Browse through our Interesting Nodes of the Hellenic Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 03-05-29

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κανένας κίνδυνος για τους επιβάτες του Jet 1
  • [02] Έρευνες για ''λαθρεμπορικό'' στην Κρήτη
  • [03] Κατολισθήσεις από κακοκαιρία στην Κρήτη
  • [04] Ελιγμοί από τους στρατηγούς της Τουρκίας
  • [05] Τρισάγιο για τους αδικοχαμένους μαθητές στα Τέμπη
  • [06] Αυτόφωρο για τον διευθυντή των Φυλακών Κορυδαλλού
  • [07] Για διαβασμένους οι Πανελλαδικές της Πέμπτης
  • [08] Περού: Ενας νεκρός σε επεισόδια μεταξύ αστυνομίας -φοιτητών
  • [09] Βενεζουέλα: Πολιτική συμφωνία κυβέρνησης-αντιπολίτευσης
  • [10] Τροπολογία- ''σωσίβιο'' για τον Μπερλουσκόνι
  • [11] Νέος ομαδικός τάφος αποκαλύφθηκε κοντά στη Νατζάφ
  • [12] Συνεχίζονται τα αιματηρά επεισόδια
  • [13] Τέλος στα όρια των καταναλωτικών δανείων

    [01] Κανένας κίνδυνος για τους επιβάτες του Jet 1

    29/5/2003 11:48:00 μμ

    φωτο αρχείου

    Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η επιχείρηση μετεπιβίβασης των 163 επιβατών και του 11μελούς πληρώματος του Καταμαράν Τζετ 1, στο οποίο παρουσιάστηκε εισροή υδάτων το βράδυ της Πέμπτης, 20 ναυτικά μίλια νότια της Σαντορίνης, ενώ έπλεε προς το Ηράκλειο. Οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ το πλοίο μετεπιβίβασης τους, το "Ιεράπετρα" θα πλεύσει προς το λιμάνι της Σαντορίνης, οι αρχές της οποίας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για τη φιλοξενία τους. Καθησυχαστικός για την εξέλιξη του περιστατικού εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, ο οποίος μεταξύ άλλων, είπε ότι το Καταμαράν πρόκειται να ρυμουλκηθεί, ή να πλεύσει για τη Σαντορίνη με ίδια μέσα.

    Σύμφωνα με την ενημέρωση του πλοιάρχου στον θάλαμο επιχειρήσεων του ΥΕΝ, η εισροή υδάτων παρουσιάστηκε στο πρωραίο στεγανό του πλοίου, στις 8.40 το βράδυ της Πέμπτης, 20 ναυτικά μίλια νότια της Σαντορίνης. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό και στο Πολεμικό Ναυτικό, που κινητοποιήθηκαν, ενώ προς βοήθεια έσπευσαν και παραπλέοντα επιβατηγά σκάφη.

    Εκτός από τα δύο επιβατηγά κοντά στο ''Jet 1'' που είχε εξέλθει πρόσφατα από επισκευές και συντήρηση βρίσκονται παραπλέοντα και σκάφη του Λιμενικού Σώματος, καθώς και ένα C-130 που ρίχνει φωτοβολίδες.

    Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο πρωθυπουργός, ο οποίος βρίσκεται στη Ρωσία, ενώ ο σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ανωμερίτης διαβεβαίωσε τον κ.Σημίτη ότι όλα πάνε καλά και ότι σύντομα θα λήξει το συμβάν.

    [02] Έρευνες για ''λαθρεμπορικό'' στην Κρήτη

    29/5/2003 11:05:00 μμ

    φωτό αρχείου

    Επιχείρηση για τον εντοπισμό μικρού σκάφους με άγνωστο αριθμό λαθρομεταναστών, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην θαλάσσια περιοχή δυτικά της Κρήτης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία στο κεντρικό λιμεναρχείο Ηρακλείου, ανέφερε ότι μικρό σκάφος με άγνωστο αριθμό λαθρομεταναστών, κινείται στην περιοχή 40 νμ δυτικά της Κρήτης. Το ενιαίο κέντρο ερευνάς και διάσωσης του ΥΕΝ, με την συνδρομή ναυαγοσωστικού σκάφους ΛΣ, αεροπλάνου, καθώς και παραπλεόντων πλοίων ερευνά την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

    [03] Κατολισθήσεις από κακοκαιρία στην Κρήτη

    29/5/2003 10:21:00 μμ

    φωτο αρχείου

    Σφοδρή κακοκαιρία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο νομό Λασιθίου, με κύρια χαρακτηριστικά τους ισχυρούς ανέμους και την εκτεταμένη βροχόπτωση. Από την κακοκαιρία σημειώθηκαν κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο του νομού, κυρίως από Αγιο Νικόλαο προς Ιεράπετρα, με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στις μετακινήσεις. Σημειώνεται ότι η ΕΜΥ έχει προειδοποιήσει από το πρωί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, αρχικά στις Κυκλάδες και την Κρήτη και αργότερα στα Δωδεκάνησα.

    [04] Ελιγμοί από τους στρατηγούς της Τουρκίας

    29/5/2003 9:03:00 μμ

    Μία μέρα μετά την κρίσιμη συνεδρίαση του Εθνικού συμβουλίου της Τουρκίας για το εύρος των μεταρρυθμίσεων που χρειάζονται, ώστε να επιτευχθεί η ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο τουρκικός στρατός δηλώνει υποστηρικτής της Ευρωπαϊκής πορείας της Αγκυρας. "Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι δυνατό να τάσσονται κατά της ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας, γιατί απλά η Ε.Ε. είναι μια γεωπολιτική και γεωστρατηγική αναγκαιότητα για την επίτευξη των στόχων που είχε καταδείξει ο ιδρυτής της Τουρκικής Δημοκρατίας, Κεμάλ Ατατούρκ" είπε ο υπαρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Στρατού Γιασάρ Μπουγιούκανιτ, κατά τη διάρκεια των εργασιών του συμποσίου της Ακαδημίας Πολέμου στην Πόλη. Νωρίτερα, την πεποίθηση ότι η Τουρκία μπορεί να ενταχθεί στην Ε.Ε. το 2011-2012 εφόσον υιοθετήσει τις αναγκαίες δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, εξέφρασε ο πρωθυπουργός της χώρας Ταγίπ Ερντογάν.

    Ερντογάν: Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από τη Βουλή

    "Η προοπτική του 2011-2012 που εξασφαλίζεται από τον ευρωπαίο επίτροπο αρμόδιο για την διεύρυνση Γκίντερ Φερχόιγκεν, μου φαίνεται πολύ ρεαλιστική'' τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από το τουρκικό κοινοβούλιο.

    Νωρίτερα, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο ΝΤΑ, ο υπαρχηγός του τουρκικού ΓΕΣ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Τουρκία θα ενταχθεί στην Ε.Ε.

    "Η Τουρκία αποτελεί τμήμα της Ευρώπης και θα ενταχθεί στην ΕΕ." είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι αυτή είναι η απάντηση σε αυτούς που θεωρούν ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι εμπόδιο στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

    [05] Τρισάγιο για τους αδικοχαμένους μαθητές στα Τέμπη

    29/5/2003 11:23:00 μμ

    Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των 21 παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη τέλεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος την Πέμπτη στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου. Στη συνέχεια παραβρέθηκε σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο δήμος Αποστόλου Παύλου παρουσία των οικογενειών των θυμάτων και του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Μαγγριώτη.

    Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τόνισε στην ομιλία του μετά το τρισάγιο ότι επρόκειτο για ένα πολύ θλιβερό δυστύχημα που προκάλεσε πολύ δυνατό πόνο στους συγγενείς των θυμάτων, που μόνο η πίστη στην αγάπη του Θεού και στην αθανασία και την ανάταση της ψυχής των ανθρώπων μπορεί να τους τον ελαφρύνει.

    Δεκάδες ήταν οι κάτοικοι του Μακροχωρίου που πλησίασαν τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας για να πάρουν την ευχή του, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή όταν τον πλησίασαν μαθητές που σώθηκαν από το τροχαίο δυστύχημ. για να τους ευλογήσει.

    [06] Αυτόφωρο για τον διευθυντή των Φυλακών Κορυδαλλού

    29/5/2003 10:16:00 μμ

    Στον Εισαγγελέα Πειραιά και στο Αυτόφωρο για να δικαστεί οδηγήθηκε ο διευθυντής των Φυλακών Κορυδαλλού Σπύρος Αθανασόπουλος, εναντίον του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για χειροδικία και εξύβριση μετά τη μήνυση της δικηγόρου Έλλης Ρίζου.

    [07] Για διαβασμένους οι Πανελλαδικές της Πέμπτης

    29/5/2003 9:59:00 μμ

    Δυσκολίες αντιμετώπισαν την Πέμπτη οι υποψήφιοι της Γ' λυκείου στα Μαθηματικά θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης. Απαιτητικά ήταν και τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα θεωρητικής κατεύθυνσης, ενώ βατά χαρακτηρίζονται τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών Γενικής Παιδείας για τη Β' Λυκείου.

    [08] Περού: Ενας νεκρός σε επεισόδια μεταξύ αστυνομίας -φοιτητών

    29/5/2003 8:47:00 μμ

    Ένας φοιτητής σκοτώθηκε και 21 τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων και αρκετοί σοβαρά, το πρωί της Πέμπτης στο Πούνο (νοτιανατολικό Περού) στη διάρκεια επεισοδίων με την αστυνομία που διέλυσε βίαια μια διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που επιβλήθηκε από την Τρίτη στη χώρα.

    Την Τετάρτη, μια ημέρα μετά την απόφαση του προέδρου Αλεχάντρο Τολέντο να κηρύξει το Περού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπιστεί το μεγάλο κύμα απεργιών που μαστίζουν τη χώρα, ξέσπασαν σποραδικά επεισόδια σε όλο το Περού, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 40 πολίτες να τραυματιστούν.

    Σε πολλές περιπτώσεις, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες οι δυνάμεις επιβολής της τάξης για να παρεμποδίσουν τους διαδηλωτές να τοποθετούν οδοφράγματα, χρησιμοποίησαν τα όπλα τους πυροβολώντας στον αέρα.

    [09] Βενεζουέλα: Πολιτική συμφωνία κυβέρνησης-αντιπολίτευσης

    29/5/2003 8:38:00 μμ

    Σε πολιτική συμφωνία, η οποία αφορά και το εκλογικό χρονοδιάγραμμα στη λατινοαμερικανική χώρα, κατέληξαν την Πέμπτη έξι εκπρόσωποι της κυβέρνησης του προέδρου Ούγκο Τσάβες και ισάριθμοι της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών(ΟΑΕ). Η νέα συμφωνία που αφορά και τη διενέργεια δημοψηφίσματος με θέμα την παραμονή ή όχι, στο προεδρικό αξίωμα του Ούγκο Τσάβες, υπογράφηκε από τους εκπροσώπους στο Καράκας. Η αντιπολίτευση επιδίωξε σθεναρά να διοργανωθεί δημοψήφισμα με το θέμα αυτό και η συμφωνία, ύστερα από πολυήμερη διαπραγμάτευση και υπό την αιγίδα του ΟΑΕ, συνήφθη τελικά την Πέμπτη.

    [10] Τροπολογία- ''σωσίβιο'' για τον Μπερλουσκόνι

    29/5/2003 7:52:00 μμ

    Η ιταλική κυβέρνηση επιχειρεί να ρυθμίσει τις εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη που έχει ο πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, παρουσιάζοντας στην Βουλή τροπολογία με την οποία σταματούν οι δίκες σε βάρος υψηλά ιστάμενων προσώπων. Η αντιπολίτευση τη χαρακτήρισε ''σωσίβιο'' για τον κ. Μπερλουσκόνι, ο οποίος και ουσιαστικά θα ωφεληθεί, αφού, ως γνωστό αυτό τον καιρό σε δικαστήριο του Μιλάνου εκδικάζεται υπόθεση στην οποία είναι κατηγορούμενος για δωροδοκία των δικαστών. Η δίκη αυτή αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα για τον Ιταλό πρωθυπουργό, καθώς εκτός του ότι κινδυνεύει να καταδικασθεί και για έναν επιπλέον λόγο, η απόφαση θα ληφθεί, ενώ ο κ. Μπερλουσκόνι θα προεδρεύει της ΕΕ.

    Ο κ. Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι κλίμα θα δημιουργηθεί το προσεχές εξάμηνο που θα προεδρεύει της ΕΕ.

    Ο τέως πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας Φραντσέσκο Κοσίγκα δεν απέκλεισε πιθανά σενάρια σύμφωνα με τα οποία Γαλλία ή Βέλγιο να δήλωναν άρνηση να συμμετέχουν σε κάποια διάσκεψη, στην οποία θα προεδρεύει ένας καταδικασθείς από τη δικαιοσύνη πρωθυπουργός. Κάτι τέτοιο θα ήταν ένα σοβαρότατο πλήγμα για το κύρος και την αξιοπιστία της Ιταλίας στο διεθνές χώρο.

    Ιδιαίτερα ανήσυχος για μια τέτοια εκδοχή είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρλο Ατζέλιο Τσιάμπι, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει τις αποστάσεις από την κυβέρνηση, που θέλησε να παρουσιάσει νομοσχέδιο που επανέφερε την βουλευτική ασυλία.

    Αντ' αυτού πρότεινε την ''πρόταση Μακάνικο'', μια παλιά τροπολογία που σταματά τις δίκες κατά τη διάρκεια της θητείας τους για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Βουλής, γερουσίας, συνταγματικού δικαστηρίου και τον πρωθυπουργό. Η αντιπολίτευση τη χαρακτηρίζει αντισυνταγματική, έστω και αν αργότερα προστέθηκε παράγραφος που αναφέρει ότι θα σταματήσει η δίκη, αλλά όχι και η δικαστική έρευνα.

    Ο κ. Τσιάμπι κάλεσε έμμεσα την κεντροαριστερά να κάνει ορισμένες υποχωρήσεις, αλλά μέσα στην ''Ελιά'' επικρατούν διαφορετικές θέσεις. Πάντως, τα κυβερνητικά κόμματα παρουσίασαν την τροπολογία προς συζήτηση, παρότι φοβούνται ότι θα υπάρξουν κωλυσιεργίες που θα καθυστερήσουν σοβαρά την έγκριση.

    [11] Νέος ομαδικός τάφος αποκαλύφθηκε κοντά στη Νατζάφ

    29/5/2003 9:34:00 μμ

    Τουλάχιστον 500 λείψανα ιρακινών πολιτών αλλά και στρατιωτικών αποκαλύφθηκαν σε ομαδικό τάφο που βρέθηκε στο Μακχαζέν, περιοχή που απέχει 20 χιλιόμετρα από την πόλη Νατζάφ στο κεντρικό Ιράκ. Δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου είδε με τα μάτια του τουλάχιστον 200 ανθρώπινα λείψανα, που ήταν τοποθετημένα σε πλαστικούς σάκους.

    Στον ομαδικό τάφο βρέθηκαν και πιο μικροί σάκοι που προφανώς περιείχαν τα οστά μικρών παιδιών, καθώς επίσης και άλλοι οι οποίοι περιείχαν λείψανα στρατιωτικών, γυναικών και ηλικιωμένων, τα πτώματα των οποίων αναγνωρίστηκαν από τα ρούχα, τις στολές αλλά και τις ταυτότητες που υπήρχαν μέσα σε ρούχα.

    Εικάζεται ότι πρόκειται για Ιρακινούς που εκτελέστηκαν από τις ειδικές υπηρεσίες του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσεΐν μετά από τις συνεχείς εξεγέρσεις Σιιτων πολιτών λόγω του πολέμου του Κόλπου το 1991, δήλωσε ένα μέλος της ''Επιτροπής Απελευθερωμένων Ιρακινών Κρατουμένων'' που μετείχε στην αποκάλυψη του ομαδικού τάφου.

    [12] Συνεχίζονται τα αιματηρά επεισόδια

    29/5/2003 9:21:00 μμ

    Το ενδεχόμενο περίπολος του αμερικανικού στρατού να σκότωσε τρεις Ιρακινούς, τη Δευτέρα σε ανταπόδοση επίθεσης στην πόλη Σαμάρα, βόρεια της Βαγδάτης, ανακοίνωσε την Πέμπτη η Αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (CENTCOM). ''Οι στρατιώτες της 4ης Μεραρχίας Πεζικού που πραγματοποιούσαν περιπολία είδαν τους επιβαίνοντες σε τρία λευκά φορτηγά να πυροβολούν'', αναφέρεται σε ανακοίνωση της CENTCOM. Οι επιβαίνοντες στο ένα φορτηγό έριξαν απευθείας στους αμερικανούς στρατιώτες και όταν αυτοί άρχισαν ν' ανταποδίδουν τα πυρά το φορτηγό έφυγε, προσθέτει η CENTCOM. Λίγο μετά το περιστατικό, το τοπικό νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι τα πτώματα τριών νεαρών ανδρών είχαν μεταφερθεί εκεί.

    ''Τα ακριβή αίτια του θανάτου τους δεν είναι γνωστά προς το παρόν'', σημειώνει η CENTCOM, προσθέτοντας ότι ''διοικητές της 4ης Μεραρχίας Πεζικού συναντήθηκαν με τοπικούς αξιωματούχους για να συζητήσουν για το περιστατικό''. Πάντως σύμφωνα με την ανακοίνωση η αμερικανική πλευρά δεν είχε απώλειες.

    Η CENΤCOM είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι ένας αμερικανός στρατιώτης σκοτώθηκε την Πέμπτη στο Ιράκ από εχθρικά πυρά. Την Τρίτη δύο αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και εννέα τραυματίστηκαν όταν έπεσαν σε ενέδρα κοντά στην Φαλούζα, δυτικά της Βαγδάτης.

    [13] Τέλος στα όρια των καταναλωτικών δανείων

    29/5/2003 11:00:00 μμ

    Στην κατάργηση των ορίων που ισχύουν για τα προσωπικά και τα καταναλωτικά δάνεια θα προχωρήσουν στους επόμενους μήνες, οι τράπεζες. Σε γεύμα που παρέθεσε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Νίκος Γκαργκάνας στο προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, ανακοίνωσε την πρόθεση του - εφόσον πλέον πληρούνται ορισμένοι όροι και προϋποθέσεις - να προχωρήσει σε πλήρη απελευθέρωση της καταναλωτικής πίστης από την 1η Ιουλίου 2003. Η άρση των ορίων δε θα ισχύσει στη χορήγηση δανείων για αγορά τίτλων.

    Εκπληρώθηκαν συγκεκριμένοι όροι

    Η διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδας κατέληξε σε αυτήν απόφαση, μετά από την εκπλήρωση συγκεκριμένων όρων και προϋποθέσεων.

    Πρώτον από την αρχή του έτους διαπιστώθηκε μείωση στις χορηγήσεις των καταναλωτικών Δεύτερον σύμφωνα με έρευνα της ICAP δεν υφίσταται πρόβλημα υπερχρέωσης στα ελληνικά νοικοκυριά Τρίτον, από 1η Ιουλίου, θα τεθεί σε λειτουργία η Λευκή Λίστα του Τειρεσία, η οποία θα μπορεί να δίνει μία πλήρη χαρτογράφηση της οικονομικής θέσης των δανειοληπτών

    Ωστόσο, αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικά το σύστημα Τειρεσίας εκφράζουν τραπεζικά στελέχη.

    Και αυτό γιατί, για τους μεν παλαιούς δανειολήπτες υπάρχει η γνωστή απαγόρευση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία εμποδίζει τις τράπεζες να παράσχουν αναλυτικά στοιχεία για τους δανειολήπτες, ενώ από την άλλη για τους νέους δανειολήπτες η δημοσιοποίηση των στοιχείων στον "Τειρεσία" είναι προαιρετική, καθώς θα πρέπει να υπάρχει σχετική έγκριση από τον δανειολήπτη.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 29 May 2003 - 20:56:32 UTC