Browse through our Interesting Nodes on Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 02-02-13

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κλειστά ακόμα μία εβδομάδα πέντε ΤΕΙ
  • [02] Ενισχύεται το κύρος της δικαιοσύνης
  • [03] Διεκδίκηση Μπακογιάννη του δήμου Αθηναίων
  • [04] ''Ναι'' στην ένταξη Ρουμανίας-Βουλγαρίας στο ΝΑΤΟ
  • [05] Αφγανιστάν: συνετρίβη αμερικανικό αεροσκάφος
  • [06] Νέα εισβολή ισραηλινών δυνάμεων στη Γάζα
  • [07] ΗΠΑ: αίσιο τέλος στην ομηρία των 17 σπουδαστών
  • [08] Απεργία πείνας στις φυλακές του Περού
  • [09] Αυξήσεις σε ευρείας κατανάλωσης προϊόντα
  • [10] Εγκριση ΕΚΟΦΙΝ προγράμματος σταθερότητας της Ελλάδας
  • [11] Χειμερινοί Ολυμπιακοί-Σκι-65ος ο Φάφαλης
  • [12] Παραστάσεις του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού Νέας Υόρκης
  • [13] Ηλεκτρονική τρύπα στο δίκτυο του FBI

    [01] Κλειστά ακόμα μία εβδομάδα πέντε ΤΕΙ

    13/2/2002 11:35:00 πμ

    Κλειστά θα παραμείνουν για τουλάχιστον μία ακόμη εβδομάδα τα πέντε μεγαλύτερα ΤΕΙ της χώρας. Αυτό αποφάσισε χθες η Ομοσπονδία του Διδακτικού Προσωπικού κατά την πολύωρη συνεδρίασή της. Οι εκπαιδευτικοί που αντιδρούν με τον τρόπο εξέλιξής τους μετά την αναβάθμιση των ΤΕΙ, ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Πέτρο Ευθυμίου. Παράλληλα, θα συστήσουν και μία επιτροπή η οποία θα ενημερώσει τους συναδέλφους τους στα περιφερειακά ιδρύματα που συνεχίζουν κανονικά τα μαθήματά τους.

    Ετσι ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος να χαθεί η εξεταστική περίοδος για χιλιάδες σπουδαστές. Μάλιστα, οι σπουδαστές του ΤΕΙ Αθήνας, θα συνεδριάσουν σήμερα μετά και την απόφαση των καθηγητών τους προκειμένου να αποφασίσουν για το αν θα προβούν με τη σειρά τους σε κινητοποιήσεις.

    Ενημέρωση Σημίτη από υπ. Παιδείας

    Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, με την επ αόριστον αποχή των καθηγητών από τα καθήκοντά τους, εξετάζεται στην συνάντηση που έχει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τον υπουργό Παιδείας Πέτρο Ευθυμίου.

    [02] Ενισχύεται το κύρος της δικαιοσύνης

    Πηγή: NET 105,8 fm 13/2/2002 10:08:00 πμ

    Σχέδιο νόμου που διευκολύνει το έργο των δικαστικών λειτουργών κατατέθηκε στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης Φίλιππο Πετσάλνικο. Με το νομοσχέδιο αυτό προσαρμόζεται η νομοθεσία στα νέα άρθρα 89, 90 και 92 του Συντάγματος, προκειμένου να ενισχυθεί το κύρος και η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και των δικαστικών λειτουργών.

    Αποφάσεις-εξπρές θα εκδίδει το Συμβούλιο της Επικρατείας

    Εν τω μεταξύ, αποφάσεις-εξπρές θα εκδίδει το Συμβούλιο της Επικρατείας από το νέο δικαστικό έτος, καθώς η Διοικητική Ολομέλεια του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου έκανε δεκτή σχετική εισήγηση που αφορούσε στην επιτάχυνση των διαδικασιών απονομής της δικαιοσύνης.

    Σύμφωνα με την απόφαση του Σώματος, όσοι δικαστές καθυστερούν θα παρέχουν εγγράφως εξηγήσεις στους Προέδρους των Τμημάτων ή στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας.

    [03] Διεκδίκηση Μπακογιάννη του δήμου Αθηναίων

    13/2/2002 9:02:00 πμ

    Οριστικοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντόρα Μπακογιάννη τις αποφάσεις της για το δήμο Αθηναίων και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις πληροφορίες θα διεκδικήσει το θώκο της Αθήνας. Η κυρία Μπακογιάννη, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, τις τελευταίες ημέρες πύκνωσε τις επαφές της με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στον συνδυασμό που θα καταρτίσει. Θεωρείται πολύ πιθανό ότι σήμερα στο περιθώριο της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ που θα συνεδριάσει στη Ρηγίλλης θα συναντηθεί με τον Κώστα Καραμανλή για να συνεννοηθούν σε λεπτομέρειες, αλλά και για να τον ενημερώσει επισήμως για τις αποφάσεις της.

    Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΔ θα ανακοινώσει τις περισσότερες υποψηφιότητες μετά τα μέσα Μαρτίου.

    [04] ''Ναι'' στην ένταξη Ρουμανίας-Βουλγαρίας στο ΝΑΤΟ

    Πηγή: ΑΠΕ 13/2/2002 10:06:00 πμ

    Την υποστήριξή τους στο αίτημα ένταξης της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας στο ΝΑΤΟ, με την ταυτόχρονη πρόσκλησή τους στη συνάντηση κορυφής της Συμμαχίας στην Πράγα στα τέλη του έτους διατύπωσαν σήμερα οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας Γιώργος Παπανδρέου και Ισμαήλ Τζεμ, που συμμετείχαν σε τετραμερή συνάντηση με τους ομολόγους τους της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του κοινού φόρουμ της Οργάνωσης Ισλαμικής Διάσκεψης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη.

    Δηλώσεις Γ. Παπανδρέου

    "Η πρωτοβουλία να στηρίξουμε την υποψηφιότητα της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ που αναλήφθηκε σήμερα θα συμβάλει στη σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής", δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Παπανδρέου και επεσήμανε ότι "δημιουργείται ένα άλλο τοπίο για τη συμμαχία στα Βαλκάνια" και ότι "η συμμετοχή Βουλγαρίας και Ρουμανίας μπορεί να προσδώσει μια νέα προοπτική για την βαλκανική χερσόνησο".

    "Η Βουλγαρία και η Ρουμανία είναι γειτονικές και φιλικές χώρες, έχουμε συνεργαστεί στενά και πιστεύουμε ότι η δική τους φωνή θα είναι ουσιαστική και θα συμβάλει στο να ακουστεί ευρύτερα η φωνή των Βαλκανίων σ αυτή την Ατλαντική Συμμαχία", επεσήμανε ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών, που γνωστοποίησε ότι η επόμενη συνάντηση των "4" θα γίνει στην Αθήνα.

    Κοινή δήλωση των τεσσάρων υπουργών Εξωτερικών

    Σε δήλωση που έδωσαν προς τον Τύπο οι τέσσερις υπουργοί τονίζουν, μεταξύ άλλων, ότι "η διεύρυνση του ΝΑΤΟ συνιστά μια ιστορική ευκαιρία για να ισχυροποιήσει η Συμμαχία την Ευρωατλαντική Ασφάλεια και Σταθερότητα" και ζητούν από το ΝΑΤΟ "να παραμείνει ανοιχτό σε κάθε ευρωπαϊκή Δημοκρατία που επιθυμεί να ενταχθεί σε αυτό και μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της συμμετοχής της.

    Ολες οι ευρωπαϊκές χώρες που μοιράζονται την αφοσίωσή τους σε κοινές αξίες της Ευρωατλαντικής Κοινότητας που ενσωματώνονται στο ΝΑΤΟ από τη Βαλτική έως τη Μαύρη Θάλασσα θα έπρεπε να έχουν μια ευκαιρία να ενταχθούν στην Ατλαντική Συμμαχία".

    Οι τέσσερις υπουργοί συμφώνησαν επίσης ότι οι διαδικασίες διεύρυνσης του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα ισχυροποιήσουν την "ασφάλεια, σταθερότητα και ευημερία στην Ευρωατλαντική Ζώνη".

    [05] Αφγανιστάν: συνετρίβη αμερικανικό αεροσκάφος

    Πηγή: ΑΠΕ 13/2/2002 9:51:00 πμ

    Ενα μεταγωγικό αεροσκάφος ΜC-130Ρ του αμερικανικού στρατού συνετρίβη σήμερα το πρωί στο Αφγανιστάν, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τα οχτώ μέλη του πληρώματός του, όπως ανακοινώθηκε απ το κεντρικό αρχηγείο των αμερικανικών δυνάμεων στην κεντροασιατική χώρα. Μέχρι στιγμής τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους δεν έχουν γίνει γνωστά, όπως όμως επεσήμανε το αρχηγείο δεν πρέπει να προκλήθηκε από "εχθρικά πυρά". Τα οχτώ μέλη του πληρώματος επέζησαν της πτώσεως, και η ζωή τους δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, τόνισαν οι ίδιες πηγές.

    [06] Νέα εισβολή ισραηλινών δυνάμεων στη Γάζα

    13/2/2002 9:49:00 πμ

    Τρεις Παλαιστίνιοι αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα κατά την εισβολή που πραγματοποίησαν ισραηλινά στρατεύματα στην πόλη Ντέιρ Αλ Μπάλαχ, στο κέντρο της Λωρίδας της Γάζας. Η παλαιστινιακή εισβολή που ξεκίνησε χθες βράδυ, συνεχίζεται και σήμερα το πρωί, όπου καταστράφηκαν τρία αστυνομικά τμήματα. Επίσης, στην παλαιστινιακή κοινότητα Μπέιτ Χανούν, στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας, ένας Παλαιστίνιος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια της εισβολής των ισραηλινών δυνάμεων. Μάλιστα, οι ισραηλινές δυνάμεις εξακολουθούν μέχρι τώρα τις εκκαθαριστικές τους επιχειρήσεις.

    Πρόταση για ζώνη ασφαλείας μεταξύ Ισραήλ και Δυτικής Οχθης

    Εν τω μεταξύ, ο αρχηγός του Σιν Μπετ, της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας του Ισραήλ, πρότεινε να δημιουργηθεί μια ζώνη ασφαλείας μεταξύ της Δυτικής Οχθης και του Ισραήλ για να εμποδιστούν οι επιθέσεις από Παλαιστινίους, μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση της χώρας. Σύμφωνα με στοιχεία της ισραηλινής αστυνομίας, τα οποία δημοσιεύτηκαν την Δευτέρα στις εφημερίδες, τουλάχιστον 1.794 επιθέσεις Παλαιστινίων-κατά μέσο όρο πέντε την ημέρα-έπληξαν ισραηλινούς στόχους το 2001.

    [07] ΗΠΑ: αίσιο τέλος στην ομηρία των 17 σπουδαστών

    13/2/2002 9:29:00 πμ

    Παραδόθηκε τελικά, τα ξημερώματα, αφού προηγουμένως είχε απελευθερώσει τους τελευταίους 10 ομήρους του, ένας πρώην φοιτητής που είχε οχυρωθεί σε καθολικό πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. Ο άνδρας ισχυριζόταν ότι είχε στην κατοχή του εκρηκτικές ύλες και κρατούσε ως ομήρους 17 σπουδαστές θεολογίας και ένα μέλος του προσωπικού ενός Πανεπιστημίου στο Φέρφιλντ του Κονέκτικατ.

    [08] Απεργία πείνας στις φυλακές του Περού

    13/2/2002 10:11:00 πμ

    Απεργία πείνας πραγματοποιούν από χθες στις φυλακές του Περού, περίπου 600 κατάδικοι με την κατηγορία της τρομοκρατίας-μεταξύ των οποίων κι ο Αμπιμάελ Γκουσμάν, ή αλλιώς "Πρόεδρος Γκονσάλο", αρχηγός της διαβόητης επαναστατικής οργάνωσης "Αστραφτερό Μονοπάτι"-προκειμένου να επιτύχουν την ακύρωση της ποινής των ισοβίων δεσμών που τους έχει επιβληθεί, και την αναψηλάφηση της δίκης τους.

    Απεργοί έξι φυλακισμένοι, ηγέτες του ενόπλου επαναστατικού κινήματος

    Η απεργία είχε ξεκινήσει την προηγουμένη από τον ίδιο τον Γκουσμάν και άλλους πέντε φυλακισμένους ηγέτες του ενόπλου επαναστατικού κινήματος: την Ελένα Ιπαραγκίρε και τον Οσκαρ Ντουράντ, μέλη της ηγεσίας του μαοϊστικής απόκλισης Αστραφτερού Μονοπατιού, καθώς και τους Βίκτορ Πολάι Κάμπος, Πέτερ Κάρδενας, και Μιγέλ Ρινκόν, ηγέτες του γκεβαρικής απόκλισης Επαναστατικού Κινήματος Τουπάκ Αμάρου (ΜRΤΑ).

    Και οι έξι ηγέτες κρατούνται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας, που βρίσκεται στη ναυτική βάση του Καλιόα, ενός προαστίου της Λίμα, στην οποία βρίσκεται φυλακισμένος κι ο Βλαδιμίρο Μοντεσίνος, πρώην αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του Περού και σκιώδη προσωπικότητα κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του έκπτωτου προέδρου Αλβέρτο Φουτζιμόρι. Χάρη στη δράση του Μοντεσίνος κατέστη δυνατή η σύλληψή τους και η καταδίκη τους από έκτακτα δικαστήρια, στην πλειονότητά τους στρατοδικεία.

    [09] Αυξήσεις σε ευρείας κατανάλωσης προϊόντα

    Πηγή: NET 105,8 fm 13/2/2002 11:26:00 πμ

    Αυξήσεις 3-4% μεσοσταθμικά από τις αρχές Μαρτίου προκύπτουν από τους καταλόγους που αποστέλλουν οι βιομηχανίες στο υπουργείο Ανάπτυξης. Ετσι μέχρι τέλος της Ανοιξης αρκετά προϊόντα αναμένεται να αυξηθούν σε ποσοστό υψηλότερο του πληθωρισμού, γεγονός που έχει κινητοποιήσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης. Οι μεγαλύτερες αυξήσεις διαπιστώνονται στα δίδακτρα των ιδιωτικών σχολείων, στα σούπερ μάρκετ και στα πάρκινγκ.

    Υφυπουργός Ανάπτυξης: δεν διαπιστώνονται αυξήσεις στην αγορά

    Δεν διαπιστώνονται αυξήσεις στην αγορά δήλωσε στη ΝΕΤ 105,8 ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Θεοδώρου, απαντώντας σε πληροφορίες που έκαναν λόγο για μεγάλες αυξήσεις σε ευρείας κατανάλωσης προϊόντα.

    Ο κ. Θεοδώρου επεσήμανε ότι στους καταλόγους Δεκεμβρίου Ιανουαρίου που στάλθηκαν στο υπουργείο στα είδη ευρείας κατανάλωσης υπάρχουν μηδενικές ή μειωμένες καταχωρήσεις. Υπάρχει σταθερή εικόνα στις τιμές το τελευταίο διάστημα. Οι έλεγχοι πάντως συνεχίζονται με αμείωτο ζήλο και όπου διαπιστώνονται παρατυπίες επιβάλλονται πρόστιμα, τόνισε ο κ. Θεοδώρου.

    Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να γίνει ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου καθώς από το τέλος Φεβρουαρίου που λήγουν οι συμφωνίες κυρίων μεταξύ του υπουργείου και των επιχειρηματιών, υπάρχει έντονη ανησυχία για έκρηξη των τιμών.

    [10] Εγκριση ΕΚΟΦΙΝ προγράμματος σταθερότητας της Ελλάδας

    13/2/2002 9:29:00 πμ

    Το Συμβούλιο Υπουργών Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ, που συνεδρίασε χθες στις Βρυξέλλες ενέκρινε το Πρόγραμμα Σταθερότητας της Ελλάδας και ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Χριστοδουλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του. Το ελληνικό Πρόγραμμα Σταθερότητας προβλέπει αναπτυξιακή πορεία με ρυθμό 4% ετησίως, αρκετά πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, και αποτελεί τη βάση για σύγκλιση, ώστε να μειωθεί η απόσταση που μας χωρίζει από τις ανεπτυγμένες ευρωπαϊκές χώρες. Η Ελλάδα δεσμεύθηκε, σημείωσε ο κ. Χριστοδουλάκης, να προωθήσει την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, που είναι αναγκαία και χρήσιμη για όλες τις χώρες μέλη-προσθέτοντας ότι στο τέλος Μαρτίου θα ξεκινήσει ο σχετικός διάλογος-και θα επισπευσθούν οι διαρθρωτικές αλλαγές.

    [11] Χειμερινοί Ολυμπιακοί-Σκι-65ος ο Φάφαλης

    Πηγή: ΑΠΕ 13/2/2002 10:01:00 πμ

    Νέα απογοητευτική εμφάνιση για τα ελληνικά χρώματα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σολτ Λέικ. Ο Λευτέρης Φάφαλης κατέλαβε την 65η θέση ανάμεσα σε 67 αθλητές, στο δρόμο αντοχής 15 χιλιομέτρων του σκι. Ο Ελληνας πρωταθλητής κάλυψε την απόσταση σε 46 λεπτά, 19 δευτερόλεπτα και 9 δέκατα, αφήνοντας πίσω του μόνο τον Αρμένιο Αράμ Χατζιγιάν, ενώ ο Βούλγαρος Σλάβτσκο Μπατίνκοφ εγκατέλειψε.

    [12] Παραστάσεις του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού Νέας Υόρκης

    Τζένη Χαραλαμπίδου 13/2/2002 11:43:00 πμ

    O Γρηγόρης Ξενόπουλος

    Με επιτυχία συνεχίζονται παραστάσεις του έργου, "ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ" του Γρηγόρη Ξενόπουλου, από τη θεατρικής ομάδα του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΚΕΠ) Νέας Υόρκης. Πρόκειται για μία ξεκαρδιστική κωμωδία αφιερωμένη στην 50η Επέτειο από το θάνατο του συγγραφέα, σε σκηνοθεσία Ευτέρπης Χαραλαμπίδη.

    Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Καλλιανιώτης, Βασιλική Κοσμίδη, Μαρία Ψωμά, Βασίλης Πίγκος, Ανθούλα Χατζημιχάλη, Μαίρη Βαρβατάκου, Ελένη Τσοκάνου, Γιάννης Παπανικολάου και η Ευτέρπη Χαραλαμπίδη.

    Οι παραστάσεις ξεκίνησαν στις 8 Φεβρουαρίου και θα συνεχιστούν μέχρι τις 5 Μαρτίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στο Θεατράκι του ΚΕΠ στην Αστόρια.

    [13] Ηλεκτρονική τρύπα στο δίκτυο του FBI

    Πηγή: ΑΠΕ 13/2/2002 9:54:00 πμ

    Το FBI ανακοίνωσε χθες πως εξετάζει τα "πιθανά ευπαθή σημεία" στο δίκτυο των υπολογιστών του, που ενδέχεται να αφήνoυν περιθώρια δράσης στους πειρατές του Διαδικτύου. "Εχουμε συνείδηση για τα ευπαθή σημεία μας και τα οποία μέχρι σήμερα τα έχουν επιβεβαιωμένα τα εκμεταλλευτεί", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κέντρου Προστασίας Εθνικής Υποδομής του FBI, Στίβεν Μπέρι. Ενα προειδοποιητικό σήμα για το σχετικό μειονέκτημα εκδόθηκε από την Ομάδα Ανταπόκρισης Εκτάκτων Καταστάσεων στους Υπολογιστές από το Παν/μιο Κάρνεγκι Μέλον στο Πίτσμπεργκ. Σύμφωνα με το σήμα, η μειονεξία αυτή αφήνει ευάλωτα τα συστήματα στις κάθε λογής επιθέσεις από τους πειρατές.

    . . Εχθρός προ των πυλών

    Παράλληλα προτείνει κατάλληλα μέτρα για να περιορισθεί η ευπάθειά του, τονίζοντας πάντως ότι ορισμένα από τα τρωτά σημεία του μπορούν να επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό την απόδοση του συστήματος υπολογιστών της Υπηρεσίας. Το σήμα τονίζει πως αυτή η αδυναμία επηρεάζει τα μέγιστα το σχετικό Πρωτόκολλο, που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση των συσκευών του δικτύου υπολογιστών.

    Ο υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας Τομ Ρίτζ πληροφορήθηκε για την μειονεξία του συστήματος υπολογιστών στα πλαίσια της τακτικής ενημέρωσής του για τις πιθανές επιθέσεις, όπως δήλωσε εκπρόσωπός του.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 13 February 2002 - 9:55:58 UTC