Browse through our Interesting Nodes of Diplomatic Missions in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 02-08-28

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στη δημοσιότητα οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ
  • [02] Ριζικές αλλαγές στις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ
  • [03] Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στη Σαλαμίνα
  • [04] Αμεσα θα εφαρμόζει το Δημόσιο δικαστικές αποφάσεις
  • [05] Eκρηκτικός μηχανισμός σε ΑΤΜ τράπεζας
  • [06] Σεισμός τάραξε επαρχία του Βιετνάμ
  • [07] Ξεκινούν οι συναντήσεις για τις ανατιμήσεις
  • [08] Τελική εξέταση των φορολογικών ρυθμίσεων
  • [09] Eξ Αυστραλίας το νέο χάπι κατά παχυσαρκίας

    [01] Στη δημοσιότητα οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

    28/8/2002 11:30:00 πμ

    Πτώση από μισή έως μία μονάδα κατά μέσον όρο, σημείωσαν στο σύνολο τους οι βάσεις εισαγωγής στις σχολές των ΑΕΙ και των ΤΕΙ. Η ERTonline θέτει στη διάθεση των χρηστών τους σχετικούς πίνακες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ert.gr/exams2002. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο γενικός γραμματέας του υπ. Παιδείας κ. Τσουροπλής τόνισε ότι αποδεικνύουν την εξισορρόπηση του συστήματος εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στο μεταξύ σε εκκρεμότητα παραμένει η τύχη της εξεταστικής περιόδου χιλιάδων φοιτητών λόγω της συνέχισης των κινητοποιήσεων των πανεπιστημιακών.

    Στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις μετείχαν συνολικά 98.205 υποψήφιοι και εξ αυτών οι 75.952 εισήχθησαν σε σχολές των Ανώτατων και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ποσοστό 77,3% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό αριθμό, που ήταν 71.905.

    Από τους 75.952, οι 67.573 εισήχθησαν με το 90%, οι 7.932 με το 10% και 447 από τα εσπερινά Λύκεια. Τα στοιχεία αυτά αφορούν το σύνολο των υποψηφίων, που εισήχθησαν στα πανεπιστήμια, τα ΤΕΙ, τις στρατιωτικές σχολές και τις Ακαδημίες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Εμπορικού Ναυτικού.

    Οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων θα σταλούν την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης της χώρας και στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, στο τηλέφωνο 14-64.

    Αναφερόμενος στην ανακοίνωση των βάσεων ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αθανάσιος Τσουροπλής δήλωσε ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εισαγομένων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη φετινή χρονιά τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν νωρίτερα σε σύγκριση με άλλες χρονιές, γεγονός που θα διευκολύνει την άμεση έναρξη των εγγραφών.

    Επιπλέον ο κ. Τσουροπλής επεσήμανε ότι ''δεν επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις όσων ήθελαν να κάνουν προβλέψεις χωρίς στοιχεία'', ενώ συνέστησε ''από εδώ και στο εξής να αφήνεται η ομαλή εξέλιξη των διαδικασιών''.

    Ο γενικός γραμματεάς του υπουργείου Παιδείας ενημέρωσε πως, από αύριο, Πέμπτη, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν με τα στοιχεία τους να μπαίνουν στο διαδίκτυο του υπουργείου Παιδείας, όπου θα υπάρχει ονομαστική κατάσταση των επιτυχόντων.

    Χαρακτήρισε, εξάλλου, τα αποτελέσματα σα μια ''εξισορρόπηση του συστήματος των εξετάσεων και κανονικοποίηση των διαδικασιών, καθώς οι βαθμολογίες κυμαίνονται σε λογικά επίπεδα και δεν υπάρχουν ούτε υψηλότατοι βαθμοί ούτε εισαγόμενοι με πολύ χαμηλές βαθμολογίες. Πτώσεις σημειώθηκαν σε όλες τις σχολές και στα τμήματα της ανώτατης εκπαίδευσης''.

    ''Στον αέρα'' η εξεταστική περίοδος στα ΑΕΙ - Κανονικά θα δώσουν οι ''επί πτυχίω''

    Την ίδια ώρα, μετ' εμποδίων ξεκινάει για τους φοιτητές το φετινό ακαδημαϊκό έτος καθώς οι πανεπιστημιακοί εμμένουν στην απόφασή τους για αποχή, ενώ η κυβέρνηση δεν θα υποχωρήσει για το μισθολογικό πριν το 2003.

    Η στάση αυτή της κυβέρνησης επιβεβαιώθηκε και στη συνάντηση του υπουργού Παιδείας με τον πρωθυπουργό.

    "Επιλύθηκαν τα βασικά αιτήματα των πανεπιστημιακών, δεν μπορεί μόνο για το μισθολογικό να ταλαιπωρούνται 250 χιλιάδες φοιτητές", δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, μετά τη χθεσινή συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, και απηύθυνε έκκληση στους πανεπιστημιακούς να μην κρατούν όμηρους τους φοιτητές.

    Ο κ. Ευθυμίου επίσης διέψευσε, κατηγορηματικά, τα σενάρια, που θέλουν να υπάρχει αντιπαράθεση του πρωθυπουργού με τους καθηγητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

    Χθές ο υπουργός Παιδείας επανέλαβε ότι το θέμα του μισθολογίου των πανεπιστημιακών θα συζητηθεί το 2003 και θα ισχύσει από το 2004, ενώ απηύθυνε έκκληση να λειτουργήσουν κανονικά τα πανεπιστήμια, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση κάλυψε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της έναντι των πανεπιστημιακών.

    Να σημειωθεί ότι οι εξελίξεις στην Παιδεία θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Πέμπτη.

    Εξάλλου με τους πρυτάνεις θα συναντηθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής.

    Οι καθηγητές τόνισαν ότι θα εισηγηθούν τη συνέχιση της αποχής από το διδακτικό τους έργο στις συνεδριάσεις ανά σχολή. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει χαθεί η εξεταστική του Ιουνίου σε πολλές σχολές. Ωστόσο κανονικά θα διεξαχθούν οι εξετάσεις για τους φοιτητές που βρίσκονται στο πτυχίο.

    "Δόθηκαν λύσεις σε όλα τα θέματα εκτός από αυτό του μισθολογίου το οποίο θα ικανοποιηθεί από πρώτης πρώτου του 2004", δήλωσε σήμερα ο γ.γ. του υπουργείου Παιδείας Θανάσης Τσουρουπλής και τόνισε ότι ο διάλογος θα συνεχιστεί.

    "Να καταργηθούν τα επιδόματα, και να ενσωματωθούν στο βασικό μισθό από 1-1-2004 ζήτησε η γραμματέας της ΠΟΣΔΕΠ, Ευαγγελία Μουρνόβα προσθέτοντας ότι οι καθηγητές εμμένουν στην απόφασή του για συνέχιση των κινητοποιήσεων.

    ''Δεν υπάρχει θέμα ρήξης της κυβέρνησης, ή του πρωθυπουργού με την πανεπιστημιακή κοινότητα. Αντίθετα, υπάρχει θέληση για την αναβάθμιση της παιδείας και την αναζήτηση πειστικών λύσεων που θα ικανοποιήσουν τόσο τους σπουδαστές όσο και τους διδάσκοντες''. Αυτό τόνισε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε σχετική ερώτηση και υπενθύμισε ότι στα αιτήματα των πανεπιστημιακών η κυβέρνηση έχει απαντήσει θετικά στο συνταξιοδοτικό, στο επίδομα κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής άδειας, στις ρυθμίσεις για θέματα του ΕΔΠ και στην συζήτηση για τη χορήγηση νέων αυξήσεων, που όμως πρέπει να γίνει στις αρχές του 2003.

    Επ' αυτού ο κ. Πρωτόπαπας επισήμανε πως η χρονική μετάθεση που ζητά η κυβέρνηση για τις νέες αυξήσεις οφείλεται στη βούλησή της να διατηρήσει την αντοχή της ελληνικής οικονομίας και να διαφυλάξει τα κεκτημένα που με κόπο οικοδόμησαν οι Έλληνες πολίτες αποδίδοντας στη χώρα μία ισχυρή θέση.

    [02] Ριζικές αλλαγές στις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

    28/8/2002 10:33:00 πμ

    Οι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, ο βαθμός του πτυχίου, η επαγγελματική εμπειρία και η ξένη γλώσσα είναι τα κριτήρια με τα οποία θα γίνονται στο εξής οι προσλήψεις στο Δημόσιο, σύμφωνα με νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Οι γραπτοί διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ περιορίζονται μόνο στους κλάδους ειδικών απαιτήσεων. Επίσης δίνεται η δυνατότητα πρόσληψης σε όσους απασχολήθηκαν περιστασιακά αλλά κατ΄ επανάληψη τα τελευταία οκτώ χρόνια σε υπηρεσίες του Δημοσίου, ενώ ως ανώτατο όριο ηλικίας πρόσληψης ορίζεται το 55ο έτος.

    Τα κυριότερα σημεία του νομοσχεδίου είναι:

    Καθιερώνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων.

    Καταργείται η υποχρέωση επιλογής θέσεων σε μια μόνο νομαρχία.

    Ανακαθορίζονται και περιορίζονται οι περιπτώσεις διεξαγωγής γραπτού διαγωνισμού σε κλάδους ειδικών απαιτήσεων (π.χ. τελωνειακοί, φοροτεχνικοί, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, τραπεζικοί).

    Καθιερώνεται η δυνατότητα αυτόματης βαθμολόγησης της γραπτής εξέτασης όταν αυτή γίνεται με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών.

    Προβλέπεται προσαύξηση της βαθμολογίας των επιτυχόντων στη γραπτή εξέταση, βάση αντικειμενικών κριτηρίων, (π.χ. μεταπτυχιακές σπουδές, χρόνος προϋπηρεσίας, βαθμος βασικού τίτλου σπουδών).

    Δίνεται η δυνατότητα πρόσληψης σε όσους απασχολήθηκαν περιστασιακά, αλλά κατ' επανάληψη, τα τελευταία οκτώ χρόνια σε υπηρεσίες του δημοσίου.

    Καθιερώνεται ειδική γραπτή δοκιμασία, ανεξάρτητη από τη διαδικασία των επιμέρους προκηρύξεων, με την οποία θα βαθμολογούνται οι γενικότερες πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς του δημοσίου.

    Αναδιαμορφώνεται η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

    Για τις θέσεις κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης, τα νέα προτεινόμενα κριτήρια είναι κυρίως κοινωνικού χαρακτήρα, ενώ ισχύει επίσης και το κριτήριο της εντοπιότητας.

    Η έναρξη της διαδικασίας κατάρτισης των πινάκων κατάταξης, γίνεται αμέσως, με την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων και όχι μετά από τη συγκέντρωση του συνόλου των αιτήσεων, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

    Καθίσταται υποχρεωτική η δημοσίευση στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, όλων των προκηρύξεων των επιχειρήσεων του ευρύτερου δημοσίου τομέα και υπάγονται ρητώς στο ΑΣΕΠ και όλες οι προσλήψεις του μη διοικητικού προσωπικού της.

    Ρυθμίζεται η αποκέντρωση του ΑΣΕΠ και συνιστώνται τμήματά του σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

    Οι παραβιάσεις του νόμου 2190/94 απο δήμους ή κοινότητες υπάγονται πλέον στο γενικό γραμματέα της οικείας περιφέρειας για τον καταλογισμό τους.

    [03] Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στη Σαλαμίνα

    28/8/2002 10:20:00 πμ

    Φωτο αρχείου

    Υπό έλεγχο βρίσκεται αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 03.50 τα ξημερώματα στη θέση Ντούνι ανάμεσα στα Αμπελάκια και τα Σελίνια της Σαλαμίνας καίγοντας δασική έκταση, χωρίς όμως να έχει απειληθεί κατοικημένη περιοχή. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ, καθώς και ένα ελικόπτερο και αεροπλάνο. Επίσης, υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε αργά το βράδυ, πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει χθες το απόγευμα στην Πάρνηθα στη θέση Τσούμπα Φυλής. Επί τόπου παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης.

    [04] Αμεσα θα εφαρμόζει το Δημόσιο δικαστικές αποφάσεις

    28/8/2002 10:49:00 πμ

    Στη Βουλή κατατέθηκε το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο υποχρεώνει το Δημόσιο να εφαρμόζει "απροφασίστως και χωρίς καθυστερήσεις" τις δικαστικές αποφάσεις. Σε περίπτωση αδικαιολόγητης καθυστέρησης, παράλειψης ή άρνησης συμμόρφωσης προβλέπονται ειδικές κυρώσεις με τη μορφή της καταβολής χρηματικού ποσού στον ενδιαφερόμενο.

    [05] Eκρηκτικός μηχανισμός σε ΑΤΜ τράπεζας

    28/8/2002 10:57:00 πμ

    Φωτο αρχείου

    Αγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό εμπρηστικό μηχανισμό στο αυτόματο μηχάνημα ανάληψης της Τράπεζας Αττικής στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 55 στη Νέα Σμύρνη. Ο εμπρηστικός μηχανισμός, που αποτελείτο από δύο γκαζάκια, εξερράγη στις 02.50 με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές στο μηχάνημα της τράπεζας. Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων οι δράστες πρέπει να ήταν δύο άτομα που διέφυγαν με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

    [06] Σεισμός τάραξε επαρχία του Βιετνάμ

    28/8/2002 9:17:00 πμ

    Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,2 Ρίχτερ συγκλόνισε χθες το βράδυ την επαρχία Μπα Ρία Βουνγκ Τάου στο νότιο Βιετνάμ, δίχως να αναφερθούν θύματα ή ζημιές, ανακοίνωσε η αστυνομία. Η δόνηση είχε διάρκεια 5 δευτερολέπτων και έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην περιφερειακή πρωτεύουσα Βανγκ Τάου, καθώς το επίκεντρο ήταν μόλις 20 χιλιόμετρα από την πόλη. Τον Φεβρουάριο του 2001, σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ είχε προκαλέσει εκταταμμένες καταστροφές στην περιοχή Λάι Τσάου, στο βορειοδυτικό Βιετνάμ.

    [07] Ξεκινούν οι συναντήσεις για τις ανατιμήσεις

    28/8/2002 11:24:00 πμ

    Ξεκινούν σήμερα οι επαφές της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης, με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, με στόχο τη σύναψη "συμφωνίας κυρίων", για συγκράτηση των τιμών. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Θεοδώρου θα συναντηθεί με εκπροσώπους των Συνδέσμων Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης και Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας.

    Οπως τονίζουν παράγοντες του υπουργείου Ανάπτυξης ήδη κάποιες μεγάλες επιχειρήσεις έχουν δεσμευθεί ότι θα προχωρήσουν σε μειώσεις τιμών, ενώ καταρτίζονται και οι "λευκές λίστες", με φθηνά προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, εντείνονται οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ σε μια προσπάθεια αναχαίτισης των πληθωριστικών πιέσεων.

    Πάντως, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας Παναγιώτης Καρελλάς υποστήριξε μιλώντας στη ΝΕΤ 105,8, ότι οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ δεν φέρνουν αποτέλεσμα γιατί είναι επιλεκτικοί, ενώ για τις λεγόμενες "συμφωνίες κυρίων" διαμαρτυρήθηκε ότι δεν τηρούνται από πλευράς των ΔΕΚΟ.

    Τόνισε επίσης ότι ο καταναλωτής υποτιμά την αξία των κερμάτων και τάχθηκε υπέρ της άποψης το ευρώ να γίνει χαρτονόμισμα για λόγους ψυχολογίας του καταναλωτή.

    Κατά τη χθεσινή συνάντησή του κ.Θεοδώρου με το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, ο πρόεδρος του οργάνου Δημήτρης Δασκαλόπουλος δήλωσε ότι τα τελευταία έξι χρόνια οι ετήσιες αυξήσεις που κάνουν οι βιομηχανίες συσκευασμένων τροφίμων είναι ίσες ή μικρότερες από τον πληθωρισμό.

    Το ίδιο θα συνεχίσει να γίνεται και στο μέλλον γιατί στον κλάδο υπάρχει έντονος ανταγωνισμός και μεγάλη ευκολία για τον καταναλωτή να κάνει τις επιλογές του.

    [08] Τελική εξέταση των φορολογικών ρυθμίσεων

    28/8/2002 10:42:00 πμ

    Η οριστικοποίηση των παρεμβάσεων για τη φορολογική μεταρρύθμιση αναμένεται να απασχολήσει τη συνάντηση που θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών. Οι λεπτομέρειες της φορολογικής μεταρρύθμισης αναμένεται να ανακοινωθούν από τον κ. Σημίτη στο λόγο που θα εκφωνήσει κατά τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Χθες το πρωί ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με την Ελληνίδα επίτροπο Αννα Διαμαντοπούλου η οποία δήλωσε οτι αρχίζει ένα κρίσιμο φθινόπωρο για όλη την Ευρώπη, τόσο για τις εξελίξεις στο θέμα της διεύρυνσης που μας αφορά άμεσα, όσο και στο θέμα της οικονομίας. Η Ευρώπη είπε, και στο θέμα της οικονομίας θα πρέπει να πάρει στη διάρκεια αυτών των μηνών σημαντικές αποφάσεις, καθώς προβλήματα με τους ρυθμούς ανάπτυξης, αλλά και με τις ανατιμήσεις υπάρχουν σε πολλές χώρες-μέλη.

    [09] Eξ Αυστραλίας το νέο χάπι κατά παχυσαρκίας

    28/8/2002 10:56:00 πμ

    Επιστήμονες της Μελβούρνης έχουν επιτυχή αποτελέσματα σε έρευνα που αφορά την παραγωγή ενός νέου είδους χαπιού το οποίο καίει το πάχος και θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρόνια περίπου. Με το νέο φάρμακο οι παχύσαρκοι θα χάνουν περίπου μισό κιλό βάρους την εβδομάδα, γεγονός που θα τους εξασφαλίζει καλύτερη υγεία. Πρόκειται για μια τεχνητή πρωτεΐνη η οποία επιταχύνει τον μεταβολισμό και συντελεί στην καύση του πάχους, ενώ τα γνωστά, μέχρι τώρα χαπάκια κατά της παχυσαρκίας έχουν την ιδιότητα να περιορίζουν την όρεξη ή να εμποδίζουν τον οργανισμό να απορροφήσει το πάχος.

    Ως γνωστό το πάχος προκαλεί διαβήτη, υπέρταση, πέτρες στη χολή και κάποιες μορφές καρκίνου. Το χαπάκι κατά της παχυσαρκίας δοκιμάστηκε σε 16 υπέρβαρους άντρες στην Αδελαΐδα, χωρίς δυσάρεστες παρενέργειες.

    Οι δοκιμές θα συνεχιστούν σε άλλα 150, αυτή τη φορά, άτομα, τον ερχόμενο χρόνο.

    Ο καθηγητής ιατρικής και ενδοκρινολογίας Τζέφρι Τζάζακ εκτιμά ότι η νέα ανακάλυψη είναι ενθαρρυντική, το εν λόγω χαπάκι όμως θα πρέπει να περιορίζεται σε άτομα τα οποία είναι παχύσαρκα και των οποίων κινδυνεύει η υγεία τους και όχι να είναι διαθέσιμο σε οποιονδήποτε επιθυμεί να χάσει μερικά κιλά.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 28 August 2002 - 9:01:47 UTC