεξί ζυγωματικό) στη ρεβάνς με την Ξάνθη την προσεχή Τετάρτη στο γήπεδο Χαριλάου.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 3 February 2002 - 21:53:56 UTC