Browse through our Interesting Nodes on Greek Advertizing & Production Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 03-06-22

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τοπικό δημοψήφισμα στη Μάνδρα για τη χωματερή
  • [02] Υλικές ζημιές από εκρηξη σε καφενείο στην πλατεία Αφιδνών
  • [03] Πυρκαγιές κατακαίνε τα δάση της Αριζόνα
  • [04] Επίσκεψη του Πάπα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη
  • [05] Χιλή: Ζητούνται απαντήσεις για τους 3.000 αγνοούμενους
  • [06] Μπαράζ συλλήψεων ύποπτων ''τρομοκρατών'' στην Κένυα
  • [07] Χτυπήσαμε πιθανότα τον Σαντάμ λένε οι Αμερικανοί
  • [08] Τραυματίσθηκαν δύο Aμερικανοί στρατιώτες από νάρκη
  • [09] Έκρηξη σε πετρελαιαγωγό στο Ιράκ
  • [10] Υπο δοκιμή φορητό σκάνερ που ανιχνεύει τον καρκίνο
  • [11] Το άπαχο γάλα κατάλληλο και για τα νήπια
  • [12] Δεν σκοτώνει μόνο η πειρατεία τη μουσική...

    [01] Τοπικό δημοψήφισμα στη Μάνδρα για τη χωματερή

    22/6/2003 11:38:00 πμ

    Σε εξέλιξη είναι από το πρωί δημοψήφισμα στην Μάνδρα Αττικής. Η απόφαση για τη διενέργεια αυτού του τοπικού δημοψηφίσματος ελήφθη ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής με στόχο να καταγραφεί η αντίθεση των κατοίκων της περιοχής, τόσο στη συνεχιζόμενη λειτουργία της χωματερής των Ανω Λιοσίων, όσο και στην ενδεχόμενη οριοθέτηση χώρων υγειονομικής ταφής των απορριμμάτων στην περιοχή της Μάνδρας. Δικαίωμα ψήφου δεν έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, αλλά γενικότερα το σύνολο των κατοίκων που διαμένει στην περιοχή, καθώς και οι έφηβοι πάνω από 15 ετών.

    [02] Υλικές ζημιές από εκρηξη σε καφενείο στην πλατεία Αφιδνών

    22/6/2003 11:28:00 πμ

    Φωτο αρχείου

    Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί σε παλαιό ισόγειο καφενείο στην πλατεία Αφιδνών Αττικής. Η έκρηξη, σύμφωνα με πυροτεχνουργούς του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της Ασφάλειας, που έκαναν αυτοψία στο χώρο, οφείλεται σε διαρροή υγραερίου από δύο φιάλες που είχε στο υπόγειο του καταστήματος ο ιδιοκτήτης. Από την ισχυρή έκρηξη το κτίριο έπαθε σοβαρότατες ζημιές, ενώ επίσης σοβαρές ζημιές έπαθαν περίπου οκτώ ΙΧ, που ήταν σταθμευμένα απ' έξω και έσπασαν τζάμια σε σπίτια και καταστήματα γύρω από το καφενείο. Οι κάτοικοι των Αφιδνών πετάχτηκαν έντρομοι στο δρόμο, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Όπως είπε ο ιδιοκτήτης, δεν είχε αλλάξει ποτέ λάστιχα στις φιάλες υγραερίου και γι' αυτό εκτιμάται ότι έγινε η διαρροή.

    [03] Πυρκαγιές κατακαίνε τα δάση της Αριζόνα

    22/6/2003 9:36:00 πμ

    Μάχη για να γλιτώσουν από τη φωτιά το αστεροσκοπείο του Μοντ Μπίγκελοου δίνουν οι πυροσβέστες στην Αριζόνα. Η πυρκαγιά, που έχει ήδη καταστρέψει περίπου 250 σπίτια και 3.300 εκτάρια δάσους, είναι η χειρότερη που έχει σημειωθεί ποτέ στην περιοχή του Τούσκον, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία. Οι πυροσβέστες προσπαθούν να φτιάξουν αντιπυρικές ζώνες, γύρω από το αστεροσκοπείο για να το προστατεύσουν από τις φλόγες. Οι αρχές έχουν κηρύξει σε κατάσταση ανάγκης το Τούσκον αλλά και τη διπλανή περιοχή του Μοντ Λεμόν που κάθε χρόνο υποδέχεται 1,5-2 εκατομμύρια επισκέπτες. Αλλη μία πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί στην περιοχή του Γκραν Κάνιον. Τοπικοί αξιωματούχοι εκτιμούν ότι θα χρειαστούν δύο με τρεις εβδομάδες για να σβήσουν οι φωτιές καθώς οι περιοχές όπου έχουν εκδηλωθεί είναι εξαιρετικά δύσβατες.

    [04] Επίσκεψη του Πάπα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

    22/6/2003 11:47:00 πμ

    Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος έφθασε σήμερα στο ορθόδοξο σερβικό τμήμα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, για μονοήμερη επίσκεψη, στο πλαίσιο της οποίας θα προσευχηθεί για την συναδέλφωση μεταξύ των Βόσνιων Καθολικών και Μουσουλμάνων και των Σέρβων. Η επίσκεψη στη Βοσνία Ερζεγοβίνη είναι το 101ο ταξίδι του Πάπα στο εξωτερικό και γίνεται κάτω από τα αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας που έχουν λάβει οι άνδρες της διεθνούς ειρηνευτικής δύναμης SFOR. Οι σκληροπυρηνικοί Σέρβοι της Βοσνίας έχουν αναρτίσει στη Μπάνια Λούκα αφίσες που γράφουν ''Πάπα Φύγε'', διαμαρτυρόμενοι για τον ρόλο της καθολικής εκκλησίας στη διάρκεια του B' Παγκοσμίου Πολέμου, όταν οι ορθόδοξοι Σέρβοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φασιστικό κροατικό κράτος. Κατά την επίσκεψή του στη Μπάνια Λούκα ο ποντίφικας θα οσιοποιήσει τον κροατικής καταγωγής καθολικό Ιβαν Μερτζ, που είχε γεννηθεί στη Μπάνια Λουκα περίπου πριν από έναν αιώνα. Ο Ιβαν Μερτζ θα είναι ο πρώτος Βόσνιος που οσιοποιείται στην ιστορία.

    [05] Χιλή: Ζητούνται απαντήσεις για τους 3.000 αγνοούμενους

    22/6/2003 9:42:00 πμ

    Αρκετές χιλιάδες Χιλιανοί κατέβηκαν σήμερα στους δρόμους της πρωτεύουσας Σαντιάγο ζητώντας "αλήθεια και δικαιοσύνη" για τους τρείς χιλιάδες πολίτες που θεωρούνται αγνοούμενοι υπό το δικτατορικό καθεστώς του Αουγκούστο Πινοσέτ (1973-1990). Η πορεία διαμαρτυρίας κατευθύνθηκε προς το προεδρικό μέγαρο της Μονέντα όπου οι οργανωτές της διαδήλωσης καθώς και εκπρόσωποι οργανώσεων υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επέδωσαν επιστολή που απευθύνεται στον πρόεδρο της Χιλής, Ρικάρντο Λάγος με την οποία ζητούν να επέμβει ώστε να πρυτανεύσει ηαλήθεια και η δικαιοσύνη όσον αφορά την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων την εποχή της διακυβέρνησης της χώρας από τον δικτάτορα Πινοσέτ. Σημειώνεται ότι τώρα δικάζονται στη Χιλή 189 μηνύσεις κατά πρώην στρατιωτικών που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται σε δολοφονίες, βασανιστήρια και εξαφανίσεις αντιτιθέμενων με το τότε δικτατορικό καθεστώς.

    [06] Μπαράζ συλλήψεων ύποπτων ''τρομοκρατών'' στην Κένυα

    21/6/2003 11:57:00 μμ

    Τουλάχιστον 10 συλλήψεις υπόπτων τρομοκρατών πραγματοποίησε η αστυνομία της Κένυας, σε συνοικία της πρωτεύουσας Ναϊρόμπι, μετά την ανακοίνωση για το κλείσιμο της αμερικανικής πρεσβείας μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, λόγω σοβαρής τρομοκρατικής απειλής. Ανάλογες συλλήψεις υπόπτων ισλαμιστών έγιναν στην Τζακάρτα και το Ριάντ.

    Συναγερμός για επικείμενο χτύπημα- Κλειστή η πρεσβεία των ΗΠΑ

    ''Τουλάχιστον δέκα άτομα συνελήφθησαν την Παρασκευή στη συνοικία Ιστλι, στο βορειοανατολικό Ναϊρόμπι'', δήλωσε αστυνομική πηγή. Πρόκειται για μία συνοικία η οποία κατοικείται κυρίως από κενυάτες σομαλικής καταγωγής και από σομαλούς πρόσφυγες.

    Οι συλλήψεις αυτές πραγματοποιήθηκαν ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση ότι η αμερικανική πρεσβεία στο Ναϊρόμπι κλείνει λόγω συναγερμού για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση που επισήμανε το Πεντάγωνο. ''Η πρεσβεία θα παραμείνει κλειστή τη Δευτέρα και την Τρίτη, αυτή είναι η μόνη επίσημη δήλωση που είμαι σε θέση να κάνω'', δήλωσε το Σάββατο στο Γαλλικό πρακτορείο ο Τόμας Χαρτ, εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής πρεσβείας στην Κένυα.

    Από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Ασφαλείας της Κένυας Κρις Μουρουνγκάρου χαρακτήρισε ''ψευδείς και απατηλές'' τις αμερικανικές δηλώσεις περί επικείμενης τρομοκρατικής επίθεσης στην αφρικανική αυτή χώρα.

    Στις 28 Νοεμβρίου του 2002 επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο εναντίον ενός ξενοδοχείου στη Μομπάσα στο οποίο σύχναζαν ισραηλινοί τουρίστες είχε στοιχίσει τη ζωή 18 ανθρώπων: Δώδεκα Κενυατών, τριών Ισραηλινών και των τριών καμικάζι. Πέντε λεπτά της ώρας αργότερα δύο πύραυλοι εκτοξεύθηκαν εναντίον ενός ισραηλινού αεροπλάνου που εκτελούσε πτήση τσάρτερ και μετέφερε 261 επιβάτες, χωρίς ευτυχώς να πετύχουν τον στόχο τους.

    Λίγες ημέρες αργότερα η Αλ Κάιντα ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις αυτές, προειδοποιώντας ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ''πιο σοβαρές'' επιθέσεις εναντίον αμερικανικών και ισραηλινών συμφερόντων.

    Συλλήψεις και σε Ριάντ και Τζακάρτα

    Στη Τζακάρτα η ινδονησιακή αστυνομία ανακοίνωσε από την πλευρά της ότι συνέλαβε δέκα μέλη του ισλαμιστικού τρομοκρατικού δικτύου Τζαμάα Ισλαμίγια, στο οποίο αποδίδονται πολλές επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και οι βομβιστικές επιθέσεις εναντίον χριστιανικών εκκλησιών τα Χριστούγεννα του 2000 και η επίθεση εναντίον ξένων τουριστών στο Μπαλί, τον Οκτώβριο του 2002 στο Μπαλί, που στοίχισε τη ζωή 202 ανθρώπων.

    Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, οι συλληφθέντες ενεργούσαν κατά διαταγήν του διαβόητου Χάμπαλι, πρώην επιχειρησιακού διοικητή της οργάνωσης, ο οποίος είναι ο πλέον καταζητούμενος άνθρωπος στη νοτιοανατολική Ασία και θεωρείται από την ινδονησιακή αστυνομία ως σύνδεσμος μεταξύ της Τζαμάα Ισλαμίγια και την Αλ Κάιντα.

    Στο Ριάντ, τέλος, η σαουδαραβική αστυνομία συνέλαβε τρεις γυναίκες που κατηγορούνται ότι έχουν οργανωτική σχέση με ένα τρομοκρατικό πυρήνα που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, γράφει η εφημερίδα αλ Ουάταν.

    Στη διάρκεια εφόδου που πραγματοποίησε η αστυνομία στο διαμέρισμα των γυναικών ανακάλυψε πολλά πυροβόλα όπλα, δύο βόμβες και μεγάλη ποσότητα μετρητών και χρυσού. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην ίδια περιοχή με ένα άλλο, όπου το περασμένο Σάββατο είχε σημειωθεί ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και ομάδας εξτρεμιστών. Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, τα μισά από τα συλληφθέντα μέλη του πυρήνα είναι ηλικίας κάτω των 18 ετών.

    Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Μαΐου επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε στο Ριάντ είχε στοιχίσει τη ζωή 35 ανθρώπων.

    [07] Χτυπήσαμε πιθανότα τον Σαντάμ λένε οι Αμερικανοί

    22/6/2003 9:49:00 πμ

    Φωτο αρχείου

    Οι αμερικανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν επίθεση την περασμένη Τετάρτη εναντίον μιας αυτοκινητοπομπής στην οποία φέρεται ότι βρισκόταν ο Σαντάμ Χουσέιν αλλά και ο πρωτότοκος γιος του, Ουντάι, σύμφωνα με αμερικανικές στρατιωτικές πηγές τις οποίες επικαλείται η βρετανική εφημερίδα "Observer". Αμερικανοί ειδικοί έχουν αναλάβει να αναλύσουν το DNA όσων σκοτώθηκαν όταν πύραυλοι έπληξαν τα αυτοκίνητα που κατευθύνονταν προς τα σύνορα του Ιράκ με τη Συρία. Οι αμερικανικές στρατιωτικές πηγές ανέφεραν ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε μετά την καταγραφή μιας τηλεφωνικής συνομιλίας, μέσω δορυφόρου, στην οποία ο ένας από τους συνομιλητές φέρεται να ήταν είτε ο ίδιος ο Σαντάμ Χουσέιν είτε κάποιος από τους γιους του. Η επιχείρηση έγινε κοντά στη μεθοριακή πόλη Καϊμ και εκτός από την αεροπορία συμμετείχε σε αυτήν και η 3η θωρακισμένη μεραρχία. Διόμισυ μήνες μετά την ανατροπή του καθεστώτος, η τύχη του Σαντάμ Χουσέιν και των δύο γιων του παραμένει άγνωστη, όμως σύμφωνα με τον αμερικανικό τύπο η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, εκτιμά ότι είναι ζωντανοί.

    [08] Τραυματίσθηκαν δύο Aμερικανοί στρατιώτες από νάρκη

    22/6/2003 10:20:00 πμ

    Δύο Aμερικανοί στρατιώτες τραυματίσθηκαν από έκρηξη νάρκης στην περιοχή Χιτ, στο βορειοδυτικό Ιράκ, δήλωσε εκπρόσωπος των αμερικανικών δυνάμεων στη Βαγδάτη. Οι στρατιώτες τραυματίσθηκαν χθες, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν έπεσε στη νάρκη που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την έκρηξη σκοτώθηκε ένας Αμερικανός στρατιώτης, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από το κέντρο Τύπου των αμερικανικών δυνάμεων στην ιρανική πρωτεύουσα.

    [09] Έκρηξη σε πετρελαιαγωγό στο Ιράκ

    22/6/2003 10:04:00 πμ

    Έκρηξη σημειώθηκε σε αγωγό πετρελαίου στο βόρειο Ιράκ, σύμφωνα με πληροφορίες από τις αμερικανικές δυνάμεις στην περιοχή. Η έκρηξη έγινε κοντά στην κωμόπολη Χιτ, 140 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Βαγδάτης και αμέσως μετά ξέσπασε φωτιά, που δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο. Τα αίτια της έκρηξης, κατά την οποία δεν υπήρξαν θάνατοι ή τραυματισμοί, παραμένουν άγνωστα και βρίσκονται υπό διερεύνηση.

    [10] Υπο δοκιμή φορητό σκάνερ που ανιχνεύει τον καρκίνο

    22/6/2003 10:33:00 πμ

    Ιταλοί επιστήμονες ανέπτυξαν και δοκιμάζουν ένα φορητό σκάνερ, παρόμοιο με τους ανιχνευτές μετάλλων που χρησιμοποιούνται στα αεροδρόμια, το οποίο διαγιγνώσκει καρκινικούς όγκους. Στις κλινικές δοκιμές της συσκευής, η οποία ονομάσθηκε Trimprobe, το σκάνερ εντόπισε το 93% των καρκινικών όγκων που αργότερα επιβεβαιώθηκαν από βιοψίες. ''Η προοπτική είναι μια διαγνωστική τεχνολογία η οποία να είναι φτηνή, γρήγορη και μη επεμβατική'', γράφει το περιοδικό ''New Scientist''. Δοκιμές διεξάγονται τώρα σε ασθενείς με καρκίνους του πνεύμονα, του στομάχου του ήπατος και του ορθού.

    Για να γίνει η διάγνωση, το λευκό πλαστικό ραβδί, το οποίο αναπτύχθηκε από τον γιατρό Κλαρμπρούνο Βεντρούτσο του πανεπιστημίου της Μπολόνιας και την ιταλική αεροδιαστημική εταιρεία Galileo Avionica, πρέπει να περάσει πάνω από το σώμα.

    Ο ασθενής δεν είναι ανάγκη να γδυθεί. Το σκάνερ περιέχει μια κεραία που παράγει μια δέσμη μικροκυμάτων η συχνότητα των οποίων ποικίλει από τα 400 ως τα 1350 mHz. Σύμφωνα με τον Βεντρούτσο και την ομάδα του, οι όγκοι δημιουργούν ισχυρές παρεμβολές στα περίπου 400 mHz. Ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής καταγράφει την ποσότητα των παρεμβολών στις διάφορες συχνότητες.

    Σε μια χωριστή δοκιμή που έγινε στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ογκολογίας του Μιλάνου σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού, το σκάνερ εντόπισε τον καρκίνο στο 66% των περιπτώσεων.

    [11] Το άπαχο γάλα κατάλληλο και για τα νήπια

    22/6/2003 10:12:00 πμ

    Το άπαχο γάλα που μέχρι τώρα ήταν απαγορευμένο από το διαιτολόγιο των παιδιών, τώρα παίρνει το πράσινο φως, τουλάχιστον στην Αυστραλία, ακόμη και για νήπια δύο χρόνων. Η αναθεώρηση αυτή θα δώσει στους γονείς ένα αρκετά ισχυρό όπλο να πολεμήσουν ένα από τα κακά της εποχής μας, την παχυσαρκία των παιδιών. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη κυβερνητική αναθεώρηση αναφορικά με τις διαιτητικές μας ανάγκες που έχει γίνει από το 1995 στην Αυστραλία.

    Η ομοσπονδιακή υπουργός Υγείας Κέϊ Πάτερσον παρουσίασε τον εν λόγω οδηγό δίαιτας στην Καμπέρα.

    "Το γάλα περιέχει πολλές από τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται ο οργανισμός μας, δεν παύει όμως να είναι πλούσιο και σε λίπη. Γι΄αυτό και το άπαχο γάλα και γιαούρτι είναι καλό όχι μόνο για τους ενήλικες και τους έφηβους, αλλά και τα παιδιά άνω των δύο χρόνων".

    Η ίδια πρόσθεσε ότι οι προτάσεις της έρευνας "στηρίζονται στις πιο έγκυρες επιστημονικές αποδείξεις και μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου και ασθενειών που οφείλονται σε κακή διατροφή".

    [12] Δεν σκοτώνει μόνο η πειρατεία τη μουσική...

    22/6/2003 10:40:00 πμ

    Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, παρότι η χωρίς άδεια μεταφόρτωση μουσικών αρχείων έχει αρνητική επίδραση στα κέρδη της μουσικής βιομηχανίας, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν στην πτώση της αγοράς των δίσκων. Σύμφωνα με την έρευνα του ομίλου NPD στις ΗΠΑ, ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες είναι η μεγάλη πτώση των αγορών από καταναλωτές ηλικίας 36 ετών και πάνω, πολλοί από τους οποίους λένε πως οι μουσικές προτιμήσεις τους δεν ικανοποιούνται. Λιγότερο από το 10% αυτής της ηλικιακής ομάδας ανέφερε τη δυνατότητα δωρεάν μεταφορτώσεων ως παράγοντα που τους επηρέασε να αγοράζουν λιγότερους δίσκους.

    Παρότι ο όμιλος NPD διατείνεται ότι περίπου οι μισές απώλειες στις πωλήσεις μουσικής μπορεί να αποδοθούν στη δραστηριότητα της ανταλλαγής μουσικών αρχείων, οι πωλήσεις έχουν πέσει κατά 7% μεταξύ των καταναλωτών που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά δεν μεταφορτώνουν δωρεάν μουσική, μόλις 2% λιγότερο από τη συνολική πτώση κατά 9% το τελευταίο έτος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αμερικανικής Ένωσης Δισκογραφικής Βιομηχανίας (RIAA).

    Πηγή: TV meets the Web


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 22 June 2003 - 8:53:42 UTC