Visit our Archive of Documents from US Government Agencies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 03-03-23

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ασθενής σεισμός στον Ευβοϊκό κόλπο
  • [02] Σφοδρές μάχες σε ολόκληρο το Ιράκ
  • [03] Ερντογάν: Συμφωνούμε σε όλα με τις ΗΠΑ
  • [04] Μπους: ''Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα''
  • [05] Το αρχαιότερο Πανεπιστήμιο των αράβων, στόχος των εισβολέων
  • [06] Μπάσκετ: Επικράτησε το Περιστέρι και επί του ΟΣΦΠ
  • [07] Νίκη του Ολυμπιακού επί του Αρη

    [01] Ασθενής σεισμός στον Ευβοϊκό κόλπο

    23/3/2003 9:48:00 μμ

    Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 20.53 στο νότιο Ευβοικό κόλπο, ανατολικά από το Γραμματικό Αττικής. Ο σεισμός ήταν επιφανειακός και έγινε αισθητός στην ευρύτερη περιοχή. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

    [02] Σφοδρές μάχες σε ολόκληρο το Ιράκ

    23/3/2003 11:50:00 μμ

    Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα στη Βαγδάτη. Νωρίτερα ισχυρές εκρήξεις από βόμβες, πυρκαγιές και σύννεφα καπνού ήταν ορατά από τα περίχωρα της πόλης, σύμφωνα με τους ανταποκριτές του πρακτορείου Ρόιτερς, ενώ σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΝΕΤ, σφοδροί βομβαρδισμοί και αντιαεροπορικά πυρά σημειώνονται στη Μοσούλη. Βόμβα που έπεσε από αεροσκάφος που εκτελούσε χαμηλή πτήση, έπληξε το κτίριο του προεδρικού μεγάρου στη ιρακινή πρωτεύουσα, ανέφερε από την πλευρά του ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου. Την ίδια ώρα επιβεβαιώνεται και από την αμερικανική διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων ο θάνατος και η σύλληψη Αμερικανών στρατιωτών. Θα πάρει πολύ χρόνο για να ελέγξουν "τα στοιχεία που στηρίξουν το καθεστώς" σε πόλεις όπως η Βασόρα και η Νασιρίγια, παραδέχθηκαν την Κυριακή οι ΗΠΑ.

    Νεκροί και αιχμάλωτοι στρατιώτες των εισβολέων

    Οι 5 Αμερικανοί αιχμάλωτοι

    Όπως δήλωσε την Κυριακή το βράδυ εκπρόσωπος της αμερικανικής διοίκησης στο Κατάρ, αγνοείται η τύχη συνολικά 12 Αμερικανών στρατιωτών που πήραν μέρος στις σκληρότερες --όπως τις χαρακτήρισε--μάχες μέχρι στιγμής για την κατάληψη της Νασιρίγια.

    Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν λιγότεροι από 10 Αμερικανοί νεκροί και αρκετοί τραυματίες, κάτι που είχε ανακοινώσει νωρίτερα και εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου που παραδέχτηκε ακόμη την ύπαρξη Αμερικανών αιχμαλώτων αλλά και την πτώση βρετανικού αεροσκάφους από αμερικανικό πύραυλο Πάτριοτ. Ο εκπρόσωπος της διοίκησης είπε ακόμη ότι σύντομα τα αμερικανο-βρετανικά στρατεύματα θα φτάσουν στα περίχωρα της Βαγδάτης.

    Το Ιράκ θα συμπεριφερθεί στους Αμερικανούς αιχμαλώτους με βάση τα όσα προβλέπει η Συνθήκη της Γενεύης, δήλωσε απόψε ο Ιρακινός υπουργός Αμυνας, απαντώντας στις δηλώσεις του Αμερικανού ομολόγου του για παραβίαση της συνθήκης, επειδή μεταδόθηκαν εικόνες των αιχμαλώτων από την ιρακινή τηλεόραση.

    Το Ιράκ οφείλει να αντιμετωπίσει τους αιχμαλώτους με ανθρωπισμό, δήλωσε και ο Αμερικανός Πρόεδρος, τονίζοντας ότι οι επιχειρήσεις σημειώνουν πρόοδο, αλλά και ότι μια σκληρή μάχη μόλις άρχισε. Πρόσθεσε δε ότι ανθρωπιστική βοήθεια θα μεταφερθεί στο Ιράκ εντός 36 ωρών.

    "Ο πόλεμος βαδίζει βάσει σχεδίου" δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ απευθυνόμενος την Κυριακή το βράδυ στις Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικότερα στα στρατεύματα που βρίσκονται στον Περσικό Κόλπο. Δεν παρέλειψε, δε, να καταδικάσει τον τρόπο με τον οποίο φαίνεται να φέρονται οι Ιρακινοί στους αιχμαλώτους, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η μεταχείριση αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της συνθήκης της Γενεύης.

    Η ιρακινή τηλεόραση μετέδωσε την Κυριακή εικόνες 5 Αμερικανών αιχμαλώτων στρατιωτών, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα, καθώς και τεσσάρων πτωμάτων αμερικανών που υποστήριξε ότι έχασαν τη ζωή τους σε μάχες στη Νασιρίγια. Σύμφωνα με αξιωματούχους του αμερικανικού Πενταγώνου, τα πτώματα των αμερικανών φέρουν σημάδια εκτέλεσης.

    Ανακοινωθέν του ιρακινού στρατού αναφέρει ότι 25 Αμερικανοί και Βρετανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στις μάχες της Νασιρίγια, ενώ ο Ιρακινός υπουργός Αμυνας, είπε ακόμη ότι καταστράφηκαν 10 άρματα μάχης και 20 θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού των εισβολέων.

    Σε εξέλιξη επιχειρήσεις σε ολόκληρο το Ιράκ- Θύματα άμαχοι

    Εν τω μεταξύ, Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ανώνυμα ότι Ρώσοι τεχνικοί βρίσκονται στη Βαγδάτη και βοηθούν τους ιρακινούς να παρεμβάλλουν παράσιτα στα δορυφορικά σήματα για την καθοδήγηση των βομβών.

    Επίσης Τούρκος αξιωματούχος ανέφερε ότι πύραυλος από αεροσκάφος έπεσε και εξερράγη κοντά σε χωριό της νοτιοανατολικής Τουρκίας, δημιουργώντας μικρό κρατήρα.

    Κατά τους νυχτερινούς βομβαρδισμούς του Σαββάτου, χτυπήθηκε εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος στη Βαγδάτη και ένα από τα πιο διάσημα πανεπιστήμια του Ιράκ που χρονολογείται από τον 13ο αιώνα.

    Επιθέσεις δέχτηκαν επίσης η Μοσούλη και το Κιρκούκ, ενώ σφοδρούς βομβαρδισμούς δέχτηκε και η πόλη Τικρίτ, ιδιαίτερη πατρίδα του Σαντάμ.

    Σύμφωνα με ιρακινές πηγές, από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε Βασόρα και Τικρίτ σκοτώθηκαν τουλάχιστον 80 άμαχοι και τραυματίστηκαν πάνω από 380 άτομα.

    Τελευταίος απολογισμός αναφέρει ότι μόνο στην Βαγδάτη --από την ημέρα που ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί-- έχουν τραυματιστεί 321 άμαχοι.

    Επίσης ένας ακόμη δημοσιογράφος βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου που αγνοείται από το Σάββατο, ανακοινώθηκε την Κυριακή το βράδυ ότι είναι νεκρός, ενώ αγνοείται ακόμη η τύχη δύο συνεργατών του.

    Τέλος, αλλος ένας Ρώσος ανταποκριτής ευρωπαϊκού δικτύου έχασε τη ζωή του στη Βασόρα και άλλοι τρεις Γάλλοι δημοσιογράφοι, συνελήφθησαν από τους Ιρακινούς για παράνομη είσοδο στην χώρα.

    Σάμπρι: ''Δεν έχουν καταλάβει καμία πόλη''

    Καμία ιρακινή πόλη δεν έχει πέσει στα χέρια των αμερικανό-βρετανικών δυνάμεων, δήλωσε κατά την άφιξή του στο Κάιρο ο Ιρακινός υπουργός Εξωτερικών Νάτζι Σάμπρι, ο οποίος κατηγόρησε επίσης το Ισραήλ ότι μετέχει "στην επίθεση" κατά του Ιράκ.

    Νωρίτερα από τη Δαμασκό κάλεσε τις κυβερνήσεις των αραβικών χωρών να υποστηρίξουν τη χώρα του στον πόλεμο με τις ΗΠΑ και προειδοποίησε την Τουρκία να μην βοηθήσει τους Αμερικανούς, γιατί θα υποστεί πολλά δεινά.

    Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk μετέδωσε ότι οι Αμερικανοί αποχωρούν απ' όλες τις βάσεις που σταθμεύουν στην Τουρκία. Το Ιράν προειδοποίησε τέλος ότι θα απαντήσει αν υπάρξουν νέες παραβιάσεις του εναερίου χώρου ή των συνόρων του.

    [03] Ερντογάν: Συμφωνούμε σε όλα με τις ΗΠΑ

    23/3/2003 11:19:00 μμ

    φωτο αρχείου

    Σαφές μήνυμα προς την Τουρκία να μην εισβάλει στο Βόρειο Ιράκ, απέστειλε την Κυριακή ο Τζορτζ Μπους. Η Τουρκία συμφωνεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το Ιράκ και για τη βούληση της Αγκυρας να στείλει στρατεύματα στο βορρά της χώρας αυτής, ανέφερε σε ομιλία του προς το έθνος την Κυριακή το βράδυ ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Την Κυριακή η κυβέρνηση Ερντογάν έλαβε και τυπικά ψήφο εμπιστοσύνης, προκειμένου να χειριστεί το θέμα των αμερικανο-τουρκικών σχέσεων.

    Διάγγελμα Τούρκου πρωθυπουργού

    ''Οι στρατιωτικές διευθετήσεις που θα κάνουμε σε μια περιορισμένη ζώνη πέρα από τα (τουρκικά) σύνορα έχει σκοπό να συγκρατήσει μια πιθανή εισροή προσφύγων και να εμποδίσει ορισμένες προκλήσεις που στοχεύουν την ασφάλειά μας'', είπε στο διάγγελμα του ο πρωθυπουργός της Τουρκίας. Εκτίμησε δε, ότι η παρουσία Τούρκων στρατιωτών στην περιοχή αυτή θα είναι πηγή σταθερότητας και ασφάλειας για την Τουρκία και την περιοχή''.

    Ο Ερντογάν, που υπογράμμισε ότι η διασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας του γειτονικού Ιράκ είναι απαραίτητη, πρόσθεσε ότι ''σε όλα αυτά τα ζητήματα'', η Τουρκία και οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέληξαν σε συμφωνία. ''Η Τουρκία έχει τη δύναμη να προστατεύσει την ασφάλεια και τα συμφέροντά της'', διαβεβαίωσε ο επικεφαλής της τουρκικής κυβέρνησης.

    Συσκέψεις επί συσκέψεων

    Την Κυριακή, επίσης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ Τούρκων αξιωματούχων, στην οποία συμμετείχε και ο Αμερικανός πρέσβης στην Αγκυρα Ρόμπερτ Πίρσον με στόχο την επίτευξη μιας συμφωνίας- πλαίσιο για την περιορισμένη είσοδο των τουρκικών στρατευμάτων στο Βόρειο Ιράκ.

    Τη Δευτέρα αναμένεται στην πρωτεύουσα της Τουρκίας ο ειδικός σύμβουλος του προέδρου Μπους, Ζαλμάι Χαλίλ Ζαντ, ο οποίος θα συναντηθεί με Τούρκους αξιωματούχους προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

    Πάντως, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CNN ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Ντόναλντ Ράμσφελντ δήλωσε ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες τον έχουν διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει σημαντικός αριθμός τουρκικών δυνάμεων στο Βόρειο Ιράκ.

    Σημειώνεται, τέλος, ότι το Βέλγιο έχει προειδοποιήσει την Τουρκία να μην εισβάλει στο βόρειο Ιράκ, γιατί στην περίπτωση αυτή η ΕΕ θα επανεξετάσει το αίτημά της για ένταξη στους κόλπους της.

    [04] Μπους: ''Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα''

    23/3/2003 8:58:00 μμ

    ''Πολύ σαφές'' είναι το μήνυμα που έχουν αποστείλει οι ΗΠΑ στην Τουρκία, να μην εισβάλει στο βόρειο Ιράκ, διαβεβαίωσε την Κυριακή ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους, ενώ για τον πόλεμο στο Ιράκ δήλωσε ότι ''η σκληρή μάχη μόλις άρχισε''. Επίσης ανακοίνωσε ότι εντός 36 ωρών θα αποσταλεί ανθρωπιστική βοήθεια στην αραβική αυτή χώρα και επισήμανε ότι ενημερώθηκε για την αιχμαλωσία Αμερικανών στρατιωτών, για τους οποίους ελπίζει σε μια ανθρωπιστική συμπεριφορά εκ μέρους του Ιράκ.

    ''Δεν γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες. Γνωρίζω ότι αναμένουμε να τους φερθούν ανθρώπινα, όπως φερόμαστε και εμείς στους δικούς τους'', είπε ο Μπους στους δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του από το Καμπ Ντέιβιντ στον Λευκό Οίκο. Αυτοί που θα κακομεταχειριστούν τους αμερικανούς αιχμαλώτους θα θεωρηθούν εγκληματίες πολέμου, πρόσθεσε ο Μπους Αναφερόμενος στον Σαντάμ Χουσέιν είπε ότι χάνει τον έλεγχο της χώρας

    [05] Το αρχαιότερο Πανεπιστήμιο των αράβων, στόχος των εισβολέων

    23/3/2003 8:21:00 μμ

    Ένα από τα διασημότερα και αρχαιότερα ιρακινά πανεπιστήμια χτυπήθηκε από τους βομβαρδισμούς που πραγματοποίησαν οι αμερικανικές δυνάμεις την Κυριακή. Το πανεπιστήμιο Mustansiriya, είναι ένα από τα παλιότερα αραβικά εκπαιδευτικά ιδρύματα του αραβικού κόσμου, αφού ιδρύθηκε τον 13ο αιώνα μ.Χ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι βομβαρδισμοί είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματιστούν τρεις περαστικοί, ενώ από τις εκρήξεις δημιουργήθηκε κρατήρας 10 μέτρων στην είσοδο του κτιρίου. Κάτοικοι που διαμένουν κοντά στο πανεπιστήμιο εξέφρασαν την απορία για τον λόγο που οδήγησε τους εισβολείς να θέσουν ως στόχο το αρχαίο αυτό εκπαιδευτικό ίδρυμα. "Γιατί στόχευσαν το πανεπιστήμιο; Δεν έχει καμία σχέση με στρατιωτικό στόχο" ήταν η εύλογη απορία του Shafig Abbas, ενός Ιρακινού που ζει στην περιοχή.

    [06] Μπάσκετ: Επικράτησε το Περιστέρι και επί του ΟΣΦΠ

    23/3/2003 9:48:00 μμ

    Η μοναδική ομάδα στην φετινή Α1, που έχει καταφέρει να κερδίσει και τους τρεις μεγάλους του κέντρου, είναι από σήμερα το Περιστέρι. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της και επικράτησε 92-78 του Ολυμπιακού στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου", σε αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 20η ημέρα. Τα δεκάλεπτα: 17-14, 43-32, 62-42, 92-78. Όταν μια ομάδα καταφέρνει να κρατήσει τον Ολυμπιακό στους 32 πόντους στο ημίχρονο, ενώ "επιτρέπει" μόνο 10 στο κρίσιμο τρίτο δεκάλεπτο, αξίζει και με το παραπάνω τη νίκη. Το ίδιο ισχύει, κι όταν καταφέρνει να κρατήσει το προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση, χωρίς να δώσει το δικαίωμα στους "ερυθρόλευκους" να ελπίζουν.

    Με τον Μανώλη Παπαμακάριο να είναι "καυτός" οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν 43-32 στο ημίχρονο, όμως εκεί που κρίθηκε ο αγώνας ήταν στην τρίτη περίοδο, με επί μέρους σκορ 19-10 υπέρ των γηπεδούχων. Οι Δορκοφίκης, Πελεκάνος βοηθούσαν στο σκοράρισμα, ενώ κάτω από τα καλάθια ο Αντρέ Χάτσον "καθάριζε" τα ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά, οι Μάρκοβιτς, Τόμιτς, Ντε Μιγκέλ, Χαρίσης, δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, έτσι έμειναν μόνο οι δύο Αμερικάνοι, Εβανς, Τζόνσον, να προσπαθούν να διορθώσουν τα... αδιόρθωτα.

    Παρότι το Περιστέρι έκανε ό,τι μπορούσε για να... χάσει στην τελευταία περίοδο (70-61 στο 36΄, 73-67 στο 37:30 και 80-76 στο 39΄), τελικά έφτασε στη νίκη (92-78) και πλασαρίστηκε, για πρώτη φορά φέτος, στην οκτάδα της Α1.

    Διαιτητές: Bορεάδης-Χριστοδούλου.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Κούρτοβιτς 16, Παπαμακάριος 25 (1), Πελεκάνος 16 (2), Γιοβανόφσκι 2, Γλυνιαδάκης 2, Χάτσον 10, Δορκοφίκης 21 (3)ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπουντούρης 2, Χαρίσης 6 (2), Εβανς 24, Μάρκοβιτς 6 (2), Γιαννουζάκος 11 (3), Τόμιτς 13 (2), Μοράλες, Τζόνσον 12, Ντε Μιγκέλ 4

    Σε αγώνες για την 20η ημέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 ανδρών, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

    Nήαρ Hστ-Αρης 79-66

    Ηρακλής-Παναθηναϊκός 79-78

    Mακεδονικός-Iωνικός NΦ 77-80

    ΠAOK-Hράκλειο 96-76

    Πανιώνιος-AEK 85-76

    Mαρούσι-Oλύμπια Λ. 86-77

    Περιστέρι-Oλυμπιακός 92-78

    [07] Νίκη του Ολυμπιακού επί του Αρη

    23/3/2003 9:40:00 μμ

    Νίκη πέτυχε σήμερα ο Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν δύσκολα του Αρη με 1-0 χάρη σε πέναλτι του Τζόρτζεβιτς στο 49' σε ένα ματς που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Πύργου, λόγω της τιμωρίας του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Ολεγκ Προτάσοφ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 8ο λεπτό όταν ο Γιαννακόπουλος σε θέση τετ-α-τετ επιχείρησε να πασάρει, αντί να πλασάρει, τον Λαμπάκη και ο τερματοφύλακας του Αρη μπλόκαρε την μπάλα. Στη συνέχεια ο Αρης ισορρόπησε το παιχνίδι και με καλή αμυντική λειτουργία δεν επέτρεπε στον Ολυμπιακό να απειλήσει την εστία του. Στο 39΄ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Οφορίκουε καθώς ο Γκανέζος επιθετικός έκανε επιθετικό φάουλ στον Μαλλού.

    Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Πειραιά. Στο 48' ο Βενετίδης ταλαιπώρησε την άμυνα του Αρη και σέντραρε, η μπάλα βρήκε το απλωμένο χέρι του Κολτσίδα και ο διαιτητής Ζωγράφος υπέδειξε πέναλτι. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Τζόρτζεβιτς που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε σημαντικά αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Όλα αυτά μέχρι το 73' όταν ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του.

    Ο Τζόρτζεβιτς με καλή προσπάθεια σέντραρε στον Γιαννακόπουλο αλλά ο τελευταίος από πολύ ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Αρη. Εντεκα λεπτά αργότερα ο Καρεμπέ πλάσαρε πάνω στον Λαμπάκη, ενώ ήταν μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα του Αρη. Έτσι μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα και το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

    Ο διαιτητής Ζωγράφος "κιτρίνισε" τους Κωστούλα, Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο - Κατσιαρό, Κολτσίδα ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Σκέντζος με δεύτερη κίτρινη.

    Οι συνθέσεις: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατεργιαννάκης, Αμανατίδης, Αντζας, Κωστούλας, Βενετίδης, Καρεμπέ, Ζέτερμπεργκ (85΄ Πουρσανίδης), Γιαννακόπουλος, Οφορίκουε, Χούτος (63΄ Νινιάδης), Τζόρτζεβιτς.

    ΑΡΗΣ: Λαμπάκης, Κατσιαρός, Κολτσίδας, Σκέντζος, Μαλλούς, Σελάντερ, Διγκόζης, Επαλέ, Κούσας (68΄ Κυζερίδης), Σίμιτς, Καμπάνταης (58΄ Μπασίρ).

    Στους αγώνες της 24ης ημέρας για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α' Εθνικής, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

    Ακράτητος-Ιωνικός 1-0

    ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1

    Πανιώνιος-Καλλιθέα 2-0

    Παναχαϊκή-ΟΦΗ 0-2

    Αιγάλεω-Ξάνθη 0-0

    Προοδευτική-Ηρακλής 1-0

    Ολυμπιακός-Αρης 1-0

    Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 23 March 2003 - 21:54:02 UTC